Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Ważny spoiler ze Smackdown, Karta na NWO, Oficjele pod wraże

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Na ostatnim tapignu Smackodwn została dodana nowa stypulacja do jednej z walk - czytasz na własną odpowiedzialność.

- Jeśli John Cena przegra on również może stracić pracę, przypomnijmy, że takie samo zagrożenie czeka Johna Laurinaitsia w przypadku przegranej Big Showa.

Karta na No Way O...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/news-wazny-spoiler-ze-smackdown-karta-na-nwo.html

Zrobiłem dużo dla biznesu:

Udział: Youshoot Teddy Long, Youshoot Rikishi, Lapsed Fan Podcast, Wrestling Soup, konwersacje z Dejwem na twitterze... Więc się wypowiadam + jestem w stanie słuchać Russo.

• Odpowiedzi 11
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• TakerFanKrk

3

• Napoleoni

2

• sPX

1

• 8693

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   1

- Jeśli John Cena przegra on również może stracić pracę, przypomnijmy, że takie samo zagrożenie czeka Johna Laurinaitsia w przypadku przegranej Big Showa.

Jeśli John zostanie "zwolniony" to pewnie zaraz dowiemy się że federacja postanowiła ponownie zatrudnić jego kuzyna Juana Cenę i to on będzie kontynuował feud z Big Showem :twisted: A tak na poważnie mnie osobiście ta stypulacja nie rusza, mam osobiście nadzieję że nie zamierzają ponownie sięgać po postać Juana Ceny-jeśli Jasiu ma przegrać na No Way Out- bo to by było żenujące (już przełknę zwolnienie Ace'a z funkcji GM'a niż gdybym musiał znów oglądać Cenę w masce na galach mimo storylinowego zwolnienia)

To już taka tradycja, przychodzi lato, Cena musi mieć walkę o pozostanie w WWE ;d

2009 Iron Man Match z Randalem

2010 Feud z Nexusem

2011 Feud z Punkiem

2012 Feud z Big Showem...

Nic nie mam do Ceny, ale to jest właśnie to, dlaczego ludziom się nudzi, ile razy można oglądać to samo? I tak wiadomo że Cena cokolwiek się będzie działo zostanie w WWE, więc jakie to emocja ma wywrzeć? To już bym wolał walkę Vadera, bo facet ma 5 dyszek na karku, a robi lepsze show niż 2/3 obecnego rosteru.

http://boards.420chan.org/wooo/src/1339492089204.gif

Może Cena faktycznie umoczy i uda się na urlop żeby zaleczyć kontuzję z którymi ostatnimi czasy się boryka.

Było już na ten temat coś wspominane po walce z Lesnarem - choć z drugiej strony, porażka z Rock'ym, wygrana z Brockiem i znowu przegrana z największym atletą świata oraz storylineowe zwolnienie, nie wpłyną chyba dobrze na twarz federacji.

Zresztą, kto tam rozumie WWE :twisted:

Bring back Sinn Bodhi!

12349846194ddaab2b512c5.jpg

Może Cena faktycznie umoczy i uda się na urlop żeby zaleczyć kontuzję z którymi ostatnimi czasy się boryka.

Było już na ten temat coś wspominane po walce z Lesnarem - choć z drugiej strony, porażka z Rock'ym, wygrana z Brockiem i znowu przegrana z największym atletą świata oraz storylineowe zwolnienie, nie wpłyną chyba dobrze na twarz federacji.

Zresztą, kto tam rozumie WWE :twisted:

Cena pojawia się bezustannie na galach (nie licząc krótkich przerw) od czasu niespodziewanego powrotu na Royal Rumble 2008 (jeśli się nie mylę) więc faktycznie przydałaby mu się kilkumiesięczna przerwa by podleczył chłopina te wszystkie kontuzje z którymi się boryka ale niestety raczej nie ma na to szans zważywszy jak bardzo dołują ostatnio tygodniówki od WWE (zwłaszcza SmackDown na którego gale Jasiu jest przecież zapowiadany w lipcu by poprawić dołujące ratingi) więc raczej jestem zdania że Wight raczej przegra z Ceną na NWO w niedzielę bo federacja nie może sobie pozwolić na absencję jednej ze swoich największych gwiazd(no chyba że mają już jakiś pomysł jak sprawnie z tego wybrnąć- mam tylko nadzieję że nie planują powrotu Juana Ceny i rozwiążą to w jakiś oryginalny sposób)

Cena pojawia się bezustannie na galach (nie licząc krótkich przerw) od czasu niespodziewanego powrotu na Royal Rumble 2008 (jeśli się nie mylę) więc faktycznie przydałaby mu się kilkumiesięczna przerwa

A ja mam wrażenie że WWE obecnie jest w ciemnej dupie ze wszelkimi Storyline'ami.

-U Bab, miała wrócić Kharma, nie wraca bo nie ma na nią pomysłu. Dywizja Div jest przenudna, a walka Beth z Kharmą to jedyna szansa na coś konkretniejszego

-TAG Teamy, R-Truth kontuzjowany, tag team Gabriela za wiele walk za sobą nie miał, jeśli mam być szczery większej pustki nie pamiętam od dawna

-Smackdown- Sheamus pewnie jeszcze długo potrzyma pas, jest niesamowicie promowany przez WWE, za miesiąc dostanie Del Rio, potem Ortona, może Barretta.

-RAW może być ciekawsze, CM Punk może dostać Codyego, i to może być ciekawy feud.

Ogólnie obawiam się że będziemy mieli dalej feudy typu Big Show-Cena, czy Kane-Punk-Bryan, niby fajne a jednak do dupy. Podobnie jak Triple H-Lesnar, brakuje od dawna feudu z dobrym podtekstem i "jebnięciem".

A ja mam wrażenie że WWE obecnie jest w ciemnej dupie ze wszelkimi Storyline'ami.
Pełna zgoda (oprócz feudu o WWE Title pozostałe storyliny są po prostu denne i nudne) i to jest także jedna z głównych przyczyn czemu Jasiek nie zniknie z TV nawet mimo przegranej (Cena=ratingi a na ich dalsze spadki WWE pozwolić sobie nie może mimo dennych obecnie scenariuszy)

andy to musisz wiedzieć, że jak w temacie jest napisane ''ważny spoiler ze Smacka'', to i w komentarzach/ postach pod nim również jest możliwe natknięcie się na spoiler, tak jak Ty to teraz piszesz, że nadziałeś się na spoiler (Na własne życzenie). Chyba,że gdyby nie było tego nigdzie oznaczonego wcześniej, a w samym newsie napisane tylko w tagu spoiler...

Ale tutaj było tak na początku tego posta napisałem.