Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Wrestler Miesiąca - lipiec 2012

Wrestlerem Lipca powinien zostać  

179 użytkowników zagłosowało

1. 1. Wrestlerem Lipca powinien zostać

• The Miz (WWE RAW)
      5
    • Dolph Ziggler (WWE RAW)
      63
    • Daniel Bryan (WWE SmackDown!)
      7
    • Damien Sandow (WWE SmackDown!)
      14
    • Austin Aries (TNA Impact)
      90
    • Samoa Joe (TNA Impact)
      0

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Klasyczny

http://www.attitude.pl/gfx/wrestler_miesiaca.gif

WWE RAW

The Miz - Po dłuższej nieobecności powrócił z frontu filmowego i zgarnął niedługo potem Intercontinental Championship z rąk Christiana - miało to miejsce na 1000 epizodzie RAW. Co prawda w RAW Money in the Bank Matchu nie poradził sobie ze ściągnięciem walizki, ale w przeciwieństwie do jej zdobywcy, kiedy otrzymał titleshota o pas - wykorzystał go, zdobywca "czerwonej" walizki natomiast nie podołał. Kolejne tygodnie pokażą, czy Miz odbuduje znaczenie tego midcardowego pasa, czy będzie on mu jedynie ciążył na ramieniu. Jednak, jeżeli chodzi o bilans lipca, Miz jak najbardziej na "+".

Dolph Ziggler - Tutaj chyba nikt nie ma wątpliwości, że ta nominacja trafiła do odpowiedniego człowieka. Nawet my byliśmy jednogłośni w tym wyborze. Ziggler zdobył "niebieską" walizkę i chociaż nie udało mu się jej jeszcze wykorzystać, wszystko wskazuje, że po dobrym programie z Jericho - World Heavyweight Championship trafi właśnie w jego ręce. Dobrze pokazał się też na mikrofonie, kiedy dostał kilka minut na RAW po PPV, a w szczególności, kiedy wytykał Jericho kolejne porażki. W sumie to jeden z dwóch naszych faworytów do zdobycia tytułu Wrestlera Lipca.

WWE SmackDown

Daniel Bryan - Nie zdobył pasa na PPV, narzeczona uciekła mu sprzed ołtarza, puściła go z torbami, a teraz jeszcze chcą go zamknąć w psychiatryku. Jeżeli chodzi o trofea, to D-Bryan nie może pochwalić się w tym miesiącu kompletnie niczym - nie zdobył pasa, nie zdobył kobiety, a jeszcze został zbesztany przez The Rocka na 1000 RAW i ciśnie z niego aktor o nazwisku Sheen. Jednak nadal jest jedną z ciekawszy postaci i wciąż wiele się dzieje wokół jego osoby.

Damien Sandow - Pokazał się z bardzo przyzwoitej strony, kiedy został rzucony na głęboką wodę, czyli SmackDown! Money in the Bank Ladder Match. Na 1000 epizodzie RAW nie zginął w segmencie z D-Generation X, co pewnie w przypadku wielu innych wrestlerów byłoby normą. Wygrywa swoje walki, demoluje rywali, a na ostatnim RAW w tym miesiącu zniszczył Brodusa Clay'a, który uległ wcześniej tylko Big Showowi.

IMPACT WRESTLING

Austin Aries - To drugi zawodnik i zarazem jeden z dwóch naszych faworytów do zdobycia tytuły Wrestlera Lipca. A Double nie tylko pozostał niepokonany, jako mistrz Dywizji X, ale także po zwakowaniu tego pasa - śmiało ruszył do walki o World Title w TNA i ku zdziwieniu wielu (a także i uciesze) przejął ten pas po bardzo dobrej walce z Bobbym Roodem. Za mikrofonem nie stracił polotu i jako najważniejszy mistrz pokazuje się wciąż z dobrej strony. Nikt chyba nie ma wątpliwości, że zeszłoroczny "zakup" Ariesa przez TNA okazał się jednym z najlepszych w ciągu ostatnich kilku lat.

Samoa Joe - Samoańczyk prowadzi w klasyfikacji Bound for Glory Series i wreszcie wykorzystywany jest tak, jak powinien - jako maszyna do niszczenia submissionami. Być może na Bound for Glory PPV otrzymamy walkę o World Title pomiędzy nim, a obecnym mistrzem Austinem Ariesem albo za przeciwnika dostanie fightera mma - King Mo. Na pewno jednak TNA nie straci na takim budowaniu postaci Joe i na jego solidnym pushu.

Głosowanie do 4 sierpnia

Nominacje na podstawie Raportu Miesiąca - lipiec 2012

Edytowane przez Vercyn
  • Odpowiedzi 35
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Vercyn

2

• Icon

2

• Phenomenal

2

• Wieczór

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Styl:  Ciemny

Głos zdecydowanie na Ariesa. W tym miesiącu rzeczywiście na uwagę zasługuje tylko dwóch wrestlerów- czyli Ziggler i właśnie Aries. Jednak to ten drugi stworzył świetną walkę na Destination X, otworzył drogę na szczyt dywizji X, zdobył najważniejszy pas w federacji, jest cały czas w centrum uwagi, świetnie wypada na micu i zyskuje również dzięki kreatywnym z TNA, którzy w niego zdecydowanie inwestują. Dolph póki co zdobył tylko walizke, nie pas (chociaż musiał przy tym pokonać więcej rywali). Nie jest jeszcze na szczycie, ale widać, że creative team ma wobec niego większe plany. Rozpoczął ciekawie zapowiadający się program z Y2J-em. Ale w porównaniu obydwóch panów, o wiele więcej i ważniejszych wydarzeń w tym miesiącu ma miejsce u zawodnika z TNA.

9133117154c6438520b2fc.jpg

Głos oczywiście na Austina Ariesa, który pobił rekord w długości posiadania X Division Title, a następnie zdobył World Title ! Nie codziennie pobija się takie rekordy, więc należy mu się wrestler lipca.

1 miejsce w typerze TNA w 2011 r

http://total-nonstop-action.blogspot.com/ --> najlepszy blog o TNA

Fan wrestlingu od 25.02.2005r

Reprezentant TNA Originals

Na początku wahałem się czy nie zagłosować na Dolpha Zigglera, ale chwilę się zastanowiłem i oddałem mój głos na Austina Ariesa. Mimo iż Ziggler zgarnął walizkę Money in the Bank i nadal odgrywa swoją rolę PERFEKCYJNIE (hehe, ta gra słów :D ) to jednak jego pozycja nie wzbiła się w górę tak szybko jak pozycja Austina Ariesa. Z miejsca zamienił pas X-Division jako najdłużej panujący champ i zgarnął pas WHC z rąk Bobby'ego Roode'a. Mam nadzieję, że jego title run nie skończy się na Hardcore Justice i że potrzyma złoto co najmniej do Bound for Glory.
It’s Time, Once Again, to Get Aboard the Ho Train!

214441016350278cafd9acb.jpg

Głos na Austina, który pobił rekord czasu posiadania pasa X Division i zdobył World Title, a także miał fajne segmenty przy micu.
Sygna by Filipoo666

20854407495044e5718b29f.jpg

GĹos leci na Aries'a.Ĺwietny na micu , zdobyĹ pas WHC a przecieĹź Bobby'emu pasa nie mogli odberac RVD , Sting , James Storm itd.. a wiÄc Aries chyba najwiÄcej zrobiĹ w tym miesiÄcu ;)

• Styl:  Jasny

Zastanawiałem się między dwoma nazwiskami - Ziggler i Aries. Zdobycie pasa mistrzowskiego zasługuje jednak na większe uznanie od zgarnięcia walizki MitB i to na konto "A Double" ląduje mój głos. Facet ma wszystko, co potrzeba żeby zdobyć najważniejsze złoto i osiągnął to, co nie udało się przed nim takim zawodnikom jak: Sting, Styles, Hardy, RVD, Anderson, Storm. Niepokonany w X Division + zakończenie długiego reignu Roode'a - imponujący wyczyn.
"Even the man with three H's would be proud of the way we buried this young, promising talent." - Broken Matt Hardy (Total Nonstop Deletion 15.12.2016)

To raczej oczywiste, że A-Double. Jako, że w lipcu lepszym show zdecydowanie było TNA to ktoś z Impaktu powinien być wrestlerem miesiąca. Osiągniecia Austina Ariesa dokonane w lipcu nie równają się z żadnym z kandydatów.
BOBBY ROODE - LONGEST REIGNING TNA WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPION

17298674fa58df4e3b7a.jpg

Po dużym zastanowieniu zagłosowałem na DOLPH ZIGGLER!!!!!!!!!!!!Ale zastanawiałem się też nad Austinem Arisem oraz Damian Sandow.Daniel Bryan i Miz za mało zrobił aby liczyć się w tym miesiącu.Samoe Joe jeszcze nie wiadomo czy wygra.
Best in the Wordl-CM Punk

1855145024fc2400c44fd2.jpg

Głos na Ariesa - tego, który zapewne wygra całe głosowanie. Z najdłużej panującego mistrza X dywizji stał się "bohaterem", który dokonał tego, czego nie dokonali Sting, AJ, Anderson, Hardy, Storm, RVD, Ray - zabrał złoto Roode'owi. Do tego jak zawsze fantastyczna robota w ringu, a w kwestii mikrofonowej w dalszym ciągu sprawuje się dobrze. To chyba wystarczy.

17284474305040b4340db5a.jpg

• Reputacja:   1

Z jednej strony chciałbym postawić na Zigga, a z drugiej na A-Double, jednak to ten drugi mnie całkowicie zaskoczył, ponieważ NIKT nie przypuszczał, że może zostać zwycięzcą i nowym mistrzem Wagi Ciężkiej TNA... Więc to właśnie Aries otrzymuje mój głos :)

Nie wiem, czy to zwykła niechęć do TNA i panujących tam dziwnych zwyczajów, czy sam nie wiem co, ale mimo zdobycia pasa przez Ariesa, to mój głos leci na Dolpha Zigglera - jeden z najciekawszych zawodników obecnie w WWE, zdobył niebieską walizkę, a niebawem mam nadzieję zdobędzie pas WHC, dobry przy micu, świetny w ringu, kapitalny za kulisami - Dolph Ziggler.

21036989304e1c2bee45f43.jpg

• Reputacja:   1

Mój głos leci do tegorocznego Mr. Money In The Bank Dolpha Zigglera. Miło że zdobył walizkę, teraz rozpoczął program z Jericho który jeśli się dobrze potoczy może go jeszcze bardziej wypromować (oczywiście przy odpowiednim bookingu bo w zasadzie Ziggler ma wszystko co potrzeba kompletnemu Main Eventerowi: dobre ring i mic skille oraz dobrze ogrywa swoją postać)

Gdyby Dolpha nie było w rankingu to drugi w kolejce do głosu byłby Danielson za to co zrobił na wczorajszym RAW (na którym w zasadzie przyćmił wszystkich: nawet obecnego WWE championa- tak więc Punk znowu może narzekać że kolejna osoba po Rocku skradła mu spotlight :) )

• Reputacja:   1 356
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

W tym miesiącu Ziggler i Aries zdystansowali resztę. Obaj świetnie się prezentowali, jednak to Austin zasługuje bardziej na wyróżnienie. Dolph wygrał walizkę, ale jego czas dopiero nadejdzie gdy zgarnie pas. Myślę, że wtedy spokojnie będzie faworytem w naszym głosowaniu. AA natomiast jest mistrzem i zdecydowanie panuje w TNA. Świetnie sprawdza się w swojej roli i w rok stał się jedną z głównych twarzy federacji. W mainstreamie lipiec należał do niego. :-)

...

Lipiec to miesiąc, po którym ciężko mi o wytypowanie postaci która zrobiła na mnie jakieś wielkie wrażenie. Smutne, bo rok temu był taką pewien pan po MiTB... Jednakże postanowiłem pomyśleć nad poniższymi kandydaturami.

The Miz (WWE RAW) -w końcu ku...a!!! -tak sobie pomyślałem gdy Mike pokonał CC na 1000 Raw. Myślę że czas bycia tłem dla innych jest już za Mizem, jednak pas Interkontynentalny nie ma takiego wydźwięku, a szkoda, bo przyznam że bardzo poważnie zastanawiałem się na oddaniem głosu właśnie na niego

Dolph Ziggler (WWE RAW) -zdobył walizkę i... no właśnie dalej czegoś nie rozumiem. Jest z Vickie, segment w którym chce inkasować walizkę a ktoś mu przeszkadza jest już trochę zbyt oklepany, dla mnie wygrana w plebiscycie była by na wyrost. I obawiam się że WWE nie ma dokońca pomysłu jak rozegrać storyline z Dolphem

Daniel Bryan (WWE SmackDown!) -przegrywa wszystko co się da... W Micu dobry, storyline dobry, walka z Sheamusem o dziwo bardzo mi się podobała, ale niestety zbyt wiele porażek

Damien Sandow (WWE SmackDown!) -bo ktoś musiał być z SD? :D

Austin Aries (TNA Impact) -to właśnie na niego stawiam. Podoba mi się w ringu, poda mi się jego styl, myślę że dobry przykład jak promować zawodnika, przez X Division do głównego pasa jak Aries, czy przez Tag Teamy jak Booby. Taki delikatny pstryczek w nos WWE

Samoa Joe (TNA Impact) -duży postęp, ale myśle że jego czas jeszcze nadejdzie

http://www.wrestlingforum.com/signaturepics/sigpic114747_10.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Jeffrey Nero
      Ash by Elegance też jednak nie skończyła kariery od początku to było podejrzane żadnych przecieków co jej było.
    • MattDevitto
      Kompletnie mnie te RR nie interesuje, ale będę musiał rzucić okiem na walkę Stylesa to też przy okazji zobaczę pewnie oba RR matche. Nie przekonują mnie jednak te zapowiedzi i obiecanki za pięć dwunasta
    • Attitude
      Nazwa gali: NJPW Road To The New Beginning 2026 - Dzień 3 Data: 28.01.2026 Federacja: New Japan Pro Wrestling Typ: Event Lokalizacja: Tsugaru, Aomori, Japan Arena: Ito Mining Arena Tsugaru Publiczność: 987 Karta: Wyniki: Powiązane tematy: New Japan Pro Wrestling - dyskusja ogólna
    • GGGGG9707
      Tak też mi niespodzianki, Belair, AJ Lee, Lesnar, LA Knight, Dom, pewnie ten nowy arab saudyjski którego wzięli.  Ja zawsze na Royal Rumble przyjmuję sobie że chcę co najmniej jedną niespodziankę ale taką której się nie spodziewam. Te wymienione się nie liczą bo i tak prawie pewne że będą i to żadna niespodzianka. Choćby to był nie wiem Hornswoggle to i tak dam na plus bo będę zdziwiony a o to chodzi w Royal Rumble. Chyba na 60 wrestlerów da się zarezerwować 1 miejsce dla kogoś kogo si
    • MattDevitto
      Myślałem, że ona skończyła z wrs
  • Dodaj nową pozycję...