Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Letnie Igrzyska Olimpijskie Londyn 2012

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Już za 10 dni startuje druga po Euro najważniejsza impreza sportowa roku. Igrzyska Olimpijskie to na tyle duże wydarzenie, że zasługuje na oddzielny temat. Otwarcie 27 lipca, rywalizacja potrwa do 12 sierpnia.

Oficjalny hymn:

http://www.youtube.com/watch?v=66molzUEkWI

Na pewno macie swoje ulubione dyscypliny, więc piszcie, co zamierzacie śledzić. Ja jako kibic piłki nożnej nie odpuszczę sobie turnieju mężczyzn. Wśród faworytów do złota wymienia się Hiszpanów oraz Brazylijczyków. Ja kibicował będę drużynie Wielkiej Brytanii, której kapitanem będzie 38-letni Ryan Giggs. Dla Walijczyka, który nigdy nie zasmakował gry na wielkiej imprezie, będzie to pożegnanie z piłką reprezentacyjną. Liczyć się trzeba będzie z Urugwajczykami z Suarezem i Cavanim w składzie.

Grupa A: Wielka Brytania, Senegal, Zjednoczone Emiraty Arabskie, Urugwaj.

Grupa B: Meksyk, Korea Południowa, Gabon, Szwajcaria.

Grupa C: Brazylia, Egipt, Białoruś, Nowa Zelandia.

Grupa D: Hiszpania, Japonia, Honduras, Maroko.

Zamierzam również śledzić poczynania naszych reprezentantów: Agnieszki Radwańskiej, lekkoatletów, siatkarzy oraz drużyny USA w koszykówce męskiej.

"Even the man with three H's would be proud of the way we buried this young, promising talent." - Broken Matt Hardy (Total Nonstop Deletion 15.12.2016)
  • Odpowiedzi 90
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Krzychu

14

• PH93

11

• maly619

10

• Holyshit

9

Top użytkownicy w tym temacie

Najbardziej czekam na mecze reprezentacji USA w koszykówkę. Oczywiście będę kibicował naszym w każdej dyscyplinie. Szczególnie oczekuję sukcesów od siatkarzy, Radwańskiej, Majewskiego oraz jeszcze kilku a może i więcej z lekkoatletyki. Obserwować też zamierzam dokładnie piłkę nożną.

WWE by Pinio 2k17

Fan CM Punk'a od początku przygody z WWE!

KNEES 2 FACES

10206473354f8c156432932.gif

Ja także jak marcel, najbardziej czekam na turniej piłki nożnej mężczyzn. Jako faworytów upatruję głównie Hiszpanów, a czarnym koniem mogą faktycznie zostać Urugwajczycy. Co do pozostałych dyscyplin to zapewne siatkówka także będzie przeze mnie często oglądana. Bardzo liczę na medal Polaków. Zapewne czasem rzucę też okiem na turnieje męski i żeński tenisa ziemnego. Gorąco liczę na Isię i Króla Rogera. Naszym także będę kibicował w innych dysciplinach. Nasi 800 metrowcy mają szansę nawet na złoto, to samo Majewski i Małachowski. Sztafeta 4x100m też bez szans na strefę medalową nie jest.

House of Pain - Moja federacja wrestlingu.

Sprawdź!

http://forum.attitude.pl/viewtopic.php?t=40964

1685272683500c2e74203e9.jpg

To co mnie interesuje na IO to turniej piłki nożnej, a szczególnie udział Brazylii i Wielkiej Brytanii. Turniej siatkówki i postawa naszych w nim. W turnieju w kosza obejrzę pewnie tylko Dream Team z USA. No i najważniejsze, co pokaże Bolt :-) I bym zapomniał. Turniej tenisa i Pań(dla Isi) i Panów(dla Rogera, oby zgarnął złoto w singlu którego mu brak). Oczywiście też poszczególne występy Polaków w lekkoatletyce.

Entertainment > Wrestling

Dolph Ziggler sprzedaje ciosy lepiej niż TNA bilety :)

Mam kilku swoich faworytów, których wyczynom bede sie dobitniej przygladal. W wiekszosci, nie sa to Polacy, ale cóz ... Kibicowac bede oczywiscie reprezentacji USA w koszykówce mezczyzn, która ma fenomenalny sklad (LBJ, Durant, Bryant, CP3, D-Will itd.). Kciuki bede równiez trzymal za Marka Cavendisha podczas etapu szosowego ze startu wspólnego. Ostatnia dwójka zawodników z zagranicy, z którymi jako tako sympatyzuje to Usain Bolt i Phillips Idowu. Pierwszy, jesli dobrze wystartuje bedzie nie do zatrzymania. Drugi ma zagrozenie w postaci mlodego Amerykanina Christiana Taylora. Teraz apropo wystepu naszych. Pierwszy medal juz z glowy - nie ma Wloszczowskiej = nie ma medalu. Na podium powinni stanac siatkarze, których poczynan nie bede ogladal, gdyz najzwyczajniej w swiecie nie lubie tego sportu. Licze równiez na Isie oraz lekkoatletów. Myślę, że duże szanse na medal ma Karolina Tymińska, a także standardowo: Małachowski, Majewski oraz Włodarczyk.

I Miejsce w typerze Ligi Europy 2014/15

I Miejsce w typerze Ligi Europy 2016/17

• Reputacja:   1

Polacy mają wiele szans na medal. W samej lekkoatletyce mamy 6 szans bo np tak Majewski,Kszczot,Włodarczyk,Małachowski,Wojciechowski lub Michalski i Rogowska . W wioślarstwie o kajakrstwie mamy 5 szans ale ja sie na tym nie znam. W żeglarstwie też mamy 3 szanse w cięzarach trzy ( dołęga , kasabijew i ten trzeci polak ) . Do tego ja licze na jeden medal w boksie , kolarstwie i zapasach oraz medal dla siatkarzy plażowych i normalnych czyli gdzies tak licze na 16-17 medali

Progres Roku 2014

User Roku 2017

Redaktor Roku 2017

Progres Roku 2017

Tekst Roku 2017

WTF Roku 2017

678495320589e09e4eecd1.jpg

• Urządzenie:  Windows

Nie jestem wielkim fanem, ale pewnie rzuce okiem na Olimpiade. Mam tylko jedno zastrzezenie, jesli rzuce okiem na Polaka, to chce przezyc jakies emocje i zyc - często - złudną nadzieją, że ma szanse na medal. Tutaj pojawia się moje pytanie, czy jest jakaś Polska strona - albo profil na facebooku, whatever - która ładnie mi zobrazuje, kiedy - dzien i godzina - jakis Polak walczy o medal? Chodzi naturalnie o finał, a nie eliminacje, itp.

50608915156a3743c1fa34.jpg

Zrobiłem dużo dla biznesu:

Udział: Youshoot Teddy Long, Youshoot Rikishi, Lapsed Fan Podcast, Wrestling Soup, konwersacje z Dejwem na twitterze... Więc się wypowiadam + jestem w stanie słuchać Russo.

• Reputacja:   2

Wszystkiego na pewno obejrzeć się nie da. :P Najbardziej trzymam kciuki za naszych siatkarzy. :D Oprócz tego piłka nożna i czasem lekkoatletyka. :) Oczywiście liczę na medale dla naszych we wszystkich dyscyplinach. ;)

Typerowa zabawa:

I miejsce - Liga Mistrzów 2015/2016

III miejsce (Ex æquo z użytkownikiem filomatrix) - Euro 2016

III miejsce - Euro 2012

6476255635741dfcc53660.jpg

Mi z ceremonii otwarcia Igrzysk najbardziej podobał się występ Rowana Atkinsona/Jasia Fasoli :) Po raz kolejny udowodnił że jest mistrzem w swoim fachu (fajnie sparodiował scenę z filmu "Rydwany Ognia") :D

PS. czy Kurt Angle pojechał w końcu na tą Olimpiadę?

Dokładnie. Przybyło siwych włosów, ale Mr Bean dalej jest w formie. :smile:

Kurt nie jedzie. W newsach po Lockdown zagraniczne fora pisały, że w walce z Hardy'm i swantonie ze szczytu klatki doznał kontuzji żeber i przez to się nie zakwalifikował. Czy to faktyczny powód, tego nie wiem.

"Even the man with three H's would be proud of the way we buried this young, promising talent." - Broken Matt Hardy (Total Nonstop Deletion 15.12.2016)

Niesamowity mecz polskich siatkarzy! Jako fan tej dyscypliny czuję się niesamowicie usatysfakcjonowany, tym bardziej, że Włosi to zawsze groźni przeciwnicy. Pierwszy set napawał pewnym niepokojem, ale jak się okazało, służył on tylko i wyłącznie jako rozeznanie terenu, przeciwnika. Później akcja powoli się rozkręcała, Polacy przetrwali nawałnicę Włochów, a w ostatnim, czwartym secie niemalże znieśli rywali z powierzchni Ziemi. Kapitalny mecz i dobrze, że mają już w fazie grupowej tego najgroźniejszego rywala za sobą - teraz należy utrzymać dyspozycję i zapewnić sobie pierwsze miejsce w grupie, które może być kluczowe w dalszej fazie.

Igrzyska na razie sponsoruje słowo - tragedia. W taki sposób można podsumować to, jak sędziowie ocenili występ Pawła Zagrodzkiego (ładnie skrojony z medalu). Do tego dochodzi cyrk z Sylwią Gruchałą, której rywalka dostała za darmo jeden, decydujący punkt. Sędziowie błysnęli również w meczu siatkarzy, ale w tym wypadku mylili się w obie strony.

Dzisiaj odpadła również Agnieszka Radwańska z urodziwą - uwaga! - Niemką (pewnie matka lub ojciec z innego kraju :wink:). Wielka szkoda, ale patrząc obiektywnie, to rywalka Agnieszki trafiła idealnie z dyspozycją dnia. Wychodziło jej wszystko, włącznie ze skrótami, do tego dużo szczęścia (piłka po siatce weszła raz w pole Isii). Była po prostu lepsza.

Największą niespodzianką - oprócz porażki Amerykanów z Phelpsem w składzie w sztafecie - jest odpadnięcie piłkarskiej reprezentacji Hiszpanii. Jasne, że fajnie zobaczyć, jak w końcu coś przegrywają, ale raczej odpadnięcie Hiszpanów to czytelny znak, że turniej wygrają Brazylijczycy. Nie wierzę w Wielką Brytanię.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.

11985408557829e91eb351.jpg

Wielka szkoda, ale patrząc obiektywnie, to rywalka Agnieszki trafiła idealnie z dyspozycją dnia. Wychodziło jej wszystko, włącznie ze skrótami, do tego dużo szczęścia (piłka po siatce weszła raz w pole Isii). Była po prostu lepsza.

...Tak a na Roland Garros trafiła na "niesamowicie dysponowaną" Kuznetsową - darujmy sobie takie tłumaczenia, bo to chyba pierwsza "2" w historii WTA która ma aż takie "szczęście" do trafiania na rywalki będące w formie życiowej...a może to jednak nie przypadek. :twisted:

Zrobiłem dużo dla biznesu:

Udział: Youshoot Teddy Long, Youshoot Rikishi, Lapsed Fan Podcast, Wrestling Soup, konwersacje z Dejwem na twitterze... Więc się wypowiadam + jestem w stanie słuchać Russo.

Największą niespodzianką - oprócz porażki Amerykanów z Phelpsem w składzie w sztafecie - jest odpadnięcie piłkarskiej reprezentacji Hiszpanii. Jasne, że fajnie zobaczyć, jak w końcu coś przegrywają, ale raczej odpadnięcie Hiszpanów to czytelny znak, że turniej wygrają Brazylijczycy. Nie wierzę w Wielką Brytanię

Tyle, że nie ma co porównywać hiszpanii " u 23" z 3 starszymi zawodnikami a hiszpanii w której w skladzie są głownie gracze realu i barcelony. Wieć jaka to porażka na tle ostatnich wygranych hiszpanów?

Dzisiaj odpadła również Agnieszka Radwańska z urodziwą - uwaga! - Niemką (pewnie matka lub ojciec z innego kraju :wink: ). Wielka szkoda, ale patrząc obiektywnie, to rywalka Agnieszki trafiła idealnie z dyspozycją dnia. Wychodziło jej wszystko, włącznie ze skrótami, do tego dużo szczęścia (piłka po siatce weszła raz w pole Isii). Była po prostu lepsza.
A w TV różni "eksperci" próbują tłumaczyć to klątwą że każdy zawodnik niosący flagę podczas otwarcia Igrzysk przegrywa :roll:

PS. widzieliście jakie zamieszanie było z naszą zawodniczką podczas zawodów w podnoszeniu ciężarów? Wydawało mi się że angielscy sędziowie specjalnie tak robili żeby naszych wyprowadzić z równowagi (co im się niestety udało gdyż nasze zawodniczki szybko odpadły)...

Zawiodła także nasza czwórka wioślarzy (na poprzednich Igrzyskach w Pekinie zdobywcy złotego medalu!!!-to o czymś świadczy), ostatnie miejsce w swoim wyścigu to wielka kompromitacja

Nie chcę być złym prorokiem ale boję się nie przekroczymy liczby nawet 5 medali...

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Polecana zawartość

• WWE Backlash 2025
      Dyskusje na temat wydarzenia WWE Backlash 2025!
        • Dzięki
      • 32 odpowiedzi
    • WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Dzięki
      • 147 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 18 048 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 713 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Lubię to
      • 107 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
        • Lubię to
      • 9 352 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
        • Lubię to
      • 147 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 187 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 599 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 896 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• Giero
      Za nami kolejny epizod TNA iMPACT w drodze do Under Siege 2025. Indi Hartwell w ringowym debiucie w TNA dość szybko rozprawiła się z Kelsey Heather. Ringowy debiut w TNA tego wieczora zaliczyła także Nikkita Lyons z NXT. Tworzyła tag team z Mashą Slamovich przeciwko Tessie Blanchard i Victorii Crawford. Walka zakończyła się dyskwalifikacją, gdy Slamovich zaatakowała rywalki krzesłem. W walce wieczoru Jeff Hardy pokonał Nica Nemetha. Nic i Ryan próbowali jeszcze atakować Jeffa i Matta, ale z pomocą Hardym przybył Leon Slater. Zresztą, Slater będzie tag team Matta podczas Under Siege. Za tydzień * Joe Hendry & Elijah vs. Moose & Brian Myers * Ace Austin vs. Mustafa Ali * Santana & Sami Callihan vs. First Class * Santino Marella i Robert Stone… będą debatować Aktualna karta Under Siege, które już 23 maja * TNA Knockouts Championship Match: Masha Slamovich vs. Victoria Crawford * TNA World Tag Team Championship Match: The Nemeths vs. Matt Hardy & Leon Slater * TNA International Championship Match: Steve Maclin vs. Matt Cardona * TNA Knockouts Tag Team Championship Match: Ash By Elegance & Heather By Elegance vs. Spitfire * Trick Williams & Frankie Kazarian vs. Joe Hendry & Elijah * Cody Deaner vs. Eddie Edwards Deanerowi zostanie przedłużony kontrakt, jeżeli wygra * Tessa Blanchard vs. Arianna Grace * Mike Santana vs. AJ Francis Fot. TNA
    • Kaczy316
      Tak czułem po tym face to face Jade z Charlotte z bodajże ostatniego SD. Nie wiem czy jestem fanem, w sensie ważne pytanie czy Flair tu wygra? Jeśli tak to nie jestem fanem, ale raczej nie uwali kolejnego pojedynku, a taki feud ogólnie mógłby być dłuższy, wydaję mi się, że pierwszą walkę wygra Flair, ale cały feud Jade, kurde Charlotte wróciła i zawsze była topem topów, a teraz gdyby nie star power to jej umiejętności nadają się na mid card moim zdaniem, jakby straciła skilla, w ringu nudy, przy micu nudy, no ja nie wiem, jedynie nazwisko i osiągnięcia trzymają ją w tym ME jak na razie.   Totalnie nie rozumiem jeśli zrobią to przed SummerSlam, nie jestem tego fanem, jeśli już to po SummerSlam czy coś, a dlaczego? Bo moim zdaniem draft przed PLE bardzo odbiera samemu PLE, bo często jest tak, że o mistrzostwa walczą wtedy zawodnicy z przeciwnych brandów czy feudowo jakoś to się  nie zgrywa i bardzo często jest to spoiler wyniku, a przy tak dużej gali jak SummerSlam uważam, że nie byłoby to rozsądne, dlatego niech zrobią to już pod koniec tego Maja lub po MITB nawet albo wcale.   Może odbierze pas Cenie xD Cena vs Rhodes, dawno nie było.
    • KyRenLo
      Dokładnie tak. Sam ją uderzył, a Cate użyła mocy na jej przyjacielu. Później, gdy Frenchie zmierzał grzecznie do vana Kimiko trzymana przez Sama krzyczała No. Twoja kolej.
    • KyRenLo
      Draft: Jade vs. Charlotte: Cody Rhodes:  
    • GGGGG9707
      Ja generalnie też nie bardzo śledzę ale to z Kross'em akurat mi wyskakiwało ciągle to zwróciłem uwagę. Generalnie też go od NXT znam i lubię, no i też w grach z WWE pusha mu daję i dobrze mi się zawsze za niego gra 
  • Dodaj nową pozycję...