Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

PXW Royal Rumble 2012

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

http://img638.imageshack.us/img638/5007/rr12.jpg

Zapraszamy do obejrzenia wielkiej gali PXW - Royal Rumble 2012, nie brakowało emocji !!

• Odpowiedzi 3
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Natan

1

• TerryShadow

1

• obynaplus

1

• Chrupek

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Szkoda, że nie widzicie teraz mojej uśmiechniętej facjaty:)

120% normy jak dla mnie. WWE + więcej (lądowanie po suplexie na trawniku).

Nie byłbym sobą, gdybym się do czegoś nie przyczepił.

1) Konferansjer. Macie głośniki, warto skorzystać i podpiąć majka i announcer zapodałby tekst np.

- Przed nami walka na standardowych zasadach. Zwyciężyć można po odliczeniu przeciwnika do trzech lub gdy się podda.

(wejscie 1-go wejscie 2-go)

- Pierwszy zawodnik to ważący xx kg - Nick 1

(brawa)

- a jego przeciwnikiem będzie ważący xx kg - Nick 2

(brawa - mam nadzieję :))

Gong i rozpoczyna się walka.

Sądzę, że publika potrzebuje wyjaśnienia o co przebiega pojedynek (np. mistrzostwo, pretendent itp. PXW) oraz jego stypulacji. Mało zachodu, a efekt dobry. W końcu J. Roberts też dostał push w Gdańsku...

"Zapowiadacz" może też między walkami przypomnieć np. adres waszej strony, kanału YT itp. W końcu jak się promować to na całego.

2) Divy. Może jakaś laseczka podejmie się walki. Albo będzie ring announcerką ?

Też jestem za tym żeby wziąć jakiegoś ring announcer'a bo z tego co widzę publika nie ogarnia kto jest kim. Powinniście na publikę zaprosić kogoś kto nie wstydzi sie podgrzać publiki do oklasków i skandowania. Nie sugeruje żebyście korzystali z podstawionej publiki ale po prostu zachęcili jakiegoś znajomego który jest widzem.
Zawsze jestem o krok przed tobą

18558700994f6f48d2d29ea.jpg

Dobra gala. Szczególne wrażenie zrobiła walka Mańka z Sirreksem, fajnie przemyślana, dobrze poprowadzona, Manny bez wątpienia zasługuje na złoto i mam nadzieję, że dostaniemy od PXW jego owocny i długi tittle run.

Vandal póki co do mnie nie przemawia, ale pomysł na gimmick jest solidny więc trzymam kciuki, jak będzie dobrze pracował to za jakiś czas okaże się mocnym wzmocnieniem dla rosteru PXW. Kapitalny debiut zaliczył za to Dirty Devil, który będąc w ringu zaledwie kilka minut zaprezentował fajne umiejętności i to, że z całą pewnością nie przespał okresu przygotowawczego do tego sezonu. Jeśli do fajnego movesetu i sporego skilla jakim już dysponuje ten chłopak dołożycie fajny gimmick to bardzo przyjemnie będzie się śledzić jego postać.

Cieszy Tery Szedo jako zwycięzca RR, ma chłop w sobie jakiś taki profesjonalizm który powoduje, że jak pojawia się w ringu to wychodzi tam dobrze absolutnie wszystko. Piękny moment w którym Shadow i Joker spotykają się w ringu, fajna, emocjonująca końcówka. Ciekaw jestem czy ich wątek będzie dalej ciągnięty czy pozostanie to tylko w takiej formie jak teraz - wrogim spojrzeniem gdy przypadkowo spotkają się w ringu i wracającymi wspomnieniami. Oba wyjścia będą dobrą podbudową do jeszcze jednej walki tych panów, bo że taka musi mieć miejsce to chyba nikt nie ma wątpliwości.

Duuuży progres u Mazi'ego i Sirreksa jest ciągle widoczny, fajne jest to, że na miejsce Nightmara który zniknął z PXW (mam nadzieję, że się ogarnie i niedługo znów zobaczymy go w ringu) do śmietanki najlepszych zawodników PXW wskoczy nam ta właśnie dwójka jeśli będzie się rozwijać tak jak ma to miejsce w tej chwili. Pasy na prawdę jest komu rozdawać, grupa zasługujących na nie ludzi jest duża.

P.S. Fajny nowy strój Demente i promo na początku, wielki zawodnik z niego nie będzie, ale bez wątpienia wzbogaca PXW o coś co ogląda się z zaciekawieniem i co jest łatwym chwytem do rozbawienia publiki ;)

P.S.2. Blazer! Blazer! Blazer! :twisted:

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Dzięki
      • 76 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 18 000 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 691 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Lubię to
      • 101 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
        • Lubię to
      • 9 352 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
        • Lubię to
      • 147 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 181 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 553 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 875 odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...