Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

PXW SMASH! 03.06.12

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Zapraszamy do oglądania drugiej już w tym sezonie wydanej tygodniówki - SMASH!

• Odpowiedzi 1
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Natan

1

• TerryShadow

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Kolejny SMASH (lub raczej Total Nonstop BlackJoker :D) to chyba najfajniejszy produkt jaki dostaliśmy od was póki co tym sezonie. Przynajmniej jeśli chodzi o aspekt stricte wrestlingowy, bo do prom idzie się uczepić.

Promo z Mańkiem, Sirreksem i Krychą

Nie wiem czy gadka o finisherach i tym kto i ile komu zrobił nie jest czasem srogim łamaniem kayfabe'u, ale już na pewno nie jest dobrym argumentem do żądania rewanżu (co spointował idealnie prawdopodobnie Mazi 'i chuj' :twisted:). Sirreks wypadł w tym promie dużo słabiej od kolegów, ale to kwestia pracy lub lepszego poinstruowania 'o czym gadamy' przed wejściem i wszystko będzie logiczniejsze i mniej rażące po oczach. To co uratowało segment i cieszy najbardziej to oczywiście powrót Slate'a. Już po RR pomyślałem sobie, że macie super ekipę, świetnych zawodników, ale jakby doszedł do tego jeszcze Slate i Nightmare w formie to wasz produkt byłby już na prawdę niemal idealny. I część moich marzeń się znowu spełnia, super zaskoczenie, Piotrek miło Cię znowu widzieć ;)

Kurosh vs Demente

Dwie bardzo charakterystyczne postacie, co tu więcej mówić. Para na opener dobra.

Promo Shadowa i BJ

Krótkie i monotonne, w dzisiejszych promach zabrakło jakoś tej świeżości z pierwszego SMASHa, wróciliście do tego do czego przyzwyczailiście nas w poprzednim sezonie. Mam nadzieję, że to wypadek przy pracy, a w przyszłości będzie dłuuuużej i spokojniej :D

Sirreks vs Slate

Cieszy to, że Slate po powrocie jest w formie. Ni cholery nie cieszy to, że wybija Shinning Wizard i że Sirreks dostaje wpierdziel po raz nty w tym sezonie tym bardziej, że w ringu jest na prawdę świetny. Mam nadzieję, że to element długofalowej wizji (i to lepszej niż ciągle szmacenie Joe w TNA ;D) Sama walka bardzo solidna pod względem technicznym, oglądało się dobrze.

Snake vs Blazer vs BJ(kurna, znowu on!? :D)

Nie wiem co wy sypiecie do herbatki Mattowi przed galą ale jest tak niesamowicie charyzmatyczny, że kroki przed 3 elbowem robiłem dzisiaj razem z nim, a po zwycięstwie cieszyłem się jak dziecko :D Do charyzmy dochodzi całkiem dobry ring skill i chłop jest w chwili obecnej zawodnikiem kompletnym. Fajnie, że wygrał, bo Joker nic na tym nie traci a Grzyba to trochę w hierarchii wywinduje, bardzo fajna walka. Poza tym BJ w ringu znakomity i jeśli chodzi o profesjonalizm to już spokojnie dorównał Tomkowi.

Shedo vs Mazi

I tu też lider się podłożył? Bardzo mądrze panowie, dwóch czołowych zawodników sporo w tej tygodniówce pomogło dwóm najlepiej rozwijającym się zawodnikom, czego chcieć więcej. Walka na dobrym poziomie, cieszy to, że Terry mimo już ogromnego skilla wciąż próbuje nowych movesów i w ringu ogląda się go znakomicie.

Bardzo równa i dobra gala panowie, wiecej luzu i myślenia (tak, jednocześnie :twisted:) przy promach a będzie fantastycznie.