Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Wrestler Miesiąca - sierpień 2012

Wrestlerem Miesiąca powinien zostać:  

114 użytkowników zagłosowało

1. 1. Wrestlerem Miesiąca powinien zostać:

• Brock Lesnar (with Paul Heyman) (WWE RAW)
      40
    • CM Punk (WWE RAW)
      15
    • Daniel Bryan (WWE SmackDown!)
      30
    • Seth Rollins (WWE NXT)
      14
    • AJ Styles (TNA Impact)
      11
    • Samoa Joe (TNA Impact)
      4

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Klasyczny

http://www.attitude.pl/gfx/wrestler_miesiaca.gif

WWE RAW

Brock Lesnar (with Paul Heyman) - wiele osób obwiniało nas, że nie umieściliśmy Brocka w konkursie na wrestlera kwietnia, ale czekaliśmy na odpowiedni moment. On nadszedł właśnie na SummerSlam, gdzie Brock czysto pokonał Triple H'a dwukrotnie przełamując Pedigree zaserwowane mu przez Huntera. Nie spinował Triple H'a, a sprawił, że ten musiał sam się poddać po kolejnej założonej kimurze. Dodatkowo mocno obił Shawna Michaelsa przed PPV co uniemożliwiło HBK'owi pojawienie się w narożniku przyjaciela na PPV. Zdecydowanie sierpień należał do Brocka Lesnara, ale nie wolno także zapominać, że bez Paula Heymana Brock nie istniałby za mikrofonem. I praktycznie tylko w takim dwupaku można kupić Lesnara.

CM Punk - CM Punk kolejny raz z rzędu nie walczył w main evencie PPV, ale kolejny raz skutecznie obronił WWE Title i tym razem musiał pokonać aż dwóch trudnych przeciwników - Johna Cenę i Big Showa. Dodatkowo RAW w tym miesiącu należało do niego, a zwieńczył to promem na początku ostatniego RAW, w którym wytknął Lawlerowi jego karierę, a potem na zakończenie czerwonej tygodniówki pokonał właśnie Lawlera w steel cage matchu. Ostatnie dwa odcinki RAW finalnie przypieczętowały jego heelturn.

WWE SmackDown

Daniel Bryan - Mr. No może zanotować kolejny świetny miesiąc jeżeli chodzi o bycie over z fanami. Kiedy on krzyczy "No", oni krzyczą "Yes" przez co Bryan przegrał walkę z R-Truthem na ostatnim sierpniowym RAW. Na PPV pokonał Kane'a, a do tego odgrywanie przez niego "gniewnego człowieka" jest ciekawe i zarazem bawi. Segmenty z terapii oraz współpraca z Kanem są na bardzo duży plus (także dla Kane'a, który nie znalazł sie w nominacjach). Bryan pomimo szybkiej porażki na WM i straty pasa zanotował wielki wzrost i wciąż jest na topie.

WWE NXT

Seth Rollins - Mieliśmy problem, aby wybrać drugą osobę ze SmackDown!, chociaż zastanawialiśmy się nad Antonio Cesaro. Postawiliśmy jednak na Setha Rollinsa z WWE NXT, który na zakończenie tego miesiąca zwyciężył w turnieju i został pierwszym w historii Championem NXT. Oby to była przepustka dla niego do głównego rosteru, bo jeżeli nie w najbliższym czasie, to już raczej nigdy ex-Tyler Black nie będzie miał takiej szansy.

IMPACT WRESTLING

AJ Styles - Styles co prawda nie dostał się do Final Five Bound for Glory Series i stracił szansę na main event październikowego PPV, ale pozytywnie dla niego zakończyła się ta cała historia z Claire, Kazarianem i Danielsem. Jego skok z lin na drabinę po kontrakt na 20 pkt podczas Ladder Matchu na Hardcore Justice był jednym z ciekawszych momentów. Zwyciężył w kilku pojedynkach w tym miesiącu, ale to jednak nie dało mu przepustki do finału, chociaż teoretycznie matematyczne szanse na awans jeszcze ma (jednak tam gdzie wkrada się matematyka musi być już naprawdę źle).

Samoa Joe - Joe rozpoczynał sierpień na pierwszym miejscu w klasyfikacji, a zakończył na miejscu drugim zaraz za Jamesem Stormem, z którym toczył zaciekły bój o miano lidera tabeli. Któryś z nich dwóch będzie mógł wybrać sobie przeciwnika w półfinale Bound for Glory Series na No Surrender.

Głosowanie do 4 września

Nominacje na podstawie Raportu Miesiąca - sierpień 2012

Edytowane przez Vercyn
  • Odpowiedzi 30
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• -Raven-

2

• N!KO

2

• Vercyn

2

• Napoleoni

2

Top użytkownicy w tym temacie

Głos na Daniela Bryana. Jest mega over z fanami, to wręcz niesamowite, że jest tam gdzie jest w dużej mierze dzięki porażce na WM w 18 sekund. Wielu po tej gali wróżyło mu szybki spadek do mid cardu i popadnięcie w zapomnienie, a okazuje się, że stało się odwrotnie i Bryan jest obecnie jedną z najważniejszych postaci w WWE. Może i w sierpniu zdarzało mu się przegrywać (m.in. z Ceną) ale zaliczył też zwycięstwo na największej gali lata co można zaliczyć do plusów. Jest chyba najbardziej over z fanami w całym WWE.

• Reputacja:   1

Zdecydowanie Daniel Bryan :) Jego prowadzenie jako heela jest nietypowe jak przypadło na WWE... Tzn. wyróżnia się od wszystkich pozostałych heeli. Jest over z fanami i sam uważam go obecnie za najlepszego zawodnika WWE. Głos na Bryana. O wygranej na SS z Kane'm również warto wspomnieć, bo przerwała ona jego lose streak z gal PPV.

Głos na Brocka Lesnara. Należało do niego wydarzenie miesiąca - tap out Huntera. Sama walka na SummerSlam mnie jakoś szczególnie nie zachwyciła, ale bookerom należą się brawa, że zrobili z Lesnara takiego kozaka. Jak dla mnie ten koleś niszczy system. W przesłodzonej erze PG mamy monster-heela z prawdziwego zdarzenia, skurwiela, którego lepiej byłoby nie spotkać z ciemnej uliczce. Szkoda, że na dzień dobry udupili go tą przegraną z Ceną (aczkolwiek ten feud był świetny). Przeprosili nas walką z Triple H i "połamaną" ręką HBK. Dobre i to.

14453752125651e0a536c69.jpg

• Reputacja:   1

Bez wątpienia głos na Dragona. Mimo iż w sierpniu nie kręcił się wokół pasa to nadal jest czołową postacią WWE. Danielson ma genialną interakcję z publiką a granie psychola "Koziołka" wychodzi No-manowi znakomicie (program z Kanem i ich terapią psychiatryczną to dla mnie osobiście feud numer jeden na chwilę obecną)

Także głos na Danielsona

PS. Brock Lesnar ledwie parę razy pojawił się: niby poskładał HBK'a i stoczył całkiem niezłą walkę z Hunterem na SummerSlam ale dla mnie to za mało żeby dostać tytuł Wrestlera Sierpnia

Szczerze powiedziawszy nie mam pojęcia komu dać ten tytuł. Zasługują na niego praktycznie wszyscy, może oprócz Punka, który staje się nudny i Joe, który nie zachwycił mnie w tym miesiącu. Lesnar faktycznie został dobrze podpromowany w tym miesiącu, dobra walka z Triple H'em (tu można wszczynać dyskuje), jednak jakoś mam do niego uprzedzenia i go nie lubię. Daniel niczym szczególnym się nie wykazał. Głównymi kandydatami są AJ i ex- Black. Mój głos leci na NXT Championa Setha Rollinsa, ponieważ to on jest przyszłością tego biznesu i zasłużył sobie na to miano.

116218737055c51bc30a173.jpg

mój głos na Rollins'a

szczerze mówiąc Bryan zbyt w tym miesiącu mnie nudził więc mimo chęci nie mogę na niego zagłosować.

a Brock'a, Punk'a, AJ'a i Joe odrzuciłem na samym początku

247782758521a06569bd9f.jpg

• Reputacja:   21
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Ciemny

Ja glosuje na CM Punka. Przeszedl Heel Turn i jest teraz bardzo ciekawa postacia chociaz i tak raczej na NoC zostanie zniszczony przez Jasia... Obronil po raz kolejny swoj tytul WWE i jego swietny reign ciagnie sie dalej gdzie osiagnie juz 300 dni.
AEW! AEW! AEW! AEW! AEW! AEW! AEW! AEW! AEW!

43445607450fac1302c351.png

Mój głos na Daniela - świetny miesiąc. Bardzo over z fanami :D

Punk staje się nudny, Lesnar jest przereklamowany.

W tym miesiącu nie widzę wyraźnej kandydatury w TNA, z prostej przyczyny, storyline dotyczy tam obecnie grupy a nie konkretnego wrestlera. Seth Rollins to jeden z najciekawszych wrestlerów tejże planety, ale nie przesadzajmy z dawaniem mu wrestlera miesiąca, to dopiero przyszłość a nie obecna gwiazda. Pozostaje więc 3. Bryana lubię, ale co on zrobił w tym miesiącu? Fajne segmenty, fajnego gra psychola, ale czy to wystarczy na danie mu wrestlera miesiąca? :o Był taki jak miesiąc wcześniej, i wcześniej, i wcześniej, dobry, ale nazywanie go wrestlerem miesiąca to jak dla mnie przesada. Lesnar medialnie postać miesiąca, to on był w main evencie, fakt jednak że nie miał innych walk poza tym. Pozostaje mi więc CM Punk. W miare dobre walki, na RAW wszystko kręci się wokół niego, ale... dupy to wszystko nie urywa. Mimo wszystko głos poleci na Lesnara. Raczej z braku innych kandydatów. Punk-Cena - o tym storyline już się wypowiadałem czegoś takiego nigdy nie poprę, natomiast Bryan-wiem że pewnie wygra w waszych oczach, nie przekonuje mnie by dać mu nagrodę tylko dlatego że jest over z fanami -_- Jaki świetny miesiąc? :o Normalny miesiąc, miał zabawne segmenty na terapii, wygrał walkę z czapy, i to właściwie tyle... Aż tak niski poziom mamy by to wystarczyło do zdobycia nagrody wrestlera miesiąca? :?

mój głos leci na Daniela jak dla mnie najbardziej wyrazista postać tego miesiąca :D

Sygnatura by Mistrz Filipoo666

Triple H Forever!!!!!!!!!!!!

9311367514e37ce8ab2c37.jpg

Głoś zdecydowanie na AJ Styles'a. Zakończył swój storyline z tym że jest ojcem co jest zdecydowanie na plus drugą sprawą jest wygranie 20 punktów na Hardcore Justice nie dość że był to najlepszy mecz to w dodatku AJ wygrał w przepiękny sposób. i to mi wystarczy aby został wrestlerem miesiąca

Bryan już powoli nudzi się co prawda wygrał z Kane'm ale te całe Anger Menegment jest jakieś do dupy i gdy promocja się zakończy to Bryan spadnie do mid cardu

Lesnar mało razy pojawił się w federacji a tylko dlatego że wygrał z HHH to trochę za mało

Punk spoko zawodnik ale nudną miał walkę na SS co prawda w piękny sposób rozwalił Lawlera ale czuje że Punk dopiero się rozkręca

Rollins - co prawda ma pas i NXT nabrało nowego koloru a on jest najlepszym zawodnikiem ale jakoś coś mnie odpycha od NXT i widziałem może z 3 jego walki

Joe - trochę dominuje wygrywa każdą walkę ale sądzę że stać go na więcej

2 MIEJSCE - Typer WWE 2014

Głos na Lesnara. Co prawda za mikrofonem błyszczał Heyman ze swoim błogim głosem :twisted:, ale to Lesnar zafundował nam najciekawszą walkę na Summerslam. Oby jego następna walka nie była walką rewanżową, bo byłoby to strasznie nudne. Może Rock lub Taker na Wrestlemanii? :D

1047920915357ecfbacc6b.jpg

• Reputacja:   375
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Głos na Lesnara, który w tym miesiącu dokonał największego impactu i czysto pojechał Trypla, zmuszając go do odklepania. Czysty job Huntera ponownie umocnił postać Brocka, która została niemal zabita po podłożeniu go Jaśkowi. Obecnie wszystko wróciło na właściwe tory i Lesnar ponownie jest Bestią-Rozpierdalaczem. Poza tym, Lesnar wygrał pomimo tego, że wcześniej "złamał rękę" Hunterowi i po drodze zniszczył HBK-a (co niektórym dawało do myślenia, czy Tryplak czasem nie pomści na Summer Slam swojego kumpla oraz nie odegra się za własną kontuzję), co czyni go obecnie jeszcze większym kozakiem w WWE.

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

Ja zagłosowałem na Lesnara,głównie zadecydował powrót i walka na SummerSlam.

Miałem jeszcze dylemat,bo swietnie z tym miesiącu prezentował sie Aj Styles i Daniel Bryan.

Ale gratulacje dla Lesnara,oby jeszcze trochę powalczył :D

255233734504355601c5c4.jpg