Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

CZW "Awakening" - 19.02.06, ECW Arena

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Myślę, że ta część diary mile was zaskoczy i jeszcze bardziej zainteresuje was Combat Zone Wrestling :)

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

CZW "Xposed"

Na zapleczu widzimy trójkę zapaśników z Anglii: Jody'ego Fleish'a, Robby'ego Brooskide'a oraz Jonny'ego Storm'a. Jednak nie ma z nimi The Zebra Kid'a, który miał dzisiaj z Jody Fleish'em walczyć o tag team titles.

- Gdzie jest Zebra? - pyta się Jody.

- A ja ci wiem gdzie go nosi - odpowiada Storm.

Po chwili do szatni wchodzi komisarz CZW - Maven Bentley.

- Witam Panowie. Dzisiaj Jody Fleish i Zebra Kid będą walczyć o CZW Tag Team Titles, albowiem miesiąc temu zdobyli title shot. Przyszedłem tutaj wyjaśnić parę spraw aby potem nie było, że czegoś nie powiedziałem. A więc...A tak właściwie to gdzie jest Zebra Kid?

- Żebyśmy to my wiedzieli - cała trójka odpowiedziała prawie chórem.

Po chwili z ubikacji znajdującej się w szatni wchodzi cały czerwony Zebra Kid. Wyraźnie jest nie w sosie i coś mu dolega.

- Nareszcie! Gdzie byłeś do jasnej ciasnej?? - pyta się Jody.

- Nie pytaj. Cholera - od prawie dwóch godzin mam problemy żołądkowe. Co więcej - jest coraz gorzej!

Wszyscy po chwili wybuchnęli śmiechem, ale zaraz spoważnieli.

- Jak to, jak to! Chwila - a nasz title shot. Przez twoją sraję nie będziemy walczyć dzisiaj o CZW Tag Team Titles. Jasna cholera - akurat teraz, akurat teraz musi nam title shot przepaść! Nie!!! - rozpaczliwie rozdarł się Jody Fleish, który już widział siebie z pasem CZW Tag Team Title.

- No co ja ci na to poradzeee - sorry ale muszę znowu, to jest silniejsze ode mnie! - Zebra Kid nabrał trochę papieru toaletowego i biegiem udał się do ubikacji.

- Co ja teraz pocznę, co ja teraz pocznę - CZW Tag Team Titles - bye bye! - Jody Fleish na skraju załamania zaczął chodzi po całej szatni niczym Beavis robiący za Cornolio.

Maven Bentley chwycił się za brodę, pomyślał i po chwili ogłosił rzecz bardzo ważną.

- Jody, uspokój się. Będziesz walczyć dzisiaj o CZW Tag Team Titles. To, że z Zebra Kid'em zdobyłeś title shot, to nie oznacza, że przez jego "kontuzję" nie będziesz walczyć o ten pas. Necro i Klein mogliby dzisiaj nie bronić tytułów, mógłbym dorzucić ich do walki o Ultraviolent Underground Title - ale po co? Dobra, dobra - rzeź to pewnie by była, ale Gage ma dzisiaj przeciwnika. Zrobię inaczej. TCB będą dzisiaj bronić tag team titles. Jonny - ty dzisiaj nie masz zaplanowanej żadnej walki! Co byś powiedział na to abyś był tag team partnerem Jody'ego Fleish'a w walce o CZW Tag Team Titles??!! - od razu mówię, za walkę dostaniesz wynagrodzenie - Zandig płaci! :)

- Co! Ja?? Bez jaj - naprawdę?? - wyraźnie zdziwiony tą sytuacją był Jonny Storm.

- Nie! Oczywiście, że nie ty - kur** John Cena. Oczywiście, że ty! Szybka decyzja - tak lub nie.

- Hej Jody - skopny dupsko zardzewiałym dziadkom! Jest możliwość walki o pasy CZW - wchodzę w to! - odpowiedział Jonny Storm

- No to super. A więc zmieniam walkę na CZW Tag Team Titles na Tough Crazy Bastards © vs. Jody Fleish & Jonny Storm! Później przyjdźcie do mnie do biura, musicie zapoznać się z regulaminem.

- Aaaaa - głos dobiegł z WC.

- Chłopak przechodzi teraz ciężkie chwile. Zostawmy go w spokoju - powiedział Maven Bentley.

Kamera zaczęła się zniżać i na końcu pokazała nam kubek z jakimś sokiem, który pił Zebra Kid.

- Fleish, Storm - musimy ich dzisiaj pokonać, po prostu musimy. My, którzy przeżyliśmy podczas obrony naszych pasów nie jedne ciężkie chwile dzisiaj to zrobimy. Bum! - po prostu pokonamy ich! Słyszysz mnie Toby co do ciebie mówię - pokonamy ich! - powiedział Necro Butcher, który wraz z Toby Klein'em siedzi w szatni i szykuje się do walki.

- Tak pokonamy ich, tak tak...-powiedział wyraźnie nie zainteresowany rozmową Toby Klein.

- Te pasy dla nas dużo znaczą, bo są namaszczone naszą krwią, naszym bólem i cierpieniem. Na tych pasach jest cząstka nas, zostawiliśmy tutaj coś, dokonaliśmy tego, że ludzie w CZW znów lubią oglądać walki tag team titles! Słyszysz mnie Toby?

- Hm...co, co?? - sorry, nie słuchałem - odpowiedział Klein.

- Bo sie ciągle czymś bawisz! A właściwie co to jest? - spytał się Necro

- Aaa to - hm...aaa lekarstwa, tak, tak - to są lekarstwa - wyraźnie zaskoczony pytaniem, Klein dał nieco dziwnie brzmiącą odpowiedź.

- Nie mów, że jesteś chory! Zebra Kid już jest chory i to nam tylko pecha w postaci Jonny'ego Storm'a zesłało. Mam nadzieję, że ci nic nie jest. Powiedz, że nic Toby.

- Mi - oczywiście, że nic. Co ty sobie myślisz. Necro - jak coś palniesz to wiesz!

- Dobra, tylko pytałem. To po co ci to??

- Znajomy miał problemy z brzuc...tfuu! To znaczy z głową - głowa go bolała i poprosił mnie o jakieś środki przeciwbólowe.

- Aha. No to ok.

Kamera pokazała nam tajemnicze opakowanie od leków, po czym "odjechała".

Biuro Maven'a Bentley'a. Po chwili wlatuje do niego jeden z pracowników CZW:

- Szefie, szefie - chodź szybko na parking koło ECW Arena!

- Co się stało??

- Ktoś pobił Kevina Steen'a!

- Co??!! No nie! Już idę.

Kamera przeniosła się na zewnątrz. Widzimy Kevin'a Steen'a leżącego wśród samochodów. Obok niego znajdują się także Super Dragon oraz El Generico. Po chwili przybiega Maven Bentley.

- Odsunąć się! Odsunąć się! - Kevin - nic ci nie jest??

Kevin Steen bardzo ciężko podnosił się, jednak dzięki pomocy Super Dragon'a i El Generico udało mu się podnieść.

- Tak, raczej nic poważnego mi się chyba nie stało. Tylko cholera - ręka mnie boli!

Po chwili pojawia się sanitariusz.

- Być może jest złamana, będzie trzeba to sprawdzić - mówi.

Maven Bentley stoi wyraźnie wkurzony albowiem wyraźnie pech dzisiaj postanowił pojawić się w ECW Arena i rozwalić całą galę CZW z okazji 7-lecia istnienia.

- Kto ci to zrobił? Widziałeś napastników? - spytał się Bentley.

- Nic nie wiem, nic nie widziałem - było ciemno.

Po chwili sanitariusz się wtrącił.

- Proszę już więcej nie pytać. Możliwe, że pan Steen doznał wstrząsu mózgu.

Maven Bentley powiedział, aby sanitariusz zajął się nim i zadzwonił po pogotowie. Sam Bentley miał dylemat albowiem pojawiła się sytuacja w której nie miał praktycznie nikogo do dokoptowania go do 6 Man Tag Team War. Po chwili jednak pod halę podjechał nie kto inny niż Trent Acid. Bentley podbiegł do niego i powiedział, że spadł mu z nieba. Bentley powiedział, że ma pomysł...

http://img394.imageshack.us/img394/2456/czwawakening1dl.jpg

CZW "Awakening" - 19.02.06, ECW Arena

Gala zgromadziła w ECW Arena ok. 750 widzów, co jest bardzo miłym zaskoczeniem, zwłaszcza, że ilość widowni w porównaniu ze styczniową galą "War Still Lasts" wzrosła o 200 fanów. Z drugiej strony jednak nie można dziwić się temu, albowiem karta na galę była świetna.

Na początku gali puszczono music video z najważniejszymi wydarzeniami z ostanich 7 lat istnienia CZW.

Po tym segmencie ogłoszono, że dzisiaj zostaną rozdane nagrody "CZW Awards" za rok 2005, w których typowali fani CZW na stronie CZWfans.com.

Azrael & Rainman vs. All Money is Legal

Bardzo dobry opener gali! Pojedynek toczył się w zasadzie bez większych przestojów i mieliśmy w nim praktycznie to, co każdy fan wrestlingu lubi - czyli świetne akcje, jak chociażby Dark City Street Cutter Rainman'a na Kayotic Kyd'e, czy też Tha Dyme Dropper Luda Kash'a na Azrael'u. Końcówka walki chwilami toczyła się w naprawdę zaiście szybkim tempie. Walkę wygrali Azrael i Rainman, po tym jak Azrael spinował Luda Kash'a po Old Testament.

Na ringu pojawił się były CZW World Heavyweight Champion - Ruckus. Ruckus powiedział, że przyszedł tutaj dać pierwszą nagrodę "CZW Awards" za rok 2005, która będzie dla najlepszego pojedynku cruiserów. A więc - nagroda wędruje do...Trent'a Acid'a i El Generico za pojedynek podczas "Cage of Death 7"!

Zostało ogłoszone, że gala CZW która po raz pierwszy od 5 lat odbędzie się w Sewell, NJ będzie miała miejsce 12 marca!

CZW Junior Heavyweight Championship

B-Boy © vs. "Spyder" Nate Webb

Wyśmienity pojedynek! Pomiędzy B-Boy'em a Nate Webb'em w tej walce zrodziła się taka chemia, że walka wyszła bardzo dynamiczna, z masą udanych spotów i innych akcji podwyższonego ryzyka. Koniec walki był genialny, albowiem B-Boy i Nate Webb zarzucali się gradem ciosów. Między nimi była wręcz fenomenalna wymiana ciosów - po prostu - cios za cios (niczym KENTA i Yoshinobu Kanemaru podczas świetnej walki z NOAH "Destiny 2005"). Po jednym Chops'ów, B-Boy powalił Nate Webb'a, po czym zrobił rozbieg i chciał zrobić mu Shinning Wizard, lecz jakimś dziwnym trafem Webb zrewersował B-Boy'a i założył mu Roll Up, który dał mu pin i zwycięstwo!!!

Nowy CZW Junior Heavyweight Champion - "Spyder" Nate Webb!!!

Po walce widownia chantowała "Thank You B-Boy", "Thank You Nate Webb". W hali rozbrzmiała muzyka i Webb w geście tryumfu zaczął tańczyć na ringu. Webb zaprosił do tańca także B-Boy'a oraz po paru chwilach Keven'a Martel'a, który pojawił się zza kulis. Cała trójka bawiła się w najlepsze na ringu.

Derek Frazier & Niles Young vs. Alex Shelley & Franky the Mobster

Walka dobra, jednak bez jakiś większych "wyskoków". Był to solidny tag team match, który chwilami jednak przynudzał. W zasadzie nie działo się w nim takiego, co byłoby warte odnotowania. Walkę wygrali Shelley i Mobster, po tym jak Shelley zrobił na Young'u Lariat i spinował go przytrzymując ku nie uwadze sędziego nogi na linach.

Po walce zdegustowani Frazier i Young wyzwali Shelley'a i Mobster'a na rematch, który odbędzie się podczas gali CZW - 12 marca w Sewell, NJ!

Na ringu pojawił się Chris Hero, który powiedział, że przyszedł przyznać nagrodę za najlepszy pojedynek roku. Hero powiedział, że nagroda ta wędruje....do niego, za 4 Way Dance Match z CZW PPV - Chris Hero vs. Samoa Joe vs. Xavier vs. Homicide! Hero głupio uśmiał się i udał się za kulisy.

Zostało ogłoszone, że miejsce Kevin'a Steen'a w 6 Man Tag Team War zajmie Trent Acid!

CZW Iron Man Championship

Mike Quackenbush © vs. Eddie Kingston

Solidny pojedynek o CZW Iron Man Title. Na początku zdawało się, że Eddie'emu Kingston'owi, który pomimo, że jest cruiserem ale nie jest high-flyer'em będzie dosyć ciężko wpasować się w walkę z Quackenbush'em, który właśnie jest typowym high-flyer'em. Jednak to okazało się błędne, albowiem walka wyszła naprawdę dobrze i nie szło przy niej się aż tak jakoś nudzić. Ostatecznie walkę wygrał Mike Quackenbush po tym jak zrobił Kingston'owi Black Tornado Slam.

Po walce Quackenbush powiedział, że jest bardzo zadowolony z tego, że mógł stoczyć z Kingston'em naprawdę dobry pojedynek. Quackenbush powiedział, że chętnie stoczyłby z nim walkę raz jeszcze. Mike powiedział, że za to, co pokazał Kingston w tej walce należą mu się naprawdę duże brawa. Tak jak Quackenbush powiedział, tak też widownia zrobiła i Kingston otrzymał duży pop. Quack powiedział, że daje Kingston'owi szansę do rewanżu i on CZW Iron Man Champion wyzywa Eddie'ego Kingston'a na walkę, podczas której na szali stawia CZW Iron Man Title! Kingston zgodził się i podziękował Quackenbush'owi. Panowie uścisnęli sobie ręce. Tak więc, podczas kolejnej gali CZW w ECW Arena - CZW Iron Man Championship: Mike Quackenbush © vs. Eddie Kingston raz jeszcze!

Koło ringu pojawiło się wiadro z potłuczonym szkłem. To mogło oznaczać tylko jedno - Tai-Pei Death Match!!!

CZW Ultraviolent Underground Championship

Tai-Pei Death Match

Nick Gage © vs. Corporal Robinson

Walka była jednym, wielki popisem dzikości! Gage i Robinson mieli poobklejane ręce szkłem, dodatkowo Gage wysypał resztę potłuczonego szkła na ring! Walka była dzika, w której Gage i Robinson nacinali sobie nie tylko czoła ale także ręce, rzucali siebie na potłuczone szkło. Walka generalnie była bardzo krwawa, albowiem chociażby prawa ręka Robinson'a była cała niesamowicie pocięta i zalana krwią. Ostatecznie walkę wygrał Nick Gage, po tym jak zrobił Robinson'owi Spike Piledriver z drugiej liny na potłuczone szkło!

Po walce w hali zabrzmiał CZW theme i pojawił się szef CZW - Zandig! Widownia zaczęła buczeć. Zandig powiedział, że Tai-Pei Death Match to dobra okazja na danie nagrody w kategorii "Death Match Roku". Zandig powiedział, dosyć jednogłośnie, z dużą przewagą głosów nad konkurencją zwyciężył.....House of Glass Death Match z CZW "Tournament of Death 4" - Nick Gage vs. Necro Butcher vs. Corporal Robinson! Gage wręczył nagrodę Gage'owi i Robinson'owi. Miał także dla Butcher'a ale powiedział, że jak Butcher chce to niech sobie po nią przyjdzie. Na ringu nikt się nie zjawił.

CZW Tag Team Championship

Tough Crazy Bastards © vs. Jody Fleish & Jonny Storm

Fenomenalna walka! Widownia naprawdę miała co do oglądania w tej walce, albowiem ten właśnie tag team match wyszedł prawie bajecznie. Warto dodać, że to była walka "Jedni z najlepszych zapaśników death match'owych vs. Jedni z najlepszych cruiserów". Jody Fleish w walce tej po prostu błyszczał jak niegdyś podczas "Best of the Best 2". Tak samo Storm, a z drugiej strony hardcorowcy - Necro Butcher, który jak zawsze zbierał najdziksze bumpsy oraz Toby Klein. Walkę wygrali Jody Fleish i Jonny Storm, po tym jak Jody Fleish zrobił na Klein'e Phoenix 720 DDT na 3 krzesła!!!

Nowi CZW Tag Team Champions - Jody Fleish & Jonny Storm!!!

Po walce, kiedy Fleish i Storm celebrowali zwycięstwo a Butcher'owi i Klein'owi przyszło przełknąć gorycz porażki pojawił się Zandig, który głupio zaczął się śmiać.

Na ringu pojawili się Eddie Kingston oraz Sabian aby przyznać nagrodę za najlepszy tag team match 2005 roku. Po chwili wszystko było jasne i okazało się, że najlepszą walką w tej kategorii został...Fans Bring the Weapons & Pyramid of Hell Death Match : H8 Club vs. "Sick" Nick Mondo & Wifebeater z "Violent By Design".

3 Way Dance Match

Justice Pain vs. Ruckus vs. Matt Sydal

Bardzo dobry 3 Way Dance Match, który w pewnym sensie nawiązywał do tradycji w CZW. Cała trójka zapaśników pokazała w tej walce wszystko to, co miała do zaoferowania ze swojej strony najlepszego. W walce tej błyszczał Matt Sydal, który zbierał od publiczności naprawdę duży pop i pomału staje się ulubieńcem widowni z Filadelfii. Walkę wygrał Justice Pain, po tym jak zrobił Sydal'owi Pain Thriller.

Na ringu pojawili się przy wielkim popie publiczności "Sick" Nick Mondo oraz Wifebeater aby przyznać nagrodę w kategorii najlepsza gala roku. Show, które zwyciężyło to...i tutaj pojawił się pewien problem, albowiem na dwie gale zostało oddane po tyleż samo głosów. Mondo i Wifebeater ogłosili, że najlepszymi galami 2005 roku są..."Tournament of Death 4" oraz "Cage of Death 7"!

6 Man Tag Team War

Trent Acid, "The Generic Luchadore" El Generico & Super Dragon vs. Sonjay Dutt, Scorpio Sky & Quicksilver

Walka toczyła się w dzikim tempie i jej areną była cała ECW Arena! W zasadzie można powiedzieć, że ten pojedynek był Street Fight Match'em, toczącym się w takim rozproszeniu i z takim natężeniem, że widownia nie wiedziała w którą stronę hali patrzeć, albowiem non-stop coś się działo w innych częściach hali. Pod koniec walki dość nieoczekiwanie pojawił się Kevin Steen na wózku inwalidzkim, którego na rampę przywiózł ten sam sanitariusz, który zajął się nim wcześniej. Steen miał obwiązaną głowę oraz gips na ręce. Kiedy Super Dragon wykonał na Quicksilver'e Psycho Driver, po chwili Steen wstał i wleciał na ring! Steen zrobił Dragon'owi Headbutt, po czym zdjął z ręki gips i rozbił go na głowie Dragon'a!!!!! Na ringu pojawił się Sonjay Dutt, który po wcześniejszym "uziemieniu" Trent'a Acid'a wszedł na top-rope i zrobił Dragon'owi Hindu Press, po którym go spinował!

Po walce Kevin Steen uścisnął sobie ręce z Sonjay Dutt'em, Scorpio Sky'em oraz Quicksilver'em. Dodatkowo pojawił się owy sanitariusz, którego tak naprawdę grał kanadyjski zapaśnik nieco mniejszych federacji niezależnych - Chance Beckett! Cała piątka stała na ringu i celebrowała zwycięstwo. Plan Kevin'a Steen'a powiódł się w 100%!!!

Koło ringu zostały rozłożone drabiny, stoły ale także i krzesła. Przyszła pora na TLC Match!

TLC Match

"Sick" Nick Mondo vs. JC Bailey

Walka tak jak można było się spodziewać była zaiście spotowa z licznymi bumpsami na stoły i drabiny. Jak się okazało na końcu, największe ryzyko na siebie wziął JC Bailey, który na końcu walki bardzo się poświęcił. W trakcie trwania walki Bailey ustawił piramidę z czterech stołów poza ringiem. W walce mieliśmy takie bumpsy jak przelecenie przez Mondo prosto z ringu, poza na leżącą tam drabinę, Powerbomb Mondo na Bailey'u wprost na stół, czy Cash Flow (!) z drabiny w wykonaniu Bailey'a na Mondo wprost na stos krzeseł. Koniec walki był zaiście dziki, albowiem na ringu była rozstawiona bardzo wysoka drabina, mająca ok. 20 stóp wysokości! JC Bailey i Mondo znajdowali się praktycznie na jej szczycie i po chwili JC chciał zrobić Nick'owi coś na wzór Quackendriver #2 z drabiny będącej na ringu wprost na piramidę ze stołów znajdującą się poza ringiem. Jednakże Mondo zrewersował to i po chwili przy wielkiej wrzawie publiczności zrobił niemal ze szczytu drabiny Assault Driver na Bailey'u poza ring na piramidę ze stołów!!!!!!!!!!!!! Widownia chantowała "CZ-DUB!" oraz "This is Awesome!". Mondo ledwo żywy, ostatkiem sił spinował Bailey'a na pozostałościał po stołach i wygrał walkę!

Po walce zarówno Mondo jak i Bailey otrzymali ogromne brawa od publiczności, która raz jeszcze chantowała "CZ-DUB!".

Zostało ogłoszone, że w kwietniu CZW organizuje w ECW Arena turniej 6 Man Tag Team'ów. Lista team'ów, które wezmą udział w tym turnieju zostanie ogłoszona w najbliższym czasie. Zwycięzcy tego turnieju zostaną pierwszymi w historii CZW 6 Man Tag Team Champions!!!

Na ringu pojawił się Maven Bentley oraz praktycznie wszyscy zapaśnicy z szatni. Po chwili na ring została poproszona rodzina Chri$'a Ca$h'a, który w 2005 roku zginął w wypadku motocyklowym. Bentley ogłosił, że Chri$ Ca$h został dodany do CZW "Hall of Fame"!

Na ringu pojawił się raz jeszcze Maven Bentley, który powiedział, że chciałby przyznać nagrodę dla najlepszego zapaśnika CZW 2005 roku. Bentley powiedział, że tutaj niespodzianki nie ma, albowiem wszystko jest jasne - Necro Butcher!!!

Przed main event'em Chris Hero w towarzystwie Claudio Castagnoli'ego wypowiedział krótki speech. Hero pytał się, czy Castagnoli widział jego tajemniczego przeciwnika. "Double C" powiedział, że nie i nawet nie wie kto to jest.

Main Event

CZW World Heavyweight Championship

Open Chalenge Match

Chris Hero © vs. ???

Pojawienie się tajemniczego przeciwnika Chris'a Hero nieco się wydłużało, albowiem nikt nie pojawiał się na entrance troon'e. Hero zaczął gorączkowo chodzić wokół ringu, albowiem wyraźnie ta sytuacja go deprymowała. Po chwili światła w ECW Arena zgasły i zapanowała ciemność. Jakieś przebłyski i po chwili światła znów zapaliły się. Na ringu stała tajemnicza osoba w płaszczu, z nakrytą głową. Chris Hero podszedł do tej osoby, a to powaliła go Punch'em. Osoba ta ujawniła swoją tożsamość spod płaszcza - niedowierzanie publiczności i po chwili mega cheer - to..........- niemożliwe - on powrócił.........Sexxxy Eddy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Walka była bardzo dobra i pomimo, że sytuacja na to wskazywała, nie był to jakiś squash, gdzie Sexxxy Eddy po powrocie do CZW niszczy w zawrotnym tempie swoich przeciwników. Najwiekszych pop otrzymał od publiczności oczywiście Sexxxy Eddy, na którego widok, widownia zaczęła chantować "Welcome Back!". Pod koniec walki próbował interweniować Claudio Castagnoli, ale poradził sobie z nim Eddy. Ostatecznie walkę wygrał Sexxxy Eddy po tym jak zrobił Hero Total Sextacy. Kiedy Eddy spinował Hero, widownia wpadła w istnych zachwyt i szał!

Nowy CZW World Heavyweight Champion - Sexxxy Eddy!!!

Po walce na ringu pojawiła się większość zapaśników z szatni, która wzięła na barki nowego mistrza CZW - Sexxxy Eddy'ego i razem z nim i z publicznością celebrowała.

Gala zakończyła się!

CZW organizuje 12 marca w Sewell, NJ swoją pierwszą galę od 5-ciu lat.

Oto wstępna karta na to show:

* Azrael & Rainman vs. Andy Summer & Danny Havok

* "Double C" Claudio Castagnoli vs. DJ Hyde

* CZW "Awakening" Rematch

Derek Frazier & Niles Young vs. Alex Shelley & Franky the Mobster

* "Mr. Wrestling" Kevin Steen vs. El Generico

Z kolei 19 marca CZW powraca do ECW Arena w Filadelfii ze swoją kolejną galą.

Wstępna karta prezentuje nam się tak:

* CZW Junior Heavyweight Championship

"Spyder" Nate Webb © vs. Sabian

* CZW "Awakening" Rematch

CZW Iron Man Championship

Mike Quackenbush © vs. Eddie Kingston

* Stippulation will be announced

Zandig vs. "Mr. Insanity" Toby Klein

23 kwietnia CZW zorganizuje w ECW Arena w Filadelfii 8 team'owy "6 Man Tag Team Tournament" o nowo powstałe CZW 6 Man Tag Team Titles.

Na razie znamy 2 teamy, które wezmą udział w tym turnieju:

- Blackout (Ruckus, Eddie Kingston & Sabian)

- B-Boy, "Spyder" Nate Webb & Keven Martel

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

KONIEC

Ps. Zapraszam do komentowania :)

"Jesteś niebem obserwującym chmury. A wydarzenia, ludzie, sytuacje, to obłoki, które po nim przepływają. Tylko przepływają. Dlatego nie próbuj ich zatrzymać, bo na pewno odpłyną wcześniej, czy później. Gdy przytrafia Ci się coś pięknego albo bolesnego, powinieneś zrobić krok, odstąpić od siebie i popatrzeć z dystansu. Ludzie, których kochasz, to właśnie takie chmury. Są na Twoim niebie dłużej lub krócej, ale nigdy na zawsze"
  • Odpowiedzi 7
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• RVD

3

• Dejv

2

• Wee Man

1

• bolek

1

Top użytkownicy w tym temacie

Trzyma poziom, gratki.

Sprzedaję CD z wrestlingiem i autografy wrestlerów... kontakt: gg 4358363 mail weemanowski@gmail.com

http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=3417898 -> Kup coś :)

11099216134562f5382d0da.jpg

Kawał świetnej roboty jak zwykle :).

Coś czuje że dojdzie do walki Mondo vs. Sexxxy Eddie w jakiejś przyszłości tego diary :). Zapewne to będzie jakichś deathmatch (obstawiam coś z trójki: Thumbtack, Pain of Glass albo Lighttubes) :). Ciekawe rozpisane są też walki Mondo vs. J.C oraz Gage vs. Corporal Robinson. Ehhh, jakby tak Zandig ściągnął tego wrestlera do CZW to by było. Albo chociaż na TOD5. RVD zapewne masz zamiar więcej umieszczać Robinsona w swoim diary ?

Tak, tak (Robinson zawsze):)

Przy okazji zamieściłem karty na najbliższe gale CZW, które niedługo zamieszczę. Teraz to już chyba się nikt nie połapie :)

"Jesteś niebem obserwującym chmury. A wydarzenia, ludzie, sytuacje, to obłoki, które po nim przepływają. Tylko przepływają. Dlatego nie próbuj ich zatrzymać, bo na pewno odpłyną wcześniej, czy później. Gdy przytrafia Ci się coś pięknego albo bolesnego, powinieneś zrobić krok, odstąpić od siebie i popatrzeć z dystansu. Ludzie, których kochasz, to właśnie takie chmury. Są na Twoim niebie dłużej lub krócej, ale nigdy na zawsze"

poprostu super :spoko:
S-C-A-R-F-A-C-E

64787592946bd5e84039a4.gif

THX! :)

Kolejne części diary niebawem :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
      • 17 odpowiedzi
    • WWE Royal Rumble 2025
      Spekulacje i dyskusje na temat WWE Royal Rumble 2025!
      • 79 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 17 922 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 686 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
      • 100 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
      • 9 350 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 146 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 172 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 513 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 850 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• Attitude
      Nazwa gali: WWE NXT #771 Data: 04.02.2025 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: TV-Show Lokalizacja: Orlando, Florida, USA Arena: WWE Performance Center Format: Live Platforma: The CW Komentarz: Booker T, Corey Graves & Vic Joseph Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
    • MattDevitto
      Kurczę pieczone Ale teraz zacząłem łączyć kropki.... Za rok gala wiadomo gdzie i dlaczego $$$, więc poczciwy Titus jest idealnym kandydatem na zwycięzcę. Ależ to będzie piękne redemption po małej wpadce kilka lat wcześniej - od zera do bohatera - Amerykanie kochają takie historie Proszę wsiadać do pociągu Titus O'Neil RR winner 2k26!
    • -Raven-
      Rozmawiali wyłącznie po francusku
    • -Raven-
      W zeszłym roku stawiałem na Rudą, ponieważ Aliensowa miała pas już bardzo długo i WM-ka była na papierze dobrym momentem żeby zrzucić z niej złoto, a Linczująca już dawno nie miała pasa, tak więc ułamki wychodziły mi tak a nie inaczej. Mimo to, fajnie się było pomylić w tej kwestii Akurat w tym przypadku uważam podobnie. Stratna ma zbyt krótko tytuł (nie dali jej się jeszcze wykazać), a Flara jest na papierze takim "faworytem", że w ramach "zaskoczenia" powinni ją tutaj podłożyć. Jabłecznikowa zbiera tytuły tak ekspresowo, że jeszcze na spokojnie ma czas żeby w tej kwestii ścignąć starego, tak więc tutaj na spokojnie będzie mogła jobnąc, żeby wypromować nową gwiazdę ze stajni W.        Bardzo dobry ruch z "rozbiciem" tagu Callgirl i Bi-Anki. Jade koszmarnie wypadała na tle Belair. Była sztywna, kanciasta i jej akcje nie wyglądały w ringu płynnie. Baardzo się to rzucało w oczy w kontraście do roboty jaką wykonywała Warkoczowa. Storm wyglądała wyłącznie dobrze kiedy trzeba coś było odwalić siłowo. Wycofanie jej z tagu i scenariusz, że któraś z kumpelek (Bianca lub Naomi) ją wyeliminowała, to samograj i instant materiał na turn i starcie na WM-kę. Niby logika podpowiada Naomi (bo to ona najwięcej zyskała na wyeliminowaniu Koksiary), ale chciałbym zobaczyć zestawienie Montezowej z Siwą na WrestleManii, gdzie Belair by wygrała dzięki Naomi (bo okazało by się, że jednak obie były w zmowie).    
    • HeymanGuy
      Energetyk Saints Flow? Ogólnie uwielbiam Saints Row ale tylko 1 i 2. Od trójki niestety to rownia pochyla na sam dół
  • Dodaj nową pozycję...