Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Kogo wybierze Undertaker na WM29?, Mysterio i Miz na PPV, Kh

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Android

Jedno ze źródeł w WWE podaje, że zatrudnienie Sary del Rey w WWE jest odpowiedzią na problemy z zatrudnianiem modelek-zawodniczek, które coraz częściej są sfrustrowane (wiele walk, eventów, napięty harmonogram, etc.) i odchodzą, jak siostry Bella, Maryse, Maxine czy Kelly Kelly. Poza tym, jak już pisaliśmy wcześniej, S...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/news-kogo-wybierze-undertaker-na-wm29-mysterio-i.html
  • Odpowiedzi 12
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Vercyn

3

• Napoleoni

2

• Ghostwriter

1

• Ghost

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Czy ja dobrze rozpoznaję, że przy stoliku z Punkiem siedzi Josh Barnett? Jeden z moich ulubieńców jeżeli chodzi o MMA.

Co do walki Takera, to powiem szczerze, że największe emocje (jeżeli chodzi o moją skromną osobę) - wzbudziłaby jego walka z Ceną. Po prostu bardziej uwierzyłbym w obecnej sytuacji w przełamanie streaku. Cena miałby trzeci raz z rzędu jobbnąć na WM-ce? I tutaj jest materiał na domysły.

Rewanż Rock vs. Cena? No kurde - przecież miało być tylko ten jeden raz... Cena vs. Lesnar - mieliśmy to niedawno. Ja generalnie chciałbym, żeby także Punk dostał jakiegoś takiego tytana na WM-kę. Może zwycięstwo nad takim The Rockiem, czy Lesnarem sprawiłoby, że marki zaczęłyby go kupować.

14453752125651e0a536c69.jpg

Moje ulubione science fiction, czyli pomysł na rywali, na 9 miesięcy przed WM ;D

Tak zbierając "do kupy" propozycje.

Mamy kilu panów, którzy MUSZĄ wystąpić na WM. Zapewne gwiazdami WM29 będą Cena, Taker, Rock, Lesnar, a także Punk, Triple H(on zawsze się wkręci), Orton, plus zawodnik X (za niego rozumiem człowieka który dostanie największy push przed WM, który może być posiadaczem pasa, taki odpowiednik Punka z poprzedniej WM, a kimś takim wydaje się zostać Ziggler), w ostateczności Y2J, może SCSA ale wątpie w jego powrót. Ortona, Triple H widzę wysoko, ale nie w main eventach gali. Jakie są więc możliwości

1) Cena vs Taker, Lesnar vs Rock, Punk vs X, -> najbardziej prawdopodobne, i w sumie ciężko wytypować wygranych w tych walkach. Nie podoba mi się z paru powodów. Cena jeszcze pare lat powalczy, więc dla niego za wcześnie na "ostateczną" walkę z Takerem. Lesnar i Rock- z pewnością main event, a main event 2 panów którzy mają po 2 walki na rok wydaje się dość komiczny. Punk vs X, kolejna WMka bez walki Punka, z rywalem z najwyższej półki.

Dużo ciekawsza wydaje mi się opcja...

2) Lesnar vs Taker, Rock vs Punk, Cena vs X -> jest ciekawie, Lesnar po pokonaniu Huntera rzuca wyzwanie Takerowi, Rock walczy o pas z Punkiem, a Cena stawia czoła np Zigglerowi. Ciekawie... Zamiast Lesnara w walce z Takerem może być również Rock, a wtedy Lesnar z Punkiem.

Dlaczego tak a nie inaczej? Rock i Lesnar to gwiazdy, i nigdy nie wiadomo czy to nie jest ich ostatnia walka w WWE. W tym momencie walka z Takerem dla Punka i Ceny to za wcześnie, skoro Taker ma powalczyć jeszcze kilka lat, to z pewnością musi wygrać i na WM29. Pozostaje pytanie kto się lepiej nadaje, Lesnar czy Rock...

Dla mnie najbardziej prawdopodobna walka to Brock Lesnar vs Undertaker...Lesnar i tak w chuj kasy zarobi, i wiadomo że wtedy przegra swoją karierę i odejdzie z WWE.

Chciałbym walki z Ceną, ale do tego raczej nie dojdzie, bo WWE nie chce robić czegoś takiego głównemu baby-face'owi swojej fedki.

Chciałbym walki z Ceną, ale do tego raczej nie dojdzie, bo WWE nie chce robić czegoś takiego głównemu baby-face'owi swojej fedki.

Wystarczy, że dwa lata z rzędu przegrał raz z Mizem, a drugi raz z emerytowanym wrestlero-aktorem :twisted:

Nie mówcie ze Kelly odeszła, bo o ile dobrze mi wiadomo ona ciągle jest i nie rozwiązała kontraktu, to tak jakbyscie wzieli sobie wolne w swojej pracy i oznaczałoby to że odchodzicie ze swojej pracy...

BTW. Wydaje mi sie czy Kelly musi ostro ćwiczyć podczas tego swojego odpoczynku? Strasznie widoczne mięśnie brzucha <3. Oby tak dalej.

Na miejscu Undertakera nie wybierałbym Lesnara

- a nuż wyszedłby poza skrypt, założył jakąś

dźwignię (coś jak sytuacja z Kurtem Angle i

Danielem Puderem w TE - tylko, że w większej

skali i z innym zakończeniem) i odszedłby z WWE

z przerwaną serią Takera i uśmiechem na ustach :)

Taker vs Cena może będzie na ostatniej WM Takera (o ile do takiej dojdzie :P )... Cena się teraz na WM-kach podkładał, więc na WM 29 pewnie wygra-a Streak przecież 'będzie żył' wiecznie.

Kurde ale fajnie by było gdyby Taker trochę potłukł na WM Rocka-jeśli Taker vs Rock to oby komuś w CT nie przyszło do głowy dla gwiazdy filmowej (dla mnie Rock był wrestlerem, już nie jest) kończyć najprawdopodobniej najbardziej niesamowitą rzecz w historii wrestlingu.

Taker vs Lesnar-ciekawe, ale faktycznie żeby Brockowi coś nie odjebało...chociaż skoro za 20-30 występów w ciągu roku na dostać od WWE ok. 4 czy 5 mln $ (cholera wie ile dokładnie, ale pewnie coś koło tego) to niech słucha Vince'a.

No i naprawdę mnie ciekawi co Punk ma w kieliszku?

Pewnie dietetyczny sok wiśniowy :)

Taker vs Lesnar-ciekawe, ale faktycznie żeby Brockowi coś nie odjebało

Na miejscu Undertakera nie wybierałbym Lesnara

- a nuż wyszedłby poza skrypt, założył jakąś

dźwignię (coś jak sytuacja z Kurtem Angle i

Danielem Puderem w TE - tylko, że w większej

skali i z innym zakończeniem) i odszedłby z WWE

z przerwaną serią Takera i uśmiechem na ustach

Wielki uśmiech :D Po pierwsze streak powstał przez przypadek, a Taker nigdy nie zastrzegał sobie że Streak ma zostać nieprzerwany, prawie nigdy... Z pewnym panem wydaje się że jego relacje są naprawdę na złym poziomie, i żaden z nich nie chciałby przegrać. Lesnar podpisał taki kontrakt, że nie ma prawa nic odwalić, uwierzcie mi, nie opłacało by mu się to, i jak karzą mu podłożyć się Santino to musiałby to zrobić ;P Nadal dostaje kasę od sponsorów z UFC, plus kasa z WWE, gościu umie się ustawić. Teoretycznie kontrakt z UFC ma tylko zawieszony a nie rozwiązany, ale nie wróci Velasquez, JDS, Alistar to już inny poziom zawodnika. Dlaczego chciałbym Rocka? Bo jest na fali w wrestlingu, robiono go na gwiazdę, a pasa WWE i tak nie zdobędzie, myśle że wszyscy wiemy dlaczego.