Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Wrestler Miesiąca - lipiec 2012

Wrestlerem Lipca powinien zostać  

179 użytkowników zagłosowało

1. 1. Wrestlerem Lipca powinien zostać

• The Miz (WWE RAW)
      5
    • Dolph Ziggler (WWE RAW)
      63
    • Daniel Bryan (WWE SmackDown!)
      7
    • Damien Sandow (WWE SmackDown!)
      14
    • Austin Aries (TNA Impact)
      90
    • Samoa Joe (TNA Impact)
      0

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Jasny

Zdecydowanie Daniel Bryan. Oczywiście, od heelturnu przegrywa wszystko co się da, ale nie zmienia to faktu że WWE konsekwentnie na niego stawia. Dostaje mnóstwo airtime'u zarówno na RAW jak i na SD i żadna minuta jego obecności nie jest zmarnowana. Pomimo mega okrojonego movesetu, cały czas zachwyca świetnymi walkami (Street Fight z Sheamusem naprawdę świetny), zdecydowanie poprawił swą grę aktorską, rozwinął się niesamowicie z tego szaraczka którym był rok temu. Do tego feud z Sheenem, choć oczywiście nienawidzę udziału celebrities i okropnie wkurzał mnie Charlie z chamskimi komentarzami do Danielsona, to nie da się ukryć że aktorzyna jest personą o sławie ogólnoświatowej i walka z nim/ lub jakimś wrestlerem w jego imieniu, co bardziej możliwe, może Bryanowi tylko pomóc.
  • Odpowiedzi 35
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Vercyn

2

• Icon

2

• Phenomenal

2

• Wieczór

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Styl:  Klasyczny

Witam.

Obiecałem sobie że zarejestruje się na forum między innymi aby wziąć udział w głosowaniu na wrestlera mijającego miesiące, więc do rzeczy:

Dolph Ziggler - nie będę niezadowolony jeśli wygra, ale myślę że jego czas na bycie Wrestlerem Miesiąca nadejdzie, kiedy zrealizuje kontrakt i będzie World Heavyweight Championem.

Daniel Bryan - Jak dla mnie to, że jest ciekawy nie wygrywając to trochę mało.

The Miz - powrócił, zdobył Intercontinental Championship, obronił go w walce z Christianem, i skończył się miesiąc, podobnie jak powyżej.

Tak więc - mimo iż rzadko zaglądam do TNA - głosuje na Austina Ariesa - nie przegrał tytułu Dywizji X, oraz wygrał najważniejszy tytuł w federacji, pokonując najdłużej panującego mistrza w historii organizacji.

16996091125824ad8c34fd6.jpg

Moj glos leci do wora z napisem "Dolph Ziggler", w koncu zaczeli w niego inwestowac, wygrana Money in the Bank to juz duzo, dochodza do tego dobre i trafne proma w strone Chrisa Jericho, co tu wiecej gadac, facet wie co robi, nie traci formy, warto dla niego ogladac segmenty czy walki (chyba, ze jest w ringu z Sheamusem to wtedy przewijam). Mam nadzieje, ze w nominowanych na Wrestlera Sierpnia bedzie Chris Jericho.

18056192365019276624f15.jpg

• Reputacja:   375
  • Urządzenie:  Windows

Głos na Ariesa, którego w końcu TNA doceniło (pamięta go ktoś w roli Austina Star'a?), konkretnie przypushowało i finalnie - po długim panowaniu jako X-Champ - dało Złoto. Jeżeli dodamy do tego, że Austin nadal kopie dupy przy majku i miażdży jajca w ringu (co udowadniał także w minionym miesiącu), to niemal zupełnie (kandydatura Zigglera była także kusząca, ale Aries miał mimo wszystko stosunkowo lepszy miesiąc) nie mam wątpliwości na kogo oddać swój głos.

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

pamięta go ktoś w roli Austina Star'a

Pamięta, pamięta ;)

Ja też oddaję głos na AA. Patrząc na umiejętności, czy to ringowe, czy poza ringowe, to można by rzec, że wrestler kompletny, bo w każdym elemencie bardzo dobry. W tym miesiącu w pełni doceniony, wygrywa pas i to jeszcze od najdłużej panującego mistrza w historii TNA. Nie miałem żadnych wątpliwości, że to na niego powinienem oddać głos (mimo iż jestem mega fanem Zigglera)

Głos oczywiście na AA. Genialność w najczystszej postaci a dodatkowo publika go kocha.

Nie bierz życia za poważnie,

Bo i tak trafisz do piachu.

1240828704e1eb65585182.jpg

Głos na Austina Ariesa. Biorąc pod uwagę, że w zestawieniu brakuje CM Punka, to chyba jedynie Dolph Ziggler może zagrozić w głosowaniu Austinowi. Wrestler TNA zdobył pas, przerwał najdłuższy titlerun ever w federacji Dixie, pomimo bycia face'm jest nadal ciekawy, trzyma poziom na ringu i przy majku. Odpowiedni człowieka na odpowiednim miejscu.

14453752125651e0a536c69.jpg

Głos leci na A double Austina ARiesa . Super że zdobył pas WHC TNA . Prezentuje dobry poziom za majkiem i o wiele lepszy od Rooda. Niestety zapewne straci niedługo pas na rzecz Bobbyego ale super że ma swoje 5 minut.

13315742274f3f94ee33a37.jpg

• Reputacja:   1

Jeden zdobył walizke, drugi zgarnal zloto w Dixielandzie. Obaj zasluguja na glos bardziej od pozostalych, ale ja czerpie niebywala przyjemnosc z ogladania jednego z nich. Damien Sandow nie zginal w segmencie z D-X, a gdy mowi, N!KO slucha.

Jesli chodzi o brak Punka, to mial walke łeb w łeb z Mizem, ale zrewidowalem swoj poglad i postawilem na powracajacego Marine'a.

50608915156a3743c1fa34.jpg

To chyba oczywiste , że głos poleci na Austin`a Aries`a ! Nikt inny w tym miesiącu nie dorastał mu do pięt pod względem osiągnięć. Oby ten pas potrzymał do BFG.

Wiadomo, że zwycięża AA :) Nareszcie wrestlerem miesiąca zostanie ktoś Z Impact Wrestling :) A głosuję na niego ponieważ był najdłużej panującym mistrzem dywizji X, nie stracił tego pasa, a dodatkowo wskoczył na najwyższy szczebel zdobywając WHC :)

Dolph Ziggler-Wygrał niebieską walizkę na MITB,teraz jeszcze program z Jerichem,tylko czekać aż wykorzysta walizkę :)

Głos na Ariesa. Przerwał panowanie najdłuższego mistrza pokonując go czysto. Publika go kupuje, a i federacja widać, że ma na niego plany. Według mnie nikt z pozostałych nominowanych nie zasługiwał na głos bardziej niż "A Double".

House of Pain - Moja federacja wrestlingu.

Sprawdź!

http://forum.attitude.pl/viewtopic.php?t=40964

1685272683500c2e74203e9.jpg

Mój unikalny głos leci na THE MIZ'a, powrót i od razu nowy mistrz interkontynentalny, Ziggler też się dobrze spisał, ale jednak MIZ

Głos na ........ Kurde ciężka decyzja . Austin czy Dolph .. Stawiam na ... o kurde nie wiem ;/ ... Dobra głos na Dolpha Zigglera . Na prawdę chłopak zasłużył na to co dostaje ... Brava dla niego

;) .

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Jeffrey Nero
      Tak tylko to wrzucę   
    • GGGGG9707
      Mi się właśnie wydaje że to doprowadzi do odejścia Balora. Od kontuzji Doma było mówione że do RR zdąży wrócić więc jego wejście w walce jest niemal pewne (co nie będzie jakąś dużą niespodzianką bo wszystkie informacje podawały że na Rumble wróci). Balor nie przypadkowo dowiedział się na RAW że nie ma dla niego miejsca w RR Matchu a do tego te promo Liv do Balora. Typuję że albo Dom będzie w RR Matchu i go koncertowo przegra co zdenerwuje Finna że znowu Dom dostaje szansę mimo że ma już pas albo
    • Bastian
      Czyżby to było ostatnie RAW w karierze AJ Stylesa? Nadrabiamy!  Było kilkanaście miesięcy na to, aby ogarnąć pierwszą w historii WWE walkę CM Punk - AJ Styles. Jedyne, na co było stać federację to walka na RAW niemal na koniec kariery AJ'a, którą przerwał w dodatku Finn Balor  Irlandczyk będzie chyba takim przyjemnym przystankiem dla Punka aż do WM42. Na Royal Rumble walki Phil nie dostał, Elimination Chamber w Chicago, więc trzeba coś ogarnąć.   Swoją drogą, szkoda, że po tym, jak odebrano
    • IIL
      Ciampa is All Elite 🙂
    • Attitude
      Nazwa gali: AEW Dynamite #330 Data: 28.01.2026 Federacja: All Elite Wrestling Typ: TV-Show Lokalizacja: Cedar Park, Texas, USA Arena: H-E-B Center At Cedar Park Format: Live Platforma: TBS Komentarz: Excalibur, Taz, Tony Schiavone, Don Callis & Stokely Karta: Wyniki: Powiązane tematy: All Elite Wrestling - dyskusja ogólna AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia AEW Saturday Collision - ogólne dyskusj
  • Dodaj nową pozycję...