Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

HERE COMES THE REAL PAIN

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Yo! Chciałbym poruszyc sprawe nowego Smackdowna na PS2 . Mianoaiwcie chodzi mi o to że prawie wszyscy jarają sie tą grą nie widząc zadnych wad , a wedlug mnie jest pare o ktorych tu napisze.ACHA chcialbym nadmienic ze pomimo tych wad kocham ta gre z calych sił i specjalnie jechalem z Poznania do Frankfurtu nad Odrą aby ja miec , wiec zeby nie bylo.... Po pierwsze wydaje mi sie ze zostal totalnie zjebany system rzutów tagowych ale nie tych w naroznkiu tylko tych co sa gdzy jeden zawodnik trzyma drugiego. Wiele razy mialem tak ze moj partner trzymal przeciwnkia i ja podchodzilem zeby zrobic mu rzut tagowy moj , jebniety zawodnik łapal mojego partnera zamiast przeciwnika , w Shut Your Mouth było to zrobione o wiele intuicyjnie i sprawniej . Po drugie wydaje mi sie ze brak komentatorów tez jest do bani , wiem ze w porzednich czesciach ssali pały ale przynajmniej byli .Po trzecie nie wiem jak wam ale wedlug mnie ten system submisonów jest troche skurwiony , nie wiem jakim trzeba byc wymiatakiem zeby zmusic konsole do podania sie na najwyzszy poziomie , oczywiscie samemu klepiac w klawisze , a nie grajac w tagu , i sobie przełaczajac zawodnika tak zeby ten co robi chwyt , byl na ta chwiel sterowany przez konsole .Tyle moich odczuc . Czekam za jakas odezwa bo z tego co widze wielu z was gra ta giere. WOOOOOOOOOOOOO
  • Odpowiedzi 6
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• fr3d

1

• Rabol

1

• Wee Man

1

• Itchy

1

Top użytkownicy w tym temacie

Smackdown5 jest teraz NAJLEPSZYM dostępnym wrestlingiem. Co z tego, że Raw2 ma lepsza grafikę. Smackdown5 jest jkawałkiem dobrej roboty!

Co nie zmienia faktu, że ja osobiście bardzo czekam na wersje PC Raw2.

Quoth the Dr.Qźniak - Nevermore

690213987405c64f51adc3.jpg

• Urządzenie:  Android
  • Styl:  Jasny

Hmmm co tu powiedziec :? Z punktem 1 sie zgodze. Co do 2 to zalezy od punktu widzenia mi w sumie pasuje ze nie ma komentatorow bo w poprzednich czesciach dostawalem kurwicy maxymalnej ich slyszac :D aha jeszcze submissiony dla mnie sa wporzo (choc moga byc bardziej dopracowane) a zeby wygrac z kompem na najwyzszym stopniu trzeba cierpliwosci albo najebiscie szybkiej lapy :mrgreen:

Niektórzy mówią, że jestem leniwy, inni, że po prostu jestem sobą,

Niektórzy mówią, że jestem szalony i chyba zawsze taki będę.

10705701947791dc706fc5.jpg

No dobra...spoko...chciałem zauważyć jeszcze jedną sympatyczną opcję...jest możliwość uwolnienia się z finishera nie tracąc Smacka, oraz to, że wrestler może mieć nawet 4 finishery...2 swoje i 2 przeciwnika:P

-=Xcez Warszawa=-

=Chris Benoit Rulez=

I wszystko jasne:)

1556177845400abf2204e34.jpg

• 2 tygodnie później...

SD ma wiele drobnych wad, ale liczba zalet sprawia ze sa one prawie niewidoczne i nie przeszkadzaja w grze. W RAW 2 grafika moze technicznie jest 'lepsza', ale wrestlerzy wygladaja jak drewniane figurki (i takie tez wydaja odglosy).. a to ssie ;P

4302049614329261d90190.jpg

• 4 miesiące temu...

Tak. Smackdown! 5 absolutnie NIE jest grą idealną, ale jest grą baaardzo dobrą, zwłaszcza dla nas :). Komentarz mógłby być, nawet bardzo by się grze przydał. Najlepiej jak by to był King i J.R. System walki jest fajny, tylko sędzia strasznie wolno liczy. Ale gra podobno idzie w kierunku realizmu, więc to się pewnie poprawi. Cholernie podnieca mnie, że będzie tryb On-line. Fajne by były gale. Wyobraźcie sobie zajmowanie swoją postacią miejsca na widowni, albo walki na ringu, gdy inni wstają z miejscy, przy twoim wspaniałym Piledriverze :)... kurna, rozmarzyłem się :]

72206429447c1f28e68cff.gif

• 4 miesiące temu...

SD:HCTP jest grą świetną,SD vs. RAW będzie grą idealną...mam nadzieję się o tym przekonać jush za kilka dni (thx to Tap-Chan)

Sprzedaję CD z wrestlingiem i autografy wrestlerów... kontakt: gg 4358363 mail weemanowski@gmail.com

http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=3417898 -> Kup coś :)

11099216134562f5382d0da.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Najnowsze posty

• Attitude
      Nazwa gali: Stardom Goddesses Of Stardom Tag League 2025 - Dzień 9 Data: 24.11.2025 Federacja: World Wonder Ring Stardom Typ: Event Lokalizacja: Iwaki, Fukushima, Japan Arena: Iwaki City Gymnasium Publiczność: 437 Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Kobiecy Pro Wrestling - dyskusje
    • Attitude
      Nazwa gali: Marigold True Victory - Dzień 3 Data: 24.11.2025 Federacja: Dream Star Fighting Marigold Typ: Online Stream Lokalizacja: Kazuno, Akita, Japan Arena: Memorial Sports Center Format: Taped Data emisji: 27.11.2025 Platforma: Wrestle Universe Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Kobiecy Pro Wrestling - dyskusje
    • Giero
      Za nami kolejny, ostatni przed Survivor Series 2025 odcinek WWE Monday Night Raw. Przedstawiamy podsumowanie najważniejszych wydarzeń z tego show. Zgodnie z zapowiedziami, Raw otworzył Roman Reigns. Dość szybko przerwał mu… WWE Champion Cody Rhodes. Cody przypomniał, że Roman poprzednim razem wywiązał mu się z danego słowa. Chciał wiedzieć, by ponownie tak będzie. I jaki cel ma Roman w związku z nadchodzącym WarGames. Reigns odpowiedział, iż on i Cody nie lubią się. Nawet zbytnio się nie znają
    • IIL
      Kusi, aby finałem była walka Okada vs Takeshita. Kazu jest mocarnie bookowany i byłby to bardzo emocjonujący finał ze względu na to, że Takeshita jest mistrzem IWGP i wygrał tegoroczny G1 Climax. Jon Moxley ostatnio poddaje grubsze walki przez submission i jemu taka wygrana by się teoretycznie przydała, ale jego wizerunek jest już oczywiście zabudowany na maxa i może to też uwalić. Hajp na Darby Allina po powrocie nieco przygasł, także jemu wygrana w turnieju i zdobycie mistrzostwa Con
    • Grins
      Coś czuje że Kyle O'reilly miał być zwycięzcą tego turnieju, na chwilę obecną to największe szansę mają PAC, Darby, Moxley, Fletcher ale po ostatnim zwycięstwie bym widział właśnie PAC'a we finale no i Darby'ego któryś z nich mógłby zdobyc mistrzostwo. 
  • Dodaj nową pozycję...