Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

PXW Summer Fights! 26.08.2012

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Największa gala lata Summer Fights już za nami! Zapraszam wszystkich do oglądania i komentowania !

Karta walk:

Singles match:

Mr.Fitness vs Demente

Hardcore championship match:

Vandal vs Manny

Singles match:

Nathan Flame vs Sirreks

PXW Championship Match:

??? vs Black Joker

Miłego oglądania !

LINK

34985032051350d595ff63.jpg

• Odpowiedzi 10
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Chrupek

3

• VebVe

2

• Punk94kj

1

• Black Joker

1

Top użytkownicy w tym temacie

Nathan jak zawsze epic promo fajne nawiązanie do filmu (...) w segmencie Mr.Fitness
Zawsze jestem o krok przed tobą

18558700994f6f48d2d29ea.jpg

Dobra gala, miło widzieć że radzicie sobie bez Terrego który jest dużą stratą dla PXW. Natan vs Sirreks to kolejna obowiązkowa walka Polskiego backyardu, nawet jeśli wejściówka Natana i "wytrzymałość" Sirreksa były nieco przekoksowane polecam każdemu!. Niezły botch z górną liną, ale Joker dobrze wyszedł z sytuacji. + Pozdrawiam panią w czarnych włosach z pierwszego rzędu :*
FOLLOW ME.

406072120508d1a034a667.jpg

Ogólnikowo. O dziwo bez Szadoła federacja sobie radzi lepiej niż z nim. Joker w końcu się staje bardziej agresywny i bardziej wyrazisty. Nowy image Mannego też urywa dupe bo to już nie ten maniuś któego wszyscy znali. Ogólnie Joker i Manny są bardzo solidnymi heelami i są w stanie pociągnąć tą fede. Do tego chora akcja z płonącą deską. O TAKI BACKYARD WALCZYŁEM.

Do tego przezajebisty strój Natana i jego już legendarne mic skille. Na serio Natan zrobił coś niemożliwego i rozbudził martwą publikę. Walkę też trzasneli bardzo dobrą.

Mr Fitness jest kontynuowany więc na plus

Jedyne co mnie boli na dzień dzisiejszy że mamy naprawdę wyrazistych i groźnych heelów, ale nie ma ŻADNEGO FACEA który mógłby stanąć przeciw nim na poważnie. Mr. Fitness wiadomo komediowy gimmick. Vandal nieco niewyraźny jak dla mnie. Snake ma potencjał, ale nie w tej masce bo nie wygląda poważnie w niej. Wychodzi na to że jedyna osoba która ma jako tako podbudowaną postać do walki z Jokerem czy Mannym jest tylko Sirreks. Gala na prawdę dobra.

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Przegladam niekiedy Wasze gale i tylko jedno spostrzezenie dotyczace Fitnessa... Zepsuliscie ta postac okrutnie. Jako trener chuderlawego Snake'a prezentowal sie bardzo dobrze, po czym pchneliscie go w najbardziej tani motyw internetu, jaki byl tylko mozliwy - dodatkowo bez zadnej podbudowy. Za szybko rozegraliscie to wszystko.

Moim zdaniem, powinien ciagle sie wywyzszac nad malym wezem. Do walki powinien wejsc pod koniec calej historii, kiedy to po serii segmentow i szydzenia, jobbnal by byle komu w 5sek - cos na zasadzie: "Odejdz synek, pokaze Ci jak sie wygrywa". Szansa na dobra komediowa postac, ktora nie zdaje sobie sprawy ze swojej smiesznosci (cos jak heelowy Santino liczacy dni do pobicia rekordu Honky Tonk Mana), skonczyla na czyms takim.

Natan poszedl droga na skroty, ale jak najbardziej poskutkowala. Zdecydowanie lepiej to brzmialo w porownaniu do poprzednich wypowiedzi, ktore byly mocno przereklamowane. To ta dopiero zasluguje na pochwaly.

50608915156a3743c1fa34.jpg

Nie ogarniam czy Manny jest heelem bo ja sądzę że już facem. PS dzieciaki nieźle chantowały ;d

Co do wypowiedzi Vebve. Nie wiem czy coś mnie ominęło, ale od kiedy Manny jest facem?

Nie ogarniam czy Manny jest heelem bo ja sądzę że już facem. PS dzieciaki nieźle chantowały ;d

Backyardmania obejrzana? Chodzi mi o image. Manny zawsze się uśmiechał, pokazywał klate itd. teraz skrócił włosy, napierdziela hardcore matche, wyzywa przeciwnika całą walkę.

Kto zna Mannego osobiście ten wie jak bardzo dalekie to jest od jego prawdziwego ja dlatego póki co zachwycam się tym bo bądź co bądź ciężko udawać całkowitą odwrotność tego kim się jest.

Powiem krótko: Summer Slam chowa się przy Summer Fights.

Powiem krótko: Summer Slam chowa się przy Summer Fights.

Zgadzam się gala dla fanów backyardu obowiązkowa

Dlaczego Mazi się nie pojawia, jego postać była wyrazista i ring skillem też bił na głowę.?

Gala wyrazista, bardzo ładna. Podobała mi się walka Nathana z Sirreksem. :) Resztę komentarza zbędna. Palce lizać i nie marnować zbytnio paluszków, bo produkt PXW jest... stoi na równym, wysokim poziomie. Pomyśleć, że chłopaki młodzi.. a wcale tego nie widać. ! Pozdrawiam i życzę sukcesów.!