Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

PXW SMASH! 10.06.12

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Wszyscy ciesza sie euro a my cieszymy sie wrestlingiem

:D

(eh no dooobraaa... DO BOOOJU POLSKOOO! DO PRZODU POLSKOOO!... xD)

A teraz zapraszamy do obejrzenia kolejnej tygodniówki - PXW SMASH!

• Odpowiedzi 3
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Natan

1

• TerryShadow

1

• Patr!k

1

• obynaplus

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Nie mam żadnych uwag do waszego produktu, oprócz tego, że kamerzysta drze się sucks, to na prawdę mi przeszkadza.

Pozdrawiam.

"I hope PAC won't join WWE...Because if he does , all this moves will be replaced with stupid awkward boring WWE-style shitty moves..."

4976848584f68ae1612595.png

Dzięki takim backyardowcom z produktów WWE oglądam tylko gale PPV :)

Co daje PXW? Świetne umiejętności + brak przestojów. W WWE 3 ciosy i ktoś leży z minutę, lub dwie. Nuda. Wyleci za ring i 5 minut bez akcji itp. A na "podwórku" esencja wrestlingu i tempo, którego brakuje "profesjonalistom".

Kapitalny odcinek, żałuje że w nocy mi się nie wczytało bo kładłbym się spać w świetnym nastroju, ale za to teraz dzień będzie udany po obejrzeniu sporego kawałka rozrywki na tak wysokim poziomie ;)

Promo na starcie

Suuuuper. Dokładnie o to chodziło mi jak marudziłem w poprzednim tygodniu. Blazer z epizodu na epizod rozwala mnie coraz bardziej, gdzie ten skromny pocieszny chłopaczyna którego poznałem rok temu ukrywał takie masy potencjału? Nie mam pojęcia, ale rozkręca wszystko zarówno w ringu jak i poza nim. Promo fajne, z sensem, Terry wyszedł trochę za słodziakowo, taki Cena z PXW, ale czuje nochalem, że to przemyślany zabieg i na najbliższm dużym evencie dostaniemy jego heel turn :twisted:

Demente vs Minder

Król openerów Demente znów skutecznie zabił mój czas i przetestował kolejnego zawodnika federacji, ja się nie nudziłem a to chyba najważniejsze ;)

Kurosz vs Vandal

Całkiem dobrze w ringu Kurosz, jestem pozytywnie zaskoczony. Vandala to też chyba najlepsza walka dotychczas. Zaskakująco solidnie panowie. Oprócz tego jako tako miało to ręce i nogi, na micu znów fajnie pokazał się Mazi. Ciekawy jestem co będzie działo się z Kuroszem skoro nie będzie walczył w tagu, widzi mi się ponowne przyjęcie jego (i np. Mindera) do skejcików i zrobienie najbardziej wkurwiającej stajni na świecie :D Zobaczymy.

Blazer vs Manny

Maniek to w ringu killer, bałem się o zdrowie Matta od początku walki :D Na szczęście przeżył i pokazał się bardzo dobrze (once agaaaaaain). Obaj świetnie w ringu, Maniek stos nowych movesów które wykonuje po profesorsku, no nie ma się czego przyczepić bo ogląda się to świetnie. No może ewentualnie zabrakło Shinning Wizard od pana sędziego dla mistrza na końcu :D

Joker vs Terry

Oczy wypadły mi z orbit, skozłowały, skoczyły do kuchni po jogurt i wróciły zbłąkane. NIESAMOWITA walka, po pierwszych minutach absolutnie genialnego technicala pomyślałem sobie - cholera, to jest lepsze niż walka z EH. Do tego, żeby rzeczywiście tak było zabrakło jeszcze 10 minut walki na takim poziomie, ale trzeba przyznać, że dany wam czas zagospodarowaliście idealnie, bezbłędnie. Masa profesjonalizmu, świetne przygotowanie, ahh, no nie mogę się nachwalić. Ogromny szacunek do was panowie, jesteście absolutnie najlepszymi zawodnikami w Polsce.

Mazi vs Snake

I kolejna piękna walka, no ja nie wiem co dzisiaj wam się stało. Regularne treningi przynoszą efekty, PXW przestaje mieć słabe punkty, wszyscy spisują się świetnie. Bardzo fajnie widzieć Łodziane w tak dobrej formie, Mazi zachwyca, po niszczeniu rywali po walce chciałoby się powidzieć tylko - next PXW champ. :) Świetna robota.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Lubię to
      • 76 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 18 000 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 691 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Haha
      • 101 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
      • 9 352 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 147 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 181 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 553 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 875 odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...