Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Wrestler Miesiąca - czerwiec 2012

Wrestlerem Czerwca powinien zostać  

131 użytkowników zagłosowało

1. 1. Wrestlerem Czerwca powinien zostać

• John Cena (WWE RAW)
      6
    • Dolph Ziggler (WWE RAW)
      12
    • AJ Lee (WWE SmackDown!)
      85
    • Damien Sandow (WWE SmackDown!)
      7
    • Austin Aries (Impact Wrestling)
      16
    • James Storm (Impact Wrestling)
      5

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Nie widzę tutaj innego wyboru, jak jedyna Diva, która została wzięta pod uwagę w tym głosowaniu. Mój typ to oczywiście AJ Lee. Wywołała bardzo duże zamieszanie. Wyglądało to trochę, jakby była... psychiczna? Może to złe słowo, ale na pewno pasuje do tej sytuacji. Nie widzę tutaj innego rozwiązania, niż oddanie głosu właśnie na nią.

• Odpowiedzi 25
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Napoleoni

3

• Vercyn

2

• 8693

2

• SixKiller

1

Top użytkownicy w tym temacie

AJ Lee. Jej postać obecnie najbardziej mnie interesuje, a zwłaszcza to, w którym kierunku pójdzie na MITB, czy stanie po stronie Punka czy Daniela? Ogólnie jej postać jest szalenie wciągająca i z niecierpliwością czekam na finał storyline'u z jej udziałem.

1047920915357ecfbacc6b.jpg

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Mowilem, ze wyzej stawiam AJ w zestawieniu SmackDown, ale skoro taka krucjata o jej zwyciestwo zostala rozpoczeta, to ja postawie na jedna z perelek nowego WWE - Damien Sandow. Imponujacy wyczyn jak na debiutanta. WWE pokazalo, ze w niego wierzy, i oby tylko o tym nie zapomnialo.

50608915156a3743c1fa34.jpg

Długo nie musiałem się zastanawiać - głos oddaję oczywiście na AJ. Wokół niej kręci się całe WWE, a przynajmniej feud o najważniejszy pas federacji. Liczę, że w końcu zdobędzie pas Div bo jak najbardziej zasłużyła na mistrzostwo. Najciekawsza diva w WWE od długiego czasu.

• Reputacja:   413
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Ciemny

Po raz pierwszy zagłosuje na divę czyli AJ. Było jej dużo i wszędzie. Mam nadzieję, że dostanie title match o divas championship gdyż w tym momencie jest najbardziej wypromowana divą. Oby nie zepsuli jej momentum tak jak zrobili to z Eve.

Najdłużej panujący w historii Attitude Mówi Typer Champion of the world!!!

1. Miejsce - Typer AEW 2020

1. Miejsce - Typer AEW 2021

2. Miejsce - Typer WWE 2020

3. Miejsce - Typer Mistrzostw Świata 2014

3. Miejsce - Typer Ligii Europy 2014/2015

156429637657b4c00661021.jpg

• Reputacja:   375
  • Styl:  Jasny

Zagłosuję na Pchełkę. Mała świetnie gra psycholkę i przepięknie miesza w feudzie o pas dzierżony przez Punka. W ostatnich walkach o ten tytuł to ona jest Czynnikiem X, który ma szansę sprawić, że pas może zmienić właściciela - lub pozostać w rękach Punka. Świetnie dodała pikanterii i podkręciła ten angle, który dzięki niej - ogląda się z prawdziwym zaciekawieniem.

Co do urody, to chociaż Mała jest urocza, to niespecjalnie kumam te wszystkie och-y i ach-y na jej punkcie (jest ogólnie ładna, ale jak na Divę - dupy nie urywa), bo jest full bardziej atrakcyjnych fizycznie Div od niej (z biegu: Layla, Rosa czy Eve Torres - jak dla mnie wciągają ją nosem w tej kwestii).

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

Mój głos leci oczywiście na AJ .

Od razu mówię , że wytypowałem to już po obejrzeniu/odsłuchaniu RM .

Ankietę wypełniłem niemal od razu po wrzuceniu jej na forum , ale uzasadniam dopiero teraz , bo przedtem nie miałem weny :lol: .

Dlaczego ona ?

Świetnie odgrywa swoją postać , jest moją ulubioną divą od początku NXT 3 .

Fantastycznie odgrywała tą z problemami psychicznymi :D .

Tak dobrze , że nawet Kane sam wyeliminował się z tego storyline'u .

Dobrze gra swoją postać na pograniczu " face " i " heel " .

Jest najjaśniejszą osobą z największego story na RAW .

Pokazuje się na każdej tygodniówce RAW & SmackDown .

Myślę , że takie uzasadnienie wystarczy .

Dziwi mnie jednak obecność tutaj człowieka Sandała .

Na jednak z blogów na Wrestlera Miesiąca nominowany został Heath Slater , zajął niestety drugie miejsce .

Jest to blog , na którym występuje mnóstwo typowych marków .

Z tego powodu wygrać musiał oczywiście John Cena .

Przechodzą do sedna , chce powiedzieć , że gdybym był w RP to zagłosowałbym na jego nominację .

Chociaż kolesiowi powiększa się wciąż jego nowy loosing streak (tak , stary został przerwany po 22 porażkach , pokonał jeszcze większego jobbera od siebie , czyli Trenta Barretę) .

Powinien zostać dodany do walki MitB , a gdyby to wygrał to byłaby beka absolutna .

Ale jednak takie coś by się sprawdziło .

Slater im więcej będzie jobbował legendom , tym więcej będzie zgarniał popu od fanów :-) .

" Jestem kandydatem na szaleńca , w delikatesach emocji zakupuję hardcore , nie oszczędzam i bywam nieznośny ! "

3316032514ffc8bd46ae6b.jpg

głos oczywiście na Ariesa, gość kompletny. Ring i Mic skill's na najwyższym poziomie.

Nie bierz życia za poważnie,

Bo i tak trafisz do piachu.

1240828704e1eb65585182.jpg

Za czerwcowe zestawienie duży ukłon w stronę chłopaków.

Najmniej kontrowersyjne chyba w tym roku. I w zasadzie każdy z wymienionych zasłużył na bycie w tym zestawieniu.

Przyłączam się do "krucjaty". Dali AJ kredyt zaufania i udźwignęła temat. Dzięki niej ten feud wyróżnia się na tle innych. A jej napady furii na Kaitlyn czy na Layli ostatnio naprawdę wyglądają efektownie:) No i nazwała Vicky babcią i chociażby za sam ten fakt dostaje mój głos:)

213559901458cecbdd39123.jpg

Świetne towarzystwo :D. Wszyscy zasłużyli ale AJ bardziej. Sam JR mówi, że staje się ona najwyrazistszą postacią w całym WWE, nie pacząc na nudną dywizję Div w WWE (haha - powiedzcie sobie na głos szybko: "Dywizja Div w WWE" - to dziwnie bawiące xDD). Choć uwielbiam Zigglera, Sandowa i Ariesa (i w sumie jeszcze bardziej Storma - taki gimmick nigdy się nie nudzi) to jej gimmick to coś nowego, zaś jego odgrywanie przez ważącą 47 kg Divę - sztuka dla sztuki. Więcc -
AJ Lee

"Mind on My Money"

"Money on My Beer"

BM

Wrestlerem Czerwca 2012 została

AJ Lee

(85 głosów na 131 oddanych)

http://oi47.tinypic.com/sg5yzq.jpg

Kolejne miejsca zajęli

Austin Aries - 16 głosów

Dolph Ziggler - 12 głosów

Damien Sandow - 7 głosów

John Cena - 6 głosów

James Storm - 5 głosów

Po raz pierwszy w historii naszego konkursu, który trwa od 2005 roku, tytuł "Wrestlera Miesiąca" zdobyła kobieta - jest nią AJ Lee z federacji WWE. Pokonała swoich konkurentów i zostawiła ich daleko w tyle, podobnie jak CM Punk rok temu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Jeffrey Nero
      Ash by Elegance też jednak nie skończyła kariery od początku to było podejrzane żadnych przecieków co jej było.
    • MattDevitto
      Kompletnie mnie te RR nie interesuje, ale będę musiał rzucić okiem na walkę Stylesa to też przy okazji zobaczę pewnie oba RR matche. Nie przekonują mnie jednak te zapowiedzi i obiecanki za pięć dwunasta
    • Attitude
      Nazwa gali: NJPW Road To The New Beginning 2026 - Dzień 3 Data: 28.01.2026 Federacja: New Japan Pro Wrestling Typ: Event Lokalizacja: Tsugaru, Aomori, Japan Arena: Ito Mining Arena Tsugaru Publiczność: 987 Karta: Wyniki: Powiązane tematy: New Japan Pro Wrestling - dyskusja ogólna
    • GGGGG9707
      Tak też mi niespodzianki, Belair, AJ Lee, Lesnar, LA Knight, Dom, pewnie ten nowy arab saudyjski którego wzięli.  Ja zawsze na Royal Rumble przyjmuję sobie że chcę co najmniej jedną niespodziankę ale taką której się nie spodziewam. Te wymienione się nie liczą bo i tak prawie pewne że będą i to żadna niespodzianka. Choćby to był nie wiem Hornswoggle to i tak dam na plus bo będę zdziwiony a o to chodzi w Royal Rumble. Chyba na 60 wrestlerów da się zarezerwować 1 miejsce dla kogoś kogo si
    • MattDevitto
      Myślałem, że ona skończyła z wrs
  • Dodaj nową pozycję...