Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Nowe logo i szczegóły tysięcznego RAW, Punk vs. psycho-fani

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Bardzo dobrze rozumiem Punka i jego zachowanie ponieważ sam niejednokrotnie bywałem w takiej sytuacji. Fani są nieraz naprawdę irytujący i natarczywi szczególnie gdy rozdaje im autografy. :twisted:

Z kolei co do walki Show Off'a i Broskiego to takie coś można by kupić ale nie na Wrestlemanii tylko mniejszym PPV np. na Suvivor Suries.

• Odpowiedzi 30
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• TakerFanKrk

4

• demku

4

• Ghostwriter

3

• PiTeRo

2

Top użytkownicy w tym temacie

Bardzo dobrze rozumiem Punka i jego zachowanie ponieważ sam niejednokrotnie bywałem w takiej sytuacji. Fani są nieraz naprawdę irytujący i natarczywi szczególnie gdy rozdaje im autografy. :twisted:

Z kolei co do walki Show Off'a i Broskiego to takie coś można by kupić ale nie na Wrestlemanii tylko mniejszym PPV np. na Suvivor Suries.

• Reputacja:   1

Tyle tylko, że Cena gra w filmach WWE Studios. Austin głównie gra w holywoodzkich produkcjach (ostatnio coś ze Stallonem kręcił) i to jest zasadnicza różnica. Dlatego Cena może się na luzie pojawiać na show, natomiast żaden producent spoza WWE nie zmieni całego dnia zdjęciowego tylko dlatego, by Austin mógł raz w tygodniu pojawiać się na Raw :wink:
Wiesz to też nie jest problem. WWE zawsze może z tego jakoś wybrnąć (np wcześniej nagrywając segmenty na backstage'u żeby publika myślała że Austin jest za kulisami. Wystarczy że pokazałby się na titantronie a publika już by sikała) albo Stone Cold byłby GM'em przez krótki okres czasu (nie oszukujmy się: GM nie jest wieczny, prędzej czy pózniej i tak zmieniłby się) a potem w jakiś sposób (atak ze strony kogoś czy coś) przestałby pełnić urząd. Poza tym byłaby to także świetna okazja do rozpoczęcia powolnego podbudowywania feudu pomiędzy Austinem a CM Punkiem (oczywiście pod warunkiem jeśli mieliby razem zawalczyć na 29-tej WMce).Obaj byliby na miejscu, i byłoby to moim zdaniem lepsze niż specjalnie sprowadzać Austina na czas feudu z Punkiem (na początku byłyby to słowne przepychanki które z biegiem czasu nasilały by się, by w okresie WrestleManii osiągnąć punkt kulminacyjny i by jednocześnie już na maksa rozkręcić feud prowadzący do ich walki)

Oczywiście, że to jest jakieś wyjście - mówię głównie o tymczasowym GM-ie. Ale właśnie... promują to Raw jako przedstawienie stałego Generalnego Menedżera. Dla mnie głupotą byłoby to, jakby po tym wzięli Austina, wiedząc, że i tak to wyjście tymczasowe, bo akurat ma trochę luźniejszy grafik, a i tak nie ma szans na pozostanie dłużej (bo bądźmy szczerzy - nie ma w ogóle). Dlatego ja skłaniam się ku temu, że powinien to być ktoś, kto będzie rzeczywiście tymczasowym GM-em, nie takim z doskoku. Trochę żałuję, że ta koncepcja "jeden GM - jeden tydzień" została zmarnowana - mogli dać m.in. właśnie Austina, może na dwa dni dałby radę, Steph, a zamiast tego wzięli Longa czy laptopa.

Jeśli plotki i przecieki się potwierdzą, to Stone Colda zobaczymy raczej z Slater'em.

Z tego co wiadomo po ostatnich godzinach, zobaczymy dzisiaj nowe logo RAW, nowy pas, oraz dodatkowo (poza wymienionymi wcześniej) pojawią się

-Paul Bearer

-Kenny Dykstra

-Ron Simmons

-Lita

• Reputacja:   1

Oczywiście, że to jest jakieś wyjście - mówię głównie o tymczasowym GM-ie. Ale właśnie... promują to Raw jako przedstawienie stałego Generalnego Menedżera. Dla mnie głupotą byłoby to, jakby po tym wzięli Austina, wiedząc, że i tak to wyjście tymczasowe, bo akurat ma trochę luźniejszy grafik, a i tak nie ma szans na pozostanie dłużej (bo bądźmy szczerzy - nie ma w ogóle). Dlatego ja skłaniam się ku temu, że powinien to być ktoś, kto będzie rzeczywiście tymczasowym GM-em, nie takim z doskoku. Trochę żałuję, że ta koncepcja "jeden GM - jeden tydzień" została zmarnowana - mogli dać m.in. właśnie Austina, może na dwa dni dałby radę, Steph, a zamiast tego wzięli Longa czy laptopa.
Stephanie to też jest ciekawa kandydatura (może przy okazji jakoś wplątaliby ją w jakiś storyline z udziałem Jericho którego postać od czasu powrotu stoi w miejscu a angle z McMahonową pomógłby mu jakoś wyjść z dołka-szczególnie że przedtem toczyli ze sobą waśnie, więc mogłoby być ciekawie:szczególnie przy połączeniu Steph-heel, Y2J-face)

Undertaker wbijający tylko po to by wymierzyć finisher jakiemuś no namowi... Rzeczywiście - fascynujące -.-

I co z tego, że WWE zrobi jedną dobrą galę (dobra to pojęcie względne - nie każdego kręcą powroty wrestlerów którzy już dawno pokończyli kariery czy kolejna powtórka walki Cena vs Punk) - jedna jaskółka wiosny nie czyni. Większość gal prezentuje nie najwyższy, żeby nie powiedzieć słaby, poziom i myślicie, że zmieni się to w ciągu tygodnia? Ehh, ktoś konstruktywnie krytykuje WWE to od razu nazywacie go hejterem... A jeśli gdzieś wspomni o TNA to zaraz nazywacie go markiem TNA... Taka jest prawda, że TNA od dłuższego czasu trzyma wysoki poziom i wasze sprzeciwianie się i negowanie tego nic nie zmieni. Zauważcie wreszcie wady WWE i zalety TNA, a nie odwrotnie. Heh i jeszcze niektórzy fani WWE cieszą się z pomysłu Tryplaka, żeby mistrzowie dłużej trzymali pasy - mina wam zrzednie jak mistrzami zostaną Cena i Orton (choć już i tak narzekacie na Punka czy Sheamusa - a przecież może być gorzej...). Pozdrawiam :)

Stwierdziłem, że nie ma sensu pisać nowego newsa więc dodałem wpisy do starego. Jest nowe logo RAW i kolejne doniesienia o tym kto ma się pojawić na RAW.

Prawdę mówiąc pojawiło się tego od cholery w ostatnich godzinach i pewnie jeszcze niejedna plota czy też fotka jakiejś legendy na lotnisku w St. Louis obiegnie net. :)

• Urządzenie:  Android

Co do Dykstry - jak dla mnie jeżdżeniem po Cenie spalił za sobą mosty i WWE nie będzie go chciało nawet na jedno RAW szczególnie że nigdy nie był i nie będzie drawem który mógłby przyciągnąć choć 10 osób przed odbiorniki xD

Co do Dykstry - jak dla mnie jeżdżeniem po Cenie spalił za sobą mosty i WWE nie będzie go chciało nawet na jedno RAW szczególnie że nigdy nie był i nie będzie drawem który mógłby przyciągnąć choć 10 osób przed odbiorniki xD

Doniesienia o Dykstrze traktowałbym w kategorii żartu. Po tym co ostatnio powiedział w wywiadzie o Cenie i jego romansach (a słowa te odbiły się szerokim echem we wrestlingowym świecie), to w fedce Vince'a nie mógłby nawet kibli szorować a co dopiero pojawić się na tysięcznym RAW. Niektóre gwiazdy wrestlingu popuszczają po gaciach z myślą, że ich przez chwilę podczas tego show pokażą. Dlaczego mieliby wpuszczać tam wspomnianego wrestlera?

No chyba, że ten pamiętny wywiad to była podbudówka pod jakiś feud-niespodziankę z Ceną. :twisted:

To ma być theme tysięcznego RAW:

No chyba, że ten pamiętny wywiad to była podbudówka pod jakiś feud-niespodziankę z Ceną. :twisted:

Mityczne letnie story? :lol:

I macie te swoje "historyczne" Raw...

Buhahahaha, żal.pl normalnie

1/10

TNA > WWE

Brawo! widzę, że kolega stworzył nową definicję konstruktywnej krytyki :P

A jeśli chodzi o samo RAW, jak dla mnie, było udane.

Najmocniejsze punkty:

1. Powrót DX i BoD

2. The Miz jako nowy IC Champ

3. Pojawienie się Stephanie :)

Nienajgorsze były też:

- ślub Bryana i AJ. Chociaż decyzja o daniu AJ posady GM'a niezbyt udana ale zobaczymy jak sobie poradzi i wtedy będziemy oceniać.

- Segment z Heathem, Litą i legendami też niczego sobie

- No i ME, walka sama w sobie nudna ale końcówka udana no i ktoś The Rockowi pokazał gdzie jego miejsce :D (nie zrozumcie mnie źle, lubię i szanuję The Great One ale fajnie było zobaczyć go po tzw. "drugiej stronie finishera").

- Jako osobny punkt, heel turn Punka, który jest jak najbardziej na plus. Bowiem Brooks jest znacznie ciekawszy jako heel. Twarzą federacji pokroju Ceny czy Rocka prędko nie zostanie, a wolałbym go niżej w karcie jako ciekawie prowadzonego heel'a niż Maineventowego nudziarza z pasem na którego nie ma pomysłu poza długim title reignem (jak do tej pory)

Całość oceniam na 8+/10. Chociaż za możliwość zobaczenia Steph po tylu latach w WWE dałbym nawet o pół oczka wyżej, więc 9/10 :)