Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Jaka walka ma zostać Main Eventem Night of Champions?  

19 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaka walka ma zostać Main Eventem Night of Champions?

• Kane vs Undertaker
      12
    • Walka o WH Championship
      6
    • Inna walka
      1

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline

A tak już na marginesie Dean Ambrose, wreszcie zadebiutował w WWE!!!!! Blaze chyba się cieszysz?

No oczywiście, że się cieszę ;) Ale mam mieszane przeczucia co do tego, ponieważ nie tak sobie wyobrażałem jego debiut, ale od razu nie wolno niczego przekreślać, trzeba poczekać do jutra... Prędzej przypuszczałem, że zadebiutuje singlowo, a nie w stajni, chociaż to może być jeszcze ciekawsze, bo może wyjść z tego Team Heyman Guys + do tego Maddox, który również pomógł Punkowi w przetrwaniu jego title reignu... Ogólnie cieszę się, ale trzeba jeszcze poczekać, abym zaczął się tak naprawdę cieszyć.

• Odpowiedzi 95
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• szpicu

42

• 8693

17

• łukaszek123

17

• Austin

4

Top użytkownicy w tym temacie

Druga walka to zwycięstwo Langstona

Przeczytaj jeszcze raz tę walkę, a dowiesz się, że to nie Langston wygrał.

• Reputacja:   0

http://www.wwe.com/f/widget/btout/2012/06/20120626_power_rankings.jpg

Week #2

15. Epico & Primo (-1)

Ten tydzień nie był dla nich zbytnio udany. Doznali bardzo boleśniej porażki z Teamem Rybacka oraz Marka Henry’ego. Nie można jednak zapominać, że to wciąż aktualni mistrzowie dywizji Tag Teamowej

14. Najemnicy (-1)

W tym tygodniu nowym liderem najemników został Drew McIntyre. Można uznać to, za plus, jednak dalej stoją w tym samym miejscu.

13. Mark Henry & Ryback

Odświeżyli dywizję Tag Teamową. Na pewno są bardzo groźnymi rywalami, co udowodnili na SmackDown dosłownie demolując mistrzów. Do tego wygłosili promo, w którym mówili, że odbudują dywizję Tag Team.

12. Christian (-1)

Druga porażka z rzędu. Christian ostatnio tylko przegrywa, jednak można go usprawiedliwić. Te dwie porażki były z Kane’em. Do tego można dorzucić ciekawy Feud z Cody’m Rhodesm. To wszystko daje Christianowi pewne miejsce w piętnastce.

11. Chris Jericho

Powrócił na ostatnim SmackDown i od razu pokonał nie byle kogo. Kofi Kingston to przecież były mistrz Tag Team. Do tego był jednym z ostatnich uczestników Battle Royal. Miał szansę na zwycięstwo, ale zainterweniowały zamaskowane postacie.

10. Hunico (+3)

Świetny tydzień w wykonaniu Hunico. Znakomity Ladder Match, w którym dodatkowo wygrał i zapewnił sobie awans do finału turnieju o Light Heavyweight Title.

9. Rey Mysterio (+1)

Rey odniósł kolejne zwycięstwo na Raw. Dodatkowo awansował do półfinału turnieju o Light Heavyweight Title.

8. Randy Orton (+1)

Na ostatnim SmackDown w końcu górował na Wade’em Barrettem. Dodatkowo wybrał stypulację walki na PPV, gdzie będzie miał psychiczną przewagę.

7. Damien Sandow (=)

Sandow ponownie był wybijającą się postacią na SmackDown. Do tego pozostał razem z Y2Jem w ringu podczas Battle Royal, i kto wie, czy by nie wygrał gdyby nie interwencja zamaskowanych postaci.

6. Tyson Kidd (+2)

Kolejny bardzo udany tydzień Kidda. Zwyciężył wraz z Sheamusem nad Swaggerem i Del Rio, dzięki czemu zawalczy z tym drugim na PPV. Dodatkowo KIdd zmusił do poddania Del Rio, co sprawia, że staje się równorzędnym rywalem dla Alberta.

Top 5

5. Wade Barrett (=)

Barrett utrzymał swoją pozycję w notowaniu, mimo iż w tym tygodniu przegrał z Zigglerem. Jednak nie należy zapominać, że Wade jest teraz czołową postacią SmackDown i jak najbardziej zasługuje na Top 5.

4. Daniel Bryan (-1)

Na ostatnim SmackDown definitywnie przeszedł Heel Turn. Do tego zaliczył porażkę z Big Show’em, lecz w kontekście wydarzeń po walce Bryan wyszedł zwycięsko z tego starcia.

3.

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/33/undertaker1_wrestlingmaniac.png (+1)

Na ostatnim Raw w końcu odniósł zwycięstwo w solowej walce. Co prawda Brodus Clay ostatnio tylko przegrywa, lecz Taker wygrał bez problemu.

2.

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/21/Kane7_cutout_by_Crank.jpg (=)

Mistrz Interkontynentalny dalej jest postrachem na Raw. Do tego kolejny raz góruje nad bratem i walce na Night of Champions to on będzie faworytem.

1.

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/2261/dolphziggler1_wrestlingmaniac.png (=)

Ziggler dalej na szczycie. WH Champion na ostatnim SmackDown odniósł kolejne zwycięstwo. Jak na razie jest Nid do powstrzymania, co sprawia że aktualnie jest na szczycie Face’ów nie tylko na SmackDown, ale i w całym WWE!

Czy zastanawiałeś się kiedyś jak to jest móc zobaczyć własną postać w kwadratowym pierścieniu?! NXT Ci to oferuję... Nie czekaj i zapisz swoją postać do rosteru SWF!

Pokrótce odniosę się do samej idei na Power Rankings... Jest to bardzo fajny pomysł. Z przyjemnością, ciekawością oraz z wielką chęcią czytam to :) Czytając to można sobie przypomnieć co się u Ciebie działo ostatnio w Twoich diary. Pomysł podoba się mi i mam nadzieję, że szybko z tego nie zrezygnujesz. A co do tego, że Orton wybrał stypulację, to jakoś przeglądnąłem kartę na najbliższe PPV i jest napisane tam ''Single Match''. Przypuszczam również, że tą ''stypulacją'' jest jednak gimmick mecz, a nie że walka ma stypulację, ponieważ stypulacja walki to jest np. Carrer vs Streak, carrer vs carrer. A gimmick mecz to właśnie Table mecz, extreme mecz itd. itp. ;) Czekam na jakiś epizod! :)

dzięki za komentarz Blaze9, Masz oczywiście rację z tą stypulacją. Zawsze mi się to myli. Jeśli chodzi o kartę na Night of Champions to niestety musi ona być jedynie w formie pisemnej, ponieważ właśnie skończyła mi się licencja do Adobe Photoshop. Już po Raw przedstawię pełną kartę na Night of Champions, lecz niestety jak już wspominałem w formie pisemnej.
Czy zastanawiałeś się kiedyś jak to jest móc zobaczyć własną postać w kwadratowym pierścieniu?! NXT Ci to oferuję... Nie czekaj i zapisz swoją postać do rosteru SWF!

właśnie skończyła mi się licencja do Adobe Photoshop.

Ja korzystam z gimpa 2.0, którego oczywiście polecam, ponieważ nie mam z nim żadnych problemów oraz żadne licencje się mi nie kończą ;) A tutaj masz link do stronki, skąd można pobierać rendery lub klikasz na jakiś obrazek prawym przyciskiem myszy, kopiuj adres URL grafiki, tutaj na forum wpisujesz , bez spacji, a pomiędzy ][ wklejasz link, mniej czasu to zabiera a i ładniej wygląda ;) Link:

http://psd-dreams.de/

http://1.bp.blogspot.com/-O6NCf86vQmw/UEUKF2yUsJI/AAAAAAAAARA/2LhoYqzH780/s1600/RAW_LOGO_2012_FIN1.jpg

Jerry Lawler: Witam państwa na ostatniej prostej przed Night of Champions! Ja jestem Jerry Lawler, jest ze mną wielokrotny mistrz świata Booker T!

Booker T: Ja również witam WWE Universe. Dzisiaj emocje sięgną zenitu, ponieważ jest to ostanie Raw przed Night of Champions, które odbędzie się w Washington, D.C!

Jerry Lawler: My tymczasem jesteśmy dzisiaj w Nowym Jorku w stanie New Jersey!

Booker T: Tydzień temu dowiedzieliśmy się, że Vince McMahon będzie sędzią specjalnym w walce o WWE Title!

Jerry Lawler: To gwarancja jeszcze większych emocji, ponieważ nie od dziś wiadomo, że Vince nie przepada ani za Undertakerm, ani za Kane’em, co z pewnością będzie miało duże znacznie.

Booker T: Na dzisiejsze show zapowiedziana jest już jedna walka- Rey Mysterio zmierzy się z Benem Satterly w półfinale turnieju o pas wagi średniej!

Jerry Lawler: Ci dwaj zawodnicy potrafią wykręcić znakomitą walkę, miejmy nadzieje, że publiczność w Nowym Jorku będzie świadkiem wspaniałej i czystej walki!

Booker T: Koniec gadania, koniec zapowiedzi, czas zacząć Monday Night Raw!!

---------

Raw otwiera, ku zdziwieniu, ale i ogromnej radości fanów John Cena!!

John Cena: Przez ostatnie tygodnie nie tylko Raw, ale i w całym WWE dzieją się dziwne rzeczy. Zamaskowane postacie atakują wszystkich i wszystko, co napotkają na swojej drodze. Strasznie mnie dołowało, ponieważ widziałem smutek i przerażenie w oczach WWE Universe. To niedorzeczne, aby fani czuli się w niebezpieczeństwie, ponieważ na te Show przychodzą całe rodziny, razem ze swoimi dziećmi. Tydzień temu padło zdanie, że to John Cena stoi za zamaskowaną grupą. Właściwie to się nie dziwie, ponieważ nie wiadomo, kto się pod nimi skrywa. I tak naprawdę może być to każdy, Każdy z nas, począwszy od fana na widowni, zakończywszy na czołowej gwieździe WWE, takiej jak JA.

Do rozmowy dołącza Zwycięzca MITB Cody Rhodes!

Cody Rhodes: Cena, Cena, Cena... ciągle uważasz się za największą gwiazdę, podczas gdy jesteś jedynie śmieciem, nie wartym złamanego dolara. Ludzie nie chcą Cię już oglądać, ponieważ znudziłeś się im. Dlatego odszedłeś na te „niby wakacje”, ale tak naprawdę kierowałeś grupą zamaskowanych idiotów, którzy niszczą wszystko i wszystkich. Przez ten okres niby wakacyjny obmyślałeś plan, jak z powrotem wrócić do łask WWE Universe, po wstydliwej porażce z CM Punkiem na SummerSlam, po której splamiłeś honor WWE! Miałeś nadzieje, że wrócisz, i jak przystało na bohatera publiczności skopiesz tyłki Zamaskowanym postaciom. To ci się jednak nie uda, ponieważ przejrzałem Cię. To ty kierujesz tą grupą, ponieważ jeden z zamaskowanych postaci, co ja mówię, to ty używasz Attitude Adjustment! Odpowiedź była banalna, jednak żaden z pracowników WWE na to nie wpadł, a dlaczego? Ponieważ Cody Rhodes jest najbardziej charyzmatyczną, najlepszą i najmądrzejszą gwiazdą WWE w historii! Cena tobie pozostało, już tylko jedno- odejść raz na zawsze z WWE, a ja tymczasem jestem przyszłym mistrzem WWE!!

Cena niespodziewanie wynosi Rhodesa na barki i mamy Attitude Adjustment!

John Cena: Never give up You son of a bitch, I got 10 years In this company! Nigdy nie zdradziłem WWE Universe i nigdy tego nie zrobię, dlatego nigdy więcej nie wasz się mówić, że jestem liderem zamaskowanej grupy!!

Cena rzuca „Pipe Bomb” i opuszcza ring, przy ogromnej owacji fanów!

--

Walka #1) Single Match

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/1427/Tyson_Kidd_17.jpg vs http://psd-dreams.de/data/thumbnails/135/R_Truth-AprilSpecialByJibunjishin1.jpg /w. http://psd-dreams.de/data/thumbnails/604/JTG_CutOut_Jess-x_2.jpg

Na początku widzimy bardzo widowiskowe kontry ze strony Kidda. Po chwili Kanadyjczyk posłał rywala na mate dropkickiem, po czym wykonał ładny Russian Legsweep. W tym momencie R-Truth musiał się ratować ucieczką z ringu, jednak Kidd nie pozostał dłużny i wymierzył rywalowi imponujące Suicide Dive poza ring! Kidd wrzucił rywala do ringu i wskoczył na apron. Kidd szykował się do wykonania Springboardu, lecz nie pozwolił mu na to JTG, który złapał Kidda za nogę. Wykorzystał to R-Truth, który wyrzucił rywala z ringu clothesline’em. Poza ringiem R-Truth kontynuował atak wbijając głowę Kidda w stół komentatorski.

Po przerwie reklamowej widzimy Trutha w natarciu. R-Truth odbił rywala od lin i wymierzył mu Jumping Calf Kick oraz Front Powerslam- 2 count. R-Truth wymierzył rywalowi serię Knee Dropów na rękę, po czym zapiął Arm Lock na linach. Sędzia odliczał, więc R-Truth był zmuszony przerwać dźwignię, lecz to nie przeszkodziło mu w wykonaniu Cobra Clutch Backbreaker- 2 count. R-Truth posłał rywala do narożnika. Tam wymierzył rywalowi serię naprawdę bolesnych Back Elbow Smashów. To ogłuszyło Kidda, a R-Truth chciał powalić go Big Bootem, lecz Kidd skontrował to na Drop Tue Hold prosto w narożnik! Kidd wykorzystał zamroczenie rywala i wymierzył mu Springboard Sunset Flip! 1...2… R-Truth przerolowuje to na własny pinfall! 1..2… Kidd odkopuje! R-Truth wymierzył rywalowi Cutter, po czym wszedł na narożnik, lecz zbyt długo zbierał się do akcji w locie. Wykorzystał to Kidd, który najpierw wymierzył Enzuigiri, a potem zrzucił R-Trutha z narożnika Hurricanraną! 1…2… Kick Out! Kidd poszedł za ciosem i wymierzył R-Truthowi serię kopnięć w korpus, Running Front Dropkick oraz Wheelbarrow Victory Roll- 2 count! Kidd chciał wymierzyć rywalowi High Kicka, lecz R-Truth zrobił unik, po czym wykonał Kiddowi Truth or Consequences! 1..2… Kick Out! R-Truth ponownie sięgnął po akcję wysokiego ryzyka, jednak tym razem trafił z 450 Splashem z narożnika! 1..2.. Kick Out! R-Truth szykował się na finisher, lecz Kidd nie dał sobie wykonać what's up, po czym powalił rywala potężnym High Kickiem! 1..2.. Kick Out! Kidd sięgnął po ostateczną broń, lecz R-Truth w ostatniej chwili nie dał sobie zapiąć Sharpshootera, po czym posłał rywala na liny. Kidd jednak się na nich zatrzymał i wymierzył rywalowi Rope Backflip Kick oraz Springboard Elbow Drop! Kidd nie przypinał rywala, tylko zapiął mu Sharpshooter, po którym R-Truth odklepał!

Po walce Kidd zapraszał do ringu Del Rio, jednak za pleców zaatakowali go R-Truth oraz JTG! W tym momencie do ringu wbiegł Del Rio, który założył jeszcze Kiddowi Cross Armbreaker. Kidd odklepał, lecz Del Rio nie chciał puścić! W tym momencie na ring wbiegł BRET HART! Nie doszło jednak do bójki, ponieważ Del Rio zwiał z ringu, a Hart sprawdził stan Tysona.

--

Przenosimy się na parking. John Cena wsiadał do swojego samochodu, jednak w środku czekały na niego zamaskowane postacie! Cena był zdezorientowany, tymczasem zamaskowane postacie zaatakowały Cene! Zamaskowani bezlitośnie okładali Cene, który był bez szans. W końcu jeden z zamaskowanych wyciągnął łom, którym…. kilkakrotnie uderzył Cene w nogę! Cena zwijał się z bólu, a tymczasem członek zamaskowanej grupy wyniósł Cene na barki i wymierzył mu Attitude Adjusment na maskę samochodu. Można przypuszczać, że to ich lider, ponieważ ubrany jest inaczej niż reszta grupy oraz wydaje rozkazy. W tym momencie na parking wbiegła znaczna część rosteru, a zamaskowani wsiedli do samochodu Ceny i uciekli nim! Po chwili przybyli lekarze, którzy zanieśli półprzytomnego Cenę do karetki, i odjechali z nim do szpitala!

--

Po szokujących wydarzeniach na parkingu przenosimy się do ringu. Po chwili wybrzmiewa Theme Drew McIntyre, który wraz z najemnikami pojawia się na rampie. Nie ma z nimi Michaela McGillicutty, który tydzień temu został wyrzucony z grupy.

Walka #2) Single Match

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/614/Drew_McIntyre_CutOut_Jess-x.jpg vs http://psd-dreams.de/data/thumbnails/2535/Brodus_Clay_2012CutByJibunjishin15.jpg

Od początku Drew unikał zwarcia, jednak Brodus w końcu znalazł na to sposób powalając rywala Clothesline’em. Brodus nie czekał na to, co zrobi Drew, podniósł go, po czym wysłał go do narożnika silnym Irish Whipem. Tam Clay wymierzył rywalowi serię ciosów barkiem, przez co Drew był zamroczony. Wykorzystał to Brodus wymierzając mu Running Bulldog oraz Elbow Drop z miejsca- 2 count. Brodus ponownie wysłał rywala do narożnika, lecz tym razem nie trafił ze Splashem. Drew od razu wykorzystał chwilowe zamroczenie Clay’a i wymierzył mu serię Chopów w narożniku, po czym chwilę poddusił Claya na linach. Drew poczekał, aż Brodus wstanie i wymierzył mu serię punchy, zakończoną Scot Drop! 1…2.. Kick Out! To rozwścieczyło Drew, który poczekał, na to, aż Brodus będzie w pozycji klęczącej i wymierzył mu potężnego Big Boota, a MVP mógłby powiedzieć, że Drew skradł mu Drive-By Kick. Drew podniósł Brodusa i na koniec wykonał mu swoje DDT, które zakończyło walkę.

Po walce Drew jeszcze raz wymierzył Brodusowi Future Shock DDT, a Otunga oraz Slater wykonali Clay’owi swój zespołowy finisher, czyli połączenie Spinebuster/Neckbraeker! Na tym nie koniec, ponieważ Ryan oraz Jackson wykonali Clayowi po jednym Lifting Side Slamie, a na koniec Mahal zapiął Camel Clutch!

--

Tymczasem na backstage’u widzimy Alberto Del Rio. Del Rio wraz z Ricardo Rodriguezem szukali szatni Swaggera. Ten jednak sam do nich przyszedł, a Alberto miał pretensję do Swaggera, za to, że ten tydzień temu nie przerwał dźwigni Tysona Kidda, przez co teraz Del Rio będzie musiał się zmierzyć z Kiddem na Night of Champions. Swagger odparł, że to nie jego biznes, i że to nie on odklepał! Bójka wisiała w powietrzu, jednak atmosferę załagodził John Laurinaitis, który ustalił, że jeszcze dzisiaj Alberto Del Rio zmierzy się z Jackiem Swaggerem! Obaj wresterzy nie byli z tego powodu zadowoleni, ale na koniec uznali, że i tak na Night of Champions wygrają swoje walki.

--

Walka#3) Single Non Title Match

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/1108/Jack_Swagger_2012CutByJibunjishin6.jpg vs http://psd-dreams.de/data/thumbnails/2387/Alberto_Del_Rio_2012CutByJibunjishin11.jpg /w. http://psd-dreams.de/data/thumbnails/2430/Ricardo_Rodriguez__2012CutByJibunjishin4.jpg

Swagger od początku uzyskał przewagę od strony zapaśniczej, popisując się pięknymi wyniesieniami i przewrotami na Del Rio. Ten jednak miał na to sposób, wymierzając Swaggerowi serię kopnięć, dzięki czemu Jack wylądował w narożniku. Tam Del Rio chwilę poznęcał się nad ręką rywala, po czym wymierzył potężnego Big Boota w narożniku! Swagger padł na matę, a Alberto wymierzył mu jeszcze kilka punchy, po czym odbił się od lin i wykonał First Drop- 1 count. Del Rio chciał wykonać jeszcze Back Suplex, lecz Swagger skontrował to na Bulldog, po czym odważnie ruszył na rywala wymierzając mu Running Knee Lift oraz German Suplex- 2 count. Swagger nie pozwolił wstać Del Rio powalając go low dropkickiem, po czym założył mu Butterfly Lock. Alberto z łatwością się wydostał z dźwigni, po czym odbił się od lin, lecz nadział się na Tilt-a-Whirl Backbreaker od Swaggera- 2 count! Swagger ponownie założył Butterfly Lock, lecz tym razem sprawił tym większe problemy Del Rio. Alberto zdołał się w końcu wydostać za pomocą ciosów łokciem, po czym wymierzył rywalowi DDT! 1…2… Kick Out! Del Rio chciał wykonać Suplex, ale Swagger skontrował to jednak na własny Suplex połączony z pinem- 2 count. Jack wszedł na narożnik i wymierzył rywalowi Leg Drop z drugiej liny- 2 count! Jack podniósł rywala, lecz Alberto zaskoczył go Roll-Upem- 2 count. Del Rio wstał i chciał wymierzyć rywalowi clothesline, lecz Swagger zrobił unik i wykonał rywalowi Back Body Drop, tyle, że Alberto wylądował na na nogach i zaskoczył Swaggera Backstabberem! 1…2…Swagger dotyka nogą liny! Del Rio przeciąga rywala i ponownie próbuje pinu, ale ponownie 2 count. Alberto szykował się do wymierzenia High Kicka, lecz Swagger zrobił unik i wbił bark rywala w metalowy narożnik! Del Rio zamroczony dochodził do siebie w okolicach narożnika, co wykorzystał Swagger, który szybko wskoczył na drugą linę i wykonał Diving Bulldog. Swagger wziął rozbieg i mamy Vader Bomb, tyle, że na kolana Del Rio! Alberto szybko przerolował rywala, lecz tylko 2 count. Del Rio zaskoczył rywala Double Knee Armbreakerem, lecz tym razem nie przeszedł do pinu, tylko postawił na akcję wysokiego ryzyka- Diving Senton z narożnika! 1…2…Swagger w ostatniej chwili odkopuje! Del Rio szykuje się do zapięcia Armbreakera, lecz Swagger popycha go na liny i wymierza Back Body Drop oraz tym razem udane Vader Bomb! Czy to będzie koniec tej walki? 1...2…. Nie Del Rio zakłada nogę na liny! Swagger zdenerwowany szykuje się do wymierzenia Gutwrench Powerbomb, lecz w tym momencie wybrzmiewa Theme Sheamusa! Celtycki Wojownik pojawił się na rampie, co skutecznie rozproszyło Swaggera. Del Rio wykorzystał szansę i zaskoczył rywala Schoolboy pinfall! 1…2… Swagger przerolowuje to we własny pinfall, lecz tylko 2 count! Del Rio chciał ponownie zaskoczyć Swaggera, lecz tym razem Jack zrobił unik i Del Rio High Kickiem trafił w sędziego! Del Rio był zdezorientowany, co wykorzystał Swagger, który wyrzucił Alberta z ringu! W tym czasie z drugiej strony na ring wbiegł Sheamus, który poczekał na moment, w którym Sheamus się obróci, po czym wymierzył mu Brogue Kick! Sytuację chciał wykorzystać Del Rio, który niepewnie stanął na apronie ringu, nie wiedząc, co robić. Nie spodobało się to Sheamusowi, który wymierzył Del Rio Brogue Kicka! Alberto spadł z krawędzi ringu prosto na barykadę, a tymczasem Sheamus wzniósł USA Title nad znokautowanym Swaggerem!

--

Jesteśmy przy stoliku komentatorskim.

Jerry Lawler: Niestety nie mamy dla was dobrych wieści.

Booker T: Właśnie przed chwilą dostaliśmy informację, na temat stanu zdrowia Johna Ceny.

Jerry Lawler: John jest w stanie stabilnym, niestety ma kontuzjowaną nogę.

Booker T: Ze wstępnych badań lekarzy wynika, że John ma zerwane ścięgno w kolanie.

Jerry Lawler: Jego przerwa może potrwać nawet sześć miesięcy.

Booker T: Miejmy nadzieje, że dokładniejsze badania, wykluczą tak długi występ Ceny, ponieważ byłaby to wielka strata dla WWE.

--

Czas na czwartą już dzisiaj walkę. Do ring wchodzą Alex Riley, oraz Curt Hawkins, jednak zanim wybrzmiał gong na Titantronie pojawił się Vince McMahon, który siedział sobie w swoim pokoju na stage’u. Vince powiedział, że dzisiejsze Raw odbywa się Nowym Jorku, dlatego już za chwilę obaj wrestlerzy zmierzą się w specjalnym New York Universe Bonus Match’u. Dodatkowo to będzie Weapons Match. Legalnymi przedmiotami będą krzesło, kij do kendo oraz gitara. Za użycie tych przedmiotów nie ma dyskwalifikacji, za użycie pozostałych przedmiotów będzie dyskwalifikacja! Vince życzył powodzenia zawodnikom, a tymczasem na ring wszedł sędzia, który w wózku trzymał dwa krzesła, kij od kendo oraz gitarę. Tylko te przedmioty są legalne! Użycie innych krzeseł, gitar, czy przedmiotów grozi dyskwalifikacją.

Walka#4) New York Weapons Bonus Match

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/2273/Alex_Riley_2012CutByJibunjishin2.jpg vs http://psd-dreams.de/data/thumbnails/623/Curt_Hawkins_3_CutOut_Jess-x.jpg

Na początku obaj ruszyli po przedmioty, które stały w wózku poza ringiem. Szybciej dotarł tam Hawkins, który wyciągnął z wózka gitarę, którą chciał uderzyć Alexa, lecz ten zrobił unik. Alex ruszył na rywala wymierzając mu serię punchy zakończoną spearem prosto w barykadę. Curt po tej akcji był wyraźnie osłabiony, a Alex sięgnął po gitarę, która kilkakrotnie uderzył Cura w głowę! Gitara została zniszczona, a tymczasem Alex wbił jeszcze rywala w stalowy słupek podtrzymujący konstrukcję narożnika, po czym przyszykował stół komentatorski. W tym czasie podniósł się Hawkins, który najpierw oślepił rywala wkładając mu palce do oka, co pozwoliło mu wykonać DDT na podłogę, poza ringiem! Curt wrzucił rywala do ringu, gdzie dołożył Suplex- 2 count. Curt chciał wykonać rywalowi Front Powerslam, lecz Alex się wydostał i wepchnął rywala do narożnika. Tam Riley wymierzył rywalowi serię ciosów łokciem oraz silny Corner Clothesline. To ogłuszyło Hawkinsa, a Riley odbił się od lin i wymierzył rywalowi Bulldog oraz Vertical Suplex- 2 count. Riley zachęcił kibiców do jeszcze większego dopingu, po czym wykonał rywalowi Clothesline, lecz przy próbie Spinebustera nadział się na DDT! Curt oraz Alex wstali równocześnie i rozpoczęła się wymiana ciosów, po której obaj wypadli z ringu. Poza ringiem inicjatywę przejąć Hawkins, który przerzucił rywala przez barykadę. Curt wskoczył na bandę i wymierzył Alexowi Clothesline z bandy, prosto na wózek z przedmiotami! Curt wrzucił wszystkie przedmioty z wózka do ringu. Już w ringu Curt sięgnął po krzesełko, przez co Alex przyjął na siebie bardzo dużo Chairs Shotów! 1…2… Kick Out! Hawkins ustawił krzesełko na środku ringu i szykował się na Body Slam, na krzesełko, lecz Alex zdołał się wydostać, po czym odbił rywala od lin i mamy Spinebuster, tyle, że nie na krzesełko- 2 count! Riley odbił rywala od lin, lecz ten uniknął Clothesline i… Modified Canadian Tripem nadział Riley’a na stojące krzesło! 1…2… KICK OUT! Curt nie zwalniał tempa i dołożył Upside Down Michinoku Driver! Do tego miało dojść jeszcze DDT zwane Laugh Riot, lecz Riley skontrował to na Back Body Drop, po czym przeszedł do kontrataku wymierzając rywalowi clothesline, Flapjack na liny oraz kombinację Back Suplex Side Slam! 1…2… Kick Out! Riley sięga po kij od kendo, którym bezlitośnie okłada Hawkinsa. Riley zasygnalizował finisher, lecz Curt skontrował próbę Lifting DDT, po czym chciał powalić rywala dropkickiem. Riley zrobił unik, i miał dla rywala Irish Whip w narożnik. Curt nie wylądował w narożniku, ponieważ podczas biegu sprytnie skoczył na narożnik. Riley poszedł za rywalem, lecz nadział się na Pele Kick z drugiej liny! Curt wszedł na narożnik, lecz nie trafił z Heat Seeking Elbow, wykorzystał to Riley, który miał dal rywala Roll-Up- 2 count! Riley od razu wymierzył rywalowi serię kopniaków, oraz punchy, po czym wymierzył rywalowi Lifting DDT! Riley przypina, czy to koniec? 1..2.. nie! KICK OUT!! Wściekły Riley wyrzucił Curta z ringu, po czym wyniósł go pod Fireman's Carry Cutter, lecz Curt się wydostał i wymierzył rywalowi Powerbomb na stół komentatorski! Stół ulega zniszczeniu, a tymczasem Hawkins resztkami sił wrzucił Riley’a do ringu, wszedł na narożnik i mamy trafiony Heat Seeking Elbow! 1…2… KICK OUT!!! Coś niesamowitego! Hawkins wściekły ponownie sięgnął po krzesełko, którym okładał Riley’a, aż do nieprzytomności. Curt wszedł na narożnik mając krzesło w ręku i zdecydował się na szalony Elbow Drop razem z krzesłem, lecz chybił! Riley resztkami się się podniósł, po czym wymierzył rywalowi kombinację Hip Toss + Neckbreaker na krzesełko. Riley zasygnalizował finisher, lecz Curt nie miał siły się podnieść. Riley tymczasem poprosił o jeszcze większy doping, po czym sięgnął po krzesełko i wściekle okładał nim Hawkinsa. Curt nieprzytomny leżał w ringu, a tymczasem Riley na koniec wyniósł rywala i wymierzył mu Fireman's Carry Cutter! 1…2…3! Riley wygrywa w tym brutalnym pojedynku!

--

Do pokoju Vince’a McMahona, który dalej był na wózku inwalidzkim wszedł Cody Rhodes.

[bVince McMahon:[/b] Co cię do mnie sprowadza Cody?

Rhodes: Szefie, dlaczego nie wyciągnąłeś żadnych konsekwencji wobec Johna Ceny, przecież dałem Ci dzisiaj teczkę, w której były wystarczające powody, na to, że John jest liderem zamaskowanej grupy.

Vince: Teczka? Jaka teczka? A przypominam sobie różowa teczka, prawda?

Cody Rhodes: Tak ale mniejsza o to. Przedstawiłem Ci wystarczające dowody, ale widzę, że nawet do niej nie zajrzałeś.

Vince: Really? Widocznie miałem ważniejsze sprawy na głowie, ale Ciebie to nie powinno obchodzić. Ja tu jestem SZEFEM! Ty nie masz prawa mi mówić, co mam robić! Rozumiemy się?

Cody: Jasne szefie.

McMahon: To dobrze, teraz przejdźmy do twojej sprawy. Zapoznałem się z twoimi zarzutami odnośnie Ceny i muszę przyznać, że są one żałosne! Jak śmiesz zawracać mi dupę takimi bzdetami. Mam tyle spraw na głowie, jak Undertaker, Kane, John Cena jest kontuzjowany, a ty przychodzisz tu do mnie jakby do sklepu, albo szatni dla bydła. To nie jest domek letniskowy. Precz mi z oczu! Żałosne. Naprawdę żałosne. John przyjdź tu do mnie.

Laurinaitis pojawia się mając butelkę wina w ręce.

McMahon: Przecież mówiłem Ci, żebyś przygotował białe wino, a ty dajesz mi czerwone gówno. Z kim ja pracuje?

Laurinaitis: Przepraszam szefie, ale to wina Berta Harta. To on pewnie podmienił butelki. Szefie to nieudacznik, który powinien być już dawno zwolniony.

McMahon: Przynieś lepiej to wino.

Laurinaitis: Tak jest szefie.

McMahon: Aha bym zapomniał. Dzisiaj odbędzie się Tag Team Match: Cody Rhodes oraz Kane vs Christian oraz Undertaker. Ty będziesz sędzią specjalnym.

Laurinaitis: Ja? Dlaczego ja? Przecież wiesz, że Kane oraz The Undertaker są nieobliczalni.

Vince McMahon: Właśnie dlatego będziesz pełnił te funkcję w walce. Chcę sprawdzić ich reakcję, ponieważ muszę się przygotować do niedzieli, gdzie również będę sędzią specjalnym

--

po kilkuletniej przerwie do WWE powraca legenda hardokru Mick Foley! Publika była bardzo zaskoczona, a Foley wolnym krokiem zmierzał w kierunku ringu!

Mick Foley: Jak to mówiła farmerka z Kansas, nie ma to jak w domu. Moim domem jest WWE, ale dziś chce pogadać o poważnych sprawach. WWE ma ostatnio nie lada problem- zamaskowane postacie atakują wszystkich, Vince McMahon jest skonfliktowany z mistrzem WWE, lecz najważniejsze jest to, że w obecnym rosterze Raw nie ma takiego zawodnika, który jak wchodzi, to wprowadza element Hardcoru. Nie twierdze, że obecny roster Raw jest słaby, ponieważ jest w nim bardzo dużo utalentowanych zawodników, jednak żaden z nich nie wprowadza Hardcoru w życie.

Mickowi przerywa Cody Rhodes!

Rhodes: Nikt mnie dzisiaj nie traktuje poważnie. Vince mnie olał, ale w głębi duszy wie, że popełnił błąd. Ty natomiast Mick nie tylko popełniasz błędy, Ty jesteś jednym wielkim błędem. Powracasz po latach i mówisz, że żadna gwiazda WWE nie wprowadza Hardcoru, ale to bzdury. Popatrz na mnie. Ja jestem Cody Rhodes- najwspanialsza, najbardziej charyzmatyczna gwiazda WWE w historii. Nikt nie może mi dorównać, dlatego teraz opuść mój ring, bo w przeciwnym wypadku dostaniesz to, czego oczekujesz- element Hardcoru, tyle że ty będziesz moją ofiarą!

Foley: Naprawdę nieźle, jednak bądźmy poważni. Ty i era Hardcoru? Nie sądzę. Może i posiadasz walizkę MITB, jednak tak naprawdę każdy wie, że na Night of Champions to Christian z tobą wygra.

Rhodes: Nonsens Foley. Im jesteś starszy tym głupszy, jednak ja mam na to lekarstwo. Jeszcze jedno słowo i dostaniesz lanie swojego życia, a to na pewno wybije Ci głupotę z głowy. Jeśli chodzi o Christiana to jest on takim samym nieudacznikiem jak Cena, czy ty Foley. Walka z nim na Night of Champions będzie tylko spacerkiem, ponieważ z Night of Champions wyjdę, jako nowy mistrz WWE. Dlatego okaż mi teraz szacunek, ponieważ już w poniedziałek stanę się główną twarzą WWE!

Foley: Gratuluje Ci stary, ale teraz pozwól, że Ci kogoś przedstawię. Panie i panowie oto zawodnik, który przywróci Hardkor do WWE na stałe- Dean Ambrose!

Ambrose wbiega z krzesełkiem w ręce i od razu atakuje Rhodesa. Ambrose po wymierzeniu Rhodesowi kilku ciosów krzesłem przymierzał się na Running Knee Lift, lecz Rhodes w ostatniej chwili umknął. Ambrose przejął mikrofon od Foley’a.

Ambrose: Jestem w tym biznesie już od dziesięciu lat i wiem, jak wygląda prawdziwy Wrestling. Wprowadzę na te show elementy Hardkoru, ponieważ wiem, że jesteście już znudzeni ciągłym oglądaniem sportowej rozrywki. Wprowadzę do tej federacji rewolucję, która zacznie się już za chwilę! Kto odważy się walczyć ze mną? Yippee-ki-yay, motherfucker!

Nikt się nie pojawia, więc Ambrose atakuje Foley’a! Ambrose wygląda jakby był w innym świecie wymierzając Foley’owi bardzo dużo ciosów w głowę. Dean dodatkowo sięgnął po krzesełko, którym obijał Foley’a, do czasu, aż ten był nieprzytomny! To nie wszystko, ponieważ Ambrose włożył nogę Micka pomiędzy krzesło, wszedł na narożnik i skoczył na krzesełko, w którym była noga Foley’a! Foley zwijał się z bólu, a tymczasem Ambrose opuścił ring, przy mieszanej reakcji. Na arenie pojawiły się służby medyczne, które wsadziły Foley’a na nosze. Na Titantronie zobaczył to Ambrose, który wrócił po Foley’a zrzucając go z noszy. Ambrose wbił Micka w metalowy narożnik, po czym wymierzył mu Running Knee Lift! Ambrose wypowiedział jeszcze Yippee-ki-yay, motherfucker, w kierunku Foley’a i opuścił ring!

--

Walka #5) Non Title Tag Team Match [special Guest Referee John Laurinaitis]

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/56/Cody_Rhodes_CutOut_Jess-x.jpghttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/21/Kane7_cutout_by_Crank.jpg vs http://psd-dreams.de/data/thumbnails/118/Christian_CutOut_Jess-x_2.jpghttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/33/undertaker1_wrestlingmaniac.png

W ringu czekał już mistrz WWE Undertaker oraz Christian. Po chwili do ringu wszedł Laurinaitis, który podał rękę Christianowi. Ten przywitał się z nim, po chwili John to samo zaproponował Undertakerowi, lecz ten złapał go za koszulkę i powiedział, że nie ma ochoty dzisiaj walczyć. Nagle wybrzmiało Theme Rhodesa i Cody zmierzał w kierunku ringu. Zatrzymał się jednak w połowie rampy czekając na swojego partnera. Kane pojawił się na rampie, a Cody pytał się go czy może zacząć walkę. Kane nic nie odpowiadał, więc Rhodes miał do niego pretensję. Nagle Kane zaatakował Rhodesa wbijając go w schodki. John dał sygnał rozpoczęcia walki, a tymczasem w drużynie Face’ów rozpoczął mistrz WWE Undertaker.

Kane oraz Taker spojrzeli sobie w oczy, po czym rozpoczęła się zacięta wymiana ciosów, z której lepiej wyszedł Kane. IC Champion wysłał mistrza WWE do narożnika, gdzie zasypał go nawałnicą ciosów. Po chwili Kane chciał wykonać Clothesline w narożniku, lecz Taker zrobił unik i teraz to on zasypał Kane’a gradem ciosów. Taker posłał brata do narożnika swojej drużyny i dokonał zmiany z Christianem. Taker jeszcze na chwilę pozostał w ringu, ale tylko po to, aby wykręcić rękę Kane’a. Christian wszedł na narożnik i wymierzył Kane’owi Double Axe Handle w rękę- 1 count. Christian poczekał, aż Kane wstanie, po czym chciał wykonać mu akcję, lecz Kane uprzedził rywala wymierzając mu potężny cios podbródkowy. Kane dodatkowo nadział Christiana na liny, wszedł na narożnik i mamy Flying Clothesline! 1…2.. Kick Out! Kane miał pretensję do Laurinaitisa, za to, że nie zakończył walki. Wykorzystał to Christian, który zaskoczył rywala low dropkickiem w nogę, po czym wymierzył mu Snap DDT! 1...2… Kick Out! Christian dokonał zmiany z Takerem, a ten dorzucił od siebie serię Elbow Dropów oraz Leg Drop- 2 count. Tym razem to Taker miał pretensję do Laurinaitisa. John był wyraźnie przestraszony, a tymczasem Kane zaskoczył brata wymierzając mu Clothesline w tyłu głowy. Kane do tego dorzucił Sidewalk Slam, po czym zasygnalizował Chokeslam! Undertaker powoli się podnosił, a Kane złapał go za szyję, lecz Undertaker uniknął Chokeslamu, po czym wbił Kane w metalowy narożnik! Undertaker dokonał zmiany z Christianem, a ten postawił na akcję w locie, nie była to jednak słuszna decyzja, ponieważ Kane złapał go w powietrzu podbródkowym! Christian nie wylądował jednak na macie, tylko w narożniku, a tymczasem Kane przejechał palcem po szyi, tyle, że pokazał to w stronę Takera! Kane wyniósł Christiana i wymierzył mu charakterystyczne dla Undertakera Snake Eyes oraz Jumping Lariat! Kane zasygnalizował Chokeslam, a tymczasem poza ringiem wstał Rhodes, który wskoczył na krawędź ringu i dokonał niesygnalizowanej zmiany z Kane’em. To bardzo rozwścieczyło potwora, który wymierzył Chokeslam Rhodesowi! Po chwili to samo czekało Christiana! 1..2.. Undertaker przerywa pinfall. Taker od razu wszedł w wymianę ciosów z Kane’em. Przerwać to chciał Laurinaitis, lecz bracia wymierzyli mu Double Chokeslam! Kane oraz Undertaker ponownie spojrzeli sobie w oczy, lecz po chwili ponownie wywiązał się brawl. Był on w miarę wyrównany do momentu, w którym Kane skontrował próbę Chokeslamu, po czym wbił Takera w metalowy narożnik. Kane do tego wymierzył bratu Chokeslam!! Czy tak samo będzie na PPV? Big Red Monster stanął nad Takerem i szykował się na swój Taunt, lecz w tym momencie od tyłu walizką powalił go Rhodes! Cody był gotowy zrealizować kontrakt, lecz w tym momencie Christian wymierzył mu Spear! Christian stanął nad Rhodesem i dumnie uniósł rękę w geście triumfu. Czy to samo zobaczymy na Night of Champions, o tym przekonamy się już w niedzielę.

--

Tymczasem nas Backstage’u Vince z niezadowoleniem patrzył na obrót spraw podczas walki Tag Teamowej. Po chwili do jego pokoju weszli Mark Henry oraz Ryback. Vince powiedział, że nie ma teraz dal nich czasu, lecz Ci złożyli mu propozycję, lecz nie usłyszeliśmy, jaka to propozycja, ponieważ kamera się

--

Main Event) Single semi-final Match for Light Heavyweight Title

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/1483/Pac.jpg vs http://psd-dreams.de/data/thumbnails/28/rmyaren.png

Zawodnicy okazali sobie szacunek podając sobie ręce. Od początku walki obaj narzucili bardzo szybkie tempo, popisując się znakomitymi kontrami. Po chwili Mysterio zmienił taktykę i mądrze ruszył na rywala wymierzając mu serię Low Kicków, a low dropkickiem sprowadził rywala do parteru. Nie tracąc czasu Rey dorzucił Hurricanrane, po której były zawodnik sceny niezależnej wyleciał z ringu. Rey wzniósł ręce w górę i wymierzył rywalowi imponującą Somersault Planche poza ring! Rey poza ringiem dorzucił jeszcze jedną Hurricanrane, przez co Satterly wbił się barkiem w metalowy narożnik podtrzymujący konstrukcję ringu. Mistrz 619 ułożył rywala na krawędzi ringu, lecz Ben uniknął Apron Leg Dropu. Ben już w ringu postawił na Slingshot Senton- 2 count. Satterly chciał pójść, za ciosem, ale doświadczony Mysterio sprytnie uniknął kopnięcia rywala, po czym zaskoczył rywala Inside Cradle- 2 count. Mysterio spróbował Springboardu, lecz Ben przechwycił go w locie, i wymierzył Standing Moonsault Side Slam! 1..2..Kick Out! Satterly poszedł za ciosem i popisał się Frankensteinerem oraz imponującym Standing Corkscrew Moonsaultem- 2 count. Ex-PAC wskoczył na narożnik, lecz tak doskoczył do niego Mysterio. Na szczycie narożnika wymianę ciosów wygrał Ben, lecz to do Rey’a należało ostatnie słowo w postaci Arm Dragu z narożnika! Do tego Mysterio dorzucił Springboard Back Elbow oraz Leg Drop z drugiej liny-2 count. Rey chciał sięgnąć po charakterystyczny Bulldog, lecz Ben skontrował to na Facebuster! 1…2…Kick Out! Ben odbił Mysterio od lin, lecz nadział się na Titl-a-Whirl Arm Drag oraz Double Rotation Headscissors. Mysterio wszedł na narożnik, lecz Ben skontrował Seated Senton na Slingshot Powerbomb! 1…2…Kick Out! Ben wszedł na narożnik i wymierzył Shooting Star Knee Strike, lecz ponownie tylko 2 count! Ben chciał sięgnąć po akcję, która tydzień temu dała mu zwycięstwo, czyli Middle Rope Phoenix Splash, lecz Mysterio zrobił unik, i szybko przypiął rywala- 2 count. Rey tym razem udanie wymierzył rywalowi Wheelbarrow Bulldog- 2 count. Rey nie pozwolił wstać Benowi wymierzając mu potężne kopnięcie oraz Springboard Moonsault Senton! 1…2… Kick Out! Rey szykował się, aby ustawić rywala pod 619, lecz Ben nie dał sobie wykonać dropkicku, po czym szybko ruszył na rywala ze Slingshot Frankensteinerem, Handspring Backflip Tornado DDT oraz Standing Corkscrew Shooting Star Pressem! Ben zaszedł rywala od tyłu, lecz Rey skontrował próbę Tiger Hold Suplexu, na Small Package- 2 count. Ben posadził Mysterio na narożniku i szykował się na Back Suplex z narożnika, lecz Rey nie dał sobie wykonać tej akcji, po czym zrzucił Bena z narożnika i ruszył na niego ze swoim combem, czyli Diving Seated Senton, Springboard Crossbody oraz Enzuigiri! Rey dodatkowo wysłał rywala na druga linę i szykowało się 619, lecz Ben uniknął finishera rywala, po czym wymierzył Reyowi Tiger Hold Suplex oraz udany Middle Rope Phoenix Splash! 1…2… Kick Out! Ben był zrozpaczony i na chwilę odsapnął w narożniku, czekając, aż Mysterio wstanie. Rey się podniósł, a Satterly chciał mu wykonać diving clothesline z drugiej liny, lecz Rey złapał go w locie dropkickiem. Ben wylądował przez to na drugiej linie, a Mysterio wymierzył mu 619 oraz Top Rope Splash! 1…2… KICK OUT! Rey musiał odsapnąć, więc na chwilę ułożył się na linach. Tymczasem na ring wbiegł Hunico, który zaatakował Mysterio oraz Bena. Sędzia ogłosił Double DQ, a tymczasem Hunico wymierzył Rey’owi Samoan Drop oraz Swanton Bomb! Po chwili to samo czekało Bena. Hunico wziął mikrofon i powiedział, że zwycięzcą tej walki jest Hunico, ponieważ tak naprawdę tylko on zasługuje na to, by być mistrzem wagi średniej. Tym akcentem kończy się ten epizod Raw, ostatni w drodze, do Night of Champions.

--------------

Newsy:

*Walką wieczoru gali Night of Champions będzie walka o mistrzostwo WWE, czyli Undertaker vs Kane. Ja od siebie chciałbym dodać, że bardzo dziękuje wszystkim, którzy wzięli udział w ankiecie.

*Mick Foley napisał na twitterze zaraz po Raw, że jest dumny z Deana Ambrose. Foley powiedział, że Dean znakomicie odegrał swoją pracę i zaliczył debiut marzeń.

*Spekuluje się, że na Hell In a Cell może dojść do walki legendy, z wrestlerem z obecnego rosteru.

------------

Karta na Night of Champion:

1.Special Guest Referee[Vince McMahon] for WWE Championship Match Kane vs Undertaker©

2.Fatal 4 Way Tag Team Title Match: Epico & Primo© vs Sheamus & Regal vs The Usos vs Otunga & Slater

3.Table Match Randy Orton vs Wade Barrett

4. Single Match: Cody Rhodes vs Christian

5. Single Match: Tyson Kidd vs Alberto Del Rio

6. Single Match for USA Title: Jack Swagger© vs Sheamus

7.Final Match for Light Heavyweight Title Hunico vs ???

----

Edytowane przez szpicu

Czekałem aż dodasz odcinek Raw żeby go skomentować i zarazem zrewanżować się na twoje komentarze :D.

- Dobry segment otwierający. Już wcześniej można było podejrzewać Cene więc Rhodes ameryki nie odkrył :) . Ta wymiana zdań jeszcze bardziej namieszała w kontekście zamaskowanych postaci. Z jednej strony Cena odgrywa nie winnego a z drugiej stwierdzenie Cody'ego może być prawdą.

-Bardzo dobra walka. Cieszy mnie zwycięstwo Kidda i to że go promujesz.

-Segment na parkingu ciekawy i wydaje się że wszystko jest jasne. Chociaż dopuszczam taką wersje że Cena zrobił to dla przykrywki i on też jest jednym z członków.

-Dobra walka Drewa z Brodusem. Ogólnie muszę przyznać że patrząc na stajnie Najemników widzimy samych Jobberów w realnym WWE. Przynajmniej u ciebie coś znaczą :P.

-Segment Swaggera i Del Rio. Wszystko było fajne. Ale zauważyłem że niektóre segmenty w których dochodzi do wymiany zdań piszesz w formie dialogu a inne w formie raportu.

-Bardzo ciekawa walka o pas USA. Jedyne do czego można się przyczepić to moment w którym wbiega Sheamus "W tym czasie z drugiej strony na ring wbiegł Sheamus, który poczekał na moment, w którym Sheamus się obróci, po czym wymierzył mu Brogue Kick!". Tam chyba za drugim razem powinno być Swagger :D.

-Kontuzja Ceny i dyskusja Vinca z Codym chyba mnie utwierdzają w tym że Cena ma coś na sumieniu.

-Niespodziewany debiut Ambrosea i po tym co zrobił chyba będzie sporo znaczył na Raw.

-Undertaker i Christian zwyciężają. Tego się spodziewałem i tak było. Muszę przyznać że chciałbym mieć cierpliwość do pisania tak długich walk. Nie potrafię jakoś wydarzeń w ringu przenieść na słowa a szkoda bo jak widzę u ciebie sporo to daje.

-Ostatnia walka dobra w szczegulności końcówka która sporo namieszała. Ciekawe kto się zmierzy z Hunico skoro zwycięzcy niema :).

Wieri, thx za komentarz.
W tym czasie z drugiej strony na ring wbiegł Sheamus, który poczekał na moment, w którym Sheamus się obróci, po czym wymierzył mu Brogue Kick
- oczywiście masz z tym rację. Zamiast
poczekał na moment, w którym Sheamus się obróci
powinno być poczekał na moment, w którym Swagger się obróci

Bardzo dobrze opisujesz walki. Mi to nie przeszkadza, ale moim zdaniem powinieneś "oszczędać walki" na PPV. :-) Każdy robi jak lubi.

Jeśli chodzi o RAW:

- udany debiut Ambrose'a. Udany w sensie, że znaczący. Zaatakował Cody'ego, a potem Foley'a. Mam nadzieję, że u ciebie będzie heelem. Może walka z Mickiem na PPV? Albo Ambrose vs. "człowiek" Foleya. :-)

- Kane wygrywa jak na razie feud o pas z Takerem, ale coś tak myślę, że to jednak DeadMan wyjdzie z pasem WWE po Night of Champions. A jak tam pas IC? Kane jest nadal posiadaczem tego pasa? Sorry, że nie wiem, ale ostatnio jestem do tyłu w twoich diary. Nie głosowałem w ankiecie, ale też myślę, że ME NoC powinna być walka o pas WWE: Taker © vs. Kane.

- Bardzo dobrze, że promujesz Kidda, ale mam nadzieje, że Alberto wygra z nim na PPV.

- Dobry ME. Ładnie rozpisany. Atak Hunico i Double DQ. Ciekawe kto zmierzy się z Hunico o pas Lightweight. Może Triple Threat?

To tyle ode mnie jak na razie. Czekam na kolejny odcinek. :smile:

Zapraszam do czytania i komentowania mojego "pamiętnika " :D

http://forum.attitude.pl/viewtopic.php?t=36930

13733671444f88171103758.jpg

łukaszek123, dzięki za komentarz. Kane u mnie jest nadal mistrzem Interkontynentalnym, jednak walka z Takerem bd tylko o pas WWE :P

Przy tobie wypadam bardzo słabo. Ogólnie widać, że lubisz (albo kochasz) to co aktualnie robisz. Widać bardzo duże zaangażowanie w twoich pracach, podoba mi się też pomysł z power'em! Co do samego RAW to cieszy mnie to, że PAC jest bardzo widoczny i daje rade w walkach z Mysterio! Proszę cię, abyś nie porzucał tego projektu, ponieważ będzie to duża utrata dla Booking Zone :razz:
On Memories - Ryan Dunn (1977-2011)

98601568850ba66cb4a40b.jpg

*Pierwszy segment był dość długi i dość ciekawy... Chciałbym, aby liderem zamaskowanych był Cena (to byłoby świetne), ale mój wniosek z wypowiedzi Młodego Rhodesa jest taki, że to właśnie on stoi na ich czele i celowo użwya akcji AA, aby wprowadzić wszystkich w błąd ;)

*Pierwsza walka była dobra... Zaskoczyło mnie to, że Truth użył akcji CCB- jest to jedna z moich ulubionych akcji, ale w wykonaniu gościa, który ma nieco ponad 185 cm. wzrostu nie kupiłbym.

*No jak już mówiłem to pewnie Rhodes stoi na ich czele, albo ktoś jeszcze inny... Szkoda, że jednak to nie Cena.

*Fuck Yea! Klej poskładany w squashu przez Drew McIntyre'a oraz słuszne potraktowanie go po walce przez resztę drużyny Szkota- chyba Revolution się nazywają? Za to zdecydowanie należy się plusik ;) Niech gruby kończy karierę, ale w ten sposób, że zostałby pobity, tak jak Noble przez Rudego na którymś z RAW w WWE.

*Walka Swaggera z Del Rio również była dobra, ale niektóre słowa powtarzały się. Interwencja Rudego, który powalił obu zawodników Brogue Kickiem również ciekawa, ale liczę na to, że Swaggi nie przegra z nim walki o pas.

*Walka New York Weapons Bonus Match miała naprawdę świetnie dobrany skład oraz booking, ale jest jedno ale... Jeśli Curt wykonał na Alex'ie swój finisher Diving Elbow Drop, jeśli ten jest chociaż Mid Cardem to przypuszczam, że Curt powinien wygrać- ale to jest mało ważne.

*Segment Vince-Rhodes był trochę cienko rozpisany- wszystko wyszło stucznie. Na początku Vince nagle wybuchł i powiedział Rhodesowi, że to on jest szefem, a Rhodes nie może mu rozkazywać... Mogłeś to nieco inaczej napisać, np. w taki sposób, że rozkazywałby a nie był potulny jak baranek.

*Segment, w którym powrócił Foley i zadebiutował Ambrose wypadł całkiem nieźle, ale

rzucając okiem na to czyich wypowiedzi mogę się spodziewać liczyłem, że Ambrose od razu zaatakuje Foley'a i że będzie on jednym z tych zamaskowanych, co byłoby według mnie lepszym rozwiązaniem. Rhodes nie musiałby być od razu liderem, mógłby im po prostu pomóc się dostać do MR.

*Walka drużynowa miała bardzo ciekawy skład oraz bardzo dobry przebieg- chociaż szkoda, że ten pojedynek nie był ME gali, w którym zawalczyli PAC i Mysterio, którzy według mnie powinni się znaleźć gdzieś w środku karty. Szkoda, że Rhodes jednak nie zrealizował kontraktu.

Blaze9, dzięki za komentarz.
*No jak już mówiłem to pewnie Rhodes stoi na ich czele, albo ktoś jeszcze inny... Szkoda, że jednak to nie Cena.
mogę Ci zaspojlerować, że na pewno za zamaskowanymi nie stoi, ani Cena, ani Rhodes. Mam wobec tego story ogromne nadzieję, i liczę, że czytającym moje wypociny również się spodoba. Tak, więc czekajcie, a mam nadzieję, że się nie zawiedziecie.

http://1.bp.blogspot.com/-mxp-weEImPc/T5gIThhF4qI/AAAAAAAAApE/c6s_VXOmDGM/s1600/smackdown-logo.png

Jim Ross: Witamy WWE Universe na dzisiejszym epizodzie SmackDown! Ja jestem Jim Ross, a obok mnie siedzi Michael Cole!

Michael Cole: Ja również witam fanów WWE. Dzisiaj SmackDown gości w Oklahoma City.

Jim Ross: Tydzień temu zamaskowane postacie zakłóciły Main Event, którym było Battle Royal o miano pretendenta do WH Title. Dzisiaj Bret Hart ma podjąć decyzję, kto zawalczy z Dolphem Zigglerem na PPV.

Michael Cole: To i jeszcze więcej czeka na dzisiejszym SmackDown. Nie możecie tego przegapić.

„break down the walls” dzisiejszy epizod Friday Night SmackDown otwiera Y2J- Chris Jericho!

Chris Jericho: Tydzień temu byłem blisko wygrania Battle Royal. Nawet bardzo blisko, i kto wie, czy bym tego nie dokonał gdyby nie interwencja zamaskowanych postaci. Nie obchodzi mnie to, kim oni są i jakie mają zamiary, obchodzi mnie natomiast pas mistrzowski wagi ciężkiej. To po to Y2J powrócił na SmackDown, dlatego ucieszyłbym się gdyby Bret Hart wybrał mnie, jako pretendenta do WH Championship Matchu na Night of Champions. Jestem pe…

Chris czeka na pojawienie się GM’a, lecz uprzedza go Damien Sandow!

Damien Sandow: : Chris Jericho. Syn marnotrawny powrócił do WWE i od razu zostaje obsadzony złotem. Widać, że te show kierowane jest przez ciemne masy, które dążą do ogłupienia społeczeństwa. Ja tymczasem jestem intelektualną siłą, a wy powinniście dla własnego dobra słuchać mnie, a nie na mnie buczeć Naprawdę przerażający jest poziom głupoty w tym mieście. Ludzie tacy jak WH Champion Dolph Ziggler, czy ty Chris doprowadzają ten kraj do jeszcze większego upodlenia myślowego. Ja jednak mam na to radę- Damien Sandow jako WH Champion, już w tą niedzielę. Tylko to może was ocalić, ponieważ ja jestem waszą ostatnią deską ratunku. Jestem odkupicielem!! You’re Welcome!

Panowie wymienili groźne spojrzenia i wydawało się, że dojdzie do bójki, lecz do rozmowy włączył się Daniel Bryan, wraz z AJ Lee! Fani tymczasem skandują NO! Daniel w drodze do ringu wyrwał jednemu z kibiców plakat z napisem NO!, po czym schodkami wszedł na ring.

Daniel Bryan: : Patrzcie uważnie na ten plakat. Co na nim piszę? NO! To powinien zrobić Bret Hart, kiedy będzie brał Ciebie Damien i Ciebie Chris pod uwagę w ustalaniu pretendenta do pasa mistrzowskiego! To powinien zrobić Bret Hart, gdy będzie brał pod uwagę mnie! Ja najbardziej oszukany człowiek w historii WWE, powinienem dostać walkę o pas wagi ciężkiej, ponieważ tylko ja na nią zasługuje! YES, YES, YES, YES, YES!!

Damien Sandow: : Stop! Przestań! Twoja głupota nie zna granic! Stop!

Daniel Bryan: : YES, YES, YES, YES!

Damien Sandow: : You’re Welcome!

Daniel Bryan: : YES, YES, YES, YES!!!

Chris Jericho: : WOULD YOU PLEASE SHUT THE HELL UP!!!

Damien i Daniel spojrzeli się na Chrisa, po czym zaatakowali go! Na pomoc Chrisowi przybył Big Show, który wyczyścił ring, po czym wymierzył Chokeslam Y2J’owi! Fani byli zaskoczeni, a Big Show wziął mikrofon.

Big Show: : Bret właśnie przed chwilą pokazałem Ci, co by było gdybym mógł wystąpić w Battle Royal. Największy Atleta świata z pewnością byłby teraz pretendentem, lecz wiec, że uszanuje każdą twoją decyzję. Jeśli chodzi o Ciebie Bryan tydzień temu udowodniłeś, że jesteś jeszcze większym sukinsynem. Potrafisz atakować tylko z zaskoczenia, jednak ja mam pomysł, jak Cię utemperować. Ja kontra ty, jeszcze dzisiaj na SmackDown!

Bryan, który stał na rampie ironicznie uśmiechał się w stronę Big Showa, po czym podniósł do góry, karteczkę, na której było napisane NO! Daniel zaczął skandować NO!, a fani na przekór Danielowi skandowali YES! Od tyłu tymczasem zaatakował go swoim pasem Dolph Ziggler! Dolph stanął na rampie, a Aj uciekła na zaplecze.

Dolph Ziggler: : Daniel tydzień temu powiedziałeś, że jestem złodziejem. Może i jest w tym nieco prawdy. Wykorzystanie walski na tobie było o wiele łatwiejszym zadaniem, było to również bardziej wygodne, ale nie zrobiłem tego tylko z tego powodu. Chciałem Ci udowodnić, że jesteś tchórzem, który robi z siebie ofiarę. Zdobywając WH Championship powinieneś się nastawić na to, że zwycięzca MITB może wykorzystać swoją walizkę. Możecie teraz na mnie buczeć, lub nie, ale wiedzcie, że zdobycie tej walizki kosztowało mnie więcej, niż Ciebie Daniel. Ja w drodze po walizkę, musiałem pokonać siedmiu innych zawodników, równie dobrych i zdeterminowanych. Ty tymczasem pokonałeś jednego zawodnika. Jeśli chodzi o was, to nie ważne jest to, z kim przyjdzie mi walczyć. Ważne jest to, żeby na Night of Champions dać fanom, to czego oczekują, czyli znakomite widowisko.

Dolph rzuca mikrofon i przy owacji fanów udaje się na zaplecze, zostawiając w ringu lekko zdziwionego Big Showa. Big Show również szykował się do opuszczenia ringu, lecz w końcu na rampie pojawił się Bret Hart!

Bert Hart: Big Show przed chwilą pokazałeś swoją dominację. Ty Bryan dostałeś już swój rewanż o pas. Nie obchodzi mnie to, że przegrałeś. Damien, jeśli o Ciebie chodzi w ostatnich tygodniach naprawdę poczyniłeś duży postęp. Dodatkowo razem z Chrisem pozostaliście w ringu podczas zeszłotygodniowego Battle Royal. To bardzo duży argument. Na końcu pozostałeś ty Jericho. Po powrocie pokazujesz, że dalej jesteś w formie. Jak powiedział Dolph twój powrót na pewno ożywi to show, jednak czy od razu po powrocie zasługujesz na walkę o główny pas? Rywalem Dolpha Zigglera, na Night of Champions będzie Damien Sandow oraz Chris Jericho! Daniel Big Show wy natomiast macie ze sobą jakiś problem, Dalego rozwiążecie swoje sprawy jeszcze dzisiaj w tym ringu!

Night of Champions Promo!- this Sunday!!

1. Normal Match- Kofi Kingston vs Sin Sara

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/620/Kofi_Kingston_10.jpg vs http://psd-dreams.de/data/thumbnails/975/Sin_Cara4_cutout_by_Crank.jpg

Początek tak, jak można było się spodziewać był szybki. Cara wymierzył rywalowi kilka kopniaków, przez co Kofi miał problemy. Sin chciał pójść za ciosem, lecz nadział się na efektowny dropkick od Kofiego. Kofi dorzucił do tego kilka kopnięć oraz Modified Russian leg Sweep- 2 count. Kofi próbował dorzucić do tego Nothern Lights Suplex, lecz Cara skontrował to na Arm Drag, po którym Kofi wyleciał poza ring. Cara wziął rozbieg i popisał się fenomenalną akcją zwaną Corkscrew Plancha! Już w ringu Cara postawił na Tornado DDT z drugiej liny! 1…2…Kick Out! Kofi uniknął Enzuigiri i ruszył na rywala z serią Back Chopów, High Jump Clotheslinem, oraz High Crossbody! Kofi dorzucił do tego Boom Drop, lecz Cara uniknął Trouble In Paradise i teraz to on odważnie ruszył na rywala z Handspring Back Elbowem, cornerflip armdragiem oraz Enzuigiri! Cara posadził rywala na narożniku, lecz Kingston nie dał sobie wykonać Moonsault Side Slamu zrzucając Care z narożnika. Kingston wykorzystał pozycję, w jakiej znajdował się Cara i wymierzył mu Boom Drop z narożnika! 1…2…Kick Out! Kingston ponownie zasygnalizował TIP, lecz tym razem Cara schował się za linami. Kingston chciał to wykorzystać, lecz Cara wymierzył mu Rope Grib Enzuigiri! Cara dorzucił Springboard Hurricanrane oraz Sunset Flip Powerbomb! 1…2…KICK OUT! Cara chciał wymierzyć ostateczny cios, lecz Kingston uniknął La Mistica, po czym miał dla rywala SOS! 1…2… KICK OUT!! Zrozpaczony Kingston podniósł rywala, lecz Cara zaskoczył go Roll-Upem- 2 count. Kingston oraz Cara wstali równocześnie. Rozpoczęła się wymiana ciosów, po której Kingston z nikąd wymierzył rywalowi Trouble In Paradise! 1…2…3! Kingston wygrywa ten bardzo emocjonujący pojedynek!

GM Room

Na zapleczu do Breta Harta przyszedł Wade Barrett. Wade powiedział, że to nie sprawiedliwe, że Randy wybrał rodzaj ich pojedynku na Night of Champions. Bret powiedział, że zgadza się w stu procentach z Barrettem, dlatego jeszcze dzisiaj Wade Barrett oraz Randy Orton zmierzą się z rywalami, których Bert im wybierze. Kto wygra w lepszym czasie wybierze rodzaj walki, w jakiej zmierzą się na NIC. Wade był zadowolony, a Bret Hart, powiedział mu, żeby teraz udał się na ring, ponieważ jego walka odbędzie się za chwile!

2. Beat the Clock Challenge- The Great Khali vs Wade Barrett

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/2097/Wade_Barrett_2012CutByJibunjishin3.jpg vs http://psd-dreams.de/data/thumbnails/32/The_Great_Khali_3_CutOut_Jess-x.jpg

Barrett wyglądał jakby był lekko zszokowany gabarytami swojego rywala. Khali chciał to wykorzystać i wepchnął rywala do narożnika. Khali obijał tam Wade’a, lecz Anglik sprytnie schował się za linami, więc Khali musiał przestać. Wade od razu wykorzystał chwilę nieuwagi rywala i wymierzył mu low dropkick prosto w nogę. Khali się zachwiał, a tymczasem Wade ruszył z kolejnym low dropkickiem oraz serią kopnięć w nogę rywala. Po tych ciosach Khali upadł na kolana, a Wade wymierzył mu DDT! 1…2…Kick Out! Wadeowi zależało na czasie, więc chciał podnieść rywala, lecz Khali zaskoczył go Back Body Dropem! Do tego dorzucił serię Brian Chopów- 2 count. Khali zasygnalizował Punjabi Plunge, lecz Wade wyturlał się z ringu. Khali chciał pójść za rywalem, jednak Wade sprytnie wymierzył mu Big Boota, gdy był na krawędzi ringu. Anglik do tego nadział rywala na liny, po czym wszedł na narożnik i wymierzył Diving Elbow Drop! 1…2… Kick Out! Wade był bardzo zdenerwowany i wściekle stempował rywala, oraz wymierzył serie Elbow Dropów! Wade spróbował przypięcia, lecz po raz kolejny 2 count. Anglik spróbował wynieść rywala pod Wasteland, lecz nie dał rady podnieść Khaliego, który wymierzył Barrettowi Punjabi Plunge! 1…2..KICK OUT!! Khali po raz drugi próbował wykonać finisher, lecz tym razem Barrett wydostał się spod Punjabi Plunge, po czym otarł oczy rywala o liny. Do tego doszło imponujące Winds of Change, które w końcu zakończyło walkę. Czas to 4.21!

Po walce Wade nie był do końca zadowolony z czasu, w jakim odniósł zwycięstwo, dlatego swoją złość rozładował na Khalim, wymierzając mu serię ciosów kolanem. Wade do tego naciągnął rywala i wymierzył mu potężny nokautujący cios łokciem! Khali padł nieprzytomny na matę, a Wade poprosił o mikrofon

Wade Barrett: Może i nie miałem najłatwiejszego rywala, jednak pokazałem w tej walce swoją inteligencję oraz ogromne serce do walki. Wy tutaj w Ameryce nie wiecie, co to znaczy, ale ja pochodzę z Anglii, a tam prawie każdy umie się dobrze bić. Khali już się o tym przekonał. Dodatkowo wie on jak to jest poczuć moc mojej nowej zabawki. Tak moja nowa broń jest nie do zatrzymania. Ty natomiast Randy przekonasz się o tym już w niedzielę. 4:21- to czas w jakim musisz wygrać swoją, jednak mogę Ci teraz zadeklarować, że go nie pobijesz, ponieważ twoim rywalem będzie ktoś kogo ja wybiorę! Tak, więc na Night of Champions na pewno nie zmierzymy się w Table Matchu!

Barrett miał już opuścić ring, jednak zauważył jak podnosi się Great Khali. Anglik powalił go Big Bootem, po czym jeszcze raz wymierzył Khaliemu potężny Elbow Smash! Wade opuścił ring, a tymczasem Khali został wyniesiony na noszach.

Zostało wyświetlone promo walki o pas mistrzowski wagi ciężkiej, w której Dolph Ziggler będzie bronił tytułu w Triple Threat Matchu. Jego rywalami będą Damien Sandow oraz Chris Jericho.

Na zapleczu Kelly Kelly i jej gość…

Kelly Kelly: Daniel dzisiaj zmierzysz się w walce z Big Showem. Wszyscy są ciekawi, jaką zastosujesz taktykę?

Daniel Bryan: Wszyscy? Co to znaczy wszyscy?

Kelly Kelly: Dobrze Fani WWE chcą wiedzieć jaką masz taktykę.

Daniel Bryan: Fani tak? Powiem Ci coś. Yes, Yes, Yes, Yes, Yes, Yes, Yes, Yes, Yes!!!

Kelly Kelly: Daniel ni…

Daniel Bryan: Nie przerywaj mi mała, głupia, pusta reporterko. Nie obchodzą mnie fani, nie obchodzisz mnie ty, nie obchodzi mnie Big Show! Jestem najlepszym zawodnikiem z obecnego rosteru WWE, nikt nie jest w stanie mi dorównać, ale co z tego jak muszę dzisiaj walczyć z kimś takim jak The Big Show. Gigant uważa się za największego atletę świata, ale prawda jest taka, że Daniel Bryan jest od niego większy, ponieważ jak już mówiłem nikt nie może się równać z Amerykańskim Smokiem! On jest niczym innym, niż wielkie, a raczej ogromne gówno! Góra mięsa i tyle. Chcesz wiedzieć, jaką mam taktykę? Dzisiaj Daniel Bryan będzie niczym maszynka do mięsa, niczym Arnold Schwarzenegger w filmie terminator. Dzisiaj DB przerobi ten tłusty tyłek Showa na kotlet schabowy, który później zjedzą ludzie tacy jak ty Kelly, Big Show czy ludzie, którzy są tu na arenie i obżerają się mięsem! YES! YES! YES! YES! YES!

Fani tymczasem zdegustowani zachowanie Bryana na przekór skandują NO! Nagle do rozmowy dołącza się Big Show. Show od razu wyrywa mikrofon Bryanowi.

Big Show: Powiem, Ci Kelly jaki jest Daniel naprawdę. Daniel to mały tchórz, który ucieka, tylko jak wyczuję zagorzenie. Jest niczym Opos, tylko różnica między nimi jest taka, że oposy udają, a Bryan dzisiaj naprawdę będzie leżał na deskach. Tyle, że to ja go znokautuje!!

Big Show rzuca Bryana w automat z napojami, który naturalnie ulega zniszczeniu, po czym odchodzi zostawiając obolałego Daniela leżącego na podłodze.

GM Room

Ponownie jesteśmy w roomie GM’a. Tym razem gościem Harta był Randy Orton. Rany spytał się GMa, czy to prawda, że Wadę wybierze mu dzisiaj rywala. Bret odpowiedział, że to prawda, więc Randy się bardzo zdenerwował i spytał się, jakim prawem Wadę ma taki przywilej. Bret powiedział, że Barrett był ostatnio z wizytą u samego Vince’a McMahona, a ten dał mu taki przywilej. Bret dodał, że gdyby to od niego zależało, to Barrett nie miał by takich przywilejów, ponieważ każdego zawodnika traktuje tak samo. Orton przyznał GMowi rację i powiedział, że nie ważne w jakiej stypulacji się zmierzą, ponieważ i tak Wadę dostanie lanie życia na Night of Champions. Randall dodał, że jest najniebezpieczniejszym człowiekiem w tym biznesie i nie boi się nowej broni Barretta, ponieważ on ma coś znacznie groźniejszego, coś czego czego bał się każdy, gdy tylko Radny pojawiał się w pobliżu- Punt Kick!

3. Tag Team Match- Prime Time Players (Titus O’Neil &Darren Young vs Sheamus & Regal

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/3673/primetimeplayers.png vs http://psd-dreams.de/data/thumbnails/1439/Sheamus_2012CutByJibunjishin34.jpghttp://psd-dreams.de/data/thumbnails/77/William_Regal_2012CutByJibunjishin3.jpg

Przypomnę, że stawką tego pojedynku jest Title Shot, który jest obecnie w posiadaniu Regala oraz Sheamusa. Zaczynają Titus i Regal. Titus szybko zdominował rywala nadziewając go liny oraz wykonując Back Suplex. Regal chciał odpowiedzieć clothesline, lecz Titus zrobił unik i Regal wylądował w narożniku rywali. Prime Time Players przez chwilę walczyli razem wymierzając Regalowi Double Clothesline oraz kombinacje Back Suplex/Jumping Back Elbow- 2 count. Darren dorzucił serię Leg Dropów, po czym chciał wykonać jeszcze jeden Suplex, lecz Regal skontrował to na Inverted DDT! Czas na reklamy.

Po przerwie akcja trwa poza ringiem, gdzie Titus pchnął Regala do Younga, a ten Flapjackiem nadział Anglika na schodki! Darren tymczasem zajął się Sheamusem, którego nadział na bandę. Playersi wrzucili do ringu Sheamusa i korzystając z liczebnej przewagi popisali się zespołową akcją: Titus wykonał Inverted Atomic Drop, a Young od razu dorzucił Neckbreaker z narożnika! 1…2...Kick Out! O’Neil i Young dokonując częstych zmian na przemian okładali rywala, ale w końcu powrócił Regal, który wyciągnął Darrena poza ring i rozpoczął z nim bójkę przy stoliku komentatorskim! W ringu tymczasem Sheamus uniknął akcji wysokiego ryzyka i ruszył na Titusa ze swoim charakterystycznym atakiem ,czyli: Double Axe Handle, clothesline w narożniku oraz Front Powerslam. Poza ringiem Darren przenucił Regala przez stół komentatorski, a Sheamus wszedł na narożnik i szykował się na akcję wysokiego ryzyka, lecz w tym momencie na apron ringu wskoczył Young, który skutecznie rozproszył Sheamusa. Chwilę nieuwagi rywala wykorzystał Titus, który doskoczył do Irlandczyka, po czym wymierzył mu Back Suplex z narożnika! 1…2…Kick Out!! Titus szykował się już na Spinebuster, lecz Sheamus nie dał sobie wykonać tej akcji, po czym nadział rywala na liny i zaskoczył go Roll-Upem! Pinfall przerwał Darren, który wdał się w wymianę ciosów z Sheamusem. Tymczasem poza ringiem przebudził się William, który wrócił do swojego narożnika. Już w kwadratowym pierścieniu Sheamus nadział rywala na Irish Curse i dokonał zmiany z Regalem. William szykował się na Regal Plex, lecz w tym momencie od tyłu zaatakował go Titus. Sheamus od razu chciał wymierzyć sprawiedliwość w postaci Brogue Kicka dla Titusa, lecz ten zrobił unik i Sheamus trafił w Regala! Zszokowany takim obrotem spraw Sheamus chciał pomóc Tag Team partnerowi, jednak od tyłu zaatakował go O’Neil. Titus wyrzucił Sheamusa z ringu, a tymczasem Darren spokojnie uzyskał pinfall na Williamie! Prime Time Players jadą na Night of Champions!

Po walce Playersi długo świętowali sukces przy gwizdach fanów. Sheamus tymczasem chciał wytłumaczyć nieporozumienie swojemu przyjacielowi, lecz Regal nie chciał słuchać i załamany odszedł na zaplecze.

Zostało wyświetlone promo walki o WWE Championship na Night of Champions!

Reklamy

Ring

Po reklamach w ringu zjawia się Bret Hart!

Bret Hart: Mimo, że dzisiaj już się z wami widziałem, to nie zdążyłem się z wami przywitać, tak więc już oficjalnie w stylu mojego dobrego kumpla- witajcie na Friday Night SmackDown! Mam nadzieję, że do tej pory dobrze się bawiliście. Jeśli nie, to mam na to radę. Za chwilę odbędzie się debata, a jej uczestnikami będą Hunico, Rey Mysterio oraz Ben Satterly!

W ringu zameldowali się Hunico, Ben Satterly. Jako ostatni pojawił się Rey Mysterio, który otrzymał największy doping od widowni

Bert Hart: Rey, Hunico, Ben witajcie. Zaprosiłem tutaj was, aby poinformować, że na Night of Champions zmierzycie się w Triple Threat Matchu, a stawką tego pojedynku będzie Light Heavyweight Championship! Teraz jednak przejdę do sedna sprawy, czyli debaty. Mam dla was zestaw pytań i liczę, że na nie odpowiecie. Hunico zacznę od Ciebie z racji, że jako pierwszy dostałeś się do finału turnieju. Dlaczego to właśnie ty miałbyś zostać Light Heavyweight Championem?

Hunico: Właściwie to co ja tu robię? Aaa, odpowiadam na głupie pytania głupiego reportera. Triple Threat Match? To jest śmiech na Sali Bret! Dajesz walkę komuś, kto nie dotarł do finału turnieju, a zasady dokładnie mówią, że jeśli jeden półfinał zakończy się wynikiem No-Contest, to pas automatycznie przejmuje ten, który dotarł do finału, czyli w tym przypadku pas należy tylko do mnie!

Bret Hart: Zasady mówisz. Pieprzyć to! A z resztą sam jesteś sobie winny, gdybyś nie zainterweniował w walkę Reya i Bena to teraz miałbyś walkę tylko z jednym rywalem, a nie z dwoma. To już jednak nie jest ważne, ponieważ Hunico stracił już swój czas na odpowiedź. Teraz coś dla Ciebie Rey. Niektórzy sądzą, że jesteś za stary na to, aby bawić się w pas wagi średniej. Czy wygrywając pas zamknąłbyś usta tym, którzy w Ciebie nie wierzą?

Rey Mysterio: Ludzie mają prawo myśleć i mówić co chcą, ponieważ żyjemy w wolnym kraju. Dlatego nie mam im za złe, za to, że we mnie nie wieżą. Wprost przeciwnie, to napędza mnie do jeszcze większej pracy podczas treningu, do jeszcze większego wysiłku w czasie walki. Na Night of Champions rezultat walki, nie będzie zależeć tylko ode mnie. Mogę nie zostać przypięty, a przegram tą walkę, jednak, jeśli Bóg da wygrać tę walkę, to z pewnością będę się starał jak najlepiej wypromować ten tytuł, aby nie był on tylko ozdobą na ramieniu. Dążyłbym do tego, aby ten był inspiracją dla młodych zawodników. Odnosząc się do twojego pytania, to nie jest tak, że zamknąłbym komuś usta. Ja nie muszę nic nikomu udowadniać. Robię to, co kocham, i robię to dla siebie, dla rodziny, ale przede wszystkim dla fanów WWE!!

Ben Satterly: Rey ja również kocham robić to w czym aktualnie jestem ja lepszy, czyli w lataniu! Nikt nie jest wstanie zrobić takich akrobacji w powietrzu jak ja. Od czasów jeszcze małego gnojka mnie to inspirowało, dlatego dziękuje Ci Bret za szansę, którą mi dałeś. Dzięki tobie mogę spełnić swoje największe marzenie. A wiecie, co jest w tym najlepsze. Że, przychodząc tutaj do WWE miałem obawy, że skończę, jak większość gwiazd sceny niezależnej, jednak stało się inaczej. Jestem teraz na szczycie dywizji Cruiserweight i codziennie rano muszę się uszczypnąć, aby mieć pewność, że to nie sen.

Hunico: … ciekawe, bardzo ciekawe, lecz nie jest to program „Jak Ben Satterly spełnił swoje marzenie” to jest wrestling. Rozumiem, że zbliża gwiazdka, a razem z nią Święty Mikołaj, jednak tutaj za opowiadanie o swoich marzeniach nie dostaje się prezentu. Jedyne, co możesz dostać to Wpierdol ode mnie już w tę niedzielę!! To będzie taki przedwczesny prezent gwiazdkowy. Jeśli chodzi o Ciebie Mysterio, to ludzie mają rację. Jesteś starym wypalonym wrestlerem ,który ukrywa swoją twarz pod maską. Nic dziwnego, że ludzie stracili do Ciebie zaufanie, skoro własna żona nie jest Ci już wierna! A tak przy okazji, pozdrów ją. Naprawdę jest fajna, córka zresztą też!!

Wściekły Mysterio rzucił się z pięściami na Hunico, wściekle okładając go w narożniku. Powstrzymał go Bret Hart, lecz przez to to Hunico rzucił się na Mysterio i teraz to on wściekle okładał go w parterze. Sytuację próbował załagodzić Satterly, lecz i on włączył się do bójki. Po chwili Bret zawołał na ring ochroniarzy, którzy skutecznie rozdzielili od siebie zawodników. Rey oraz Hunico krwawili, lecz Hunico się tylko uśmiechał, a Rey dalej rzucał się do walki. Segment zakończył się wymianą groźnych spojrzeń pomiędzy Reyem, Benem, a Hunico!

4. Beat the Clock Challenge – Randy Orton vs ???

http://imageshack.us/a/img17/3122/aaacve.png vs http://psd-dreams.de/data/thumbnails/69/randy_orton_9_unconquerable.jpg

W ringu już na swojego rywala czekał Randy Orton. Po chwili na rampie stanął Wadę Barrett, który oznajmił, że rywalem Randy’ego będzie członek najemników Mason Ryan! Orton za bardzo się tym nie przejął, tylko zapraszał Wadę do ringu. Ten jednak oznajmił, że będzie obecny tylko przy stoliku komentatorskim. Ring The Bell! Przypomnę tylko, że Randy musi pokonać rywala, a czas w jakim musi to zrobić, to 4:21. Mason od razu mocno ruszył na rywal wykorzystując swoją przewagę fizyczną. Randy załapał się na Clothesline oraz Powerslam- 1 count. Mason zapiął Key Lock, a Randy na czas. Mineła już minuta, więc Randy wziął się do roboty i dosyć szybko wydostał się z Key Locku, po czym zaskoczył rywala dropkickiem. Walijczyk wyleciał z ringu, a Randy nie tracąc czasu szybko poszedł za nim. Poza ringiem Orton wbił rywala w bandę oraz metalowe schodki, po czym z powrotem wrzucił rywala do ringu. Orton, gdy wchodził na ring, to zatrzymał się na krawędzi i dzikim wzrokiem spojrzał na Barretta. Panowie wymienili spojrzenia, co dało czas Masonowi, który spearem wyrzucił Randy’ego z ringu.

Wadę Barrett: Michael spójrz na Randy’ego. Ten człowiek w ogóle nie umie walczyć. I ktoś taki ma przerwać Barrett Barrage na Night of Champions? Nie sądzę!

Poza ringiem Mason chciał wbić rywala w metalową konstrukcję narożnika, lecz Randy zaskoczył go Backbreakerem! Czas tymczasem leciał dalej i zegar przekroczył już trzy minuty. Randy wrzucił Ryana do ringu, i tym razem nie patyczkował się, tylko od razu wymierzył Rope Hung DDT! Randy zasygnalizował RKO. Ryan powoli się podnosił, lecz i tak otrzymał RKO! Randy przeszedł do pinu, lecz umyślnie go przerwał i ponownie dzikim wzrokiem spojrzał się w stronę Barretta. Orton stanął w narożniku i mamy Punt Kick dla Masona Ryana!! Randy nie przypina, ponieważ nie pozwala mu na to sędzia, który ogłasza koniec walki i zwycięstwo Randy’ego, przez KO! Czas to 4:09, tak więc to Randy wybierze stypulację pojedynku z Wadę’em Barrettem!

Randy Orton: Barrett twoje cwane zagrywki nic Ci nie dały, ponieważ dzisiaj okazałem się lepszy i pokonałem przeciwnika w lepszym czasie. Na Night of Champions również wyjdę zwycięsko, jednak miałeś rację nie zmierzymy się w Table Matchu. Na Night of Champions ja, kontra ty w Last Man Standing Matchu. Ostatni, który będzie na nogach wygra. Zobaczymy wtedy, kto jest mocny tylko w gębie, a kto naprawdę potrafi ranić swoich rywali!

W czasie wypowiedzi Ortona Mason Ryan potrzebował specjalistycznej pomocy, ponieważ nie mógł opuścić ringu o własnych nogach i przez to został wywieziony na noszach. Randy szykował się do opuszczenia ringu, lecz w tym momencie przerwali mu najemnicy, którzy wbiegli do ringu i zaatakowali Ortona. Randy z początku toczył wyrównany bój z pięcioma rywalami, lecz sytuacja się zmieniła, gdy do bójki wtrącił się Barrett. Anglik kazał przestać atakować najemnikom, po czym wyniósł Randy’ego pod Wasteland. W tym momencie zaatakował go jednak McIntyre, który powiedział, że nikt nie będzie rozkazywał najemnikom. Barrett chciał się wycofać, lecz nie pozwolili mu na to najemnicy, którzy wściekle okładali Wadę’a w narożniku. W tym momencie na ring wparowały z trybun zamaskowane postacie. Zamaskowani od razu wyczyścili ring z najemników. W ringu pozostali już tylko Orton, Barrett i zamaskowana grupa. Wydawało się, że zamaskowani zaatakują Randy’ego, lecz w ostatniej chwili zmienili oni zdanie i zaatakowali Barretta!! Barrett załapał się na Attitude Adjustment, od jak można przypuszczać lidera zamaskowanych. Dopiero w tym momencie ocknął się Orton, który gdy tylko zobaczył zamaskowanych to od razu wściekle się na nich rzucił, lecz Ci zamiast go zaatakować, to tylko go odepchnęli, po czym uciekli! Randy był mocno zdziwiony takim obrotem spraw, podobnie jak i wszyscy na arenie.

Jesteśmy w szatni Williama Regala

Sheamus: William naprawdę uwierz mi, że to był przypadek.

William Regal: Ja nie wierze w przypadki.

Sheamus: Uwierz mi! Przysięgam Ci, że tego nie planowałem!!

William regal: Nie wieżę CI Sheamus. Już wiele razy zawiodłeś mnie, a do tego ostatnio wyraźnie nie potrafiliśmy się dogadać. Teraz doszło jeszcze do tej sytuacji, niby nieumyślny atak. Nie wiem, co mam o tym myśleć. Może specjalnie to sobie zaplanowałeś, ponieważ chciałeś się bardziej skupić na walce o USA Title. Nie wiem i nie chcę znać na to odpowiedzi.

Sheamus: Spokojnie. Wyluzuj. Pamiętasz, jak się poznaliśmy na treningu. Pomogłeś mi wtedy, i tak zostało już. Zawsze mogłem liczyć na twoją pomoc, dlatego teraz również chciałbym Cię prosić, abyś przemyślał moją propozycję.

William Regal: Dobra, niech Ci będzie, co to za propozycja?

Sheamus: Powiem krótko, i żeby nie przedłużać, to na chłopski rozum.

William regal: Wal już, bo nie mam czasu.

Sheamus: Ty staniesz w moim narożniku w tę niedzielę na Night of Champions. Jeśli to zrobisz, to obiecuję Ci, że po Night of Champions postaram się razem z tobą odzyskać pasy Tag Teamowe. Co ty na to?

William Regal: Nie wiem, jak już mówiłem nie ufam Ci do końca, jednak muszę się nad tym porządnie zastanowić, dlatego dam Ci odpowiedź w niedzielę. Teraz jednak pozwól, że Cię opuszczę, ponieważ umówiłem się ze starą znajomą na piwko.

Sheamus: Jasne…Regal wychodzi, a Sheamus się chwilę zastanawia Hmm kiedyś razem chodziliśmy na piwko….Nagle Sheamus przybliża się do kamery Jack nie wiem gdzie teraz jesteś, ale są to twoje ostatnie chwile panowania jako mistrza Stanów Zjednoczonych, dlatego teraz naciesz się moim pasem! Sheamus oddala się od kamery AAA jeszcze coś. Masz to dla Ciebie. Taka mała przesyłka z Oklahomy Fella! Sheamus bierze rozbieg, ale tylko po to, by wymierzyć Brogue Kick w kamerę! Obraz się urywa, a my tymczasem przenosimy się na ring.

5. Normal Match – The Big Show vs Daniel Bryan /w. AJ Lee

http://psd-dreams.de/data/thumbnails/223/Daniel_Bryan_2012CutByJibunjishin30.jpg /w. http://psd-dreams.de/data/thumbnails/2347/AJ_2_CutOut_Jess-x_3.jpg vs http://psd-dreams.de/data/thumbnails/158/Big_Show_53.jpg

Bryan przyszedł na ring w opatrunku na żebra, co było konsekwencją wcześniejszego ataku Big Showa. Rozpoczęli, tak jak można było się spodziewać. Big Show od razu zdominował rywala pastwiąc się nad nim w narożniku, oraz rzucając go po ringu. Big Show nie chciał się zatrzymywać i Irish Whipem posłał Danielsona do narożnika. Tam Big Show skupiał się głównie na ataku żeber rywala. Bryan znalazł jednak na to sposób i schował się za linami. Big Show chciał go od razu dorwać, lecz Bryan uprzedził go low dropkickiem! Bryan po chwili dorzucił kolejnego low ropkick, po czym szybko wszedł na drugą linę i powalił Showa na matę Missile Dropkickiem! Bryan spróbował pinu, lecz sędzia nie doliczył nawet do jednego! Show szybko się podniósł, a Bryan wymierzył mu serię kopniaków w korpus, lecz na Największym atlecie świata nie zrobiło to wrażenia. Big Show z łatwością zablokował kopnięcia rywala, po czym powalił go czymś w stylu Chopu Khaliego! Gigant dorzucił do tego Shoulderblock oraz serię Body Slamów. Bryan musiał odetchnąć i wyturlał się z ringu, lecz Gigant nie pozwolił mu na to i poszedł za nim. To była jednak sprytna zagrywka amerykańskiego Smoka, który szybko wrócił do ringu i powalił Big Showa Suicide Divem poza ring! Poza ringiem Bryan kontynuował atak wybijając się ze schodków wymierzył rywalowi forearm Smash. Bryan chciał wykonać akcję, dzięki której tydzień temu uzyskał znaczącą przewagę nad Big Showem, czyli Apron Flying Knee, lecz tym razem Show uniknął tego ataku, przez co Bryan wylądował na bandzie! Big Show tymczasem jeszcze chwilę poznęcał się nad swoim rywalem poza ringiem wbijając go w metalowe schodki. Już w ringu Show szykował się na Chokeslam, lecz Bryan skontrował Chokeslam na DDT! Do tego doszło Rapid Kick Combo, lecz tylko 2 count! Bryan gotowy był zapiąć YesLock, lecz Big Show nie dał sobie zapiąć tej dźwigni, przez co nieumyślnie popchnął rywala w sędziego! Sędzia został znokautowany, a tymczasem Show wymierzył rywalowi Chokeslam! Big Show przypiął rywala, a publiczność zdążyła doliczyć do trzech, lecz nie było sędziego. Największy atleta świata chciał podnieść sędziego, lecz w tym momencie Bryan zaskoczył go low blowsem! Bryan powiedział coś w stronę AJ Lee, a ta wyciągnęła spod ringu łom i chciał go podać Bryanowi. Ten jednak nie przechwycił przedmiotu w powietrzu, ponieważ AJ rzuciła za wysoko. Przedmiot trafił w ręce Showa, który od razu powalił Bryana ciosem łomem! Sędzia się ocknął, a Big Show spokojnie uzyskał pinfall na Bryanie!

Po walce Big Show świętował w narożniku, a tymczasem AJ Lee chciała sprawdzić co z Bryanem. Daniel jednak nie chciał jej pomocy i odepchnął ją. AJ wyglądała jakby miała się zaraz rozpłakać a Bryan poprosił o mikrofon.

Daniel Bryan: AJ nie spodziewałem się tego po tobie. Myślałem, że coś dla Ciebie znaczę, że mnie kochasz, a tymczasem ty wbiłaś mi nóż w plecy! To przez Ciebie przegrałem z Big Showem, ale co ważniejsze to przez Ciebie straciłem World Heavyweight Championship. Teraz jednak nie obchodzą mnie twoje wyjaśnienia, dlatego to koniec AJ Lee. Teraz znowu będziesz tą małą, w niczym nie wyróżniającą się głupią suką! Zdradziłaś mnie, dlatego teraz zejdź mi z oczu!!

AJ Lee się rozpłakała, a tymczasem Bryan kazał się jej wynosić. AJ chciała odejść, jednak zatrzymał ją Big Show!

Big Show: AJ nigdzie nie musisz iść. Bryan to zwykłe bydle, które nie szanuje Ciebie. Zabawił się twoim kosztem, wiedząc, że jesteś nieśmiała i Cię wykorzystał. Uwierz mi, że masz ogromne szczęście, że dopiero teraz Bryan okazał swoje prawdziwe oblicze, bo co by było po ślubie? Teraz jednak nie musisz się nim martwić, ponieważ osobiście dopilnuje, aby już nigdy nie mógł Cię skrzywdzić.

AJ Lee: Dziękuje Ci Big Show, że stajesz w mojej obronie, jednak lepiej będzie, jeśli już sobie pójdę.

Daniel Bryan: Na Na Hay Hay Goodbye AJ! Nikt, nie będzie po tobie płakał, jednak zastanawia mnie jedna rzecz. Gdzie pójdziesz? Z tego co wiem, to mieszkasz obecnie ze mną, a że wybitnych studiów nie skończyłaś, to zastanawiam się jak będziesz zarabiać na życie?

AJ Lee: To już nie twoja sprawa Daniel!

Daniel Bryan: Tak rozumiem AJ. Jesteś teraz zdruzgotana, ponieważ właśnie straciłaś najlepszą rzecz, jaka przytrafiła Ci się w tym szarym, nudnym życiu. Teraz jednak nie możesz żyć przeszłością, i mam dla Ciebie jeszcze taką małą niespodziankę. Nie odbieraj tego, za atak na twoją osobę, ja po prostu jestem gentlemanem, dlatego już znalazłem Ci zajęcie na przyszłość. Bardzo dochodowe! Chcecie wiedzieć kim AJ Lee zostanie w przyszłości?

Fani: NO!!

Daniel Bryan: Ohh Come one! Zero entuzjazmu z waszej strony. Zero! Ja tylko chcę pomóc tej biednej dziewczynie, która właśnie przed chwilą popełniła największy błąd w swoim życiu! Wy tymczasem od początku podcinacie mi skrzydła, jednak zróbcie to dla AJ Lee. Dalej! YES! YES! YES! Fani jeszcze głośniej buczą na Bryana, więc Bryan odwraca się od nich i robi dziwną minę Jak widać fani są po prostu do bani, jak tu co poniektórzy. Bryan wzrokiem zmierzył Big Showa AJ wracając do Ciebie, Zostaniesz dziwką! Hell Yeah! To świetny zawód dla Ciebie, ponieważ z tego co pamiętam, to jesteś całkiem niezłą kochanką, dlatego już nawet zapisałem Cię do agencji towarzyskiej!

Bryan wyciąga ze swojej kurtki wizytówkę AJ Lee, jako prostytutki. AJ tymczasem jeszcze bardziej się rozpłakała i uderzyła Daniela w twarz. Daniel nic sobie nie robił i złapał AJ za dupę, mówiąc, że AJ go kręci proponując dzisiaj spotkanie po gali. Big Show tymczasem nie mógł na to patrzeć i chciał wymierzyć Bryanowi KO Punch, lecz Bryan zasłonił się AJ Lee! AJ padła na matę, a tymczasem Big Show od razu udzielił jej pomocy. AJ jednak była nieprzytomna, a Bryan spokojnie udał się na zaplecze. W ringu tymczasem AJ Lee została nieprzytomna wywieziona na noszach, a tymczasem wściekły Big Show udał się biegiem na zaplecze.

Backstage..

Po chwili kamera przenosi się na backstage. Widzimy Big Show, który szuka Daniela, jednak nie może go znaleźć. Big Show jednak się nie poddawał i chciał pójść do Breta Harta, jednak w tym momencie Bryan powalił Showa z zaskoczenia potężnym ciosem metolową rurką! Bryan brutalnie okładał rękę giganta, po czym założył mu YesLock! Big Show nie mógł wytrzymać z bólu i odklepał, lecz Bryan nie chciał puszczać dźwigni. Zrobił to dopiero, gdy przyszedł Bret Hart. The Hitman kazał rozdzielić ochroniarzom Big Showa od Bryana, po czym ogłosił, że na Night of Champions Big Show zmierzy się z Danielem Bryanem w NO DQ Matchu! Bryan nie był zadowolony i zaczął skandować NO!

Bret Hart: Szybko! Rozdzielić ich! ochroniarze rozdzielają Daniela od Big Showa To jest karygodne zachowanie i normalnie wyciągnąłbym wobec waszego zachowania konsekwencje, ale, że dzisiaj mam dobry humor to wyjątkowo wam się upiecze. Dodatkowo ustaliłem już wam pojedynek na Night of Champions, a że ewidentnie nie przepadacie za sobą, co ja plote wy się wręcz nie nawiedzicie, dlatego wasz pojedynek będzie bez zasad!!

Daniel Bryan: Jak śmiesz dalej spiskować przeciwko mnie. Ja powinienem być w walce o pas wagi ciężkiej, a nie użerać się z Big Showem.

Bret Hart: Masz rację Daniel. Mój błąd, ponieważ na Night of Champions ty kontra Big Show. Jeśli przegrasz już nigdy nie będziesz walczył o WH Title!!!!

Bret Hart: NO! NO! NO! NO!! Nie rób tego!

Bret Hart: Zamknij się już Daniel, bo mam Ciebie dosyć.

Bryan odchodzi, tak samo jak The Big Show, a tymczasem na backstage’u zjawił się Randy Orton!

Randy Orton: Szefie widziałeś to co zrobiła zamaskowana grupa?

Bret Hart: Tak widziałem

Randy Orton: I co nie wydaje Ci się to dziwne.

Bret Hart: Owszem, jednak wiem, że jesteś lojalnym pracownikiem i nie masz nic wspólnego z zamaskowaną grupą.

Randy Orton: Cieszę się, że to rozumiesz.

Bret hart: Nie ma sprawy, teraz jednak muszę Cię opuścić.

Bret Hart znika z pola widzenia, a tymczasem Randy’ego atakuje Wadę Barrett! The Barrett Barage przerzuca Ortona przez pojemniki i kartony, po czym wynosi go pod Wasteland! W tym momencie jednak od tyłu zaatakowała go zamaskowana grupa! Randy zobaczył to i od razu rzucił się na zamaskowanych, jednak Ci tym razem go nie oszczędzili. Zamaskowana grupa brutalnie okładała Ortona oraz Barretta. W końcu lider grupy wyniósł Ortona na barki i wymierzył mu Attitude Adjustment!

???: Dwayne Johnson, John Felix Anthony Cena, Stuart Alexander Bennett, a teraz Randal Keith Orton, to ofiary naszych ataków, jednak teraz już mogę wam zdradzić, że dopiero to początek! Początek wielkich zmian jakie wprowadzimy do współczesnego Wrestlingu! Nie wiecie, kim jesteśmy i niech tak zostanie. Jesteśmy tu dzisiaj na SmackDown, aby przekazać wam przesłanie. Nie wiem, czy je zrozumieliście, jednak szczerze mówiąc gówno mnie to obchodzi, ponieważ jest to zmartwienie raczej całego WWE i Vincenta McMahona. A uwierzcie mi, że jest się, o co martwić, tak więc Vincetn widzimy się na Night of Champions!

Zamaskowani porywają autokar WWE i odjeżdżają nim! Tak oto kończy się ostatnie SmackDown przed Night of Champions

Karta na Night of Champion:

1.Special Guest Referee[Vince McMahon] for WWE Championship Match Kane vs Undertaker©

2.Fatal 4 Way Tag Team Title Match: Epico & Primo© vs Prime Time Players vs The Usos vs Otunga & Slater

3.Table Match Randy Orton vs Wadę Barrett

4. Single Match: Cody Rhodes vs Christian

5. Single Match: Tyson Kidd vs Alberto Del Rio

6. Single Match for USA Title: Jack Swagger© vs Sheamus

7.Final Match for Light Heavyweight Title Hunico vs Ben Satterly vs Rey Mysterio

8.Trilpe Threat Match for World Heavyweight Championship Dolph Ziggler© vs Damien Sandow vs Chris Jericho

9.NO DQ match- jeśli Daniel Bryan przegra już nigdy nie będzie mógł walczyć o WH Title The Big Show vs Daniel Bryan

**Newsy**

*Następną galą PPV po Night of Champions będzie WWE King of The Ring!

*Forbes opublikował najnowszy ranking dotyczący najbardziej dochodowych firm rozrywkowych świata na rok 2011. WWE spadło o kilka pozycji i jest obecnie na 10 miejscu. Na zapleczu mówi się, że ta informacja bardzo rozłościła Vince’a MaMahona, który zdaje sobie sprawę o coraz mniejszym zainteresowaniu jego federacji. Świadczyć o tym mogą ostatnie ratingi Raw oraz SmackDown, które usytuowane były w granicach 2.5. Dla porównania ostatni epizod Imact Wrestling osiągnął rating 1.99

*WWE paluje, aby na Survivor Series zakończyć sagę z zamaskowanymi postaciami, aczkolwiek wszystko jest możliwe.

Jak widzicie zmieniłem nieco styl pisania. Ma to na celu ulepszenie diar pod katem wizualnym, oraz to, aby lepiej wam się czytało. Piszcie w komentarzach, czy się podoba czy mam pisać w starym stylu…

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Dzięki
      • 74 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 18 000 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 691 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Lubię to
      • 101 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
        • Lubię to
      • 9 352 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
        • Lubię to
      • 147 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 181 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 551 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 875 odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...