Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Wrestler Miesiąca - maj 2012

Wrestlerem Miesiąca powinien/powinna zostać  

154 użytkowników zagłosowało

1. 1. Wrestlerem Miesiąca powinien/powinna zostać

• Big Show (WWE RAW)
      21
    • CM Punk (WWE RAW)
      18
    • Christian (WWE SmackDown!)
      43
    • Ryback (WWE SmackDown!)
      9
    • Bobby Roode (Impact Wrestling)
      60
    • Christoper Daniels/Kazarian (Impact Wrestling)
      3

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Klasyczny

http://www.attitude.pl/gfx/wrestler_miesiaca.gif

WWE RAW

Big Show - po kilku tygodniach poniżeń został zwolniony z federacji przez Laurinaitisa po to tylko, aby podczas Over the Limit powrócić, jako heel i zapewnić osobie, która go zwolniła, zwycięstwo nad topowym zawodnikiem federacji. Dodatkowo jeszcze w tym samym miesiącu wygłosił solidne proma (może nie było porywające, ale do najgorszych też nie należały) oraz pokonał Brodusa Clay'a, R-Trutha i Kofiego Kingstona. Wisienką na torcie jest natomiast KO Punch na Cenie na zamknięcie jednej z tygodniówek.

CM Punk - Brooks dał ciekawe proma, zwłaszcza podczas prezentowania okładki WWE'13, a także w trakcie gal. Do tego obronił WWE Title na Over the Limit po solidnej walce z Danielem Bryanem.

WWE SmackDown

Christian - powrócił na Over the Limit w Battle Royal i ku zdziwieniu wszystkich przeszedł szybki faceturn. Wygrał Battle Royal, zdobyl titleshota i tej samej nocy stoczył drugą walkę o Intercontinental Title przeciwko Rhodesowi. Kilka dobrych starć na tygodniówkach, co na spokojnie daje mu miejsce wśród sześciu nominowanych do wrestlera maja.

Ryback - mieliśmy tutaj Laylę, mieliśmy Otungę, był także i Tensai - w sumie po ciekawej wymianie zdań doszliśmy do wniosku, żeby to miejsce przyznać ex-Skippowi Sheffieldowi. Wciąż niszczy, nawet w handicapach, a jego przeciwnicy to nie tylko lokalni jobberzy. Może nie jest faworytem do zdobycia tego tytułu, ale ciężko było znaleźć bardziej wyróżniającą się postać w niebieskim brandzie.

IMPACT WRESTLING

Bobby Roode - "TNA's longest reigning World Champion" - lepszej rekomendacji chyba nie potrzeba, aby mógł znaleźć się w nominacjach. W maju doprowadził to sytuacji, w której pobił rekord należący do AJ'a Stylesa, a przede wszystkim pokonał samego AJ'a. Porażka ze Stingiem na ostatniej majowej tygodniówce nic mu nie ujmuje, a przede wszystkim nie zapowiada, aby Roode miał starcić pas w najbliższej przyszłości.

Christopher Daniels/Kazarian - mistrzowie drużynowi TNA, którzy po dłuuuugim rozpędzie wreszcie odkryli karty i ujawnili romans AJ i Dixie. Robią dobre solidne walki, których można się po nich spodziewać, a i na mikrofonie Daniels pokazuje się z bardoz dobrej strony. Dodaktowo teraz są wmieszani w storyline, który może nie pod względem fabuły, ale na pewno pod względem ringowym będzie najlepszym w TNA.

Nominacje na podstawie Raportu Miesiąca - maj 2012

Edytowane przez Vercyn
  • Odpowiedzi 39
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Vercyn

3

• 8693

3

• Napoleoni

3

• -Raven-

2

Top użytkownicy w tym temacie

Głos na mistrza TNA !!! nawet nie trzeba tej decyzji argumentować :)

• Reputacja:   1

Big Show odpada na samym początku, ponieważ ja go nie kupuję i z tego też powodu głosu na niego nie oddam. Z resztą zbyt mało zrobił w tym miesiącu, aby zasłużyć na mój głos. Christian dość szybko zapewnił sobie zwycięstwo z Cody'm i odebraniu mu, jego pasa... Być może na niego oddam głos... Mam kłopot z oddaniem głosu, ponieważ mam dwóch kandydatów Roode'a i Christiana, jednak głos na tego drugiego!

Zdecydowanie głos na Captaina Charisma. Po przejściu face turnu przypomniał mi się piękny okres 100% markowania. Poza tym jako osoba która w ubiegłym roku dwukrotnie posiadała pas WHC przyczynia się do promowania pasa IC.

Lecz zaklinam - niech żywi nie tracą nadziei

I przed narodem niosą oświaty kaganiec;

A kiedy trzeba, na śmierć idą po kolei,

Jak kamienie przez Boga rzucone na szaniec!...

Big Show (WWE RAW) - god please no.... Big Show to historia wrestlingu. Mojej osobie będzie zawsze kojarzył się jako facet będący w centrum uwagi, ale raczej jako dodatek. Jako ktoś kto na WM dostawał walkę z bokserem czy walkę sumo. Umiejętności ringowe słabiutkie, ale nie ma co się dziwić w związku z jego masą ciała. Kolo miał niby poważną kontuzję po akcji Marka Henryego. Nie było go jakiś czas, wrócił, niszczył jako face'a, przejął na chwilę pas WHC. I to mi się podobało, wykorzystanie jego osoby, do promocji Bryana, czy później Codyego. Ale hellturn i robienie z niego postaci nr 1 w WWE? Czy kogoś tam za przeproszeniem pojebało? Nie ma szans żebym oddał na niego głos, i mimo iż pewnie wygra w tym miesiącu bo potraktujecie go jako najważniejszą postać zeszłego miesiąca, to nie potrafię oddać głosu na tak żenujący hellturn, i akcję którą widzę już setny raz. Booooooring :(

CM Punk (WWE RAW) - coś jakby w końcu Punky zaczynał wracać do dawnej formy. Nadal moim zdaniem nie rozwija się, nie ma ciekawych feudów, bo ten z Bryanem WWE chrzani doszczętnie. Czekałem na jego feud z Tensaiem, mogę się nie doczekać. Brakuje mu jakiejś rywalizacji z sensownym podtekstem, która przyniesie emocje, a nie naciągane starcie z Kane'm w którym i tak na 99,99% Kane nie przejmie pasa

Christian (WWE SmackDown!) - tak jestem fanem CC. W koncu face turn, mam nadzieje że jeszcze sobie o nim WWE przypomni, bo w ringu i poza nim jest dużo lepszy od takiego Sheamusa. Dałbym mu głos w tym miesiącu, ale wypada być obiektywnym, jednakże duży plus dla niego.

Ryback (WWE SmackDown!) - fajnie, fajnie ma już swój (czy właściwie Goldberga :D ) styl. Jednak mogę się założyć że maks 5 tygodni i będzie jobować. Tak jak Brodus czy Tensai, których wielki push nagle się wstrzymał. WWE nie ma pojęcia co robić z tą trójką, więc z dobrze budowanego pushu pieprzy wszystko w jednej chwili, dając niepokonaną postać do starcia z jakimś midcarderem. Obym się mylił

Bobby Roode (Impact Wrestling) - dlaczego? Dlatego że ludzie z TNA nie przebijają się tutaj w walce o głosy. Trochę może za całokształt, ale nie widze nikogo innego w tym miesiącu, nikt sobie na tą nagrodę nie zasłużył. A Bobby konsekwentnie się rozwija, poniżej pewnego poziomu nie schodzi, mam nadzieje że inni też to docenią i w tym miesiącu to on wygra (w końcu, ile można czekać :P ) Mój głos leci na niego

Christoper Daniels/Kazarian (Impact Wrestling) - podobają mi się, ale jeśli już TNA, to Bobby dłużej czeka na wygraną w tym konkursie :)

http://www.youtube.com/watch?v=4hGwh1KH7go

PS. Czy mi się zdaje czy UFC robi obecnie lepsze proma niż WWE? :|

Oddaję głos na Big Show!!!!!Ma nawet ciekawy program z Cena no i przeszedł heel turn.Zastanawiałem się też o Bobby Roode i Christian.Mój ulubieniec CM Punk zrobił za mało żeby się tu liczyć.Christoper Daniels/Kazarian prowadzom program z AJ Styles i miesza się w to Kurt Angle ale za słabo aby liczyć się w tym głosowaniu.Ryback nic szczególnego rozwala lokalnych jobberó więc nawet nie zastanawiałem się nad nim. :grin:
Best in the Wordl-CM Punk

1855145024fc2400c44fd2.jpg

Oczywiście Bobby Roode! Głos na niego nie tylko ze względu na TNA's longest reigning World Champion, chociaż to przede wszystkim ale kiedy ostatni raz ktoś poza WWE był wrestlerem miesiąca ? Chyba było to bardzo dawno temu :)

• Styl:  Jasny

W maju z nominowanych największe wrażenie zrobił na mnie Bobby Roode i to na niego oddaję swój głos. Dokonał rzeczy historycznej - pobił rekord Stylesa i został najdłużej panującym mistrzem wagi ciężkiej TNA. Ma na koncie bardzo dobre proma ("chants my name: Roooooooo-de") oraz walki: pokonał RVD w jego koronnej stypulacji (ladder match) oraz AJ Stylesa (przypiął go czysto odbierając rekord, co jak na booking cipo-heela jest faktem wartym odnotowania). IMO to właśnie on zasłużył na miano wrestlera maja.
"Even the man with three H's would be proud of the way we buried this young, promising talent." - Broken Matt Hardy (Total Nonstop Deletion 15.12.2016)

Oczywiście Bobby Roode! Głos na niego nie tylko ze względu na TNA's longest reigning World Champion, chociaż to przede wszystkim ale kiedy ostatni raz ktoś poza WWE był wrestlerem miesiąca ? Chyba było to bardzo dawno temu :)

2010

8 Chris Sabin & Alex Shelley (TNA)

9 Randy Orton (WWE RAW)

10 Wade Barrett (WWE RAW)

11 The Miz (WWE RAW)

12 Edge (WWE Smackdown)

2011

1 Alberto Del Rio (WWE Smackdown)

2 Edge (WWE Smackdown)

3 Cody Rhodes (WWE Smackdown)

4 Christian (WWE Smackdown)

5 R-Truth (WWE Raw)

6 CM Punk(WWE Raw)

7 CM Punk (WWE Raw)

8 CM Punk (WWE Raw)

9 Mark Henry (WWE Smackdown)

10 Awesome Truth (The Miz & R-Truth) (WWE Raw)

11 Daniel Bryan (WWE Smackdown)

12 Daniel Bryan (WWE Smackdown)

2012

1 Kane (WWE Raw)

2 John Cena (WWE Raw)

3 The Rock (WWE Raw)

4 Daniel Bryan (WWE Smackdown)

SIERPIEŃ 2010, WTEDY OSTATNI RAZ WYGRAŁ KTOŚ Z TNA ;d

• Urządzenie:  Windows

Bobby Roode - z całym szacunkiem,ale pas midcardowy dla Christiana,Punk jako coraz bardziej nudny mistrz(chociaż nie do końca ze swojej winy) czy kolejni destroyerzy mnie nie pociągają.Zostaje TNA, a tam title run Roode'a jest bardziej znaczący niż tag-team Kazariana i Danielsa.

A poza tym uważam,że Marcin Najman powinien dołączyć do WWE.

Nowe Diary - Let's get ready to Wrestling?

13583903254dce4fcc7490a.jpg

mój głos na Roode'a w tym miesiącu to on był przodującą postacią tego miesiąca w MS

już od kilku miesięcy obserwujemy jak rozwija się jako mistrz jest godny tego tytułu oraz najdłuższego w historii TNA posiadania pasa.

Inna sprawa że w tym miesiącu nikt się za bardzo nie wyróżniał ;)

247782758521a06569bd9f.jpg

Taki reign musi robić wrażenie, czyli głos na Bobby'ego.

16848799004fca21cf6d7b0.jpg

Na samym starcie głos leci na Christiana jest kilka powodów:

-Powrót jako face

-Pokonanie Rhodesa i zdobycie pasa IC

-Nowy a zarazem stary FM czyli Frog Splash

co do innych Big Show ze swoim strasznie wymuszonym i przewidywalnym powrotem połączonym z heel turnem. Punk pokazał strasznie mało lubię go jako mistrza i jako zawodnika ale nie będę głosował na niego tylko dlatego że go lubię. Ryback jest czymś na styl Brodusa najpierw wygrywa parę walk z gównianymi zawodnikami a potem go dadzą do feudu z jakimś porządnym zawodnikiem jednak podoba mi się jego styl bo w WWE brakowało takiego dominatora. Bobby osobiście jako mistrz w TNA mi tak pasuje jak masło do smalcu czyli w ogóle :D nie lubię jego stylu ani ogólnego bycia i jak dla mnie to TNA za bardzo go pcha. Tag Team na początku jak zobaczyłem Kaz'a bez włosów to się zdziwiłem bo Bobby jakoś wygląda ale Kaz to już masakra ale co do TT to na początek Nudny feud z AJ'em który się ciągnie i ciągnie, zdobycie pasów TT idzie na plus ale tak naprawdę gdyby nie ten feud to nawet by głos na nich poleciał ale w tych czasach gówno mnie obchodzi czy AJ doszedł do 3 bazy z Dixie czy nie.

Ogólnie TNA się pogorszyło od czasów gdy zmieniło nazwę na Impact Wrestling, wbił się tam Hogan i inni oraz gdy zmienili ring na czterokątny

2 MIEJSCE - Typer WWE 2014

Powiem szczerze, że nie wiem na kogo zagłosować... Ba! Zastanawiam się czy w ogóle to zrobić, bo ten miesiąc był tak cholernie słaby, że na mój głos absolutnie nikt nie zasłużył.

Big Show - ja się pytam za co? Co on w tym miesiącu zrobił? Praktycznie nic... Przeszedł heel turn? Okey, ale nadal jest słabą postacią. Fakt, że wczoraj był katastroficzną, a dziś jest "tylko" słabą mnie jakoś szczególnie nie przekonuje...

CM Punk - to jest chyba najpoważniejsza kandydatura. Zaliczył ładną walkę z Dragonem i.... Nic więcej nie pamiętam... No może z wyjątkiem dobrego proma reklamujące okładkę (jak i oczywiście grę) WWE'13. Problem jest w tym, że nie wiem tylko, czy pamiętam to promo, bo było wystarczająco dobre bym je zapamiętał, czy dlatego, że CM wypowiedział je stosunkowo niedawno.

Christian - kandydatura bardzo z dupy... Charyzmatyczny Kapitan co prawda powrócił z hukiem, bo i zgarnął na wejście mistrzowski pas, ale poza tym nic więcej w tym miesiącu nie zrobił... Przez pierwszą połowę go nie było, przez drugą obijał jobberów typu Hunico. Nie ma co Wrestler Miesiąca jak znalazł...

Ryback - jeśli Captain Charisma był kandydaturą "bardzo z dupy" to co w takim razie co powiedzieć o tej marnej podróbie Goldberga... Parodia, jednym słowem. Trudno było wybrać kogoś innego? A Alberto? A Danielson? A Jericho? Osobiście widziałbym tu Sandowa, który przez te 5 minut swojego występu na SD! potrafił dać mi więcej rozrywki niż reszta rosteru razem wzięta.

PS. Może mi ktoś tu przybliżyć "ciekawą wymianę zdań" po, której doszliście do wniosku by go tu nominować?

Po długich namysłach głos oddam na Bobby'ego Roode'a choć nie oglądam TNA. Nie wiem jaką dostarcza dawkę rozrywki, ale przynajmniej zapisał się na kartach historii jako najdłużej panujący champion.

Dont Take it personally.. Im just that much smarter than you...

9753791175058a11dcc0cd.jpg

Głos leci na osobę, która ostatnio zawitała w Polsce, czyli Bobby Roode.

Pierwszym argumentem jest pobicie rekordu najdłużej panującego mistrza świata wagi ciężkiej organizacji TNA i "confetti" spadające z nieba, które pewnie będzie często pokazywane w promach. Drugim argumentem są jego czyste walki od Lockdown 2012 - samą walkę na Lockdown można uznać za czystą.

Bobby jest teraz bardzo wiarygodny jako mistrz(nie patrząc na walkę z Impaktu 31 maja). Mam nadzieję, że obroni swój pas na Slammiversary, bo Sting nie może wygrać z wiadomych względów. Trzecim argumentem jest lista pokonanych przeciwników Bobby'ego od momentu wygrania pasa: James Storm, AJ Styles, Samoa Joe(Xplosion), Jeff Hardy, Bully Ray(w 4-Wayu), Sting, Mr. Anderson, Rob Van Dam.

Jeśli chodzi o ten miesiąc to nie ma lepszego zawodnika od niego. Maj 2012 należał do Bobbyego Rooda i proszę, aby fani WWE się z tym pogodzili i oddali głos właśnie na niego.

BOBBY ROODE - LONGEST REIGNING TNA WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPION

17298674fa58df4e3b7a.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Jeffrey Nero
      Ash by Elegance też jednak nie skończyła kariery od początku to było podejrzane żadnych przecieków co jej było.
    • MattDevitto
      Kompletnie mnie te RR nie interesuje, ale będę musiał rzucić okiem na walkę Stylesa to też przy okazji zobaczę pewnie oba RR matche. Nie przekonują mnie jednak te zapowiedzi i obiecanki za pięć dwunasta
    • Attitude
      Nazwa gali: NJPW Road To The New Beginning 2026 - Dzień 3 Data: 28.01.2026 Federacja: New Japan Pro Wrestling Typ: Event Lokalizacja: Tsugaru, Aomori, Japan Arena: Ito Mining Arena Tsugaru Publiczność: 987 Karta: Wyniki: Powiązane tematy: New Japan Pro Wrestling - dyskusja ogólna
    • GGGGG9707
      Tak też mi niespodzianki, Belair, AJ Lee, Lesnar, LA Knight, Dom, pewnie ten nowy arab saudyjski którego wzięli.  Ja zawsze na Royal Rumble przyjmuję sobie że chcę co najmniej jedną niespodziankę ale taką której się nie spodziewam. Te wymienione się nie liczą bo i tak prawie pewne że będą i to żadna niespodzianka. Choćby to był nie wiem Hornswoggle to i tak dam na plus bo będę zdziwiony a o to chodzi w Royal Rumble. Chyba na 60 wrestlerów da się zarezerwować 1 miejsce dla kogoś kogo si
    • MattDevitto
      Myślałem, że ona skończyła z wrs
  • Dodaj nową pozycję...