Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

BekJard - Filmy z bekowych federacji

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

W tym poście wklejamy filmy z bekowych federacji (nie tylko Polskich)

WWE Poland - Money in the Wiadro

http://www.youtube.com/watch?v=P9yu54AVbeE

Zawsze jestem o krok przed tobą

18558700994f6f48d2d29ea.jpg

• Odpowiedzi 26
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• VebVe

4

• cmd

4

• Yao

3

• Chrupek

3

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   66
  • Urządzenie:  Windows

To co wy wrzuciliście to jeszcze nic. Nowa Era Wrestling zjada wasze wszystkie Bakjardmanie,peikswu czy co tam jeszcze. Dowodem na to jest to legendarne promo

https://www.youtube.com/watch?v=w0iuOiQpNfA

oraz ich zajebiste eventy

https://www.youtube.com/watch?v=V7Fv50FHZ30&feature=plcp

#SmartFanZone

Akurat NOWA ERA WRESTLINGU jest kultowa w kręgach backyardowych z drugiej strony mają dzieci pasje i ją realizują. Lepsze to niż siedzenie na ławkach pod blokiem.

Akurat NOWA ERA WRESTLINGU jest kultowa w kręgach backyardowych z drugiej strony mają dzieci pasje i ją realizują. Lepsze to niż siedzenie na ławkach pod blokiem.

W sumie to nie wiem czy byłoby lepiej gdyby będą wykonywać jakieś akcje na beton przed blokiem czy coś. Kompletnie nie propsuje takich akcji :D

#SmartFanZone

Wiadomo dzieciaki mają po 10/11 lat jak będą w miarę zdobywać doświadczenie i będą uczyć się akcji to przemianują NEW na inną jakąś lepszą nazwę znajdą sobie jakieś materace czy coś i jak będą w wieku 13/14 lat będą wywiać dobrze. Mam nadzieje że ktoś wleje im ten Wrestlingowy olej do głowy i przestaną naśladować WWE i TNA. A zajmą się sobą sami.
Zawsze jestem o krok przed tobą

18558700994f6f48d2d29ea.jpg

ja obawiam się że któryś z nich zrobi sobie poważną krzywdę i wtedy żarty się skończą. Zabawa zabawą ale bezpieczeństwo jest najważniejsze

247782758521a06569bd9f.jpg

ja obawiam się że któryś z nich zrobi sobie poważną krzywdę i wtedy żarty się skończą. Zabawa zabawą ale bezpieczeństwo jest najważniejsze

Gdyby wszystkie akcje z tego filmiku były na materacach to spoko bo poćwiczyli by trochę i może coś by było. A tak wykonywanie akcji na trawie czy piaskownicy to pewne kalectwo prędzej czy później a tym bardziej jeżeli nie potrafi się wykonywać poprawnie akcji.

#SmartFanZone

Akurat piasek całkiem nieźle amortyzuje upadki. Raczej krzywdy sobie nie zrobią. Wrestling boli. Nikt nie będzie na tyle głupi żeby przyjąć chokeslama na beton.

Nikt nie będzie na tyle głupi żeby przyjąć chokeslama na beton.

Dzieci w dzisiejszych czasach nie odchdodzą od komputerów. Nie ma się czym przejmować ;D

A tak luźno dodam, że kiedyś miałem spotkanie z czymś podobnym do chokeslama na beton. W 4. klasie "bawiliśmy" się z kumplami w parkour na przerwie i ja raz potknąłem się o murek w trakcie przeskakiwania i obróciłem się w powietrzu plecami do dołu i tak spadłem na chodnik (było gdzieś z 1,5 metra). Wiem, że nie ma się czym chwalić, ale to również może się przydać jako przestroga.

Btw. Ja ogólnie jakieś ECW uprawiam bez włączania wrestlingu do tego. Raz wpadłem nogą do rozwalonej studzienki (była gdzieś tak 25x40 cm i akurat nie zwróciłem uwagi, że były wyrwane 2 pale i jeden wystawał) i nadziałem się prawą nogą. Rezultat? 6 szwów i blizna do końca życia. Do tego kiedyś grając na betonowym boisku w nogę zaliczyłem upadek na głowę. Skończyło się gigantycznym (jak to moja mama powiedziała wielkości jabłka) guzem na tyle głowy. Jestem twardy i jakoś przeżyłem wiele groźnych upadków, ale nie wszyscy są na tyle wytrzymali jak ja i mam nadzieję, że z tego wezmą sobie lekcję, żeby nie próbować żadnego wrestlingu na zwykłym niezabezpieczonym terenie.

48798430952f294e69c1e4.jpg

Akurat piasek całkiem nieźle amortyzuje upadki. Raczej krzywdy sobie nie zrobią. Wrestling boli. Nikt nie będzie na tyle głupi żeby przyjąć chokeslama na beton.
W pierwszej części postu chodziło mi o Nową Erę Wrestlingu

Ja tam uważam że Nowa Era Wrestlingu ma potencjał. Skoro jeszcze im się nie znudziło to być może jak lekko podrosną przerzuca się na hale, zbiorą ludzi i zrobią porządny backyard. PXW to na początku też były dzieci z których wszyscy mieli beke, a proszę jak to teraz pięknie wygląda.

mogą zrobić sobie krzywdę teraz kiedy są młodzi i głupi (Głupi ponieważ uprawiają backyard na trawie) nic bym do nich nie miał gdyby uprawiali go na materacach czy nawet na trampolinie

Nowa Era może się wybić ale muszą zacząć walczyć na Materacach lub na jakiejś sali . Sam mam dobry kontakt z Davidem Hawkinsem i chłopak chce coś osiągnąć ale wiecie jak to jest ... a co do BekJardów

http://www.youtube.com/watch?v=6O6oVCdoP7A

Jesteś ze mną albo przeciwko mnie

hehehe niedobór mózgu w mózgu .

[ Dodano: 2012-08-10, 18:18 ]

Nie ma to jak przypięcie po dźwigni ;D

CMD
Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Dzięki
      • 74 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 18 000 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 691 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Lubię to
      • 101 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
        • Lubię to
      • 9 352 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
        • Lubię to
      • 147 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 181 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 551 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 875 odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...