Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Wrestler Miesiąca - maj 2012

Wrestlerem Miesiąca powinien/powinna zostać  

154 użytkowników zagłosowało

1. 1. Wrestlerem Miesiąca powinien/powinna zostać

• Big Show (WWE RAW)
      21
    • CM Punk (WWE RAW)
      18
    • Christian (WWE SmackDown!)
      43
    • Ryback (WWE SmackDown!)
      9
    • Bobby Roode (Impact Wrestling)
      60
    • Christoper Daniels/Kazarian (Impact Wrestling)
      3

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Głos na Roode'a. W końcu ileż można do znudzenia głosować na Punka. No i w końcu Bobby trzyma najdłużej pas TNA, więc trzeba to wziąć pod uwagę i uznać za nie lada wyczyn.

1047920915357ecfbacc6b.jpg

• Odpowiedzi 39
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Vercyn

3

• 8693

3

• Napoleoni

3

• -Raven-

2

Top użytkownicy w tym temacie

W tym miesiącu trudno będzie mi coś wybrać, bo nie oglądam TNA, a kandydatury z WWE jakoś mnie nie przekonują. Big Show niby przeszedł ten heel turn i próbują zrobić z niego niszczyciela, ale w takiej roli o wiele lepiej spisywali się niedawno Lesnar czy też Henry w zeszłym roku. CM Punk dalej trzyma swój poziom, ale w tym miesiącu jakoś nie zrobił nic co stawiałoby go na pozycji wrestlera miesiąca. Chociaż wygrał z Bryanem na Over The Limit, ale mentalnie zwyciężył Bryan, bo w końcu Punk odklepał. Do tego jeszcze często na tygodniówkach dostawał czy to od Bryana czy też Kane'a. Dalej mamy Christiana, ale jego powrót w ogóle mnie nie przekonuje. Wrócił zdobył pas, ale nawet nie powiedział dlaczego stał się nagle dobry. Wystarczyłoby dać mu krótki speech, że podczas kontuzji wszystko przemyślał i już nie chce być pizdą, która prosi o kolejne walki o pas i wywalczy pas tylko dzięki własnym umiejętnością, ale niestety WWE woli tracić czas na tygodniówkach i PPV na głupie squashe. Pozostał mi już tylko Ryback, na którego dość niechętnie, ale oddam głos. Widać, że fani reagują na niego dobrze (chanty Goldberg). Dodatkowo jego move set prezentuje się dobrze i czekam, aż stoczy jakąś dłuższą walkę. Według mnie ma potencjał, aby w przyszłości stać się takim upper midem lub nawet ME. Na pewno nie byłby słabszy od naszego Rudego mistrza. Szkoda, że w tym miesiącu nominacji nie dostali Daniel Bryan, Kane lub Sandow, bo według mnie właśnie ktoś z tej 3 zasługuje na miano wrestlera miesiąca.

Jak widzę głosy lecą głównie na Bobbyego, z czego jestem zadowolony i dziękuje ;) Dlaczego jestem zadowolony? Ano dlatego że facet jest mistrzem organizacji która mimo wszystko stoi na 2 miejscu w światowym wrestlingu. Ma jakiś styl, można się do niego przyczepiać, ale wytrwale w nim trwa, w micu robi postępy. Należy mu się nagroda, chociażby za to że w poprzednich miesiącach był pomijany. Z całym szacunkiem ale w WWE mamy sezon ogórkowy, nudy jak cholera, do MiTB czy SS nie spodziewam się niczego dobrego. Liczyłem że to będzie czas na push dla Coddyego, Dolpha etc a dostajemy jako main eventera Big Showa... Bitch please, nic do niego nie mam, ale ile można odgrzewać tego samego kotleta. To już doprawy wolę żeby Miz wrócił do łask jako heel, a nie Największego Atlete Świata, który ryczy bo delikatnie trącił AJ, a teraz robi za bestie rozpieprzającą roster. I najsmutniejsze, No Way Out miało być hołdem dla starych czasów, może nawet pare walk extreme. Będzie main event Big Show-Cena...

http://i1.kwejk.pl/site_media/obrazki/2012/05/8289665012101ca4bbf2e5f93fa72812.gif?1337957314

Oczywiście Bobby Roode! Głos na niego nie tylko ze względu na TNA's longest reigning World Champion, chociaż to przede wszystkim ale kiedy ostatni raz ktoś poza WWE był wrestlerem miesiąca ? Chyba było to bardzo dawno temu :)

Nic dodać nic ująć.

3mam kciuki aby wygrał Bobby

Nie bierz życia za poważnie,

Bo i tak trafisz do piachu.

1240828704e1eb65585182.jpg

• Urządzenie:  Windows

Wrestlerem Maja 2012 został

Longest Reigning TNA Heavyweight Champion of the World

Bobby Roode

(60 głosów na 154 oddanych)

http://oi50.tinypic.com/122jcqe.jpg

Kolejne miejsca zajęli

Christian - 43 głosy

Big Show - 21 głosów

CM Punk - 18 głosów

Ryback - 9 głosów

Christopher Daniels/Kazarian - 3 głosy

Po prawie dwóch latach Wrestlerem Miesiąca został zawodnik federacji TNA. Ostatnim razem - w sierpniu 2010 roku - byli to Chris Sabin i Alex Shelley (Motor City Machine Guns)

• Reputacja:   1

Dziwię się, że ankieta tak szybko dobiegła końca, bo zawsze ona trwała chyba tydzień, a nie 3 dni... I od razu po jej zakończeniu zostało wrzucone zdjęcie Wrestlera Miesiąca. Mimo to, ja jestem z tego bardzo zadowolony, że w końcu udało się wygrać ten nasz, forumowy tytuł wrestlerowi z TNA. Od dłuższego czasu oddawałem swoje głosy na zawodników z tej federacji (wyjątki to dwa wcześniejsze głosowania), w tym nawet i na Shelley'a, który zaskoczył mnie swoim promem i tylko dla tego oddałem na niego kiedyś swój głos... A teraz, gdy chyba drugi raz z rzędu nie oddałem głosu na żadnego zawodnika z TNA, ponieważ nie chciałem, aby pojawiła się podobna sytuacja jak z The Rockiem oddałem swój głos na Christiana... Ale to właśnie na ten tytuł zasłużył sobie tylko i wyłącznie Bobby Roode. Jestem zadowolony.

Brawo! Może to i lepiej, że ankieta zakończyła się przed czasem, bo fanboye WWE nie patrząc na opinie innych dawaliby głosy na kogokolwiek kto im do gustu przypadł z WWE. Tytuł zasłużony i w końcu po prawie 2 latach ktoś z TNA wygrał w głosowaniu.
BOBBY ROODE - LONGEST REIGNING TNA WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPION

17298674fa58df4e3b7a.jpg

W sumie to gdyby produkt WWE obecnie (pogrubione, żeby jakiś fanboy się nie rzucił) nie był tak denny, to wygrana Roode'a byłaby mało prawdopodobna. Ale dobre i to. :D

• Urządzenie:  Windows

Dziwię się, że ankieta tak szybko dobiegła końca, bo zawsze ona trwała chyba tydzień, a nie 3 dni... I od razu po jej zakończeniu zostało wrzucone zdjęcie Wrestlera Miesiąca.

Nie wiem skąd wziął Ci się tydzień - trwa 3-4 dni, a ja dopiero po tygodniu przypominam sobie, że już się zakończyła i wrzucam wynik do tematu :) Nie ma tutaj żadnej teorii spiskowej, której się doszukujesz. Różnica między głosami Roode'a a Christiana nie jest miażdżąca, ale także nie jest na tyle mała, że jeden czy dwa dni by coś zmieniły.

No ładnie. Zawsze gdy Roode jest nominowany głosuję na niego a teraz gdy oddałem głos na Captaina Charisme wygrał Roode :P

Lecz zaklinam - niech żywi nie tracą nadziei

I przed narodem niosą oświaty kaganiec;

A kiedy trzeba, na śmierć idą po kolei,

Jak kamienie przez Boga rzucone na szaniec!...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Jeffrey Nero
      Ash by Elegance też jednak nie skończyła kariery od początku to było podejrzane żadnych przecieków co jej było.
    • MattDevitto
      Kompletnie mnie te RR nie interesuje, ale będę musiał rzucić okiem na walkę Stylesa to też przy okazji zobaczę pewnie oba RR matche. Nie przekonują mnie jednak te zapowiedzi i obiecanki za pięć dwunasta
    • Attitude
      Nazwa gali: NJPW Road To The New Beginning 2026 - Dzień 3 Data: 28.01.2026 Federacja: New Japan Pro Wrestling Typ: Event Lokalizacja: Tsugaru, Aomori, Japan Arena: Ito Mining Arena Tsugaru Publiczność: 987 Karta: Wyniki: Powiązane tematy: New Japan Pro Wrestling - dyskusja ogólna
    • GGGGG9707
      Tak też mi niespodzianki, Belair, AJ Lee, Lesnar, LA Knight, Dom, pewnie ten nowy arab saudyjski którego wzięli.  Ja zawsze na Royal Rumble przyjmuję sobie że chcę co najmniej jedną niespodziankę ale taką której się nie spodziewam. Te wymienione się nie liczą bo i tak prawie pewne że będą i to żadna niespodzianka. Choćby to był nie wiem Hornswoggle to i tak dam na plus bo będę zdziwiony a o to chodzi w Royal Rumble. Chyba na 60 wrestlerów da się zarezerwować 1 miejsce dla kogoś kogo si
    • MattDevitto
      Myślałem, że ona skończyła z wrs
  • Dodaj nową pozycję...