Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE w moim wykonaniu

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Mam chwilę wolnego czasu, a nie mam co robić, więc przeczytam i skomentuję twój ostatni odcinek...

*Początek przewinąłem do wypowiedzi Heymana, ponieważ rozmowy komentatorów nie bardzo mnie interesują. Wypowiedź Paula dość interesująca zwłaszcza, że nie czytałem ostatniego twojego odcinka i nie wiedziałem o co w tym chodzi i właśnie to mnie ciekawi.

sam nokautuje Lesnara poprzez K.O Punch! Też nie!

Pamiętam, że już kiedyś komuś zwracałem przy tym uwagę i tutaj również i tobie ją zwrócę, powinieneś napisać np. uniknięte, chybione, a nie nokautujące. Ponieważ wnioskować można z tego, że Show najpierw trafił, a jednak nie... Oczywiście można się domyśleć, ale dopisanie jednego słowa to nie jest przecież tak wiele. Cieszy mnie wynik openeru.

The Game kopie Lesnara dwa razy w brzuch i wykonuje Pedigree!

Tutaj również to samo... ;)

*Akcja po walce Lesnar-Show bardzo ciekawa :D Fajnie to rozpisałeś.

*Ładnie prowadzisz feudy i tutaj spory plus za to. Ogólnie podobają się mi, ma dobrą wenę na prowadzenie ich. Chociaż, gdyby Punk przegrałby z Truthem byłoby jeszcze ciekawiej, a ty być może miałbyś dodatkową ''podstawę'' do dalszego prowadzenia jego feudu z Smokiem, że Brooks nie zdołał pokonać przeciwnika, którego wybrał mu jego przyszły przeciwnik.

*Fajnie poprowadziłeś zwolnienie Młodego Heninga, ale szkoda, że akurat jego, a nie kogoś innego ;)

*''Sprytny pin''? Akcja po ME ''Holly Shit!'', chciałbym to zobaczyć Liontammer + Yes Lock na jednym oponencie :)

Ogólnie: Dość ciekawy odcinek. Fajne i dobre segmenty oraz walki.

• Odpowiedzi 17
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Krzysztof_Y2J

9

• łukaszek123

5

• Vercyn

1

• Kari

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0

Wielkie dzięki za komentarz, postaram jeszcze dziś Ci się zrewanżować. Super, że potrafisz pokazać, co jest źle, a co dobrze, tak abym wiedział nad czym pracować. Jeszcze raz wielki dzięki :-)
  • 2 tygodnie później...

• Reputacja:   0

Dobre starcie Lesnara z Showem i oczywista wygrana Brocka.

Zauważyłem jeden, duży błąd:

2. Non Title, Champion vs. Champion Match

CM Punk © vs. David Otunga ©

Przecież Punk nie jest u ciebie mistrzem. Później w starciu z Truthem normalnie już napisałeś. Dobre starcie Ceny z Y2J'em. Jesteś fanem Chrisa, więc myślałem, że wygra właśnie Jericho :P W Main Evencie starcie byłego mentora z uczniem. Bryan jako mistrz WWE oczywiście wygrywa. Nie ważne jak, ale wygrał. Ogólnie dobry odcinek RAW w twoim wykonaniu. Czekam na kolejne odcinki :)

Zapraszam do czytania i komentowania mojego "pamiętnika " :D

http://forum.attitude.pl/viewtopic.php?t=36930

13733671444f88171103758.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Najnowsze posty

• MattDevitto
      World Tag League 2025 (VII) Dzisiaj na szybko: War Dragons (Drilla Moloney & Shingo Takagi) vs. House Of Torture (Chase Owens & Yujiro Takahashi) - nic ciekawego. Owens z Yujiro to nie jest czołówka moich ulubieńców, a w połączeniu z HoT ciężko się ich po prostu ogląda...Za to Moloney z tygodnia na tydzień robi na mnie coraz lepsze wrażenie, Satoshi Kojima & Taichi vs. House Of Torture (Don Fale & EVIL) - vintage House of Torture El Desperado & Shuji Ishik
    • VictorV2
      Nie zdziwiłbym się gdyby WWE też nie wiedziało co WWE ugotuje na koniec Myślę ze co do Jade, to niefortunny timing bo reszta kobiecej elity jest uwiązana w ten jakże arcyważny i pasjonujący War Games match. Tylko że nawet po nim...Charlotte i Alexa mam wrażenie będą dalej uwiązane z Kabuki Warriors i cokolwiek to jest co złożyli z Nai i Lash, wygląda na to że Rhea pomoże Priest'owi z jego problemami, AJ będzie pracować z Becky...i...uhmmm...hmmmm...w sumie to tak...Jade nie ma z kim pracow
    • Attitude
      Nazwa gali: HKPW Live At The Black Rabbit Data: 27.11.2025 Federacja: Hard Knox Pro Wrestling Typ: Event Lokalizacja: Limerick, Ireland Arena: The Black Rabbit Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Independent Zone
    • Attitude
      Nazwa gali: AJPW Real World Tag League 2025 - Dzień 3 Data: 29.11.2025 Federacja: All Japan Pro Wrestling Typ: Online Stream Lokalizacja: Kumamoto, Japan Arena: Kumamoto City Food Exchange Hall Publiczność: 378 Format: Live Data emisji: 28.11.2025 Platforma: AJPW.tv Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Independent Zone
    • Bastian
      Survivor Series Elimination Tag Team Match z udziałem low cardu i mid cardu, ale aż człowiek zatęsknil za tymi walkami na SS.  Kula się ten Last Time Is Now Tournament, ale to trochę czekanie aż Gunther wreszcie to wygra. Chyba, że jednak rywalem będzie Uso i to na Cenie przejdzie ten wyczekiwany heel turn. Nie ma to jak jednym ruchem zakopać dwie mistrzynie. Jeśli tak ma wyglądać początek drugiego runu Chelsea Green z US Title to jestem ciekaw, co WWE ugotuje na koniec. Jade Cargill i
  • Dodaj nową pozycję...