Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Pandemonium Wrestling Cartel

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Witam, zapraszam do czytania mojego diary. Zacząłem je pisać już w lutym. Aktualnie mam już napisane 13 tygodniówek i jedną galę PPV. Rosteru, pasów itp. jakoś nie chce mi się wrzucać, może kiedyś zedytuję i dodam. Tfu, zapomniałem czegoś dodać. W tekście pojawiają się zawodnicy wymyśleni - pochodzą oni z forum http://booking-forum.com.pl , na którym piszę to diary. Cóż więcej mówić...

Enjoy!

Pandemonium Wrestling Cartel

Show #1

"First Stage to Heaven"

"End Of Heartache" - Killswitch Engage

Na hali rozbrzmiewa Theme Song gali, po którym na trybunach od słychać potężny cheer fanów skandujących co chwilę "We Want Wrestling!" "PWC! PWC!" Z narożników ringu wybucha salwa fajerwerków... A na kwadratowym pierścieniu stoi Jack Haynes - prezes PWC w towarzystwie Jamesa Stantona oraz Seana Cassidy'ego - komentatorów. Wszyscy trzej mają walizki w rękach.

Jack Haynes: Co tam, Atlanta?! (cheer) Chciałbym was z tego miejsca oficjalnie powitać na pierwszej w historii gali Pandemonium Wrestling Cartel! (cheer) Mogę wam z tego miejsca obiecać, że emocji dzisiaj zdecydowanie nie zabraknie! Ja jestem Jack Haynes, a facet po mojej lewej to James Stanton!

James Stanton: Witajcie! Nazywam się James Stanton i będę komentował gale Pandemonium Wrestling Cartel! Będziecie się zatem musieli do mnie przyzwyczaić!

Jack Haynes: A po prawej - Sean Cassidy!

Sean Cassidy: Cholera, dobrze że wybraliśmy to miejsce na pierwszą galę PWC! Mamy tu naprawdę genialną atmosferę! Witaj Atlanta! Nazywam się Sean i razem z Jimem będę komentować gale PWC!

Jack Haynes: Warto też wspomnieć o Ashley Valence, która będzie zapowiadać zawodników!

Ashley Valence: Hey!

Jack Haynes: Dobra, koniec zapowiedzi, przejdźmy do rzeczy. Zapewne zastanawiacie się, co jest w tych walizkach, ha? James, otwórz proszę swoją. (James otwiera walizkę i wyjmuje z niej dwa pasy mistrzowskie, które po chwili zaczyna prezentować fanom) Oto przed państwem - PWC Tag-Team Titles! O te pasy bić się będą dwuosobowe drużyny w naszej federacji! Sean, otwórz teraz swoją walizkę. (Cassidy otwiera walizkę i wyjmuje z niej pas i prezentuje go fanom) Oto kolejny tytuł mistrzowski w PWC - PWC Daredevils Title! O ten pas będą mogli się bić jedynie psychopaci, bo walka o ten pas MUSI toczyć się na jakichś hardcorowych zasadach! (Jack otwiera swoją walizkę i wyjmuje jeszcze jeden pas, który zawiesza na ramieniu) A to najważniejszy pas mistrzowski naszej federacji - PWC Championship! O ten tytuł bić się będą najlepsi zawodnicy, którzy udowodnili swoje oddanie dla federacji - robiąc masę zajebistych pojedynków!

James Stanton: Warto też zapowiedzieć, co nas dzisiaj czeka! Przede wszystkim - pragnę ogłosić, że o pas PWC odbędzie się turniej, którego ćwierćfinały zostaną rozegrane jeszcze dzisiaj! Kolejną atrakcją będzie PWC Daredevils Title Match! A zatem nutka hardcoru również zagości na dzisiejszej gali! Ale to nie koniec!

Sean Cassidy: Odbędzie się także Triple Tornado Tag-Team Match z pasami Tag-Team na szali!

Jack Haynes: Cóż więcej dodać?

Jack, Sean, James: Enjoy The Show!

Uderza Theme Song gali, Jack odchodzi na Backstage, Sean i James kierują się do stołu komentatorskiego. Wpierw jednak układają wszystkie pasy na tymże stole.

Sean Cassidy: Zapowiada się naprawdę genialne show!

James Stanton: Galę rozpoczniemy od rozegrania ćwierćfinałów turnieju o pas PWC!

Sean Cassidy: Dziewięciu zawodników dostanie szansę na walkę o pas mistrzowski PWC!

James Stanton: Emocje są dzisiaj gwarantowane!

Sean Cassidy: Na początek starcie Europa vs. Japonia!

James Stanton: Shingo Takagi zmierzy się z Damonem Brixem!

Sean Cassidy: Zapowiada się naprawdę ciekawa walka!

Ashley Valence: Rozpoczynamy ćwierćfinały turnieju o pas PWC! Pierwszą walką w ramach ćwierćfinałów będzie 2 out of 3 Tables Match! Pierwszym uczestnikiem tej walki będzie pochodzący z Austrii... Just The Best - Damon Brix!

Uderza Theme Damona, po którym ten wychodzi na ring! Fani witają go dosyć umiarkowanym cheerem - widać, że nie wyrobili sobie jeszcze opinii na jego temat!

Ashley Valence: A jego rywalem będzie pochodzący z Japonii... Shingo Takagi!

Shingo szybko podąża w stronę kwadratowego pierścienia, przybijając po drodze kilka piątek z fanami.

2 out of 3 Tables Match

Quaterfinals for PWC Championship Tourament

Damon Brix vs. Shingo Takagi

Słychać gong, czas rozpocząć pierwszą walkę w historii PWC! Wokół ringu (jak i na nim) porozkładane są stoły - najważniejszy element tejże walki!

Zawodnicy zaczynają powoli krążyć wokół ringu..

I mamy pierwszy klincz! Brix sprytnie wychodzi jednak z kopniakiem w brzuch!

Zaraz potem zapina boczny Headlock!

Mamy przerzut przez biodro i... Reverse Chin Lock!

Shingo stara się wstać... Brix nagle puszcza submission i wymierza rywalowi potężny Elbow Strike w kark!

Mamy Irish Whip na liny i... Pumping Bomber (Running Lariat) od Shingo!

Takagi nie traci czasu, zaczyna rozkładać stoły! Jeden ustawia na środku ringu, drugi w narożniku!

Zaraz potem podnosi Damona i zamierza wykonać mu Irish Whip prosto w stół ustawiony w narożniku!

Brix cudem wskakuje na narożnik, nie rozłamując stołu!

Mamy Diving Double Axe Handle!

Shingo unika akcji i zaraz potem zamierza wykonać Backdrop Suplex...

Mamy kontrę na Jawbreaker!

Shingo przechodzi do narożnika, gdzie inkasuje jeszcze Corner Lariat od Europejczyka!

Takagi upada na kolana... By otrzymać jeszcze brutalnego kopniaka w głowę!

Damon Brix szykuje się do Backdrop Suplexu w stół... Kontra!

Shingo wymierza punch, który zostaje przyblokowany i...

Brix stara się wykonać Russian Leg Sweap!

Kolejna kontra, punch...

GALLON THROW NA STÓŁ! (Snap Reverse Powerbomb)

1:0 dla Shingo!

Brix z trudem wygrzebuje się spośród szczątków stołu i...

Inkasuje potężnego puncha!

Blok! Brix wymierza kopniaka w brzuch i dodaje DDT!

Zaraz potem podnosi przeciwnika i dodaje mu jeszcze Suplex!

Ponownie go podnosi i ustawia w narożniku!

Rozstawia dwa stoły... Po czym mamy Superplex!

Nie! Shingo przytrzymuje się liny, przez co Damonowi nie udaje się wykonać akcji i upada na matę!

A chwilę później wymierza jeszcze Senton Splash!

Brix w ostatniej chwili odsuwa się, przez co Japończyk z dużą siłą uderza o matę!

Damon nie traci czasu i.. Zamierza wykonać rywalowi Assault Driver na stoły!

Takagi wyrywa się z uchwytu, rozpoczyna szarżę w stronę rywala...

Która zostaje zatrzymana brutalnym Spinning Spinebusterem!

Prosto na stoły!

1:1 - mamy remis!

Brix nie czeka i wyciąga Shingo ze szczątków stołu!

I wymierza mu przepotężny Backbreaker na kolano!

Zaraz potem dodaje Neckbreaker!

Europejczyk schodzi z ringu i wrzuca do niego kilka nierozłożonych stołów!

W chwili gdy wchodzi do ringu inkasuje jednak potężny prawy!

Shingo wrzuca go do ringu ponad górną liną i...

Mamy YO! Smash! (Gutwrench Toss)

Świetna akcja w wykonaniu Japończyka!

Shingo nie traci czasu i rozstawia jeden ze stołów, tuż przy narożniku!

A zaraz potem ustawia w nim swojego rywala!

Szykuje się Superplex!

Damon ostatnimi siłami... wymierza Lou Thesz Press!

Obaj zawodnicy spadają z narożnika!

A Brix zaczyna okładać przeciwnika pięściami!

Zaraz potem chwyta Shingo za ręce i ustawia go pod Assault Driver!

Japończyk w ostatniej chwili chwyta się lin i uwalnia z uchwytu!

Brix wraca po Takagiego by zostać wciągnięty na narożnik i...

Zainkasować STAY DREAM na stół! (Top Rope Wrist Clutch)

Nie! Damon wyrywa się!

Elbow Strike w twarz i... Enzuigiri!

Shingo spada z narożnika, ale udaje mu się ustać na nogach!

Jest tuż za rozstawionym stołem!

Diving Spear! Diving Spear od Brixa!

Shingo wpada razem z rywalem na stół i rozłamuje go!

2:1!

Ashley Valence: Zwycięzcą i pierwszym półfinalistą turnieju o pas PWC zostaje Damon Brix!

Sean Cassidy: GENIALNA walka!

James Stanton: Trudno się nie zgodzić, Sean!

Sean Cassidy: Wspaniałe rozpoczęcie dzisiejszej gali! Aż strach pomyśleć, co wydarzy się później!

Backstage

Widzimy idącego korytarzem Korga. Zatrzymuje się on przy drzwiach z wyrytym napisem "GM". Otwiera je i wchodzi do środka. Wewnątrz znajduje się Jack Haynes, który siedzi przy biurku i zapisuje coś na kartce papieru. Spogląda badawczo na Korga i mówi:

Jack Haynes: No, słucham.

Korg: Zapewne to jakaś pomyłka, ale nie ma mnie w rozpisce turnieju o pas PWC.

Jack Haynes: Nie, to nie jest pomyłka.

Korg: Obyś się...

Jack Haynes: Zamknij się. (wzdycha) Ale... dobra. Zawalczysz w dzisiejszym Main Evencie, pas PWC Daredevils Title będzie na szali. To będzie Six Pack Hardcore Match. Mam nadzieję, że to ci odpowiada.

Do pomieszczenia wchodzi Kyle O'Reilly.

Kyle O'Reilly: Wybacz szefie, ale przechodziłem tym korytarzem i przypadkiem usłyszałem waszą rozmowę.

Jack Haynes: Czego chcesz?

Kyle O'Reilly: Skoro on dostał walkę, mało tego, dostał walkę o pas, to dlaczego...

Korg: Bo jestem od ciebie lepszy.

Kyle O'Reilly: Zamknij się, nie z tobą rozmawiam.

Korg: Nie tym tonem, dzieciaku.

Kyle O'Reilly: Znam takich jak ty. Pojebane prymitywy.

Korg: Zaraz stracisz zęby...

Jack Haynes: Dosyć! Zamknąć się, obaj! Korg, zamknij się, dostałeś co chciałeś. Kyle, dodam cię do turnieju o pas PWC. Zmierzysz się w Triple Matchu z Tommaso Ciampą i Jokerem. A teraz wyjdźcie, mam jeszcze sporo roboty.

Kamera wraca na halę. Na ringu stoi Taka Michinoku z mikrofonem w ręce.

Taka Michinoku: Najlepszy z najlepszych - Taka Michinoku postanowił zawitać do tej federacji! Zamierzam zdobyć pas PWC - dzisiaj uczynię pierwszy krok w tym kierunku - pokonam Yoshihiro Tajiri'ego! Udowodnię tym samym, że jestem nie tylko najlepszym zawodnikiem z Japonii, ale także najlepszym zawodnikiem w całej tej federacji! Tajiri! Taka is coming for you, motherfucker!

Zaraz potem na arenie rozbrzmiewa Theme Tajiri'ego! Japończyk nie traci czasu - biegnie w stronę ringu, wskakuje do niego i... Atakuje Takę mocnym kopnięciem!

No Counts Out Match

Tajiri vs. Taka Michinoku

Tajiri prostym kopnięciem popycha rywala w narożnik, by...

Ten zainkasował Yakuza Kick!

Nie! Michinoku wykonuje wspaniały unik, po którym zapina rywalowi boczny Headlock...

Przerzuca go przez biodro i zapina Reverse Chin Lock!

Tajiri od razu się podnosi, wyrywa z Submissionu...

I zapina Standing Wrist Lock!

Potężny kopniak w brzuch dla Michinoku!

Mamy Irish Whip na liny...

Taka zostaje zatrzymany potężnym ciosem z kolana w brzuch!

Tajiri odbija się od lin i...

Mamy Axe Kick!

Nie! Michinoku robi unik!

Tajiri odwraca się do przeciwnika i...

Inkasuje Running Lariat!

Taka wymierza rywalowi serię kopniaków i punchy w narożników, po którym...

Dodaje niezły Death Valley Driver!

I mamy przypięcie!

1...

2..

kickout!

Tajiri nie zamierza się jeszcze poddać!

W chwili gdy Taka zamierza go podnieść, ten wykonuje mu Jawbreaker i ewakuuje się z ringu!

Rywal Tajiri'ego zaskakująco szybko dochodzi do siebie, odbija się od lin i wymierza Sommersault Planchę poza ring!

Nie trafia i upada z dużą mocą na podłogę!!!

Tajiri wykonuje prosty Leg Drop, po czym wskakuje na bandy oddzielające ring od fanów!

I wykonuje Diving Big Splash!

Japończyk nie traci czasu i wrzuca rywala do kwadratowego pierścienia...

By wykonać mu Shining Wizard!

Nie trafia! Taka wykorzystuje chwilę oszołomienia przeciwnika i ucieka z ringu!

Chwilę później zostaje przybity do band Baseball Slide'm!

Nie! Taka unika ciosu, przez co Tajiri wyślizguje się z ringu i upada na matę!

I od razu inkasuje Enzuigiri od Michinoku!

Zawodnicy powracają na ring...

Gdzie po chwili zaczynają wymieniać się punchami!

Zaraz potem Tajiri zaczyna dodawać kopnięcia!

Jedno z nich jest tak potężne, że Taka musi przyklęknąć...

I zainkasować przepotężny Yakuza Kick!

Mamy przypięcie! Nie!

Wspaniały School Boy od Taki!

1...

2...

3?!

Nie! Tajiri od razu wstaje...

I zostaje podcięty prostym kopnięciem!

Michinoku błyskawicznie się podnosi, wskakuje na narożnik i...

Jego rywal wstaje "sprężynką" i podbiega do narożnika!

Tornado DDT! Nie!

Tajiri'emu udaje się zrzucić Takę i...

Wykonać mu przepotężny Buzzsaw Kick!

Nie! Michinoku wymierza rywalowi kopniaka w brzuch i nosi się z zamiarem wykonania Michinoku Driver II!

Udaje mu się! Nie! Jednak nie!

Niesamowite! Tajiri'emu udaje się wydostać z uchwytu... I mamy Buzzsaw Kick!

Tajiri wykonuje rywalowi Irish Whip w narożnik, mamy jeszcze Running Corner Body Splash i...

Tajiri zapina Tarantulę! (Rope Hung Boston Crab)

Sędzia usiłuje przerwać tenże submission i zaczyna odliczać!

Dopiero wtedy Tajiri decyduje się przerwać akcję!

Wbiega do ringu i... Kolejny Buzzsaw Kick!

Mamy przypięcie!

1...

2...

3!!!

Ashley Valence: Panie i panowie - zwycięzcą walki i drugim półfinalistą zostaje Tajiri!

Sean Cassidy: Kolejna wspaniała walka!

James Stanton: Tajiri porządnie ukarał pewnego siebie Takę Michinoku.

Sean Cassidy: Zdecydowanie zbyt pewnego siebie. W walce z takimi ludźmi jak Tajiri trzeba uważać.

James Stanton: Póki co, reklamy.

Sean Cassidy: A zaraz po nich dalsza część turnieju.

Reklamy

Backstage

Widzimy Jokera siedzącego w swojej szatni. Kilka sekund później pojawia się również The Plague - Spreader i Killer Black.

Joker: Dobrze, że się w końcu pojawiliście.

Spreader: Co chcesz? Razem z Blackiem chciałem trochę popakować na siłowni. Mamy dzisiaj zajebiście ważną walkę.

Joker: Mam dla was propozycję.

Killer Black: Wal.

Joker: Haynes wrzucił mnie do turnieju o pas PWC. Muszę jednak pokonac dwóch rywali - to będzie pieprzony Triple Match.

Spreader: No i co w związku z tym?

Joker: Powiem wprost - pomożecie mi w wygranej.

Killer Black: Poważnie? Nie wydaje mi się, że moglibyśmy ci pomóc. Chodź Spreader, rozmawiamy z kolejnym nadętym skurwysynem, który myśli, że może rozkazywać innym.

Joker: Ej, kurwa, czekajcie! Wiem, że macie dzisiaj Triple Tag Team Match o pasy. Mogę wam załatwić wygraną.

Spreader: Taa? W jaki sposób?

Joker: Słuchajcie...

Killer Black zamyka drzwi, zaś ostatnim obrazem jaki widać jest widok Spreadera i Jokera podających sobie dłonie...

James Stanton: Ciekawe, co oni kombinują...

Sean Cassidy: Zaraz się dowiemy, bo już za parę minut czeka nas Triple No Disqualification Match pomiędzy Jokerem, Kyle'm O'Reilly'm oraz Tommaso Ciampą.

James Stanton: Walka w ramach ćwierćfinałów turnieju o pas PWC. Nieźle się zapowiada.

Uderza już Theme Song Tommaso Ciampy, ten zaś pojawia się na rampie... Prawie całkowicie nieprzytomny i ciągle obijany przez dwóch zamaskowanych typów! Pojawia się Kyle O'Reilly, który jednak inkasuje po chwili Uppercuta od pierwszego z napastników oraz Superkick od drugiego! Po chwili pojawia się Joker, który "przepędza" napastników, chwyta Ciampę za głowę i prowadzi go w stronę kwadratowego pierścienia! Słychać gong!

Triple No Disqualification Elimination Match

Joker vs. Kyle O'Reilly vs. Tommaso Ciampa

Joker wrzuca Ciampę do ringu... Gdzie inkasuje Jawbreaker!

Czarnoskóry zawodnik przechodzi do narożnika trzymając się za szczękę...

Otrzymuje jeszcze serię kopnjęć i punchy od Tommaso!

Do ringu wbiega Kyle O'Reilly, który każe Ciampie się odsunąć, bierze rozpęd i... Wykonuje Running Corner Front Drop Kick!

Joker upada na matę...

I inkasuje jeszcze Knee Drop w plecy od O'Reilly'ego!

Tommaso podnosi czarnoskórego zawodnika, wymierza mu kopniaka w brzuch...

Jednocześnie O'Reilly wskakuje na narożnik...

Mamy potężny Powerbomb into Double Knee Backbreaker!

Ułamek sekundy później Joker inkasuje Senton Bomb!

Kyle przypina!

1...

2...

3!!!

Joker zostaje wyeliminowany!

Tommaso nie czeka aż rywal wstanie i od razu zaczyna okładać go kopniakami!

Mamy Irish Whip na liny...

Kyle wychodzi z niezłym Crossbody!

Niesamowite! Tommaso utrzymuje rywala na rękach i...

Wymierza wspaniały Gutwrench Toss!

Ciampa wskakuje na drugą linę w narożniku i... Dokłada wstającemu O'Reilly'emu Diving Double Axe Handle!

Akcja zostaje jednak brutalnie skontrowana Front Drop Kickiem!

Tommaso wpada w narożnik, gdzie po chwili inkasuje..

Senton Bomb! Genialny Senton Bomb w narożnik!

Unik! Ciampa w ostatniej chwili odskakuje!

A O'Reilly z dużą mocą uderza o narożnik!

"Prodigy" wyraźnie zamierza już zakończyć walkę!

Przymierza się pod Project Ciampa! (Powerbomb into Double Knee Backbreaker)

Nie! O'Reilly wydostaje się... Poprzez wykonanie wspaniałego Back Body Dropu!

Kyle odbija się od lin... I Zostaje zatrzymany kopniakiem w brzuch!

Tommaso znów przymierza się pod Project Ciampa! Znów mu się nie udaje!

Kyle wyrywa się, wymierza serię European Uppercutów, pchnięcie na liny i niezły Standing Dropkick!

Tommaso szybko podnosi się i szarżuje w stronę Kyle'a!

O'Reilly wymierza kopnięcie w brzuch!

Ciampa łapie rywala za nogę po czym wymierza potężnego kopniaka w drugą, podcinając przeciwnika!

Mamy jeszcze DDT na tą nogę! Tommaso zapina rywalowi Reverse Chin Lock!

O'Reilly uwalnia się, zawodnicy wstają i... Mamy wymianę punchy!

Kyle przyblokowuje jeden z ciosów rywala i... Wskakuje rywalowi na barki z zamiarem wykonania Frankensteinera!

Co za fatalny błąd!

Tommaso jest przecież od niego znacznie silniejszy i udaje mu się utrzymać Kyle'a na barkach!

PROJECT CIAMPA!!! (Powerbomb into Double Knee Backbreaker)

To tyle, jeśli chodzi o tę walkę!

1...

2...

3!!!

Ashley Valence: Panie i panowie, zwycięzcą tej walki i trzecim półfinalistą zostaje Tommaso Ciampa!

Sean Cassidy: A więc jednak Ciampa! Chociaż O'Reilly też miał spore szanse.

James Stanton: Z kolei Joker sporo zapłacił za swoją nieudolną próbę nieczystego zagrania!

Sean Cassidy: Widocznie myślał, że prosta akcja, którą zainkasował Ciampa całkowicie wyłączy go z rywalizacji. Fatalny błąd!

Backstage

Widzimy biuro Jacka Haynesa. Prezes PWC jest zajęty wypełnianiem jakichś dokumentów. Nagle słychać łomot. Ktoś dobija się do drzwi. Jack spogląda w kierunku wejścia i przeklinając pod nosem mówi tylko:

Jack Haynes: Wejść!

Do pomieszczenia wchodzi Joker. Jack spogląda na niego, próbując odgadnąć powód odwiedzin.

Jack Haynes: O co chodzi?

Joker: Te dwa żałosne sukinsyny - Ciampa i O'Reilly wyeliminowali mnie z walki turniejowej! To nie był pieprzony Triple Match - to był Handicap! Chcę rewanżu!

Jack Haynes: Trzeba było nie zachowywać się jak skończony debil i nie korzystać w tak żałosny sposób z pomocy swoich koleżków.

Joker: Chodzi ci o ten..

Jack Haynes: Nie jesteśmy na ty.

Joker: Chodzi PANU o ten atak przed walką? Ja nie mam z tym nic wspólnego.

Jack wstaje z fotela i spogląda Jokerowi prosto w oczy.

Jack Haynes: Uważasz mnie za idiotę? Ale... Masz szczęście, mimo masy papierkowej roboty, mam dzisiaj dosyć dobry humor. Na PWC #2 czeka cię walka - z kim? Dowiesz się w kilka minut przed samą walką. Jak wygrasz dostaniesz to, czego chcesz.

Na twarzy Jokera pojawia się szyderczy uśmiech.

Joker: Wreszcie jakaś mądra decyzja.

Na reakcję Jacka nie trzeba było długo czekać - dosłownie po ułamku sekundy Joker przywitał się z podłogą po zainkasowaniu potężnego puncha w szczękę.

Jack Haynes: Wypierdalaj.

Kamera wraca na halę. Na ringu stoi już Ashley Valence, by zapowiedzieć zawodników biorących udział w następnym pojedynku.

Ashley Valence: Nadszedł czas na ostatnią już walkę turniejową! Jako pierwszy do ringu wejdzie... The Canadian Rebel... Starbuck!

Starbuck wychodzi na ring witany sporymi owacjami, ale wyraźnie widać, że fani jeszcze nie wiedzą, co sądzić na jego temat.

Ashley Valence: A jego przeciwnikiem będzie... Michael Kovac!

Kovac również witany był dosyć pozytywnie... Do czasu wypowiedzenia "Alanta People Stinks" i złapania się za nos. Po tym uzyskał najpotężniejszy heel heat jaki mógła wygenerować arena, na której odbywała się gala! Nie przejął się jednak tym zbytnio i wszedł po prostu do ringu.

No Disqualification Match

Starbuck vs. Michael Kovac

Kovac rzuca się na swojego rywala jeszcze przed oficjalnym rozpoczęciem pojedynku!

Jego szarża zostaje jednak powstrzymana niezłym Uppercutem!

Zaraz później Europejczyk obrywa serię Chopów!

Mamy Irish Whip na liny i...

Back Body Drop! Nie! Mike upada na kolana i wymierza Uppercuta rywalowi!

Kanadyjczykowi udaje się jednak uniknąć akcji...

Zaraz później Kovac inkasuje jeszcze potężnego kopniaka w klatkę piersiową!

Udaje mu się jednak zrobić niezły unik...

Po którym podcina swojego rywala!

Zaraz później wstaje... "Canadian Rebel" inkasuje Sit Out Scoop Powerslam!

Europejczyk podnosi przeciwnika, mamy Irish Whip w narożnik...

Zaraz potem świetne Body Avalanche!

I... Potężny Running Lariat! Unik!

Starbuck wykonuje Superkick!

Nie! Kovac chwyta rywala za nogę!

Wykonuje mu świetny Elbow Drop na tą właśnie nogę!

To jednak wcale nie jest koniec!

Kilka sekund później zawodnik z Kanady obrywa Flapjackiem!

Zawodnik z Austrii łapie Starbucka za włosy, wymierza mu dwa punche w głowę i...

Zakada mu Abdominal Stretch!

Starbuck uwięziony jest w bardzo niebezpiecznym submissionie!

Ale... Zaczyna wymierzać ciosy łokciem w głowę Kovaca!

Europejczyk zmuszony jest przerwać submission!

Starbuck nie czeka i wymierza rywalowi kopniaka w brzuch, a zaraz po nim...

Piledriver! Starbuck przechodzi do narożnika...

I sygnalizuje publiczności, że walka już za chwilę się zakończy!

I mamy Superkick!

Nie! Kovac upada sprytnie na matę przed kopnięciem, bo czym decyduje się ewakuować z ringu!

Starbuck od razu rusza za swoim przeciwnikiem...

Błąd! Od razu po zejściu z ringu inkasuje potężnego Running Big Boota!

Kovac łapie rywala za głowę, podchodzi do schodków prowadzących do ringu i...

Zaczyna brutalnie obijać głowę rywala o te właśnie schodki!

Już po drugim uderzeniu z czoła Starbucka zaczynają spływać strużki krwi!

Kanadyjczyk wyraźnie ma już dość!

I bezlitośnie uderza przeciwnika łokciem w krocze!

Zaraz później dodaje jeszcze European Uppercut i Irish Whipem wbija go w ring!

I jeszcze Seated Front Kick!

Starbuck łapie za podane mu przez jednego z fanów krzesło...

I zaczyna bezlitośnie okładać nim swojego przeciwnika!

Kanadyjczyk po kilku uderzeniach odrzuca krzesło i wrzuca przeciwnika do ringu!

Po chwili dołącza do rywala w kwadratowym pierścieniu...

Starbuck inkasuje potężny Jawbreaker od Kovaca!

Zawodnik z Austrii wyraźnie zdaje sobie sprawę z tego, że jeśli nie wykorzysta tej okazji, to przegra walkę..

Przechodzi w Ground and Pound i zaczyna okładać przeciwnika pięściami!

Kanadyjczyk cudem przyblokowuje jedno z nich i wymierza rywalowi Headbutt!

Obaj wstają i zaczynają wymierzać się punchami!

Kopnięcie w brzuch od Kovaca!

Starbuck łapie przeciwnika za nogę i wyprowadza swojego kopniaka podcinając tym samym Kovaca!

Superkick! Starbuck praktycznie znikąd wyprowadza genialny Superkick!

I rzuca się do przypięcia!

1...

2...

3!!!

Ashley Valence: Panie i panowie, zwycięzcą i ostatnim - czwartym półfinalistą zostaje Starbuck!

Sean Cassidy: A więc jednak Starbuck!

James Stanton: Ta walka była zdecydowanie jednnym z najlepszych starć jakie mogliśmy zobaczyć do tej pory!

Sean Cassidy: Przed nami jednak dużo więcej emocji, bo nadszedł czas dwóch pojedynków z pasami na szali!

James Stanton: Rozpoczniemy od...

Na titantronie wyświetlone zostaje Promo dotyczące pasów Tag-Teamowych i pierwszej walki z nimi na szali - The Plague vs. SVS vs. Young Bucks.

Sean Cassidy: Starcie o pasy Tag-Team zapowiada się wspaniale!

James Stanton: Najciekawsza będzie jednak stypulacja tego pojedynku!

Sean Cassidy: Dokładnie - Tornado Triple Tag-Team TLC Match!

James Stanton: Cholera, już od samych tych słów przeszły mi ciarki po plecach!

Sean Cassidy: Nie przedłużajmy już - oto przed państwem pierwszy w historii PWC Tag-Team Championship Match!!!

Ashley Valence: Przed nami pierwszy w historii PWC Tag-Team Championship Match w stypulacji Tornado Triple Tag-Team TLC Match! Jako pierwsi do ringu wejdą... Strong Values Society, czyli Atleta oraz Mike Jarvis!

SVS witane jest cheerem, za co Atleta i Mike próbują się odwdzięczyć fanom przybijając z nimi piątki! Chwilę później pierwsza drużyna już stoi w ringu!

Ashley Valence: Następną drużyną, która weźmie udział w tym pojedynku jest The Plague... Czyli Team Killer Blacka i Spreadera!

Plague witane jest zdecydowanym Heel Heatem! Killer i Spreader odwdzięczają się publiczności środkowymi palcami! A zaraz później wbiegają do ringu!

Ashley Valence: Ostatnią drużyną, która weźmie udział w tym pojedynku są Young Bucks... Czyli drużyna Nicka i Matta Jackson!

Bucks witani są sporym cheerem! Bucksi odwdzięczają się piątkami i uściskami dla fanów, a zaraz potem wchodzą do ringu!

Tornado Triple Tag-Team TLC Match

PWC Tag-Team Titles on The Line

Strong Values Society (Mike Jarvis & Atleta) vs. The Plague (Killer Black & Spreader) vs. Young Bucks (Nick & Matt Jackson)

Członkowie The Plague jeszcze przed oficjalnym rozpoczęciem walki sięgają po krzesła i rzucają się na przeciwników!

Young Bucks zręcznie odskakują... Nick wykonuje Spreaderowi Springboard Enzuigir!

Matt Jackson bierze rozpęd i próbuje zaatakować Killer Blacka Lariatem!

Zostaje jednak powstrzymany potężnym Chair Shotem!

Nick również obrywa krzesłem!

Sytuację ratuje Mike Jarvis, który wymierza czarnoskóremu zawodnikowi kopniaka w tył kolana!

Chwilę później Atleta wykonuje przeciwnikowi Northern Lights Suplex!

Jarvis rzuca się na Spreadera i...

Czarnoskóry zawodnik próbuje desperacko kontrować, jednakże dopada go również Atleta i... Society Bomb (podwójny Chokeslam) poza ring!!!

Chwilę później SVS zostaje zaatakowane przez Young Bucks!

Mamy brutalną wymianę punchy!

W końcu Matt łapie za krzesło i wymierza Jarvisowi potężnego Puncha!

Atleta z kolei zostaje powalony Front Drop Kickiem!

Nie! Tag-Team partner Mike'a Jarvisa robi niezły unik, a zaraz później wymierza Mattowi German Suplex...

I dodaje Spear Nickowi Jacksonowi!

Nick robi jednak unik!

A zaraz potem dodaje Running Front Drop Kick!

Atleta wypada z ringu!

Chwilę później wkracza jednak do niego Spreader, który podbiega do Nicka i wymierza mu...

Spinebuster! Spreader zaczyna się szykować do Disease (Michinoku Driver)...

I... Zostaje powalony potężnym Reverse Jumping Cutterem od Matta!

Nick wskakuje od razu na narożnik i wymierza 450 Splash!

Do ringu wpada Killer Black, łapie za niewielką drabinę i powala nią Matta Jacksona!

Obrywa się również Nickowi!

Potężne uderzenie otrzymuje również starający się wejść do ringu Atleta!

Plague póki co opanowali ring!

I nie zamierzają zaprzepaścić nadarzającej się okazji!

Killer Black rozstawia nieco większą drabinę i zaczyna się po niej wspinać!

Spreader krąży dookoła ringu aby nie dać nikomu do niego wejść!

Mike Jarvis sprytnie pociąga go jednak za nogę i tym samym podcina!

Mike wyciąga przeciwnika z ringu i zaczyna go okładać punchami!

Przy linach znajduje się Nick Jackson... Który wykonuje genialny Springboard Front Drop Kick w drabinę, którą przewraca!

Drabina wypada poza ring razem z Killer Blackiem!

Chwilę później zostaje jednak z powrotem wrzucona przez Mike'a Jarvisa!

Nick odbija się od lin z zamiarem wykonania Suicide Dive...

Atleta łapie go jednak za nogę przez co Young Buck uderza o matę!

Strong Values Society wpada do ringu i zaczyna rozstawiać drabiny!

Jednocześnie poza ringiem Spreader wyjmuje kilka stołów i zaczyna budować z nich potężną konstrukcję!

Wykorzystał do tego ponad 7 stołów!

Razem z Killerem Blackiem wpadają do ringu...

I rozpoczynają potężny Brawl z SVS!

Wymiana ciosów zostaje w końcu przerwana przez Atletę, który powala Spearem Killer Blacka!

Tag-Team partner Spreadera zostaje wyeliminowany, on sam próbuje się desperacko bronić!

Zostaje jednak "zgaszony" potężnym Steamhammerem (Sitting Powerbomb) od Jarvisa!

Do ringu wpadają Young Bucks!

Którzy zostają równie szybko wyrzuceni na konstrukcje ze stołów poza ringiem!!!!!

Chanty "PWC, PWC!" dosłownie rozrywają w tej chwili halę!

Wygląda na to, że Young Bucks nie mają już nic do powiedzenia w tej walce!

Atleta rozstawia drabinę i zaczyna się po niej wspinać!

Plague błyskawicznie rzucają się na Mike'a Jarvisa!

Mamy Disease (Michinoku Driver) od Spreadera!

Zaraz potem mamy Black Storm (Triangle Choke) od Black Killera!

Spreader wspina się na drabinę...

Mamy wymianę ciosów na samym szczycie!

Prawdziwie epicka scena!

Atleta inkasuje Headbutta!

Spreader wspina się jeszcze wyżej i wymierza rywalowi potężnego kopniaka!

Killer Black puszcza tymczasem submission, bo Jarvis jest już właściwie nieprzytomny!

Zaczyna wspinać się po drabinie od strony Atlety, który desperacko stawia opór Spreaderowi!

Black jednak przejmuje go i wymierza mu Electric Chair Drop z drabiny!!!

Spreader od razu sięga po pasy! Zdejmuje je i...

Wymierza Atlecie potężnego Splasha ze szczytu drabiny!

Mamy pierwszych mistrzów!

Ashley Valence: Panie i panowie, zwycięzcami tej walki jak i pierwszymi w historii PWC Tag-Team Championami zostają... The Plague czyli Spreader oraz Killer Black!

Zawodnicy przez kilka minut starają się dojść do siebie, w końcu sięgają po mikrofony.

Spreader: No i się, kurwa, stało! Stało się to, co było nieuniknione! Zdobyliśmy te pasy! Pokonaliśmy tych frajerów! W ogóle, co to byli za kolesie? Banda idiotów.

Killer Black: Nie ma co długo o tym nawijać! Jesteśmy, kurwa, mistrzami! Pierwszymi i jedynymi mistrzami Tag-Team w tej federacji! Nikt nie odbierze nam pasów! A jeśli ktoś będzie na tyle głupi, żeby spróbować, to zapraszam, chętnie kogoś jeszcze rozwalę.

Plague przy potężnym heel heat'ie schodzą z ringu!

Sean Cassidy: Pierwszymi mistrzami zostali jednak The Plague!

James Stanton: Niesamowite! Co prawda wolałbym Young Bucks na miejscu mistrzów, ale po tej walce nie mam wątpliwości, że Killer Black i Spreader zasłużyli na te pasy!

Sean Cassidy: Dokładnie Jim! Naprawdę genialna walka!

Backstage

Widzimy czarną pół-ciężarówkę wjeżdżającą na parking. Auto podjeżdża w wyznaczone miejsce do zaparkowania. Z samochodu wychodzi postać o potężnej posturze...

Zaraz potem kamera przenosi się do szatni Korga. Sam Korg ze zdenerwowaniem na twarzy uderza co chwilę w worek treningowy. Po kilkudziesięciu sekundach przerywa, gdy w szatni pojawia się Elemental Man.

Korg: Ile za pizzę?

Na twarzy E-Mana pojawia się uśmiech.

Elemental Man: Naprawdę wyglądam na dostawcę pizzy, czy ty jesteś aż tak ograniczony?

Po twarzy Korga widać, że jest nieco "zdenerwowany"

Korg: Za mniejsze rzeczy już spuszczałem łomot, więc spieprzaj, pókim kurwa dobry.

Elemental Man: Chwila, przychodzę tu do ciebie z małą propozycją.

Korg: (wzdycha) No dobra, dawaj.

Elemental Man: Powiem tak - w walce o pas Daredevils bierze udział sześciu zawodników. Jeśli będziemy współpracować, zwiększymy nasze szanse na zwycięstwo.

Korg: Rozumiem, że do momentu aż zostanie nas dwóch?

Elemental Man: Tia, mniej więcej.

Korg: Dobra.

Zawodnicy podają sobie dłonie, kamera opuszcza pomieszczenie.

Krótkie podsumowanie całej gali.

Promo Main Eventu - Six-Pac Hardcore Match - Cruiz vs. Painmaker vs. Korg vs. Elemental Man vs. Varter vs. John Adams

Sean Cassidy: Co, został już tylko main event? Czas przy tak dobrym show ucieka bardzo szybko!

James Stanton: Niestety się zgadzam.

Sean Cassidy: Ale galę zakończymy z pierodolnięciem! Potężne, sześcioosobowe starcie w stypulacji Hardcore Elimination!

James Stanton: Nie ma sensu przedłużać, zaczynamy Main Event pierwszej w historii gali PWC!

Ashley Valence: Przed nami walka wieczoru dzisiejszej gali w stypulacji Six-Pac Hardcore Elimination Match! Jako pierwszy do ringu wejdzie... Korg!

Korg nie jest witany zbyt sympatycznie, ale niezbyt się tym przejmuje i wchodzi do ringu.

Ashley Valence: Kolejnym uczestnikiem walki jest... Elemental Man!

E-Man wychodzi na ring witany również niezbyt sympatycznie! Zawodnik wchodzi do ringu i podaje dłoń Korgowi.

Ashley Valence: Następnym zawodnikiem, który wejdzie do kwadratowego pierścienia jest... Varter!

Światło na hali gaśnie, jedynie reflektor rzuca przerywające światło na rampę, na której pojawia się Varter. Zawodnik, z przerażającym facepaintem na twarzy, łapie się za głowę i zaczyna coś do siebie mówić. Rusza w stronę ringu. Widać, jak wielkie wrażenie Varter zrobił na publiczności, bo na hali panuje głucha cisza.

Ashley Valence: Kolejnym zawodnikiem, który weźmie udział w walce jest... Cruiz!

Cruiz od razu zyskuje poparcie fanów - wychodzi ubrany w koszulkę z napisem "Atlanta". Przybija piątki z fanami, od jednego bierze krzesło i wchodzi do ringu.

Ashley Valence: Następny jest... Painmaker!

Painmaker wychodzi na ring z krzesłem w ręce. Reakcja fanów jest umiarkowana - niektórzy go wygwizdują, niektórzy oklaskują. Painmaker nie zwraca na to uwagi i po prostu idzie w stronę ringu.

Ashley Valence: Ostatnim zawodnikiem, który weźmie udział w tej walce jest... John Adams!

Na rampie pojawia się zawodnik olbrzymiej postury! W jednej ręce trzyma młot, w drugiej kij baseballowy z owiniętym wokół niego drutem kolczastym. Ten gość z pewnością jest jednym z faworytów w tej walce!

Main Event

Six-Pac Hardcore Elimination Match

PWC Daredevils Title on The Line

Korg vs. Elemental Man vs. Varter vs. Cruiz vs. Painmaker vs. John Adams

Słychać gong, zawodnicy jednak nie rzucają się wściekle do walki, przeciwnie, stoją jak wryci przeszywając rywali wzrokiem!

Ktoś musi rozpocząć tą walkę!

I jest to "Mothafuckin" John Adams, który rzuca się na Vartera i wbija go w narożnik!

Mamy serię punchy!

E-Man i Korg rzucają się na Cruiza!

Zaczynają obijać go punchami i kopniakami!

Cruiz nagle kontruje wspaniałym Lou Thesz Pressem w E-Mana!

Zaczyna okładadać go punchami!

Jedynym, który po prostu stoi i czeka na rozwój wypadków jest Painmaker...

Który po chwili zastanowienia łapie za krzesło i zaczyna nim okładać Korga!

Cruiz podnosi E-Mana i wymierza mu Backdrop Suplex!

Nie! E-Man kontruje i wymierza... Samoan Drop!

Między Johnem Adamsem i Varterem nadal trwa brutalny brawl!

Elemental Man rzuca się na pomoc swojemu kumplowi i wymierza Painmakerowi Speara!

John Adams wymierza Jawbreaker Varterowi!

I łapie za swój owinięty drutem kolczastym kij baseballowy!

Varter obrywa kilka razy kijem!

I zostaje wyrzucony Clothsline'm z ringu!

Adams wypada razem z przeciwnikiem!

Elemental Man obija Painmakera, Cruiz inkasuje od Korga potężny Exploder Suplex!

E-Man wykonuje Painmakerowi Irish Whip w narożnik...

Wprost na Korga, który przechwytuje Painmakera i wykonuje mu..

Korg's Special Delivery (Death Valley Driver)!!!

E-Man dokłada jeszcze Simple Piledriver (Piledriver) i przypina!

1...

2...

kickout!

E-Man zdziwiony spogląda na Korga, który wzrusza ramionami i..

Wykonuje "sojusznikowi" Korg's Special Delivery!

Przypięcie!

1...

2...

3!!!

E-Man odpada!

Słyszymy głośne "Loooser" od publiczności skierowane w stronę E-Mana!

Korg rzuca się na Painmakera...

Który podcina go Baseball Slide'm!

Painmaker odbija się od lin i wykonuje Running Senton!

Widzimy Cruiza, który schodzi z ringu, łapie za kij do kendo i wraca do kwadratowgeo pierścienia!

Painmaker spogląda podejrzliwie na Cruiza...

Któremu wyraźnie zależy póki co tylko na "twardzielowi" zwijającemu się aktualnie z bólu na macie!

Korg inkasuje serię uderzeń kijem do kendo!

Jedno z nich jest tak mocne, że kij rozłamuje się na dwie części!

Cruiz zaczyna okładać przeciwnika...

I inkasuje Here Comes The Pain (Spinning Heel Kick) od Painmakera!

Painmaker wskakuje na narożnik i wymierza jeszcze niezłego Sentona!

Poza ringiem trwa brawl między Johnem Adamsem i Varterem!

Mamy Double Clothsline!

Obaj zawodnicy zwijają się z bólu na podłodze!

Varter szybciej odzyskuje siły, łapie za młot, ktory przyniósł "Mothafuckin" i zaczyna okładać nim właściciela!

W ringu Korg okłada na zmianę Cruiza i Painmakera!

Temu drugiemu wykonuje po chwili Death Valley Driver!

Łapie za krzesło i zaczyna okładać nim Cruiza!

Po chwili rozkłada krzesło, podnosi Cruiza i wykonuje mu na nie Korg's Special Delivery! (Death Valley Driver)

Korg wznosi ręce do góry...

I zostaje powalony Seated Sentonem od Painmakera!

Cios jest tak dla niego pechowy, że dodatkowo nabija się na szczątki pozostałe z krzesła!

Painmaker przypina Cruiza!

1...

2...

3!!!

Cruiz zostaje wyeliminowany!

Korg leży na macie praktycznie nieprzytomny, lecz Painmaker zamierza jeszcze go trochę poobijać!

Wychodzi z ringu i wrzuca do niego kilka krzeseł, Kendo Stick, dwa stoły i niewielką drabinę!

Drabinę w niesamowity sposób rozkłada na narożniku! Po chwili się na nią wspina...

I wymierza genialnego Sentona!

Korg w ostatniej chwili robi unik!

Painmaker z dużą siłą uderza o matę!!!

Poza ringiem nadal trwa walka pomiędzy Varterem i Johnem Adamsem!

Adams wymierza Varterowi Irish Whip w metalowe schody prowadzące do ringu!

Mamy jeszcze Uppercut!

Adams przymierza się pod Mothafucker Buster (Inveted Implant DDT)

Varter wyrywa się i próbuje wykonać Varter Killah! (Chokeslam)

Niestety nie udaje mu się, bo "Mothafuckin" już szykuje się pod drugi ze swoich finisherów!

Last F'n Journey (Running Powerbomb)!!!

Nie! Varter wyrywa się i wymierza rywalowi Jawbreaker!

Mamy jeszcze kopniak w brzuch i DDT na podłogę!

Varter zaczyna okładać przeciwnika!

Tymczasem w ringu mamy brawl między Korgiemi Painmakerem, który zostaje zakończony Flapjackiem na krzesło od Korga!

Korg rozkłada stoły, szykuje się Powerbomb!

Frankensteiner od Paimakera!

Korg upada na stoły, ale nie rozłamuje ich!

Painmaker wchodzi na narożnik i wykonuje świetny Senton z narożnika!

Korg leży nieruchomo wśród szczątków stołu...

Mamy przypięcie!

1...

2...

3!!!

Korg zostaje wyeliminowany!

Varter nadal znęca się nad już ledwo przytomnym Adamsem...

Inkasuje Suicide Dive od Painmakera!

Rywal zaczyna okładać "The Scariest" po twarzy mocnymi ciosami pięścią!

Do czasu, aż podnosi się John Adams!

"Mothafuckin" łapie Painmakera za włosy i podnosi go!

Wymierza mu potężne ciosy kolanem w brzuch! A zaraz potem...

Last F'n Journey! (Running Powerbomb) na stoł komentatorski!!!

Od razu mamy przypięcie!

1...

2...

3!!!

Painmaker zostaje wyeliminowany!

A więc Varter albo Adams!

Między tymi zawodnikami trwa właśnie wymiana ciosów!

Varter wymierza rywalowi Eye Rake, po którym wchodzi do ringu, łapie za krzesło i zaprasza do kwadratowego pierścienia swojego rywala!

"Mothafuckin" wchodzi do ringu, wpierw łapiąc za swój młot! Potężnym uderzeniem wyrywa rywalowi krzesło z ręki!

Odrzuca młot i wymierza serię kopniaków!

Mamy jeszcze Stunner!

Adams wnosi do ringu trzy stoły... Oraz wyjmuje spod ringu niewielki kanister z benzyną, którą polewa konstrukcję zrobioną ze stołów!

Wciąga Vartera na narożnik!

Szykuje się potężny Superplex na płonące stoły!!!

Nie! Varter wymierza serię Headbuttów!

Adams odwdzięcza się punchem!

Kończy się na tym, że obaj zawodnicy wpadają na konstrukcję z płonącychs stołów i niszczą ją!

Adams zdejmuje zapaloną koszulkę i odrzuca ją na bok, Varter szybko wydostaje się z płonących szczątków, które zostają po chwili ugaszone przez ekipę techniczną.

"Mothafuckin" wbija przeciwnika w narożnik Corner Spearem!

Wykonuje jeszcze serię Turnbuckle Thrustów!

Adams rozkłada kolejny stół!

Łapie za swój kij baseballowy owinięty drutem kolczastym...

Drut zaczyna rozwijać na stole!

Gdy odwraca się, by zaatakować Vartera...

Ten wykonuje mu Varter Killah (Chokeslam) na ten właśnie stół!

Rozlega się głośny ryk Adamsa!

Varter w brutalny sposób podnosi Johna ze szczątków stołu i szykuje się pod kolejne Varter Killah!

Tym razem nie będzie jednak aż tak łatwo!

Back Body Drop od Adamsa!

"The Scariest" upada na szczątki stołów z drutem kolczastym!

John odbija się od lin i wymierza Leg Drop!

Wspina się na narożnik i dodaje Splasha!

Krótki taunt oznacza tylko jedno - czas na finishera!

Last F'n Journey! (Running Powerbomb)

Nie! Znów mu się nie udało! Który to już raz?!

Varter z wyraźnym trudem wydostał się z uchwytu! I wykonuje Varter Killah!

Nie! Do diabła, teraz musi mu się udać!

MAMY LAST F'N JOURNEY!

I od razu przypięcie!

1...

2...

3!!!

Varter odpada, a Adams zostaje mistrzem!

Ashley Valence: Panie i panowie, zwycięzcą i pierwszym w historii posiadaczem PWC Daredevils Championship zostaje... John Adams!

John z trudem wchodzi na narożnik i prezentuje fanom swój pas! Dostaje za to potężny cheer! Widokiem świętującego "Mothafuckin" Johna Adamsa kończymy pierwszą w historii galę Pandemonium Wrestling Cartel!

• Odpowiedzi 0
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Camillus

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Dzięki
      • 17 odpowiedzi
    • WWE Royal Rumble 2025
      Spekulacje i dyskusje na temat WWE Royal Rumble 2025!
        • Dzięki
      • 79 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 17 922 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 686 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Lubię to
      • 100 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
        • Lubię to
      • 9 350 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
        • Lubię to
      • 146 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 172 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 513 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 850 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• Attitude
      Nazwa gali: WWE NXT #771 Data: 04.02.2025 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: TV-Show Lokalizacja: Orlando, Florida, USA Arena: WWE Performance Center Format: Live Platforma: The CW Komentarz: Booker T, Corey Graves & Vic Joseph Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
    • MattDevitto
      Kurczę pieczone Ale teraz zacząłem łączyć kropki.... Za rok gala wiadomo gdzie i dlaczego $$$, więc poczciwy Titus jest idealnym kandydatem na zwycięzcę. Ależ to będzie piękne redemption po małej wpadce kilka lat wcześniej - od zera do bohatera - Amerykanie kochają takie historie Proszę wsiadać do pociągu Titus O'Neil RR winner 2k26!
    • -Raven-
      Rozmawiali wyłącznie po francusku
    • -Raven-
      W zeszłym roku stawiałem na Rudą, ponieważ Aliensowa miała pas już bardzo długo i WM-ka była na papierze dobrym momentem żeby zrzucić z niej złoto, a Linczująca już dawno nie miała pasa, tak więc ułamki wychodziły mi tak a nie inaczej. Mimo to, fajnie się było pomylić w tej kwestii Akurat w tym przypadku uważam podobnie. Stratna ma zbyt krótko tytuł (nie dali jej się jeszcze wykazać), a Flara jest na papierze takim "faworytem", że w ramach "zaskoczenia" powinni ją tutaj podłożyć. Jabłecznikowa zbiera tytuły tak ekspresowo, że jeszcze na spokojnie ma czas żeby w tej kwestii ścignąć starego, tak więc tutaj na spokojnie będzie mogła jobnąc, żeby wypromować nową gwiazdę ze stajni W.        Bardzo dobry ruch z "rozbiciem" tagu Callgirl i Bi-Anki. Jade koszmarnie wypadała na tle Belair. Była sztywna, kanciasta i jej akcje nie wyglądały w ringu płynnie. Baardzo się to rzucało w oczy w kontraście do roboty jaką wykonywała Warkoczowa. Storm wyglądała wyłącznie dobrze kiedy trzeba coś było odwalić siłowo. Wycofanie jej z tagu i scenariusz, że któraś z kumpelek (Bianca lub Naomi) ją wyeliminowała, to samograj i instant materiał na turn i starcie na WM-kę. Niby logika podpowiada Naomi (bo to ona najwięcej zyskała na wyeliminowaniu Koksiary), ale chciałbym zobaczyć zestawienie Montezowej z Siwą na WrestleManii, gdzie Belair by wygrała dzięki Naomi (bo okazało by się, że jednak obie były w zmowie).    
    • HeymanGuy
      Energetyk Saints Flow? Ogólnie uwielbiam Saints Row ale tylko 1 i 2. Od trójki niestety to rownia pochyla na sam dół
  • Dodaj nową pozycję...