Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Największe wpadki

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

[glow=yellow]Chciałbym abyście wpisywali największe wpadki jakie widzieliście na temat wrestlingu nie chodzi mi tu o kontuzje czy złamania otwarte ale o to że ktoś coś o dwa słowa za dużo powiedział albo zapomiał co ma robić :)[/glow]
"Nie dyskutuj z debilem. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem."

33412018941ee9d4524a0c.jpg

• Odpowiedzi 33
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• FH

2

• DDP

2

• Marcin

2

• -Raven-

2

Top użytkownicy w tym temacie

Największa wpadka jaką widziałem była podczas Survivor Series 2000 kiedy to Benoit

i spułka zaatakowali Austina na backstage pomiętam gdy Benoit kopał Austina w brzuch

jego kopniaki zatrzymywały sie na tak na oko 20 cm koło brzucha Stone Colda . Było

to tak ewidentnie widoczne że nie mogłem powstrzymać śmiechu .

ten kto nie ma nic do stracenia zawsze wygrywa

4626133034af1da5dd01ee.jpg

Właśnie miałęm ten temat założyć. Uprzedziłęś mnie :)

A wpadki,hmm, w tym momencie pamiętam jedną. Jak Nathan Jonh nie trafił kopniaka i zakrećił fikuśnie nogą w powietrzu, ale nie pamiętam dokładnie szczegółów. Może ktoś pomoże?

Screw Job z Survivor Series '97 - TO NIE POWINNO SIĘ WYDARZYĆ...
"Jesteś niebem obserwującym chmury. A wydarzenia, ludzie, sytuacje, to obłoki, które po nim przepływają. Tylko przepływają. Dlatego nie próbuj ich zatrzymać, bo na pewno odpłyną wcześniej, czy później. Gdy przytrafia Ci się coś pięknego albo bolesnego, powinieneś zrobić krok, odstąpić od siebie i popatrzeć z dystansu. Ludzie, których kochasz, to właśnie takie chmury. Są na Twoim niebie dłużej lub krócej, ale nigdy na zawsze"

Powaca temat SS 97... To bylo ustalone wiec to nie zadna wpadka.
The best there is, the best there was, the best there ever will be... Hartfan

1683510344acb5553018c.jpg

Tak jak Jaceck - Shockmaster to niezła wtopa. Naprawdę tym wejściem zaszokował wrestling world - wszyscy pewnie pękali ze śmiechu :D
WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

3247778034e83b336a7b43.jpg

Screw Job z Survivor Series '97 - TO NIE POWINNO SIĘ WYDARZYĆ...

Też uważam, że nie mozna tego traktowac jako wpadki bo to żadna wpadka nie była, tylko świadomy ruch McMahon'a.

Pamietam ze w jakiejs walce na PPV w WWE w tag matchu Booker T/Goldust vs Jericho/Christian... Jericho wskoczyl na liny by zrobic lionsaulta i sie caly 2 rzad lin zjebal i nie mogl wykonac akcji a po chwili wahania z ledwoscia wlazl na slupek (bo braklo 2 liny zeby na luzie wejsc:P) i zrobill moonsault :) Ostatnio ogladalem walke DDP/Malone vs Hogan/Rodman (nie polecam,najgorsza walka tag jaka w zyciu widzialem,ale nie ma co sie dziwic jak brali w niej udzial 2 koszykarze i anty-wrestler Hogan) i wpadka polegala na tym ze DDP wykonal Diamond Cuttera na Hoganie i chcial go pinowac a sedzia Charles Robinson podlazl do Rodmana i mu ewidentnie pokazywal zeby przerwal pinfall wiec Rodman wlazl a sedzia udawal chamsko ze nie widzi ze DDP lezy na Hoganie,na ring wbiegl Malone i dal Cuttera Rodmanowi (sedzia policzyl by juz 5x) ale dalej chamsko nie widzial akcji i odwrocil sie w strone turlajacego sie z ringu Rodmana...Pokazane bylo jak na dloni ze sedzia zna na pamiec koncowke walki a Rodman frajer zapomnial :D
Dallas Horsemen <> ////

191681509045cd1f88a17b0.jpg

Jedną z największych wpadek, którą ja zapamiętałem, była jakaś walka Dudley Boysów. Oczywiście table match. Jeden z rzutów na stolik został tak wykonany, że przeciwnik wpadł na jego kant, nie łamiąc go,a jedynie przewracając...Powtórka, jednak była już bardziej bolesna...chłopcy zrzucili sie na 3D i bylo po tym kimś...tylko nie pamietam z kim walczyli. Na K@z@@ można znaleźć walkę Jeffa Jarretta ze Scottem Hallem(Już w NWA-TNA), kiedy to Jarrett robi swojego The Stroke'a...nic w tym dziwnego, poza tym faktem ze Hall zostal zmuszony do zrobienia czegos co wygladalo jak "pompka",lecz bez zejścia w dół...jednym słowem odbił ręką o matę i położył się jak "zmasakrowany" do pinfalla...Głupie:/

-=Xcez Warszawa=-

=Chris Benoit Rulez=

I wszystko jasne:)

1556177845400abf2204e34.jpg

• Reputacja:   1

Pominę może punche wykonywane przez Hogana, który ilekroć zapędza przeciwnika w narożnik, a publiczność odlicza 1..2...3..4. itd. praktycznie zawsze wali się w swoją rekę, zamiast w łepetyne przeciwnika. No ale to Hulk..

Z innych wtopek pamiętam jak podczas walki Sting vs Big Bubba Rogers (jakoś w 95 roku), Sting położył stół na Rogersie, i wykonał Stinger Splash abo foot stomp (też dokładnie nie pamiętam:)). Nie byłoby w tym nic dziwnego, gdyby nie fakt, że Rogers po kilku sekundach wyciągnął ręce na wysokość klatki piersiowej, i trzymał stół, by przypadkiem nic złego mu się nie stało.. Kiedy pokazano replay, i zobaczyłem tą akcję, praktycznie przestałem markować :)[/fade]

46204812740b7d45acaa48.gif

Jeżeli chodzi o te stoły to na kilku galach PPV WCW w 2000 roku spoty z nimi były wręcz genialnie rozgrywane... Pamiętam jak chyba Big Vito miał wykonac komuś na stole Piledrivera, ale kiedy wgramolił się ze swoim rywalem na stół ten już się załamał... Podobnie było na gali Millenium Final (Nash vs. Wright vs. Awesome), gdzie to Nash miał wykonać Awesome'owi Elbow Drop na stoł, ale kiedy Alex Wright kładł Mike'a na stole stół już się załamał... :?

Hmm przypomniala mi sie wpadka ze stolem z Uncensored 98 podczas walki DDP vs Raven vs Benoit kiedy to Page zrobil Ravenowi D.C. ze slupka na stol ktory sie fajnie ugial i polozyl nie lamiac :P gumowe stoly ?!
Dallas Horsemen <> ////

191681509045cd1f88a17b0.jpg

Podobna akcja że stół sie złamał (a raczej "nóżka" stoła) było w ECW podczas jakieś walki tylko teraz nie wiem czy to było Sab&RVD vs. Hayabusa&Shinzaki czy Sabu&RVD vs. The Eliminators :roll: .