Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Wrestler Miesiąca - czerwiec 2012

Wrestlerem Czerwca powinien zostać  

131 użytkowników zagłosowało

1. 1. Wrestlerem Czerwca powinien zostać

• John Cena (WWE RAW)
      6
    • Dolph Ziggler (WWE RAW)
      12
    • AJ Lee (WWE SmackDown!)
      85
    • Damien Sandow (WWE SmackDown!)
      7
    • Austin Aries (Impact Wrestling)
      16
    • James Storm (Impact Wrestling)
      5

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Klasyczny

http://www.attitude.pl/gfx/wrestler_miesiaca.gif

WWE RAW

John Cena - w kontekście RAW - ten miesiąc należał w największej części do niego. Prowadził feud ze złym Generalnym Managerem i jego dużym chłopcem na posyłki. Finalnie rozprawił się z tą dwójką na No Way Out i pozbawił Laurinaitisa pracy. Dodatkowo kilka fajnych prom - łącznie z tym ostatniem, gdzie jako John Cenawalker naśladował Mistrza Yodę McMahona.

Dolph Ziggler - Ciężkim zadaniem było nominowanie kogoś z RAW kto nie byłby Ceną bądź Zigglerem. Pan Show Off ruszył się trochę z miejsca, a przede wszystkim zrzucił jeden z dwóch balastów, które go ściągały z dół. Pozostał mu jeszcze jeden, ale na to będzie jeszcze czas. Świetnie, chociaż bez wygranej, poprowadził Sheamusa w walce o WH Title na No Way Out.

WWE SmackDown

AJ - w kontekście całego WWE - ten miesiąc należał do Pchełki. AJ była i na RAW i na SmackDown! i na No Way Out, a na Money in the Bank będzie sędzią specjalnym walki Bryana i Punka. To nie WWE Title był w centrum pojedynku na NWO, to nie CM Punk, Bryan czy Kane, ale wszyscy zastanawiali się co zrobi i komu pomoże lub kogo przekręci właśnie AJ. Stała się ona ważniejszym elementem feudu między były zawodnikami RoH niż WWE Title i niż oni sami.

Damien Sandow - skoro był Ryback i Tensai, to wypadałoby nominować także Sandowa, który nie tylko nie pokonuje lokalnych jobberów, ale taże jest bardziej wyrazistą postacią z nowych-starych debiutów w WWE. Solidne proma i co ciekawe - spot w SD! Money in the Bank Matchu.

IMPACT WRESTLING

Austin Aries - poważny krok w karierze Austina - najdłużej panujący mistrz Dywizji X zmierzy się z najdłużej panującym mistrzem Wagi Ciężkiej TNA. Niepokonany mistrz Dywizji X zmierzy się z niepokonanym mistrzem Wagi Ciężkiej TNA. Aries nie mógł wymarzyć sobie lepszego momentu na pochód w stronę main eventu - chociaż main eventerem z krwi i kości to on już jest od dawna.

James Storm - powrócił z hukiem na rocznicowym Slammiversary. Pokonał Crimsona przerywając Last Callem jego undefeated streak i w sumie wyeliminował go z telewizji na dłuższy czas. W battle royal podczas Impactu pokonał przeciwników i został liderem Bound for Glory Series inkasując po tamtej walce 20 pkt. Ktokolwiek staje z nim w ringu - przegrywa, a Storm utrzymał pozycję lidera BfG Series do końca miesiąca i nic nie zapowiada, aby w kolejnych miał ją oddać.

Głosowanie do 3 lipca.

Nominacje na podstawie Raportu Miesiąca - czerwiec 2012

• Odpowiedzi 25
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Napoleoni

3

• Vercyn

2

• 8693

2

• SixKiller

1

Top użytkownicy w tym temacie

Mimo, że osobiście jej nie lubię oglądać to zasługuje na to. Tak, mowa o AJ Lee. Dużo jej ostatnio, kręci się wokół Punka, Bryana, Kane'a, jej postać jest teraz bardzo wyraźna. Do tego to jeszcze nie koniec i da rade ostro namieszać w WWE.

Dlaczego nie Cena?

- Otóż dlatego, że mnie ostatnio nudził i to ostro, feud z Big Showem to nie był dobry pomysł, nie mówię o turnie olbrzyma (to akurat strzał w dyche), ale że akurat musiał dostać program z Johnem. Niczym mnie nie zaskoczył w tym miesiącu krótko mówiąc.

Dlaczego nie Ziggler?

- Na niego to jeszcze przyjdzie czas, rozkręca się coraz bardziej, chociaż ostatnio ładnie był stopowany, głównie przez Vickie/Swaggera (z którym skończył, nareszcie) i feud z Brodusem Clayem. W ringu i na majku, choć tu mniej go teraz, spisuje się bardzo dobrze. Czekam na jego czas, może to nastąpi na kolejnej gali WWE..

Dlaczego nie Damien Sandow?

- Zawodnik jest bardzo dobry, jego theme, jego gra aktorska, wspaniała. Coś oryginalnego, miło się patrzy na taką postać, aczkolwiek to jeszcze nie to, czekam na jakiś ważny triumf, niż tylko obijanie jobberów.

Tak więc, głos leci na AJ. Cytując pana Sandowa -"You're Welcome!"

18056192365019276624f15.jpg

• Reputacja:   1

Nie wiedzę żadnego sensu w dłuższych wypowiedziach na temat tego, na kogo oddaję swój głos, więc powiem krótko... Głos oddaję na AJ, wokół której mnóstwo się dzieje, ciekawi mnie z nią story-line pomiędzy trzema zawodnikami i sama w tym, co robi jest bardzo dobra.

Z czystym sumieniem oddaję głos na AJ i mam nadzieję że po raz pierwszy Wrestlerem Miesiąca zostanie kobieta :) Uzasadnienie chyba zbędne...

Tak słabego miesiąca nie pamiętam, i wspominając narzekanie z mojej strony w poprzednim, gdy twierdziłem że gorzej być nie może, przepraszam, jest gorzej. Generalnie nikt nie zasłużył na tytuł, i jeśli była by opcja żeby nikt nie otrzymał, z pewnością bym wybrał takową. Głos oddany w tym miesiącu będzie nie sprawiedliwy, gdyż jak wspomniałem nikt na niego nie zasłużył. TNA w czerwcu nie śledziłem zbyt uważnie, oglądałem tylko skróty najważniejszych wydarzeń, nikt mnie nie zachwycił, głosu nie sposób oddać na nikogo z tamtej federacji. Sandow- przypomina wyglądem Randy'ego Savage'a, i nie ukrywam, ciekawy jest z niego ziomuś, ale gimmkick jest na tyle z kosmosu, że czekam na to aż się opamiętają i będzie znany z ring skilli a nie theme "alleluja" -_- Ale fakt że z takiego gimmkicku robi spektakl, pełen szacunek z mojej strony. Pozostają więc 3 osoby. John Cena byłby u mnie na 3 miejscu, ale dlatego że od początku rzygam jego feudem z Big Showem, jest tak kretyński i tak oklepany że szok, czuje się jakbym dwudziesty raz przeżuwał tego sam kawałek mięsa, oczywiście skończy się olśniewajacą wygraną Ceny nad złym Showem, emocjonujące i zaskakujące feudowanie... O wygraną walczą w moich oczach Ziggler i AJ. Z głosów jakie oddajecie, widzę iż największe szanse ma AJ. Fakt, ma coś w sobie, co przyciąga uwagę, niby drobna niewinna, a to ona jest postacią nr na RAW, i to w dywizji facetów. Dodatkowo zapewne niedługo dostanie title shot u kobiet. Pochwalam, to chyba najsensowniejsze oddanie głosu w tym miesiącu. Na kogo ja oddam głos jednak? Na Dolpha Zigglera. Ujął mnie zwyczajnie tym co pokazuje ostatnio. Umiejętności na prawdę spore, repertuar ringowy pokaźny, w mic skillach też sobie radzi. Może gdzieś po cichu liczę na jego oderwanie od Vickie, może gdzieś siedzą w pamięci plotki że jego mentorem ma zostać Ric Flair, może żyje nadzieją że zgarnie walizkę jeśli trafi do MiTB matchu. W praktyce można skleić z nim piękne story line, podobnie jak z Punkiem, przez lata niedoceniany, w końcu jako heel zdobywa pas przechodząc face turn. Tak wiem, nie zasłużył w tym miesiącu, ale kto powiedział ze mam być obiektywny ;D

554766_414839408555119_1108704567_n.jpg

Chociaż jestem fanboyem TNA to głos oddaję na AJ Lee, za to, że ma fajny tyłeczek. Myślę, że to właściwe uzasadnienie. James Storm był tak pół miesiąca, a nie cały miesiąc. Austin Aries nie wygrał jeszcze tego wielkiego pasa.

http://i.imgur.com/IE3qG.gif

http://i.imgur.com/VrdbM.gif

BOBBY ROODE - LONGEST REIGNING TNA WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPION

17298674fa58df4e3b7a.jpg

Chociaż jestem fanboyem TNA to głos oddaję na AJ Lee, za to, że ma fajny tyłeczek.

Dobra przekonałeś mnie, AJ !!!! ;D

Wszyscy gĹosujÄ na AJ , a ja zagĹosuje na John'a Cene , na NwO wygraĹ z Show'em dziÄki czemu Laurinaitis zostaĹo zwolnione , do tego wykonaĹ Attitude Adjusment na stóŠ, kilka niezĹych prom m.in te z ostatniego Raw , a wiÄc gĹos na Cene.

Wszyscy głosują na AJ , a ja zagłosuje na John'a Cene , na NwO wygrał z Show'em dzięki czemu Laurinaitis zostało zwolnione , do tego wykonał Attitude Adjusment na stół , kilka niezłych prom m.in te z ostatniego Raw , a więc głos na Cene.

Tak, tak rzeczywiście jego proma były niezłe...

http://i56.tinypic.com/23r34j.gif

...Jego proma biły na odległość sztucznością. Każdy może typować inaczej, tego się nie czepiam, jedynie drażni mnie stwierdzenie, że Cena odwalił niezłe proma :?

Mój głos na Jamesa Storma, bo wrócił i pokonał Crimsona, który miałbyć nowym Goldbergiem i swoją serią odstraszał wszystkich...Po za tym wywalczenie wielu punktów w Bound for Glory Series i bardzo dobra postawa w tym miesiącu.

Blaze, proma Ceny nie są aż tak złe, jeśli rozbierać je na czynniki pierwsze, niektóre są śmieszne, niektóre szczere, a inne emocjonalne. Ale wydaje mi się że ja, Ty, czy inni oglądający WWE jesteśmy już znudzeni tego typu postawą pana Johna, bo to wszystko od dawna wygląda tak samo. "Pojawia się zły, ponury facet, który demoluje pół rostera, nagle dochodzi do wniosku że jest tym złym i może pokonać każdego, mimo iż wcześniej obrywał od wielu, nikt nie jest w stanie go pokonać, lecz co to? Pojawia się kapitan Amery... tzn John Cena, który ratuje świat od zła, mimo iż początkowo przegrywa, to finalnie pokonuje złego heela, i żyją długo i szczęśliwie, póki kolejny facet nie wpadnie na pomysł by stać się tym złym, demolować pół rostera..." i tak od lat. Proma wbrew pozorom od dawna pana Ceny wyglądają bardzo podobnie, więc gdy słyszę "poświęcę siebie, żeby wystąpić w MiTB i ochronić świat od Big Showa, bo jak nie ja to nikt nie powstrzyma bestii", to aż ciśnie się na usta "Bitch Please". Heel turn Ceny, a przysięgam że ugnę się i będę bić mu brawo, ale temat jego turnu to tak oklepany temat i tyle słów już na ten temat padło że nie ma co się rozpisywać

• Urządzenie:  Android

Głos na AJ, ale nie za zgrabny tyłek, a za to, że jest wmieszana w najważniejszy obecnie feud w WWE i odgrywa w nim wielką rolę, bo to ona przechyli szalę zwycięstwa na korzyść któregoś z wrestlerów. Poza tym stworzyła fajną postać, przypomina mi Mickie James z jej początków w WWE, kiedy to męska część widowni też była nią zachwycona. Nigdy nie sądziłem, że oddam w tym konkursie głos na divę, ale w tym przypadku nie mam wyjścia :wink: . Jeżeli wygra, będzie to przełom i coś, co trzeba będzie zapamiętać, bo długo się nie powtórzy.

1005187806541accfacb3d6.jpg

• Reputacja:   1 356
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

Ciężko mi wybrać w tym miesiącu lidera, jednak zagłosuję na AJ. Mimo wszystko jest w centrum uwagi najważniejszego i najlepszego feudu w WWE. Ciągle zaskakuje nas czymś nowym i nie zawodzi. Głównie dzięki niej ten feud prezentuje się tak dobrze. Liczę, że dalej będzie tak odgrywać swoją rolę i nie zniknie z tv gdy skończy się ten storyline.

...

• Styl:  Jasny

Ciężko mi w tym miesiącu wybrać wrestlera czerwca, bo nikt jakiegoś wielkiego wrażenia na mnie nie zrobił. Większość głosuje na AJ i też tak uczynię. Niepozorna, malutka i niewinnie wyglądająca dziewczyna, ale namieszała w głowach gwiazdom WWE i gra w tym storyline kluczową rolę. Jak na osobę, dla której to pierwszy poważny program i jest w federacji od niedawna, radzi sobie świetnie. Swoim wyglądałem przyciąga przed odbiorniki. Oglądałbym.
"Even the man with three H's would be proud of the way we buried this young, promising talent." - Broken Matt Hardy (Total Nonstop Deletion 15.12.2016)

Głosuję na AJ Lee bo jest najbardziej wyrożniającą się postacią teraz w WWE i nie tylko pośród div ale i zawodników . AJ teraz jest najlepsza w dywizjii div i chciałbym żeby miała pas.

Przypomina mi trochę Litę która przez chwilę też miałą taką samą pozycję jak AJ kiedyś więc myślę że tak jak ona zajdzie wysoko w WWE .

13315742274f3f94ee33a37.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Jeffrey Nero
      Ash by Elegance też jednak nie skończyła kariery od początku to było podejrzane żadnych przecieków co jej było.
    • MattDevitto
      Kompletnie mnie te RR nie interesuje, ale będę musiał rzucić okiem na walkę Stylesa to też przy okazji zobaczę pewnie oba RR matche. Nie przekonują mnie jednak te zapowiedzi i obiecanki za pięć dwunasta
    • Attitude
      Nazwa gali: NJPW Road To The New Beginning 2026 - Dzień 3 Data: 28.01.2026 Federacja: New Japan Pro Wrestling Typ: Event Lokalizacja: Tsugaru, Aomori, Japan Arena: Ito Mining Arena Tsugaru Publiczność: 987 Karta: Wyniki: Powiązane tematy: New Japan Pro Wrestling - dyskusja ogólna
    • GGGGG9707
      Tak też mi niespodzianki, Belair, AJ Lee, Lesnar, LA Knight, Dom, pewnie ten nowy arab saudyjski którego wzięli.  Ja zawsze na Royal Rumble przyjmuję sobie że chcę co najmniej jedną niespodziankę ale taką której się nie spodziewam. Te wymienione się nie liczą bo i tak prawie pewne że będą i to żadna niespodzianka. Choćby to był nie wiem Hornswoggle to i tak dam na plus bo będę zdziwiony a o to chodzi w Royal Rumble. Chyba na 60 wrestlerów da się zarezerwować 1 miejsce dla kogoś kogo si
    • MattDevitto
      Myślałem, że ona skończyła z wrs
  • Dodaj nową pozycję...