Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

PXW Summer Fights! 26.08.2012

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Największa gala lata Summer Fights już za nami! Zapraszam wszystkich do oglądania i komentowania !

Karta walk:

Singles match:

Mr.Fitness vs Demente

Hardcore championship match:

Vandal vs Manny

Singles match:

Nathan Flame vs Sirreks

PXW Championship Match:

??? vs Black Joker

Miłego oglądania !

LINK

34985032051350d595ff63.jpg

• Odpowiedzi 10
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Chrupek

3

• VebVe

2

• obynaplus

1

• Joe

1

Top użytkownicy w tym temacie

Nathan jak zawsze epic promo fajne nawiązanie do filmu (...) w segmencie Mr.Fitness
Zawsze jestem o krok przed tobą

18558700994f6f48d2d29ea.jpg

Dobra gala, miło widzieć że radzicie sobie bez Terrego który jest dużą stratą dla PXW. Natan vs Sirreks to kolejna obowiązkowa walka Polskiego backyardu, nawet jeśli wejściówka Natana i "wytrzymałość" Sirreksa były nieco przekoksowane polecam każdemu!. Niezły botch z górną liną, ale Joker dobrze wyszedł z sytuacji. + Pozdrawiam panią w czarnych włosach z pierwszego rzędu :*
FOLLOW ME.

406072120508d1a034a667.jpg

Ogólnikowo. O dziwo bez Szadoła federacja sobie radzi lepiej niż z nim. Joker w końcu się staje bardziej agresywny i bardziej wyrazisty. Nowy image Mannego też urywa dupe bo to już nie ten maniuś któego wszyscy znali. Ogólnie Joker i Manny są bardzo solidnymi heelami i są w stanie pociągnąć tą fede. Do tego chora akcja z płonącą deską. O TAKI BACKYARD WALCZYŁEM.

Do tego przezajebisty strój Natana i jego już legendarne mic skille. Na serio Natan zrobił coś niemożliwego i rozbudził martwą publikę. Walkę też trzasneli bardzo dobrą.

Mr Fitness jest kontynuowany więc na plus

Jedyne co mnie boli na dzień dzisiejszy że mamy naprawdę wyrazistych i groźnych heelów, ale nie ma ŻADNEGO FACEA który mógłby stanąć przeciw nim na poważnie. Mr. Fitness wiadomo komediowy gimmick. Vandal nieco niewyraźny jak dla mnie. Snake ma potencjał, ale nie w tej masce bo nie wygląda poważnie w niej. Wychodzi na to że jedyna osoba która ma jako tako podbudowaną postać do walki z Jokerem czy Mannym jest tylko Sirreks. Gala na prawdę dobra.

• Urządzenie:  Windows

Przegladam niekiedy Wasze gale i tylko jedno spostrzezenie dotyczace Fitnessa... Zepsuliscie ta postac okrutnie. Jako trener chuderlawego Snake'a prezentowal sie bardzo dobrze, po czym pchneliscie go w najbardziej tani motyw internetu, jaki byl tylko mozliwy - dodatkowo bez zadnej podbudowy. Za szybko rozegraliscie to wszystko.

Moim zdaniem, powinien ciagle sie wywyzszac nad malym wezem. Do walki powinien wejsc pod koniec calej historii, kiedy to po serii segmentow i szydzenia, jobbnal by byle komu w 5sek - cos na zasadzie: "Odejdz synek, pokaze Ci jak sie wygrywa". Szansa na dobra komediowa postac, ktora nie zdaje sobie sprawy ze swojej smiesznosci (cos jak heelowy Santino liczacy dni do pobicia rekordu Honky Tonk Mana), skonczyla na czyms takim.

Natan poszedl droga na skroty, ale jak najbardziej poskutkowala. Zdecydowanie lepiej to brzmialo w porownaniu do poprzednich wypowiedzi, ktore byly mocno przereklamowane. To ta dopiero zasluguje na pochwaly.

50608915156a3743c1fa34.jpg

Nie ogarniam czy Manny jest heelem bo ja sądzę że już facem. PS dzieciaki nieźle chantowały ;d

Co do wypowiedzi Vebve. Nie wiem czy coś mnie ominęło, ale od kiedy Manny jest facem?

Nie ogarniam czy Manny jest heelem bo ja sądzę że już facem. PS dzieciaki nieźle chantowały ;d

Backyardmania obejrzana? Chodzi mi o image. Manny zawsze się uśmiechał, pokazywał klate itd. teraz skrócił włosy, napierdziela hardcore matche, wyzywa przeciwnika całą walkę.

Kto zna Mannego osobiście ten wie jak bardzo dalekie to jest od jego prawdziwego ja dlatego póki co zachwycam się tym bo bądź co bądź ciężko udawać całkowitą odwrotność tego kim się jest.

Powiem krótko: Summer Slam chowa się przy Summer Fights.

Powiem krótko: Summer Slam chowa się przy Summer Fights.

Zgadzam się gala dla fanów backyardu obowiązkowa

Dlaczego Mazi się nie pojawia, jego postać była wyrazista i ring skillem też bił na głowę.?

Gala wyrazista, bardzo ładna. Podobała mi się walka Nathana z Sirreksem. :) Resztę komentarza zbędna. Palce lizać i nie marnować zbytnio paluszków, bo produkt PXW jest... stoi na równym, wysokim poziomie. Pomyśleć, że chłopaki młodzi.. a wcale tego nie widać. ! Pozdrawiam i życzę sukcesów.!
Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Dzięki
      • 17 odpowiedzi
    • WWE Royal Rumble 2025
      Spekulacje i dyskusje na temat WWE Royal Rumble 2025!
        • Dzięki
      • 79 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 17 922 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 686 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Lubię to
      • 100 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
        • Lubię to
      • 9 350 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
        • Lubię to
      • 146 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 172 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 513 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 850 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• Attitude
      Nazwa gali: WWE NXT #771 Data: 04.02.2025 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: TV-Show Lokalizacja: Orlando, Florida, USA Arena: WWE Performance Center Format: Live Platforma: The CW Komentarz: Booker T, Corey Graves & Vic Joseph Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
    • MattDevitto
      Kurczę pieczone Ale teraz zacząłem łączyć kropki.... Za rok gala wiadomo gdzie i dlaczego $$$, więc poczciwy Titus jest idealnym kandydatem na zwycięzcę. Ależ to będzie piękne redemption po małej wpadce kilka lat wcześniej - od zera do bohatera - Amerykanie kochają takie historie Proszę wsiadać do pociągu Titus O'Neil RR winner 2k26!
    • -Raven-
      Rozmawiali wyłącznie po francusku
    • -Raven-
      W zeszłym roku stawiałem na Rudą, ponieważ Aliensowa miała pas już bardzo długo i WM-ka była na papierze dobrym momentem żeby zrzucić z niej złoto, a Linczująca już dawno nie miała pasa, tak więc ułamki wychodziły mi tak a nie inaczej. Mimo to, fajnie się było pomylić w tej kwestii Akurat w tym przypadku uważam podobnie. Stratna ma zbyt krótko tytuł (nie dali jej się jeszcze wykazać), a Flara jest na papierze takim "faworytem", że w ramach "zaskoczenia" powinni ją tutaj podłożyć. Jabłecznikowa zbiera tytuły tak ekspresowo, że jeszcze na spokojnie ma czas żeby w tej kwestii ścignąć starego, tak więc tutaj na spokojnie będzie mogła jobnąc, żeby wypromować nową gwiazdę ze stajni W.        Bardzo dobry ruch z "rozbiciem" tagu Callgirl i Bi-Anki. Jade koszmarnie wypadała na tle Belair. Była sztywna, kanciasta i jej akcje nie wyglądały w ringu płynnie. Baardzo się to rzucało w oczy w kontraście do roboty jaką wykonywała Warkoczowa. Storm wyglądała wyłącznie dobrze kiedy trzeba coś było odwalić siłowo. Wycofanie jej z tagu i scenariusz, że któraś z kumpelek (Bianca lub Naomi) ją wyeliminowała, to samograj i instant materiał na turn i starcie na WM-kę. Niby logika podpowiada Naomi (bo to ona najwięcej zyskała na wyeliminowaniu Koksiary), ale chciałbym zobaczyć zestawienie Montezowej z Siwą na WrestleManii, gdzie Belair by wygrała dzięki Naomi (bo okazało by się, że jednak obie były w zmowie).    
    • HeymanGuy
      Energetyk Saints Flow? Ogólnie uwielbiam Saints Row ale tylko 1 i 2. Od trójki niestety to rownia pochyla na sam dół
  • Dodaj nową pozycję...