Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Quiz PPV - reaktywacja

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Postanowilismy zreaktywowac zabawe stworzona przez Y2J`a - Quiz PPV. W tym temacie prosimy chetnych o zapisywanie sie na najblizsza gale - New Beginning. Walki odbeda sie na poczatku kwietnia, wszystkie sa do ustalenia. Zasady znajduja sie w przyklejonych tematach, samo rozegranie walk bedzie mialo miejsce albo na ircu albo na gg.

Wiec jak jestescie chetni to wziecia udzialu na gali to prosze o zapisanie sie. Karta pojawi sie za jakies 10 dni (jezeli znajdzie sie odpowiednia ilosc uczestnikow)

Zapisani na chwile obecna:

Y2J

koper

WeeMan

GrimReaper

Kaerte

Sowa

Cegła

Bonkol

Golob

Zwiechu

Luk

krzysztof

boogeyman

Lil Abyss

zipeks

RVD

navroth

Damian

Marcelinho91

Ganzes

Edytowane przez RazorR

14412508044c725aa0e19e.gif

• Odpowiedzi 25
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• RazorR

4

• Wee Man

2

• theGrimRipper

2

• Alacer

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Styl:  Klasyczny

Zapisuję się.

Sprzedaję CD z wrestlingiem i autografy wrestlerów... kontakt: gg 4358363 mail weemanowski@gmail.com

http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=3417898 -> Kup coś :)

11099216134562f5382d0da.jpg

• Urządzenie:  Macintosh

Count me in, poza tym rozmawiałem z Y2J'em, który także wyraził chęć udziału w najbliższym Quiz PPV.

mialem sie nie zapisywac... ale co mi tam, najwyzej bedziecie mieli jobbera i ofiarę do squasha :D :help:

count me in, just for fun
Bryan Alvarez: 'what the hell is CRIMSON, what that has got to do with Amazing RED?'

11779036984f6668615c651.jpg

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Android

Co mi tam zapisuje sie tez.

15974308365193fac7b7921.jpg

Jest dobrze, ale wciąż może być lepiej... przydałyby się gwiazdy ala Zwiechu, FH, czy inny G0L0B :) Może być naprawdę fajnie jak zbierze się grupa ludzi i wszystko będzie dobrze poprowadzone...

Sprzedaję CD z wrestlingiem i autografy wrestlerów... kontakt: gg 4358363 mail weemanowski@gmail.com

http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=3417898 -> Kup coś :)

11099216134562f5382d0da.jpg

count me in, just for fun

me too :D

To i ja się zapiszę.

Też się zapisuje :czarodziej:

Ranking ulubionych wrestlerów:

1.Boogeyman, Kane

2.Raven, Sabu, Abyss, La Parka

3.Insane Clown Posse, Doink The Clow, Undertaker, Psicosis, Ultimate Warrior

5884615543c8f5e612b4a.jpg

Hej :-)

Po pierwsze, fajnie, że znowu chcecie się w to bawić, jestem zadowolony, że mój projekt wraca do łask :D

Po drugie, witajcie wszyscy :D (w sumie powinienem był od tego zacząć :P) Troszkę długo się nie udzielałem, ale myślę, że przynajmniej niektórzy z Was powinni mnie pamiętać ;-)

Po trzecie, ciesze się, że tyle nowych osób zapisuje się na to PPV. Doświadczenie nauczyło mnie, że największy zapał do PPVs mają właśnie ci "nowi", "młodzi", a z gwiazdami mogą być czasami problemy. Oczywiście zdarzają się wyjątki (przede wszystkim Zwiechu czy FH), ale jak wiadomo wyjątek potwierdza regułę :P

Po czwarte, fajne logo tu macie :D

Po piąte, oczywiście jeżeli tylko będę miał czas to wezmę udział w turnieju, możecie mnie dać do matchu z jakimś nowym dobrze zapowiadającym się graczem to go chociaż put overnę jak Foley wszystkich ;-) Nie to, żebym się porównywał do Foleya, ale wiecie o co chodzi :P

Po szóste, wielkie pozdro dla wszystkich znajomych, jeżeli to czytacie to wiecie o kogo chodzi, nie będę próbował wymieniać wszystkich, bo niechcący kogoś zapomnę i będzie smutno :P

Po siódme, miło mi, że najpierw zapytaliście mnie o zdanie, na serio to doceniam :>

Elo :-)

70480578844af90bfa37be.jpg

Panowie Organizatorzy, pytanie mam:

jesli walczylbym z kims w Hardcore No Holds Barred Match, to czy pytania dotyczylyby tylko walk tego typu :P

ok, to byl zart, a teraz powaznie: karta za 10 dni, a jakich tematow mozna sie spodziewac? zebym choc zdazyl w wolnej chwili nadrobic braki i zdobyc 1 punkt, czy cos...

• Urządzenie:  Windows

a mysle ze pytania beda tylko z kategorii glownych federacji a wiec WWF/E, WCW, TNA i kilka z ECW, CZW i ROH ale to dla tych najlepszych graczy.

co do lat to wydaje mi sie ze od 1990-1992 najwczesniej :)

14412508044c725aa0e19e.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Jeffrey Nero
      Ash by Elegance też jednak nie skończyła kariery od początku to było podejrzane żadnych przecieków co jej było.
    • MattDevitto
      Kompletnie mnie te RR nie interesuje, ale będę musiał rzucić okiem na walkę Stylesa to też przy okazji zobaczę pewnie oba RR matche. Nie przekonują mnie jednak te zapowiedzi i obiecanki za pięć dwunasta
    • Attitude
      Nazwa gali: NJPW Road To The New Beginning 2026 - Dzień 3 Data: 28.01.2026 Federacja: New Japan Pro Wrestling Typ: Event Lokalizacja: Tsugaru, Aomori, Japan Arena: Ito Mining Arena Tsugaru Publiczność: 987 Karta: Wyniki: Powiązane tematy: New Japan Pro Wrestling - dyskusja ogólna
    • GGGGG9707
      Tak też mi niespodzianki, Belair, AJ Lee, Lesnar, LA Knight, Dom, pewnie ten nowy arab saudyjski którego wzięli.  Ja zawsze na Royal Rumble przyjmuję sobie że chcę co najmniej jedną niespodziankę ale taką której się nie spodziewam. Te wymienione się nie liczą bo i tak prawie pewne że będą i to żadna niespodzianka. Choćby to był nie wiem Hornswoggle to i tak dam na plus bo będę zdziwiony a o to chodzi w Royal Rumble. Chyba na 60 wrestlerów da się zarezerwować 1 miejsce dla kogoś kogo si
    • MattDevitto
      Myślałem, że ona skończyła z wrs
  • Dodaj nową pozycję...