Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Parę pytań, bo nie oglądałem zbyt wielu gal i pewnych spraw jeszcze nie ogarniam:

1. Kiedy będzie można obejrzeć galę Dead Or Alive 2012? Szczególnie zależy mi na starciu Ricocheta z Dragon Kidem, mimo tego że znam wynik[staram się oglądać Infinity na bieżąco, przez co zafundowałem sobie spoilera].

2. Są tu wgl jakieś większe storyline'y? I skąd wzięło się nagle tyle stajni? Oglądam jakoś od Infinity 247, na 250 na pewno były Junction Three i Blood Brothers, a teraz widzę World-1 International, Mad Blankey, Team Veteran Returns, Akatsuki, jacyś dziwni Jimmy... Jest ktoś, kto nie należy do żadnej?

3. Czy Dragon Gate i DGUSA to 2 zupełnie różne produkty?

4. Tutaj już nie do końca związane z DG. Zacząłem to oglądać, bo gdzieś wyczytałęm, że są tu świetni HF(na pewno zgodzę się co do dwójki z 1 pytania, do tego może jeszcze PACa zapamiętałem). Jednak samych ich walk nie ma tak dużo, jak myślałem. Są jakieś godne polecenia fedki, gdzie stawia się głównie na highflying?

...bo jeden Straight Edge na forum to zdecydowanie za mało.

Typer WWE 2018 - 3 miejsce

Typer NXT 2018 - 1 miejsce

105504318959183a35d96e9.jpg

https://forum.wrestling.pl/topic/30175-dragon-gate/

• Odpowiedzi 1
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Euz

1

• aRo

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

• Euz

Euz 1 odpowiedź

• aRo

aRo 1 odpowiedź

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

. Kiedy będzie można obejrzeć galę Dead Or Alive 2012? Szczególnie zależy mi na starciu Ricocheta z Dragon Kidem, mimo tego że znam wynik[staram się oglądać Infinity na bieżąco, przez co zafundowałem sobie spoilera].

Jak gala będzie emitowana w TV/Zostanie wrzucana przez japońskich riperów.

2. Są tu wgl jakieś większe storyline'y? I skąd wzięło się nagle tyle stajni? Oglądam jakoś od Infinity 247, na 250 na pewno były Junction Three i Blood Brothers, a teraz widzę World-1 International, Mad Blankey, Team Veteran Returns, Akatsuki, jacyś dziwni Jimmy... Jest ktoś, kto nie należy do żadnej?

Mam duże zaległości, ale w Dragon Gate to żadna nowość, że każdy wrestler jest członkiem jakiejś stajni, często następują rozłamy, a wrestlerzy zmieniają barwy.

3. Czy Dragon Gate i DGUSA to 2 zupełnie różne produkty?

Tak. DGUSA to amerykańskie indy.

4. Tutaj już nie do końca związane z DG. Zacząłem to oglądać, bo gdzieś wyczytałęm, że są tu świetni HF(na pewno zgodzę się co do dwójki z 1 pytania, do tego może jeszcze PACa zapamiętałem). Jednak samych ich walk nie ma tak dużo, jak myślałem. Są jakieś godne polecenia fedki, gdzie stawia się głównie na highflying?

Michinoku Pro - 1 wrestler heavyweight i 2 pomiędzy, na cały roster highflyierów.

Osaka Pro - zdecydowana większość karty to high-flying, niestety w wielu przypadkach tzw. comedy wrestling.

CMLL - nie wiem jak w tej legendarnej meksykańskiej promocji sprawa wygląda teraz, ale wierze, że ciągle nawet heavyweighterzy walczą tam w stylu typowo spotowym.

14078636424fdfa1a4c8062.jpg

https://forum.wrestling.pl/topic/30175-dragon-gate/#findComment-289665