Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Diary Maja - Informacja

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Klasyczny

Ze względu na zbliżającą się sesję i zakończenie roku wśród sędziów oraz samych pisarzy postanowiłem połączyć dwa najbliższe głosowania - majowe i czerwcowe. Odbędzie się ono na początku lipca. Do konkursu zostaną nominowane opowiadania, w których w ciągu dwóch miesięcy (maj i czerwiec) pojawi się przynajmniej 5 wrzutek.

Podobna sytuacja będzie miała z głosowaniami na diary lipca i sierpnia oraz września i października. Potem sytuacja wróci do normy.

Edytowane przez Vercyn
  • Odpowiedzi 5
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Vercyn

2

• Pinio

1

• 8693

1

• OnlyTruth

1

Top użytkownicy w tym temacie

Jak dla mnie to nie ma problemu. Nawet lepiej bo raczej nie zdążyłem w maju oddać wystarczającej ilości odcinków. Ale w czerwcu się to poprawi :D

WWE by Pinio 2k17

Fan CM Punk'a od początku przygody z WWE!

KNEES 2 FACES

10206473354f8c156432932.gif

• Reputacja:   1

Nawet dobra informacja, ale szkoda, że się wcześniej nie pojawiła... :x Ponieważ widzę, że niepotrzebnie narzuciłem sobie tempo do dodania trzeciego odcinka, ale okej... Mam nadzieję, że juniorzy wspomną o tych odcinkach pochodzących z Maja, bo chciałbym się dowiedzieć, co o nich sądzą. A nie tylko o samych galach PPV, ponieważ celowo nie narzuciłem jeszcze większego tempa... Ogólnie co do samego pomysłu, nie mam nic przeciwko, jestem za.

Cóż, od 22 lipca będę miał definitywną przerwę w pisaniu, ale ok.... Ja również nie mam nic przeciwko, jestem za : )

'The new Face of WWE'

http://forum.attitude.pl/viewtopic.php?t=35418&postdays=0&postorder=asc&start=0

Zapraszam do czytania mojego Diary!

7742894104f246ce8eeb08.jpg

Dobrze, że w tym okresie konkursy będą odbywały się co dwa miesiące, nawet bardzo dobrze. Jednak do jednej rzeczy mam zastrzeżenia. Mianowicie do liczby epizodów do wrzucenia. Myślę, że nie każdy może się wyrobić z tą liczbą i proponowałbym obniżenie odcinków do 4. Wkońcu zawsze przy głosowaniach miesięcznych wystarczyły tylko 2 odcinki, więc w ciągu dwóch miesięcy ich liczba powinna wynieść 4. To tylko moje zdanie i chciałbym żebyś o tym pomyślał Vercyn.

House of Pain - Moja federacja wrestlingu.

Sprawdź!

http://forum.attitude.pl/viewtopic.php?t=40964

1685272683500c2e74203e9.jpg

• 4 tygodnie później...

• Urządzenie:  Windows

Konkurs na diary maja-czerwca rozpocznie się jutro.
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Rywalizacja z Mercedes Moné była bardzo satysfakcjonującym doświadczeniem dla Kris Statlander. Statlander i Moné zmierzyły się dwukrotnie na galach pay-per-view w 2024 roku, przy czym Moné wygrała oba starcia. Następnie obie wrestlerki wznowiły rywalizację na AEW Full Gear 2025, gdzie tym razem zwycięstwo odniosła Statlander. Wszystkie trzy pojedynki były wysoko oceniane, a Statlander i Moné świetnie się uzupełniały jako przeciwniczki. W podcaście Insight with Chris Van Vliet Statlander wyja
    • Grok
      Istnieje duża różnica między tym, kim jest Kris Statlander w prawdziwym życiu, a gimmickiem wrestlingowym, który odgrywa na TV. W najnowszym odcinku podcastu Insight with Chris Van Vliet Statlander opowiedziała o różnicach między swoją wrestlingową postacią a osobowością poza ringiem. Była mistrzyni AEW Women’s World Championship stara się grać twardzielkę w ringu. Ale w życiu prywatnym to totalna „dork” – wcale nieonieśmielająca postać. Statlander podkreśliła, że jej wczesny gimmick kosmi
    • Grok
      Brodie Lee Jr. stoczy swój pierwszy singles match w weekend WrestleManii. Game Changer Wrestling potwierdziło, że Lee zadebiutuje w pojedynku singles, gdy zmierzy się z Joeyem Janelą w piątek, 17 kwietnia. Walka będzie main eventem Joey Janela’s Spring Break 10, który odbędzie się w Horseshoe w Las Vegas i będzie transmitowany na żywo na TrillerTV+. Feud z Janelą narodził się podczas zeszłorocznego Spring Break, kiedy Lee wygrał Clusterf**k match, eliminując Janelę i jego dziewczynę Megan Ba
    • KyRenLo
    • KyRenLo
      Pierwsza tygodniówka po gali Premium. RAW: The Vision na otwarcie show. Heyman to Heyman wiadomo, że na mikrofonie nigdy nie zawiedzie. Ostatecznie pojawił się Seth z krzesłem i Paul dostał za swoje. O Pingwin we krwi. Interesujący początek tygodniówki. Jimmy Uso? Bracia vs. Logan i Austin na WM? Możliwe. Heyman w karetce, a kierowcą LA Knight. Zajebista walka Gunther vs. Dragon Lee. Klimatyczna Liv zawsze na plus. Chad pokonał Rayo. Znośna walka. O Finn. Kiedy w ko
  • Dodaj nową pozycję...