Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Plany na walkę Lesnar-Triple H, Jackson oblał testy Wellness

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Android

Podczas ostatniego SmackDown! Brodus Clay został zaatakowany przez Davida Otungę, z którym zmierzy się w pre-show przed dzisiejszym PPV. Na stronie WWE pojawiła się fikcyjna informacja na temat zerwania więzadła w lewym kolanie przez Clay’a, ale zaraz potem dodano informację, że będzie w stanie zmierzyć się na No...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/news-plany-na-walke-lesnar-triple-h-jackson-oblal.html
https://forum.wrestling.pl/topic/30244-plany-na-walk%C4%99-lesnar-triple-h-jackson-obla%C5%82-testy-wellness/

• Odpowiedzi 14
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Vercyn

3

• hadaszyszek

2

• ...

2

• Droopi

1

Top użytkownicy w tym temacie

Streak Brodusa miałby być zakończony przez Otungę ?

Teraz poważnie muszę się zastanowić nad zmianą w typerze :oops: .

N!KO się nie obrazi , że udostępniłeś ten link do filmiku z Rosą wszystkim :twisted: ?

Tak , wiem to pytanie retoryczne :lol: .

Przeciwnikami Rybacka z ostatniego SmackDown! byli Ari Cohen (Elia Markopoulos) oraz Mike Testa (nieznany wrestler).

Wiem, że zapewne mało ludzi to zainteresuje, ale Mike Testa ma naprawdę na imię Brian Phillips, a w małych federacjach występuje pod nazwą Brian Fury. Często można go spotkać oglądając gale federacji takich jak: CW, NWA On Fire, Beyond Wrestling i czasami pojawi się też w NECW, NEW czy też CTWE :P. To tak tylko w ramach ciekawostki :)

Poprawiłem w newsie, dzięki za podpowiedź :)

"Na stronie WWE pojawiła się fikcyjna informacja na temat zerwania więzadła w lewym kolanie przez Clay’a"

Heh, mogli wymyślić coś lepszego - taki Sabin będzie pauzował z tego powodu kilka miesięcy, a Clay może walczyć już po kilku dniach?

"Na stronie WWE pojawiła się fikcyjna informacja na temat zerwania więzadła w lewym kolanie przez Clay’a"

Heh, mogli wymyślić coś lepszego - taki Sabin będzie pauzował z tego powodu kilka miesięcy, a Clay może walczyć już po kilku dniach?

Przecież nie od dziś wiadomo , że pracownicy VinceLandu potrafią czynić cuda :twisted: ...

Orton nie dostał recepty na medyczną marihuanę ? :PPP

Co do wpisów Punka to też to widziałem.

Mam dziwne przeczucie, że będzie jakaś akcja z dupy, skoro Punk takiego nerwa miał.

Vercyn: Dzięki za AJ i Kaitlyn :)))

Orton nie dostał recepty na medyczną marihuanę ? :PPP

Na medyczną marihuanę może by i się jakaś recepta znalazła, ale na Dianabol raczej nie - a u Ortona ponoć była i syntetyczna ganja i anaboliczne sterydy :) pewnie załatwił sobie usprawiedliwienie na maryśkę, a zapomniał o Dianabolu. Jak widać Cody i Zeke szybciej bardziej się postarali o usprawiedliwienia.

Okej, rozumiem, że te całe programy antydopingowe są WWE potrzebne by nie wypadać źle w opinii wszelakich obrońców moralności patrzących na nich przez lupę, ale cholera, nie potrafię pojąć sensu zawieszania jednego z ważniejszych kolesi - który teraz swoją drogą cholernie by się Vinniemu przydał w obliczu tylu absencji w Main Evencie - w biznesie, o którym śmiało można chyba powiedzieć, że co najmniej 90% pracujących jedzie na różnych średnio legalnych substancjach. Taki Jasiek albo Tryplak swojej muskulatury od Zozoli chyba raczej też nie dostali.

• Urządzenie:  Windows

Raz na jakiś czas trzeba ukarać kogoś bardziej znanego, żeby nie było podejrzeń, że zawieszają tylko jobberów ;)

To raz, a dwa (było w newsach), że Cena jest wielkim przeciwnikiem "nielegalnego" (a więc pozbawionego recepty lekarza) szprycowania się jakimikolwiek środkami. Oczywiście można mówić o tym różnie, niemniej z wrodzonego zaufania do ludzi wierzę, że nie jest hipokrytą i swoją muskulaturę wyrobił na tym, na co miał/ma receptę. Skoro Orton miał ponoć środek, który jest nielegalny, to niedorzeczny jest dla mnie argument, że nie powinni go zawieszać, bo dla WWE jest ważny.

To raz, a dwa (było w newsach), że Cena jest wielkim przeciwnikiem "nielegalnego" (a więc pozbawionego recepty lekarza) szprycowania się jakimikolwiek środkami. Oczywiście można mówić o tym różnie, niemniej z wrodzonego zaufania do ludzi wierzę, że nie jest hipokrytą i swoją muskulaturę wyrobił na tym, na co miał/ma receptę. Skoro Orton miał ponoć środek, który jest nielegalny, to niedorzeczny jest dla mnie argument, że nie powinni go zawieszać, bo dla WWE jest ważny.

Polityka antydopingowa to dla mnie podręcznikowy przykład strzelania sobie w stopę. Z tego co można wyczytać z różnych biografii na temat tego biznesu i różnych artykułów opisujących mniej-więcej jak on działa, to ze świecą szukać ludzi, którzy nie biorą niczego. Czy to dobrze, nie mnie oceniać, ale skoro zawieszamy jednego, to zawieszajmy wszystkich, bo w tym momencie śmieszna wydaje mi się absencja Randala podczas gdy Jasiu paraduje sobie w międzyczasie z dwa razy większą muskulaturą od niego. Osobiście naprawdę bardzo bym powątpiewał, by była ona możliwa do uzyskania tylko dzięki jego "Hustle, Loyalty, Respect". Moje wątpliwości są tym większe, że o ile się nie mylę Steiner nawet kiedyś opowiadał na jakiej zasadzie te kontrole działają (już dokładnie nie pamiętam tej historii, ale chodziło w gruncie rzeczy o to, że Vinnie chciał go posłać na jedną z nich i ten wybrnął z tego krótkim: jak ja mam iść, to niech Tryplak też pójdzie... do czego ostatecznie oczywiście nie doszło). W wrestlingu przewinęło się tylu wielkich mięśniaków (z obecnego rosteru pierwsi przychodzący mi na myśl to Mason Ryan i Sheffield), że prawdopodobnie gdyby ich dogłębnie 'prześwietlić' i dalej konsekwentnie stosować te całe Wellness Policy, to ci nigdy nie mogliby się nawet przez ring dablju przewinąć.

Spójrzmy prawdzie w oczy, połowa rosteru chodzi skoksowana. Dlatego wychodzę z założenia, że zawieszają tych co chcą, podczas gdy w federacji istnieje parę nietykalnych kur znoszących złote jaja. I biorąc to pod uwagę, wysyłanie Randala na wakacje dalej nie jest dla mnie zbyt logiczne. Jedynym powodem, tak jak maly napisał, rzeczywiście mogło być tylko "ukarzmy na pokaz jakiegoś ME", ale tak jak pisałem na początku - to przecież jawne strzelanie sobie w stopę. TNA o ile się nie mylę nie ma żadnych kontroli, ja przynajmniej o takowych nie słyszałem.

Spokojnie można wyrobić taką masę mięśniową jak Jasiek, bez użycia żadnych sterydów - trochę kreatynki, trochę białeczka, dużo czasu na siłce, odpowiedni zestaw ćwiczeń oraz dieta i tyle. W przypadku Rybacka, Ryana czy Jacksona pewnie też tak jest (mam przynajmniej taką nadzieję) - nie każdy paker musi być na sterydach.
A Tobie na kreatynie i białku udało sie tak przypakować? Obawiam się, że te kilka miesięcy na siłowni i bzdurne gazety jak SdW i KiF przewróciły Ci w głowie ;) Cena wygląda lepiej niż najlepsi naturalni kulturyści. Jeżeli, co prawie niemożliwe, wypracował to bez wbijania( a wygladal juz tak z 10 lat temu) to jest ósmym cudem świata.