Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Wrestler Miesiąca - lipiec 2012

Wrestlerem Lipca powinien zostać  

179 użytkowników zagłosowało

1. 1. Wrestlerem Lipca powinien zostać

• The Miz (WWE RAW)
      5
    • Dolph Ziggler (WWE RAW)
      63
    • Daniel Bryan (WWE SmackDown!)
      7
    • Damien Sandow (WWE SmackDown!)
      14
    • Austin Aries (TNA Impact)
      90
    • Samoa Joe (TNA Impact)
      0

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Jasny

Zdecydowanie Daniel Bryan. Oczywiście, od heelturnu przegrywa wszystko co się da, ale nie zmienia to faktu że WWE konsekwentnie na niego stawia. Dostaje mnóstwo airtime'u zarówno na RAW jak i na SD i żadna minuta jego obecności nie jest zmarnowana. Pomimo mega okrojonego movesetu, cały czas zachwyca świetnymi walkami (Street Fight z Sheamusem naprawdę świetny), zdecydowanie poprawił swą grę aktorską, rozwinął się niesamowicie z tego szaraczka którym był rok temu. Do tego feud z Sheenem, choć oczywiście nienawidzę udziału celebrities i okropnie wkurzał mnie Charlie z chamskimi komentarzami do Danielsona, to nie da się ukryć że aktorzyna jest personą o sławie ogólnoświatowej i walka z nim/ lub jakimś wrestlerem w jego imieniu, co bardziej możliwe, może Bryanowi tylko pomóc.
  • Odpowiedzi 35
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Vercyn

2

• Icon

2

• Phenomenal

2

• Wieczór

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Styl:  Klasyczny

Witam.

Obiecałem sobie że zarejestruje się na forum między innymi aby wziąć udział w głosowaniu na wrestlera mijającego miesiące, więc do rzeczy:

Dolph Ziggler - nie będę niezadowolony jeśli wygra, ale myślę że jego czas na bycie Wrestlerem Miesiąca nadejdzie, kiedy zrealizuje kontrakt i będzie World Heavyweight Championem.

Daniel Bryan - Jak dla mnie to, że jest ciekawy nie wygrywając to trochę mało.

The Miz - powrócił, zdobył Intercontinental Championship, obronił go w walce z Christianem, i skończył się miesiąc, podobnie jak powyżej.

Tak więc - mimo iż rzadko zaglądam do TNA - głosuje na Austina Ariesa - nie przegrał tytułu Dywizji X, oraz wygrał najważniejszy tytuł w federacji, pokonując najdłużej panującego mistrza w historii organizacji.

16996091125824ad8c34fd6.jpg

Moj glos leci do wora z napisem "Dolph Ziggler", w koncu zaczeli w niego inwestowac, wygrana Money in the Bank to juz duzo, dochodza do tego dobre i trafne proma w strone Chrisa Jericho, co tu wiecej gadac, facet wie co robi, nie traci formy, warto dla niego ogladac segmenty czy walki (chyba, ze jest w ringu z Sheamusem to wtedy przewijam). Mam nadzieje, ze w nominowanych na Wrestlera Sierpnia bedzie Chris Jericho.

18056192365019276624f15.jpg

• Reputacja:   375
  • Urządzenie:  Windows

Głos na Ariesa, którego w końcu TNA doceniło (pamięta go ktoś w roli Austina Star'a?), konkretnie przypushowało i finalnie - po długim panowaniu jako X-Champ - dało Złoto. Jeżeli dodamy do tego, że Austin nadal kopie dupy przy majku i miażdży jajca w ringu (co udowadniał także w minionym miesiącu), to niemal zupełnie (kandydatura Zigglera była także kusząca, ale Aries miał mimo wszystko stosunkowo lepszy miesiąc) nie mam wątpliwości na kogo oddać swój głos.

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

pamięta go ktoś w roli Austina Star'a

Pamięta, pamięta ;)

Ja też oddaję głos na AA. Patrząc na umiejętności, czy to ringowe, czy poza ringowe, to można by rzec, że wrestler kompletny, bo w każdym elemencie bardzo dobry. W tym miesiącu w pełni doceniony, wygrywa pas i to jeszcze od najdłużej panującego mistrza w historii TNA. Nie miałem żadnych wątpliwości, że to na niego powinienem oddać głos (mimo iż jestem mega fanem Zigglera)

Głos oczywiście na AA. Genialność w najczystszej postaci a dodatkowo publika go kocha.

Nie bierz życia za poważnie,

Bo i tak trafisz do piachu.

1240828704e1eb65585182.jpg

Głos na Austina Ariesa. Biorąc pod uwagę, że w zestawieniu brakuje CM Punka, to chyba jedynie Dolph Ziggler może zagrozić w głosowaniu Austinowi. Wrestler TNA zdobył pas, przerwał najdłuższy titlerun ever w federacji Dixie, pomimo bycia face'm jest nadal ciekawy, trzyma poziom na ringu i przy majku. Odpowiedni człowieka na odpowiednim miejscu.

14453752125651e0a536c69.jpg

Głos leci na A double Austina ARiesa . Super że zdobył pas WHC TNA . Prezentuje dobry poziom za majkiem i o wiele lepszy od Rooda. Niestety zapewne straci niedługo pas na rzecz Bobbyego ale super że ma swoje 5 minut.

13315742274f3f94ee33a37.jpg

• Reputacja:   1

Jeden zdobył walizke, drugi zgarnal zloto w Dixielandzie. Obaj zasluguja na glos bardziej od pozostalych, ale ja czerpie niebywala przyjemnosc z ogladania jednego z nich. Damien Sandow nie zginal w segmencie z D-X, a gdy mowi, N!KO slucha.

Jesli chodzi o brak Punka, to mial walke łeb w łeb z Mizem, ale zrewidowalem swoj poglad i postawilem na powracajacego Marine'a.

50608915156a3743c1fa34.jpg

To chyba oczywiste , że głos poleci na Austin`a Aries`a ! Nikt inny w tym miesiącu nie dorastał mu do pięt pod względem osiągnięć. Oby ten pas potrzymał do BFG.

Wiadomo, że zwycięża AA :) Nareszcie wrestlerem miesiąca zostanie ktoś Z Impact Wrestling :) A głosuję na niego ponieważ był najdłużej panującym mistrzem dywizji X, nie stracił tego pasa, a dodatkowo wskoczył na najwyższy szczebel zdobywając WHC :)

Dolph Ziggler-Wygrał niebieską walizkę na MITB,teraz jeszcze program z Jerichem,tylko czekać aż wykorzysta walizkę :)

Głos na Ariesa. Przerwał panowanie najdłuższego mistrza pokonując go czysto. Publika go kupuje, a i federacja widać, że ma na niego plany. Według mnie nikt z pozostałych nominowanych nie zasługiwał na głos bardziej niż "A Double".

House of Pain - Moja federacja wrestlingu.

Sprawdź!

http://forum.attitude.pl/viewtopic.php?t=40964

1685272683500c2e74203e9.jpg

Mój unikalny głos leci na THE MIZ'a, powrót i od razu nowy mistrz interkontynentalny, Ziggler też się dobrze spisał, ale jednak MIZ

Głos na ........ Kurde ciężka decyzja . Austin czy Dolph .. Stawiam na ... o kurde nie wiem ;/ ... Dobra głos na Dolpha Zigglera . Na prawdę chłopak zasłużył na to co dostaje ... Brava dla niego

;) .

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• MattDevitto
      Gdyby nie chodziło o AJ'a to jeszcze może bym się łudził, ale Styles nie należy do osób w tym biznesie, które rzucają słowa na wiatr. Poza tym z wieloma zawodnikami z AEW AJ i tak przecinał się przez lata na różnym etapie swojej kariery...
    • KPWrestling
      Trzecia pula biletów trafiła do sprzedaży! KPW Arena 32: Sprawiedliwość i prawo 13 marca 2026 Klub Nowy Harem Gdynia Bilety: https://kpwrestling.pl/ (Feed generated with FetchRSS)Przeczytaj na oficjalnym fanpage KPW.
    • Attitude
      Nazwa gali: NJPW Road To The New Beginning 2026 - Dzień 4 Data: 29.01.2026 Federacja: New Japan Pro Wrestling Typ: Event Lokalizacja: Morioka, Iwate, Japan Arena: Iwate Prefectural Gymnasium Publiczność: 1.040 Karta: Wyniki: Powiązane tematy: New Japan Pro Wrestling - dyskusja ogólna
    • KPWrestling
      Druga pula biletów już w sprzedaży! KPW Arena 32: Sprawiedliwość i prawo 13 marca 2026 Klub Nowy Harem Gdynia Bilety: https://kpwrestling.pl/ (Feed generated with FetchRSS)Przeczytaj na oficjalnym fanpage KPW.
    • Jeffrey Nero
      Słyszałem plotkę o kolejnym tajnym spotkaniu w Orlando T. Khana z niejakim Shanem McMahonem, który od marca ma zostać pierwszym w historii GM AEW.
  • Dodaj nową pozycję...