Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Letnie Igrzyska Olimpijskie Londyn 2012

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Darowałem sobie wczorajsze podsumowanie, bo nie ma czego podsumować. Nastały chude dni dla Polski i jedynym godnym odnotowania jest wczorajsza demolka naszych siatkarzy nad Wielką Brytanią. Ciche nadzieje wiązałem z żeglarstwem i chociaż sytuacja nie jest dramatyczna, to jednak nasi w wyścigach finałowych muszą gonić. Z zawodami pożegnali się już Mateusz Kusznierewicz i Dominik Życki, dla których był to ostatni start na Olimpiadzie. W grze została jeszcze Zofia Klepacka i Przemysław Miarczyński - oboje mają szanse na medal, ale w ostatnim, "medalowym" wyścigu (gdzie punkty będą podwajane) muszą popłynąć bezbłędnie. Taka ciekawostka - Klepacka pomyliła się i zamiast skręcać do mety, chciała jeszcze jedno okrążenie opłynąć. Ostatecznie została zdyskwalifikowana.

Dużo ciekawiej dzieje się na stadionie lekkoatletycznym. Ale za nim - strasznie zawiodłem się na finałach tenisowych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Serena Williams po raz kolejny udowadnia, że jest daleko poza zasięgiem innych zawodniczek, natomiast Roger Federer po kapitalnym meczu półfinałowym, dzisiaj gładko poległ w trzech setach z Andym Murrayem. I tutaj kolejna ciekawostka - Murray od lat był przeciwko Anglii (jest Szkotem). Często przed różnymi imprezami piłkarskimi twierdził, że wygrać może każdy, byle nie Anglia. Tymczasem ostatnio, aby zyskać sobie więcej sympatii i wsparcia, zaczął uderzać w patriotyczne tony, że jest "pół Szkotem, pół Anglikiem". Strasznie to słabe, ale jak widać - ludzie to kupili.

Przed chwilą Usain Bolt obronił tytuł mistrza olimpijskiego w sprincie, mimo, że finał był silnie obsadzony. Rekord świata co prawda nie padł, jednak ten jest wywindowany już na takim poziomie, że strasznie ciężko będzie go jeszcze poprawić. "Dziadek" Ziółkowski na Olimpiadę przyjechał bez żadnych konkretnych celów i zajął siódme miejsce.

Jutro Rogowska powalczy w skoku o tyczce, a na podeście zamelduje się kolejna z nadziei medalowych w podnoszeniu ciężarów - Marcin Dołęga. O 10:30 Polacy w siatkę zawalczą z Australią o pierwsze miejsce w grupie i uniknięcie w ćwierćfinale Brazylii i Rosji. Warto też zwrócić uwagę na robiących furorę naszych siatkarzy plażowych, którzy w 1/4 zmierzą się z wielkimi faworytami do złota.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.

11985408557829e91eb351.jpg

• Odpowiedzi 90
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Krzychu

14

• PH93

11

• maly619

10

• demku

9

Top użytkownicy w tym temacie

BOLT JEST WIELKI !!! Udowodnił, że jest najszybszym człowiekiem na Ziemi. Tego nie trzeba więcej komentować :)

Jutro ostatnie spotkania w fazie grupowej siatkarzy. Przed igrzyskami zakładano, że kolejność mniej więcej będzie z góry znana, a tu jak się okazuje jest wiele niespodzianek.

Brazylijczycy mają potężny kryzys. Po wygranej z Rosją, następne mecze już nie wyglądały tak kolorowo: najpierw przegrana z USA 1:3, a potem męczarnie z Serbią, zakończone ostatecznie wynikiem 3:2. Przy okazji wielkie kłótnie podczas samych spotkań (Sergio jest tam najmniejszy, a ma najwięcej do powiedzenia...)

Jutrzejszy dzień zapowiada się ciekawie, bo Serbowie podbudowani dobrą grą z Canarinhos będą chcieli urwać punkty Rosji, zaś Niemcy będą chcieli wykorzystać słabość Brazylii i zapewnić sobie miejsce w premiowanej 4. Stany Zjednoczone wydają się być niezagrożone, bo grają ze słabą Tunezją i zapewne wygrają grupę.

Jeśli chodzi o naszą grupę to po 4 kolejce sytuacja wróciła do "normalności" :) Nasi wrócili na 1 miejsce i jeśli z Australią zagrają spokojną siatkówkę (tak jak z Brytyjczykami) to nie powinno się stać nic strasznego, jednak trzeba pamiętać, że Kangury urwały 2 sety starciu z Włochami i będą walczyć o kolejne honorowe punkty. Australia realnych szans na awans już nie ma, bo tracą 2 punkty do czwartej Argentyny, a ta zmierzy się z outsiderem turnieju - Wielką Brytanią. Ostatni mecz może być najciekawszy w naszej grupie. Włochy i Bułgaria są już pewne awansu, ale ewentualna przegrana którejś z ekip (przy pewnym zwycięstwie Argentyńczyków) może doprowadzić do sytuacji, że jedna z drużyn spadnie na 4 miejsce i w ćwierćfinale zmierzy się z najsilniejszą drużyną grupy B.

Tak więc będzie ciekawie i prawdopodobnie będę oglądał jak najwięcej spotkań (a warto zaznaczyć, że wczorajsza kolejka rozpoczęła się o 10.30 rano i zakończyła o 2.10 w nocy !!! naszego czasu, więc dość późna pora jak na siatkówkę).

Poza siatkarzami, na piasku będzie także rywalizować nasza dwójka Fijałek/Prudel. Na plażówce nie znam się tak dobrze, wiem tyle, że rywale to aktualni mistrzowie świata. Cóż... gra naszych wyglądała obiecująco i na pewno tanio skóry nie sprzedadzą :) Będę trzymał kciuki :D

[ Dodano: 2012-08-07, 12:45 ]

No i zakończyła się faza grupowa w siatkówce. Niestety poza spotkaniem naszych siatkarzy nie miałem okazji oglądać innych spotkań, bo strona TVP Sport znowu zawiodła...

Co by nie mówić emocje były. Nasi siatkarze na to spotkanie nie byli przygotowanie. Nie zamierzam ich bronić, zresztą sami przyznali, że z taką formą to mogliby przegrać z każdym. Jednak głowa do góry, wierzę, że wyciągną wnioski i przygotują się na następnego przeciwnika, którym jest......... niestety Rosja. Rosjanie bez problemów poradzili sobie z Serbami i jedyną porażkę odnieśli z Brazylią. Jeżeli się uda wygrać (co będzie cholernie trudne) to w półfinale spotkamy się ze zwycięzcą meczu Bułgaria-Niemcy. Jednak nie ma co gdybać co dalej, teraz jest najważniejsza 1/4 finału. Nasi grają o 20.30 więc o najlepszej porze do gry, a dodatkowo o tej godzinie przychodzi najwięcej kibiców. Będzie więc pewnie biało-czerwono, a doping będzie słychać w całym Londynie :)

Jeśli chodzi o siatkarzy plażowych to wielka szkoda, że nie udało im się wygrać tego tie breaku, bo prowadzili 11:8. No ale cóż wstydu nie przynieśli. Minimalnie przegrali z mistrzami świata, ale są młodzi i całą kariera stoi przed nimi otworem. Jeżeli będą nadal tak grać to zapewne nie raz o nich usłyszymy :)

"The Lone Wolf"

III miejsce - Typer WWE 2011

III miejsce - Typer WWE 2015

164733627454c4fd317ad52.jpg

Doszło do nie lada niespodzianki w ćwierćfinale siatkówki. Skazywani na porażkę Włosi rozbili będących na fali Amerykanów 3:0 (u których najbardziej zawiódł Stanley). Zrobili to w pięknym stylu, a dopełnieniem ich fantastycznej gry był ostatni set, w którym wychodziło im wszystko - od punktów z zagrywek, po grę blokiem i wygrywanie długich wymian. Oby nasi reprezentanci wzięli przykład z Włochów i nie przestraszyli się Ruskich.

http://img2.demotywatoryfb.pl/uploads/1252510325_by_Crash665.jpg

Edit/ No i niestety Polacy zostali zdemolowani. Jedynie w drugim secie była nadzieja na odrobienie strat i korzystny wynik w całym spotkaniu, a tak cały mecz toczył się pod dyktando Rosjan. Oni grali świetnie na zagrywce, a my w tym elemencie nie potrafiliśmy ich zaskoczyć. Nie mieli problemów z dobrym przyjęciem i szybką wystawką do środkowego. Ten Muserskiy był niesamowity, wychodziło mu wszystko w ataku i na pojedynczym bloku. Cóż, po zwycięstwie w Lidze Światowej apetyty na medal były w pełni uzasadnione. Jak co cztery lata jest smutek.

Edytowane przez marcel
"Even the man with three H's would be proud of the way we buried this young, promising talent." - Broken Matt Hardy (Total Nonstop Deletion 15.12.2016)

Polacy zostali zgnieceni przez Rosjan. Przede wszystkim - śmieszą mnie teksty, że nasz zespół dostawał, bo... media zawiesiły im medal na szyi. Damn, byli faworytami, to jak mieli być traktowani? Jak totalne underdogi? Raczej wątpię, by Brazylijczykom czy Rosjanom przeszkadzało to, że mówiło się o nich przed turniejem, jako o faworytach do medalu. Po prostu Polacy dalej nie dorośli do wielkiego sukcesu. Wciąż nasi sportowcy boją się tego, że mogą osiągnąć sukces i przegrywają mecze jeszcze przed ich rozpoczęciem. Mam nadzieję, że nie będą po meczu zwalać winy przez presję i oczekiwania, bo to będzie śmieszne. Jeden apel - Anastasi musi zostać. Wiem, że będą wieszane na nim psy (...jak zawsze), ale facet na tym turnieju był tym, któremu najbardziej zależało na osiągnięciu sukcesu. Widział ktoś mecz z Australią? Włoch stawał na głowie, by wpłynąć jakoś na ich grę.
Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.

11985408557829e91eb351.jpg

Siatka...pfuuu - niszowy sport, ile państw to uprawia na świecie zawodowo? - Dajmy sobie spokój.

Mi najbardziej szkoda tych zapaśniczek a konkretnie Matkowskiej bo rzadko się spotyka urodziwe panie w zapasach a do tego która umieją znakomicie walczyć - obie były blisko trzeciego miejsca a w kategorii +65 kg o przegranej Polki zdecydowała niebieska kulka. :/

Zrobiłem dużo dla biznesu:

Udział: Youshoot Teddy Long, Youshoot Rikishi, Lapsed Fan Podcast, Wrestling Soup, konwersacje z Dejwem na twitterze... Więc się wypowiadam + jestem w stanie słuchać Russo.

No i cóż... przegraliśmy :/ Siatkarze całkowicie stracili formę z Ligi Światowej i nawet laik oglądając finał z Sofii i to spotkanie stwierdziłby, że to dwa różne zespoły. Najwyraźniej zgubiło nas ciężkie trenowanie, w momencie kiedy ważniejszy był jednak odpoczynek. Kontuzja Nowakowskiego, dużo niższy wyskok do bloku, brak zwinności. Dziś to Rosjanie byli lepsi i tak to już w sporcie jest.

Nie zgodzę się jednak z 2 postami wyżej. Po pierwsze, nasi siatkarze od początku zdawali sobie sprawę, że będzie ciężko i wcale nie uważali siebie za faworytów, bo od początku roku mówiło się, że niektóre zespoły podarują sobie LŚ i tylko na IO się będą przygotowywać. Anastasi chciał wzorem poprzednich medalistów igrzysk powalczyć na obu imprezach, ale niestety się nie udało.

Po drugie PH93, skoro nie siatkówka (w której w ostatnich 2 latach mieliśmy 4 medale w 4 imprezach, a teraz dopiero nieudane igrzyska), to w jakim sporcie mamy upatrywać sobie bohaterów ??

Kolejna karta w historii siatkówki została zamknięta. Teraz czas przygotowywać się na MISTRZOSTWA ŚWIATA W POLSCE w 2014 roku :) Do tego czasu powinniśmy się odbudować, mam nadzieję :)

"The Lone Wolf"

Po drugie PH93, skoro nie siatkówka (w której w ostatnich 2 latach mieliśmy 4 medale w 4 imprezach, a teraz dopiero nieudane igrzyska), to w jakim sporcie mamy upatrywać sobie bohaterów ??

Rzeczywiście tu masz racje, że nasz kraj jest tak zacofany w innych sportach, że akurat wybieramy sobie siatkę , ale to tylko świadczy o słabości naszego kraju.

No coś w tym jest, że sobie kreujemy w mało popularnych sportach bohaterów (żużel też jest tego przykładem - ile państw to uprawia : 7,8? :grin: ). Ja nie mam nic przeciwko kibicowaniu, ale mam przeciwko mówienie o siatce jako o sporcie narodowym.

Udział: Youshoot Teddy Long, Youshoot Rikishi, Lapsed Fan Podcast, Wrestling Soup, konwersacje z Dejwem na twitterze... Więc się wypowiadam + jestem w stanie słuchać Russo.

Siatka...pfuuu - niszowy sport, ile państw to uprawia na świecie zawodowo? - Dajmy sobie spokój.

/

Browar dla Ciebie za tą wypowiedź ;)

Mi najbardziej szkoda tych zapaśniczek a konkretnie Matkowskiej bo rzadko się spotyka urodziwe panie w zapasach a do tego która umieją znakomicie walczyć - obie były blisko trzeciego miejsca a w kategorii +65 kg o przegranej Polki zdecydowała niebieska kulka.

Tak się zastanawiam, czy ktoś z kibiców "elitarnego sportu" wiedział o występie zapaśniczek. Walka o brązowy medal niestety przegrana, ale gratulację za dojście tak daleko.

I Miejsce w typerze Ligi Europy 2014/15

I Miejsce w typerze Ligi Europy 2016/17

• Reputacja:   1

Szkoda bo wraz z porażką siatkarzy ze stanowiskiem najprawdopodobniej pożegna się Anastasi który według mnie złym trenerem nie był...

Rzeczywiście tu masz racje, że nasz kraj jest tak zacofany w innych sportach, że akurat wybieramy sobie siatkę , ale to tylko świadczy o słabości naszego kraju.

No coś w tym jest, że sobie kreujemy w mało popularnych sportach bohaterów (żużel też jest tego przykładem - ile państw to uprawia : 7,8? :grin: ). Ja nie mam nic przeciwko kibicowaniu, ale mam przeciwko mówienie o siatce jako o sporcie narodowym.

A czy to nie jest tak, że sportami narodowymi zostają te sporty, które jest najłatwiej uprawiać ze względu na dostępność sprzętu, ewentualnie miejsca ??

No bo co potrzeba piłce nożnej, koszykówce, siatkówce czy rugby ?? Piłki i małego placu, które nazwiemy "boiskiem" i wyimaginowanej brami, siatki, czy zawieszonej obręczy stanowiącej kosz.

Żużel nigdy nie będzie sportem narodowym, bo nie każdy może najpierw oglądnąć jakieś Grand Prix, a potem wyjść sobie z motorem na tor i samemu pojeździć. Tak samo nie każdy może sobie iść z deską do windsurfingu i pożeglować...

To właśnie prostota tych sportów drużynowych i nikły nakład finansowy powoduje, że te sporty stają się ogólnie powszechne.

Jednak w naszym kraju pojawia się inny problem. Mamy liczne kluby piłkarskie. Ok wszystko fajnie. Ale problem polega na tym, że nasza liga jest cieniutka jak barszcz, a co za tym idzie nie można zbudować silnej reprezentacji (poza wyjątkami w postaci wiadomo kogo...) W dodatku mamy kibiców i kiboli... jednak agresywność kiboli powoduje, że zwykli ludzie boją się przychodzić na mecze i odwracają się od piłki nożnej.

I ja właśnie jestem cholernym zwolennikiem wypełnienia tej luki przez siatkówkę, bo tutaj przychodząc na mecze ZWYKLI ludzie nie muszą się bać przychodzić z dzieciakami, poza tym mamy jedną z najsilniejszych lig europejskich i walczymy o puchary (a nie o to, żeby się zakwalifikować do fazy grupowej....).

Jeszcze jedno... słabość kraju ?? Z tego co wiem w WIELKIEJ BRAZYLII siatkówka wiele nie odstaje od piłki nożnej , a oba sporty są bardzo ważne dla kibiców...

"The Lone Wolf"

Jeszcze jedno... słabość kraju ?? Z tego co wiem w WIELKIEJ BRAZYLII siatkówka wiele nie odstaje od piłki nożnej , a oba sporty są bardzo ważne dla kibiców...

A przedziela je koszykówka. :D

Lepiej być słabym, lub przeciętnym w czymś poważnym niż być mistrzem (a nie kiedy nawet nie : ) ) w czymś co po za paroma krajami jest na marginesie świata sportowego.

Ale jakimi paroma krajami ??Masz w ogóle jakies pojęcie o tym sporcie ?? Światowa federacja siatkówki FIVB zrzesza 219 państw, czyli o 9 więcej niż FIFA !!! To, że ok. 20 państw praktycznie ciągle obsadza Wielkie Turnieje, nie oznacza, że na tych krajach kończy się gra w siatkówkę. To samo mogę powiedzieć z piłką nożną.. w końcu tutaj liczy się też ok. 15-20 krajów które od zawsze obsadza turnieje, mistrzostwa itd. i raz na jakiś czas znajdzie się czarny koń, tak jak na IO Australia.

Pewnie lepiej nadal promować w każdym miejscu piłkarzy, którzy mimo cholernych nakładów finansowych zawodzą z roku na rok i w rankingu FIFA oglądają plecy takim krajom jak Gabon, Zambia czy Mali. Ludzie oni żerują na was kibicach, zarabiając ogromne pieniądze, a mając w głębokim poważaniu fanów i to jak zaprezentują się w meczu.

"The Lone Wolf"

i w rankingu FIFA oglądają plecy takim krają jak Gabon, Zambia czy Mali

nie znasz się na rankingu FIFA, to się nie wypowiadaj

Lepiej być słabym, lub przeciętnym w czymś poważnym niż być mistrzem (a nie kiedy nawet nie : ) ) w czymś co po za paroma krajami jest na marginesie świata sportowego.

Z tym się ale nie zgadzam. Każdy mistrz, niezależnie od tego w jakiej dyscyplinie to już jest coś.

Dla mnie bez sensu są takie kłótnie o ten sport narodowy. Kurde, nie umiecie patrzeć tylko na swoją dyscyplinę? Siatkówka w Polsce ma wielu fanów, bo tam mamy sukcesy, dobrą ligę (sam jestem z miasta siatkarskiego ;) ). Jednak to piłka nożna jest tym elitarnym sportem ze sportów drużynowych. To tu jest największa kasa i największa sława, jeśli osiągnie się sukces, także nic a nic nie dziwi mnie to, że piłka nożna jest w naszym kraju tak popularna.

Zresztą, popatrzmy na ilość osób oglądających mecze. Siatkówkę w naszym kraju ogląda bardzo dużo osób, ale nie ma szans, by przebiła ona piłkę nożną podczas najważniejszych imprez.

Ja wiem jak wygląda ten ranking, jak się punktuje, bo wchodzą rozgrywki kontynentalne, na których zbiera się punkty i jak daleko wstecz on obejmuje itd. Jednak nie zmienia to faktu, że nawet biorąc same europejskie kraje to my jesteśmy za takimi potęgami Słowacja, Węgry itd. Co mamy się szczycić, że wyprzedzamy Albanię o 1 miejsce ??

"The Lone Wolf"

Światowa federacja siatkówki FIVB zrzesza 219 państw, czyli o 9 więcej niż FIFA !!!

A zdajesz sobie sprawe, że zrzesza sobie dla zrzeszania bo 90% tych państw gra sobie w siatke amatorską w opozycji do futbolu bo tam po za kilkoma państwami zdecydowana większość ma wszystko na poziomie profesjonalnym. Też i nie dziwota że tylko 20 państw się ciągle kręci w czołówce, bo reszta ekip z FIVB to jest amatorka. Z resztą podejrzewam, że takie strzelanie do kaczek też zrzesza z ogromną ilość państw tylko co z tego ? Skoro większość ma to w 4 literach - podobnie jest z siatką, bo po za "polskimi spragnionymi sukcesów polaków" mecze siatkówki kompletnie się nie cieszą żadną popularnością. Ciekawe czy Hiszpanie w ogóle transmitowali finał ME jak ich reprezentacja zdobyła złoto. :twisted:

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Polecana zawartość

• WWE Backlash 2025
      Dyskusje na temat wydarzenia WWE Backlash 2025!
        • Dzięki
      • 32 odpowiedzi
    • WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Dzięki
      • 147 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 18 045 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 713 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Lubię to
      • 107 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
        • Lubię to
      • 9 352 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
        • Lubię to
      • 147 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 187 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 599 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 893 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• Bastian
      Zgadzam się z Tobą. Wolę nieco za krótki pobyt w NXT niż kiszenie się tam. Impet Perez w głównym rosterze i tak już nieco wyhamował. Była ostatnia wyeliminowaną w RR, weszła do EC, a potem cisza, ucięty feud z Bayley i jobbowanie w NXT. Teraz jakoś to odbudowują. Lepsze to niż walki o North American Title.
    • Giero
      Dawka najważniejszych informacji z najnowszego odcinka NXT. Skrót NXT Za tydzień zapowiedziano: – koncert Joe Hendry’ego i występ rapowy Tricka Williamsa – Shawn Spears vs. Josh Briggs – OTM vs. Kale Dixon & Uriah Connors – #1 Contender’s for NXT North American Championship: Sean Legacy vs. Je’Von Evans vs. Ashante Thee Adonis – Kelani Jordan vs. Zaria Aktualna karta Battleground 2025, które już 25 maja: Tony D’Angelo vs. Stacks NXT Women’s Championship Stephanie Vaquer vs. Jordynne Grace TNA World Championship Joe Hendry vs. Trick Williams NXT Championship Oba Femi vs. Myles Borne
    • Jeffrey Nero
      No właśnie tak sobie czytam na zagranicznych stronach, że ludzie są średnio zadowoleni jak są one prezentowane bo większość walk mimo, że z gwiazdami, ale udupiają. Ja bardzo na nie liczę w głównym rosterze. Nie wiem jak wy, ale ja osobiście wolę jak ktoś awansuje do głównego rosteru a nie tak sami nie wiedzą czy już je awansować czy potrzymać jeszcze w NXT. Walizka jak dla mnie w tym orku dla Perez.
    • MattDevitto
      Ale to były czasy Tamten Orton był takim kocurem, że aż będę musiał to łyknąć w całości w wolnej chwili...
    • Bastian
      RAW spod znaku całkiem niezłych walk i przynudzania przy mikrofonie. Ględził Punk, ględził Seth, a że nieszczęścia chodzą parami, ględziła też i Becky pod koniec gali.  Penta i Gable to gwarant niezłego wrestlingu, ale obie te postaci zmierzają donikąd. Luchador to kolorowa błyskotka ringowa, nic więcej. Fruity Pebbles, że pozwolę przytoczyć sobie klasyka mikrofonowego od The Rocka. A Chada opluto na tym RAW w momencie, gdy on dostał jobber entrance, zaś ten błazen Pat McAfee wjechał na arenę z wejściówką i aplauzem godnym SCSA. Btw. gdzie są amerykańskiego barwy u Gable 'a? Czyżby naprawdę wsiąkał w postać Grande Americano? Niestety, w przypadku Chada nie pomoże Grande Americano ani Matcha Latte. Dla WWE zawsze będzie tylko mini wersją Kurta Angle. Za każdym razem, jak widzę American Made, kojarzą oni mi się z postaciami z filmów typu "Wykidajło" lub tych ze Stathamem, gdzie główny bohater kładzie ich jednym strzałem w pierwszej scenie.  Balor kontra Styles, kiedyś materiał na klasyk, dziś walka podstarzałej już gwiazdy TNA i WWE kontra 2-20 w ostatnich telewizyjnych meczach. Gdyby Irlandczyk był polskim politykiem, byłby Korwinem Mikke.  Do Yeeta ustawia się kolejka chętnych. Paul, Gunther, Rollins... Austriak chce rewanżu na MITB. Czyli jakby McAfee ograł Gunthera na Backlash, byłby pretendentem?  Oczami wyobraźni już widzę ten mecz z gimmickiem, kto pierwszy zmęczy się yeetowaniem, ten przegrywa...  Iron Yeet Match, czy coś... Giulia i Perez w pierwszym main evencie głównej tygodniówki. Wiadomo było, że z Ripley i Sky szans nie mają, ale milutko, że je promują.
  • Dodaj nową pozycję...