Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Daty i godziny wszystkich walk na PPV!!!

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Ok, mi pasuje gdyż później ciężko byłoby się wyrobić.
"Jesteś niebem obserwującym chmury. A wydarzenia, ludzie, sytuacje, to obłoki, które po nim przepływają. Tylko przepływają. Dlatego nie próbuj ich zatrzymać, bo na pewno odpłyną wcześniej, czy później. Gdy przytrafia Ci się coś pięknego albo bolesnego, powinieneś zrobić krok, odstąpić od siebie i popatrzeć z dystansu. Ludzie, których kochasz, to właśnie takie chmury. Są na Twoim niebie dłużej lub krócej, ale nigdy na zawsze"
  • Odpowiedzi 17
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Przemk0

4

• Y2J

3

• Deliquent

2

• DX-Pac

1

Top użytkownicy w tym temacie

Eeee... moje ego niepozwala mi walczyc w opening matchu.. :P No i Y2J, ten mystery opponent .. lepiej zeby byl tym kim mowisz bo inaczej bede musial wyrwac ci kolano przez nos :(

4302049614329261d90190.jpg

Rabol: ten Mystery Opponent na pewno jest legenda i na pewno bedziesz bardziej niz zadowolony walczac z nim :)

70480578844af90bfa37be.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• estevez
      Może źle się wyraziłem wcześniej, ale w tym co pisałem wyżej nie miałem koniecznie na myśli tego co wrzuca @ VictorV2  ale ogólnie proces twórczy w którym jest się zależnym tylko od siebie (czy to wspomniane diary, czy już w ogóle zwykłe opowiadanie itp).  Zgadzam się w stu procentach. To jest esencja i faktycznie fajnym wyzwaniem staje się dopasowywanie planów i storyline'ów do tego co dostarczą (lub nie) gracze. RPGi co prawda znam tylko z youtube'a (bo wciąż nie udało mi się samemu zag
    • Grok
      Ogłoszono nową obronę tytułu dla mistrza TNA International, Mustafy Ali. Podczas gdy Mustafa Ali zmierzy się w obronie tytułu TNA International z Adamem Brooksem w odcinku TNA Impact z 30 kwietnia, ogłoszono właśnie kolejną obronę pasa. Ali ogłosił w mediach społecznościowych, że będzie bronił tytułu TNA International przeciwko tajemniczemu rywalowi na tapingu TNA Impact 15 maja w Sacramento w Kalifornii. Ali dodaje, że delikwent, który przyjął wyzwanie, dzierży obecnie ważny pas mistrzowski
    • Grok
      Tematem wtorkowego NXT były nowe twarze. Na starcie show Shawn Michaels, Matt Bloom i Robert Stone zasugerowali, że na wtorkowym epizodzie zadebiutują świeże twarze – międzynarodowi talenty oraz wrestlerzy z Evolve i LFG, gotowi zrobić sobie nazwisko. Pod koniec wieczoru wszystko stało się jasne. Po tym, jak Myles Borne obronił tytuł NXT North American w walce z Saquonem Shugarsem, przerwał mu Tristan Angels, który wyszedł z tłumu. Przedstawił się jako „Mr. England” i ostrzegł Borne’a, że będz
    • Grok
      Po krótkiej przerwie była mistrzyni świata kobiet AEW, Jamie Hayter, została dopuszczona do powrotu do ringu i ma już zaplanowaną następną walkę. We wtorek ogłoszono, że Hayter wystąpi w tag teamie z Alex Windsor na środowym AEW Dynamite. Brawling Birds zmierzą się z jeszcze nieustalonymi przeciwniczkami. Windsor ostatni raz walczyła na kwietniowym Dynasty, gdzie przegrała z panującą mistrzynią Thekla w wyrównanym starciu. W programie AEW Windsor wspomniała, że Hayter jeszcze nie była gotowa
    • Grok
      Wzrostem 7 stóp, weteran WWE i AEW Paul Wight niedawno ujawnił, że przechodzi inspirującą przemianę, tracąc na wadze. W rozmowie z TalkSport przed galą PPV AEW All In na Wembley Stadium w Londynie 30 sierpnia 2026 roku Wight otworzył się na temat swojej przemiany fizycznej i utraty wagi. Kiedyś prezentowany jako „mierzący siedem stóp i ważący ponad 400 funtów”, Wight teraz zdradził swoją aktualną wagę. Kontynuując temat swojej przemiany, 54-letni zawodnik wyjawił nowy cel: zostać modelem
  • Dodaj nową pozycję...