Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Czas na zmiany.. WWE 2013

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

World Wrestling Entertainment znane w skrócie jako WWE nie jest zadowolone z tego co się dzieje w federacji. Odchodzi wielu wartościowych wrestlerów, wiele osób, które pracuje tutaj od samego początku opuszcza swoje stanowiska - Wszyscy twierdzą, że zbyt bardzo zmieniła się federacja - Dlatego też sam Vince McMahon próbuje wprowadzić zmiany, jednak jest on zwolennikiem ery "Dla Dzieci". Nie widzimy większej przemocy, ostrych akcji, czy też prawdziwej krwi. SmackDown nie przynosi już takich korzyści jak wcześniej. Vince się poddaje.. Widać, że nie ma już pomysłu na całą federacje. Po wyleczeniu kontuzji do federacji jako zwykły zawodnik powraca Triple H i zrzeka się nawet swojego stanowiska w federacji. Federacje przejmuje tak jak wcześniej syn McMahona.. Shane McMahon. Z pokolenia na pokolenie przechodzi stanowisko właściciela i prezesa. SmackDown zostaje zniesione, pozostaje tylko RAW, które odbywać się będzie normalnie w poniedziałki. Wielu zawodników traci pracę lub otrzymuje niekomfortowe warunki, jednak zgadzają się na nie, ponieważ nie mają obecnie innych ofert. Shane sprowadza do federacji starych wrestlerów i zmienia ilość pasów. RAW posiada obecnie World Heavywaight Title, WWE Title, International Title i pasy drużynowe. Długość gali będzie podobna. Divy nie otrzymują już swojego miejsca w rosterze, jednak będą podpisywać kontrakty okazyjnie, na określone gale. Możemy więc zobaczyć je gościnnie. Era 4Kids znika. Nastaje nowa era, którą ma przywrócić dochody, ma podnieść jakość walk, segmentów, ale przede wszystkim ma zadowalać wszystkich fanów, nie tylko tych młodych, a również tzw. starych wyżeraczy.

( Gala będzie krótka, chodzi tutaj o budowę feudów, show i ogólnie o ukazanie tego co naprawdę chciałbym zobaczyć. Zobaczymy końcówki walk, na PPV będą całe jednak krótkie. Zaczynamy od pierwszego RAW w styczniu 2013r. )

Roster:

CM Punk - WWE Champion

Sheamus - WHC Champion

Justin Gabriel - IC Champion

R-Truth - Tag Team Champion

Kofi Kingston - Tag Team Champion

Matt Hardy

Jeff Hardy

Christian

Edge

Epico

Primo

Triple H

Batista

Randy Orton

Ric Flair

Masked Kane

Carlito

John Morrison

Big Show

Daniel Bryan

Cody Rhodes

Chris Jericho

Rey Mysterio

The Miz

John Cena

Alex Riley

JTG

Jack Swagger

Evan Bourne

Tensai

Zack Ryder

Santino Marella

Alberto Del Rio

Daren Young

Ezekiel Jackson

The Great Khali

Jey Uso

Jimmy Uso

Sin Cara

Tyson Kidd

Undertaker

Wade Barrett

David Otunga

Heath Slater

Ryback

Brodus Clay

Drew McIntyre

Ted DiBiase

Curt Hawkins

7 Stycznia 2013r

Jerry Lawler: Dobry wieczór! Już po nowym roku, czy to będzie dla nas piękniejszy rok niż poprzedni? Oby tak! Wiele zmian nastało w naszej federacji, słyszałem o powrotach, które już dziś zapewne zobaczymy oraz o zwolnieniach.. Pozostało nam tak naprawdę niewiele czasu do Royal Rumble, będzie to pierwsza gala PPV w tym roku. Jednak o tym później. Przy stole tradycyjnie...

Michael Cole: Michael Cole oraz mój przedmówca..

Jerry Lawler: Jerry "The King" Lawler. Witam jeszcze raz!

Michael Cole: Tak jak wspomniałeś, to niby pierwsze RAW, a jednak już niedługo zobaczymy pierwszą w tym roku galę. Jestem ciekawy kto powróci i co będzie dalej z pasami, ponieważ United States Title poszedł w zapomnienie, a International Title z dnia na dzień otrzymał nowego właściciela, którym jest Justin Gabriel.. Musimy to wszystko zobaczyć sami, zapraszamy na galę!

Normal Match

Ryback vs Brodus Clay

Końcówka: Ryback siłowo próbuje pokazać swoją siłę i uderza zawodnika w brzuch po czym próbuje Suplexu. Akcja ta jednak nie dochodzi do skutku, jego przeciwnik stawia wyraźny opór po czym sam wykonuje potężny Suplex! Brodus odbija się od lin po czym Splash 1..2..kickout! Ku zdziwieniu wszystkich po tej akcji Ryback dał radę przerwać pin. Clay podnosi rywala i odbija go od lin, Big Boot! Nie chybiony, o przeciwne liny odbił się Ryback i znów unika Big Boota po czym zatrzymuje się za rywalem, wkłada głowę pomiędzy jego nogi.. Tak unosi go do góry! Szybko zrzuca rywala z siebie i mamy akcję w stylu Powerbomba! To wszystko jednak wykończyło ich bardzo.. Leżą na ringu.

Rozbrzmiewa theme song..

Michael Cole: Holy Shit!

Rick Flair: Hola, Hola! Nie powróciłem na marne.. ale nie chce oglądać takiej komedii, którą mam okazje zobaczyć teraz. Były czasy, w których to ja na RAW walczyłem o miejsce na tygodniówce i choć nie było wcale ciężko, bo jestem znakomitym wrestlerem, to na pewno nie miały miejsca tutaj takie osoby jak te, które właśnie walczą. Czas na prawdziwy wrestling! Zapraszam... Evolution!

Na rampę wychodzi Randy Orton, Triple H i Batista.

Przybyli zawodnicy wbiegają na ring po czym zaczynają okładać zawodników! Sędzia przerywa pojedynek, ale Oni nie przerywają! Clay podnosi się, jest zamroczony, odwraca się RKO! Ryback jakoś sobie radzi i próbuje wymiany punchy z Triple H'em, ten jednak przejmuje inicjatywy, wpycha go na środek ringu i Ryback otrzymuje Spear!! HHH też chce pokazać swoje umiejętności, więc podnosi jednego z zawodników i wykonuje Pedigree! Evolution świętuje w ringu powrót oraz zwycięstwo!

Wynik: No Contest

Michael Cole: O tak! Ric Flair.. Evolution! Naprawdę niesamowite jest to, że znów będziemy mogli zobaczyć ich razem!

Jerry Lawler: Flair sądzę, że przejmuje rolę Managera. Jednak jest to postać bardzo rozpoznawalna w tym biznesie i przede wszystkim jest gwiazdą w WWE! Jeszcze niedawno pracował dla konkurencji, a tutaj zaskoczył wszystkich.

Michael Cole: Dla mnie to znakom...

Jerry Lawler: Czekaj, chcą coś powiedzieć..

Ric Flair: Wróciłem tutaj aby kontynuować to co rozpocząłem również w styczniu, jednak 2003 roku. Minęło od tego czasu wiele lat, ale nadal siłą jest Evolution! Mamy zamiar osiągnąć jeszcze wiele, a ten atak to dopiero początek i skrawek umiejętności Evolution! To nie koniec federacji, nie zamierzamy tego kończyć.. to nowy początek Evolution! Zresztą co ja wam będę tłumaczył.. Evolution nigdy nie znikło! My po prostu jakiś czas nie pokazywaliśmy się razem..

Stajnia zaczyna się śmiać i opuszcza razem halę zmierzając na backstage.

Michael Cole: Jeszcze jakiś czas temu zażegnaliśmy Nexus, teraz jak wszystko się uspokoiło powraca Evolution. Miłe powroty, jednak nie chciałbym aby psuli tylko całe show..

Jerry Lawler: Przed chwilą byłeś zadowolony z powrotu, a teraz narzekasz, że popsują show? Jak dla mnie to oni właśnie odratują tą galę i przyniosą wielką dawkę emocji! Tymczasem czas na kolejną walkę.

Elimination Fatal 4 Way Match

Sin Cara vs Mysterio vs Alberto Del Rio vs Carlito

Końcówka: Mysterio jest już wyeliminowany i znajduje się poza ringiem, a w ringu pozostało troje zawodników! Del Rio zakłada Cross ArmBreaker! Sin Cara nie może już wytrzymać, jednak przerywa to wszystko Carlito! Podnosi Del Rio i Dropkick, ten się odwraca i Hurricanrana od Mistico! Upada, jednak szybko się podnosi! Długo się nie nacieszył, bo otrzymał Backstabber i został odliczony 1..2..3..! Sin Cara jest obolały na prawą rękę. Trzyma się cały czas za nią i próbuje z Carlito wymieniać się kopnięciami unikając uderzeń w rękę. Carlito wykonuje Irish Whip, jednak skontrowany! Sin Cara biegnie do przeciwnych lin i uwiesza się na nich gdy jego rywal jest blisko nich! Carlito wylatuje z ringu! Meksykanin nie czeka, odbija się od lin i No Hands Somersault Plancha! Nie trafia! Carlito szybko wrzuca go do ringu i zakłada Figure 4 Leg! Odklepuje!

Wynik: Carlito via submission.

Na titantronie ukazuje się dwoje zawodników z pasami na ramieniu..

Wszyscy zastanawiają się co to są za zawodnicy! Odwracają się... Edge! Christian! E&C Return! Pasy tag teamowe na ramieniu!

Edge: I'm Return! I'm Return! To nie żadne złudzenie! Tak Edge i Christian postanowili wrócić, kto jak kto, ale to my jesteśmy prawdziwymi Championami! Postanowiliśmy wrócić i jak widzicie na naszych ramionach jak za dawnych czasów widnieją tytuły drużynowe!

Christian: To czas, w którym postanowiliśmy wrócić do tego biznesu.. razem!

Do szatni wbiega Kofi Kingston oraz R-Truth!

Kofi Kingston: Co tutaj się dzieje? Widzicie te pasy? To są prawdziwe passy Tag Team ! Nie mam zamiaru pytać się skąd te tytuły, skąd to się wzięło, bo mnie to nie obchodzi, jednak prawdziwymi posiadaczami pasów jesteśmy my i udowodnimy to...

R-Truth: Nawet teraz!

Krótka bijatyka w szatni, którą przerywają ochroniarze..

Jerry Lawler: Coś dziwnego, dwie pary pasów drużynowych, ale u mnie wszystko układa się powoli w całość. Zauważyliśmy powroty gwiazd, których nie było z nami jakiś czas lub które występowały w okresie kiedy to własnie obecny prezes Shane był w szczytowej formie!

Michael Cole: Edge i Christian byli ostatnimi drużynowymi Championami tamtejszej ery z tego co pamiętam. Sądzę, że teraz zobaczymy naprawdę coś wspaniałego. Młodość i ambicja kontra doświadczenie i bogata przeszłość. Ciekawe co z tego wyniknie.

CM Punk: To co się dzieje tutaj jest naprawdę śmieszne! Drwiny, drwiny i jeszcze raz drwiny z całego WWE i CM Punka. Wielki chaos wprowadzony przez odejście Vince'a McMahona, który i tak w tej federacji się nie ukazywał, bo nardził sobie z tym wszystkim. Sądzicie, że jego odejście będzie jakimś przełmomem? Że przez niego wszystko się zmieni? Nie zmieni się na pewno to, że głównym Championem federacji jest C..M Punk. Wiecie kto jest nowym prezesem? Tego nie wie jeszcze nikt, ale to również mnie nie interesuje. Chociaż.. Może się nam ujawni? Może chociaż on ma za grosz odwagi w sobie..

Publiczność zareagowała dobrze na przybycie Shane, jednak ten nie jest zadowolony.

Shane McMahon: Punk! Co Ty sobie wyobrażasz? Tak to ja jestem nowym prezesem federacji!

Publiczność zareagowała neutralnie.

Shane McMahon: Jesteś zdziwiony? Nie zamierzam się kryć, nie zamierzam się ukrywać, bo jestem jedyną osobą, która nadaje się na to stanowisko zaraz po moim Ojcu! I ku jego chwale zrobię wszystko aby jego praca nie poszła na marne.

CM Punk: Shane..

Shane McMahon: Zamknij się! Za dużo słów wypowiedziałeś w kierunku federcji. Wprowadziłem parę zmian, które wyjdą na lepsze, jeśli coś co wprowadziłem nie sprawdzi się postaram się tak udoskonalić aby odpowiadało wszystkim. Wiem co robie.. Koniec! Teraz możesz mówić.

CM Punk: I popełniłeś jeden błąd. Przerwałeś mi wypowiedź. Popełniłeś drugi kazałeś mi się zamknać. Popełniłeś trzeci przybyłeś tutaj, póki trzymam pas nie możesz mi nic, a nic zrobić!.. A wiesz co czeka Cię teraz?

Best In The World rzuca się na prezesa federacji i wykonuję parę punchy, po czym wynosi na barki i GTS! Zrzuca go z rampy po czym wbiega ochrona. Punk biegnie i wchodzi do ringu, wskakuje na narożnik i tauntuje z własnym pasem!

Michael Cole: Dopóki Punk ma pas tak naprawdę wszyscy są bezgłosu. Nie mogą zwolnić go chociażby za atak na prezesa federacji, ponieważ odejdzie z pasem, a była już podoba sytuacja..

Jerry Lawler: Albo dogadają się albo wyniknie z tego ostry konflikt, cóż! Ja chętnie zobaczyłbym powracającego do ringu nowego prezesa federacji. Pamiętna walka z Kane'm, pamiętasz?

Michael Cole: Oczywiście. Takich walk się nie zapomina, obyśmy mogli zobaczyć podobne walki w wykonaniu obecnych zawodników! Ciekawy jestem z kim zawalczy jeszcze Best In The World dzisiejszej nocy, ponieważ był zapowiedziany na Main Event.

Jerry Lawler: Zobaczymy. A teraz wystąpi nowy GM brandu RAW! Więc czekajmy!

Teddy Long: Tak wracam! SmackDown odeszło, ale ja nie. Zostałem nominowany nowym General Managerem RAW! Nie mam więcej do powiedzenia, nie chce przeciągać show! Zobaczymy się już niedługo!

Batista: Stój! Nie powróciłem na marne, już dziś domagam się walki o pas WHC! Nie obchodzi mnie jak to zrobisz!

Animal łapie za szyje General Managera i rzuca na ziemie po czym zaczyna dusić! Z pomocą przybiegł Curt Hawkins, Zack Ryder oraz The Great Khali, ale zostali oni powaleni przez resztę składu Evolution!

Batista: Liczę do trzech i czekam za decyzją.. 1..2..

Teddy Long: Zaraz w ringu zmierzysz się o miano pretendenta, jeśli wygrasz tą walkę otrzymasz walkę o pas WHC. Tylko mnie puść!

Batista puszcza General Managera po czym wbiega do ringu, przy narożniku ustawia się Evolution i czekają za przeciwnikiem.

Zdziwiony członek Evolution z początku jest neutralny, jednak pokazuje, że jest zagrzany do walki i zaprasza Monstera do ringu.

1# Contender Match for WHC Championship

Kane vs Batista

Końcówka: Kane znacznie przeważa w tej walce, jednak Batista nie daje za wygraną i już dwa razy nie pozwolił się odliczyć w tym pojedynku. Irish Whip do narożnika, Batista uderza klatką i odbija się od cornera wracając do przeciwnika, Monster łapie go, wynosi i Chokelift Toss! Knee Drop, Leg Drop i podnosi Animala ku górze! Batista próbuje Standing Clothesline, ale Kane unika tego ataku, co pozwala mu szybko wynieść zawodnika ponownie do góry, przygotowuje się do Front Powerslamu! Biegnie, ale Batista zeskakuje! Zamaskowany Wrestler się obraca.. Spear! 1..2..kickout! Nie wierzy! Zawodnicy leżą na ringu i w tym momencie Orton wchodzi do ringu co odwraca uwagę sędziego, ten nie chce z nim dyskutować, ale Viper nie odpuszcza i próbuje wejść do ringu, w tym czasie Flair z drugiej strony ringu uderza krzesłem Red Monstera i szybko wyrzuca krzesło, po czym udaje, że nic się nie stało. Sędzia odwraca się, ale nie widzi krzesła tylko obolałego Wrestlera! Kopnięcie w brzuch, wynosi do góry! Batista Bomb! 1..2..3!

Wynik: Batista via Pin.

Jerry Lawler: Czyli jednak.. Zawalczy o pas Sheamusa i ma szansę aby wrócić na stanowisko World Heavywaight Championa! Co myślisz Cole uda mu się to?

Michael Cole: Celtycki Wojownik jest ostatnio w dobrej formie co pokazywał wygrywając ostatnie pojedynki, jednak Batista jak widać ma pomoc u Evolution, a do tego nie jest łatwym przeciwnikiem, może być naprawdę ciężko.

Sheamus wbiega do ringu i podchodzi do Animala, wymiana spojrzeń po czym Rudy wycofuje się, w pewnym momencie się odwraca i Borgue Kick! Do ringu wbiega Evolution, ale Sheamus ucieka na rampę po czym wynosi Pas ku górze! Słyszymy krzyki "I'm a Champion!"

Michael Cole: Tak jak mówiłem, dobra forma Celtyckiego wojownika! Na miejscu Batisty obawiałbym się Sheamusa, bo może być naprawdę ciężkim zawodnikiem do pokonania!

Jerry Lawler: Co się wydarzy dowiemy się już za tydzien, gdzie zawodnicy staną w jednym ringu, tymczasem jestem ciekawy co przygotowano dla WWE Championa, CM Punka!

Na titantronie ukazuje się Shane McMahon.

Shane McMahon: To co zrobiłeś dziś nie było mądrym posunięciem. Od dziś będziesz co galę bronić pasa, jeśli obronisz go do Royal Rumble spotkamy się w jednym ringu.. właśnie na Royal Rumble! Na początek mam dla Ciebie kogoś, z kim spotkasz się dzisiaj...

Morrison wbiega do ringu! Ściąga koszulkę i rzuca w trybuny!

WWE Championship

CM Punk© vs John Morrison

Końcówka: John osłabia przeciwnika Low Kickami po czym wykonuje Dropkick w jego twarz! Nie trafia! Punk szybko unika uderzenia i zmierza do narożnika! John rozpędza się, Corner Clothesline! Też nie trafiony! Back Suplex w wykonaniu Punka! Nie czeka, podnosi rywala i Neckbreaker! Szybko odbija się od lin, przeskakuje nad wstającym przeciwnikiem, Morrison się podkłada pod jego nogi, przez taką chwilę unikają własnych ciosów po czym Double Clothesline! Leżą na ringu!

Do ringu wbiega Chris Jericho wyrzuca Morrisona, sędzia przerywa walkę. Czeka aż wstanie Punk! Codebreaker! Bierze pas mistrzowski unosi ku górze po czym wykrzykuję, że będzie jego! Odkłada belt, zmierza nad leżącego, obecnego Championa i zaczyna się śmiać! Pierwszy został zaatakowany Morrison, więc sędzia werdyktem uznaje dyskwalifikacje, jednak bez zmiany Championa!

Wynik: John Morrison via DQ.

Michael Cole: Obronić tytuł obronił, jednak walki nie wygrał. Do tego wtrącenie się Chrisa Jericho, sądzę, że to on może do Royal Rumble stać się posiadaczem tego tytułu, a już wtedy... Punk może zostać zwolniony!

Jerry Lawler: Napięcie rośnie obok zawodników, za tydzień kolejny przeciwnik będzie czekać na CM Punka, czy znów wmiesza się w to Jericho? Zobaczymy! Tymczasem kończymy dzisiejsze show, nasz czas antenowy dobiega końca! Komentowali dla was..

Michael Cole: Michael Cole oraz...

Jerry Lawler: Jerry "The King" Lawler! Dobranoc!

---===RAW Schodzi z anteny===---

Kolejne gale będą się ukazywać jak znajdę czas aby je napisać

• Odpowiedzi 2
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• wielki859

2

• Mr. Grand

1

Top użytkownicy w tym temacie

14 Stycznia 2013r

Jerry Lawler: Dobry wieczór! Ostatnie RAW ukazało nam tylko garstkę emocji. Ja sam zastanawiam się naprawdę nad rozwojem wszystkich sytuacji, to co się teraz dzieje jest chaotyczne, do tego skomplikowane. Jeszcze raz się Witam z Państwem! RAW is Now! Przy stole tradycyjnie...

Michael Cole: Michael Cole oraz...

Jerry Lawler: Jerry "The King" Lawler.

Michael Cole: Chciałbym poruszyć wydarzenie, w którym to obecny WWE Champion najechał na Vince'a McMahona, a po ukazaniu się Syna byłego prezesa, obecnego właściciela federacji Shane'a również z nim popadł w dość emocjonalną wymianę zdań. Czy nie powinien sam Best In The World dziękować właśnie Vince'owi?

Jerry Lawler: Przyznałbym Ci rację, jednak wracając do tego co było kiedyś.. Punk zawsze na swoją karierę pracował sam, to on zaczynał na ECW zdobywając kolejne tytuły i wzbijając się na szczyt. Kiedyś wznosił tytuły drużynowe wraz z Kofim Kingstonem, dziś jego były partner nadal to robi, jednak The Voice of The Voiceless może unieść ku górze główny pas federacji! Czy to nie jest dowód?

Michael Cole: Możliwe, że tak i chociaż nie podobało mi się jego zachowanie to muszę przyznać Ci tutaj rację. Niemal jednak cieszy mnie z pewnej strony powrót Evolution, to chyba będzie takie starsze odświeżenie. O tym mówiliśmy na poprzedniej gali, tymczasem czas przejść do sedna sprawy czyli do samej gali!

Zamaskowany Wrestler wychodzi spod titantronu i wchodzi do ringu!

W swoim stylu ukazuje płonący ring po czym bierze mikrofon do dłoni.

Jerry Lawler: Ciekawe czego chce Kane.

Kane: Na poprzednim Monday Night Raw, pierwszym w tym roku zobaczyliśmy walkę o miano pretendenta do tytułu World Heavywaight Title! To nic dziwnego, że pojawiłem się tam, jednak jest jedna sprawa, którą trzeba dokończyć. To nie ważne, że zostałem zaatakowany, to nie ważne, że przegrałem pojedynek przez to, jednak nie odpuszczę tego tytułu tak łatwo. Tym samym albo spotkamy się w rewanżu Batista, albo rewanż spotka Ciebie! Ogień potrafi zmienić człowieka. Miałem wielu świadków widzących co kryje się pod tą maską. Nie chce zwlekać, Long akceptuj ten pojedynek!

Wszyscy oczekują Theodore'a Long'a, ale ten się nie pojawia, a zamiast niego ukazuje się.. Evolution! Tym razem do powiedzenia ma więcej sam Ric Flair, niż Batista!

Ric Flair: Na marne jest Twoje czekanie za naszym General Managerem, obecnie jest tam, gdzie powinien być. Nie mamy czasu na walki z Tobą, przegrałeś raz, nie otrzymasz kolejnej szansy. Już dziś Batista zmierzy się z Sheamusem i to on właśnie stanie się nowym WHC Championem! Na rewanż przyjdzie czas, kiedy to my go ustalimy!

Batista: Ric.. Muszę Ci przerwać. Jestem w każdej chwili gotowy na rewanż, w każdej chwili mógłbym pokazać Ci jak smakuje gorycz przegranej, ale nie mam czasu na takiej rzeczy! Koniec pierdolenia, koniec tego! Kiedyś otrzymasz swoją szansę jeszcze, wtedy trafisz na mnie już z tytułem na ramieniu i ponownie przegrasz! Martw się o to abym nie spotkał Cię na drodze o ten pas.

Kane: Jednak nic nie zrozumiałeś, ale wszystko zrozumiesz z czasem.

Evolution już biegnie w stronę ringu, ale po chwili wybucha ring, z którego wychodzi masa ogni! Przestraszeni, lekko zdenerwowani członkowie Stajni wycofują się, a Big Red Monster unosi ręce ku górze i zaczyna się śmiać! Na końcu pokazuje palcem w stronę jednego z kibiców z plakatem ze zdjęciem Batisty po czym wypowiada słowo "Soon".

Jerry Lawler: Czy Ty coś z tego rozumiesz Michael? Z jednej strony nie boi się wyzwania, z drugiej strony nie chce go i jeszcze opuszcza halę w przypadku kiedy to jest w otoczeniu kolegów z stajni. Albo to przykrywka albo ucieczka przed strachem. Możliwe, że wiedzą, iż przegrana z Kane'm będzie stopniem schodzącym z prawa do tytułu...

Michael Cole: Wszystko jest możliwe, nie czytamy w myślach, ale może mówić prawdę również Batista! Jeśli chce szybko pozbyć się Sheamusa i zdobyć ten tytuł, to mimo wszystko musi się trzymać z daleka od Czerwonej Maszyny!

Jerry Lawler: Masz racje. Kane to naprawdę potężny człowiek i potrafi wiele. Zawiało grozą, ale na to jeszcze czas, przed nami pierwszy pojedynek dzisiejszego show! Wiesz kto będzie w nim uczestniczyć?

Michael Cole: Oczywiście! Wygrany z przed tygodnia Carlito, jednak kto zawalczy przeciwko Portorykanowi?

Michael Cole: A więc Heath Slater!

Normal Match

Carlito vs Heath Slater

Końcówka: Walka jednostronna. Carlito radzi sobie znakomicie z partnerem zakładając różne dźwignie oraz wykonując szybkie akcje z powietrza. Heath nie potrafi odnaleźć w tej walce siebie, próbuje uciekać i tak też udaje mu się uciec przed Dropkickiem, jednak gdy wraca do ringu po przez wślizgnięcie zostaje od razu złapany i Irish Whip. Colon kładzie się pod rywalem po czym odbija się od lin i Crossbody! Przypina 1..2..kickout! To jednak za mało. Ustawia się do swojego finishera, czeka za rywalem, Backstabber! Nie! Slater złapał się lin! Portorykanin jest niezadowolony z tej akcji i widać po jego twarzy, że odczuł trochę upadek na plecy. Wstaje, odwraca się inkasuje kopnięcie w brzuch i Slater przygotowuje się do Sweetness! Skontrowane Backstabber ponownie! 1..2..3!

Wynik: Carlito via pin.

Jerry Lawler: Carlito wygrywa już drugi pojedynek. Od kiedy wrócił to pokazuje co to jest prawdziwy Wrestling, ładne kontry, ładne uniki! Ja już go kupuje.

Michael Cole: Liczyłem, że Heath coś zwojuje, ale wyszło jak wyszło. Gratulacje dla Carlito.

CM Punk: Co to jest za syf? Jakieś walki marnych wrestlerów, którzy nie znaczą nic. Nie to co najlepszy na świecie CM Punk, jedyny, niepowtarzalny, tworzący historię tej federacji. W tamtym tygodniu przegrałem walkę? Coś dziwnego. Przegrana przez DQ to nie przegrana, to zwycięstwo z chujowym werdyktem. Widzicie ten tytuł na ramieniu? Chyba nie przegrałem walki jeśli trzymam go nadal. I tak też do Royal Rumble gdzie pokonam Shane'a McMahona, naszego nowego właściciela federacji. Jesteś śmieszny, dajesz mi zawodników, którzy nic nie znaczą. Kto będzie następny? No kto?

Michael Cole: Tak jak mówiłem ostatnio, to on może stać się niedługo WWE Championem!

Jerry Lawler: Cicho..

Chris Jericho: Być może ja?

CM Punk: Zapomniałbym o Tobie.. Twój ostatni atak był błędem, był błędną decyzją w tym Twoim krótkim świecie. Zapewne nie zrozumiałeś tych słów, jednak wszystko Ci wytłumaczę z czasem. Jeśli chcesz mogę się nawet z Tobą zmierzyć i tak zwyciężę ten pojedynek bez żadnego problemu.

Chris Jericho: Więc poznałeś już przeciwnika na dzisiejszy Main Event gali. WWE Title jest już mój.

Shane McMahon: Stop, stop. To chyba ja decyduje kto będzie kolejnym przeciwnikiem. Być może będzie nim Chris Jericho, być może będzie nim kto inny, a być może będę nim ja sam?

Publiczność zaczyna skandować Shane, Shane!

Shane McMahon: Chyba publiczność wszystko wam wytłumaczyła. To ja tutaj decyduje o wszystkim, nie wy! Dziś Punk spotkasz się z .. a właśnie dowiesz się o tym później.

Chris Jericho: Co Ty sobie wyobrażasz? JEśli chce zawalczyć o ten tytuł to zawalczę. Jeśli chce się wtrącić to się wtrącę. Albo dziś wystąpię w Main Evencie przez Twoją decyzje, albo bez niej.

Shane McMahon: Jeśli wtrącisz się w dzisiejszy pojedynek nie otrzymasz szansy o ten pas, jeśli znów Punk przejdzie do Royal Rumble z moimi wyzwaniami pozwolę Ci zawalczyć o ten tytuł.

CM Punk: Chyba nie zauważyłeś, że tutaj jestem. Jeśli wygram dzisiejszy pojedynek to ja wybiorę czy będę walczyć z Chrisem czy nie, sądząc po Twoich słowach na pewno nie będzie moim przeciwnikiem Jericho. Jednak mi to obojętne.

Tak przez parę minut każdy zaczął rzucać propozycjami. Wielka kłótnia, Jericho chce walczyć dziś, Shane rzuca własnymi warunkami, a Punk pokazuje, że jest mu to obojętne, jednak trochę próbuje odejść od tego aby to Jericho dziś z nim walczył. Po chwili dochodzi tradycyjnie do bójki, w którą od razu ingerują gwiazdy RAW i rozdzielają zawodników.

Po reklamach na titantronie ukazuje się ciemny obraz, po chwili ukazuje się pewna postać w kapturze, znów ciemny obraz, z którego nic nie widać. Ukazuje się cmentarz, a na nim wcześniej ukazana osoba zaczyna kopać wielką dziurę. W pewnym momencie pojawia się cień, który zasłania wszystkie światło pochodzące z księżyca. Postać znika w cieniu, a wcześniej wykopana dziura jest zakopana, a na niej kwiaty i kartka. Napis jest nieczytelny, jednak film zostaje zatrzymany i przybliżony, ukazuje się napis "You'll be next".

Jerry Lawler: Co to było? Kto jest tą osobą w kapturze, o kogo chodzi w słowach "You'll be next"?

Michael Cole: Zwiastuje mi to powrotem pewnej osoby, jednak nie jestem pewny i zachowam swoje spostrzeżenia. Bardziej jednak interesuje mnie co się będzie działo z WWE Title, wielki chaos.

Jerry Lawler: Przez ten cały obraz na titantronie zupełnie o tym zapomniałem. Shane widocznie nie radzi sobie, widać bunty, widać kłótnie. To wszystko zabrało nam tyle czasu, że nawet nie mamy czasu na komentarz. Cóż kolejna walka przed nami, bo zawodnicy już w ringu!

Non Title - Tag Team Match

R-Truth&Kofi Kingston vs Edge&Christian

Końcówka: Zmiana w drużynie mistrzów Tag-Team. Truth w ringu, ale nie ma okazji zaatakować, gdyż Edge szybko sprowadza go do parteru i mamy mocne Ground and Pound i sędzia musiał odciągnąć go od Trutha. Nie trafia z Elbow Dropem i mamy dość szybką zmianę w teamie Kofiego, który pięknie atakuje poprzez Springboard Clothesline oraz Double Axe Handle.. Próba Suplexu skontrowana na Small Package 1.. kickout. Zmiana z Christianem! Wspólnie wykonują "Kauczukowemu" wrestlerowi Double Sitout Suplex Slam i mamy pin 1..2 kickout. Christian wykonuje Irish Whip i próba Back Body Drop... nie wychodzi. Kofi robi kapitalny unik przez plecy i kapitalny Dropkick w plecy i "Captain Charisma" ląduje na linach.. Czyżby 619 ? Nie, mamy zejście za ring w wykonaniu Kingstona i mamy kopię akcji rywala ringowego Jamajczyka czyli potężny liść w pysk. Kofi próbuje Crossbody, ale Christian pokazuje, że jego rywal jest lekki i wbija go w narożnik zmieniając się z Edgem. Kolejna wspólna akcja ? Tak, Edge wynosi rywala, a Christian wykonuje Crossbody i schodzi z ringu! Edge jeszcze zakłada Camel Clutch, ale publiczność jest całym sercem za Kofim, który poprzez łokcie w brzuch wychodzi z tego.. Dodaje do tego wszystkiego Middle Kicki i chce się zmienić z R-Truthem, ale ten sprzedaje mu Punch i idzie na zaplecze! W takim razie mamy Handicap Match.. Flapjack dla Jamajczyka i zmiana z Christianem.. Irish Whip od Edge'a - Pendulum Kick od Christiana - Spear od Edge'a i Frog Splash od "Captain Charismy" 1..2..3!

Wynik: Christian&Edge via Pin.

Ale co to!

Pokazują palcem na legendarny Tag-Team i biegną w ich stronę.. Edge i Christian jednak dość szybko się domyślili o co chodzi młodemu Tag-Teamowi i ruszyli mocno na niego! Blokują uderzenia rywali, jednak mamy Suplex od Primo oraz Epico dla przeciwników! Obaj są tak zadowoleni z ataku, że pozwalają na odpoczęcie rywalom i otrzymują po chwili po Spearze po czym zostają wyrzuceni z ringu i wrzuceni w trybuny! Edge i Christian wracają do ringu i celebrują zwycięstwo z swoimi pasami na ramieniu!

Jerry Lawler: O tak! Christian i Edge, bardzo mi się to podobało. R-Truth i Kofi Kingston.. Czyżby to ich koniec? Co myślisz o tym Cole?

Michael Cole: Przeciwnicy pokazali im co potrafi Tag Team, jednak doświadczenie robi swoje i sądzę, że Truth wiedział, że przegrają ten pojedynek i wolał zrzucić całą winę na Kingstona.

Jerry Lawler: Ale to przecież wina przegranej zleci na Trutha, który uderzył swojego partnera.. Więc o to w tym może chodzić?

Michael Cole: W takiej sytuacji nie wiem. Może to ich koniec? Tylko co z tytułami? Przecież nie mamy jeszcze nowych Championow. Patrz na titantron! To Shane!

Na titantronie ukazuje się Shane McMahon, który mówi, że nie zamierza wychodzić na halę i wszczynać niepotrzebnego buntu, więc powie z biura. Nie chce trzymać w niepewności resztę, a więc dzisiejszym Main Evencie Punk podejmie dwóch rywali CM Punk zmierzy się z Wade'm Barrettem oraz Darrenem Youngiem. Na koniec dodaje, że Chris Jericho pomimo innych planów otrzyma dziś też walkę, jeśli ją wygra za tydzień spotka się z Punkiem w jednym ringu.

Ladies and Gentlemen.. Powitajmy obecnego World Heavyweight Championa.. Sheamusa!

Sheamus wychodzi do ringu z World Heavyweight Title i bierze mikrofon.

Sheamus: Nie czekajmy! Batista zapraszam Cię do ringu!

Batista wbiega do ringu, a po chwili wychodzą spod titantronu członkowie Evolution, stają przy ringu, sędzia rozpoczyna walkę.

Jerry Lawler: Zobaczymy czy Batista wróci na stanowisko World Heavywaight Championa, czy zostanie z niczym. Wygrana z Kane'm w tamtym tygodniu w pewnym sensie udowodniła, że jest warty tego.

World Heavyweight Championship Match

Sheamus © vs Batista

Końcówka: Sędzia leży znokautowany w ringu, a obaj wrestlerzy znajdują się poza ringiem, ale to "Celtic Warrior" jest w dość gorszej sytuacji, otrzymując wcześnie potężny Scoop Slam. Członek Evolution wskazuje palcem na stalową rurę przy narożniku i... sam zostaje skontrowany na uderzenie w to miejsce! Pojawiła się nam krew, a zarazem Sheamus szybko chce kończyć walkę i mamy Brogue Kick! Sędzia oprzytomniał i zaczął odliczanie. "The Great White" wpada do ringu od razu, ale Batista ma problemy.. Jest już 9 i.. szybko Batista dociera do ringu, a Irlandczyk się zdenerwował.. Seria Angry Stompów, ale przy linach! Sheamus próbuje jeszcze coś, ale mamy Low Blow od Batisty! Przypięcie 1..2. nie ma! Całe szczęście sędzia tego nie widział, bo mogło się okazać że będziemy mieli DQ. "Animal" rozpoczyna demolkę poprzez serię Scoop Slam, a dalej zakłada Hammerlock zniżając przeciwnika na kolana. Publiczność formalnie jest za "The Great White", więc za pomocą swoich gardeł pomagają mu się wydostać. Łokcie w głowę i odbicie od lin, ale szybki Shoulder Block od Batisty, jednak Sheamus się nie poddaje i dalej próbuje.. Irish Whip i kontra! STO 1.. kickout. "Celtic Warrior" aplikuje przeciwnikowi jeszcze Knee Drop oraz zakłada Boston Crab! Jednak "The Animal" szybko wychodzi z presji i obija lewą nogę rywala, w którą zadaje potężnego kopniaka. Batista demonstruje swoje potężne mięśnie i próbuje już Batista Bomb, ale nagle ciemno na hali!

&feature=player_embedded

Dalej ciemno, a piosenka nagle przestaje brzmieć! Batista leży na macie, a Sheamus przypina. Sędzia leży na macie ponownie, jednak szybko wybija do trzech 1..2..3!

Michael Cole: O tak! Sheamus! Celtycki Wojownik wygrał, ale patrz Kane pojawia się tuż za nim!

Jerry Lawler: Pomógł Sheamusowi, a teraz miałby go atakować?

Michael Cole: To wrestling tutaj wszystko jest możliwe Jerry.. Sam powinieneś o tym wiedzieć.

"The Animal" zostaje wyciągnięty z ringu przez kompanów, jednak Ci zostawiają go w rękach Rica Flaira, a sami wskakują do ringu. Sheamus spogląda się na Monstera i kiwnięcie głową prowadzi do jednego, razem atakują Triple H'a i Randy'ego Ortona! Członkowie Evolution wciśnięci w narożnik otrzymują potężne Punche, jednak próbują walczyć nadal. Triple H odpycha Sheamusa, po czym wykonuje szybko Spinebuster! Kane wyrzuca swojego rywala i leci z pomocą obecnemu World Heavyweight Championowi. Wchodzi potężny Running Big Bootem w twarz HHH! Ten upada, lecz nie na długo. "Red Monster" podnosi go i wykonuje Chokeslam from Hell! W tym czasie do ringu wślizguje się Viper, który od razu po powstaniu otrzymuje Borgue Kick. Ric szybko zmierza z Batistą na backstage, po chwili dołączają do nich obolali członkowie tej stajni.

Wynik: Sheamus via Pin.

Rozbrzmiewa Theme Song Sheamusa.

Sheamus świętuje zwycięstwo i podchodzi do Big Red Machine Kane'a! Wymiana spojrzeń, po czym "Rudy" podaje rękę rywalowi. Ten jednak schodzi z ringu i wychodzi z hali. Sheamus nie wie co zrobić w tym momencie, więc bierze swój pas i wychodzi również z hali.

Jerry Lawler: Dość dziwne zachowanie Kane'a. Nie pasowało mi to, że chciałby go zaatakować, ale myślę, że pomógł mu tylko dlatego aby sprzeciwić się Batiscie i ukazać, że potrafi go pokonać, tak samo jak i stajnie Evolution.

Michael Cole: Mnie samego ciekawi co teraz poczuje stajnia. Nie dali rady zmęczonemu po walce Celtykowi i Monsterowi, a byli całkiem wypoczęci. Kane kręci się cały czas obok pasa WHC, coś czuje, że będzie próbował go niedługo odebrać.

Jerry Lawler: Tak jak dwa lata temu może zdobyć główny tytuł. Jestem ciekawy czy tak się też stanie.

Na titantronie ukazuje się Justin Gabriel. Idzie z swoim pasem przez federacje. Podchodzi do niego Josh Mathews.

Josh Mathews: Justin powiedz mi jak to jest być ...

W tym momencie wyskakuje Alberto Del Rio, który atakuje Gabriela. Ciska nim o ścianę, po czym wrzuca na duży kosz, gdy ten się od niego odbija wyskakuje i wykonuje potężny Dropkick, nie! Z pomocą przybiega Carlito, który odsuwa Gabriela! Parę punchy dla "Arystokraty" i Backstabber! Po tej akcji podnosi Justina.

Justin Gabriel: Josh idź już, pogadamy później.. Carlito jak mam Ci podziękować za pomoc? Gdyby nie Ty mógłbym nabawić się potężnej kontuzji. Moje ciało jest obolałe ..

Carlito: Podziękować? Nie potrzeba.

Justin Gabriel: Zrobię co chcesz. Gdybym nabawił się kontuzji mógłbym stracić mój tytuł, który jest dla mnie bardzo ważny.

Carlito: Wiesz co.. Może jednak możesz coś dla mnie zrobić. Zaraz spotkamy się w ringu, stawką będzie Twój tytuł, Narazie.

Zdziwiony Gabriel spogląda się na odchodzącego Carlito, po czym uderza pięścią o ścianę i obolały zmierza w stronę wejścia na halę.

Obolały Justin wychodzi do ringu, w którym znajduje się już Carlito.

International Championship Match

Justin Gabriel © vs Carlito

Końcówka: Carlito zostaje wyrzucony z ringu poprzez Clothesline od Gabriela, który nie traci czas i wykonuje wspaniałe Suicide Dive wprost na rywala! Sędzia stara się odliczyć wrestlerów, ale Justin i jego przeciwnik znajdują się w ringu.. Snapmare od Afrykańczyka i mocny Dropkick! Odliczanie 1..2 kickout! Były członek Nexusa zakłada Bodyscissors i utrzymuje je na kilka sekund. Carlito jednak dociąga się ostatkiem sił do lin i mamy odliczanie przez sędziego.. "The Daredevil" bierze rozbieg, ale Carlito się schyla i... Gabriel stoi na apronie, ale wrestler z rodu Colonów domyślił się co zrobił rywal i mamy świetną Hurricanranę za ring! W dodatku mamy Moonsault ! Były TT Champion z Primo już w ringu, a Gabriel na odliczeniu do 8 przez sędziego wchodzi na ring. Irish Whip w narożnik dla Justina i potężny Front Dropkick. Bierze drugi raz rozbieg i teraz mamy potężny Clothesline.. Trzeci raz bierze rozbieg, ale mamy unik od uczestnika NXT i Carlito ląduje w narożniku co wykorzystuje przeciwnik wykonując Russian Legsweep + Springboard Moonsault.. Przypina 1..2., aj jak było blisko! "The Caribbean Bad Apple" jest usadzony w dolnej części narożnika i tam otrzymuje kapitalny Baseball Slide i jest w pozycji do wykonania przez Justina 450 Splash. Ten już jest w locie, ale mamy kontrę i Backstabber! 1..2..3, to jest koniec!

Wynik: Carlito via Pin.

New International Champion.. Carlito!

Michael Cole: Było blisko, miał szansę wygrać ten pojedynek. Atak Alberto na pewno miał na celu ukazanie, że on też chce zdobyć ten tytuł.

Jerry Lawler: Jestem od początku powrotu do WWE Carlito za nim. To już jego druga walka wygrana dziś! Ile on ma sił! Nowy International Champion o to chodzi!

Wychodzi Shane i siada obok komentatorów przy stole komentatorskim.

Przy Theme Songu Wade'a wchodzą przeciwnicy CM Punka..

Handicap Match for WWE Championship

CM Punk © vs Wade Barrett&Darren Young

Końcówka: W ringu po wyrzuceniu Younga zostali Punk i Barrett. Wade ma inicjatywę wykonuje Irish Whip, ale Punk zatrzymuje się na linach i robi unik, który pomaga mu uniknąć ataku i przez przypadek mamy Suicide Dive od Barretta na Younga! "Straight Edge Savior" sam nie traci czasu i sam wykonuje piękne Suicide Dive. Wrzuca do ringu Darrena i zaczyna atak na niego. Seria Middle Kicków, Irish Whip w narożnik i kapitalny Running High Knee ! Próba Bulldoga... Big Boot od Wade'a. Przypięcie 1..2 kickout! Young poszedł do narożnika oprzytomnieć, a Barrett rozpoczyna ofensywę. Scoop Slam dla WWE Champa oraz Knee Drop.. Taunt ze strony tego "złego" i nagle Young rusza na swego przeciwnika. Częstuje łokciem przeciwnika i wykonuje potężny Body Slam przechodząc od razu do Leg Dropu i pin 1..2., było blisko. Darren wraz z Wadem wykonują wspólną akcję. Irish Whip i Double Dropkick dla tej dwójki! CM Punk się przebudza po serii ataków na niego. Irish Whip w narożnik dla Barretta i Clothesline, dla Darrena także Irish Whip, tyle że wprost w swojego partnera z walki.. "Mr. Money in the Bank" nie traci czasu i mamy przecudowny Spinning Wheel Kick w narożniku! Wyrzuca szybko Younga z ringu i przystępuje do ataku na 3 linie. Punche dla Barretta, ale ten odpowiada Headbuttem jednak CM próbuje Frankensteinera... nie! Wade Barrett szykuje się do Powerbombu z trzeciej liny, ale co to! Nagle znikąd Punk ostatkiem sił wykonuje piękny Sunset Flip Powerbomb i przechodzi do szybkiego pinu 1..2. kickout! Punk aplikuje jeszcze rywalowi Elbow Drop z lin i wynosi pod GTS ale ! To Chris Jericho, który odwraca uwagę Punka! Punk upuszcza Wade'a i podchodzi do lin! Nagle Young wykonuje nim pchnięcie i mamy Wasteland od Barretta ! 1..2. nie ma !

Jerry Lawler: O nie! Jak to możliwe? Wasteland pozwoliło tylko na 2 count? Jak on to zrobił?!

Y2J podchodzi do lin, a tu Barrett atakuje Y2J'a! Oh My Good! GTS dla Younga! GTS dla Wade'a, na którym od razu zakłada Anaconda Vise!! Poddał się!

Wynik: CM Punk via Submission.

Obecny WWE Champion zaczyna świętować, Shane patrzy na niego i nie wie co powiedzieć. W tym momencie Champion bierze mikrofon i zaczyna mówić.

CM Punk: Podołam wszystkiemu, więc nie trudź się. Na Royal Rumble, ja i Ty w jednym ringu.

W tym momencie wbiega Chris Jericho do ringu i próbuje go zaatakować od tyłu, ale ten schyla się! Y2J odbija się od lin i po odbiciu zostaje wyniesiony na barki i GTS! Punk świętuje nadal!

CM Punk: Mówiłem coś chyba?

Shane McMahon: Dobrze! Jeśli za tydzień wygrasz z kolejnym przeciwnikiem, a będzie nim Chris Jericho to zawalczysz ze mną na Royal Rumble, jeśli nie spotkasz się z Chrisem Jericho ponownie, tym razem stawką będzie Twój tytuł, a ja będę sędzią specjalnym

Michael Cole: Nie mogę doczekać się Royal Rumble! Punk dziś zdecydowanie jest faworytem każdego spotkania!

Jerry Lawler: Jak wcześniej wspomniałeś to jest wrestling, tutaj wszystko jest możliwe. Teraz musimy się żegnać! Nasz czas antenowy minął. Przy stołach komentatorskich umilali czas.. chyba umilali.. Jerry "The King" Lawler oraz..

Michael Cole: Michael Cole.. chyba tak! Dobranoc państwu!

RAW znika z anteny

W gwoli ścisłości to tak.. Ja czyli Wielki tworzę tylko starcia, a resztą gali czyli wywiady, backstage itd. zajmuje się kolega Ptk. :)

Edytowane przez wielki859

Przeczytałem obydwa odcinki i jak na razie to diary mi się podoba. Sytuacja robi się coraz ciekawsza, feudy się rozwijają. Wszystko dosyć ładnie opisane, widać, że się starasz. Jest kilka błędów, ale głównie są to literówki, które nie przeszkadzają w czytaniu. mam tylko pytanie dlaczego masz aż tylu zawodników w rosterze? Prowadzisz tylko jedną tygodniówkę w tygodniu, musiałbyś się baaardzo starać, żeby każdy z zawodników wystąpił chociaż raz na trzy tygodnie na gali. To tylko moja opinia, może masz jakieś inne rozwiązanie. Staraj się i pisz dalej, bo na razie jest całkiem nieźle. Powodzenia.

11850980234cc18113816b0.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Dzięki
      • 17 odpowiedzi
    • WWE Royal Rumble 2025
      Spekulacje i dyskusje na temat WWE Royal Rumble 2025!
        • Dzięki
      • 79 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 17 922 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 686 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Lubię to
      • 100 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
        • Lubię to
      • 9 350 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
        • Lubię to
      • 146 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 172 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 513 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 850 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• Attitude
      Nazwa gali: WWE NXT #771 Data: 04.02.2025 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: TV-Show Lokalizacja: Orlando, Florida, USA Arena: WWE Performance Center Format: Live Platforma: The CW Komentarz: Booker T, Corey Graves & Vic Joseph Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
    • MattDevitto
      Kurczę pieczone Ale teraz zacząłem łączyć kropki.... Za rok gala wiadomo gdzie i dlaczego $$$, więc poczciwy Titus jest idealnym kandydatem na zwycięzcę. Ależ to będzie piękne redemption po małej wpadce kilka lat wcześniej - od zera do bohatera - Amerykanie kochają takie historie Proszę wsiadać do pociągu Titus O'Neil RR winner 2k26!
    • -Raven-
      Rozmawiali wyłącznie po francusku
    • -Raven-
      W zeszłym roku stawiałem na Rudą, ponieważ Aliensowa miała pas już bardzo długo i WM-ka była na papierze dobrym momentem żeby zrzucić z niej złoto, a Linczująca już dawno nie miała pasa, tak więc ułamki wychodziły mi tak a nie inaczej. Mimo to, fajnie się było pomylić w tej kwestii Akurat w tym przypadku uważam podobnie. Stratna ma zbyt krótko tytuł (nie dali jej się jeszcze wykazać), a Flara jest na papierze takim "faworytem", że w ramach "zaskoczenia" powinni ją tutaj podłożyć. Jabłecznikowa zbiera tytuły tak ekspresowo, że jeszcze na spokojnie ma czas żeby w tej kwestii ścignąć starego, tak więc tutaj na spokojnie będzie mogła jobnąc, żeby wypromować nową gwiazdę ze stajni W.        Bardzo dobry ruch z "rozbiciem" tagu Callgirl i Bi-Anki. Jade koszmarnie wypadała na tle Belair. Była sztywna, kanciasta i jej akcje nie wyglądały w ringu płynnie. Baardzo się to rzucało w oczy w kontraście do roboty jaką wykonywała Warkoczowa. Storm wyglądała wyłącznie dobrze kiedy trzeba coś było odwalić siłowo. Wycofanie jej z tagu i scenariusz, że któraś z kumpelek (Bianca lub Naomi) ją wyeliminowała, to samograj i instant materiał na turn i starcie na WM-kę. Niby logika podpowiada Naomi (bo to ona najwięcej zyskała na wyeliminowaniu Koksiary), ale chciałbym zobaczyć zestawienie Montezowej z Siwą na WrestleManii, gdzie Belair by wygrała dzięki Naomi (bo okazało by się, że jednak obie były w zmowie).    
    • HeymanGuy
      Energetyk Saints Flow? Ogólnie uwielbiam Saints Row ale tylko 1 i 2. Od trójki niestety to rownia pochyla na sam dół
  • Dodaj nową pozycję...