Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Attitude Mówi #95 - BackyardMania III

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

http://www.attitude.pl/gfx/felietony/attmowi3.png

Skoro telewizja się nimi interesuję, wypada, żebyśmy i My rzucili okiem na produkt. Z racji, że ostatnio popularne są komentarze do gal, postanowiliśmy nagrać nasze wrażenia. Jedyną zmienną jest duet towarzyszący prowadzącemu. Vercyn i Sch...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/news-attitude-mowi-95-backyardmania-iii.html

50608915156a3743c1fa34.jpg

• Odpowiedzi 15
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• N!KO

4

• Yao

1

• PH93

1

• Jeffrey Nero

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   66
  • Styl:  Ciemny

Dzięki chłopaki że nagraliście komentarz do tej gali bo sam bym nie dał rady obejrzeć tych 2 godzin. Szkoda że tak jak mówiliście nie było mieszanych walk lecz wyglądało to bardziej jak Lucha Expo(tak wiem że pewnie nikt nie wie co to) gdzie w jednej hali spotyka się wiele federacji z Meksykańskiej sceny i prezentują swoje gale w celu wypromowania się i zachęcenia do oglądania ich produktu. Backyardmania nie najgorsza jednak pierwsze walki strasznie słabe i nudne. Ostatnie walki zdecydowanie na plus. Najlepsza walka to oczywiście ta Jokera z Mannym.
#SmartFanZone

Dzięki chłopaki że nagraliście komentarz do tej gali bo sam bym nie dał rady obejrzeć tych 2 godzin.

Dzięki, że napisałeś komentarz w trakcie trwającej Olimpiady. Znowu zapowiadaja sie slabe "ratingi". Wcześniej zmagaliśmy się z Euro i skonczylo sie dotkliwa porazka :wink:

N!ko nadawał by się jako manager dla jakiegoś zawodnika. Taki A.W. polskiej sceny Backyardowej.

Do Backyardu mi daleko, choc zaproszenia sie pojawialy swego czasu.

• Reputacja:   433

Dobrze, że nagraliście ten odcinek bo pewnie bym nie obejrzał BackyardMani III. Dobra robota. Skład komentatorski iście wyborny i wypadł przyzwoicie.

Najdłużej panujący w historii Attitude Mówi Typer Champion of the world!!!

1. Miejsce - Typer AEW 2020

1. Miejsce - Typer AEW 2021

2. Miejsce - Typer WWE 2020

3. Miejsce - Typer Mistrzostw Świata 2014

3. Miejsce - Typer Ligii Europy 2014/2015

156429637657b4c00661021.jpg

Skład komentatorski iście wyborny i wypadł przyzwoicie.

Backyardu nie oglądam ale z komentarzem Nikodema z chęcią zabieram się do sprawdzenia

You're Welcome :wink:

Batalia z Olimpiada idzie nam na razie calkiem niezle. Boj jest wyrownany, ale mam nadzieje, ze nie skonczymy jak Radwanska. Podejrzewam, ze byloby lepiej, gdybym nie zabronil na poczatku AM glupich komentarzy pokroju - nie podoba sie, zrob lepiej...

http://www.youtube.com/watch?v=8DdeLUA0Fms

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Śmiejesz się N!KO z tego gościa bo sam byś nie zrobił dwóch fikołków...a tak na serio to nie mogę z tego (sam bym może się na tym tak nie skupił , gdyby nie ciągłe przypominanie tej akcji w czasie komentarza :twisted: ) - przez całe AM się śmiałem jak sobie o tym przypomniałem, sam fakt ewolucji to jedna sprawa ale druga to taka że ten "backyardowiec" chyba przypadkiem trafił gościa w gimmicku "psychopaty" w Jaja! :lol: ...tak jak inni napisze że normalnie bym tego nie obejrzał a z komentarzem tak - jaki wniosek? Komentujcie gale na żywo to upowszechnicie Backyard. :)

Zrobiłem dużo dla biznesu:

Udział: Youshoot Teddy Long, Youshoot Rikishi, Lapsed Fan Podcast, Wrestling Soup, konwersacje z Dejwem na twitterze... Więc się wypowiadam + jestem w stanie słuchać Russo.

• Reputacja:   1 467

Obejrzałem dzięki AM całą BackyardManię. :D Czas trochę się dłużył przy niektórych walkach, ale ogólnie mam pozytywne odczucia. Pewnie teraz częściej obejrzę coś z backyardu. Najlepszą walką oczywiście był pojedynek Manny vs Black Joker, który bardzo mi się podobał. Mam nadzieję, że będzie więcej tego typu inicjatyw w AM związanych z backyardem. Dobra robota z komentarzem, bo przez 2h nie narzekałem na nudę. :-)

yes.jpg.84f9338a32d4393e856fdc9bf3231bc8.jpg

To ja nie będę zbyt oryginalny, bo również nie obejrzałbym tej BackyardManii gdyby nie komentarz, a tak przeglądnąłem całą i okazało się, że nawet da się to jako tako oglądać. Niestety bez komentarza chyba bym nie podołał, więc jeśli będę jeszcze kiedyś oglądał backyard to pewnie będzie to BackyardMania IV o ile AM dorzuci komentarz ;)

A co do kamerzysty to zdecydowanie otrzymuje tytuł "Sin Cary Wieczoru", aczkolwiek z tego co widziałem to większość (o ile nie wszystkie) akcji zawierających fikołki wychodziła raczej marnie.

11210267854ec833ae4df82.jpg

To AM to potężny kopniak promocyjny dla BackyardManii, bo sam pewnie bym nawet nie wiedział o tym, że takie coś miało miejsce. W sumie rzeczywiście szkoda, że w trakcie tworzenia tego eventu nie wykazano sie większą kreatywnością: skoro było tylu przedstawicieli różnych federacji, aż prosiło się, by podać jakiś tag team match fed vs. fed. Bo prawie każda walka była o pas i to rzeczywiście trochę kuło w oczy. Szacunek za fajny dobór współprowadzących, gdzie jeden odpowiedzialny był za szyderę, drugi za bank informacji :wink: Nie no, fajnie, fajnie.
Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.

11985408557829e91eb351.jpg

Znalazłem czas oglądając Olimpiadę i skusiłem się obejrzeć BackyardManie III z komentarzem AM, bez tego pewnie bym nawet na to nie spojrzał, a tak bardzo chętnie na to rzuciłem okiem i wyszło to całkiem przezwoicie. Najlepsza walka zdecydowanie ta przed ostatnia, praktycznie nie było przerw i na prawdę mogło to się podobać, ostatnia też całkiem niezła oprócz tego bodajże Learson także mi się podobał, a do tego spodobał mi się w jeden z walk spot na stole. Reszta dość słaba, oczywiście nie obeszło się bez botchy, najlepsze to ''fikołki'' śmiech na sali i Izray gubiący buta oraz jego ''skok'' przez trzecia linę, a do tego powtórka tej akcji, Vebve też się nie popisał paroma nie udami akcjami.

Komentarz jak zawsze bardzo dobry i zawsze można się pośmiać z wami, oby więcej takich inicjatyw, na pewno przesłucham takie wydania AM.

12658356164fd73b28cd7c3.jpg

To AM to potężny kopniak promocyjny dla BackyardManii

Od czasu do czasu warto zainwestowac w Backyard. Zobaczyc, co sie dzieje na naszym polskim podworku. Do tego cieszy fakt, ze jeden z najbardziej propsowanych komentarzy na YouTube (pod filmikiem), to:

ogladam z komentarzem Atti:D

... a w koncu nie wypuscilismy tego rowno z debiutem show, tylko z parodniowym opoznieniem.

Brakuje mi tylko pod tym newsem opinii osob walczacych. Ciezko mi uwierzyc, ze nie byli ciekawi. Zwykle narzekaja, ze malo komentarzy jest przy ich backyardowych walkach/pokazach - szczegolnie na tym forum - a sami tez nie sa pierwsi do pisania.