Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Dennis Wrestling Federation

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Mam nadzieję, że wam się spodoba :)

27 kwietnia 2012 roku

Konferencja prasowa

Na salę wchodzi zadowolony Dennis Tough.

Dennis Tough: Witam na konferencji nowej federacji nazwanej Dennis Wrestling Federation. Oczywiście nazwa nawiązuje do mojego imienia. Już za tydzień, na antenie stacji ESPN America zobaczycie państwo pierwszą galę DWF. Na sto procent pojawią się największe gwiazdy federacji m.in. CM Punk, John Morrison czy Kurt Angle. Proszę o pytania, mamy dziesięć minut.

Dziennikarz 1: Dzień dobry, Joseph Sparks, Wrestle Magazine. Jakie ratingi zamierza pan osiągać?

Dennis: Liczę na minimalnie 1.2.

Dziennikarz 2: Kevin Grey, fighting.com, jaki jest największy kontrakt w pańskiej federacji?

Dennis: Nie wypowiadam się na takie tematy.

Dziennikarz 3:Jestem Ikuna Haytachi, asianwrestling.com, czy w pańskiej federacji znajdzie się jakiś Azjata?

Dennis: Niewykluczone, jednak w pierwszym miesiącu na pewno się nie pojawi. Ostatnie pytanie, proszę.

Dziennikarz 4: Stan Jacobs, NEWS OF THE DAY. Co jaki okres czasu będzie wychodzić gala telewizyjna? Ile PPV zamierza pan zorganizować?

Dennis: Mam nadzieję, że co dwa tygodnie, jednak nie jestem pewny. Jutro wybieram się na spotkanie z przedstawicielami ESPN. Co do PPV... liczę na 6, góra 8. Zupełnie niepotrzebne jest nam 12 gal Pay-Per-View. Dziękuję za tak liczne przybycie. Zapraszam na galę, w piątek o godzinie 20 na ESPN America. Do widzenia.

Tough przepycha się przez dziennikarzy i wychodzi z sali. Wyciąga papierosa i podpala go, po czym zaciąga się.

Dennis szedł do swojego gabinetu, jednak w połowie drogi został zaczepiony przez swoich pracowników: menadżera do spraw kontraktów i nowych gwiazd i menadżerka do spraw organizacyjnych oraz rzecznik prasowy w jednym. Bill oraz Sophie rozmawiali o czymś z prezesem, chyba o nowym zawodniku. Dennis przytakiwał, po czym uścisnął dłoń Billowi i musnął powietrze obok policzka Sophie. Tough wszedł do gabinetu, otworzył okno, włączył radio, zamknął drzwi na klucz i położył się na ogromnej kanapie.

28 kwietnia 2012 roku

Spotkanie z przedstawicielami stacji ESPN

Prezes DWF pchnął drzwi wejściowe do siedziby stacji telewizyjne. Przywitał się z kilkoma dziennikarzami, po czym bezzwłocznie udał się do gabinetu szefa stacji, a jednocześnie właściciela. Panowie podali sobie ręce.

Dennis: No więc tak, Rick nie będę owijał w bawełnę. Jestem bardzo zadowolony, że to właśnie ty będziesz emitował moje gale. Co dwa tygodnie, o 20 w piątki odbywa się gala telewizyjna w hali o pojemności 12.000 osób. Koszty wynajęcia należą do mnie. Po czterech tygodniówkach odbywa się gala PPV „Magic Wrestling.” Pay-Per-View odbywa się w Los Angeles, California w hali o pojemności 40.000 osób. Połowę biletów mamy wykupionych. Na galę telewizyjną kosztują one 30 dolarów, natomiast na PPV 100. Pakiet VIP na tej drugiej gali kosztuje 175 dolarów. Wszystko jasne?

Rick Hayford: Dennis, wszystko mi odpowiada, jednak ile dostanę za emisję? Obowiązuje zasada 20-80. Dwadzieścia procent z zarobków dla mnie.

Dennis: Dziesięć.

Rick:Zawsze byłeś skąpy, ale aż tak? Chyba się wycofam..

Dennis: Dobra. Masz te dwadzieścia procent i mnie nie szantażuj.

Dennis podnosi się z krzesła, podaje rękę wstającemu prezesowi ESPN. Uśmiechnął się i wyszedł. Na korytarzu zdjął marynarkę, zszedł po schodach, wyszedł z budynku i wsiadł do swojego białego Nissana Navary i odjechał.

29 kwietnia 2012 roku

Przygotowania do gali, problemy z kontraktami

Do biura, prezesa bez zbędnych ceregieli typu pukanie wpadł Bill. Był wyraźnie wściekły.

Bill: Wyobraź sobie, cholera, że ta młoda gwiazda zażądała trzydziestu tysięcy za walkę. Pogięło go chyba!

Dennis: Bill, proszę Cię nie dobijaj mnie. Bookerzy wszystko poprzekręcali i teraz muszę wszystko sam pisać. Obetnę im zaraz te pieprzone pensje, które biorą o dziewięćdziesiąt procent! Zabiję ich wszystkich!

Bill: Chyba nieźle Ci zaszli za skórę. Tak wściekłego jeszcze Cię nie widziałem.

Dennis: Powiedz mu, że jak nie weźmie dwudziestu tysięcy to może szukać innej pracy. A teraz wyjdź zanim Ci coś zrobię.

Cztery godziny później. Sophie wchodzi do gabinetu.

Sophie: Szefie! Media dowiedziały się o tajemniczym zawodniku. Chcą konferencji.

Dennis: To dobrze. Ale nie możemy im mówić wszystkiego. Powiedz im, że wzięliśmy tego zawodnika, bo jest bardzo utalentowany. Gadaj jakieś niezrozumiałe pierdoły.

Sophie wyszła kręcąc tyłkiem. Tough uśmiechnął się szeroko. Wyjął papierosa, podpalił go i zaciągnął się.

Oficjalny przekaz na stronie internetowej:

Karta na Fire:

Qualification Matches to World Championship

Kurt Angle vs. John Cena

CM Punk vs. AJ Styles

Samoa Joe vs. Edge

John Morrison vs. Magnus

Ladder Match for X Division Championship

Kaval vs. Jeff Hardy vs. Christian vs. ?

Extreme Rules Match

Triple H vs. Rhyno

30 kwietnia 2012 roku

Stres przed Fire rośnie. Wszyscy chodzą poddenerwowani.

Bill: Słuchajcie. Wszystkich zawodników mamy zakontraktowanych. Wymęczyli mnie tymi negocjacjami. Jak oni mają być tacy zawsze to ja pasuję.

Sophie: Zrobiłam tak jak kazałeś, Dennis. Ale męczyli mnie dalej, uciekłam im do biura, to potem stali przed godzinę pod oknem. Myślałam, że ich pozabijam. Powiedziałam ochronie, żeby tych najbardziej namolnych nie wpuszczali.

Dennis: I dobrze zrobiłaś. Bill, masz dziś resztę dnia wolnego. Możesz iść do żony.

Bill: Jesteś boski!

Dennis: Dobra, dobra. Sophie ty też idź do męża, pobaw się z dziećmi, rób co chcesz.

Sophie: Dziękuję szefie. Niech Bóg Ci to wynagrodzi.

Dennis: Już ty o Bogu się nie wypowiadaj. Miałaś jeszcze powiedzieć, że mi to w dzieciach wynagrodzi. <śmiech>

Sophie: Dobra, ja się zbieram. Idę zaspokoić męża. Bill, podwieźć Cię?

Bill: Jak proponujesz.

1 maja 2012 roku

Stres

Po wolnym dniu wszyscy wrócili wypoczęci.

Bill: Szefie! Mam świetny pomysł! Zorganizujemy Domination! Będzie to mini program na tygodniówce. Będzie debiutował żółtodziób. Zawalczy z jakimś zawodnikiem z rosteru DWF. Trzech jurorów zadecyduje czy dostanie kontakt, czy nie.

Sophie: Ja jestem za. Będziemy promować talenty.

Dennis: Dobra, zgadzam się. Już nawet wiem, kto będzie w jury.

Jednak bookerzy wpadli do gabinetu.

Booker 1: Szefie! Szefiee! CM Punk nie zgadza się na porażkę! Grozi, że odejdzie.

Booker 2: A Cena powiedział, że jeśli będzie przegrywał wszystkie walki do PPV to odejdzie. A my przecież mamy już rozpisane same porażki dla niego.

Dennis: Zawołaj mi tu Punka. Cenie powiedz, żeby się pocałował,. Będzie wiedział gdzie. <śmiech>

Pięć minut później.

CM Punk: To jest niedopuszczalne! Żeby taki zawodnik przegrywał! Wstyd! Odejdę! Po pierwszej walce odejdę! Zbankrutujesz! Pozwę Cię o zniszczenie mojej reputacji i destrukcję mojego szanownego imienia! Nie wypłacisz się...

Dennis mu przerywa.

Dennis: Nie strasz, nie strasz, bo się zesrasz. Kto Ci da tyle pieniędzy? Wracaj do WWE! Droga wolna! Albo przegrasz tę walkę, albo wypieprzasz tam gdzie raki zimują!

CM Punk: Pomyślę...

Punk wychodzi i trzaska drzwiami.

Amy: Dzielny byłeś, kotku.

Dennis: Wiem.

Dennis wygania współpracowników. Słychać jakieś śmiechy, chwilę później Bill i Sophie oddalają się z uśmiechem.

2 maja 2012 roku

Ostatnie przygotowania

Widzimy spotkanie. Bill, Sophie, Amy, Dennis, szef ESPN Rick i właściciel hali Olivier.

Dennis: Wszystko mamy gotowe i dopięte na ostatni guzik. Jest dobrze. Zostało nam przejrzenie scenariusza walki i przygotowania w hali, rozstawienie ringu. Rick, ile masz kamer?

Rick: Z dwadzieścia będzie. Przyjadę z ekipą. Wiesz sami, gie robią.

Dennis: Coś o tym wiem. Robimy następująco: ja, Amy i Olivier jedziemy do hali, autokar zabiera zawodników. Bill, Sophie jedziecie z Rickiem do siedziby po kamery. Zabieracie piętnaście. Bill, łap kluczyki od Alfy Romeo. Jak ją gdzieś stłuczesz, porysujesz to kupisz mi nową. Tylko ostrzegam!

Wszyscy wstali z miejsc i ruszyli wykonywać swoje zadania.

3 maja 2012 roku

Pierwsza gala telewizyjna, ostateczna pewność.

Wszystko szło zgodnie z planem. Do pewnej chwili.

AJ Styles: Kur..! Kto zostawił te pieprzone kable! Ała! Chyba złamałem nogę!

Dennis: AJ, cholera co ci jest?

AJ : No potknąłem się o te kable. Chyba nie dam rady dziś.

Dennis: Nie załamuj mnie, proszę!

AJ: Nie dam rady, przepraszam.

Dennis: Dobra. Możesz wstać? Zrobimy tak. Podacie sobie ręce z Punkiem. Położysz się na środku ringu, żeby Cię przypiął. Jak się wyleczysz, zrewanżujesz się. A ja idę opieprzyć elektryków. Zabiję ich!

Kenny: Dennis, to nie ja! Nie zrobiłbym tego. Tłumaczyłem tym pustakom pięć razy, żeby zabierali kable. Ale po co! Kur...! Który się wywalił?

Dennis: AJ.

Kenny: Nie, no ja go zakopię żywcem! Henry raz! JESTEŚ ZWOLNIONY!

Henry: To nie ja. Przyrzekam na swoje życie. To Peter.

Peter: Kłamiesz! Zostawiłeś te kable!

Kenny: Doskonale wiedziałem, że to nie ty. Musiałbyś się przyznać. Peter, pożegnaj się z zespołem, za pięć minut wychodzisz.

19:59

Zaczyna lecieć intro Fire!

John Morrison def. Magnus i zakwalifikował się do walki o pas świata.

Samoa Joe def. Edge i zakwalifikował się do walki o pas świata.

Ladder Match for X Division Championship: Alex Shelley def. Kaval, Jeff Hardy and Christian

CM Punk def. AJ Styles i zakwalifikował się do walki o pas świata

Kurt Angle def. John Cena i zakwalifikował się do walki o pas świata.

Extreme Rules Match: Triple H def. Rhyno

Rating: 2.03

Widzów w hali: 11.436 osób

- - - - - - - - - - - - -

KARTA NA MAGIC WRESTLING

World Championship

Kurt Angle vs. John Morrison vs. CM Punk vs. Samoa Joe

116218737055c51bc30a173.jpg

• Odpowiedzi 6
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Qba5000

4

• Kari

2

• Badu

1

Top użytkownicy w tym temacie

Przyznam, że pierwszy raz chyba widzę diary w takim stylu. Wszystko zostało skupione na przygotowaniach do pierwszej gali i ogólnych rozmów pracowników off-screen. Duży + za konferencję prasową. Ciekawy pomysł. Jednakże poczytałbym też choćby krótki przebieg każdej walki. Będzie to rozbudowane czy tylko rozmowy z zaplecza ? Na razie nie oceniam, ale na pierwszy odcinek to wyszło to dość dobrze :)
  • 2 tygodnie później...

Dobry pomysł na prowadzenie diary. Ciekawie przeprowadzone konferencja prasowa. Szkoda, że prawie wcale nie skupiłeś się na głównej gali, ale jestem pewien, że nadrobisz to przy następnych odcinkach. Odnośnie walki o Heavyweight Title to stawiam na JoMo.

Czekam na kolejny odcinek, żeby móc napisać coś więcej. Powodzenia w dalszym pisaniu :)

House of Pain - Moja federacja wrestlingu.

Sprawdź!

http://forum.attitude.pl/viewtopic.php?t=40964

1685272683500c2e74203e9.jpg

4 maja 2012

Podsumowanie gali, plany

Dennis: Czas na podsumowanie gali. Według mnie wyszła zadowalająco. Rating był przyzwoity, nie było pełnej hali, ale co tam. Zarobiliśmy dużo kasy, więc jestem zadowolony. Sprawa druga: AJ Styles jest kontuzjowany. Jak zapewne wiecie złamał nogę. Nic na to nie poradzimy, ale musimy wymyślić nowy scenariusz przyszłej gali. Pas miał ściągnąć Kaval, ale z powodu rażącego zachowania go nie dostał. Mamy dwie walki do zmiany.

Bill: Dennis, tylko z kim połączyć Jeffa?

Sophie: To jest najgorszy problem. A może Magnus? Nie ma walki.

Bill: Albo Cody Rhodes, który jeszcze nie walczył?

Amy: Moim zdaniem powinniśmy wycofać walkę Jeffa. Zamiast tej walki powinien być match Magnusa z Rhodesem.

Rick: Dostaliśmy listy, dlaczego nie było Rhodesa. Więc to by się sprzedało.

Dennis: Ale nie wiesz czy Magnus będzie chciał walczyć. Miał jechać do rodziny.

Amy: Jak go odpowiednio przekonamy, to zawalczy. Ile mamy wolnych zielonych?

Sophie: No można dać mu premię. Ale nie mamy dużo. Musimy jeszcze zapłacić Olivierowi.

Olivier: Dobra, najwyżej zapłacicie podwójną stawkę następnym razem.

Dennis: Dziękuję. Czyli mamy już kartę. Jest dobrze.

5 maja 2012

Dennis: Amy, ile chcesz mieć dzieci?

Amy: Co się naszło? Chcesz mieć dziecko? Teraz?

Dennis: No... chyba.

Amy: To dobrze.

Amy uśmiechnęła się i rzuciła na swojego narzeczonego.

- - - - - - - -

Rick: Dennis, słuchaj. Mamy dobre ratingi, zarabiamy dużo, więc może przeniesiemy galę na 21? Co o tym sądzisz?

Dennis: Wiesz... zostawiłbym tak jak jest. Może po PPV.

Rick: Jak uważasz.

------------

Bill: Drogi zarządzie, szanowny prezesie. Z przykrością oświadczam, iż Rhyno zrezygnował z kontraktu z naszą federacją. Jego uzasadnienie brzmi następująco:

„Nie chcę walczyć w tej tandetnej organizacji... Cały rating podciągam tylko ja, nikt inny się nie stara. Nie mam zamiaru walczyć z takimi błaznami jak Triple H czy o, zgrozo z Robem van Damem. Oświadczam również, że nie zapłacę wszystkich kar związanych z zerwaniem kontraktu. Mój adwokat uważa, że jest to niezgodne z prawem.”

Dennis: A to sz...a! Dostaje dwadzieścia pięć tysięcy za występ! Dostawał... Musimy zorganizować adwokata.

Amy: Kotku, ja tu jestem.

Dennis: Zapomniałem...

6 maja 2012

Sophie: Kartę już mamy. Musimy teraz ustalić kolejność walk.

Dennis: Sophie, potem. Teraz zadzwoń do Oliviera i powiedz, że chcemy zorganizować konferencję przed jego halą.

Sophie: Ale po co zwoływać konferencję?

Dennis: Nie zadawaj głupich pytań. Poinformujemy o pseudo-zwolnieniu Rhyno. Idiota miał walczyć o pas telewizji.

Bill: Musi dać Damowi nowego rywala. Tylko kogo.

Dennis: Jeffa.

Bill: A może Tylera Reksa?

Dennis: Niegłupie. Dajemy czterech i robimy Ladder Match.

7 maja 2012

Dennis: Chyba czas ogłosić kartę.

Sophie: Dobra, zwołam konferencję.

Dennis: Dzwoń. Bill, poszukaj Reksa i powiedz mu, że jeśli się postara to dostanie pas.

Bill: Do zrobienia. Tylko ciężko go złapać.

Dennis: Nie mój problem. Czekaj w ochronie

8 maja 2012

Konferencja, karta na galę

Dennis: Witam wszystkich zebranych. Nie będę odpowiadać na żadne pytania. Chcę ogłosić kartę na galę numer 2. W pierwszej walce mistrz dywizji X Alex Shelley zmierzy się z debiutującym Chrisem Hero. Druga walka to starcie z drabinami o pas telewizji. Zmierzą się w niej Rob van Dam, Jeff Hardy, Tyler Reks oraz Dolph Ziggler. Trzecia walka to mecz między Magnusem a młodym Rhodesem. Czwarta walka wieczoru to starcie Samoańskiej Maszyny do Submissionów ze złotym medalistą olimpijskim. John Morrison w Main Evencie zmierzy się z CM Punkiem oraz AJ Stylesem w Handicap Matchu.

X Division Champion Alex Shelley vs. Chris Hero

Ladder Match for Television Championship

Tyler Reks vs. Rob van Dam vs. Jeff Hardy vs. Dolph Ziggler

1# Contender Match for TV Championship

Magnus vs. Cody Rhodes

Samoa Joe vs. Kurt Angle

Handicap Match

John Morrison vs. AJ Styles & CM Punk

= = = = = = = =

X Division Championship Alex Shelley vs. Chris Hero

Przez pierwsze pięć minut przeważał Alex, jednak potem, gdy skakał na leżącego Chrisa upadł na jego kolana, co skrzętnie wykorzystał Hero, który najpierw wykonał Suplex, poczekał aż jego rywal wstanie, odbił go od lin i wykonał Rolling Elbow, czym zakończył walkę.

Television Championship

Już na samym początku starcia przeważał Jeff Hardy, jednak jego rywale złączyli siły i po kilku minutach Hardy nie był w stanie kontynuować walki. Rob ukradkiem wspinał się po drabinie, ale zauważył to Ziggler, który zrzucił przeciwnika z drabiny i zapiął Sleeper Hold! Van Dam nie wytrzymał długo. Odpłynął. Tyler rzucił się na wstającego Dolpha, mamy Irish Whip w narożnik i Stinger Splash! Zamroczony Ziggler zostaje wyniesiony pod Burning Hammer, który Reks wykonał pomyślnie. Tyler rozstawia drabinę, wchodzi po niej i spokojnie zdejmuje pas!

Cody Rhodes vs. Magnus

Magnus za szybko chciał zakończyć pojedynek, co się źle skończyło. Od początku rzucił się na rywala, zepchnął go w narożnik i tam obijał. Magnus wziął rozpęd, ale Cody odsunął się i rywal Rhodesa trafia twarzą w narożnik. Potem wszystko potoczyło się po myśli Dashinga. Irish Whip, Stinger Splash i kolejny Irish dla Magnusa! Rhodes łapie rywala za głowę i Bulldog! Cody czeka aż rywal podniesie się, łapie go i Cross Rhodes, po którym Magnus przegrał pojedynek.

Samoa Joe vs. Kurt Angle

Angle złapał rywala kolejny raz i mamy kolejny German Suplex! I jeszcze jeden! Joe powili się podnosi, Angle łapie go za nogę i Ankle Lock! Joe doczołguje się do lin, a sędzia liczy. Angle puszcza. Kurt pomógł wstać rywalowi, a ten wykonał Irish Whip i Stinger Splash. Angle lekko zamroczony, a Samoan Submission Machina zapina Sleeper Hold! Angle powoli pada. Ręka opada, drugi raz też, ale za trzecim razem Angle zaciska pięść. Kurt próbuje się wydostać, ale Joe zaciska coraz mocniej. Olympic Gold Medalist nie ma nic do powiedzenia i poddaje się!

Handicap Match

Styles zmienia się z Punkiem, a ten podnosi rywala, Irish Whip i Stinger Splash! Kolejny Irish Whip. Punk odbija się od lin i biegnie na Morrisona, ale ten łapie go i mamy przepiękny Back Body Drop za ring! Styles biegnie na JoMo, ale ten unika i firmowym kopnięciem przeciwnika powala go! Morrison szybko wychodzi za ring i bierze krzesło! Uśmiecha się i uderza sędziego nokautując go! Styles wstaje i biegnie na Shamana of Sexy, ale ten tylko wystawia krzesło. Punk czai się od tyłu, ale Morrison odwraca się i podcina Punka, który spada genitaliami w narożnik! Enziguri dla Punka! Sędzia powoli wstaje, a Prince of Parkour wykonuje Suplex z narożnika! Punk spada na Stylesa! Morrison przysuwa rywali do narożnika i bez zastanowienia mamy Starship Pain! 2 counts! Roll up! Raz, dwa, trzy! Punk i Styles uciekają z ringu! Morrison wściekły, wyżywa się na sędzi. Starship Pain dla sędziego! Morrison taunduje w narożniku przy heacie publiczności! Do ringu wchodzi dziewczyna Morrisona, Melina, która całuje go i unosi jego rękę w górę. Tym akcentem kończymy galę.

= = = = = =

RATING: 2.17

WIDZÓW W HALI: 11.547

= = = = =

KARTA NA MAGIC WRESTLING:

FATAL 4 WAY FOR WORLD CHAMPIONSHIP

KURT ANGLE VS. JOHN MORRISON VS. CM PUNK VS. SAMOA JOE

SINGLE MATCH FOR TELEVISION CHAMPIONSHIP

CHAMPION TYLER REKS VS. CODY RHODES

Hmm. Albo ja coś źle doczytałem albo ty zrobiłeś duży błąd. Skoro AJ Styles ma złamaną nogę, to jak walczył w Main Evencie gali? :)

Co do nowego odcinka. Był ciekawy, fajnie piszesz te wszystkie sytuacje z biura, z konferencji itp. I takie małe pytanko. Masz zamiar nieco później pisać same gale, czy raczej będziesz się skupiał na tych wszystkich sytuacjach poza wrestlingowych?

House of Pain - Moja federacja wrestlingu.

Sprawdź!

http://forum.attitude.pl/viewtopic.php?t=40964

1685272683500c2e74203e9.jpg

Chcę skupić się głównie na zapleczu ;)

AJ jest u mnie hipochondrykiem, więc nie ma złamanej nogi :D

• 2 tygodnie później...

Tak, wiem, jestem głupi, mogłem tego nie zakładać w ogóle. Wiadomo, brak motywacji :P Dziękuję Kariemu za te dwa komentarze, Badu za pierwszy komentarz w temacie. Jednocześnie proszę o przeniesienie tematu do Nieaktywnych Diary.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Dzięki
      • 17 odpowiedzi
    • WWE Royal Rumble 2025
      Spekulacje i dyskusje na temat WWE Royal Rumble 2025!
        • Dzięki
      • 79 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 17 922 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 686 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Lubię to
      • 100 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
        • Lubię to
      • 9 350 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
        • Lubię to
      • 146 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 172 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 513 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 850 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• Attitude
      Nazwa gali: WWE NXT #771 Data: 04.02.2025 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: TV-Show Lokalizacja: Orlando, Florida, USA Arena: WWE Performance Center Format: Live Platforma: The CW Komentarz: Booker T, Corey Graves & Vic Joseph Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
    • MattDevitto
      Kurczę pieczone Ale teraz zacząłem łączyć kropki.... Za rok gala wiadomo gdzie i dlaczego $$$, więc poczciwy Titus jest idealnym kandydatem na zwycięzcę. Ależ to będzie piękne redemption po małej wpadce kilka lat wcześniej - od zera do bohatera - Amerykanie kochają takie historie Proszę wsiadać do pociągu Titus O'Neil RR winner 2k26!
    • -Raven-
      Rozmawiali wyłącznie po francusku
    • -Raven-
      W zeszłym roku stawiałem na Rudą, ponieważ Aliensowa miała pas już bardzo długo i WM-ka była na papierze dobrym momentem żeby zrzucić z niej złoto, a Linczująca już dawno nie miała pasa, tak więc ułamki wychodziły mi tak a nie inaczej. Mimo to, fajnie się było pomylić w tej kwestii Akurat w tym przypadku uważam podobnie. Stratna ma zbyt krótko tytuł (nie dali jej się jeszcze wykazać), a Flara jest na papierze takim "faworytem", że w ramach "zaskoczenia" powinni ją tutaj podłożyć. Jabłecznikowa zbiera tytuły tak ekspresowo, że jeszcze na spokojnie ma czas żeby w tej kwestii ścignąć starego, tak więc tutaj na spokojnie będzie mogła jobnąc, żeby wypromować nową gwiazdę ze stajni W.        Bardzo dobry ruch z "rozbiciem" tagu Callgirl i Bi-Anki. Jade koszmarnie wypadała na tle Belair. Była sztywna, kanciasta i jej akcje nie wyglądały w ringu płynnie. Baardzo się to rzucało w oczy w kontraście do roboty jaką wykonywała Warkoczowa. Storm wyglądała wyłącznie dobrze kiedy trzeba coś było odwalić siłowo. Wycofanie jej z tagu i scenariusz, że któraś z kumpelek (Bianca lub Naomi) ją wyeliminowała, to samograj i instant materiał na turn i starcie na WM-kę. Niby logika podpowiada Naomi (bo to ona najwięcej zyskała na wyeliminowaniu Koksiary), ale chciałbym zobaczyć zestawienie Montezowej z Siwą na WrestleManii, gdzie Belair by wygrała dzięki Naomi (bo okazało by się, że jednak obie były w zmowie).    
    • HeymanGuy
      Energetyk Saints Flow? Ogólnie uwielbiam Saints Row ale tylko 1 i 2. Od trójki niestety to rownia pochyla na sam dół
  • Dodaj nową pozycję...