Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

WresleMania is comin'

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   228
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows

No i znamy już ostatniego uczestnika MITB.

Szczerze powiedziawszy, trudno mi sobię wyobrazić Lashleya biegającego po drabinach i z nich skaczącego...

Zobaczymy.

Coś mi się zdaje że Riki przyjmie jakiegoś mega-bumpa, że pokazać że jeszczer może

Co by nie mówić - skład tegorocznego MIB jest conajmniej dziwny. Finley? Lashley? Flair? Powinni ich z tego typu walki wyjebać w piździec, bo nic ciekawego do niej nie wniosą. Zwycięzcą może być tylko ktoś z dwójki - RVD, Shelton i ja trzymam kciuki za Benjamina, który jest ostatnio kurewsko szmacony, jak na wrestlera z tak dużym potencjałem...

https://forum.wrestling.pl/topic/3063-wreslemania-is-comin/page/3/#findComment-31974

• Odpowiedzi 68
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• SixKiller

9

• -Raven-

9

• AX

7

• Hartfan

5

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Urządzenie:  Android

Raven wg mnie Ric jeszcze ujdzie w tlumie bo przyjmnie pewnie jakies bumpy - ale co robic tam Finley i Lashley hmm nie wiem ale cos czuje ze Lashley moze wygrac :/
https://forum.wrestling.pl/topic/3063-wreslemania-is-comin/page/3/#findComment-31978

To by byla niespodzianka gdyby wygral Finley :) Najczarniejszy koszmar stal by sie jawa :P
https://forum.wrestling.pl/topic/3063-wreslemania-is-comin/page/3/#findComment-31979

Finlay - gdyby wygral bylo by to najwieksze nieporozumienie tego matchu. Nie chcialbym zeby tez wygral Lashley - bo jesli on ma byc champem to trzeba go jeszcze podbudowac w kilku feudach :). w sumie najbardziej chcialbym zeby to byl Flair - on zawsze, bez specjalnego pushowania moglby starac sie o wykorzystanie MiB, i w kazdej chwili walczyc o Champa :). po za tym - takie mile zwienczenie kariery tego weterana. w WWE nie byl jeszcze Champem (WWF i WCW tak, no ale ... )
https://forum.wrestling.pl/topic/3063-wreslemania-is-comin/page/3/#findComment-31980

Raven - dlaczego uwazasz ze Shelton jest tak kurewsko szmacony ostatnio? Kolejny tydzien z rzedu obronil drugi na Raw a trzeci co do wartosci pas w WWE ...

I na milosc boska, ile razy wy chcecie jeszcze wienczyc kariere Flaira !? Biznes sie naprawde zmienil przez ostatnie lata, Flair swoimi chopsami naprawde nie nadaza ...

Widze tez ze bardzo zla opinia cieszy sie u Was Finley, tutaj tez sie nie zgadzamy, dla mnie to zajebiscie solidny worker. Bardzo dobra walka z Mysterio na ostatnim Smacku... Do MITB nie nadaje sie dla mnie dlatego, bo nie ma cienia szansy na zwyciestwo, ale mysle, ze jego rywalizacja z Lashleyem dodaje troche kolorytu pojedynkowi... Poza tym, jak maja go dalej uzywac, przyda mu sie takie wypromowanie ... Zauwazmy ze w obecnym ukladzie karty WManii, na SmackDown nie ma zbytnio innego wyjscia - przydalby sie w tej walce Booker T, ale juz zarezerwowany jest dla Boogeymana...

https://forum.wrestling.pl/topic/3063-wreslemania-is-comin/page/3/#findComment-31982

Widze tez ze bardzo zla opinia cieszy sie u Was Finley, tutaj tez sie nie zgadzamy, dla mnie to zajebiscie solidny worker. Bardzo dobra walka z Mysterio na ostatnim Smacku...
zgadzam sie na całej lini. Pamietam ze dawniej nienawidzialem w WCW Finlaya, ale po kaszanie technicznej sewowanej przez takich brawlerów jak Batista, Henry Finlay swoimi występami dał powiew czegos nowego. Ma świetny gimmick i ukztałtowany do niego repertuar zagrań ringowych.
https://forum.wrestling.pl/topic/3063-wreslemania-is-comin/page/3/#findComment-31989

Kraven napisał/a:

Widze tez ze bardzo zla opinia cieszy sie u Was Finley, tutaj tez sie nie zgadzamy, dla mnie to zajebiscie solidny worker. Bardzo dobra walka z Mysterio na ostatnim Smacku...

zgadzam sie na całej lini. Pamietam ze dawniej nienawidzialem w WCW Finlaya, ale po kaszanie technicznej sewowanej przez takich brawlerów jak Batista, Henry Finlay swoimi występami dał powiew czegos nowego. Ma świetny gimmick i ukztałtowany do niego repertuar zagrań ringowych.

Tym razem i ja się dołącze. NIektórym może nie odpowiadać wygląd Finlay'a, innym może jego wiek, jeszcze innym jego entrance theme, ale co do walk to sądzę, że ten koleś naprawdę potrafi zrobić dobry i szybki pojedynek. Na ostatnim Smacku jego walka z Reyem była najlepszym pojedynkiem na gali bez wątpienia i nie była to tylko zasługa Mysteria. Na zwycięstwo w MITB Finlay nie ma szans i sam osobiście nie chciałbym, żeby to wygrał, ale nigdy nie powiedziałbym, że ten zawodnik nie nadaje się do niczego, ponieważ sądzę, że zrobił już kilka naprawdę dobrych walk.

Co do Sheltona. Może i gimmick go troszke szmaci, ale push dostał ogromny. Zdobył IC Title, broni go w każdej walce, i wygrywa każdy pojedynek od czasu jak trzyma IC (oprócz DQ z Flairem).

https://forum.wrestling.pl/topic/3063-wreslemania-is-comin/page/3/#findComment-31997

• Reputacja:   228

Raven - dlaczego uwazasz ze Shelton jest tak kurewsko szmacony ostatnio? Kolejny tydzien z rzedu obronil drugi na Raw a trzeci co do wartosci pas w WWE ...

I na milosc boska, ile razy wy chcecie jeszcze wienczyc kariere Flaira !? Biznes sie naprawde zmienil przez ostatnie lata, Flair swoimi chopsami naprawde nie nadaza ...

Co do pierwszego, to zgodziłbym się gdyby ta rozmowa miała miejsce z 10 lat temu, kiedy tytuł IC był na prawdę coś warty. Teraz gówno on znaczy i to, że dali go Sheltonowi - także gówno znaczy. Shelton powinien miodzić w upper mid cardzie, bo ma wszelkie predyspozycje ku temu, a dając mu po raz kolejny "papierowy tytuł" - WWE po prostu sobie jaja robi.

Co do drugiego - zgadzam się w pełni. Flair powinien zająć się wnukami a nie zabierać miejsce w MIB. Sczerze mówiąc, jakoś nie bardzo pociąga mnie wizja dziadka spadającego z drabiny przez stoły. Jakieś to dla mnie jest takie "niesmaczne"...

https://forum.wrestling.pl/topic/3063-wreslemania-is-comin/page/3/#findComment-32092

Co do drugiego - zgadzam się w pełni. Flair powinien zająć się wnukami a nie zabierać miejsce w MIB. Sczerze mówiąc, jakoś nie bardzo pociąga mnie wizja dziadka spadającego z drabiny przez stoły. Jakieś to dla mnie jest takie "niesmaczne"...

Damn right, mógłby to zostawić młodszym wrestlerom... Niech sobie Edge i inne Benjaminy bumpują, on już powinien odejść na emeryturkę, np. po zwycięskim matchu na WrestleManii... ale nie MITB matchu.

https://forum.wrestling.pl/topic/3063-wreslemania-is-comin/page/3/#findComment-32093

• Reputacja:   29
  • Urządzenie:  iPhone

No skład MITB rzeczywiście nie wygląda jakoś imponująco (a juz na pewno gorzej niż na WM 21). Chciałbym aby wygrał RVD i to raczej on jest faworytem.
https://forum.wrestling.pl/topic/3063-wreslemania-is-comin/page/3/#findComment-32118

Jeszcze tydzien ludzie

mam nadzieje ze MITB wygra Lashley jakos go polubilem bo battle royal!! a Flair skonczy swoja wspanila kariere

https://forum.wrestling.pl/topic/3063-wreslemania-is-comin/page/3/#findComment-32124

Lashley powinien byc jeszcze troche poprowadzony, Finlay ma wg mnie dobry gimmick pasujacy do neigo (wie ktos czemu skonczyl z boksem?) robi nawet niezle walki, wygra pewnie RVD albo Lashley. Chyba tez nikt nie sadzi ze Matt moze odegrac jakas wieksza role w tej walce.
https://forum.wrestling.pl/topic/3063-wreslemania-is-comin/page/3/#findComment-32185

• Reputacja:   4

Oto moje przewidywania co do wyników:

Playboy Pillow Fight

Torrie Wilson vs. Candice Michelle

Divy na sam początek miło będzie popatrzeć, kto wygra nie ma dla mnie zupełnie znaczenia, ale myślę, że raczej będzie to Candice z uwagi na jej sesje do rozbieranych pisemek, jej wygrana przyniesie dla WWE więcej korzyści.

Boogeyman vs. Booker T

Ta walka to będzie farsa. Boogeyman znowu pewnie pokaże jedną akcję i zakończy walkę. Chyba, że dojdzie do niespodzianki i Booker T załatwi robala, ale jakoś szczerze w to wątpię.

Women's Championship

Trish Stratus© vs. Mickie James

Tutaj bym stawiał na Mickie James ale tylko dlatego, że Trish od ponad roku już trzyma pas, więc Wrestlemania to idealny moment żeby w końcu go komuś oddała

World Tag Team Championship:

Big Show & Kane© vs. Chris Masters & Carlito

Może być różnie, chociaż wydaje mi się, że powinni wygrać Masters i Carlito. Dla nich byłby to jakiś push. Fajnie by też było, żeby po walce Kane zaatakował BigShowa lub odwrotnie i mielibyśmy feud pomiędzy nimi.

United States Championship:

Chris Benoit vs. JBL

Walka zapewne nie będzie zbyt porywająca i spodziewam się tutaj zwycięstwa JBL. Ostatnio JBL strasznie dużo jobował i był upokarzany i wygrana pasa US byłaby formą rekompensaty .

Hardcore Match:

Edge vs. Cactus Jack

Zapowiada się fascynujący pojedynek, typuję raczej zwycięstwo Foley'a, chociaż nie zdziwiłbym się też gdyby wygrał Edge.

Casket Match:

Undertaker vs. Mark Henry

Tutaj wynik jest pewny wygra Taker by nie popsuć swojego rekordu, nie należy się też raczej spodziewać niczego nadzwyczajnego po tej walce.

Money in the Bank Ladder Match:

Lashley vs Matt Hardy vs Finlay vs Shelton Benjamin vs Rob Van Dam vs Ric Flair

Pojedynek zapowiada się nadzwyczaj ciekawie, pomimo lekko kontrowersyjnego "składu" Flair już się raczej nie nadaje do Ladder Matchy, co pokaze Finlay i Lashley trudno przewidzieć i nie należy też wg mnie z góry zakładać, że sobie poradzą

Co do zwycięzcy, moim zdaniem najprawdopodobniej będzie to Lashley możliwe też że Rob Van Dam, lub (broń Boże!) Flair. Ciężko jednoznacznie wytypować.

No Holds Barred Match

Mr. McMahon vs. Shawn Michaels

Ta walka na pewno nie będzie porywająca, jeśli ten feud ma zakończyć się na Wrestlemanii to powinnien wygrać HBK, chociaż nie jest to pewne po pojawiły się przecieki że Shawn jednak może znowu przegrać.

World Heavyweight Championship

Triple Threat Match:

Rey Mysterio vs Randy Orton vs Kurt Angle©

Najczarniejszy scenariusz to wygrana Rey'a, to już by była po prostu parodia, raczej jednak chyba do tego nie dojdzie. Ja typuję że tytuł obroni Kurt

WWE Championship:

John Cena© vs. Triple H

Ceny po prostu nienawidzę i jestem jak najbardziej za tym żeby przegrał i stracił tytuł. O ile jeszcze kilka tygodni temu byłem pewny, że wygra Triple H, teraz mam już poważne wątpliwości.

Możliwe, że jednak wygra Cena, a pas straci w rematchu na następnym Raw lub na Backlash.

Mam jednak nadzieję, że może jednak Cena pożegna się z tytułem już na Wrestlemanii.

https://forum.wrestling.pl/topic/3063-wreslemania-is-comin/page/3/#findComment-32619

Norbas: z tego co udalo mi się zauwazyć to na Twoim forum bardzo zabiegacie o to aby wszystko znajdowalo się w odpowiednim miejscu ;). Nawet Razorowi dostało się za rzekome robienie śmietnika ;). Mniejsza z tym, przenieś te bądź co bądź patetyczne zwyczaje na ten grunt i swoje typy umieszczaj w miejscach do tego przeznaczonych ;). Takie znajdziesz pod adresem http://www.forum.attitude.pl/viewtopic.php?t=5616&start=0.
https://forum.wrestling.pl/topic/3063-wreslemania-is-comin/page/3/#findComment-32629

• Reputacja:   4

To nie jest typowanie tylko moje opinie na temat karty Wrestlemanii, więc topic wydaje mi się odpowiedni

typował będę później jak obejrzę ostatniego smacka

https://forum.wrestling.pl/topic/3063-wreslemania-is-comin/page/3/#findComment-32637