Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

CM Punk najlepszym kandydatem na GM'a?, WWE szuka wzmocnień

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Android

Na Twitterze i zagranicznych portalach pojawiły się liczne informacje, że do końca tego miesiąca z Dragon Gate USA odejdzie jeden z topowych zawodników federacji – Johnny Gargano. Prawdopodobnie obecny mistrz straci pas podczas show w Michigan 27 lipca w pojedynku z Akira Tozawa. Kolejnym krokiem w karierze Garga...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/news-cm-punk-najlepszym-kandydatem-na-gma-wwe.html
https://forum.wrestling.pl/topic/30440-cm-punk-najlepszym-kandydatem-na-gma-wwe-szuka-wzmocnie%C5%84/

• Odpowiedzi 16
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• PH93

7

• Vercyn

1

• aRo

1

• maciejex

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

No i niech mi ktoś powie, że Gail Kim się wizerunkowo do WWE nie nadawała :lol: . Po za tym ciekaw jestem co na te zdjęcie powiedzą fani którzy w czołówce DIV u Vince'a widzieli Kelly Kelly, Rose Mendes, Meliny czy inne kobitki a o Gail nawet nie wspominali, gdzie one a gdzie obecna knockout :twisted:

• Urządzenie:  Windows

Gargano w WWE? To mogłoby być ciekawe. W ringu jest świetny, a za majkiem nie zasysa, więc raczej nie skończy w jobberce - o ile będzie na niego pomysł... Nie muszą mu nawet zmieniać theme songu.

A Callihana nie trawię i wolałbym go nie widzieć u Vinca.

Brawo! Wyobraźcie teraz sobie Punka w garniturze który zrzeka się pasa i co tydzień wychodzi wydając nudne zarządzenia. Booker jako face jest równie ciekawy jak Long a jako heel sprawdziłby się tylko oficjele zostaliby uznani za rasistów gdyż czarny=zły. Z kolei Eve już jako asystentka Johnny'ego była świetna! Jej postać jest na tyle ciekawa że, nawet nic nie musi mówić żeby mile się ją oglądało. :twisted:

Gargano jest świetny w ringu? - no nie powiedziałbym, świetny to jest taki Tozawa. Nie rozumiem po co WWE kolejny taki sam wrestler jakich mają dziesiątki w FCW ? Przecież to jest kopia (oczywiście gorsza) Rollinsa czy takiego Rotundo :roll: . Już prędzej się Sami nada do fedki Vinca choć sam go nie cierpię za to jak pracuję w ringu i za sam image.
Gargano w ringu jest lepszy niż 3/4 rosteru WWE, za micem też sobie radzi, wię nie rozumiem tych narzekań. Gorsza wersja Rollinsa? Pod jakim niby względem? Na pewno nie mic skilla czy charyzmy... Śmiem twierdzić, że Rollins na micu jest słaby.

Gargano w ringu jest lepszy niż 3/4 rosteru WWE,

Doczekaliśmy takich czasów, że śmiało o każdym zawodniku Indy możemy to powiedzieć, zawsze przedstawiając to jako czołowy argument.

Gorsza wersja Rollinsa? Pod jakim niby względem?

Pod względem image (kwestia osobista), pod względem ring skillsów, zgodzę się jest lepszy od Rollina za mikrofonem, ale od razu ma to powodować transfer do FCW? Niech tam przechodzą na prawdę wyróżniające się postacie, a nie gość który dostanie gimmick "faceta w majtakch" :roll:

• Reputacja:   66
  • Urządzenie:  Windows

Gargano w WWE jestem na tak. Świetnie pasuje do Mainstreamu,ma dobre skille przy micu i w ringu też daje radę więc może spróbować coś ugrać u Vinca.
Rollins (dawniej Black) jest bardzo przereklamowany. Zdobył pas w ROH i zamiast posiedzieć tam jeszcze ze 2-3 lata i nabierać doświadczenia to poszedł do WWE, posiedzi sobie w FCW a potem albo będzie mid carderem w MR albo powróci na scenę niezależną. To nigdy nie będzie taka gwiazda jak Punk, Bryan czy Aries - to nie ta liga.

No ja sie zgodzę, że do koryta Vince'a za szybko poszedł ale jak już jest i WWE nie ma na niego planu to po co im kolejny zawodnik z Indy (który jednak nie jest czołówką jak Steen, Richards) na którego nie będą mieli pomysłu po za gimmickiem "faceta w majtkach"
A skąd wiesz, że będzie facetem w gaciach? Dobry gimmick to połowa sukcesu (np. Idol Stevens -> Damien Sandow) i gdy taki gimmick dostanie może zdziałać wiele. Widzę, że nie doceniasz Gargano... Gdyby był tak słaby jak uważasz to nie trzymałby pasa w DG USA...

A skąd wiesz, że będzie facetem w gaciach?

Bo tylko na to go stać?

Dobry gimmick to połowa sukcesu (np. Idol Stevens -> Damien Sandow)

Widzisz i nie trzeba wcale ściągać "gwiazd" Indy by samemu stworzyć jakiegoś wrestlera który będzie ciekawy, po co przepłacać jak masz to samo albo jeszcze lepsze w FCW?

Widzę, że nie doceniasz Gargano... Gdyby był tak słaby jak uważasz to nie trzymałby pasa w DG USA...

Gdyby był lepszy to by trzymał pas w ROH. Co to ma do rzeczy czy ktoś trzyma pas, to najlepiej rozebrać połowę DG albo ROH i zrobić z nich stajnie "The Jobbers" w WWE. Żeby było jasne doceniam go, jak najbardziej co już napisałem - ale to nie jest format na sprowadzanie go do WWE - bo takich wrestlerów Vince ma pod dostatek.

"Bo tylko na to go stać?"

Skąd wiesz? Z jego wrodzoną charyzmą powinien poradzić sobie w każdym gimmicku (chyba, że będzie on idiotyczny, ale to już zależy od CT a nie od niego).

"po co przepłacać jak masz to samo albo jeszcze lepsze w FCW?"

W FCW? Masz tam Ambrosa, Wyatta, Ohno, Rollinsa, TT Ascension i może jeszcze kilku którzy mają jakąś przyszłość. Dodanie do tej paczki jeszcze jednego dużego talentu jakim jest Gargano nie zaszkodzi. A o kasę się nie martw - Vince ma jej pod dostatkiem - zatrudni Johnny'ego, zwolni kilku jobberów i wyjdzie na zero :)

Skoro w FCW 80% rosteru to zawodnicy gorsi od Gargano, to dlaczego go nie zatrudniać skoro wyróżniałby się na ich tle?

Skoro w FCW 80% rosteru to zawodnicy gorsi od Gargano, to dlaczego go nie zatrudniać skoro wyróżniałby się na ich tle?

Bo u Vince'a liczy się czy będzie pomysł na danego wrestlera i mic skille - umiejętności ringowe to miły ale nie wskazany dodatek.

Bo tylko na to go stać?

Hmm...może nie tyle na to go tylko stać, ale chce ci wytłumaczyć że w WWE i FCW jest multum wrestlerów do niego podobnych którzy się nie wyróżniają - i najpierw dajmy im szanse a potem podpisujmy kontrakty z innymi z INDY.

No tak tylko że FCW - to jest jakby sala treningowa i tu wyróżnianie się nic nie da - bo prawdziwą twoją wartość dopiero poznamy po debiucie na RAW czy SD! - dany wrestler nic nie będzie miał z tego ze się będzie wyróżniał (po za własną satysfakcją) jeśli nie dostanie szansy, a do tego zmierzam.

PS: Denerwuje mnie to że musze odpowiadać na czyjąś wiadomość pod swoją wiadomością i szukać odpowiedzi innego użytkownika pod moim postem :twisted:

"Bo u Vince'a liczy się czy będzie pomysł na

danego wrestlera..."

Skoro chcą go ściągnąć to na pewno coś dla niego szykują.

"...i mic skille - umiejętności

ringowe to miły ale nie wskazany dodatek."

Skoro tak to Gargano bardziej pasuje do WWE niż Rollins :)