Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Jaka walka ma zostać Main Eventem Night of Champions?  

19 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaka walka ma zostać Main Eventem Night of Champions?

• Kane vs Undertaker
      12
    • Walka o WH Championship
      6
    • Inna walka
      1

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Dobry odcinek SD! Podoba mi się jak prowadzisz postać Kane'a. Jest IC Championem i jeszcze jest pretendentem do tytułu WWE, który dzierży Undertaker. Szykuje się ciekawy feud braci. Trochę nie spodobał mi się speech Bryana. Zdobył pas wagi ciężkiej po raz pierwszy w historii (u Ciebie) i go traci od razu na rzecz Mr.MitB Dolpha Zigglera, a potem na SD! mówi, że nie jest zły, że stracił pas :? Ja wiem, że u ciebie jest on face'm, ale nawet face trochę czułby ten niedosyt, że w tak krótkim czasie stracił swój pierwszy pas po ciężkiej walce. Reszta może być :D Czekam na kolejne epizody :)

Zapraszam do czytania i komentowania mojego "pamiętnika " :D

http://forum.attitude.pl/viewtopic.php?t=36930

13733671444f88171103758.jpg

• Odpowiedzi 95
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• szpicu

42

• 8693

17

• łukaszek123

17

• Austin

4

Top użytkownicy w tym temacie

Od momentu kiedy ostatni raz czytałem twoje diary bardzo się rozwinąłeś. Świetnie opisujesz walki, odcinki są długie, przejrzyste i to co najważniejsze - wkońcu wprowadziłeś tylko swoje pomysły i nie kierujesz się już np. story Punk/Cena z zeszłego roku. Tak jak wspomniał łukaszek świetnie prowadzisz postać Kane'a. Potężny monster siejący zniszczenie - I love it!

House of Pain - Moja federacja wrestlingu.

Sprawdź!

http://forum.attitude.pl/viewtopic.php?t=40964

1685272683500c2e74203e9.jpg

http://images.wikia.com/wwe/es/images/4/44/Raw_HD_logo.png

Początek Raw, to oczywiście pokaz pirotechniczny. W tle słychać „Burn It To The Ground”. Po chwili jesteśmy już przy stoliku komentatorskim.

Jerry Lawler: Prosto z San Diego na żywo wita państwa Jerry Lawler! Jest ze mną Booker T!

Booker T: Ja również witam WWE Universe. Jerry w zeszłym tygodniu Kane wygrał No. #1 Contender Match i zmierzy się z Undertakerem na Night of Champions!

Jerry Lawler: Ponadto na dzisiejsze show zapowiedziany jest Vince McMahon! Chairman ma odnieść się do brutalnego ataku Undertakera na SummerSlam, podczas którego ucierpiał sam McMahon!

Booker T: A w dzisiejszej walce wieczoru zmierzą się Undertaker, oraz ulubieniec miejscowej publiczności Rey Mysterio! Mistrz 619 już wiele razy w przyszłości mierzył się z obecnym mistrzem WWE, ale ani razu nie udało mu się wygrać. Jednak za każdym razem Ci dwaj tworzyli świetne widowisko i liczymy, że dzisiaj będzie ponownie!

Jerry Lawler: Druga walka, która jest reklamowana na dzisiejsze show, to starcie Brodusa Clay’a, Heathem Slaterem! Członek najemników oraz Tag Team partner Davida Otungi z pewnością będzie mógł liczyć na wsparcie kolegów ze stajni.

Booker T: My tymczasem musimy się z państwem na chwilę, pożegnać. Now you dig it sucka??!!

--

A tymczasem Raw otwiera nowy pretendent do WWE Title oraz mistrz Interkontynentalny Kane!!

Kane: Pamiętacie Bad Blood w 1997?? Ja doskonale to pamiętam. Byłem wtedy na ustach wszystkich. Wymarzony debiut. Pierwszy, który zdetronizował Dead Mana! Pierwszy! Nikomu wcześniej i nikomu później to się nie udało. Ale co z tego?? Po Bad Blood Kane stanął w cieniu. W cieniu swojego brata The Undertakera. I tak przez 15 lat dzień w dzień byłem jego cieniu, mimo tego, że w tym czasie byłem World Championem, to i tak jak pojawiał się Undertaker, to zawsze na niego były zwrócone oczy wszystkich. Teraz pamiętam każdy dzień z tych 15 lat. Każdy dzień! Nikt nie może sobie wyobrazić, jakie to frustrujące i poniżające być w cieniu swojego brata. Teraz jednak los się odwrócił. To ja jestem na szczycie. To ja jestem na ustach wszystkich. Kane Ulubiony Demon Diabła, dopiero teraz ujawnił swoją ciemną moc!! Nikt i nic nie jest w stanie mnie zatrzymać, nawet mój brat The Undertaker, który na Night of Champions poczuje jak to być w cieniu! Poczujcie grozę, ponieważ nadchodzi nowa era- era Kane’a!!

Kane rozpoczął swój taunt, ale przerwał mu mistrz WWE. Undertaker na swoim motorze pojawił się na ramie, po czym podjechał w kierunku ringu, wysiadł z Harley’a i wszedł do ringu.

The Undertaker: Shut Your Fucking Mouth! Mój młodszy brat znowu podskakuje. Pamiętasz jak się to skończyło ostatnio?? Pokonałem Cię na jubileuszowej XX Wrestlemani. I wtedy też mówiłeś, że jesteś silniejszy, że masz argumenty, aby mnie pokonać, że ty tym razem będziesz górą, ale prawda jest taka, że jak zawsze tylko dużo mówisz. W ciągu ostatnich 15 lat, nie osiągnąłeś nic, zupełnie nic, podczas gdy ja jestem najlepszy w tym biznesie. I to nie od dzisiaj, tylko od 20 lat! Nikt nie może nawet zbliżyć się do mojego poziomu, ponieważ ja jestem na poziome nieziemskim, a ty ciągle gnijesz w piekle!

Undertaker rzuca mikrofon i wychodzi z ringu, podczas gdy Kane w ogóle nie przejmuje się słowami swojego brata, tylko szyderczo się śmieje, po czym rozpoczyna swój taunt, ale tym razem tak, że palą się nie tylko narożniki, ale też motor Undertakera! Undertaker chciał wrócić do ringu i rozprawić się z Kane’em, jednak w tym momencie wybrzmiał gong i światła zgasły, a kiedy na hali ponownie zabłysły reflektory, to Kane’a już nie było! Wściekły Undertaker udał się w kierunku zaplecza, jednak po drodze minął go Brodus Clay, który szedł na swoją walkę, ze Slaterem. Undertaker postanowił wyładować na nim złość. Powalił go z zaskoczenia WWE Title, po czym zasypał go serią ciosów w okolicach ringu. Po tym Undertaker wbił Brodusa w metalowy narożnik podtrzymujący konstrukcję ringu i wrzucił go do ringu. Tam Brodus otrzymał Chokeslam oraz Tombstone.

--

Reklamy

--

Walka #1) Single Non Title Match

US Champion Jack Swagger vs Santino Marella

Swagger szybko zaciągnął rywal do narożnika i tam chwile go poobijał. Po chwili Swagger poprzez Waistlock Takedown sprowadził Marelle, do parteru, jednak ten szybko się wydostał i próbował Irish Whipu, jednak Jack skontrował to na własny Irish Whip i wymierzył Shoulderblock oraz German Suplex. Swagger poczekał ,aż Marella się podniesie, po czym wykonał mu Oklahoma Slam- 2 count. Swagger chciał ponownie wykonać poprzednią akcję jednak tym razem Marella zdołał się wydostać i zaskoczył Jacka roll-upem. 1,2 Kick Out. Marella uniknął Clothesline’u i wykonał serię Hiptossów zakończonych dropkickiem- 2 count. Marella chciał wykonać Suplex, jednak Swagger z łatwością skontrował to na własny Suplex, po czym wymierzył Marelli Wheelbarrow Suplex. Mistrz USA przeciągnął Santino w okolice narożnika i chciał wykonać Vader Bomb, jednak Marella zrobił unik i dorzucił Running headbutt. Santino planował Cobrę, jednak Swagger się uchylił, po czym wymierzył rywalowi Gutwrench Powerbomb! Swagger ponadto zapiął Ankle Lock na środku ringu, więc Marella odklepał.

Zwycięzca- via submission Jack Swagger [4:07]

Po walce Swagger dalej trzymał Santino w dźwigni, lecz nie trwało to długo, ponieważ na ring wbiegł Sheamus. Nie doszło jednak do bójki, ponieważ Swagger zwiał z ringu razem z US Title! Na rampie Swagger wzniósł USA Title w górę, jednak od tyłu zaatakował go William Regal! Anglik wrzucił do ringu Swaggera, a tam czekał już na niego Sheamus, który wymierzył mu Brogue Kicka! Na koniec Sheamus uniósł USA Title nad nieprzytomnym Swaggerem.

--

WWE Champion Undertaker vs Rey Mysterio Tonight, at Monday Night Raw!!

--

Jesteśmy w szatni najemników, gdzie widzimy wszystkich członków grupy oprócz Masona Ryana.

Heath Slater: Pieprzyć to. Jak dalej ma to tak wyglądać to Ja stąd spadam.

Mahal: Stary wyluzuj, o co Ci chodzi?

Slater: Nie ma, już z nami Masona oraz McGillicutty’ego. Grupa się rozpada, a ty się mnie pytasz, co się dzieje?? W dodatku obecnie nic nie znaczymy w rosterze WWE. Jestem One Man Rock Band i pora to zmienić.

Jackson: Panowie Heath ma rację. Nie możemy być ciągle pizdami, których wszyscy biją. My jesteśmy najemnicy. To powinno kojarzyć się, z respektem, a nie z porażką!

David Otunga: Więc, co proponujesz geniuszu??

Jackson: Myślę, że od dzisiaj na każdą walkę musimy wchodzić zwarcie, grupą. To pomoże nam wygrywać walki. Po drugie potrzebujemy kogoś, kto nas poprowadzi.

David Otunga: Nieźle kombinujesz, ale pozwól, że ja zajmę się myśleniem. Metodom prób i błędów uważam, że musimy zrobić głosowanie na nowego lidera grupy. Każdy może zgłosić swoją kandydaturę, ale zwycięzcą musi być oddany najemnikom i mieć wystarczająco dużo charyzmy, aby wprowadzić nas na szczyt WWE.

Drew McIntyre: To świetny pomysł. Teraz jednak mam coś dla was Tak jak już mówiłem dalej jestem wybrańcem i oficjalnie zgłaszam się na ochotnika, aby być liderem najemników! To byłby dla mnie prawdziwy zaszczyt.

Nagle do pokoju wchodzi Michael McGillicutty!

Slater: Starty gdzie byłeś?? Martwiliśmy się o Ciebie!

McGillicutty: Długo by opowiadać. Przez przypadek usłyszałem końcówkę waszej rozmowy i doszedłem do wniosku, że ja również byłbym dobrym liderem naszej grupy!

McIntyre: Ty?? Nie rozśmieszaj mnie!!

McGillicutty: A coś Ci się nie podoba?? Ja przynajmniej jestem synem Mr. Perfect’a, a ty, kim jesteś??

Otunga: Zamknąć się!! Pamiętajcie, że tworzymy grupę. O tym, kto zostanie przywódcą najemników zdecyduje specjalne głosowanie, które odbędzie się jeszcze dzisiaj. Ja, jako student prawa będę osobiście nadzorował przebieg głosowania oraz to, czy te na pewno nie będzie sfałszowane. Macie jeszcze pół godziny na to, aby zdecydować się, na kogo głosować.

McIntyre: Świetnie. Na pewno wygram, ponieważ jestem „wybrańcem” oraz przyszłą gwiazdą WWE.

McGillicutty: Nie to, ja wygram! Nie ważne jest, to, że ty jesteś wybrańcem. Ważne jest, to, że ja mam kontakty i dzięki temu dzisiaj zmierzę się z Zackiem Ryderem! Drew patrz uważnie, na to, co przyszły lider najemników zrobi za chwilę z Ryderem w ringu.

McGillicutty wychodzi, a wściekły McIntyre rzuca butelką o ścianę. Przez przypadek szkło odbija się w Jacksona, a konkretnie w jego rękę rozcinając mu skórę. Jackson kazał się uspokoić McIntyre’owi, po czym segment się skończył.

--

Walka #2) Single Match

Percy Watson vs Curt Hawkins

Percy rozpoczął od efektownych kontr, lecz po chwili Curt powalił go Clothesline’em. Curt szybko podniósł Percy’ego, po czym wykonał mu Snap Suplex oraz serię Leg Dropów z miejsca. Po chwili Hawkins chciał dołożyć sholderblock, lecz został skontrowany na Hiptoss. Percy poszedł za ciosem i dorzucił Leaping Clothesline oraz Powerslam- 2 count. Percy planował wykonać Dash Elbow, jednak Curt zrobił unik i wymierzył Upside down frown. Curt dołożył do tego Laugh riot, po czym wszedł na narożnik. Curt zbyt długo zbierał się do akcji w locie, więc na górze narożnika dopadł go Percy Watson. Percy oraz Curt wymieniali ciosy. Wymianę wygrał Watson, który poprzez imponujący Belly to Back Suplex zrzucił Curta z narożnika! 1,2 Kick Out! Percy dołożył Running Enzuigiri i szykował nam się Showtime Splash, jednak Hawkins wystawił nogi, a później powalił Watsona Pele Kickiem. Curt wszedł na narożnik i tym razem udało mu się wykonać Heat Seeking Elbow.

Zwycięzca- via pinfall Curt Hawkins [4:44]

Po walce wybrzmiało Theme Alex’a Riley’ego! Alex szybko wbiegł do ringu i zaatakował Hawkinsa. Były podopieczny Miza mocno obił Cutra w narożniku, po cym wykonał mu Fireman's Carry Cutter! Na koniec Riley powiedział, że dobrze jest znowu być w domu!

--

Na zapleczu widzimy Kelly Kelly.

Kelly Kelly: Gorąco witam WWE Universe. Są ze mną mistrzowie Tag Team Epico oraz Primo! Chłopaki na SummerSlam udało wam się przejąć pasy Tag Teamowe, jednak w decydującej walce nie walczyliście z najlepszym Tag Teamem tego roku, czyli AirBoom!

Epico: Bardzo tego żałujemy, ponieważ stworzylibyśmy świetne show razem z AirBoom. Jednak to, że jesteśmy mistrzami to nie przypadek i teraz każdy, kto będzie chciał być najlepszy w tej dywizji musi najpierw pokonać nas!

Primo: AirBoom zawsze będziecie mógł żądać rewanżu. My z pewnością przyjmiemy wyzwanie i pokażemy, kto tu jest najlepszy.

Primo i Epico wynoszą Tag Team Title w górę, ale w tym momencie mistrzów zakatowali najemnicy. Na pomoc mistrzom przybiegli bracia Uso oraz Prime Time Players. Zrobiła nam się ogromna bójka, którą przerwał John Laurinaitis! John nakazał się rozejść, po czym ogłosił, że na Night of Champios zobaczymy Fatal 4 Tag Team Match: Epico & Primo vs Prime Time Players vs The Uso’s vs David Otunga & Heath Slater!

--

Walka #3) Single Match

Michael McGillicutty /w. „najemnicy” vs Zack Ryder

McGillicutty szybko uzyskał przewagę po Shoulderbolck. Zack próbował odpowiedzieć clothesline’em, lecz Michael zrobił unik i wykonał Hiptoss. Michael zaczął osłabiać nogę rywala mocnymi stempami oraz Knee dropami. Po chwili Michael dołożył Foot DDT, poczekał aż Ryder się podniesie i wykonał mu neckbreaker- 2 count. Michael podniósł rywala, lecz ten zaskoczył go Jawbreakerem. Zack dorzucił do tego Spinebuster, ale uzyskał tylko 2 count. Ryder Irish Whipem wysłał rywala do naroznika, jednak nie trafił tam z Forearm Smashem. Wykorzystał to McGillicutty, który powalił rywala dropkickiem. Michael założył Boston Crab, jednak Zack zdołał dojść do lin. Sędzia, rozpoczął odliczanie, jednak został zagadany przez Otunge. Tymczasem z drugiej strony ringu na apron wskoczył Drew McIntyre. Drew oraz Michael mieli sobie coś do powiedzenia. W końcu Michael nie wytrzymał i chciał wymierzyć puncha Szkotowi. Ten jednak zablokował i sam wymierzył Michaelowi potężnego puncha! Wykorzystał to Zack, który zaskoczył rywala Roll-Upem. 1,2 Kick Out! To rozwścieczyło Michaela, który uniknął ciosu Rydera, po czym wykonał mu McGillicutter!

Zwycięzca- via pinfall Michael McGillicutty [5:24]

Po walce pomiędzy Drew, a Michaelem wywiązało się słowne tarcie, jednak ostatecznie nie doszło do bójki, ponieważ powstrzymała ich reszta ekipy.

--

!!Zostało wyświetlone drugie promo Bena Satterly, który zadebiutuje już za dwa tygodnie!!

--

Tymczasem wybrzmiewa „No Chance… that’s what you’ve got”! Na rampie zjawia się Vince McMahon, który jest na wózku inwalidzkim! McMahon prowadzony przez Laurinaitisa, przy heacie fanów zatrzymuje się na rampie, pod Titantronem i bierze mikrofon!

Vince McMahon: Witam wszystkich na moim Monday Night Raw! Haha widzę, że się doskonale rozumiemy, ale mniejsza o to. Przychodzę tutaj, ponieważ mam do załatwienia kilka spraw. Pierwsza, to ataki zamaskowanych postaci. Nie wiem, kim są, ale każdy, kto posiada jakieś informację na ich temat ma się zgłosić do Johna Laurinaitisa, który prowadzi oficjalne dochodzenie w tej sprawie. Ponadto, jeśli jakiś wrestler, albo pracownik WWE będzie coś wiedział o tej sprawie, a nie zgłosi się do Johna, to poniesie surowe konsekwencje. Po drugie The Undertaker! Tak, Undertaker i Ja zawsze mieliśmy jakieś zgrzyty, ale to, co wydarzyło się na SummerSlam było nie do pomyślenia! Undertaker brutalnie zrzucił mnie ze szczytu drabiny, powodując duże uszczerbki na moim zdrowiu. Ja jestem Chairman of WWE i nie pozwolę się tak traktować!!

Wedle życzenia Vince’a, na rampę wchodzi mistrz WWE The Undertaker!

Undertaker: Vince, myślisz, że prowadząc jakieś dochodzenie, uda Ci się dojść do prawdy, ale siedząc na dupie w domu nigdy nie odkryjesz prawdziwej tożsamości zamaskowanych postaci. Myślisz, że twój asystent to odkryje, jednak jest to nie możliwe, ponieważ jest on większym głupkiem niż ty!!

McMahon: Zamknij się Taker. Jeszcze jedno słowo, na mój temat i..

Undertaker: I co?? Odbierzesz mi WWE Title, jestem ciekaw jak to zrobisz. Zwolnić mnie nie możesz, bo z tego, co wiem, mój kontrakt z WWE wygasa dopiero za 5 lat, a siłą tym bardziej mi go nie odbierzesz. Jedyne, co możesz zrobić, to nasłać na mnie przydupasów, ale oni również ostatnio się nie spisali. Dlatego teraz wynająłeś sobie mojego braciszka. Zawsze wiedziałem, że jest on zdrajcą, jednak nigdy bym nie przypuszczał, że zniży się on do tego poziomu, aby być jednym twoich przydupasów, ale cóż widocznie odziedziczył on geny po swojej matce, która zresztą była dziwką! Vince po raz ostatni Ci to powtarzam. Nie próbuje mi odbierać WWE Title, ponieważ nie jesteś w stanie tego zrobić, ale za to ja mogę sporo, o czym przekonałeś się na SummerSlam.

Undertaker rzuca mikrofon i wychodzi, podczas gdy wściekły Vince, każe go zatrzymać Laurinaitisowi. Ten faktycznie próbował zatrzymać Undertakera na rampie, jednak nieudanie, ponieważ otrzymał Chokeslam. Undertaker miał zamiar zaatakować Vince’a, jednak powstrzymał go Kane, który wbiegł na rampę, i od tyłu zaatakował brata pasem Interkontynentalnym! Kane ponadto chwilę poobijał Takera w parterze, po czym rzucił go w logo WWE i wykonał Chokeslam na rampę!

Vince: Yes!! Kane świetnie się spisałeś, dlatego dzisiaj zmierzysz się z Christianem. Jeśli wygrasz wybierzesz sobie stypulację walki z Undertakerem na Night of Champios! A ty Taker jeśli dzisiaj przegrasz z Mysterio będziesz musiał publicznie przeprosić Johna Laurinaitisa na następnym Raw! To kara dla Ciebie za atak na mnie na SummerSlam !

Vince podjeżdża do Undertakera, który leży, po czym pluje mu w twarz i krzyczy, że teraz Undertaker nic nie może mu zrobić. W tym momencie Kane wyrywa mikrofon Vince’owi.

Kane: Vince to ty świetnie się spisałeś, ale musisz pamiętać, że Ulubiony Demon Diabła jest zbyt wielki, aby dla kogoś pracować!

Kane potężnym punchem ogłusza Vince’a, po czym zrzuca go siedzącego na wózku inwalidzkim z rampy! Kane unosi IC Title w górę i szyderczo się śmieje, po czym udaje się na backstage. Na arenie pojawiają się służby medyczne, które wynoszą Vince’a z areny.

--

Tymczasem po długiej przerwie powraca The Great Khali. Pochodzący z Indii Gigant witany jest owacyjnie przez publiczność. Jego rywalem będzie R-Truth, który również niedawno powrócił na Raw. Zanim jednak walka się odbyła R-Truth miał coś do powiedzenia.

R-Truth: Pewnie zastanawiacie się, dlaczego tydzień temu zaatakowałem Brodusa. Odpowiedź jest prosta. Nienawidzę tego tańczącego gówna. Mój dzisiejszy rywal to pochodzący z Indii pseudo wrester, o którym już nikt by nie pamiętał, gdyby nie tańczył jak jakaś panienka. Możecie teraz na mnie buczeć lub nie, ale ja mówię tylko prawdę, ponieważ prawda nas wyzwoli!! Wszystkich!

Walka #4) Single Match

R-Truth /w. JTG vs The Great Khali

Truth mocno ruszył na rywala osłabiając jego nogę. Po około minucie bycia w defensywie Khali w końcu wyprowadził cios, którym powalił rywala. Khali chciał iść za ciosem, jednak R-Truth uniknął brian chopu i mocnym dropkickiem wbił się w nogę Khaliego. Khali upadł na kolana, a R-Truth wykonał dawno niewidziany Scissors Kick. Pan Prawda nie przeszedł do pinu, tylko z trudem podniósł Khaliego, po czym wykonał mu what's up!

Zwycięzca- via pinfall R-Truth [2:34]

--

Czas na wybór nowego lidera najemników. W szatni najemników byli obecni wszyscy członkowie grupy, oprócz Masona Ryana. Na środku szatni stała urna, przy której stał David Otunga. Po chwili każdy członek ekipy oddał swój głos, po czym David Otunga otworzył urnę. Po chwili oczekiwania i zamieszania Otunga poprosił o ciszę.

David Otunga: Nowym liderem najlepszej grupy w historii WWE, zostaje...

Drew McIntyre: No mów już!!

Otunga: Spokojnie. Zostaje żaden z kandydatów!

McGillicutty: What??

McIntyre: Żarty sobie robisz??

Otunga: Niewychowane bydło. Wysłuchajcie do końca tego, co mówię, a dopiero potem będziecie mogli przedstawić swoje opinie! Żaden z kandydatów nie zwyciężył, ponieważ był remis. Po trzy głosy na Kandyda. W zaistniałej sytuacji proponuje walkę za tydzień pomiędzy Michaelem McGillicutty, a Drew McIntyre! Kto wygra zostanie liderem naszej grupy!

McIntyre: Zgoda, Michael tak, więc widzimy się za tydzień w ringu!

McGillicutty: Masz to jak w banku i gwarantuje Ci, że za tydzień dostaniesz największe lanie w swojej całej karierze. Jeśli nie wierzysz, to możesz się spytać Zacka Raydera, on coś o tym wie!

McIntyre: To jeszcze się okaże.

Drew wychodzi zostawiając zamyślonego Michaela, wraz z resztą grupy.

--

Walka #5) Single non- title match

Christian vs IC Champion Kane

Rozpoczęli spokojnie. Kane chciał sprowadzić, do parteru Christiana, jednak ten sprytnie to zablokował, więc Kane odbił go od lin, jednak Christian uniknął ataku Kane’a i zaskoczył rywala Back Elbowem. To jednak tylko ogłuszyło Kane’a, więc Christian chciał powtórzyć akcję, jednak tym razem Kane uprzedził go Big Bootem. Kane nie czekał, aż Christian się podniesie, dlatego zasypał go w parterze serią stompów. Po chwili Kane podniósł Christiana i wykonał na nim serię Body Slamów- 2 count. Kane chciał już wykonać Chokeslam, lecz Christian był zbyt świeży, skontrował próbę Chokeslamu i zaskoczył Kane’a Springboard Back Elbowem! Christian dorzucił do tego neckbreaker, lecz uzyskał 2 count. Tym razem to Capitan Charisma szykował się na finisher, ale Kane skontrował Spear na Uppercut, po czym wykonał Front Powerslam oraz Inverted Suplex- 2 count. IC Champion wszedł na narożnik, jednak Christian złapał go w locie dropkickiem, przy próbie Flying Clothesline’u. Christian dołożył do tego edge-o-matic, po czym planował wykonać Killswitch, ale Kane wyturlał się na chwilę z ringu, aby zaczerpnąć powietrza, jednak to był błąd ze strony Kane’a, który otrzymał Crossbody z narożnika poza ring! Nastepnie Christian obijał rywala o bandę, ale nie spodziewał się, że zostanie oblany sokiem przez jednego z kibiców, który miał maskę Rey’a Mysterio! Wyko0rzystał to Kane, który wrzucił do ringu Christiana, po czym wykonał mu Chokeslam!

Zwycięzca- via pinfall Kane [8:53]

Po walce na ring wbiegł kibic ubrany w maskę Rey’a Mysterio i zaczął stempować Christiana. Zdenerwowało to Kane’a, który od tyłu zaatakował fana, po czym zdjął mu maskę. Okazało się, że to Cody Rhodes! Kane wykonał mu Chokeslam, ale to było za mało dla Demona Diabła! Kane sięgnął po krzesełko, po czym okładał nim Rhodesa oraz Christiana. Na koniec Kane wykonał Christianowi oraz Cody’emu podwójny Chokeslam, po czym wziął mikrofon.

Kane: Spójrzcie na tych dwóch nędznych śmiertelników. To spotka każdego, kto stanie ze mną w ringu. Mark Henry, Cody Rhodes oraz Christian już coś o tym wiedzą. Wyssałem z nich ciała nie tylko duszę, ale również siłę. Na Night of Champions Ja i Undertaker spotkamy się w Buried Alive Matchu, czyli w tym w czym Undertaker jest najlepszy. Na Night of Champions upokorzę Ciebie, twoją duszę i zemszczę się z te 15 lat życia w Cieniu!

--

Reklamy

WWE Champion Undertaker vs Rey Mysterio Tonight, at Monday Night Raw!!

--

Po reklamach widzimy stojącego w ringu Tysona Kidda.

Tyson Kidd: Tydzień temu potwierdziły się moje słowa. Alberto Del Rio okazał się zwykłym tchórzem atakując mnie po walce. Byłem wtedy zmęczony, więc siły były nie równe. Del Rio udowodnił tym, że jest zwykłym gnojkiem, który jak ma kasę to myśli, że może robić wszystko. Alberto, skoro jesteś taki odważny to zmierz się dzisiaj ze mną w ringu, kiedy jestem w pełni sił. Zobaczymy, czy będziesz taki chojrak jak Ci założę Sharpshootera!!

Zamiast Alberto na rampie zjawia się Drew McIntyre! Drew powiedział, że rzuca mu wyzwanie. Kidd bez zastanowienia zgodził się, a Drew dokończył mówiąc, żeby Michael McGillicutty uważnie oglądał tę walkę, ponieważ już za tydzień będzie mu podlegał!

Walka #6) Single Match

Tyson Kidd vs Drew McIntyre

Drew szybko sprowadził rywala do parteru poprzez Lou Thesz Press. Po chwili Drew dorzucił Clothesline oraz Back Suplex, lecz uzyskał tylko 1 count. Drew chciał wykonać Suplex, jednak Tyson się uwolnił i zaskoczył rywala Savate Kickiem, po czym wykonał Springboard Frankensteiner! Tyson dołożył jeszcze dwa Jumping Spin Kicki- 1 count. Tyson kontynuował atak sprytnie zaganiając Drew do narożnika. Tam Tyson dołożył serię kopnięć na brzuch rywala. Po chwili Kidd dołożył Running Dropkick w brzuch Drew, który dalej był w narożniku. 1,2 Kick Out! Tyson zaryzykował i postanowił zapiąć Sharpshootera! Lecz McIntyre nie dał sobie zapiać finishera, po czym wymierzył mu Big Boota. McIntyre poczekał, aż Kidd będzie na nogach, po czym dorzucił kolejnego Big Boota. Szkot dorzucił do tego serię stompów i Knee Dropów na osłabioną rękę Kidda, a po chwili wykonał Double Knee Armbreaker! 1,2 Kick Out! Drew Irish Whipem wysłał Kidda na liny, ale nadział się na Rope Backflip Kick! Drew padł na matę, a Tyson na apronie ringu wzniósł rękę w górę i wykonał Springboard Elbow Drop! 1,2 Kick Out! Kidd szykował się na High Kick, lecz Drew zrobił unik i dołożył Tilt-a-Whirl Gutbuster-2 count. Szkot szykował się Future Shock DDT, lecz Kidd fenomenalnie skontrował to na roll-up. 1,2 Kick Out. Kidd z zaskoczenia powalił rywala High Kickiem, ale ponownie uzyskał tylko 2 count. Tyson szybko wszedł na narożnik, ale w tym momencie w okolicach ringu pojawił się Alberto Del Rio! Alberto złapał Kidda za nogę, jednak ten sobie z nim poradził. W tym momencie podniósł się McIntyre, który doskoczył do Kidda i popisał się Belly-to-Belly Suplexem z narożnika! Drew szykował się na DDT, lecz w tym momencie na ramie zjawił się Michael McGillicutty! To rozproszyło Szkota. Wykorzystał to Kidd, który przerolował rywala i zapiał mu Sharpshooter. Wydawał się, że to koniec, jednak w tym momencie z drugiej strony ringu na apron wskoczył Alberto Del Rio! Alberto zagadał sędziego, a Drew odklepał! Sędzia tego nie zauważył, a Tyson puścił dźwignię i zaczął tłumaczyć sędziemu, że jego rywal odklepał. Na nic się to nie zdało, a tymczasem Drew po raz drugi wykorzystał wmieszanie się w walkę Del Rio i zaskoczył rywala Roll-upem, który dał mu 3 count!

Zwycięzca- via pinfall Drew McIntyre [7:21]

Po walce Drew od razu udał się na rampę, wymienił spojrzenia z McGillicutty’m, po czym udał się na zaplecze. Tymczasem w ringu Del Rio drugi raz z rzędu zaatakował Kidda, po jego walce. Del Rio wściekle stempował Kidda, po czym wyniósł go do góry i chciał zapiąć Cross Armbreaker, lecz Kidd wydostał się i wyrzucił rywala z ringu Springboard Hurricanraną! Wściekły Del Rio udał się na zaplecze, podczas gdy w ringu Kidd świętował z fanami.

--

Na zapleczu widzimy Kelly Kelly, po chwili dołącza do niej, ku wielkiej radości fanów Rey Mysterio!

Kelly Kelly: Jest ze mną ulubieniec miejscowej publiczności Rey Mysterio! Rey w dzisiejszym pojedynku zmierzysz się z Undertakerem. Jeśli wygrasz to Undertaker będzie musiał publicznie przeprosić na następnym Raw Johna Laurinaitisa. Będziesz jakoś specjalnie podchodził do tej walki??

Rey Mysterio: Raczej nie. Undertaker ma swoje sprawy, a ja nie chcę się do nich mieszać. Po prostu 0wyjdę dzisiaj do ringu i dam z siebie 110 %, aby uszczęśliwić WWE Universe. To nagroda dal nich, za to, że przez tyle lat mnie wspierają.

Kelly Kelly: Rey tak na szybko. Jakie masz obecnie plany?

Rey Mysterio: Obecnie planuje zdobyć Light Heavyweight Title! Niektórzy powiedzieliby, że jestem na to już za stary i, że to nie dla mnie, ale ja uważam, wręcz przeciwnie. Jestem pewien, że mógłbym wynieść ten pas na wyższy poziom. Żaden z High Falyerów w WWE nie ma tylu doświadczenia, co, Ja. Tak wiec Bret Hart czekam na odpowiedź!

Kelly Kelly: Jedyne, co mogę Ci życzyć to powodzenia. Moim gościem był Rey Mysterio, a my widzimy się już w ten SmackDown!

--

!!Rey Mysterio vs WWE Champion The Undertaker Up Next!!

--

Main Event) Single Non Title Match

WWE Champion The Undertaker vs Rey Mysterio

Undertaker z łatwością wrzucił Rey’a do narożnika i tam chwilkę go poobijał. Undertaker chciał tam dołożyć akcję, lecz nadział się na nogi rywala. Rey wskoczył na drugą linę i wykonał Frankensteiner. Rey odbił się do lin i chciał wykonać Springboard Crossbody, lecz Taker złapał go w locie i wrzucił do narożnika. Undertaker ponownie poobijał Rey’a w narożniku, po czym wykonał mu Suplex- 2 count. Taker maczugą powalił Rey’a, gdy ten wstawał, po czym dorzucił serię Elbow Dropów z miejsca- 2 count. WWE Champion Clothesline’em pozbył się Mysterio z ringu. Tam Taker nadział Rey’a o barykadę, a później wbił go w stalowe schodki i ułożył sobie na apron ringu. Taker wszedł na apron i próbował skoczyć na Mysteria Leg Dropem, jednak mistrz 619 w ostatniej chwili uniknął akcji rywala. Taker nadział się na apron, a Rey odbił się od barykady i wykonał Moonsault na Takerze! Szybciej do ringu wszedł Mysterio, który poczekał na Takera, a kiedy ten już się znalazł w ringu to Mysterio poczęstował go potężnym Kickiem! 1,2 Kick Out! Rey odbił się od lin z zamiarem wykonania Hurricanrany, lecz Undertaker mocno się zaparł i Mysterio wylądował na macie. Taker poczekał, aż Mysterio się podniesie i poczęstował go Shoulderblockiem oraz Backbreakerem- 2 count. Taker dorzucił do tego Leg Drop z miejsca i szykował nam się Chokeslam, lecz Mysterio uniknął finishera rywala, po czym zaskoczył go Sunset Flipem- 2 count. Mysterio i Taker wstali równocześnie, lecz mistrz WWE zaskoczył swojego rywala Big Bootem. Undertaker dorzucił do tego Sidewalk Slam, ale ponownie tylko 2 count. Zdenerwowany Undertaker wyniósł Mysterio pod Last Ride, jednak Meksykańczyk sprytnie skontrował to na Hurricanrane, dzięki której Undertaker wylądował na linach! Mysterio wziął rozbieg, lecz w tym momencie Undertaker wstał z lin, a Rey wpadł prosto pod Chokeslam! 1,2 KICK OUT!! Undertaker wyniósł Mysteria pod Tombstone, lecz mistrz 619 zdołał się wydostać dopiero przy linach. Tam Rey nadział Takera na liny, po czym wszedł na narożnik i wykonał z niego Diving Splash! 1,2 KICK OUT! Wszyscy na hali, razem z Rey’em byli zdziwieni. Mysterio jednak nie poddawał się i ponownie wysłał Undertakera na liny. Tym razem mamy udane 619. Mysterio chciał dorzucić do tego drugi już dzisiaj Splash, lecz tym razem Rey nadział się na kolana rywala. Undertaker szybko wykonał Rey’owi Last Ride i za chwilę powinniśmy spodziewać się Tombstone! W tym momencie na rampie pojawia się Kane! Ulubiony Demon Diabła wolnym krokiem zmierzał w kierunku ringu, co rozproszyło Dead Mana. Chciał to wykorzystać Mysterio jednak próba Springboard Roll-Up dała mu 2 count. To rozwścieczyło Takera, który po trzeciej próbie w końcu udanie wykonał Rey’owi Tombstone Piledriver! Wydawało by się, że jest po wszystkim, ale w tym Kane wyciągnął z kwadratowego pierścienia Rey’a Mysterio. Kane wbił Rey’a w metalowe schodki, a sędzia ogłosił zwycięstwo Rey’a.

Zwycięzca- via DQ Rey Mysterio [13:09]

Undertaker był wściekły na Kane’a, za to, że ten zainterweniował w jego walkę. Wywiązał się z tego brawl pomiędzy braćmi, który wygrał Kane! Kane ponadto chciał wykonać bratu Chokeslam, lecz Taker nie dał sobie wykonać Chokeslamu, po czym Clothesline’em wyrzucił Kane’a z ringu. Taker chciał dalej walczyć, lecz w tym momencie wybrzmiał gong i światło zgasło, a kiedy znowu zostały zapalone lampy, to Kane’a już nie było! To nie koniec emocji, ponieważ w tym momencie na ring wbiegają zamaskowane postanie, które atakują Undertakera oraz Mysterio. Co ciekawe ponownie jeden z zamaskowanych gości wykonał Attitude Adjustment, lecz tym razem oberwało się Mysteriowi oraz Takerowi. Zamaskowane postacie jeszcze chwilę poobijali uczestników dzisiejszego ME, po czym zwiali, jak na ring wbiegł prawie cały roster Raw! Tym obrazkiem kończy się Monday Night Raw.

Czy zastanawiałeś się kiedyś jak to jest móc zobaczyć własną postać w kwadratowym pierścieniu?! NXT Ci to oferuję... Nie czekaj i zapisz swoją postać do rosteru SWF!

Dobre RAW. Trochę za dużo Kane'a było, ale jakoś ujdzie :D

Pamiętasz jak się to skończyło ostatnio?? Pokonałem Cię na jubileuszowej XX Wrestlemani.

Wydaje mi się jednak, że Taker i Kane zmierzyli się ze sobą w 2010 roku w Burried Alive Matchu. Ty swoje diary prowadzisz w 2010 roku, więc historia istnieje :P

ale cóż widocznie odziedziczył on geny po swojej matce, która zresztą była dziwką!

O ile się nie mylę to Taker i Kane mają tą samą matkę. Ojca mają innego. Ojcem Kane'a jest Paul Bearer. Trochę dziwne, żeby Undertaker wyzywał swoją matkę :?

Dobre segmenty z najemnikami i ciekawy ME i atak Kane'a i zamaskowanych ludzi po nim. Już po raz któryś wspominasz, że jeden z tych zamaskowanych zawodników wykonał Attitude Adjustment, czyli finisher Ceny. Ja myślę, że to jedna nie będzie on, bo to by oznaczało heel turn, a to by było bez sensu. :)

Łukaszek dzięki za komentarz. Oczywiście przepraszam za botch z matką Kane'a, lecz

Pamiętasz jak się to skończyło ostatnio?? Pokonałem Cię na jubileuszowej XX Wrestlemani.

Wydaje mi się jednak, że Taker i Kane zmierzyli się ze sobą w 2010 roku w Burried Alive Matchu. Ty swoje diary prowadzisz w 2010 roku, więc historia istnieje

to już wyszło dobrze. Jak już pisałem zmieniłem historię i u mnie nie doszło do żadnej walki Taker vs Kane w 2010 roku.

Czy zastanawiałeś się kiedyś jak to jest móc zobaczyć własną postać w kwadratowym pierścieniu?! NXT Ci to oferuję... Nie czekaj i zapisz swoją postać do rosteru SWF!

Aha. Ok. Coś pisałeś na początku, że zmieniasz historie, ale myślałem, że tylko w 2011 roku. :) Sorki za ten błąd.

http://1.bp.blogspot.com/-mxp-weEImPc/T5gIThhF4qI/AAAAAAAAApE/c6s_VXOmDGM/s1600/smackdown-logo.png

Ostatni SmackDown w tym miesiącu rozpoczyna się bardzo nietypowo, ponieważ na Titantronie ukazuje się jeden z budynków w Indianapolis, a konkretnie jego dach, na którym jest dwójka zamaskowanych ludzi! Obaj ubrani są w ciemnoniebieskie spodnie i czarne skóry, a na głowie mają kominiarki.

???: Pewnie zastanawiacie się, kim jesteśmy i jakie są nasze cele, ale spokojnie wszystko w swoim czasie. Jestem tutaj, ponieważ chcę was przekazać pewien komunikat! Ostatnie ataki to był dopiero początek, teraz jednak muszę się z wami żegnać, ponieważ nadszedł właściwy czas!!

Zamaskowana postać kopię w kamerę, która ulega zniszczeniu, po chwili kamera przenosi się do komentatorów niebieskiego brandu.

Jim Ross: Michael, co to było??

Michael Cole: Nie wiem, ale z tego, co zrozumiałem zamaskowana grupa ma zamiar dalej atakować WWE! To niedopuszczalne w…..

W tym momencie Michael Cole oraz Jim Ross zostają zaatakowani przez zamaskowanych napastników. Zamaskowana grupa niszczy stół komentatorski oraz ring. Przypomina to trochę demolkę Nexusa, lecz zamaskowana grupa robi to znacznie szybciej i skutecznej. Po chwili napastnicy atakują kamerzystę oraz przechodzą w okolice rampy, gdzie rozwalają sprzęt pracownika odpowiedzialnego za puszczenie muzyki wejściowej! Zamaskowana grupa idzie na zaplecze, gdzie niszczy i demoluje wszystko, co napotka na swojej drodze. Zamaskowaną grupę próbowali powstrzymać Henry oraz Ryback, jednak byli bezradni. W końcu zamaskowana grupa udaje się na parking, gdzie jeden z członków grupy łomem rozbija szybę od autokaru WWE, po czym wszyscy członkowie grupy wsiadają do samochodu i odjeżdżają!

Tymczasem do ringu wchodzi Bret Hart, który od razu udziela pomocy komentatorom niebieskiego brandu. Po chwili zjawiają się służby medyczne, które zajmują się Rossem oraz Colem. Bret pyta się ich czy Ci będą mogli kontynuować swoją pracę, jednak lekarze stanowczo tego odmawiają. Jim i Cole zostają wyprowadzeni, przy pomocy służb medycznych na zaplecze, a Hart wchodzi do ringu z mikrofonem w ręku.

Bret Hart: Właściwie, to nie wiem, co to było. Grupa zamaskowanych gości, co tydzień atakuje pracowników WWE i to nie od dzisiaj. Te ataki powtarzają się już od 3 tygodni, a ja, jako Generalny Manager SmackDown nie zamierzam się bezczynnie przyglądać jak ta grupa dewastuje moje show, dlatego od teraz macie moje słowo, że jak tylko pojawią się oni w budynku, to będą oni musieli najpierw pokonać mnie, a to nie jest wcale takie łatwe! Teraz jednak ich tutaj nie ma, a SmackDown musi się odbyć mimo to, że nie ma komentatorów, i że nie ma muzyki przy wejściu wrestlerów. Dlatego już za chwilę odbędzie się pierwsza walka, którą zapowiedziałem już tydzień temu, czyli stracie Marka Henry’ego z Rybackiem!

Bret miał już opuścić ring, ale przerwał mu John Laurinaitis, który pojawił się na rampie!

John Laurinaitis: Nazywam się John Laurinaitis i od poniedziałku pełnię funkcję głównego szeryfa WWE. Vince McMahon kazał mi wszcząć śledztwo w sprawie ataków zamaskowanych ludzi i mam już pierwszego podejrzanego, a jest nim Bret Hart !

Bret Hart: What?? Żartujesz sobie ze mnie??

John Laurinaitis: Nie! Jedynym żartem jesteś tutaj TY i to, że zostałeś GM’em SmackDown, ale to się wkrótce zmieni, ponieważ mam dowody, które obciążają Cię! Mam dowody, że ty ty stoisz za aktami zamaskowanych chuliganów!

Bret Hart: Naprawdę?? Jestem ciekaw, co ktoś taki jak ty mógł w tej sprawie coś odkryć, ponieważ nie wyglądasz na człowieka inteligentnego

John Laurinaitis: Zamknij się i słuchaj, co mam Ci do powiedzenia, bo nie zamierzam się powtarzać. W ciągu czterech dni zdołałem zebrać wystarczająco dużo powodów, aby móc obciążyć twoją osobę następującymi zarzutami: kierowanie grupą zamaskowanych napastników i pomaganie im w atakowaniu zawodników WWE. Oznacza, to że jeśli nie przyznasz się do zarzucanych Ci czynów zostaniesz zwolniony z WWE w trybie natychmiastowym! Natomiast, jeśli przyznasz się do winy, to zostaniesz tylko dyscyplinarnie zawieszony, więc co wybierasz??

Bret Hart: Twoje zarzuty są gówno, warte, ponieważ ja nigdy nie zdradzę WWE Universe. Uważasz się za szeryfa, ale tak naprawdę jesteś zwykłym tchórzem, który podskakuje tylko wtedy, kiedy ma silną pozycję i silne plecy. Chcesz, abym się przyznał to przestaw mi zarzuty, a jeśli ich dzisiaj nie masz to wynoś się z mojego show!

Bret wymierza Johnowi potężnego slapa, zakłada mu Sharpshooter, po czym przykładam mu mikrofon do ust i pyta czy John ma jakieś zarzuty. John odpowiada, że nie, a Bret puszcza dźwignie, podnosi Laurinaitisa i podaje mu rękę na zgodę, ale jak się okazało tylko po to, aby wyrzucić go z ringu! Bret opuszcza ring, a tymczasem po krótkiej przerwie na ring wchodzi Jerry Lawler. Jerry mówi, że wyjątkowo dzisiaj zastąpi swoich kolegów po fachu ze SmackDown, jednak sam nie da rady komentować tak wspaniałej gali, jaką jest SmackDown! W tym momencie na rampie, przy ogromnym zaskoczeniu fanów staje Shawn Michaels! Publiczność żywiołowo reaguje na HBK’a, który wyjaśnia, że jest tutaj po to, aby zasiąść koło Jerry’ego Lawlera i skomentować dzisiejszy epizod SmackDown!

--

Walka#1) Single Match

Mark Henry vs Ryback

Rozpoczęli od siłowego zwarcia. Henry z trudem wepchnął Rybacka, do narożnika, jednak ten szybko odepchnął Henry’ego w przeciwny narożnik. Tam Ryback wymierzył kilka ciosów, lecz Henry umiejętnie schował głowę za linami unikając ciosu, jednak Ryback chciał dalej atakować Henry’ego, ale odciągnął go sędzia. Chwile nieuwagi rywala wykorzystał Henry, który szybko powalił Rybacka Clothesline’em, po czym odbił się od lin i dołożył Elbow Drop. Henry chciał już zakończyć walkę, jednak Ryback skontrował World's Strongest Slam, po czym powalił Henry’ego Clothesline’em! Tym razem to Ryback szykował się na finisher, lecz Henry wyturlał się z ringu pod dolną liną. To samo zrobił Ryback, ale nie doszło do bójki poza ringiem, ponieważ Henry wziął mikrofon do ręki.

Mark Henry: Ryback to wielki spisek przeciwko mnie i Tobie. Nie dość, że zostaliśmy zaatakowani, przez zamaskowanych ludzi, to jeszcze teraz musimy ze sobą walczyć! To nie do pomyślenia, dlatego proponuje Ci, abyśmy połączyli swoje siły, ponieważ mamy wspólnego wroga, a jest nim Bret Hart! Ja najsilniejszy człowiek świata i ty najbardziej dominująca gwiazda w WWE! Co ty na to??

Ryback: Masz to!

W między czasie sędzia zdążył doliczyć do 10 ogłaszając Double Count-out. Henry i Ryback postanowili go za to ukarać wymierzając mu swoje finishery, po czym obaj przy heacie fanów opuścili ring.

--

Przenosimy się do szatni mistrzów Tag Teamowych. Tam Rosa, Epico oraz Primo rozmawiali o tym, że będzie im bardzo trudno obronić Tag Team Title na Night of Champions, ponieważ będą mierzyć się z aż trzema zespołami. Nagle do szatni wbiegli Prime Time Playersi, którzy zaatakowali mistrzów. Atak, jednak nie trwał zbyt długo, ponieważ do szatni weszła Eve Torres, która kazała zaprzestać walki. Eve dodała, że skoro Prime Time Players są tacy pewni siebie, że atakują mistrzów to za chwilę zmierzą się z Sheamusem i Regalem, lecz jeśli przegrają, to Sheamus i Regal zajmą miejsce Playersów na Night of Champios! Eve wyszła, a wściekli Playersi udali się na swoją walkę!

--

--

Promo Night of Champios!

--

Walka#2)Normal Tag Team Match

Sheamus & Regal vs Prime Time Players(Titus O'Neil & Darren Young

Sheamus już na początku uzyskał przewagę wbijając Darrena do narożnika. Tam Sheamus chciał dołożyć szarżę, lecz Darren zrobił unik, po czym wyrzucił Rudego z ringu. Poza ringiem Darren i Titus wspólnie okładali Sheamusa, więc na pomoc przybył mu Regal, który spearem wbił się razem z Titusem w barykadę! Darren tymczasem wrzucił Sheamusa do ringu i dołożył Suplex- 1 count. Darren poczekał, aż Sheamus się podniesie, po czym powalił go Low dropkickiem i zapiął Chin Lock. Sheamus szybko wydostał się z dźwigni rywala, po czym odbił go od lin i powalił go clothesline’em. Irlandczyk szybko podniósł Younga i wykonał mu Short Arm Clothesline- 2 count. Sheamus próbował wykonać Back Suplex, lecz Darren skontrował to na Bulldog. Tymczasem poza ringiem szybciej pozbierał się Titus O’Neil. O’Neil podniósł Regala i wbił go w metalowe schodki, po czym wrócił na apron ringu. W ringu Darren dorzucił Leg Drop oraz dwa Elbow Dropy z miejsca-2 count. Darren zaciągnął Sheamusa do swojego narożnika i dokonał zmiany z Titusem. Playersi wykonali Aided Splash, lecz ponownie tylko 2 count. Titus postanowił osłabić nogę Sheamusa stempując ją wściekle. Po chwili Titus dołożył serię Knee Dropów na nogę rywala i zapiął Single Leg Boston Crab! Sheamus był jednak blisko lin i szybko zdołał do nich dojść, więc Titus był zmuszony przerwać dźwignię. Titus poczekał, aż Sheamus się podniesie, po czym wymierzył mu Shoulderblock oraz Body Slam, lecz ponownie tylko 2 count. Titus wyniósł rywala pod Body Press Slam, jednak Sheamus sprytnie się wydostał, po czym nadział Titusa na liny. Sheamus wskoczył na apron ringu i wykonał Springboard Shouderblock, lecz nie miał sił by przypiąć Titusa. W międzyczasie poza ringiem pozbierał się Regal, który wskoczył na apron ringu, a Sheamus dokonał z nim zmiany. Regal z impetem ruszył na Titusa wymierzając mu dwa Jumping Shoulderblocki oraz Clothesline. Regal odbił Titusa o liny i wykonał mu Scoop Exploder Suplex, jednak nie zauważył jak Darren dokonuje zmian y z Titusem. Regal szykował się już na Regal Plex, lecz od tyłu zaszedł go Darren, który wbił go w stalowy narożnik, po czym wykonał Swinging Neckbreaker-2 count! Darren wyniósł Regala pod Gut Check, lecz Anglik wydostał się z finishera rywala. Darren i Regal w tym samym czasie powalili się Clothesline’em. Regal dokonał Hot Dagu z Sheamusem, a Darren zmienił się z Titusem. Sheamus uniknął puncha rywala, po czym wymierzył mu swoje combo, czyli 2x Double Axe Handle, clothesline w narożniku oraz Running Knee. Sheamus dołożył do tego Irish Curse i szykował się na Brogue Kicka. W tym momencie w okolicach ringu pojawił się Jack Swagger, który skutecznie zdekoncentrował Sheamusa, który nie trafił z Brogue Kickiem. Titus od razu wykonał rywalowi Powerbomb, po czym przeszedł do pinu, ale uzyskał tylko 2 count, ponieważ pinfall przerwał Regal. Regal chciał pozbyć się z ringu Younga, lecz ten zrobił unik i Regal Knee Tremblerem trafił w Sheamusa! Zdezorientowany Regal chciał pomóc wstać Sheamusowi, lecz Darren wyrzucił go z ringu. Titus zaciągnął Sheamusa do swojego narożnika. Tam Sheamus załapał się na drużynową akcję Playersów, która bardzo przypominała Hart Atack. Darrenowi pozostało już tylko przypiąć Sheamusa. 1.2.3. Playersi lepsi od Regala i Sheamusa!!

Zwycięzcy- via pinfall Prime Time Players [14:01]

Po walce Young, O’Neil oraz Swagger dalej obijali Sheamusa i Regala. Nie trwało to jednak długo, ponieważ na rampie pojawił się Bret Hart! GM SmackDown powiedział, że zwycięstwo Prime Time Players było nieczyste, więc zmienia werdykt sędziego. Zwycięzacmi walki Tag Teamowej zostają Sheamus i Regal. Ponadto drużyna z Europy zajmie miejsce Prime time Players na Night of Champions!

Zwycięzcy- (zmiana werdyktu sędziego) Sheamus & Regal

--

--

Promo feudu pomiędzy Kane’em, a Undertakerem

--

Tymczasem na rampie pojawia się Wade Barrett! Anglik trzyma mikrofon w ręku.

Wade Barrett: Przez ostatni miesiąc umiejętnie osłabiałem Randy’ego Ortona. Każdy mój ruch był znakomicie opracowany, ponieważ w przeciwieństwie do Randy’ego Ortona oraz was WWE Universe potrafię znakomicie myśleć. Moje czyny sprawiły, że Randy Orton nie może zapomnieć o tym, co zrobiłem i myśli tylko jak mnie dorwać. Jego ojciec był tylko częścią gry, tak samo jak wpisy na twiterze o jego rodzinie. To sprawiło, że najbardziej sadystyczny człowiek w tym budynku nie tylko poległ na SummerSlam, ale również był bezradny w walce ze mną! Na SummerSlam unicestwiłem żmiję, a na Night of Champions zamierzam ją zniszczyć!

Barrett zadowolony z siebie zamierza opuścić ring, jednak nagle na rampie pojawia się Randy Orton!

Randy Orton: Barrett masz rację. Zrzucając mojego ojca ze schodów wydałeś na siebie wyrok i sprawiłeś, że obecnie zależy mi tylko na jednym. Zamierzam Cię dorwać i kopnąć Cię w głowę z całej siły! Mówisz, że na SummerSlam unicestwiłeś żmiję, ale to nie prawda, ponieważ na SummerSlam żmija stała się najbardziej jadowita w historii! Jestem najbardziej sadystycznym człowiekiem nie tylko w tym budynku, ale w całym WWE, a ty się o tym przekonasz na Night of Champions, kiedy otrzymasz RKO!

Randy biegnie w kierunku Barretta, jednak ten unika starcia wychodząc z ringu. Wade oraz Orton wymienili jeszcze groźne spojrzenia, po czym Barrett udał się w stronę backstage’a. Na rampie zatrzymał go jednak Bret Hart, który powiedział, że dzisiaj Wade Barrett zmierzy się z Danielem Bryanem! HBK, który gościnnie komentował SmackDown był z tego bardzo zadowolony, a tymczasem czas na reklamy!

--

Reklamy

--

Po reklamach widzimy w ringu Tony’ego Chimela. Tony zapowiedział pierwszy ćwierćfinałowy pojedynek o mistrzostwo wagi średniej!

Walka#3)Single Quarterfinal for Light Heavyweight Title Match

Sin Cara vs Yoshi Tatsu

Yoshi zaproponował uścisk dłoni. Cara uścisnął dłoń Yoshiego, lecz ten zaskoczył go potężnym High Kickiem! 1,2 Kick Out! Tatsu wszedł na narożnik i chciał dołożyć Spinning Heel Kick z narożnika, lecz nie trafił. Wykorzystał to Cara, który wykonał Yoshiemu Springboard Crossbody, Handspring Back Elbow, Hurricanrane oraz Enzugiri na krawędzi ringu. Cara wszedł na narożnik i dołożył do tego imponujący Diving La Mistica, po którym uzyskał pinfall i stał się pierwszym półfinalistą turnieju o Light Heavyweight Title!

Zwycięzca- via pinfall Sin Cara [2:51]

--

Tymczasem kamera przenosi się do biura GM’a SmackDown, gdzie widzimy Eve Torres oraz Breta Harta. Eve powiedziała, że ma już pełną listę wrsetlerów, którzy będą brali udział w turnieju o pas wagi średniej. Bret powiedział, że to świetnie, po czym przeczytał całą listę na głos.’’ Rey Mysterio, Hunico, Yoshi Tatsu, Trent Barreta, Sin Cara, Justin Gabriel, JTG oraz Ben Satterly!!” Bret po przeczytaniu listy Hitman pochwalił Eve, za to, że wykonuje świetną robotę. Po chwili do pokoju wszedł Damien Sandow! Damien powiedział, że nie było go tylko jeden tydzień, a Bret już zaczął ogłupiać społeczeństwo wprowadzając turniej o Light Heavyweifght Title. Bret odparł, że jak Damiena nie było przez tydzień to przynajmniej był spokój, ale skoro już Damien jest dzisiaj to dostanie walkę w dzisiejszym Main Evencie, a jego przeciwnikiem będzie Dolph Ziggler! Damien zadowolony z decyzji GMa powiedział, że Hart nie jest wcale taki głupi, na jakiego wygląda, na co Bret odpowiedział, że Damien nie tylko wygląda jak cipa, ale nią jest!

--

--

Damien Sandow vs WHC Doplh Ziggler Tonight at Friday Night SmackDown!!

--

Walka #4) Single Quarterfinal for Light Heavyweight Title Match

Justin Gabriel vs Hunico

Rozpoczęli od widowiskowych kontr, jednak nie trwało to długo, ponieważ Hunico udało się sprowadzić do parteru Justina. Tam Justin przerolował rywala i zapiął mu Face lock. Hunico szybko się wydostał, po czym odbił Justina o liny i wykonał mu dropkicka. Po chwili Hunico dołożył Short-Arm Clothesline oraz Suplex- 2 count. Hunico ponownie odbił Justina od lin, jednak tym razem Gabriel był szybszy wykonując Hunico Running Tornado DDT. Justin poszedł za ciosem i dołożył serię kopnięć, Monkey Flip oraz STO! Justin planował wykonać Springboard moonsault, lecz nadział się na nogi Hunico. Hunico dołożył do tego Key lock Suplex, po czym wszedł na narożnik. Tam doskoczył do niego Justin Gabriel i rozpoczęła się walka na górze narożnika. Wymianę ciosów wygrał Hunico, jednak to do Justina należało ostatnie słowo, ponieważ zrzucił on Hunico z narożnika Hurricanraną!1,2 Kick Out! Justin przeskoczył na apron ringu i wykonał Springboard Crossbody, jednak nie uzyskał pinu, ponieważ Hunico przerolował to i wykonał Samoan Drop! Hunico wszedł na narożnik i dołożył Swanton Bomb, które dało mu pinfall.

Zwycięzca- via pinfall Hunico [4:31]

--

Promo turnieju o Light Heavyweight Title + drabinka turniejowa

Ćwierćfinały:

Sin Cara def. Yoshi Tatsu

Hunico def. Justin Gabriel

Rey Mysterio vs JTG

Trent Barreta vs Ben Satterly

Półfinały:

Sin Cara vs Hunico

Rey Mysterio/JTG vs Trent Barreta/Ben Satterly

--

Tymczasem jesteśmy na zapleczu, gdzie jest Kelly Kelly.

Kelly Kelly: Panie i panowie jest ze mną Daniel Bryan. Daniel w zeszłym tygodniu nie wykorzystałeś swojej szansy w rewanżu o World Heavyweight Title. Dzisiaj będziesz walczył z Wade’em Barrett’em. To trudny i bardzo wymagający rywal. Udowodnił to pokonując Randy’ego Ortona na SummerSlam. Czym masz na niego jakąś specjalną taktykę??

Bryan nic nie odpowiedział, ale widać było po nim, że jest wściekły.

Kelly Kelly: Dobrze, to był zły temat. Dzisiejsze SmackDown komentuje HBK Shawn Michaels. HBK to twój największy idol, o czym już nie raz wspominałeś. Czy występ na żywo, przed nim jakoś specjalnie Cię motywuje??

Daniel ponownie nic nie odpowiedział, tylko ironicznie zmierzył K2 wzrokiem i poszedł na swoją walkę, a AJ powiedziała, że Daniel nie ma ochoty dzisiaj rozmawiać, po czym zrobiła to samo.

--

Walka#5) Single Match

Wade Barrett vs Daniel Bryan /w. AJ Lee

Barrett zyskał lekką przewagę powalając Bryana Big Bootem. Bryan szybko się podniósł, lecz Barrett ponownie powalił go Big Bootem. Wade dołożyło tego Pendulum Backbreaker oraz Neckbreaker- 2 count. Barrett chciał wyrzucić Daniela z ringu, jednak ten zrobił unik i to Wade wyleciał z ringu. Daniel postanowił to wykorzystać i dołożył Suicide Dive poza ring! Tam Daniel wbijał głowę Barretta w metalowe schodki, po czym chciał wbić go w barykadę, jednak Barrett skontrował i wyniósł Bryana pod Snake Eyes i rzucił Bryana w metalowy narożnik podtrzymujący konstrukcję ringu. Barrett wbił nadział jeszcze Bryana na apron ringu, po czym wrzucił go do ringu-2 count. Barrett kontynuował atak wykonując Danielowi Sidewalk Slam oraz Snap Suplex- 2 count. Barrett zapiął na środku ringu Boston Crab, lecz Bryan fenomenalnie przerolował rywala i zapiął YesLock! Zrobił to jednak zbyt blisko li, ponieważ Barrett tylko wyciągnął rękę i złapał się liny. Bryan był zmuszony przerwać Submission, lecz po chwili Daniel próbował ponownie zapiąć YesLock, jednak tym razem Barrett był czujny, popchnął Bryana na liny i wymierzył mu kombinację Savate Kick/Running Forearm Smash- 2 count. Barrett chciał wykonać Pumphandle Slam, lecz Bryan zablokował, po czym wymierzył mu Overhand Forearm. Daniel poszedł za ciosem i wymierzył rywalowi Running Knee Strike, a Leg Lariatem wbił Barretta do narożnika. Tam Daniel dorzucił Running Dropkick. Barrett padł na matę, a Bryan wymierzył mu Rapid Kick Combo. 1,2 Kick Out! Daniel wszedł na narożnik, lecz nie trafił z Missile Dropkickiem. Wykorzystał to Barrett, który zaskoczył Bryana Pumphandle Slamem oraz Elbow Dropem z drugiej liny! 1,2 Kick Out! Barrett szykował się na Wasteland, jednak w tym momencie na ring wbiegł randy Orton! Randy chciał powalić Barretta clothesline’em, lecz ten się uchylił i clothesline trafił w Bryana!

Zwycięzca- via DQ Daniel Bryan [9:34]

Orton nie miał czasu przeprosić Bryana, ponieważ od tyłu zaatakował go Wade Barrett. Barrett okładał Ortona w narożniku, tymczasem za jego plecami wstał Daniel Bryan. Daniel nie pomógł jednak Ortonowi, tylko ulotnił się z ringu. Jego zachowania nie mógł zrozumieć Shawn Michaels, który nawoływał Bryana, aby pomógł Randy’emu. Ten jednak nic sobie z tego nie robił i opuścił arenę, ku niezadowoleniu fanów i HKB’a. Tymczasem Barrett dalej obijał Ortona w narożniku. Wade dorzucił do tego Wasteland, ale to nie był koniec. Barrett wyciągnął spod ringu krzesło i bezlitośnie okładał nim Ortona. Na koniec Barrett wykonał Randy’emu potężny Elbow Smash, po którym Randy padł na matę nieprzytomny. Ortonem zajęły się służby medyczne, a Barrett zadowolony udał się na zaplecze.

--

--

Dolph Ziggler vs Damien Sandow UP NEXT

--

Main Event) Single non-title Match

Damien Sandow vs WHC Dolph Ziggler

Main Event rozpoczyna się od zwarcia. Sandow poprzez Headlock Takedown sprowadził Zigglera do parteru. Tam Sandow serią mocnych łokci osłabiał głowę Zigglera. World Champion, po chwili się wydostał, lecz Sandow zaskoczył go clothesline’em. Damien poszedł za ciosem i wrzucił Dolpha do narożnika. Tam Damien dołożył serię ciosów barkiem, po czym powalił mistrza Bulldogiem- 1 count. Damien chciał wykonać Inverted DDT, lecz Ziggler skontrował to na Body Slam. Dolph dorzucił do tego Dropkick oraz Scoop Powerslam- 2 count. Ziggler próbował wykonać Suplex, jednak Damien skontrował to na DDT- 2 count. Damien dołożył do tego clothesline oraz Argentine Backbreaker, lecz uzyskał tylko 2 count. Damien chciał wbić Zigglera w narożnik, jednak ten w biegu sprytnie wskoczył na narożnik i wykonał Springboard DDT! 1,2 Kick Out! Ziggler chciał dorzucić Elbow Drop z miejsca, jednak Damien zrobił unik, po czym pozbył się rywala z ringu. Poza ringiem Damien wbijał głowę Ziggiego w barykadę, nadział go na metalowe schodki i ułożył na apron ringu. Tam Sandow wymierzył mu Apron Elbow Smash- 2 count. Damien chciał wykonać Russian legsweep, lecz Ziggler skontrował to na Arm Drag, po czym ruszył na rywala ze swoim combem, wymierzając Damienowi 2x clothesline, Spinning Heel Kick, Fireman’s Carry oraz Running Neck Snap. Dolph szykował się na Fameasser, ale w tym momencie na rampie zjawił się Daniel Bryan, który maił krzesło w rekach! Jak się okazało Daniel tylko usiadł sobie na nim i obserwował walkę. W ringu tymczasem Sandow uniknął wcześniej sygnalizowanej akcji, po czym powalił Zigglera serią ciosów kolanem. Damien szykował się na Iron Lotus, lecz Ziggler skontrował to na własny neckbreaker. WH Champion dorzucił do tego Elbow Drop z miejsca i zasygnalizował Superkicka! Sandow powoli się podniósł i otrzymał wcześniej sygnalizowaną akcję! 1,2, Kick Out! Ziggler próbował wykonać Sit-Out Facebuster, lecz Damien odepchnął Zigglera na liny i powalił go mocnym spearem! Damien dołożył do tego charakterystyczny dla siebie Elbow Drop. 1,2 Kick Out! Damien chciał wykonać Neckbreaker, jednak ponownie Ziggler skontrował jego finisher, po czym powalił go Fameasserem! Ziggler wszedł na narożnik i szykował nam się Elbow Drop charakterystyczny dla HBK’a, jednak w tym momencie na apron ringu wskoczył Daniel Bryan, który zrzucił Zigglera z narożnika!

Zwycięzca- via DQ Dolph Ziggler [10:59]

Po walce Sandow zmył się z ringu, a tymczasem Bryan zaczął wściekle atakować rękę Zigglera. Nie podobało się to HBK’owi, który wszedł na apron ringu i powiedział, aby Daniel tego nie robił. Ten ponownie nic sobie z tego nie robił i zapiął YesLock Zigglerowi! Shawn nie mógł na to patrzeć i przerwał dźwignię Bryana! Amerykański Smok się mocno zdenerwował i powalił HBK’a Kenka Kickiem! Bryan wziął krzesło, które przyniósł i wściekle okładał nim HBK’a! Na koniec Bryan krawędzią krzesła okładał rękę Shawna, po czym zapiął mu YesLock! Shawn nie chciał odklepać, więc Bryan zapiął z całej siły! Michaels odpłynął, a tymczasem na ring wbiegł Bert Hart! Hart kazał wynosić się stąd Bryanowi, po czym zawołał lekarzy, którzy zajęli się ręką Shwana! Tym akcentem kończy się ostatnie SmackDown w tym miesiącu!

Karta na Night of Champions:

Buried Alive WWE Championship Match Kane vs Undertaker©

Fatal 4 Way Tag Team Title Match: Epico & Primo© vs Sheamus & Regal vs The Usos vs Otunga & Slater

Single Match Randy Orton vs Wade Barrett

Edytowane przez szpicu

Błąd w karcie na NoC. Epico & Primo wpisani 2 razy

Na stronie WWE.com została wydana oficjalna informacja o powstaniu nowej tygodniówki SuperNXT, która zastąpiła Superstars oraz NXT! Będzie to tygodniówka, na której szanse dostawać będą młode talenty z FCW, a oto oficjalny roster SuperNXT! Aha i NXT bd wyjatkowo prowadził w formie raportu.

• Superstars:

1. Big E Langston

2. Bo Dallas

3. Bray Wyatt

4. Byron Saxton

5. CJ Parker

6. Conor O'Brian (The Ascension)

7. Corey Graves

8. Jason Jordan

9. Kassius Ohno

10. Kenneth Cameron (The Ascension)

11. Leo Kruger

12. Mike Dalton

13. Richie Steamboat

14. Rick Victor

15. Seth Rollins

16. Xavier Woods

17. Nick Rogers

• Divas:

1. Summer Rae

2. Paige

3. Audrey Marie

4. Aksana

5. Alicia Fox

6. Beth Phoenix

7. Kaitlyn

8. Layla

9. Natalya

10. Rosa Mendes

11. Tamina Snuka

Briley Pierce- przeprowadza wywiady

-----

http://4.bp.blogspot.com/-Nn9aW1H3-BQ/TwM1QL9KkvI/AAAAAAAAExY/Tw0naV0UUn0/s400/wwe-nxt-logo-2.jpg

Pierwszy odcinek SuperNXT otwiera Dusty Rhodes. Dusty mówi, że nowe show potrzebuje nowego GM’a, dlatego oficjalnie ma zaszczyt ogłosić, iż pierwszym w historii Generalnym Managerem SuperNXT będzie Dusty Rhodes! Dusty dodał, że wie, że czeka go ciężka robota, ale jest w stanie to wszystko udźwignąć na swoich barkach. Ponadto Rhodes dodał, że podjął już pierwszą decyzję, a będzie nią przywrócenie do WWE dywizji kobiet! Od dzisiaj na SuperNXT WWE Universe będzie mogło oglądać zmagania pań.

--

Zostało wyświetlone promo Setha Rollinsa, który zadebiutuje już za chiwlę!

--

Walka#1) Single Match

Seth Rollins vs Jason Jordan

Seth zablokował cios rywala i podciął go Leg sweepem. Po chwili Seth dorzucił clothesline- 1 count. Seth nie trafił z szarżą w narożniku, więc Jason przerzucił go na apron ringu, ale nadział się na Rope Grib High Kick od Setha. Były ROH Champion dorzucił do tego Springboard Knee Strike oraz Enzuigiri. Rollins zasygnalizował zakończenie walki. Jordan powoli się podnosił, ale otrzymał Blackout i było po wszystkim.

Zwycięzca- via pinfall Seth Rollins

--

Drugie promo dotyczyło Richie’go Steamboat’a, którego debiut zapowiedziany jest na przyszły odcinek!

--

Walka#2) Tag Team Match

The Ascension(Kenneth Cameron & Conor O'Brian) vs CJ Parker & Nick Rogers

Walkę rozpoczęli Conor oraz Nick. Ten pierwszy bardzo mocno pchnął Nicka w narożnik, tak, że ten aż się od niego odbił. Conor odbił się od lin i dołożył Bulldog oraz Front Powerslam- 2 count. Conor dokonał zmiany z Kenneth’em, przez co Rogers załapał się na zespołowy Elbow Drop, ponownie 2 count. Cameron dołożył od siebie Back Suplex oraz Hagman’s Neckbreaker, po czym dokonał zmiany z Conorem, a ten chciał wykonać Clothesline, lecz Nick zrobił unik, po czym nadział rywala na liny i dokonał zmiany z Parkerem. Parker odważnie ruszył na O’Briana wymierzając mu dwukrotnie clothesline, lecz nie trafił z dropkickiem. Wykorzystał to O’Brian, który najpierw dokonał zmiany z partnerem, a później wymierzył Parkerowi Jawbreaker, który załapał się jeszcze na Flapjack od Camerona. Kenneth Cameron przeszedł do pinu, który chciał przerwać Nick Rogers, ale nie pozwolił mu na to Conor O’Brian, który powalił go Big Bootem.

Zwycięzcy- via pinfall The Ascension

--

Tymczasem na backstage’u widzimy Briley’a Pierce. Obok niego jest Seth Rollins! Pierce spytał się Rollinsa, jakie ma odczucie po pierwszej walce na SuperNXT. Seth odpowiedział, że to świetne uczucie móc tutaj walczyć, a jeszcze lepiej jest tu zwyciężać. Seth dodał, że to świetne miejsce dla przyszłych gwiazd WWE, ale w tym momencie przerwał mu Bo Dallas! Bo powiedział, że Seth mówiąc, że to świetne miejsce dal młodych gwiazd nie miał na myśli siebie tylko jego! Rollins odpowiedział, że Bo lubi dużo mówić, a on lub i walczyć, więc może załatwią to za tydzień na ringu. Bo odpowiedział, że, po co czekać, aż tyle czasu, po czym zaatakował Setha! Dallas wbił go w szafkę, na której było przygotowane jedzenie, po czym odszedł.

--

--

Promo Leo Kruger’a oraz Big E Langstona

--

Czas na pierwszą od ponad roku walkę Div w WWE TV! Zanim nadeszła walka na arenę ponownie wszedł Dusty Rhodes, który powiedział, że pierwsza walka Div na SuperNXT, będzie wyjątkowa, tak jak wyjątkowe jest te show, ponieważ będzie to Divas Lumberjack Match!

Walka#3) Divas Lumberjack Match

Layla vs Beth Phoenix

Layla od razu mądrze zagoniła Beth do narożnika, lecz zawodnicza z polskimi korzeniami szybko ją odepchnęła po czym powaliła Layle clothesline’em. Beth dorzuciła do tego Short-Arm Clothesline i postanowiła wyrzucić Layle z ringu, ta jednak sprytnie zatrzymała się na krawędzi ringu, więc Beth chciała ją stamtąd zrzucić spearem, lecz Layla zrobił unik i Beth wyleciała poza ring. Tam chwilę poobijały ją drwalki, po czym Beth ponownie wylądowała w ringu, gdzie załapała się na Elbow drop- 2 count. Layla przymierzała się do Suplexu, lecz Beth z łatwością skontrowała to na własny Suplex, po czym dorzuciła Backbreaker oraz Body Slam. Beth szykowała się na Glam Slam, lecz Layla skontrowała to na Roll-up. 1,2 Kick Out! Layla wyrzuciła Beth z ringu clothesline’em, lecz nie dał on dużego efektu, ponieważ Beth pociągnęła za sobą Layle i razem wyleciały z ringu. Poza ringiem wywiązał się ogromny brawl pomiędzy wszystkimi, a sędzia ogłosił koniec walki.

Zwyciężczyni- No Contest

Walka przeniosła się do ringu, gdzie po około minucie Beth oraz Nataly’i udało się oczyścić ring ze wszystkich Div.

--

Reklamy

--

Po reklamach w ringu widzimy stojącego Kassiusa Ohno. Ohno mówi, że inne młode gwiazdy, są i może utalentowane, ale brakuje mi tego czegoś, co on wprowadza zawsze, kiedy tylko się pojawia- to element zagrożenia. Po chwili Kassius dodaje, że przyjemność sprawia mu tylko jedno- zadawanie bólu innym. Potrafi to robić najlepiej na świecie, ponieważ ma niezawodną broń w postaci swojego łokcia. Ohno pyta się, czy fani chcą są gotowi na prawdziwy Wrestling, na co ci odpowiadają Yes. Na wyzywanie Ohno odpowiada Wade Barrett! Wade mówi, że Ohno może i wygląda groźnie, ale tak naprawdę nie ma pojęcia, jak to jest zadawać ból. On to wie, a jeśli Kassius nie wierzy, to może się zapytać Randy’ego Ortona. Ohno odpowiada, że Barrett, może i ma jakąś wiedze, na ten temat, ale on nie zajmuje się gadaniem, tylko nokautowaniem innych! Na koniec Kassius dodaje, że jeżeli Barrett lubi pojęcia, to po po spotkaniu z nim, będzie wiedział więcej na temat zadawania bólu!

Main Event) Single Match

Wade Barrett vs Kassius Ohno

Barrett na początku potężnie spoliczkował Ohno, co bardzo nie spodobało się temu drugiemu. Kassius wściekły ruszył na rywala zasypując go gradem ciosów w parterze. Barrett nie był dłużny i szybko odpowiadał rywalowi. Wywiązała się z tego szalona wymiana ciosów, którą wygrał Barrett. Anglik wepchnął swojego rywala do narożnika i tak poczęstował go serią ciosów barkiem. Po chwili Wade dorzucił Running Knee oraz Clinch Knees na krawędzi ringu. Wade odbił się od lin i Big Bootem wyrzucił Kassiusa z ringu. Poza ringiem Wade wbił Ohno w metalowe barykadę oraz wbijał jego głowę w metalowe schodki. Barrett ułożył sobie Ohno na apronie ringu i tam bezlitośnie okładał jego głowę serią ciosów łokciem. Już w ringu Wade dorzucił Punch Combination i wyniósł Ohno pod Wasteland! Ohno zdołał się wydostać serią ciosów barkiem, po czym wbił Barretta w stalowy narożnik. Ohno Irish Whipem wysłał Barretta do narożnika i wykonał tam Flying Elbow Smash! Ohno nie zwalniał tempa i dalej wściekle atakował Barretta w narożniku. Po chwili Ohno dołożył Cravate Suplex- 2 count. Ohno zapiął Hangman Clutch, lecz Barrett pokazał swoją siłę wstając z Ohno. Wade rzucił Ohno na liny, wszedł na drugą linę i Diving Clothesline’em zrzucił z 3 liny Ohno! 1,2 Kick Out! Wade posłał Ohno na liny, ale tylko po to, aby wykonać mu kombinację Savate Kick + Running Forearm Samsh! Wade dorzucił do tego Pumphandle Slam. Barrett przeciągnął Ohno w okolice narożnika, po czym wszedł na narożnik, jednak nie trafił z Diving Elbow z narożnika. Ohno wyczuł szansę wychodząc z kontrą wymierzając Barrett’owi Scoop Powerslam, Cravate Cutter oraz Back Roll Twisting Senton! Ohno zasygnalizował finisher, lecz Barrett uniknął ciosu łokciem, po czym wymierzył Kassiusowi Winds of Change. Do tego Wade dorzucił Wasteland i było po wszystkim.

Zwycięzca- via pinfall Wade Barrett

Po walce Barrett powiedział, że Kassius długo zapamięta tę walkę, ponieważ Wade pokazał mu jak zadawać ból! Wade wyniósł Kassiusa do góry i wymierzył mu potężny Elbow Smash, po którym Kassius leżał nieprzytomny. Tym obrazkiem kończy się pierwszy odcinek SuperNXT!

----------------------

Buried Alive WWE Championship Match Kane vs Undertaker©

http://imageshack.us/a/img18/5202/undertakervskanenic.jpg

Fatal 4 Way Tag Team Title Match: Epico & Primo© vs Sheamus & Regal vs The Usos vs Otunga & Slater

http://imageshack.us/a/img803/2533/tagteammatch.jpg

http://imageshack.us/a/img145/3108/ortonvsbarrett.jpg

Edytowane przez szpicu

Dla ulepszenia moich wypocin postanowiłem dodać Power Ranking! Będzie się on pojawiał po każdym odcinku SuperNXT, lub co dwa tygodnie i będzie w nim tylko 15 wrestlerów, a nie 25 jak w prawdziwej wersji. Bardzo prosiłbym, aby czytający napisali czy się podoba czy nie.

15. R-Truth- powrócił na zeszłotygodniowy Raw pomagając JTG w zwycięstwie nad Brodus’em Clay’em. Ponadto na ostatnim Raw pokonał The Great Khaliego, co nie jest wcale takim łatwym zadaniem patrząc na warunki fizyczne obu panów.

14. Epico & Primo- na SummerSlam zwyciężyli w turnieju o Tag Team Titles, zdobywając te tytuły, to wystarczający powód umieszczenia ich w top 15.

13. Hunico- na ostatnim Raw przed SummerSlam zakończył współpracę z Camacho, ale co najważniejsze awansował do ćwierćfinału turnieju o pas wagi średniej.

12. Najemnicy- w końcu coś wokół nich zaczęło się dziać. Na następnym Raw odbędzie się walka Michael McGillicutty vs Drew McIntyre, a stawką tego pojedynku będzie przewodnictwo wśród najemników.

11. Christian- rozpoczął ciekawy feud z Cody’m Rhodesem. Mimo porażki na Raw z Kane’em, dalej jest jedną z ciekawszych postaci na Raw. Dalej nie wykorzystał prawa rewanżu o WH Title

10. Rey Mysterio- na Raw zwyciężył w starciu z mistrzem WWE. Oczywiście można powiedzieć, że było to zwycięstwo przez DQ, ale Rey pokazał w tej walce ogromne doświadczenie. Dodatkowo Mysterio zawalczy w ćwierćfinale turnieju o pas wagi średniej.

9. Randy Orton- na SummerSlam przegrał w walce z Wade’em Barrettem. Na ostatnim SmackDown, również to Wade był górą. Warto odnotować również, że Randy jako pierwszy przypiął Rybacka w singlowym pojedynku.

8. Tyson Kidd- od czasu powrotu na Raw regularnie wygrywa swoje walki, jest nie do zatrzymania, nawet przez Alberto Del Rio, który na SummerSlam walczył w walce o WWE Title.

7. Damien Sandow- wyeliminował team AriBoom, najpierw rozprawiając się z Kingstonem, by w końcu na SummerSlam zniszczyć w brutalnej walce Evana Bourne’a. Powrócił po tygodniowej przerwie na SmackDown i mimo porażki z mistrzem świata z pewnością zaprezentował się bardzo dobrze.

6. Cody Rhodes- wygłosił ciekawe promo na Raw po SummerSlam. Mimo porażki na największej gali lata dalej jest jedną z wybijających postaci na Monday Night Raw.

TOP 5:

5. Wade Barrett- systematycznie zwycięża i pnie się w górę w hierarchii WWE. Na SummerSlam zwyciężył nad Randy’m Ortonem, na ostatnim SmackDown również był górą. Ponadto zwycięstwo na SuperNXT z Kassiusem Ohno sprawia, że Wade zasługuje na top 5.

4. Tutaj był spory dylemat, ale wybrałem Undertakera. Na SummerSlam w imponujący sposób zwyciężył z Alberto Del Rio w Hell In a Cell Matchu. Ponadto był wyróżniającą się postacią na Raw.

3. Daniel Bryan- na SummerSlam pokonał najsilniejszego człowieka świata. Nieważne, że potem stracił tytuł na rzecz Dolpha Zigglera. Mimo tego, że nie wykorzystał szansy rewanżu na pierwszym SmackDown po SummerSlam, to dalej jest na topie.

2. Kane- jego postać w przeciągu dwóch tygodni bardzo się rozwinęła. Stał się postrachem wszystkich. W imponujący sposób zwycięża batalie z Undertakerem, ale przede wszystkim sprawił, że pierwszy raz od dawien dawna pas Undertakera jest zagrożony.

1. Dolph Ziggler- absolutnie końcówka Sierpnia należała do niego. Najpierw wykorzystanie walizki MITB, a potem dwie obrony WH Title w przeciągu dwóch tygodni .To sprawia, że Dolph jak najbardziej zasługuje na miano najlepszego wśród drugiej połowy sierpnia.

To tak, jeśli chodzi o SmackDown! to:

trochę dziwny początek gali. Grupka ludzi atakuje wszystkich. Jestem ciekaw kto będzie w tej grupie. Niby Cena, bo jeden ten zamaskowany zawodnik używa akcji AA, ale ja tak nie myślę. :) Dobre połączenie Marka i Rybacka. Teraz Ryback jest heelem? Mogłeś inaczej jego turn przeprowadzić. Sandow w ME?? Widać, że go promujesz. Dobrze, że przegrał. Wiadome to było, bo walczył z Dolphem, czyli mistrzem. Ja tam za Sandowem nie przepadam.

Dobry pomysł z tym SuperNXT. Powinieneś zmienić logo, bo to nie jest same NXT :P Podoba mi się pisanie w formie raportu. Może dlatego, że ja tak piszę :D. Oraz oczywiście bardzo dobry pomysł z tym Power Rankingiem. Obyś miał więcej dobrych pomysłów. Oby tak dalej. Ładnie piszesz. Czekam na kolejne odcinki :-)

Łukaszek dzięki za komentarz. Jeśli chodzi Ci o to heel turn Rybacka, to zauważ, że u mnie Ryback od początku diary jest heelem, a teraz stworzył zespół z Henkiem

Jeśli chodzi Ci o to heel turn Rybacka, to zauważ, że u mnie Ryback od początku diary jest heelem

A no tak. Przecież walczył z Ortonem. Ale po tym miał wyznaczoną walkę z Henry'm i jakoś tak wyszło, że pomyślałem, że Ryback jest face'm. :)

Diary bierze udział w konkursie na Diary Miesiąca - Wrzesień/Październik 2012. http://forum.attitude.pl/viewtopic.php?t=38884

House of Pain - Moja federacja wrestlingu.

Sprawdź!

http://forum.attitude.pl/viewtopic.php?t=40964

1685272683500c2e74203e9.jpg

http://1.bp.blogspot.com/-O6NCf86vQmw/UEUKF2yUsJI/AAAAAAAAARA/2LhoYqzH780/s1600/RAW_LOGO_2012_FIN1.jpg

Przy wejściu Raw na antenę zostało wyświetlony skrót ataków zamaskowanych postaci. Po chwili widzowie mogli oglądać pokaz pirotechniczny, który zawsze towarzyszy rozpoczęciu gali, a w tle było słychać Theme gali „Burn It To The Ground”

Jerry Lawler: Blisko dziesięć tysięcy fanów WWE, czeka na porządną dawkę rozrywki.

Booker T: Prosto z Miami na Florydzie witają państwa Booker T

Jerry Lawler: oraz Jerry Lawler! W zeszłym tygodniu mistrz WWE Undertaker przegrał w starciu z Rey’em Mysterio i dzisiaj na polecenie Vince’a McMahona będzie musiał przeprosić Johna Laurinaitisa.

Booker T: Na dzisiejszy epizod Raw zaplanowany jest już jeden pojedynek. Michael McGillicutty vs Drew McIntyre! Zwycięzca zostanie liderem najemników!

Jerry Lawler: To i wiele więcej czeka na was na najdłużej emitowanym programie w historii!

--

Na początku Raw w ringu stoi John Laurinaitis oraz Vince McMahon, który lekko kuleje.

Vince McMahon: Witam na Monday Night Raw! Zgodnie z umową Undertaker musi teraz przyjść do ringu i publicznie przeprosić Johna Laurinaitisa za te słowa.

Na Titantronie ukazała się wypowiedź Takera, w której ten nazwał Laurinaitisa idiotą.

Zamiast Takera na rampie zjawił się Bret Hart!

Bret Hart: Vince oszczędź tym biednym ludziom, którzy będą musieli oglądać tę szopkę. Wszyscy doskonale wiedzą, że nie przepadasz za Undertakerem, tak samo jak ja nie przepadam za Laurinaitisem, ale to nie musi być powód, aby Taker przepraszał Laurinaitisa.

Laurinaitis: Zamknij się Bret. Ta sprawa nie dotyczy Ciebie tylko mnie, Vince’a i Undertakera.

Bret Hart: Mylisz się John. Undertaker nie może się publicznie upokarzać, ponieważ nie można karać ludzi za to, że mówią prawdę! Undertaker mówił prawdę sądząc, że jesteś idiotom, ponieważ ja tak sądzę, Vince tak sądzi i WWE Universe tak sądzi!

Laurinaitis: Jak śmiesz tak do mnie mówić? To ty jesteś odpowiedzialny za ataki zamaskowanych chuliganów i mam na to dowody! Pierwszy atak nastąpił w Chicago dwunastego sierpnia. Akurat dziwnym trafem byłeś widziany na hali SmackDown. Drugi atak zdarzył się na SummerSlam. Wtedy zostałeś wybrany GM’em SmackDown! Pozostałe ataki zdarzyły się na kolejnych tygodniówkach na SummerSlam, a ty byłeś na nich obecny również na Raw! Dodatkowo maiłeś dostęp do wszystkich funkcji i bez problemu mogłeś zorganizować im atak i ucieczkę! Jak się z tego wytłumaczysz??

Bret Hart: To było dziwne zrządzenie losu i nic więcej. Po prostu przypadek i nic więcej.

John Laurinaitis: Nie wierze w dziwne zrządzenia losu i przypadki. Po prostu nie masz nic na swoje usprawiedliwienie, dlatego pozostało Ci już tylko jedno- przyznać się do winy!

Bret Hart: Nigdy! Doskonale wiesz, że to nie ja stoję za tymi atakami. Nigdy nie zdradziłbym WWE Universe. Chcesz wyjaśnień? Dostaniesz je. 12 sierpnia byłem obecny wraz z rodziną na SmackDown. Ciągle byłem na swoich miejscu i nigdzie się nie wybierałem. Kiedy zostałem wybrany GM’em SmackDown na SummerSlam nastąpił kolejny atak, ale to nie ja nim kierowałem, ponieważ ciągle byłem w towarzystwie Flo Ridy.

Pozostałe ataki zdarzały się na tygodniówce, ale ja nie miałem z nimi nic wspólnego.

Laurinaitis: Łżesz jak pies. Mówisz, że nigdy nie zdradziłbyś WWE Universe, ale zrobiłeś już to przechodząc do WCW! Dlatego twoje wyjaśnienia są gówno warte. To ty stoisz za atakami zamaskowanych postaci, ponieważ wszystko na to wskazuje! Vince musisz pozbyć się tego zdrajcy raz na zawszę!

Vince McMahon: Ja nic nie muszę, a człowiek twojego pokroju nie powinien mi rozkazywać . N..

Vince’owi przerywa zwycięzca RAW MITB Cody Rhodes!

Cody Rhodes: Ludzie w tym biznesie są wyjątkowo głupi! Nikt nie wpadł na pomysł, że za atakami tajemniczych postaci stoi JOHN CENA! Tak to wasz super bohater, jest głównym podejrzanym To jednoznaczny dowód na to, że John Cena jest liderem zamaskowanej grupy! Vince nie uważasz, że należy mi się nagroda, dlatego chcę dzisiaj walki o WWE Title, ponieważ jestem najprzystojniejszą i najbardziej utytułowaną gwiazdą w historii WWE, oraz jestem przyszłym mistrzem WWE!

Do rozmowy dołącza się kolejny wrestler, a jest nim Christian!

Christian: Cody, to największa bzdura, jaką słyszałem w życiu! John Cena zawsze mówił, że WWE Universe jest dla niego najważniejsze, dlatego on nigdy by tak nie postąpił. Ty natomiast wymyśliłeś to, ponieważ chcesz na siebie zwrócić uwagę. Posiadasz walizkę MITB i uważasz się za przyszłego mistrza WWE, ale patrząc teraz na Ciebie myślę sobie, że może i lepiej, że nie umiesz wykorzystać walizki MITB, ponieważ gdybyś zdobył WWE Title, to zostałbyś najsłabszym mistrzem w historii!

Pomiędzy Cody’m oraz Christianem wywiązała się bójka, którą przerwał Vince McMahon. Vince powiedział, że sprawa z Bretem Hartem jest już wyjaśniona. Natomiast Cody oraz Christian mają niedokończone sprawy, które załatwią na Night of Champios! Vince dodał, że to nie koniec, ponieważ dzisiaj Christian i Cody zmierzą się z Kane’em w Triple Threat Matchu! Natomiast, jeśli chodzi o Undertakera to osobiście skonfrontuje się z nim na koniec dzisiejszego show!

--

Promo Night of Champions, które odbędzie się już 18 września!

--

Czas na pierwszą walkę. W ringu stoi już Alex Riley, który dzisiaj stoczy swoją pierwszą walkę po kontuzji, jego rywalem będzie Curt Hawkins! Zanim odbędzie się walka Hawkins ma coś do powiedzenia.

Curt Hawkins: Tydzień temu zrobiłeś największy błąd w swojej karierze! Zaatakowałeś Curta Hawkinsa! Dzisiaj sprawię, że ten dzień zapamiętasz do końca swojego życia, ponieważ zniszczę Cię dzisiaj w ringu!

Walka #1) Single Match

Alex Riley vs Curt Hawkins

Curt od razu powalił rywala Lou Thesz Pressem. Curt chwilę poobijał jeszcze Alexa w okolicach narożnika, po czym przeszedł do Cloverleaf. Alex sprytnie wydostał się z dźwigni zaskakując rywala roll-upem- 2 count. Riley sprytnie zagonił Curta do narożnika. Tam Alex dorzucił Corner Clothesline oraz Back Suplex- 2 count. Riley mocnym Irish Whipem wbił Curta w narożnik, tak, że ten aż się od niego odbił. Riley dorzucił Bulldog oraz Michinoku Driver- 2 count. Alex chciał wykonać Splash w narożniku, lecz Curt zrobił unik, po czym powalił rywala Clothesline’em. Curt poszedł za ciosem wykonując rywalowi Snap Suplex, lecz przy próbie Upside Down Frown został skontrowany na Inverted DDT! Riley dołożył przepiękne połączenie Back Suplexu oraz Side Slamu. 1,2 Kick Out! Riley chciał wykonać Sipnebuster, lecz Curt skontrował to na DDT! 1,2 Kick Out! Curt chciał wykonać Pele Kick, lecz Riley zrobił unik, po czym wykonał rywalowi Lifting DDT! 1,2 KICK OUT!! Riley wyniósł rywala pod Fireman's Carry Cutter, lecz Hawkins się wydostał, po czym zaskoczył rywala Pele Kickiem! Curt wszedł na narożnik, lecz nie trafił z Heat Seeking Elbow. Alex oraz Curt podnieśli się równocześnie i rozpoczęła się wymiana ciosów, którą wygrał Hawkins. Curt odbił Alexa od lin, lecz nadział się na Jumping Back Elbow od Alexa! Riley dorzucił kolejną świetną kombinację Hip Toss + Neckbreaker, po czym ponownie zasygnalizował finisher! Curt jednak dolną liną wyturlał się z ringu. Nie spodobało się to Alexowi, który miał w zanadrzu jeszcze Sucide Dive poza ring! Curt oraz Riley wlecieli w barykadę, podczas gdy sędzia rozpoczął odliczanie. Wrestlerzy nie wrócili w wyznaczonym czasie, więc sędzia zakończył pojedynek.

Zwycięzca- Double Count-Out! [8:23]

Chwilę po ogłoszeniu werdyktu ocknął się Hawkins, który wrzucił Riley’a do ringu, po czym wyciągnął spod ringu krzesło! Hawkins wrócił do ringu i okładał krzesełkiem Riley’a. Po chwili Curt wszedł na narożnik i wykonał z niego Heat Seeking Elbow! Zadowolony Hawkins odszedł na zaplecze, podczas gdy Riley leżał pół przytomny w ringu!

--

IC Champion Kane vs Cody Rhodes vs Christian Tonight at Monday Night Raw!

--

Przenosimy się do biura Vince’a, gdzie widzimy Alberto Del Rio! Del Rio przyniósł dla Vince’a prezent. Vince ucieszył się z podarunku Del Rio mówiąc, że uwielbia prezenty. Del Rio powiedział, że skoro Vince jest zadowolony, to może zabokuje mu dzisiaj starcie z Undertakerem o pas WWE. Vince nie zdążył nic odpowiedzieć, ponieważ przyszedł Tyson Kidd! Tyson powiedział, że Del Rio niczego się nie nauczył od czasu ich ostatniego spotkania. Alberto odparł, że ktoś taki jak Tyson nie może pouczać człowieka z wyższych sfer. Z Del Rio zgodził się John Laurinaitis, lecz Tyson kazał mu się zamknąć, po czym chciał walki z Del Rio na PPV! Del Rio wybuchł śmiechem, tak samo jak Laurinaitis, lecz ponownie Tyson kazał mu się zamknąć. Vince po chwili namysłu, znowu nie mógł nic powiedzieć, ponieważ do pokoju wszedł Sheamus! Sheamus powiedział, że u niego w Irlandii jak się czegoś chce to po prostu się to bierze, ale tu jest Ameryka, więc są inne zasady. Powie, któro- chce walki o USA Title! W tym momencie do pokoju wszedł kolejny wrestler, a był nim Jack Swagger! Swagger zaatakował Rudego, a Del Rio Kidda, Wywiązał się brawl, który przerwał McMahon mówiąc, że cała czwórka spotka się dzisiaj w jednym ringu. Będzie to Tag Team Match! Alberto Del Rio oraz Jack Swagger vs Sheamus oraz Tyson Kidd. Vince ponadto ustawił stypulację- jeśli wygra drużyna Del Rio, to ten dostanie walkę walkę do o WWE Title, a Swagger nie będzie musiał walczyć z Sheamusem. Natomiast, jeżeli zwycięży drużyna Tysona Kidda, to Tyson dostanie walkę z Del Rio na PPV, a Sheamus ze Swaggerem!

--

Walka #2) Tag Team Match

The Usos vs Santino Marella & The Great Khali

Oba teamy jeszcze przed rozpoczęciem walki podały sobie ręce na zgodę. Rozpoczęli Khali oraz Jey. Khali szybko próbował wykonać Khali Chop, lecz Jey zrobił unik, po czym ruszył na rywala z low dropkickiem oraz Snap DDT- 2 count. Jey dokonał zmiany z bratem, a Jimmy szybko wszedł na drugą linę i dołożył Diving Leg Drop- 2 count. Jimmy próbował wykonać Jumping Shoulderblock, lecz odbił się od Kahliego. Indus zrobił zmianę z Santino, który dołożył od siebie Headbutt. Santino szykował się na Cobre, lecz Jimmy zdołał uniknąć Cobry, po czym zaskoczył Marelle Superkickiem! 1,2,3 Usos zgarniają zwycięstwo!

Zwycięzcy- via pinfall The Usos [2:49]

Usos nie mieli czasu na świętowanie, ponieważ na ring wbiegli Prime Time Players, którzy zaatakowali braci Uso. Z odsieczą przybyli im mistrzowie Tag Team oraz William Regal! Wywiązał się olbrzymi brawl, pomiędzy Playersami, a braćmi Uso. Epico i Primo, Khalim, Marellą oraz Regalem! Face’owie zdominowali Playersów, ale nagle wybrzmiało Theme Rybacka! Ryback we własnej osobie pojawił się na rampie wraz z Henry’m, po czym razem wbiegli do ringu. W ringu Henry oraz Ryback pozbyli się z ringu prawie wszystkich uczestników brawlu, na koniec wykonując swoje finishery mistrzom Tag Teamowym! Ryback oraz Henry unieśli Tag Team Titles, na co fani zareagowali buczeniem.

--

Przenosimy się na backstage. Tam Zack Ryder oraz Ted DiBiase rozmawiali o dzisiejszym epizodzie Raw, gdy nagle coś zaczęło się dziać na parkingu. Zack oraz Ted szybko pobiegli w stronę parkingu, ale zostali zaatakowani przez zamaskowane postacie! Zamaskowane postacie rozwaliły cały backstage oraz ludzi z zaplecza, po czym udali się do gabinetu Vince’a McMahona! Tam mieli zamiar zastać Vince’a McMahona, lecz Chairmana nie było w pokoju. Wściekli członkowie grupy zaatakowali Johna Laurinaitisa oraz Bret’a Harta, po czym uciekli na parking i odjechali!

--

Walka#3) Single Quarterfinal for Light Heavyweight Title Match

JTG /w. R-Truth vs Rey Mysterio

JTG sprowadził meksykanina do parteru, lecz ten szybko wstał, po czym uniknął clothesline’u i zaskoczył rywala Springboard dropkickiem! Mysterio chciał kontynuować atak, lecz JTG wyturlał się z ringu. Wykorzystał to Mysterio, który miał dla niego Corkscrew Planche! Mysterio wszedł na apron ringu i powalił JTG oraz R-Trutha Seated Senton! Mysterio ułożył sobie JTG na apron ringu i skoczył na niego Leg Dropem- 2 count. Mysterio wszedł na narożnik, lecz został skontrowany przy próbie Hurricanrany na powerbomb! 1,2 Kick Out! JTG chciał wykonać Shout Out, lecz Mysterio zrobił unik, po czym posłał rywal na drugą linę! Mysterio wziął rozbieg, lecz od tyłu zaatakował go R-Truth!

Zwycięzca- via DQ Rey Mysterio [3:01]

Po walce R-Truth oraz JTG okładali Mysterio. Na koniec R-Truth wykonał Mysterio what's up, po czym odszedł razem z JTG.

--

Ponownie jesteśmy na parkingu. Tym razem podjechała limuzyna, z której wysiadł Vince McMahon! Po chwili do McMahona podszedł John Laurinaitis! Vince powiedział, że pojechał na spotkanie z zarządem omówić pewne kwestie, po czym spytał czy działo się coś godnego jego uwagi. John długo wymigiwał się od odpowiedzi, w końcu wyjawił, że do biura Vince’a przyszła zamaskowana grupa! Vince bardzo zdenerwował się, po czym zadzwonił do kogoś. Vince dodał, że Laurinaitis miał pilnować porządku podczas jego nieobecności, a nie opierdalać się! John nic nie miał na swoje usprawiedliwienie. Po chwili na parking przybyli ochroniarze, którzy jak się okazało przez całe dzisiejsze show będą ochraniać Vince’a McMahona!

--

Alberto Del Rio & USA Champion Jack Swagger vs Tyson Kidd & Sheamus Up Next!

--

Czas na walkę, która przesądzi o losie uczestników tej walki. W ringu zameldowała się już drużyna Face’ów. Po chwili do ringu wszedł USA Champion Jack Swagger. Del Rio wszedł, jako ostatni, jednak zanim zameldował się w ringu, to na rampie powiedział, że jest najbogatszym człowiekiem w WWE, dlatego nie weźmie udziału w dzisiejszej walce. Del Rio powiedział jeszcze, że jego przeznaczeniem jest bycie mistrzem WWE, po czym miał już opuszczać arenę, lecz na drodze stanął mu Bret Hart! Bret powiedział, że Tyson oraz Sheamus są zawodnikami SmackDown, a tam nie obowiązują żadne układy, tylko liczy się walka, dlatego Del Rio nie może opuścić tej walki. Del Rio odpowiedział, że ktoś taki jak Bret nie ma prawa mu rozkazywać. Nie spodobało się to Hart’owi, który prawym powalił Del Rio, po czym wrzucił go do ringu i powiedział, że jeśli Del Rio wymiga się od walki, to Bret osobiście wyśle go na zwolnienie lekarskie!

Walka #4) Tag Team Non Title Match

Alberto Del Rio & USA Champion Jack Swagger vs Tyson Kidd & Sheamus

Rozpoczęli Kidd oraz Swagger. Jack chciał sprowadzić rywala do parteru, lecz Kidd skontrował próbę Headlock Takedown na Roll Up- 1 count. Swagger uniknął Jumping Savate Kicka i powalił rywala clothesline’em, po czym wykonał Suplex- 2 count. Swagger Irish Whipem posłał Kidda do swojego narożnika. W narożniku Swagger wbijał się w rywala barkiem, po czym dokonał zmiany z Del Rio. Alberto chwilę poznęcał się nad ręką Kidda i wykonał Front Powerslam- 2 count. Del Rio dokonał zmiany ze Swaggerem, a ten chciał wykonać German Suplex, lecz Kidd skontrował to na Bulldog. Kidd dokonał zmiany z Sheamusem. Rudy mocno ruszył na rywala powalając go Lou Thesz Pressem. Sheamus poszedł za ciosem i dorzucił serię punchy w narożniku, po czym szykował się na Brogue Kick! Swagger uniknął finishera rywala, po czym wyrzucił go z ringu. Czas na reklamy!

Po reklamach widzimy Del Rio, który trzyma Sheamusa w Crucifix Neck Crank! Irlandczyk dosyć szybko się wydostał, po czym odbił Del Rio od lin, lecz Meksykanin uniknął Running Knee Lift i dokonał zmiany ze Swaggerem, czego nie widział Sheamus. Rudy powalił Del Rio clothesline’em, lecz nadział się na Bulldog od Swaggera. Jack dołożył German Suplex- 2 count. Jack zapiął Heel Hook. Sheamus długo się męczył, ale w końcu udało mu się dotrzeć do lin. Swagger z początku nie chciał puścić dźwigni, lecz gdy sędzia zaczął odliczać to nie miał wyboru. USA Champion chciał wykonać Clothesline, lecz Sheamus skontrował to na Irish Curse! Swagger oraz Sheamus dokonali zmian z partnerami. Kidd odważnie ruszył na Del Rio powalając go Springboard Hurricanraną, Jumping Spin Kickiem, lecz przy próbie Running Front Dropkicku został skontrowany na Titl-a-Whirl Backbreaker! Del Rio dołożył Scoop Powerslam, po czym wszedł na narożnik i wykonał z niego Diving Back Senton! 1,2 Kick Out! Del Rio szykował się na Enziguri, lecz Kidd skontrował. Del Rio popchnął Kidda na liny, ale nadział się na Rope Backflip Kick! Tyson podniósł rękę na krawędzi ringu, po czym wykonał Del Rio Springboard Elbow Drop! 1,2 i pinfall przerwał Swagger. Sheamus pozbył się z ringu Swaggera, natomiast Del Rio zaskoczył Kidda roll-upem. 1,2 Kick Out! Del Rio chciał zapiąć Cross Armbreaker, lecz Kidd zdołał się wydostać, po czym popchnął Meksykanina prosto w Brogue Kick od Sheamusa! Kidd ponadto założył Sharpshooter. Dźwignię mógł przerwać Swagger, który jednak wolał się nie mieszać, ponieważ Sheamus postraszył go Brogue Kickiem! Del Rio odklepał, tak, więc na PPV Sheamus zmierzy się ze Swaggerem, a Del Rio z Kiddem!

Zwycięzcy- via submission Tyson Kidd & Sheamus [12:09]

Po walce Swagger szybko zabrał swój pas, po czym odszedł . Tymczasem w ringu zwycięski team świętował razem z fanami.

--

Ponownie jesteśmy w biurze McMahona. Tam czekał już Brodus Clay! Po chwili do pokoju wszedł Vince McMahon w towarzystwie Johna Laurinaitisa oraz ochroniarzy. Vince był bardzo zły jak zobaczył zdemolowany pokój i kazał Johnowi sprzątać! John zadzwonił po służby sprzątające, a tymczasem Vince ciekawy był jaki jest cel wizyty Clay’a. Brodus powiedział, że tydzień temu mistrz WWE Undertaker brutalnie zaatakował go, dlatego teraz Brodus chce pokazać, że nie tylko potrafi tańczyć, ale też dobrze walczyć! Vince po chwili namysłu zgodził się, po czym dodał, że liczy na to, że Brodus da porządny wycisk Takerowi. Brodus nic nie powiedział, tylko się uśmiechnął i odszedł.

--

W ringu stoi już Trent Barretta. Po chwili wybrzmiewa ‘’ Balls to the Wall” i na arenie pojawia się Ben Satterly, bardziej znany jako PAC! Przywitany gromkimi owacjami prosi o chwilę ciszy.

Ben Satterly: Nazywam się Ben Satterly! Przybyłem tutaj w jednym celu- zdobycie pasa Light Heavyweight Championship! Jeśli ktoś nie wie jak walczę, to za chwile dostanie próbkę moich umiejętności. Zapamiętajcie ten dzień, ponieważ na waszych oczach narodzi się nowa era- era latającego Bena!

Walka#5) Single Quarterfinal for Light Heavyweight Title Match

Ben Satterly vs Trent Barreta

Przed walką Ben zaproponował uścisk dłoni, lecz Tren odrzucił i mocno spoliczkował rywala! Nie spodobało się to byłemu zawodnikowi ze sceny niezależnej, który nie pozostał dłużny i odpowiedział, tyle, że z większą siłą! Trent postanowił oddać, lecz Ben zrobił unik, po czym popisał się fantastycznym Handspring Backflip Tornado DDT! Satterly dorzucił Hurricanrane oraz Tiger Hold Suplex, po czym wszedł na narożnik i wykonał Middle Rope Phoenix Splash! 1,2,3 Ben Satterly w półfinale!

Zwycięzca- via pinfall Ben Satterly [2:43]

--

Przenosimy się do szatni najemników. Tam Drew oraz McGillicutty kłócili się. Kłótnie przerwali Otunga oraz Slater, którzy kazali się zamknąć Michaelowi oraz Drew, po czym powiedzieli, że zwycięzca dostanie wszystko, a przegrany będzie musiał odejść. Otunga spytał się, czy dalej chcą tej walki, na co Michael oraz Drew razem krzyknęli YES. Drew powiedział, że Michael może się jeszcze uratować, lecz ten odpowiedział mu, że to są jego ostatnie minuty w szatni najemników!

Walka#6) Single Match

Drew McIntyre vs Michael McGillicutty [Przy ringu obecni byli najemnicy]

Na początku rzucili się na siebie wściekle okładając się w parterze. Po chwili Drew zyskał małą przewagę wpychając Michaela do narożnika. Tam Drew wściekle okładał głowę ‘’kolegi’’, lecz nie trwało to długo, ponieważ McGillicutty powalił z zaskoczenia Drew spearem! Syn legendy chwile okładał Drew w parterze, po czym wykonał mu Suplex- 1 count. Michael dopadł Drew kiedy ten wstawał i wymierzył mu serię ciosów kolanem w twarz! McGillicutty dorzucił serię Knee Dropów zakończoną Knee Dropem z drugiej liny. 1,2 Kick Out. Michael nie trafił z Clothesline’em, lecz udało mu się wykonać Back Body Drop. McGillicutty jeszcze chwilę poznęcał się nad Drew, po czym wykonał Pendulum Backbreaker oraz Back Suplex- 2 count. Drew był w opałach, ponieważ Michael szykował się na finisher. McIntyre postanowił wyturlać się z ringu. McGillicutty poszedł za nim, lecz to była sprytna zagrywa Drew, który spearem wbił się z Michaelem w metalowe schodki! Drew wyniósł Michaela w górę i nadział go na schodki. Po chwili to samo zrobił przy barykadzie i ułożył sobie Michaela na krawędzi ringu. Drew wymierzył tam serię ciosów łokciem bez ochraniacza! 1,2 Kick Out! Drew dorzucił Big Boota oraz Powerslam- 2 count. Drew chciał wykonać Suplex, lecz Michael skontrował to na DDT- 2 count. Michael dołożył Yokuza Kick, lecz przy próbie Flying Forearmu nadział się na Knee Strike! Drew dołożył Titl a Whirl Gutbuster, ale ponownie 2 count. Drew chciał wykonać Scoot Drop, lecz Michael zablokował, po czym posłał Drew na krawędź ringu i wymierzył mu Rope Hung neckbreaker! 1,2 Kick Out! Michael dołożył Neck Snap z drugiej liny i ponownie zasygnalizował McGillicutter, lecz Drew tym razem uniknął i wymierzył rywalowi Scoot Drop! 1,2 Kick Out. Drew zasygnalizował finisher, lecz Michael skontrował DDT na Perfect Plex! 1,2 KICK OUT!! Michael nie mógł w to uwierzyć i miał pretensje do sędziego. Uspokoił go Otunga, który podał mu krzesło, a Slater z drugiej strony zagadał sędziego. Michael chciał uderzyć krzesłem Drew, lecz ten wyrwał krzesło, lecz tylko po to, aby oddać krzesło Michaelowi i upaść na matę! Kiedy sędzia się obrócił to ogłosił DQ na rzecz McIntyre!

Zwycięzca- via DQ i nowy lider najemników Drew McIntyre! [9:08]

Po walce Michael miał pretensje do Otungi i Slatera, lecz Ci go zaatakowali. Po chwili pozostali najemnicy pomogli wstać Drew, a ten kazał przynieść krzesło! Najemnicy chwilę jeszcze obili Henniga krzesłem, po czym Otunga oraz Slater wymierzyli mu kombinację Spinebuster połączony z Neckbreakerem! Na koniec Michael załapał się na Future Shock DDT na krzesełko! Najemnicy opuścili ring, a tymczasem Michaelem zajęły się służby medyczne.

--

Na backstage’u widzimy Kelly Kelly!

Kelly Kelly: Panie i panowie, jest ze mną Cody Rhodes! Cody na Night of Champions będziesz musiał walczyć z Christianem. Sądząc po twoim zachowaniu to nie cieszysz się z tego powodu.

Cody Rhodes: A ty byś się cieszyła, jak byś miała iść na randkę ze starym dziadem? No właśnie. Christian to stary dziad, który już dawno powinien siedzieć na emeryturze przed telewizorem, a nie bawić się w Wrestling. Ja jestem nie tylko przyszłością tej federacji. Jestem jej teraźniejszością. Na Night of Champions zobaczycie nowego mistrza WWE i nie będzie to Kane, to będę ja Cody Rhodes- najbardziej charyzmatyczna gwiazda, nie tylko wśród młodych gwiazd, ale w całym WWE!

Kelly Kelly: Dziękuje za wywiad, moim gościem był Mr. Raw MITB Cody Rhodes!

--

Walka# 7) Triple Threat Non Title Match

Raw MITB- Cody Rhodes vs IC Champion- Kane vs Christian

Cody od razu wyszedł z ringu, czekając na rozwój akcji. To zaskoczyło Christian, który chciał z nim walczyć, lecz nie pozwolił mu na to Kane, który Uppercut’em powalił Capitana Charyzmę. Christian uniknął Clothesline’u, lecz został złapany w locie przez Kane’a przy próbie Springboard Crossbody. Kane wykorzystał sytuację i rzucił rywalem o matę Fallaway Slamem. Cody przerwał pinfall Kane’a i rzucił się do wściekłego ataku. Rozpoczęła się wymiana ciosów pomiędzy Kane’em, a Rhodesem, do której wtrącił się Christian! Kane poradził sobie z dwoma rywalami i szykował się Chokeslam dla dwóch rywali, lecz Ci skontrowali Chokeslam na zespołowe DDT! Christian oraz Cody stanęli naprzeciw siebie i Christian rzucił się na Cody’ego wściekle atakując go. Były WH Champion chwilę okładał Cody’ego w narożniku, po czym wykonał mu Hurricanrane oraz Calf Kick- 2 count. Christian chciał wykonać Supelx, lecz Cody skontrował to na Front Suplex. Cody spróbował pinu, lecz przerwał go Kane, który od razu powalił Cody’ego mocnym Big Bootem. Kane dorzuciło tego mocny Irish Whip w narożnik, tak, że Cody aż odbił się od niego. Po chwili to samo czekało Christiana. Kane rzucił obu rywali do narożnika i skoczył na nich imponującym Splashem! Kane dokłada Inverted Suplex dla Christiana, lecz Cody skontrował to, po czym wyrzucił Kane’a z ringu! Poza ringiem Cody wbił rękę monstera w metalowy narożnik podtrzymujący konstrukcję narożnika, po czym chciał go wbić w barykadę, Kane jednak z łatwością zablokował i rozpoczęła się wymiana ciosów. Sytuacje wykorzystał Christian, który popisał się Suicide Dive poza ring na dwóch rywali! Christian wrzucił do ringu Rhodesa, wszedł na narożnik i wykonał European Uppercut z narożnika! 1,2 Kane przerywa pin. Big Red Monster dorzuca dropkick dla Christiana oraz kombinację Body Slam+ Front Dropkick dla Rhodesa! Kane wszedł na narożnik, lecz tam dopadł go Christian. Christian i Kane toczyli bój na górze narożnika. Wmieszał się w Rhodes, który zrzucił obu rywali poza ring z narożnika! Cody wrzuciło ringu Christiana i wyniósł go pod Alabama Slam, lecz Christian skontrował to na Sunset Flip! 1,2 Kick Out! Cody uniknął szarży w narożniku i poczęstował rywala Russian Legsweepem. 1,2 po raz kolejny w walkę wmieszał się Kane! Kane powalił rywala Sidewalk Slamem szykował się Chokeslam, lecz Cody uniknął tego, po czym wymierzył Kane’owi Beautiful Disaster. 1,2 Kick Out! Cody szykował się na Cross Rhodes, lecz Kane z łatwością skontrował to na Snake Eyes w narożnik! Kane odbił się od lin i dołożył potężny Big Boot, tak że Cody wyleciała liny! Kane chciał po niego iść, lecz zatrzymał go Christian, który popisał się Springboard Dropkickiem! Christian stanął w narożniku i zasygnalizował Spear! Kane powoli się podniósł i otrzymał finisher Christiana! 1,2 KIKC OUT! Christian chciał sięgnąć po ostateczną broń, lecz Kane uniknął Killswitch i popchnął Christiana prosto na Rhodesa, który wracał do ringu! Kane wrzucił do ringu obu rywali i wyniósł Cody’ego pod Tombstone Piledriver! Cody w ostatniej chwili skontrował, po czym wymierzył IC Championowi Cross Rhodes! 1,2 KICK OUT!!! Cody nie mógł w to uwierzyć! Postanowił jeszcze raz wykonać Cross Rhodes, jednak od tyłu Christian zaskoczył go Roll-Upem! 1,2- Cody przerolowuje! 1,2- Christian przerolowuje, lecz tym razem pinfall przerwał Kane, który wrzucił Christiana w metalowy narożnik. Po chwili to samo czekało Rhodesa. Kane zasygnalizował Chokeslam, lecz w tym samym momencie podnieśli się Christian oraz Cody Rhodes! Kane wykonał Chokeslam obu przeciwnikom, zgarniając zwycięstwo!

Zwycięzca- via pinfall Kane [15:07]

Po walce Kane wykonał jeszcze po Tombstone i rozpoczął swój taunt!

--

Promo turnieju o Light Heavyweight Title + Drabinka turnieju

Ćwierćfinały:

Sin Cara def. Yoshi Tatsu

Hunico def. Justin Gabriel

Rey Mysterio def. JTG

Trent Barreta def. Ben Satterly

Półfinały:

Sin Cara vs Hunico

Rey Mysterio vs Ben Satterly

--

Przenosimy się do szatni Alberto Del Rio! Meksykanin miał pretensję do Johna Laurinaitisa, za to, że na SummerSlam będzie musiał walczyć z człowiekiem z rodziny Hart! John przyznał mu rację i powiedział, że gdyby on był GM’em nigdy by nie doszło do takiej sytuacji. Do pokoju wszedł Bret Hart! Bret powiedział, że słyszał całą rozmowę Del Rio i Laurinaitisa, lecz była ona żałosna. Del Rio powiedział, że jedyną żałosną osobą jest tutaj Bret, na co ten odpowiedział, że Del Rio wyznaje błędne wartości, ale na szczęście już w niedziele się to zmieni, kiedy to jego bratanek Tyson Kidd wbije mu do głowy maniery! Hart miał już wychodzić, lecz Del Rio powalił go potężnym Kickiem w tyłu głowy i zapiął Armbreaker! Laurinaitis udał, że tego nie widzi i wyszedł. Po chwili to samo zrobił Del Rio i segment się skończył.

--

Main Event) Single Non Title No DQ Match

WWE Champion Undertaker vs Brodus Clay

Brodus wziął Takera w Headlock, lecz mistrz popchnął go na liny i wymierzył mu Shoulderblock. Brodus szybko się podniósł, a Undertaker chciał powtórzyć akcję, lecz tym razem Brodusowi udało się wykonać Shoulderblock. Clay nie poszedł za ciosem i został skontrowany przy próbie clothesline’u na imponujący Back Body Drop! Taker dołożył serię Elbow Dropów oraz Back Suplex- 2 count. Taker wysłał Brodusa do narożnika, lecz nie trafił z szarżą. Brodus powalił mistrza serią maczug w plecy. Taker po chwili się podniósł, lecz Brodus miał dla niego serię headbuttów- 1 count. Clay postawił na Suplex, ale Undertaker zablokował i nadział Clay’a na liny. Taker dorzucił kilka punchy na linach oraz Running DDT- 2 count. Undertaker wyszedł z ringu i wziął krzesełko spod ringu. W tym czasie podniósł się Brodus, Undertaker wracał na ring, lecz kiedy był na apronie, to Clay zrzucił go stamtąd Big Bootem! Poza ringiem Clay dorzucił serię headbuttów, po czym wbił mistrza w metalowe schodki! Brodus wziął schodki i kilkakrotnie uderzył nimi mistrza! Brodus poczekał, aż Undertaker się podniesie i wymierzył mu potężny cios schodkami! Clay przygotował stół i szykował się na Exploder Suplex na stół, lecz Taker zdołał się wydostać. Undertaker odzyskał inicjatywę i wbił Brodusa w barykadę. Po chwili WWE Champion kilkakrotnie uderzył ręką Clay’a o metalową konstrukcję narożnika, nadział go na apron ringu i wykonał mu Body Slam na stół komentatorski! Undertaker wrzucił do ringu Clay’a po drodze wymierzając mu Apron Leg Drop- 2 count. Taker wyniósł Clay’a pod Chokeslam, jednak Brodus w ostatniej chwili skontrował to na DDT- 2 count. Clay wykonał Running Powerslam, po czym silnym Irish Whipem wysłał rywala do narożnika. Brodus skoczył na Takera z zamiarem wykonania Fall of Humanity, lecz Taker złapał go Big Bootem! Taker dwukrotnie bardzo mocno poprzez irish Whip wbijał Brodusa w narożnik, po czym wykonał mu Turnbuckle clothesline, Snake Eyes oraz Jumping Lariat! Taker zasygnalizował Chokeslam, Brodus się podniósł i otrzymał Chokeslam! Wydawało się, że to koniec, jednak Taker sam przerwał pinfall i wyszedł z ringu, ale tylko po to, aby wrzucił do niego krzesło oraz schodki! Taker chwilę poobijał Clay’a krzesłem, po czym ustawił schodki w narożniku. Taker bardzo mocnym Irish Whipem wbił Clay’a w metalowe schodki. Undertaker pokazał znak śmierci, po czym wykonał Brodusowi Tombstone Piledriver na krzesełko! 1,2,3 Undertaker z łatwością wygrywa z Clay’em.

Zwycięzca- via pinfall Undertaker [9:18]

Undertaker: Kane w zeszłym tygodniu dwukrotnie zaatakowałeś mnie z zaskoczenia. Teraz, kiedy jestem gotowy do walki, to nie wyjdziesz do mnie, ponieważ nie masz odwagi. Znam Cię i wiem, że potrafisz tylko atakować z zaskoczenia. To jest twoja taktyka, lecz musisz pamiętać, że na Undertakera to nie wystarczy. Undertaker to Phenom, Deadman ostatni, który stoi na nogach, aby mnie pokonać trzeba umieć walczyć, a ty robisz to jak pizda, ponieważ atakujesz z zaskoczenia! Ja tymczasem zawsze daje z siebie wszystko, w każdej walce, a ty skupiasz się tylko na poszczególnych walkach. To nie jedyna różnica między na..

Undertakerowi przerywa jego brat, a zarazem rywal na Night of Champions Kane!

Kane: W twojej wypowiedzi wyczuwam grozę. Jednak nie jest to groza, którą napajasz się, jest to strach! Boisz się, że na Night of Champions zabiorę Ci WWE Title i słusznie, ponieważ jest to nieuniknione! Ulubiony Demon diabła, na Night of CHampions zapisze się na karcie historii, nie tylko jako pierwszy, który pokona Undertakera w Buried Alive Matchu, ale przede wszystkim jako pierwszy, który posiadać będzie WWE Title oraz IC TItle! Na Night of Champions zmierzymy się w Buried Alive Matchu. Jesteś pierwszym i ostatnim, który wziął udział w tej walce. To będzie doskonała okazja na to, aby raz na zawsze zepchnąć Cię w cień, mój cień! Teraz odczuwasz złość, frustrację oraz strach. Osiągnąłem swój cel teraz i zrobię to na Night of Champions!

Kane chciał odejść, jednak zatrzymała go muzyka „No Chance… that’s what you’ve got” Vince pojawił się na rampie w towarzystwie ochroniarzy.

Vince: Kane nigdzie się nie wybierasz, ponieważ ja, ty i Undertaker musimy sobie coś wyjaśnić! Ja jestem tutaj szefem, nie ty, nie Undertaker, tylko JA. Zapamiętajcie sobie to raz na zawsze Ohh Shut Up! To dzięki mnie jesteście teraz tutaj. Wracając do tematu od dzisiaj każdy pracownik WWE okaże mi szacunek! I’am The Chairman of WWE, ja stworzyłem tą federację, dlatego nikt nie ma prawa mnie atakować, oraz obrażać. Na Night of Champions nie zmierzycie się w Buried Alive Matchu, tylko w Normalnym pojedynku, w którym ja będę sędziom specjalnym!

Kane był wściekły na decyzję Vince’a i chciał go zaatakować, jednak uniemożliwi mu to ochroniarze! Kane się zdenerwował i zaatakował ochroniarzy! Kane z łatwością sobie z nimi poradził wyrzucając ich z ringu! Przerażony Vince chciał uciekać, jednak nie był w stanie, ponieważ zatrzymał go Undertaker! Taker popchnął Vince’a prosto w Kane’a i Chairman otrzymał Chokeslam! Kane chciał rozpocząć swój taunt, lecz zaatakował go Undertaker. Taker oraz Kane rozpoczęli wymianę ciosów, która po chwili przeniosła się w okolice ringu. Tam Taker rzucił Kane’a w stalowy narożnik. Undertaker chciał Clothesline’em przerzucić Kane’a przez barykadę, jednak Kane skontrował to na Back Body Drop przerzucając Takera nad barykadą. Akcja przeniosła się na trybunyi w ten oto sposób kończy się przed ostatnie Raw w drodze do Night of Champions!

----------

Special Guest Referee[Vince McMahon] for WWE Championship Match Kane vs Undertaker©

http://imageshack.us/a/img18/5202/undertakervskanenic.jpg

http://imageshack.us/a/img803/2533/tagteammatch.jpg

http://imageshack.us/a/img145/3108/ortonvsbarrett.jpg

Single Match: Cody Rhodes vs Christian

http://imageshack.us/a/img191/8490/codyrhodesvschristian.jpg

Single Match: Tyson Kidd vs Alberto Del Rio

http://imageshack.us/a/img827/9964/tysonkiddvsalbertodelri.jpg

Single Match for USA Title: Jack Swagger© vs Sheamus

http://imageshack.us/a/img202/1335/usatitle.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Dzięki
      • 74 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 17 997 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 691 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Lubię to
      • 101 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
        • Lubię to
      • 9 352 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
        • Lubię to
      • 147 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 181 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 551 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 874 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• rtjftdjtf
      Na 99% Stone Cold i Ric Flair odegrają jakąś rolę w tej walce albo przynajmniej jeden z nich i wiem, że to brzmi jak jakiś fantasy booking ale sami niedawno w wywiadach i wpisach to teasowali i ich pojawienie ma jakiś tam sens w tym wszystkim. No i jeszcze sam The Rock musi być w to wszystko jakoś zamieszany na samej WrestleManii bo od czasu Elimination Chamber ślad po nim zaginął.  No ale zobaczymy co z tego będzie i w ogóle dziwne też to jest, że nie ma w tej walce żadnej stypulacji, chociaż z drugiej strony jakby dodali jakieś No Disqualification to by automatycznie zaspojlerowali, że będzie jakaś ingerencja.
    • CzaQ
      Ja tam do niej coś mam.      Wzwód  
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE Main Event #653 Data: 31.03.2025 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: Online Stream Lokalizacja: London, England, UK Arena: The O2 Format: Taped Data emisji: 03.04.2025 Platforma: Peacock Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
    • KPWrestling
      Zapraszamy na Wrestlingowy obóz letni KPW 2025! Zwiastun wrestlingowego obozu letniego organizowanego przez federację KPW. Gdynia, 14-27 lipca 2025Przeczytaj na oficjalnym fanpage KPW.
    • KPWrestling
  • Dodaj nową pozycję...