Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Jaka walka ma zostać Main Eventem Night of Champions?  

19 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaka walka ma zostać Main Eventem Night of Champions?

• Kane vs Undertaker
      12
    • Walka o WH Championship
      6
    • Inna walka
      1

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Bryan ma 185 cm. wzrostu i uderza Roundhouse Kickiem Showa, który mierzy ponad 215 cm

Blaze9, Bryan ma 178 cm wzrostu, a Show ma dokładnie 213 cm, a nie ponad 215. Bez przesady :P Nie zrozum mnie źle. To nie był hejt w twoją stronę tylko mała poprawka odnoście twojego komentarza. :-)

Awesome dude!

180087825850d47e82d88e5.jpg

• Odpowiedzi 95
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• szpicu

42

• 8693

17

• łukaszek123

17

• Austin

4

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   1

Don_Gonzo, w porządku ;) Ogólnie mówiąc lubię jak ktoś zwraca mi uwagę na popełnione przeze mnie błędy, bo wtedy jakoś łatwiej cokolwiek zapamiętuje. A co do tego, to już grubo ponad 30 cm, niecałe 40... :wink:

- Galę rozpoczęła bardzo dobra walka, której sam skład był także bardzo dobry. Zawodnicy są ogólnie dobrzy i lubię ich oglądać w ringu.. Booking walki nie zawiódł, jednak mnie irytuje pogrubianie akcji, ale to tylko moja opinia.. Cieszy wygrana Morrisona.

- W pokoju Vince'a była interesującą, bo jednak segment był ciekawy z racji tego, że McMahon dostaje jakieś listy.

- Sheamus walczy o pas Stanów Zjednoczonych i przegrywa. Cieszy fakt, że Swagger ma pas, bo lubię tego gościa. Booking walki dobry, ale do czego się przyczepię to do tego, że w każdej walce mieszasz czasy. Większość piszesz w czasie przeszłym - wiadomo, że czasem można napisać coś w czasie przeszłym, ale każde przypięcie jest pisane jako czas teraźniejszy. Nie wiem dlaczego, ale ja zawsze się do tego przyczepiam, czy to w diary, czy na e-fedach.

- To całe World Domination u Ciebie zapowiada się na koksów, którzy będą niszczyli wszystko i wszystkich.. Trzy eliminacje i przypięcie na zwycięstwo robią wrażenie.

- Jeśli dojdzie do rewanżu o pas USA to liczę na kolejne zwycięstwo Swaggera linii jego i Sheamusa.

- Następnej walki jakoś nie chciało mi się czytać od deski do deski, a więc przeczytałem ją częściowo. Wygrana Kidda przez DQ - zawsze coś. Feud panów będzie pewno kontynuowany.

- Wiedziałem, że walkę wygra Rhodes, bo jednak jest Mr. MITB i trzeba go promować. Zawodnicy ładnie podbudowali walkę i za to plus.

- Nie podoba mi się face'owy Ziggler. Interesuje mnie, co będzie jak pas World Heavyweight Championship zdobędzie Sandow - zastanawia mnie, jak będzie prowadzona ta postać w Twoich wypocinach..

- Następna walka także bardzo dobra! Podoba mi się to, jak bookujesz walki.

- Fajny segment z Bryanem, podobał mi się on, jak i krótki speech Showa. Zwycięzca walki także na plus.

- W miarę klimatyczny wywiad z Takerem podkreślający jego gimmick. Walka bardzo dobra i końcówka jej naprawdę zaskakująca. Rhodes wykorzystuje walizkę i zostaje Mistrzem WWE do tego nowo utworzona grupa - "The Corportion" Naprawdę bardzo dobrze Ci to wyszło. Po tym wszystkim ten gwałt wyszedł trochę nijako, ale mniejsza oto..

PPV wyszło Tobie bardzo dobrze - walki stały na wysokim poziomie!

http://1.bp.blogspot.com/-O6NCf86vQmw/UEUKF2yUsJI/AAAAAAAAARA/2LhoYqzH780/s1600/RAW_LOGO_2012_FIN1.jpg

Raw rozpoczyna się bez czołówki i bez fajerwerków, od razu oczy wszystkich skierowane są na titantron-

„It’s time to play the game!”- na arenie przy wielkiej owacji fanów pojawia się The Game- Triple H!! Fani skandują „Triple H”, a tymczasem King of Kings ubrany w dżinsy i swoją standardową koszulkę szybko wchodzi do ringu, nie witając się z fanami. Triple H wygląda na bardzo przygnębionego, i nie stosuje swojego tauntu z wodą…

Triple H Stop, proszę przestańcie. Nie zasłużyłem na to. Zawiodłem was, zawiodłem siebie, ale przede wszystkim zawiodłem moją żonę Stephanie. Nie było mnie wtedy w pokoju, gdy to się stało. Przepraszam. Mam nadzieję, że mi kiedyś przebaczysz…. Ehh to co się wczoraj stało, nie mam słów, nie mogę tego opisać. Jak można być takim skurwysynem, aby zgwałcić kobietę. Jak? Jakim prawem? Nie potrafię sobie tego wyobrazić, jednak to nie zmienia faktu, że ja zawiodłem najbardziej… Nigdy sobie tego nie przebaczę, ale jedyne co mogę zrobić to się zemścić! Heyman nie ważne czy mnie teraz słyszysz, gdzie jesteś i co robisz. Nie obchodzi mnie to. Wiem jedynie, że kiedyś Cię dorwę. Później, czy wcześniej, a wtedy….. I'll kill YOU son of a bitch!!

Triple H rzuca mikrofon i udaje się w stronę wyjścia, jednak na rampie pojawia się Paul Heyman, wraz z zamaskowaną grupą!!

Paul Heyman: Triple H przepraszam. Naprawdę mi przykro, ale nie z tego powodu, co zrobiłem Stephanie, ale z tego, że jesteś nieudacznikiem. Mężem, który nie dba o dzieci, o żonę, który myśli tylko o sobie. Jesteś człowiekiem, którego ego jest większe od przyrodzenia i gdyby można było to zamienić w jakiś przedmiot, to nie zmieściłoby się to na ziemi, a może i w całym wszechświecie! I to jest prawda The Game, ale najlepsze w tym wszystkim jest to, że dopiero wczoraj Stephanie doznała prawdziwego szczęścia.

Jeszcze bardziej rozwścieczony Triple H ruszył w stronę Heymana, jednak ten zasłonił się swoją grupą.

Paul Heyman: Nie radzę Ci Triple H. Wracając do tematu, to może trochę przesadziłem, jeśli chodzi o Stephanie. Masz rację zachowajmy umiar, ale powiem Ci coś dyskretnie Hunter. Wczoraj Stephanie nie krzyczała na pomoc, ona krzyczała ze szczęścia, ponieważ jak już mówiłem, jesteś nieudacznikiem zarówno w łóżku, jak i w tym ringu, a ja tymczasem zawsze jestem górą od Ciebie, od twojego teścia, czy twojej żony.

Triple H nie zważając na słowa Heymana ruszył na niego, lecz szybko został powstrzymany przez zamaskowaną grupę. Zamaskowani pod przewodnictwem Heymana przytrzymali The Game’a. a Heyman wyciągnął kastet i wściekle obijał nim głowę Triple Ha. Po chwili na głowie Huntera pojawiła się krew, a tymczasem Heyman zaprzestał atakować, jednak na koniec jeden z zamaskowanych wykonał Triple Howi Attitude Adjustment na rampę! Heyman wraz z grupą uciekli na zaplecze, a tymczasem Triple H leżał półprzytomny na rampie.

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/66/Booker_T_9.jpg

Booker T: 24 godziny, po istnie mistrzowskiej gali Night of Champions witają się z państwem Booker T oraz WWE Hall of Fame’er-

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/63/lawler_2.jpg

Jerry Lawler: Jerry The King Lawler! Book to co się stało wczoraj wieczorem, oraz przed chwilą, ja nie mam słów, aby to opisać.

Booker T: Dokładanie tak Jerry. Heyman to świnia, to nie jest człowiek.

Jerry Lawler: Mam nadzieję, że Triple H go dorwie jak najszybciej to możliwe, ponieważ ja po prostu nie mogę patrzeć na tego gościa.

Booker T: W 200% się z tobą zgadzam Jerry. Dzisiejszy epizod Raw odbywa się w Las Vegas, a to oznacza, że dzisiaj odbędzie się Raw Roulette!

Jerry Lawler: Book wielokrotnie byłeś mistrzem WWE, dlatego czy sądzisz, że Cody Rhodes będzie dobrym mistrzem.

Booker T: Trudno powiedzieć King. Na pewno ma duży potencjał, na to aby wyróżnić się spośród ostatnich mistrzów, ponieważ on ma za sobą dużych i wpływowych gości. Jednak na dzień dzisiejszy trudno mi to ocenić…

Jerry Lawler: Okey, nie przedłużając Raw Roulette czas zacząć!!

„UUU Chavo” Na trybunach wrzawa, a na rampie zjawia się Chavo Guerrero!!

Chavo Guerrero: Stęskniliście się za Chavo Amigos? Chavo również się stęsknił, a nie za WWE Universe. To przez was odszedłem z WWE, ponieważ nie szanowaliście Chavo. Teraz jednak Chavo nie będzie patrzył na fanów, czy na innych, teraz Chavo ma nowy cel- zdobyć Light Heavyweight Championship! Uuuuu Mamista it’s Chavo!

„Booyaka, Booyaka 619,619”- Rey Mysterio zjawia się na rampie!

Rey Mysterio: Wczoraj byłem naprawdę blisko wygrania pasa wagi średniej. Jak już mówiłem bóg chciał dać ten tytuł Benowi i gratuluje mu, jednak nie potrafię przetrawić takich gości jak ty Chavo. Wracasz i fani cię witają z otwartymi rękami, a ty jak im się odwdzięczasz? Obrażasz fanów 619, dlatego teraz pokaże Ci jak dużo tracisz nie szanując fanów.

Rey rzuca mikrofon i wolnym krokiem kieruje się w stronę ringu, jednak nagle od tyłu atakuje go Hunico! Hunico wbija Rey’a w schodki, po czym wrzuca do ringu, gdzie razem z Chavo atakuje Mysterio w narożniku. Nie trwa to jednak długo, ponieważ na pomoc Mysterio przybiegł Sin Cara! Teraz rolę się odwróciły i Cara oraz Mysterio wspólnie pobyli się z ringu Hunico oraz Chavo. Tymczasem na Titantronie przy ogromnych gwizdach i buczeniu pojawił się Vince McMahon. Vince kazał się uciszyć fanom, po czym ogłosił, że już za chwilę Rey Mysterio wraz z Sin Carą, zmierzą się z Hunico oraz Chavo Guerrero.

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/246/WWE_Logo-2011Cutout_by_Jibunjishin23.jpg

Czas zakręcić ruletką. Na zapleczu Johs Matthews oraz Kelly Kelly zakręcili kółkiem i padło na Elimination Tornado Tag Team Match!

1.Elimination Tornado Tag Team Match- Sin Cara & Rey Mysterio vs Hunico & Chavo

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/3866/ReyCara.jpg vs http://psd-dreams.de/data/thumbnails/2588/Hunico2_cutout_by_Crank.jpghttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/8/mfl_chavo.png

Mysterio nie czekał i od razu zaatakował Hunico, a Cara Chavo. Face’owie uzyskali lekką przewagę, lecz po chwili Hunico powalił Mysteria dropkickiem i pomógł Chavo walczyć z Carą. Heelowie wspólnie okładali Carę w narożniku do czasu, aż do siebie doszedł Mysterio. Mistrz 619 pomógł Tag Team partnerowi wyrzucając Hunico z ringu Hurricanraną i wtedy wraz z Carą wyrzucili z ringu Chavo. Wtedy nadszedł czas na coś pod publiczkę, czyli podwójne Suicide Dive od zamaskowanego Teamu. Świetna akcja! Poza ringiem zamaskowany Team utrzymał przewagę wbijając Hunico w metalowy narożnik, oraz nadziewając Chavo na schodki. Następnie Cara oraz Mysterio wskoczyli na apron ringu i wykonali podwójne Asai Moonsault! Mysterio wraz z Carą wrzucili do ringu Hunico i wspólnie obijali go w narożniku. Po tym przyszła pora na ładne zespołowe kombinację- Double Hiptoss, połączenie Leg Drop/Springboard Elbow Drop, a końcu STO i Slingshot Senton! 1…2… Chavo przerwał pinfall wyciągając za nogę z ringu Mysterio i tam wymierzył mu Powerbomb na krawędź ringu! Auć . Chavo wrócił do ringu i teraz rolę się odwróciły. Chavo wraz z Hunico ruszyli na Carę wymierzając mu Double Clothesline oraz zespołowy Suplex! Po tym przyszła pora na akcję wysokiego ryzyka i zobaczyliśmy Missile Dropkick od Chavo oraz Springboard Moonsault od Hunico- 2 count! Heelowy Team szykował się na kolejną akcję, jednak do ringu powrócił Mysterio, który powalił obu rywali Springboard Dropkickiem, po czym wskoczył na narożnik i wymierzył Chavo Diving Seated Senton, a dla Hunico miał Wheelbarrow Bulldog! Rey był na fali i chciał Hurricanraną wysłać Chavo na drugą linę, jednak ten skontrował to na Slingshot Sitout Powerbomb! 1…2… Cara w ostatniej chwili przerwał pinfall! Sin odważnie ruszył na Chavo wymierzając mu Enzuigiri, lecz nie trafił przy próbie Handspring Back Elbow. Chavo od razu to wykorzystał i popchnął Carę w Hunico, a ten wymierzył mu Flapjack na narożnik. Chavo wykorzystał zamroczenie rywala i wymierzył Triple Suplex, a Hunico wskoczył na narożnik i wykonał Swanton Bomb! 1…2…Mysterio poprzez Springboard Headbutt przerwał pinfall, jednak po chwili nadział się na Sit Out Gourdbuster od Hunico! Chavo nie tracił czasu i wskoczyła narożnik, z którego wykonał Carze Top Rope Frog Splash! 1…2…3! Sin Cara wyeliminowany!

Mysterio był w nieciekawej sytuacji, ponieważ był sam przeciwko dwóm rywalom. Rey jednak nie poddawał się i wymierzył Hunico potężnego kopniaka, a dla Chavo miał Running Reverse Tornado DDT! Mało tego Mysterio posłał Chavo na liny, lecz ten uniknął 619 i wykonał Rey’owi Back Suplex. Chavo nie pinował tylko zapiął na środku ringu Gory Special! Mysterio długo walczył i gdy wydawało się, że uda mu się w końcu dojść do lin, to wtedy powrócił Hunico, który przeciągnął Rey’a z powrotem na środek ringu i zapiął Mysterio Boston Crab, a Chavo zapiął w tym czasie Cobra Clutch! Rey był w sytuacji bez wyjścia i odklepał!

Zwycięzcy: via submission Team Hunico and Chavo Guerrero

Po walce Hunico sięgnął spod ringu po krzesełko i powalił nim Mysterio, po czym wskoczył na narożnik i wykonał Swanton, po czym przeszedł do celebracji zwycięstwa wraz z Chavo.

„No Chance In Hell”- na rampie zjawiają się Chairman of WWE- Vince McMahon!

Vince McMahon: Od kiedy Undertaker zdobył WWE Championship panował tu prawdziwy burdel. Taker myślał, że jest ponad prawem będąc mistrzem WWE. Nie okazywał szacunku nikomu, ale przed wszystkim nie okazywał szacunku mi. To ja go stworzyłem, to ja dałem mu szansę, a on się ode mnie odwrócił. Wczoraj role się jednak odwróciły i zeszłej nocy przywrócono w końcu do WWE to, czego nie było to od miesięcy- porządek. Na Night of Champions to ja w końcu byłem nad nim górą, to ja go wyrolowałem, ale to nie moja wina, ponieważ gdyby Undertaker okazywał mi szacunek, to teraz pewnie dalej byłby mistrzem WWE. Tak więc Taker pretensję może mieć tylko do siebie i swojej głupoty.

Publika straszliwie buczyn na Vince’a a ten tylko się uśmiecha.

Vince McMahon: Panie i panowie proszę przywitać gromkimi brawami nowych mistrzów Tag Team World Domination!

Na rampie zjawili się Ryback oraz Mark Henry, czyli World Domination. Panowie wolnym krokiem weszli do kwadratowego pierścienie, a mikrofon przejął Mark Henry.

Mark Henry: Wczoraj każdy zadawał sobie pytanie dlaczego. Dlaczego World Domination pomogli Vince’owi McMahonowi zepchnąć w cień Kane’a orz Undertakera. Odpowiedź jest prosta, chodzi o forsę, ale nie tylko. A prawdą jest, że tylko Vince McMahon ma takie udziały w tej firmie, że od dzisiaj możemy szerzyć swoją dominację na nieznane do tej pory kręgi. Od dzisiaj cały świat poczuję powiew prawdziwej mocy i siły, ale najlepsze w tym wszystkim jest to, że zeszłej nocy World Domination pokazali dopiero jeden procent swojej siły. Jeden procent wystarczył, aby zmieść z powierzchni ziemi inne Teamy i zostać nowymi mistrzami Tag Team. A co będzie jak World Domination pokażą 100 % swoje mocy?

Ryback: Pozwól, że dokończę mój przyjacielu. Wtedy świat stanie na głowie, i nic nie będzie już takie samo, dlatego od dzisiaj nikt i nic nie jest w stanie nas zatrzymać, ponieważ jesteście światkami narodzin nowej ery- ery światowej dominacji!

Vince McMahon: Panie i panowie dostaliśmy dopiero początek, ponieważ zapraszam do ringu kolejnego wybrańca, a tym kimś jest niesamowity wojownik, człowiek, który zeszłej nocy dosłownie zniszczył Randy’ego Ortona i sprawił, że najniebezpieczniejszy człowiek w tym biznesie nie mógł wstać o własnych siłach. Tym kimś jest mój człowiek Wade Barrett!

Barrett uśmiechnięty i wyluzowany pewnym krokiem udał się na ring, po czym przywitał się z World Domination oraz samym Vince’m i sięgnął po Pipe Bomb.

Wade Barrett: Na Night of Champions nie byliście światkami tylko upadku Randy’ego Ortona. Na Night of Champions byliście światkami powrotu legendarnej grupy. Panie i panowie, już oficjalnie The Corporation wraca do WWE!! To jest śmieszne. The Rock był i może częścią dawnej korporacji, ale ta grupa będzie silniejsza, od grupy, w której był The Rock, ponieważ tutaj nie ma słabych punktów. A uwierzcie mi, że wiem co mówię, ponieważ byłem już liderem największej grupy w historii WWE, czyli The Nexus. The Corporation będzie silniejsze niż Nexus, NWO, czy Evolution i na dobre wróciło do WWE!

Barrett, McMahon oraz World Domination szykowali się do opuszczenia ringu, ale nagle wybrzmiało Theme Kane’a i mistrz Interkontynentalny pojawił się na rampie z mikrofonem.

Kane: Wczoraj stoczyłem z moim bratem prawdziwą wojnę. Walczyliśmy zarówno w piekle, jak i w niebie, Ja i on oddaliśmy w ringu całe swoje zdrowie, daliśmy z siebie wszystko i liczyliśmy, ż któryś z nas wyjdzie z Night of Champions jako WWE Champion. Nie stało się tak jednak i to jest tylko i wyłącznie twoja wina Vince. Nie obchodziły mnie twoje porachunki z Undertakerem, chciałem tylko, aby zakończyła się ta istna wojna. Ulubiony Demon diabła został oszukany i wmieszany w spisek, ale uwierz mi Vince, że wczorajsza walka wcale mnie nie osłabiła. Wręcz przeciwnie teraz jestem jeszcze silniejszy i mam nowy cel- zniszczyć Ciebie Vincent i twoją grupę!

Kane ruszył w stronę ringu, jednak został zaatakowany przez Cody’ego Rhodesa, który powalił Kane’a z zaskoczenia pasem mistrzowskim. Kane upadł, a tymczasem Rhodes wraz z resztą grupy obijali Kane’a na rampie, po czym wrzucili go do ringu. Tam Barrett wyciągnął spod ringu stół, który ustawił w ringu, a Henry chciał wykonać World Strongest Slam z narożnika przez stół, lecz wybrzmiało „Keep Rollin” i na rampie na swoim motorze przy ogromnej owacji fanów pojawił się były już mistrz WWE The Undertaker! Phenom szybko przyjechał swoim motorem w okolice ringu, po czym wślizgnął się do ringu i rozpoczął się wielki brawl, wskutek którego w ringu pozostali tylko Kane, Undertaker oraz Vince McMahon! Kane oraz Undertaker groźnie spojrzeli sobie w oczy, po czym obaj złapali Vince za gardło i chcieli wymierzyć Double Chokeslam przez stół, jednak w ostatniej chwili do ringu powrócili Henry oraz Ryback, którzy zajęli się Kane’em oraz Undertakerem atakując ich od tyłu, jednocześnie ratując Vince’a. Kane i Undertaker, jednak odparli atak World Domination i chcieli ponownie przejść do Vince’a, lecz Chairmanowi ponownie się poszczęściło, ponieważ Rhodes oraz Barrett wyciągnęli go z ringu z nogi. Vince, Barrett oraz Rhodes uciekli na rampę, a tymczasem Kane i The Undertaker wymierzyli Henry’emu Double Chokeslam przez stół! Sytuacje chciał jeszcze ratować Ryback, lecz również załapał się na Double Chokeslam. Bracia spojrzeli sobie w oczy i Kane zaproponował uścisk dłoni, a Undertaker go przyjął. Wściekły Vince obserwował to tylko z rampy i wyglądał na bardzo zaniepokojonego.

Po krótkiej przerwie w ringu zameldował się Sheamus.

Sheamus: Oczy i uszy wszystkich zwrócone są na zdradę Paula Heymana, czy Vince’a McMahona. Największym zdrajcą wczorajszej nocy był jednak William Regal. Gdyby nie on, to teraz pewnie stałbym tutaj przed wami jako wasz mistrz, jako USA Champion Fella! Teraz jednak przyszedłem tutaj, aby walczyć, ponieważ od dzisiaj Celtycki Wojownik działa sam, bez Regala, bez WWE Universe, ponieważ USA to dżungla i tylko działając samemu możesz coś tu osiągnąć. Jeśli chodzi o walkę, to chcę wykorzystać prawo rewanżu to i teraz na Raw w Las Vegas!

Sheamus rzucił mikrofon i zapraszał do ringu Swaggera i ten rzeczywiście pojawił się na rampie…

Jack Swagger: Hmm to jest śmieszne Sheamus. Wczoraj straciłeś swoją szansę. Przypiąłem Cię i obroniłem USA Championship, dlatego teraz nie obchodzą mnie twoje prośby o żądanie rewanżu, ponieważ on się nie odbędzie! Uwierz mi że publika w Las Vegas na to nie zasługuje, a poza tym należy mi się odpoczynek, dlatego nie zawalczę, ani dzisiaj, ani jutro, ani na King of The Ring!

Sheamus: Shut Up Fella. Wisi mi to i powiewa jakie ty masz plany, ponieważ mówiłem już że nie obchodzą mnie inni. Chcę jedynie walczyć i dzisiaj to zrobię, a stawką mojego pojedynku będzie USA Title, ponieważ posiadam takie prawo.

Jack Swagger: Prawo? Ciekawe Sheamus tylko ty nie podlegasz prawu, ponieważ jesteś Europejczykiem. Tutaj jest Ameryka, a nie Europa, dlatego zabieraj się teraz z mojego ringu ty nędzny emigrancie, ponieważ nie mam ochoty oglądać twojego gadania, twoich walk, czy twojej białej skóry!

Publika zaczęła skandować „USA”, a tymczasem Sheamus ruszył w stronę Swaggera, który stał na rampie. Wydawało się, że Sheamus dopadnie Sheamusa na rampie, lecz wtedy na Titantronie ukazał się Vince McMahon, który był w swoim roomie. Vince powiedział, żeby obaj się uspokoili, ponieważ to jest Raw, a nie przedszkole. Vince dodał, że u niego sprawy rozwiązuje się w ringu, a Sheamusowi przypada prawo rewanżu, dlatego już za chwilę Sheamus vs Jack Swagger!

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/246/WWE_Logo-2011Cutout_by_Jibunjishin23.jpg

Tym razem ruletką kręciła sama Kelly Kelly i pasło na Triple Threat USA Championship Match! Jack oraz Sheamus byli lekko zaskoczeni i zastanawiali się kto dołączy do ich walki, gdy nagle wybrzmiało Theme Williama Regala! Jack był mocno zaskoczony, a na twarzy Sheamusa było widać złość. William jednak nie pojawił się na rampie, tylko wbiegł ze strony trybun i z zaskoczenia zaatakował w ringu Swaggera powalając go clothesline’em. Sheamus od razu chciał wymierzyć Williamowi Brogue Kick, lecz ten zrobił unik i wyrzucił Sheamusa z ringu. Sędzia tymczasem dał znak rozpoczęcia pojedynku.

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/2381/us_burak_s.png

2.Triple Threat USA Championship Match- Jack Swagger © vs William Regal vs Sheamus

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/1108/Jack_Swagger_2012CutByJibunjishin6.jpg vs http://psd-dreams.de/data/thumbnails/1439/Sheamus_2012CutByJibunjishin34.jpg vs http://psd-dreams.de/data/thumbnails/77/William_Regal_2012CutByJibunjishin3.jpg

Regal ruszył na oszołomionego Swaggera wymierzając mu Shoulderblock oraz Scoop Exploder Suplex. Regal nie zwalniał tempa i Irish Whipem wysłał Swaggera do narożnika, gdzie chwilę go obijał punchami oraz serią Shoulder Tackle w brzuch. Następnie Regal wysłał rywala do przeciwnego narożnika, gdzie wykonał Corner Clothesline, po czym wziął rozbieg i wykonał Knee Trembler! 1…2…Sheamus w ostatniej chwili przerwał pinfall wyciągając z ringu Regala. Poza ringiem Sheamus wbił się Williamem Spearem w schodki, po czym wrócił do ringu i przypiął Swaggera, lecz uzyskał tylko 2 count! Wściekły Sheamus chciał wysłać mistrza ameryki do narożnika, lecz ten skontrował i sam posłał Sheamusa do narożnika. Tam Jack chciał wykonać Corner Splash, lecz Sheamus zrobił unik i wymierzył Irish Curse- 2 count! Sheamus zasygnalizował Brogue Kick, lecz Jack zrobił unik i wymierzył German Suplex. Do tego wziął rozbieg i wykonał Vader Bomb! 1…2…Kick Out! USA Champ postanowił wykonać Gutwrench Powerbomb, lecz Sheamus zdołał skontrować, po czym wymierzył z nikąd Brogue Kick! 1…2…Regal przerwał pinfall i od razu wymierzył Sheamusowi The Power of the Punch. Sheamus leżał znokautowany, a tymczasem Regal przeszedł do pinu. 1…2…Kick Out! Regal był mocno zdziwiony, jednak nie poddawał się i wbił Swaggera w metalowy narożnik, po czym w końcu wykonał Regal Plex! 1…2…3! Regal nowym mistrzem USA!

Zwycięzca: via pinfall and new USA Champion William Regal

Na twarzy zwycięzcy ogromne zaskoczenie, podobnie jak i na trybunach. Fani jednak entuzjastycznie przywitali nowego mistrza bijąc mu brawo. Regal tymczasem zadowolony udał się w stronę zaplecza przy okazji celebrując wygraną, a tymczasem Sheamus wraz ze Swaggerem siedzieli załamani w ringu.

Kamera przeniosła się na zaplecze, gdzie przechodzącego Triple Ha zaczepiła Kelly Kelly.

Kelly Kelly: Hunter jak się czujesz?

Triple H: Z całym szacunkiem Kelly Kelly, ale nie mam ochoty teraz udzielać wywiadów. Heyman sukinsynie będę dzisiaj na ciebie czekał!!

--

Zostajemy na backstage’u, a konkretnie w pokoju Vince’a McMahona. Tam Vince wraz z The Corporation byli wściekli z powodu pogodzenia się Undertakera oraz Kane’a. Wade powiedział, że teraz będą mieli duże problemy, ponieważ jeśli Kane oraz Undertaker połączą siły, to powróci Brothers of Destruction. Vince uspokoił Barretta i resztę grupy mówiąc, że ma plan jak z powrotem skłócić braci. Jeszcze dzisiaj Kane oraz Undertaker zmierzą się w pojedynku 1 na 1, kto wygra dostanie Title Shota na King of The Ring, ale kto przegra już nigdy nie będzie mógł walczyć o WWE Championship, jaki i o World Heavyweight Championship. Vince się cieszył, podobnie jak i reszta grupy z wyjątkiem Cody’ego Rhodesa, który powiedział, że niepodobna mu się ten pomysł, ponieważ to on będzie musiał bronić swojego pasa. Vince powiedział, aby Rhodes był spokojny, ponieważ on wszystko ma zaplanowane i dopóki Rhodes trzyma się Corporation to będzie mistrzem.

Po krótkiej przerwie przenieśliśmy się na ring, który był ustrojony, a po chwili wybrzmiało „Smoke & Mirrors” i na rampie zjawił się nowy WWE Champion Cody Rhodes. Cody ubrany w garnitur wolnym krokiem wszedł do ringu, przy okazji dumnie prezentując swój nowy tytuł.

Cody Rhodes: Night of Champions przejdzie na zawsze do historii. Już dzisiaj każdy gada o tej gali, ale nie z powodu czyjeś zdrady, czy uformowania się nowej grupy, ale z powodu nowego mistrza WWE! Jesteście zdziwieni? Mówiłem wam od dłuższego czasu, że jestem najlepszy i prędzej czy później zrealizuje walizkę MITB i to się potwierdziło. Teraz jestem mistrzem WWE i stoję tu przed wami, jako pierwszy, który od roku potrafił pokonać Undertakera w walce o WWE Championship. Przyzwyczajcie się, bo taki sam widok zobaczycie za tydzień, za miesiąc, czy za rok, ponieważ Cody Rhodes będzie najwspanialszym mistrzem w całej historii! Zanim jednak przejdę do świętowania mojego triumfu, musze wam się do czegoś przyznać. W drodze do tego tytułu dużo przeszedłem. Najpierw było Legasy, tyle że stałem tam w cieniu Randy’ego Ortona. Gdzie jest teraz Randy Orton? Leczy rany, jak jakiś tchórz, a ja teraz jestem na szczycie. Później był Tag Team z Tedem DiBiase. A gdzie teraz jest Ted? Nie ma go nawet na Raw czy SmackDown, ponieważ nie jest godzien, aby pojawiać się na galach, w których jest najwspanialszy mistrz WWE Cody Rhodes. Później były dla mnie ciężkie czaszy, ale w końcu udało mi się zgarnąć walizkę, która była dla mnie przepustką do raju. Wy durni fani, ciągle na mnie buczeliście, ale teraz gdy jestem mistrzem WWE powinniście chociaż zachować resztkę godności i taktu i należycie przywitać nowego mistrza.

Fani głośno buczą na Rhodesa, lecz ten nic sobie z tego nie robi i rozpoczyna się świętowanie. Rhodes zaprasza do ringu The Corporation, a ci wraz z Vince’em McMahonem pojawiają się w ringu. Rozpoczyna się ogromne świętowanie, Rhodes wszystkim daje po butelce szampana i The Corporation oblewają sukces Rhodesa. Po chwili puszczono jeszcze konfetti, a World Domiantion wynieśli mistrza na barki, a ten dumnie celebrował swój tytuł, gdy nagle wybrzmiało „Here To Show The World” – to World Heavyweight Champion Dolph Ziggler pojawił się na rampie, przy ogromnej owacji fanów. Ziggler szybko wszedł do ringu, gdzie sięgnął po mikrofon.

Cody Rhodes: Co ty tu robisz? To jest moja chwila, to jest moje show, dlatego..

Dolph Ziggler: Dlatego nie zajmę Ci dużo czasu Rhodes. Właściwie to mam Ci do powiedzenia tylko dwa słowa- You Suck!

Cody Rhodes: What? Nie, Nie, Nie. Przychodzisz tutaj do mojego ringu i nie dość, że przeszkadzasz mi w świętowaniu, to jeszcze obrażasz mnie nowego mistrza WWE.

Dolph Ziggler: No właśnie świętowanie. Myślisz, że robiąc przyjęcie na swoją cześć zostaniesz najwspanialszym mistrzem w historii? Nie. Nie stanie się tak, a to dlatego, że jesteś popsutym bachorem, który ciągle się kimś broni i myśli, że jeśli jest w The Corporation to mu wszystko wolno.

Vince McMahon: Dolph wyluzuj. Jeśli jesteś zazdrosny o to, że Cody jest w The Corporation, to muszę Cię zawieść, ponieważ my nie przyjmujemy do siebie nieudaczników i przegranych.

Dolph Ziggler: Gówno obchodzi mnie te twoje Corporation i szczerze mówiąc to sram na nie. Tu chodzi o mnie i o Rhodesa, ponieważ on uważa się za najlepszego, a ja wiem, że tak nie jest. Rhodes jest mocny tylko wtedy, gdy ma mikrofon w ręku, lub gdy ma silne plecy. Już raz go pokonałem i zrobię to jeszcze raz, tym razem tutaj w Las Vegas na dzisiejszym wydaniu Monday Night Raw!

Dolph zachęcał fanów do krzyczenia Champion vs Champion, jednak został zaatakowany przez Wade’a Barretta. Wade wraz z World Domination okładali mistrza wagi ciężkiej w narożniku, a tymczasem Rhodes podniósł mikrofon..

Cody Rhodes: Okey Doplh. Chcesz dzisiaj walki? Dostaniesz ją! Możecie się modlić za swojego ulubieńca, ale i tak wam to nic nie da, ponieważ dzisiaj Dolph Ziggler polegnie w walce z najwspanialszym mistrzem WWE w historii!

--

Tonight Champion vs Champion- http://psd-dreams.de/data/thumbnails/56/Cody_Rhodes_CutOut_Jess-x.jpg vs http://psd-dreams.de/data/thumbnails/2261/dolphziggler1_wrestlingmaniac.png

3.Singe Match-Dean Ambrose vs Zack Ryder

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/2844/Dean_Ambrose_2_CutOuT_Jess-x.jpg vs http://psd-dreams.de/data/thumbnails/627/Zack_Ryder_6.jpg

Zack zaproponował uścisk dłoni, a Ambrose go przyjął tyle, że po chwili powalił rywala z zaskoczenia Short-Arm Clothesline’em. Ambrose dorzucił do tego nawałnicę ciosów w parterze, po których Zack wyraźnie ucierpiał, a Dean nie zwalniał i wymierzył mu jeszcze serię ciosów kolanem w twarz zakończoną poprzez DDT! Ambrose do tego wysłał rywala do narożnika, gdzie wymierzył kolejną serię ciosów i wbijał się barkiem w brzuch rywala. Następnie wysłał Zacka do przeciwnego narożnika i tam wykonał Corner Spear. Do tego doszedł potężny clothesline, po którym Zack obrócił się wokół własnej osi oraz Spinning Side Slam. Ambrose ustawił się w narożniku i poczekał, aż rywal się podniesie, po czym wymierzył Spear połączony z serię punchy w parterze. Na twarzy Rydera pojawiła się krew, a tymczasem Dean jeszcze wściekle stempował rywala, przez co wzmagał krwawienie. Sędzia chciał zakończyć walkę, jednak Ambrose nie pozwolił mu na to i wymierzył jeszcze Zackowi Running Knee Lift zwane Yippee-ki-yay, motherfucker! 1…2…3! Dean Ambrose wygrywa w pierwszej walce!

Zwycięzca: via pinfall Dean Ambrose

Po walce Ryder nie mógł podnieść się o własnych siłach i potrzebował pomocy medycznej, a tymczasem Ambrose sięgnął spod ringu po krzesełko, którym przegonił z ringu arbitrów, po czym powalił krzesełkiem Rydera. Dean wściekle okładał krzesełkiem Rydera i wyglądał jakby był w swoim świecie. Następnie ustawił krzesełko na środku ringu i wykonał Zackowi Wheelbarrow Facebuster na krzesełko! Auć! Ryder leżał trzymając się za twarz i szyję, a tymczasem Ambrose zadowolony z siebie wypowiedział jeszcze w kierunku Rydera „Yippee-ki-yay, motherfucker” i opuścił ring przy okrzykach fanów, którzy skandowali „ECW”.

Po przerwie kamera pokazuje nam przystrojony ring, a po chwili wybrzmiewa Theme Song Miza! Mr. Awesome pojawia się na rampie, a fani o dziwo ciepło go przywitali dając mu sporą owację. Miz szybko poszedł do ringu…

The Miz: Spodziewałem się tego, że będzie za mną tęsknić, jednak nie przyszedł tu, po to, aby się nad sobą użalać, narzekać, czy jęczeć. Przyszedł tu z jednego powodu- MizTV! Tak, dobrze słyszycie Miz ma nowy talk-show i będzie on najwspanialszym talk-showem w historii, ponieważ poprowadzi go Mr. Awesome- The Miz! Witam zatem w w najbardziej oglądanym programie w historii WWE, witam w moim programie, witam w MizTV! Piper's Pit, Cutting Edge czy Highlight Reel - tym wszystkim programom brakowało jednej rzeczy. Zarówno Piper, Edge jak i Jericho nie byli tak kontrowersyjni, tak charyzmatyczni i niesamowici jak ja! Przejdźmy jednak do głównego wątku dzisiejszego MizTV… Panie i panowie powitajmy gościa, którego głos brzmi jakby ćpał i pił przez całe Zycie, powitajmy Johna Laurinaitisa!

John ubrany w garnitur przywitał się w ringu z Mizem, a ten przeszedł do zadawania pytań.

The Miz: Johny jak to jest być pierwszym uczestnikiem MizTV, jakie to uczucie? Widzicie, Johnowi, aż zaparło dech w piersiach, jednak Ja powiem wam jak czuję się Johny. To dla niego honor i najlepsza chwila w karierze, lepsza jego całe lata usługiwania McMahonowi czy jego pierwsza walka w WWE. John przejdźmy do konkretów, bo właściwie mam tylko dla ciebie jedno pytanie. Co w Alberto Del Rio podoba Ci się najbardziej- pieniądze, samochód, czym może konferansjer?

John Laurinaitis: Nie rozumiem twojego pytania Miz, ale wiem jedno. Lubisz dużo mówić, ale teraz czas by do twojego programu przyszedł nowy gość. Ta osoba jest najwspanialszą osobą w całym WWE i potrafi kupić każdego dupka, a w szczególności takich jak ty Miz.

Miz tymczasem śmiał się z Johnyego mówiąc Really? Jego głosem. John się zdenerwował, a tymczasem wybrzmiało Theme Alberto Del Rio i meksykanin wraz z konferansjerem pojawił się na ringu.

Alberto Del Rio: To Cię bawi Miz? To, że powróciłeś, czy może to, że dając Ci program WWE popełniło największy błąd w swojej bogatej historii? Może jednak to nie był największy błąd ze strony WWE, ponieważ przebić Cię tylko może ta durna rodzinka Hartów, którzy przypominają mi rodzinę Adamsów. Tak samo są głupi, tak samo biedni i są takimi samymi nieudacznikami. Jeśli natomiast chodzi o Ciebie Miz to mam dla Ciebie mała radę- stul pysk i odejdź z mojego ringu, chyba że chcesz skończyć jak Tyson Kidd.

The Miz: Really? Really? Really Amigos? Ja również mam dal Ciebie radę- zmień perfumy, ponieważ pachniesz tak samo jak John Laurinaitis. Nie żebym coś Ci sugerował, broń boże naśmiewał się, ponieważ tu jest wolny kraj i facet może żyć z facetem, tylko błagam na przyszłość bądźcie bardziej ostrożni. Ohhh zabolało Del Rio? Zapamiętaj sobie na przyszłość, że Miz jest Awesome i nie potrzebuje niczyich rad. Teraz jednak chcę zaprosić kolejnego gościa, a raczej będzie ich dwóch. Panie i panowie powitajmy kolejnych gości MizTV, to członkowie legendarnej wrestlingowej rodziny, powitajmy Breta Harta oraz Tysona Kidda!

Na ring przyszli GM SmackDown Bret Hart oraz Tyson Kidd.

The Miz: Tyson zeszłej nocy stoczyłeś chyba swój największy pojedynek w karierze. Do tego wygrałeś go. Opowiedz nam jak to jest, że większość fanów WWE uważa Cię za jednego z najlepszych, a ty dopiero wczoraj odniosłeś swój pierwszy poważny singlowy sukces.

Tyson Kidd: Miz wiem kim ty jesteś i wiem również co robiłeś w przeszłości. Jesteś takim samym dupkiem jak Alberto Del Rio i jestem tu tylko z jednego powodu. Jestem tu dla fanów którzy zawsze we mnie wierzyli. Wierzyli że kiedyś Tyson Kidd w końcu się wybije i wczoraj tak się stało, ale fakt masz poniekąd racji. Dopiero wczoraj odniosłem swój poważny singlowy sukces, ale możecie być pewni że Tyson Kidd dopiero się rozkręca.

The Miz: Następne pytanie będzie do Ciebie Johny. Dlaczego wczoraj pomogłeś Alberto Del Rio i zaatakowałeś Breta Harta?

John Laurinaitis: Odpowiedź jest prostsza niż komukolwiek się wydaje, ale niestety jest to gorzka prawda dla fanów. Cała rodzina Hartów na czele z jej największą gwiazdą, czyli Bretem Hartem to nieudacznicy. Każdy Hart to nieudacznik i śmieć, dlatego wczoraj pomogłem Alberto w walce z kolejnym popsutym owocem ich rodziny. Tyson Kidd jest tak samo żałosny jak jego starszy wujek, dlatego ich w ogóle nie powinno być w tej organizacji. Bert dostał stanowisko GMa chyba z litości, ale każdy zawodnik SmackDown na zapleczu wie, że to stanowisko należy się mnie dlatego..

Bert hart atakuje Laurinaitisa, a Tyson rzuca się na Del Rio. Wywiązuje się z tego ogromna bójka, a Miz wolał się odsunąć i udał się z mikrofonem na rampę. W ringu tymczasem Bert wyrzucił z ringu Laurinaitisa, po czym razem z Tysonem wyrzucili z ringu Del Rio. GM SmackDown oraz Kidd świętowali w ringu, a tymczasem Miz z uśmiechem przyglądał się temu na rampie i powiedział, że „MizTV jest Awesome!”

Na zapleczu Kelly Kelly jest z Johnem Morrisonem!

Kelly Kelly: Panie i panowie jest ze mną John Morrison! John jakie to uczucie ponownie walczyć w ringu WWE?

John Morrison: To wspaniałe uczucie, ponieważ wszyscy mnie tutaj ciepło przywitali, fani, zawodnicy na zapleczu. Wczoraj wchodząc do ringu poczułem się jakbym był nowo narodzony, jakbym dostał nową szansę i wiem że tym razem muszę ją wykorzystać.

Kelly Kelly: Na Night of Champions wywalczyłeś sobie prawo walki z mistrzem wagi średniej o ten pas. Już dzisiaj odbędzie się ta walka, jak oceniasz nowego mistrza wagi średniej?

John Morrison: Ben to świetny zawodnik. Potrafi robić w powietrzu rzeczy, które dla innych są nieosiągalne. Musi jednak pamiętać, że zdobycie pasa jest o wiele łatwiejsze niż jego utrzymanie.

Kelly Kelly: A jak oceniasz swoje szansę w dzisiejszej walce?

John Morrison: Trudno oceniać samego siebie, ale wiem jedno. Dzisiaj dam z siebie maximum i zrobię wszystko, aby Regin Bena trwał tylko 1 dzień!

Kelly Kelly: Dziękuję za wywiad. Moim gościem był John Morrison.

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/2381/cruiserweight_title.jpg

4.Normal Light Heavyweight Championship Match-Ben Satterly© vs John Morrison

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/1483/Adrian_Neville_CutOut_Jess-x.jpg vs http://psd-dreams.de/data/thumbnails/41/John_Morrison-AprilSpecialByJibunjishin1.jpg

Początek był bardzo szybki i techniczny. Zarysowała się lekka przewaga Johna, który powalił rywala Flapjackiem i dorzucił Dropkick oraz Leg Drop - 2 count. Ben wyszedł z ringu, aby zaczerpnąć powietrza, ale John nie dał mu odetchnąć popisując się Corkscrew Plancha poza ring! Walka trwała przez chwilę poza ringiem i panowie wdali się w wymianę ciosów, którą Ben zakończył Hurricanraną posyłając rywala na schodki! Satterly wrzucił Johna do ringu, gdzie dorzucił Springboard Frankensteiner- 2count. Ben nie ustawał w ataku i wymierzył cała serię Spinning Heel Kicków, którą zakończył imponującym Standing Corkscrew Moonsaultem! Satterly nie zwalniał i dołożył przepiękny Swinging Hangman's Neckbreaker oraz Springboard Moonsault Senton! 1…2…Kick Out! Ben wskoczył na narożnik i po raz kolejny postawił na akcję wysokiego ryzyka, lecz Morrison złapał go w locie dropkickiem, tak że Light Heavyweight Champion wypadł z ringu! Morrison ruszył za ciosem i wykonał fenomenalne Crossbody z narożnika poza ring, po czym z impetem przerzucił rywala przez stół komentatorski!

Po przerwie dalej dominował Morrison, który wykonał dropkick oraz Back Suplex- 2 count! Morrison zapiął Headlock, z którego Ben szybko się wydostał i po potężnym High Kicku wykonał Tiger Hold Suplex! 1…2...Kick Out! Obaj panowie wolno wstawali i rozpoczęła się wymiana ciosów, którą wygrał Morrison, co pozwoliło wykonać mu Russian Legsweep oraz Missile Dropkick z narożnika- 2 count! Morrison zwolnił akcję zakładając Koji Clutch, ale Benowi udało się wydostać i niespodziewanie wymierzyć Spinning Heel Kick. Ben poczuł adrenalinę i odważnie ruszył na Johna wymierzając Slingshot Frankensteiner, Handspring Backflip Tornado DDT oraz Shooting Star Knee Strike! 1…2…Kick Out! Light Heavyweight Champion wolno zbierał się do wejścia na narożnik, co wykorzystał JoMo, który doskoczył do rywala na szczycie narożnika i rozpoczęła się zacięta wymiana ciosów, która trwała blisko minutę i w skutek której Morrisonowi udało się wykonać Hurricanrane z narożnika! Morrison potrzebował dłuższej chwili by dojść do siebie i gdy to już zrobił to ruszył na rywala z Clothesline’m, Calf Kickami oraz kombinacją STO Backbreaker + Russian Legsweep. JoMo przeciągnął rywala w okolice narożnika, lecz Ben uniknął próby Starship Pain, po czym wymierzył rywalowi dewastujące Jumping Knee Strike! Ben wskoczył na narożnik i wykonał Middle Rope Phoenix Splash! 1…2…Kick Out! Ben był zaskoczony, że JoMo odkopał, ale nie poddawał się i chciał wykonać Half-Nelson Suplex, lecz JoMo ładnie skontrował to na bardzo mocno zapięty Roll-Up! 1…2…Kick Out! Morrison nie poddawał się i planował wykonać Superkick, lecz Ben uniknął kopnięcia rywala, po czym wbił rywala w metalowy narożnik oraz wykonał Dragon Suplex! Na koniec Satterly wskoczył na narożnik, z którego wykonał 630°Senton! 1…2…3! Ben Satterly dalej mistrzem wagi średniej!

Zwycięzca: via pinfall and still Light Heavyweight Champion Ben Satterly

Po walce Morrison był sfrustrowany i leżał w narożniku. Ben chciał mu pomóc wstać, lecz John odepchnął go po czym wymierzył z zaskoczenia Superkick! Morrison stanął nad Benem i wzniósł w górę Light Heavyweight Title, gdy nagle wybrzmiało Theme Sheltona Benjamina! Ten szybko wbiegł do ringu, gdzie zaatakował Morrisona ostatecznie wyrzucając go z ringu! Shelton pomógł wstać obecnemu mistrzowi, lecz tylko po to aby wymierzyć mu PayDirt!

--

Czas zakręcić ruletką. Na zapleczu Eve zakręciła kółkiem i padło na Steel Cage match, tak więc w takiej stypulacji zmierzą się Dolph Ziggler oraz Cody Rhodes!

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/246/cell.jpg

5.Champion vs Champion Steel Cage Match-WH Champion Dolph Ziggler vs WWE Champion Cody Rhodes

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/2261/dolphziggler1_wrestlingmaniac.png vs http://psd-dreams.de/data/thumbnails/2381/wwe_burak_s.pnghttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/56/Cody_Rhodes_CutOut_Jess-x.jpg

Obaj rozpoczęli spokojnie, z szacunkiem do rywala i początek był nieco ślamazarny, choć niezły pod względem technicznym. W końcu Rhodes miał dosyć techniki i powalił rywala clothesline’m, po czym dorzucił serie wściekłych stompów i zapiął Headlock. Dolph wydostał się wykonując Jawbreaker i dodatkowo dropkickiem posłał rywala na stalową klatkę! Dolph nie tracił czasu i dorzucił kolejny dropkick na klatkę, po czym wymierzył ładne Reverse STO, z którego przeszedł do Camel Clutch. WWE Champion szybko się wydostał ciskając plecy Dolpha o stalową klatkę. Cody nie tracił czasu i wymierzył Running Crossbody oraz Suplex na stalową klatkę! 1…2…Kick Out! Rhodes próbował ponownie Suplexu na klatkę, lecz Ziggler skontrował to na własny Suplex, po którym wykonał low clothesline. Ziggler nie pinował, tylko zapiął coś w stylu odwrócone STF! Rhodes miał ogromne problemy, aby się wydostać, ale znalazł na to sposób i skontrował to na STF w stylu Ceny! Teraz to Ziggler miał problemy, jednak wykazał on się ogromną wolą walki i wydostał się, po czym miał dla rywala Jumping DDT! Obaj byli już mocno zmęczeni i długo nie podnosili się z maty, ale w końcu zaczęli wymieniać ciosy na będąc na kolanach. Lepszy okazał się Ziggler, który wstał i wykonał ładny Snap Swinging Neckbreaker oraz Jumping Elbow Drop- 2count! Ziggler nie zwalniał i wszedł na narożnik, z którego wykonał Missile Dropkick, lecz ponownie uzyskał tylko 2 count! Ziggler zasygnalizował Fameasser, lecz Rhodes uniknął tego ciosu, po czym ruszył z Running Back Elbowem oraz serią clothesline’ów. Rhodes wysłał rywala do narożnika, gdzie wbijał się w niego barkiem, ale nie udało mu się wykonać Suplexu, ponieważ Ziggler skontrował to, po czym w końcu wykonał Fameasser! 1…2…Kick out!!Dolph był gotowy już na Zig Zag, lecz Rhodes sprytnie schował się za linami, po czym podciął Dolpha na klatkę Drop Tue Holdem! Rhodes nei tracił czasu i ciskał głowa rywala o stalową klatkę, by na koniec wymierzyć Powerbomb na stalową klatkę! Rhodes do tego chciał wykonać Cross Rhodes, lecz Ziggler skontrował to na Snake Eyes na stalową klatkę, lecz nie trafił z Superkickiem, co od razu zemściło się na nim w postaci Beautiful Disastera od Rhodesa! 1…2…Kick Out!! Rhodes wskoczył na narożnik, z którego wykonał Moonsault, lecz Dolph zrobił unik i Cody wylądował na macie. Ziggler tymczasem postanowił wyjść z klatki, ale gdy był w połowie drogi na szczyt, to Rhodes dopadł go i zrzucił go stamtąd poprzez Russian Legsweep! Obaj byli już skrajnie wyczerpani, ale nie poddawali się i weszli w kolejną wymianę ciosów, z której górą wyszedł Rhodes. WWE Champion kilkakrotnie wbijał rywala w klatkę za pomocą silnych Irish Whipów, dzięki czemu jego rywal był oszołomiony, co wykorzystał Rhodes, który wykonał jeszcze DDT! 1…2…Kick Out! Rhodes był już zmęczony, ale nie chciał wychodzić z klatki, tylko posłał rywala katapultą w stalową klatkę, po czym w końcu wykonał Cross Rhodes! 1…2…KICK OUT!! Rhodes nie mógł uwierzyć, że jeszcze nie wygrał i zaczął wściekle obijać rywala w narożniku, a z twarzy Zigglera polała się krew! Cody, aby pobudzić krwawienie stanął na drugim szczeblu narożnika i wymierzał krótkie ciosy, ale Ziggler w końcu się zebrał i skontrował to w stylu Undertakera wymierzając Powerbomb! Na trybunach „This is Awesome”, a tymczasem Ziggler powoli wdrapywał się na klatkę, lecz gdy był na szczycie to dopadł go tam Rhodes i rozpoczęła się wymiana ciosów na syczcie klatki wskutek której obaj spadli powrotem do ringu! Mistrzowie długo leżeli nie dając znaku życia, jednak w końcu ponownie się zebrali i zaczęli ponownie wymieniać ciosy. Górą okazał się Rhodes, jednak po chwili Ziggler wymierzył mu z nikąd Zig Zag! Dolph dosyć długo zbierał się do przypięcia, ale kiedy w końcu to zrobił to uzyskał tylko 2 count! Niesamowite! Ziggler nie mógł w to uwierzyć i ponownie przypiął, lecz ponownie Rhodes odkopał na dwóch. WH Champion poczekał, aż rywal się podniesie, po czym wymierzył potężny Superkick! Rhodes padł nieprzytomny, a tymczasem Dolph zdecydował się opuścić klatkę! Ziggler był już na samym szycie, gdy w okolicach ringu pojawili się The Corporation! Ziggler chciał szybko opuścić klatkę, lecz na szczycie dopadł go Wade Barrett, który z łatwością wygrał wymianę ciosów, po czym wymierzył Wasteland ze szczytu klatki na ring! Na trybunach heat oraz Chanty „Holy Shit”, a tymczasem Rhodes położył tylko rękę na Zigglerze i uzyskał pinfall! Mistrz WWE lepszy od mistrza wagi ciężkiej!

Zwycięzca: via pinfall Cody Rhodes

Po walce Barrett pomógł wstać Rhodesowi, a ten z trudem wzniósł tytuł i oparł się na narożniku, a tymczasem Henry sięgnął spod ringu po stół, a Ryback wykonał Zigglerowi ShellShocked przez stół! The Corporation stanęli nad nieprzytomnym Zigglerem, a na koniec Rhodes wzniósł jeszcze WWE Title w górę..

--

Na zapleczu Josh Matthews i jego gość..

Josh Matthews: Jest ze mną były już mistrz WWE The Undertaker. Undertaker wczoraj w bardzo kontrowersyjny sposób straciłeś WWE Championship. Dzisiaj masz już zaplanowaną walkę z Kane’em, jednak może ona być dla Ciebie bardzo trudna, ponieważ wczoraj toczyłeś prawdziwą wojnę ze swoim bratem. Jak dzisiaj oceniasz swoje szansę na zwycięstwo?

The Undertaker: Wczoraj stoczyłem jedną z najcięższych walk swojego życia. Leżałem w palącym się reflektorze, otrzymałem Chokeslam na cztery stoły z narożnika, a i tak nie zostałem pokonany. Gdyby nie Vince pewnie dalej byłbym teraz mistrzem WWE. Dzisiaj Vince powiedział, że tylko przez swoją głupotę straciłem tytuł, ale prawda jest taka, że zeszłej nocy Vince McMahon popełnił największy błąd swojego życia.

Josh chciał zadawać kolejne pytania, jednak Taker odepchnął go, po czym odszedł…

Pozostajemy na zapleczu, gdzie Kelly Kelly po raz kolejny już dzisiaj kręciła ruletką. Wypadło na Chairs Match, tak, więc za chwilę Kane vs Undertaker w Chairs Matchu!

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/1016/ndvd028n.jpg[/img%20]forhttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/2381/wwe_burak_s.png

6. #1 Contender's Match for WWE Championship(kto przegra już nigdy nie dostanie Title Shota na WH Championship, jak i WWE Championship)-The Undertaker vs IC Champion Kane

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/33/undertaker1_wrestlingmaniac.png vs http://psd-dreams.de/data/thumbnails/21/Kane7_cutout_by_Crank.jpg

Walka rozpoczęła się jeszcze przed gongiem, ponieważ gdy Kane szedł na ring to od tyłu zaatakował go The Undertaker. Taker wbił brata w metalowe schodki, po czym wrzucił do ringu. Sędzia dał znak do rozpoczęcia walki, a tymczasem Undertaker wymierzył clothesline, body slam, Big Boota oraz DDT! 1….2…Kick Out! Taker wyrzucił barta z ringu i tam kontynuował atak wbijając rywala w bandę, a następnie w stół komentatorski i stalowy narożnik. Taker sięgnął po krzesełko i chciał wymierzyć Chairs Shot, jednak Kane uprzedził brata wymierzając Big Boot w krzesełko. Kane wymierzył bratu Body Slam na krawędź ringu, po czym zaczął szykować stół. Na zapleczu Vince McMahon wraz z The Corporation oglądali walkę barci i cieszyli się że bracia ponownie walczą, a tymczasem w okolicach ringu Kane chciał wykonać ChokeSlam na stół komentatorski, ale Taker ratował się poprzez low blows i dzięki czemu wymierzył Last Ride przez stół komentatorski! Taker ułożył sobie rywala na krawędzi ringu, lecz nie trafił z próbą apron Leg Dropu. Kane oraz Undertaker wstali równocześnie i rozpoczęli wymianę ciosów na krawędzi ringu wskutek której Kane nadział Takera na liny i wykonał Chokeslam z krawędzi ringu na podłogę! Kane wyciągnął spod ringu kilka krzesełek, które wrzucał do ringu. Następnie chciał wrzucić Takera do ringu, lecz ten zaskoczył go Back Body Dropem na barykadę! Taker wrócił do ringu, ale tylko po to by wykonać Suicide Dive poza ring! Taker wrzucił do ringu brata, gdzie szykował się na Chokeslam, lecz Kane skontrował to na DDT na krzesełko! 1….2…Kick out! Kane szybko się podniósł i sięgnął po krzesełko, którym wściekle obijał Takera. Następnie wszedł na narożnik i próbował wykonać Flying Clothesline, lecz nadział się na potężny cios krzesełkiem od Undertakera! Wyglądało to bardzo boleśnie, a tymczasem Taker wymierzył jeszcze serię Elbow Dropów z miejsca, po czym wyniósł Kane’a pod Last Ride! Kane jednak zdołał się wydostać, po czym wymierzył znikąd Chokeslam! 1…2…Kick Out!! Kane był mocno zdziwiony i chwilę wykłócał się z sędzią, lecz po chwili zmienił zdanie i zasygnalizował Tombstone! Taker powoli się podnosił przy pomocy lin, a Kane wyniósł go pod Tombstone, lecz Taker w ostatniej chwili się wydostał i wymierzył Chokeslam na krzesełko! Taker nie miał siły by przypiąć, a tymczasem na rampie pojawił się Vince McMahon wraz z The Corporation, tyle że bez Cody’ego Rhodesa!

Vince McMahon: Panie i panowie zwycięzcą tego pojedynku jest…… Vince McMahon! Wobec takiego wyniku Kane oraz The Undertaker już nigdy nie zawalczą o WWE Championship, ani o World Heavyweight Championship!

World Domination oraz Barrett szybko wbiegli do ringu i zaatakowali leżących Undertakera i Kane’a! Barrett wyniósł Kane’a i wykonał mu Wasteland, a tymczasem Henry wymierzył Takerowi World’s Strongest Slam! Ryback wyciągnął spod ringu stół, który ustawił w ringu, po czym wyniósł Takera na barki i wszedł z nim na narożnik. Ryback gotowy był wymierzyć ShellShocked z narożnika przez stół, lecz nagle zrobiło się ciemno, wybił gong i wybrzmiało stare Theme Undertakera! Wszyscy byli zdziwieni, a tymczasem na rampie pojawił się Paul Bearer, który miał w rękach urnę. Oczy The Corporation były zwrócone na Bearera, a za ich plecami swój charakterystyczny comeback wykonali Unertaker oraz Kane. Bracia poczekali, aż ich rywale się odwrócą, po czym zaatakowali The Corporation. Kane oraz Undertaker wyrzucili z ringu World Domination pozostając w nim tylko z Barrettem. Bracia groźnym wzrokiem spojrzeli sobie w oczy, po czym wynieśli Barretta w górę i wykonali mu Double Chokeslam przez stół! Reszta the Corporation uciekła na rampę, a tymczasem do ringu wszedł Paul Bearer, a Kane oraz Undertaker wykonali ku przerażeniu Vince’a taunt Brothers of Destruction!

--

„It’s time to play the game!”- ponownie na ring wchodzi Triple H!

Triple H: Heyman jestem tutaj i czekam na Ciebie draniu! Mam dla Ciebie propozycję. Dzisiaj ja kontra jeden z twoich zamaskowanych zawodników, jeśli on wygra ty dostaniesz mnie, jeśli ja wygram ty się poddasz.

Na rampie pojawia się Paul Heyman wraz z zamaskowaną grupą..

Paul Heyman: Masz mnie za idiotę Hunter? Nie będę spełniał twoich zachcianek, jedyne co możesz dla mnie zrobić to umówić mnie na prywatną rozmowę ze Stephanie. Na pewno się uciesz i będzie tak samo szczęśliwa jak wczoraj! Hunter to po nikąd twoje show. Mam rację?

Triple H: Czego chcesz?

Paul Heyman: Czemu od razu mam czegoś chcieć. Niech to będzie taka mała przyjacielska przysługa. W WWE obecnie większość praw należy do Vince’a McMahona, ponieważ ma on 60 % udziałów, ale pozostałe 40% należy do jego dzieci. 20% jest dla Shane’a, a 20% dla Stephanie. Skoro ożeniłeś się z nią powiedzmy z miłości, to te 20% należy do Ciebie. Dlatego mam dla ciebie małą propozycję. Jeden członek z mojej zamaskowanej grupy kontra ty na King of The Ring. Jeśli wygrasz będziesz mógł ze mną zrobić co chcesz, ale jeśli wygra mój człowiek, to ty oddajesz swoje 20 % udziałów w firmie mnie!

Triple H: Sprytnie to sobie wymyśliłeś Heyman, ale ja nie robie interesów ze skurwysynami i gwałcicielami. Myślisz, że w ten sposób uniknie Cię kara, ale ja i tak Cię dopadnę prędzej czy później. Dlatego teraz posłuchaj mnie uważnie. Nigdy nie oddam Ci firmy w swoje brudne łapska. Nigdy. Night Ci równie żnie zapomnę tego co zrobiłeś Steph, dlatego teraz srogo mi za to zapłacisz..

Triple H rzuca mikrofon i wyciągną spod ringu młot! Heyman tymczasem każe swojej grupie zaatakować The Game’a, lecz ten z łatwością sobie z nimi radzi eliminując ich po kolej. Hunter był już bliki dorwania Heymana, ponieważ stał mu na drodze już tylko jeden zamaskowany.

Paul Heyman: Spójrz do góry Triple H Nie radzę Ci zrobić kolejnego kroku, bo w przeciwnym wypadku sam zajmę się Stephanie. Jak widzisz chciałem być Gentelmanem i załatwić sprawę bez rozlewu krwi, ale widocznie twoje ego Ci na to nie pozwala. Przedstawiłem Ci moje warunku umowy, masz czas do następnego poniedziałku.

Hunter z niedowierzaniem spoglądał w sforne Titantronu, a tymczasem jeden z zmasowanych wymierzył mu Low Blow oraz potężny cios młotem, po którym Triple H padł nieprzytomnie na rampę. Tym obrazkiem kończymy dzisiejszy specjalny epizod Monday Night Raw. Mam nadzieję, że się spodobało.

Czy zastanawiałeś się kiedyś jak to jest móc zobaczyć własną postać w kwadratowym pierścieniu?! NXT Ci to oferuję... Nie czekaj i zapisz swoją postać do rosteru SWF!

przeczytałem tylko ostatni odcinek, ponieważ jestem tu nowy, ale na razie twoje diary podoba mi się najbardziej. wszystko jest ładnie opisane, walki są bardzo dobre segmenty zresztą też czego chcieć więcej? bardzo dobra robota i jest to chyba w tej chwili najlepsze diary na forum

211437251853627083cc668.jpg

Dobra proszę, aby przenieść diary do działu nieaktywne diary, ponieważ przenoszę się na inne forum...

Dziękuję wszystkim którzy komentowali moje diary, może kiedyś jeszcze powrócę na Attii.

Czy zastanawiałeś się kiedyś jak to jest móc zobaczyć własną postać w kwadratowym pierścieniu?! NXT Ci to oferuję... Nie czekaj i zapisz swoją postać do rosteru SWF!
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Dzięki
      • 74 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 17 997 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 691 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Lubię to
      • 101 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
        • Lubię to
      • 9 352 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
        • Lubię to
      • 147 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 181 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 551 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 874 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• rtjftdjtf
      Na 99% Stone Cold i Ric Flair odegrają jakąś rolę w tej walce albo przynajmniej jeden z nich i wiem, że to brzmi jak jakiś fantasy booking ale sami niedawno w wywiadach i wpisach to teasowali i ich pojawienie ma jakiś tam sens w tym wszystkim. No i jeszcze sam The Rock musi być w to wszystko jakoś zamieszany na samej WrestleManii bo od czasu Elimination Chamber ślad po nim zaginął.  No ale zobaczymy co z tego będzie i w ogóle dziwne też to jest, że nie ma w tej walce żadnej stypulacji, chociaż z drugiej strony jakby dodali jakieś No Disqualification to by automatycznie zaspojlerowali, że będzie jakaś ingerencja.
    • CzaQ
      Ja tam do niej coś mam.      Wzwód  
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE Main Event #653 Data: 31.03.2025 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: Online Stream Lokalizacja: London, England, UK Arena: The O2 Format: Taped Data emisji: 03.04.2025 Platforma: Peacock Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
    • KPWrestling
      Zapraszamy na Wrestlingowy obóz letni KPW 2025! Zwiastun wrestlingowego obozu letniego organizowanego przez federację KPW. Gdynia, 14-27 lipca 2025Przeczytaj na oficjalnym fanpage KPW.
    • KPWrestling
  • Dodaj nową pozycję...