Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Powrót Barretta i Mysterio, Push dla Zigglera i AJ, Zapowied

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Android

Newspack zawiera nieukryte informacje z RAW.

WWE odwołało swój przyszłotygodniowy taping SmackDown! w World Arena w Colarado Springs. Ma to związek z dzikimi pożarami, które w ostatnich dniach nawiedziły tamte okolice. Federacja zwróci pieniądze wszystkim, którzy się po taki zwrot zgłoszą, a dodatkowo wesprze...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/news-powrot-barretta-i-mysterio-push-dla-zigglera-i.html
https://forum.wrestling.pl/topic/30402-powr%C3%B3t-barretta-i-mysterio-push-dla-zigglera-i-aj-zapowied/

• Odpowiedzi 10
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• maciejex

3

• Vercyn

1

• MJ

1

• Ghost

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

"Po squashu Sin Cary z Alberto del Rio"

O squashu można by było mówić gdyby ADR rozwalił Sin Carę po gongu. Atak z zaskoczenia, poza ringiem nie uznałbym za squash, a raczej za typową heelową zagrywkę która podpromuje ADRa przed MitB a i nie zaszkodzi zbytnio Sin Carze (przecież nie przegrał oficjalnie). ADR atakował w ten sposób już wielu (Edge, Christian, Punk, Rey) i jakoś nikt nie mówił o "squashu". Ja widzę w tej akcji zapowiedź feudu tej dwójki, być może wmiesza się w to wszystko Rey i będziemy mieli ciekawy feud Meksykanów.

Fajnie by bylo zobaczyc feud tej trojki.

Jeżeli chodzi ci o feud Mysterio vs Sin Cara vs Alberto to chyba nie piszesz tego poważnie. Rozumiem że luchadorzy w maskach mogą zrobić dobry show, ale po co im Del Rio? Fakt że jest Latynosem tak jak pozostali nie jest dostatecznie dobry żeby go wpychać w ten storyline. Równie dobrze można by było do dać Miza do rywalizacji między Jaśkiem a Dwaynem i dorzucić go do ich walki na WMce. W takim samym świetle właśnie widzę dodanie AdR do walki bożyszcza marków i mr.Botcha.

Rozumiem że luchadorzy w maskach mogą zrobić dobry show, ale po co im Del Rio? Fakt że jest Latynosem tak jak pozostali nie jest dostatecznie dobry żeby go wpychać w ten storyline.

Bo dwóch Face'ów źle będzie wyglądać w takim feudzie i musi być ktoś kto jest heelem aby to jakoś wyglądało, poza tym to może wypromować Del Rio bo pewnie Cara i Mysterio będą współpracować, a on razem z Ricardo mogą od czasu do czasu z nimi wygrać. Problemem jest nadal niemy Sin Cara.

Bo dwóch Face'ów źle będzie wyglądać w takim feudzie i musi być ktoś kto jest heelem aby to jakoś wyglądało, poza tym to może wypromować Del Rio bo pewnie Cara i Mysterio będą współpracować, a on razem z Ricardo mogą od czasu do czasu z nimi wygrać. Problemem jest nadal niemy Sin Cara.

Brawo! Jeszcze Ricardo tu brakowało. Lubię go za to co odgrywa ale to nie ta półka. On jest gimmickiem komediowym i bardzo dobrze mu to wychodzi. Postać którą odgrywa nadaje się do segmentów z Santino ponieważ dobrze mu to wychodzi. Więc umieszczanie go jako kogoś więcej niż konferansjer w storylinie, który jest dobrym materiałem na następną WM jest co najmnej niemądre.

nie wiem dlaczego wwe daje push'a ziglerowi przeciez on sie do niczego nie nadaje nie lubie ogladac jego walk i zawsze je omijam nawet jak walczy z kims konkretnym, ostatnimi czasy wwe chyba nie wie kogo dac na szczyt bo niektore pojedynki sa poprostu smieszne, rayback czemu zawsze konczy walke po minucie? dlaczego rhodes dostal druga szanse zeby zawalczyc na money in the bank ? daniela bryana lubilem na poczatku ale teraz jest nudny nie nadaje sie na mistrza wwe, dlaczego alex riley zawsze przegrywa? brodus moglby tak nie tanczyc bo wiocha straszna, ezekiel czemu tak malo walczy? tak samo jak mason ryan przeciez oni sie swietnie zapowiadaja.

nie wiem dlaczego wwe daje push'a ziglerowi przeciez on sie do niczego nie nadaje nie lubie ogladac jego walk i zawsze je omijam nawet jak walczy z kims konkretnym, ostatnimi czasy wwe chyba nie wie kogo dac na szczyt bo niektore pojedynki sa poprostu smieszne, rayback czemu zawsze konczy walke po minucie? dlaczego rhodes dostal druga szanse zeby zawalczyc na money in the bank ? daniela bryana lubilem na poczatku ale teraz jest nudny nie nadaje sie na mistrza wwe, dlaczego alex riley zawsze przegrywa? brodus moglby tak nie tanczyc bo wiocha straszna, ezekiel czemu tak malo walczy? tak samo jak mason ryan przeciez oni sie swietnie zapowiadaja.

Pisanie o Zigglerze że, "do niczego się nie nadaje" jest co najmniej śmieszne. Ale każdy może mieć swoje zdanie a ja spróbuję namówić do jego zmiany. Otóż Dolph jest bardzo dobrym worker'em w swoim stylu łączy zarówno akcje techniczne jak i elementy high flyers. Za mikrofonem jest bardzo dobry i niestety obecnie nie jest to wykorzystywane. Teraz boryka się z Vickie która ogranicza go poprzez blokowanie przy mikrofonie oraz uniemożliwia niektóre storyline'y. Na pewno nie dostaje tyle pushu na ile zasługuje gdyż jego postać jest wykorzystywana jako zapychacz na PPV. Dużo mówi się o powrocie Flayra i poprowadzeniu przez niego kariery Show Off'a. Takie posunięcie niosłoby zarówno plusy jak i minusy. Pozytywnym argumentem byłby title run jaki by otrzymał. Z kolei negatywnie wpłynąłby na to że, podobnie jak pani Guererro zabierałby mu mikrofon.

Kolejne twoje słowa mówią o Bryanie. Człowiek ten będąc face'em był kompletnie szary nawet jako posiadacz walizki. Dopiero gdy przeszedł na ciemną stronę mocy nabrał kolorów. Na dodatek pomógł w promocji AJ która dzięki niemu stała się divą nr 1. Dzięki swojemu YES! YES! YES! stał się rzadkością bo jako heel zbiera niesamowity pop.

Mason Ryan, Ezekiel Jackson i Ryback to typowi power wrestlerzy, góra mięśni, miotanie przeciwnikiem i słabe maik skille. Takim zawodnikom koniecznie potrzebny jest menager.

Co do Rybacka jest on "dominatorem" pokonującym lokalnych jobberów w squosh'ach.

Gimmick Brodusa czyli "Fancosaurus" przez bardziej wybrednych fanów jest nielubiany. Niestety Vince robiący wszystko dla pieniędzy tworzy takie komediowe postacie gdyż dzieciarnia to ubóstwia i namawia rodziców na ich koszulki i zabawki.

Mogę zgodzić się z tragicznym sreakiem przegranych walk Ryley'ego bo ten zawodnik niestety jest niedoceniany i miejmy nadzieje że, to się zmieni.

Na koniec doradzę ci abyś poprawił swoją ortografię :P

Wiem, że moje zapytanie może wydawać Wam się dziwne, ale ma ktoś jeszcze wrażenie, że ten co wrócił w czerwonym stroju, to nie jest Sin Cara, tylko ktoś inny, wiem, że go długo nie było więc mógł się zmienić, ale nie pasuje kolor włosów, bo wcześniej był blondynem, a teraz jest brunetem, do tego dochodzi dość spore przytycie, i to w takich miejscach co nie powinien, np uda, i w ogóle jakiś większy się zrobił i pewniejszy w akcjach, więc może to znowu Hunico :) co Wy na to?

więc może to znowu Hunico :) co Wy na to?

Więc Hunico na No Way Out walczył sam ze sobą? Jeśli to naprawdę nie byłby prawdziwy Sin Cara to zapewniam Cię, że zobaczyłbyś o tym newsa.

Feud Sin Cara/Del Rio/Rey Mysterio wydaje się bardzo interesujący, szczególnie jako podpushowanie dawnego Mistico. Obaj panowie, mianowicie Sin Cara (Mistico) i Del Rio (Dos Caras Jr.) mieli ze sobą mnóstwo walk w Meksyku, przez jakiś czas byli TAG Teamem, potem rywalami. Ciekawe to z tego względu, że Del Rio w Meksyku często wykonywał równie akrobatyczne akcje jak obecnie Sin Cara, natomiast w WWE nic z nich praktycznie nie pokazuje. Kto wie jakby wyglądał właśnie tenże feud, czy Sin Cara w kluczowym momencie nie stanął by np. po stronie dawnego partnera z Meksyku. A wtedy po stronie Reya mógłby zjawić się taki Hunico, którego umiejętności cenie bardzo wysoki, i widzę w nim większy potencjał niż w Sin Carze. Tyle na temat fantastyki :P

Ziggler i Rodes to naturalni przyszli mistrzowie, charakterystyczne gimmkicki, niezłe finishery, bogaty repertuar zagrań, całkiem duże doświadczenie jak na ich wiek. Plus charyzma, która jest jednym z najważniejszych elementów wizerunku wrestlera.

PS. Odnoszę wrażenie że obecne storyline piszą w WWE jakieś boty, push dla Kidda i Sheamusa, robienie bestii z Big Showa, Santino z Pasem, to po prostu nie trzyma się kupy, to taki Morrison, Riley, Kofi, Gabriel etc nie mogli dostać pushu, żeby Santino śmigał z pasem?