Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline

Czas na komentarz...

*Openerem jest walka o pas Wagi Ciężkiej, no moim zdaniem to ona powinna być przynajmniej gdzieś dopiero w połowie jak coś, a nie już na sam start gali, chociaż ciekawy początek ;) Jeżeli zawodnik wykonuje drugiemu zawodnikowi akcję Frankensteiner to ten powinien być na plerach, a nie na kolanach, bo w zasadzie to mało co się różni ta akcja od typowej Hurricarany, aczkolwiek chyba niczym, przynajmniej ja w tym różnicy nie widzę. Wooow zapowiada się naprawdę ciekawie, mam nadzieję, że w związku z tym, że Christian zaatakował Edge'a, a wiadomo są oni przyjaciółmi to liczę na to, że powstanie pomiędzy nimi jakiś feud u Ciebie. Pierwszym wyeliminowanym z walki był Edge, co mnie oczywiście mocno zaskoczyło. Fajny pomysł z wykorzystywaniem przeróżnych przedmiotów w tej walce również zasługuje na sporego plusa, odziwo ja też właśnie wpadłem na taki pomysł, aby i u siebie zrobić kiedyś w przyszłości walkę EC z wykorzystaniem różnych przedmiotów... Bill eliminuje jednocześnie Anglika, którego nie lubię oraz Paca jednocześnie i bardzo dobrze.

Natomiast wynik nie spodobał się mi, od samego początku walki liczyłem na wygraną Cage'a, ale niestety poleciał on jako drugi.

*A więc to Big E Langston był tym zamaskowanym zawodnikiem, no nie głupi pomysł, chociaż mógł paść lepszy wybór, ale skoro masz na niego jakieś plany to okej.

*Walka o pas US była dobra, ale tylko dobra... Richards nowym mistrzem? Znowu rezultat mnie nie zadawala, bo liczyłem, że Miz zachowa swój tytuł, ale jeśli masz dalsze jakieś plany na feud pomiędzy tą dwójką, to okej- z resztą wskazuje na to akcja po walce.

*Ciekawy pomysł z ponownym wykorzystaniem stołu w walce (ale czy nie powinno paść DQ za to?), za co malutki plusik się należy. Pojedynek podobał się mi i w końcu jego wynik też.

*Czwarta walka miała bardzo dobry skład oraz booking. Świetnie, że del Rio odpadł jako pierwszy- cieszę się z tego, ponieważ nie lubię go. Ciężko byłoby mi stwierdzić, czy eliminacja Bryana jako drugiego zawodnika byłaby słuszna, ale przy takim składzie i w taki sposób na niczym nie stracił... Został wyeliminowany poprzez nieuwagę, więc jest to dobre rozwiązanie. Finał mogłeś nieco bardziej rozpisać, ale rozumiem, że to miało być w bardzo szybkim tempie, ale gdyby Rhodes powalczył z Zigglerem przez dłuższą chwilę to byłbym jeszcze bardziej zadowolony z twojej pracy jaką włorzyłeś w napisanie tej gali.

*Dobry pokazł siły Lesnara w walce z Henrym oraz fantastyczne zakończenie poprzez fajne ''combo'' Shooting Star Press, a po chwili F-5 i dorzucenie Kimury po walce :twisted: Chyba Mark przez jakiś dłuuuższy czas się nie pojawi w federacji...

*ME również bardzo dobry, a nawet świetny. I w nim również nie zabrakło niespodzianek, którymi dla mnie były np. eliminacja Michaelsa jako pierwszego przez HHH'eja, a tuż za nim wyleciał właśnie on... Chociaż tak jakby powtórzyłeś tym samym motyw z openeru, z eliminacji Edge'a przez Cage'a. No i bardzo dobrze, że Y2J został nowym mistrzem Wagi Ciężkiej- jest to drugi rezultat spośród wszystkich walk, który mnie cieszy.

Gala wyszła bardzo dobrze.

• Odpowiedzi 46
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Arkao

18

• TheVillain

8

• szpicu

6

• 8693

5

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Gala Elimination Chamber wyszła Ci dobrze. Dobry opener, czyli walka o pas Wagi Ciężkiej i dobrze, że Orton obronił pas i na WrestleManii wystąpi jako mistrz (chyba) :P Do kolejnego PPV jeszcze kilka tygodni, więc wszystko może się zmienić. Bardzo dobry ME, czyli walka o WWE Title. Szkoda, że Punk stracił pas, ale za to może na WM zobaczymy starcie Triple Threat Match o pas WWE: Jericho © vs. Lesnar vs. Punk :-) Ogólnie gala wyszła ci bardzo dobrze. Widać, że robisz już spore postępy w pisaniu. Czekam na kolejny odcinek w twoim wykonaniu :)

Zapraszam do czytania i komentowania mojego "pamiętnika " :D

http://forum.attitude.pl/viewtopic.php?t=36930

13733671444f88171103758.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Dzięki
      • 17 odpowiedzi
    • WWE Royal Rumble 2025
      Spekulacje i dyskusje na temat WWE Royal Rumble 2025!
        • Dzięki
      • 79 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 17 922 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 686 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Lubię to
      • 100 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
        • Lubię to
      • 9 350 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
        • Lubię to
      • 146 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 172 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 513 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 850 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• Attitude
      Nazwa gali: WWE NXT #771 Data: 04.02.2025 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: TV-Show Lokalizacja: Orlando, Florida, USA Arena: WWE Performance Center Format: Live Platforma: The CW Komentarz: Booker T, Corey Graves & Vic Joseph Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
    • MattDevitto
      Kurczę pieczone Ale teraz zacząłem łączyć kropki.... Za rok gala wiadomo gdzie i dlaczego $$$, więc poczciwy Titus jest idealnym kandydatem na zwycięzcę. Ależ to będzie piękne redemption po małej wpadce kilka lat wcześniej - od zera do bohatera - Amerykanie kochają takie historie Proszę wsiadać do pociągu Titus O'Neil RR winner 2k26!
    • -Raven-
      Rozmawiali wyłącznie po francusku
    • -Raven-
      W zeszłym roku stawiałem na Rudą, ponieważ Aliensowa miała pas już bardzo długo i WM-ka była na papierze dobrym momentem żeby zrzucić z niej złoto, a Linczująca już dawno nie miała pasa, tak więc ułamki wychodziły mi tak a nie inaczej. Mimo to, fajnie się było pomylić w tej kwestii Akurat w tym przypadku uważam podobnie. Stratna ma zbyt krótko tytuł (nie dali jej się jeszcze wykazać), a Flara jest na papierze takim "faworytem", że w ramach "zaskoczenia" powinni ją tutaj podłożyć. Jabłecznikowa zbiera tytuły tak ekspresowo, że jeszcze na spokojnie ma czas żeby w tej kwestii ścignąć starego, tak więc tutaj na spokojnie będzie mogła jobnąc, żeby wypromować nową gwiazdę ze stajni W.        Bardzo dobry ruch z "rozbiciem" tagu Callgirl i Bi-Anki. Jade koszmarnie wypadała na tle Belair. Była sztywna, kanciasta i jej akcje nie wyglądały w ringu płynnie. Baardzo się to rzucało w oczy w kontraście do roboty jaką wykonywała Warkoczowa. Storm wyglądała wyłącznie dobrze kiedy trzeba coś było odwalić siłowo. Wycofanie jej z tagu i scenariusz, że któraś z kumpelek (Bianca lub Naomi) ją wyeliminowała, to samograj i instant materiał na turn i starcie na WM-kę. Niby logika podpowiada Naomi (bo to ona najwięcej zyskała na wyeliminowaniu Koksiary), ale chciałbym zobaczyć zestawienie Montezowej z Siwą na WrestleManii, gdzie Belair by wygrała dzięki Naomi (bo okazało by się, że jednak obie były w zmowie).    
    • HeymanGuy
      Energetyk Saints Flow? Ogólnie uwielbiam Saints Row ale tylko 1 i 2. Od trójki niestety to rownia pochyla na sam dół
  • Dodaj nową pozycję...