Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Powrót Undertakera, niskie ratingi Punka, Nash chce walczyć

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Tysięczny odcinek Raw SuperShow, który odbędzie się 23 lipca w USA Network - jak już wspominaliśmy - ma trwać trzy godziny i będzie przy nim pracować więcej osób niż przy normalnym programie. Do wykorzystania ma być cały roster. Niewykluczone też, że zobaczymy nowe twarze. Oficjele mają jednak największą nadzieję, że n...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/news-powrot-undertakera-niskie-ratingi-punka-nash.html
https://forum.wrestling.pl/topic/30131-powr%C3%B3t-undertakera-niskie-ratingi-punka-nash-chce-walczy%C4%87/

• Odpowiedzi 13
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Ghostwriter

3

• DaanQ

2

• maly619

1

• maciejex

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Fajnie by byĹo gdyby Undertaker pojawiĹ siÄ na 1000-cznym Raw.WkoĹcu 20-0 robi za siebie i gdyby Undertaker siÄ nie pojawiĹ go by mi najbardziej brakowaĹo na 1000-cznym Raw. :)

Co do Vince'a to chciaĹbym by zwolnili Johnny'ego , nie chodzi o to , Ĺźe jest Heel'em i go nie lubie tylko poprostu jest najgorszym GM'em w Historii Raw.

Kevin vs. Cena na WM ? A ja sĹyszaĹem , Ĺźe Kevin chciaĹ gdzieĹ w Styczniu wrĂłcic do TNA :?

Taa , Punk traci ratingi ? MoĹźe i jako Face jest nudniejszy niĹź jako Heel ale ja WWE jeszcze oglÄdam dla niego , gdyby odszedĹ juĹź dawno bym nie oglÄdaĹ WWE wiÄc nie rozumiem ludzi ktĂłrzy mĂłwiÄ , Ĺźe Punk traci ratingi do tego Punk jest jednym z najlepszych wrestlerĂłw na majku a w ringu potrafi tyle co na majku wiÄc duĹźo.

Triple H na SD ? Co on ma do Drew'a , Ĺźe mu Pedigree wykonaĹ ?

A tak to z wynikĂłw na SD siÄ ciesze , tylko te 2 squashe:/

Mistrz WWE pełni podobną funkcję do trenera drużyny piłkarskiej, tzn. jeśli coś nie idzie, to w pierwszej kolejności jest na niego :) Ale nie ma co się oszukiwać - na pewno jest jakiś związek między twarzą federacji a ratingami, choć na pewno nie tak duży, jak niektórzy chcieliby myśleć. Powód takiego myślenia jest prosty: łatwiej zmienić mistrza niż wymyślić 3-4 ciekawe storyline'y, które przykułyby ludzi do telewizorów. Punk nie powinien jednak czuć kompleksów, bo listę świetnych wrestlerów, którzy nie byli wielkimi drawami otwierają Bret Hart i HBK. Trzeba też pamiętać o tym, że zainteresowanie wrestlingiem (nie WWE, nie TNA, po prostu wrestlingiem) systematycznie maleje i wkrótce ratingi Raw prawdopodobnie będą osiągały takie rozmiary jak za czasów Yokozuny.

• Urządzenie:  Windows

Wiadomo, że łatwej zwalić na mistrza. Pamiętajmy jednak co dzieje się z Punkiem. Mistrzem może i jest, ale czy możemy powiedzieć, że jest twarzą federacji? Czy występuje w najważniejszych storylinach federacji? Nie. Tutaj winą jest po prostu znudzenie produktem i brak ciekawych pomysłów.

Uwaga spoilery z SD!

Triple H na SD ? Co on ma do Drew'a , że mu Pedigree wykonał ?

A tak to z wyników na SD się ciesze , tylko te 2 squashe:/

Później doczytałem, że Hunter zapodał swojego finishera już po zejściu SD z anteny. A chodziło o to że Drew zaczął pyszczyć, żeby wyszedł któryś z oficjeli WWE i wytłumaczył mu, dlaczego nie jest on w main evencie SD. No i wyszedł HHH i mu wytłumaczył. ;)

Przy okazji: był też dark main event, w którym Rudy obronił WHC w walce z Kane'm. WWE Hall of Famer Arn Anderson pojawił się w koszulce sędziego i robił za guest enforcera.

Kiedy Triple H wychodzi by wykonać komuś Pedigree, to wiedz, że coś się dzieje :)

Jak to przeczytałem, to mi się Miz przypomniał. Ten segment to już klasyka i osoba która dostaje Pedigree szybko nie wychodzi z jobberlandii... A szkoda, bo lubię Drew :/

Powrót Brocka Lesnara nie wstrząsnął mną tak jak innymi, którzy także markują powracającym gwiazdom. Również nie bardzo czekam na zapowiedzenie jego walki na WM XXIX.

Cóż, trafna odpowiedź Punka. Poza tym to jeśli na kogoś mają być zwalane ratingi to na Cene. Przecież widać, że to on uczestniczy w najważniejszych storyline'ach, dostaje najwięcej czasu i main eventuje ppv. Najgorzej, że przez to run CMa jest strasznie bezbarwny i monotonny. Pewnie WWE wciąż nie jest do niego przekonane.

Tylko problem polega na tym, że jak Cena ma tytuł, to ratingi są na - w porównaniu z obecnymi - wysokim poziomie, więc nie bardzo mogą na Jasia zrzucić winę. Zapewne Punk będzie przepraszał za te słowa już wkrótce (tak, jak było z "you have a vagina"), bo z jednej strony ma rację (w końcu fanów powinno interesować show, nie rating TV, bo to chyba nie ich problem), ale z drugiej rozumiem też rozgoryczenie fanów, gdyż obecny produkt WWE jest po prostu słaby - nie ma nic specjalnego do zaoferowania, więc logiczne, że szuka się jakichś przyczyn obecnego stanu rzeczy. Sam mam wrażenie (...nadzieję), że to coroczna cisza przed burzą, kiedy dostajemy nudny okres pomiędzy majem a czerwcem, by później nastąpił jakiś boom, tak, jak było dwa ostatnie lata z rzędu (Punk, Nexus...).

Uwaga spoilery z SD!

Triple H na SD ? Co on ma do Drew'a , Ĺźe mu Pedigree wykonaĹ ?

A tak to z wynikĂłw na SD siÄ ciesze , tylko te 2 squashe:/

Później doczytaĹem, Ĺźe Hunter zapodaĹ swojego finishera juĹź po zejĹciu SD z anteny. A chodziĹo o to Ĺźe Drew zaczÄĹ pyszczyÄ, Ĺźeby wyszedĹ ktĂłryĹ z oficjeli WWE i wytĹumaczyĹ mu, dlaczego nie jest on w main evencie SD. No i wyszedĹ HHH i mu wytĹumaczyĹ. ;)

Przy okazji: byĹ teĹź dark main event, w ktĂłrym Rudy obroniĹ WHC w walce z Kane'm. WWE Hall of Famer Arn Anderson pojawiĹ siÄ w koszulce sÄdziego i robiĹ za guest enforcera.

To ja jeszcze dodam , Ĺźe Christian wytĹumaczyĹ czemu przeszedĹ Face Turn. A mianowicie powiedziaĹ , Ĺźe podczas wprowadzania do HoF Edge'a zrozumiaĹ , Ĺźe Ĺşle robiĹ i chciaĹ zostac zapamiÄtany jako wojownik a nie goĹc ktĂłry krzyczy "one more match". Powiem tak ciesze siÄ , Ĺźe Christian dostaĹ wkoĹcu mikrofon i wytĹumaczyĹ powĂłd Face Turn'u :)

Autorze niusu, mógłbyś podać linka do wpisu Punka, w którym pisze do kogoś, żeby "ssał fiuta"? Subskrybuję wpisy Punka i czegoś takiego nie było, chyba że mówisz o tym wpisie:

“@Amuroraymark2: @CMPunk Killing ratings since TLC.Worst ratings from the champ since shawn Micheals.” That Micheals guy sure did suck!

Ale w takim razie proponowałbym podszkolić angielski, żeby zrozumieć, o co chodzi. Chyba, że mówisz o innym wpisie, wtedy zwracam honor (i czekam na linka do wpisu)

sdfjalun - masz całkowitą rację. Mój błąd. Przepraszam.