Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Wrestler Miesiąca - maj 2012

Wrestlerem Miesiąca powinien/powinna zostać  

154 użytkowników zagłosowało

1. 1. Wrestlerem Miesiąca powinien/powinna zostać

• Big Show (WWE RAW)
      21
    • CM Punk (WWE RAW)
      18
    • Christian (WWE SmackDown!)
      43
    • Ryback (WWE SmackDown!)
      9
    • Bobby Roode (Impact Wrestling)
      60
    • Christoper Daniels/Kazarian (Impact Wrestling)
      3

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Dla mnie brak Sheamusa wśród nominowanych to nie śmieszny żart. Rozumiem, można go nie lubić. Ale koleś to mistrz wagi ciężkiej. Wygrał na Wrestlemanii w 18 sekund, a na OtL obronił pas w Fatal 4 Way Matchu a on dalej nie jest nominowany... Zamiast niego z SD dano Christiana który w zasadzie wrócił w Pre Show, zdobył nic nie warty pas i nie dał żadnego proma, a także Rybacka który jedyne co robi to składa jobber'ów...

Z braku laku głos pada na Big Showa...

EDIT:

Do Blaze9. Może i racja ale na pewno jest postacią bardziej wyróżniającą się niż Christian czy Ryback. O ile jeszcze obecność Rybacka potrafię zrozumieć to Christiana jest nie zrozumiała.. W czym był lepszy? W promach? W walkach? A może zrobił super powrót który odmienił całe dotychczasowe WWE? Czekaj... Nie...

Edytowane przez Axron

17964326704dfcf6fa9263f.png

• Odpowiedzi 39
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Vercyn

3

• 8693

3

• Napoleoni

3

• -Raven-

2

Top użytkownicy w tym temacie

Najchętniej trochę bym ponarzekał na zestawienie, ale chłopaki się starają i trzeba to docenić, więc odpuszczę. I tak wiadomo, że maj również należy do Daniela Bryan'a, który obecnie nie ma konkurencji.

Jeśli jednak odnieść się do tego zestawienia:

BigShow - Dobrze, że przeszedł heel turn, choć jest on kompletnie z dupy wyjęty. Wszyscy śmieją się z GM'a, ale tylko BigShow dostaje bana, po czym pomaga Johnny'emu, choć ten go upokorzył. Gdyby jednak dał wygrać Cenie, na pewno następny GM by go przyjął. Sytuację ratuje to, że niby ten kontrakt jest jakiś w kosmos wypasiony. Turn na plus, ale na wrestlera miesiąca to za mało.

CM Punk - Wciąż klasa sama w sobie. Plus za nazwanie Otungi Carltonem i bardzo dobre walki z Bryan'em. Minus za zbotchowanie akcji Tensai'a, po której ten popadł w niełaskę i przez to musimy oglądać feud Ceny z Showem. I normalnie mój głos padł by na niego, ale za ten botch i załatwienie gównianego feudu - No way.

Christian - Ja go nie lubię jako face i nie cieszę się na jego face turn. Głosu więc nie dostanie, ale fajnie że w ogole wrócił.

RyBack - Niby plus za umiejętności ringowe, ale uwierzę jak dostanie gościa (nawet ogórka) swoich rozmiarów, bo rzucanie wrestlerami, którzy ważą połowę tego co on to jeszcze żaden wyczyn.

Bobby Roode - Fajnie, że pas przestał zmieniać właściciela co Impact i doczekaliśmy się takiego title run'u. Bobby walczył już chyba z każdym z obecnych main event'erów. Niestety to wszystko mocno mi się przejadło i oprócz Ray'a wszyscy mocno mi ostatnio zbrzydli. Dlatego głosu tu też nie dam.

Daniels/Kazarian - Na plus pasy dla tych panów. Feud niby sensowny, ale jakoś mnie to nie rajcuje. Ale fajnie, że zobaczymy ich w ringu a AJ'em. Drogą eliminacji głos na tag team.

Mam pytanie: Czy istnieje opcja, że do typera dojdą chociażby wrestlerzy z RoH?

213559901458cecbdd39123.jpg

• Reputacja:   1

Dla mnie brak Sheamusa wśród nominowanych to nie śmieszny żart. Rozumiem, można go nie lubić. Ale koleś to mistrz wagi ciężkiej. Wygrał na Wrestlemanii w 18 sekund, a na OtL obronił pas w Fatal 4 Way Matchu a on dalej nie jest nominowany...

Tak, ale co z tego? Co z tego, że kreatywni mało co się za nim nie posrają i dają mu taki push? Na jaki on absolutnie nie zasłużył. Ty oceniasz jego pushowanie, my samego zawodnika, który jest żenującą kpiną jako mistrz, ponieważ właśnie jako drugi, najważniejszy mistrz federacji nie prezentuje swoją postacią jakiegokolwiek dobrego poziomu. Więc nie pisz, że brak Sheamusa to nieśmieszny żart, bo akurat w tym przypadku słusznie, że nie został zamieszczony na tej liście. Bo jest on szczerze mówiąc chujowy już jako zawodnik, a on jest mistrzem! (Przepraszam za wulgaryzm)

Zamiast niego z SD dano Christiana który w zasadzie wrócił w Pre Show, zdobył nic nie warty pas i nie dał żadnego proma

Kolego, pomyliły ci się pasy mid-cardowe... Nic nieznaczącym pasem jest pasek US, a nie IC. Co prawda ostatni feud o ten pas był bardzo głupi i żenujący, ale przynajmniej jakiś feud o niego był. Nie ma czego wymagać skoro kreatywnym nie chce się pisać sensownych feudów o drugi najważniejszy pas w posiadaniu... Sheamusa. Co nie znaczy, że Rudzielec jest chujowym zawodnikiem z ich winy... Nie, tak nie jest. Sheamus jest słabym mistrzem z własnej winy, bo nawet ostatnio na jednym z epizodów SD zapomniał, że ma sprzedawać uraz ręki, a celebrował ją zwycięstwo, podnosząc ją do góry, gdzie normalny zawodnik zostałby już udupiony, ale Rudzielec to ulubieniec kreatywnych... Czy nawet jego proma są nudne jak cholera.

Z racji tego że w moich oczach żaden z wymienionych panów nie wyróżnił się zbytnio oddałem więc głos na świeżo upieczonego mistrza interkontynentalnego Christiana. Feud z Rhodesem dopiero się zaczął i mam nadzieję że go nie schrzanią (a zdobycie tytułu przez Christiana to już jest dobry znak zważywszy na to jak był traktowany podczas programu z Ortonem)

• Reputacja:   1 356
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

Roode w tym miesiącu bezkonkurencyjny. Od dłuższego czasu rządzi i dzieli w TNA, stając się przy okazji główną twarzą tej federacji. Mam nadzieję, że jeszcze potrzyma przez jakiś czas ten pas i rekord stanie się bardziej okazały. Nie wyobrażam sobie sytuacji, że na Slammy Sting zdobywa złoto, bo w tej chwili to Bobby jest niekwestionowanym numerem 1 w TNA. Jego run przypomina mi panowanie AJ'a z pasem na przełomie 2009 i 10 roku. Oby tylko TNA nie odebrało mistrzostwa Roode'owi tak jak wtedy Styles'owi na zwykłej tygodniówce.

...

MĂłj gĹos w tym miesiÄcu leci na Bobby'ego.Jest zaje*isty mistrzem do tego swietnie walki z Styles'em czy z Sting'iem.Bobby od rozpadu Beer Money poczyniĹ wiele postÄpĂłw i powinien wkoĹcu zostac Wrestlerem MiesiÄca bo to co pokazuje na ringach TNA jest poprostu oszaĹamiajÄce i smiem twierdzic , Ĺźe to jest w tej chwili wrestler porĂłwnywalny z AJ Style'sem :)

i "confetti" spadające z nieba

Tak, a do tego Sting jako wisienka na torcie. :P

16848799004fca21cf6d7b0.jpg

• Reputacja:   375
  • Styl:  Jasny

Ryback??? :shock: Really? (a myślałem że typ Tensaia z zeszłego miecha jest nie do pobicia... Myliłem się :lol: )

Big Show??? :shock: Really?

A gdzie Rudy (można go nie lubić, ale przecież facetowi czysto jobują Ortona!), czy Daniel Bryan (który nadal kopie jajca)???

Tym razem z czystym sumieniem mogę oddać głos na kogoś z TNA, czyli na Bobby'ego Roode'a, który pobił rekord w trzymaniu tytułu HW, jest coraz lepszym i bardziej wiarygodnym Mistrzem, daje solidne walki, a momentami też zdarza się im ("Kreatywnym") bookować go jak na prawdziwego heela przystało.

Bez żadnych wątpliwości, z nominowanych to właśnie Roberto zasługuje na wyróżnienie.

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

Głos na Roode'a. Z jednej strony to taki spóźniony wyraz podziwu dla Roode'a (koleś dzierży pas już długo, a nadal jest ciekawy w niezbyt porywającym TNA), daje radę na ringu i co warte podkreślenia - przyjechał do Polski.

Jeżeli chodzi o resztę nominacji, to uważam, że dla Big Showa jak najbardziej słuszna, ale już dla Rybacka zdecydowanie na wyrost. Brakuje mi w zestawieniu Bryana.

14453752125651e0a536c69.jpg

• Reputacja:   375

Jeżeli chodzi o resztę nominacji, to uważam, że dla Big Showa jak najbardziej słuszna, ale już dla Rybacka zdecydowanie na wyrost. Brakuje mi w zestawieniu Bryana.

Serio Ghost wytypowałbyś tu Showa kosztem Daniela, który teraz cały czas dyma na RAW tocząc feud z Punkerem (więc powinno się go brać pod uwagę w grupie RAW)?

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

Serio Ghost wytypowałbyś tu Showa kosztem Daniela, który teraz cały czas dyma na RAW tocząc feud z Punkerem (więc powinno się go brać pod uwagę w grupie RAW)?

Dodam tylko, ze trzymamy sie rosterow serwowanych przez WWE, wiec Daniel Bryan mogl wskoczyc jako czlonek SmackDown. Nie mial mozliwosci wypchnac Showa. Byl brany pod uwage w SD, ale uparli sie na Rybacka, a mi sie nie chcialo szukac argumentow dla Del Rio, ktorego wolalem przepchnac obok Christiana. Po czasie zaluje tylko, ze skoro nominowali Rybacka, to nie powalczylem o Sandowa. Czesciej niszczy ludzi z rozpoznawalnym nazwiskiem, a nie lokalnych jobberow, przy czym jest cholernie rozrywkowy :wink: Madry Polak po szkodzie to szlo?

Glos dalem na Bobbyego. Przyznam, ze zwykle wychodze naprzeciw spoleczenstwu, ale przekonala mnie akcja "Niech wreszcie wygra ktos z TNA!". Jesli chodzi o argumentacje, to Roode zasluguje na wyroznienie za to, ze wysiedzial 20minut w tym kiepskim odcinku Fun Raportu ;-)

50608915156a3743c1fa34.jpg

Ani Big Show, ani Punk, ani tym bardziej RyBack czy Christian nie pokazali dużo w tym miesiącu. Jednakże z całej tej wymienionej czwórki najbardziej "pasuje" CM Punk. Dobra walka z Danielsonem podczas Over The Limit. W sumie, brak tutaj Daniela.. Głos leci na Brooksa, "a niech ma!". Rok temu przeszedł metamorfozę i jest ciągle taki sam! W pozytywnym znaczeniu oczywiście, solidne walki/proma i feudy.

18056192365019276624f15.jpg

Nikt z WWE nie zasłużył na głos. Ryback jako jeden z typów to już chyba przesada. :twisted: Głos leci na Booby'ego Roode'a. Został najdłużej panującym mistrzem w historii, jest solidnie bookowany i przede wszystkim jest cały czas ciekawy! Wykręca dobre walki, w tym miesiącu na pewno był najbardziej wyróżniającą się postacią w MS.

House of Pain - Moja federacja wrestlingu.

Sprawdź!

http://forum.attitude.pl/viewtopic.php?t=40964

1685272683500c2e74203e9.jpg

Ja bym odpuścił po prostu tym razem Punka. Dla Bryana ostatnio oglądam programy WWE, a wokół Showa zaczął kręcić się storyline związany z People Power, zaczął feud z Ceną (można rzec, że wskoczył z upper midcardu do main eventu zaliczając przy okazji heelturn, który odświeżył postać) i nominacja należy się mu jak psu kość.

Problem miałbym natomiast z typowaniem zawodników ze Smacka. Postawiłbym z braku laku na Sheamusa i Del Rio lub Christiana (rozmówcy musieliby przekonać mnie do tej drugiej nominacji).

14453752125651e0a536c69.jpg

• Reputacja:   414
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Ciemny

Na tytuł wrestlera miesiąca maja zasługuje Bobby Roode, który pobił rekord Stylesa( samego fenomenalnego pojechał czysto 2 IMPACTY temu) nadal daje niezłe walki oraz proma. Nadszedł czas aby wygrał ktoś z TNA.

Najdłużej panujący w historii Attitude Mówi Typer Champion of the world!!!

1. Miejsce - Typer AEW 2020

1. Miejsce - Typer AEW 2021

2. Miejsce - Typer WWE 2020

3. Miejsce - Typer Mistrzostw Świata 2014

3. Miejsce - Typer Ligii Europy 2014/2015

156429637657b4c00661021.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Jeffrey Nero
      Słyszałem plotkę o kolejnym tajnym spotkaniu w Orlando T. Khana z niejakim Shanem McMahonem, który od marca ma zostać pierwszym w historii GM AEW.
    • Jeffrey Nero
      Nigdy nie mów nigdy w wrestlingu...
    • IIL
      AJ'a czeka co najwyżej transfer do TNA. Byłby to generalnie genialny pomysł - przegrana z Guntherem na Rumble i "odejście" od WWE, ale za to definitywne zakończenie kariery w ich rozwojówce. Styles mógłby zdobyć tam w poetycki sposób jeszcze raz główny pas, itd i pojawić się kilka razy w tym roku, co bardzo wywindowałoby ten brand do góry.  Na AEW i walkę z Omegą oraz reunion z Bucksami nie ma szans.  
    • Jeffrey Nero
      Tak tylko to wrzucę   
    • GGGGG9707
      Mi się właśnie wydaje że to doprowadzi do odejścia Balora. Od kontuzji Doma było mówione że do RR zdąży wrócić więc jego wejście w walce jest niemal pewne (co nie będzie jakąś dużą niespodzianką bo wszystkie informacje podawały że na Rumble wróci). Balor nie przypadkowo dowiedział się na RAW że nie ma dla niego miejsca w RR Matchu a do tego te promo Liv do Balora. Typuję że albo Dom będzie w RR Matchu i go koncertowo przegra co zdenerwuje Finna że znowu Dom dostaje szansę mimo że ma już pas albo
  • Dodaj nową pozycję...