Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

No Way Out 2012 (Dyskusja, spoilery)

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Naprawdę sądzisz, że niepokonany Brodus przegra w a Otungą?

Nie uważam, że przegra, powiedziałem tylko, że Otunga ma większe szanse niż miałby podany przeze mnie Hawkins. Z Sin Carą w singles matchu o ile się nie mylę wygrał tylko Christian, który był wtedy No. 1 contenderem do pasa WHC i co za tym idzie głównym heelem na SmackDown. Otunga cały czas coś tam robi na RAW, miał mecze choćby z Jasiem, dlatego uważam, że możliwe jest promowanie go na pas US ( o ile nie wygra go niedługo Rodriguez :D )

1161423919541b3db89050d.jpg

• Odpowiedzi 66
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• -Raven-

6

• N!KO

5

• Kejrol

4

• ...

4

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   293
  • Urządzenie:  Windows

powiedziałem tylko, że Otunga ma większe szanse niż miałby podany przeze mnie Hawkins. Z Sin Carą w singles matchu o ile się nie mylę wygrał tylko Christian, który był wtedy No. 1 contenderem do pasa WHC i co za tym idzie głównym heelem na SmackDown. Otunga cały czas coś tam robi na RAW, miał mecze choćby z Jasiem, dlatego uważam, że możliwe jest promowanie go na pas US ( o ile nie wygra go niedługo Rodriguez :D )

Jeżeli masz jakąś luźną kasę, to ciemno możesz ją stawiać na Klejonego, bo prędzej wielbłąd przejdzie przez ucho igielne niż David O. dostąpi "zaszczytu" przerwania passy Brodusa :wink: Otunga to tylko przekąska dla Clay'a przed jego kontynuacją feudu z Big Showem, tak więc też nie zdziwiłbym się, gdyby Brodusowi rozpisali Otungę w niemal squashu (aby chłopa jeszcze bardziej podpromować przed starciem z Wightem).

Co do walki Daniel Bryan vs Kane vs CM Punk (kolejność celowa) to tutaj mam ciężki orzech do zgryzienia (czekajcie , w ogóle istnieje coś takiego ?) .

Ja mam cały czas wrażenie, że ta cała szopka z AJ służy tylko temu, żeby Pchła namieszała w głowach Kane'a i Punka, a finalnie Mała stanie się kluczem do wygranej Daniela (odwróci się zarówno od Monstera, jak i od Brooksa, oraz pomoże Bryanowi) i wróci dzięki temu do Dragona.

Może to tylko moja kobieca intuicja :D ale mam dziwne przeczucie, że Dragon jednak szarpnie pas na tym PPV (tym bardziej, że Punk ma tytuł już długo, oficjele psioczą na niego ze względu na spadające ratingi, a Danielson jest z publiką zaje-kurwa-biście over ostatnio)...

Edytowane przez -Raven-

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

• Reputacja:   3

Ja mam cały czas wrażenie, że ta cała szopka z AJ służy tylko temu, żeby Pchła namieszała w głowach Kane'a i Punka, a finalnie Mała stanie się kluczem do wygranej Daniela (odwróci się zarówno od Monstera, jak i od Brooksa, oraz pomoże Bryanowi) i wróci dzięki temu do Dragona.

Może to tylko moja kobieca intuicja :D ale mam dziwne przeczucie, że Dragon jednak szarpnie pas na tym PPV (tym bardziej, że Punk ma tytuł już długo, oficjele psioczą na niego ze względu na spadające ratingi, a Danielson jest z publiką zaje-kurwa-biście over ostatnio)...

I tak na 90% będzie. Przynajmniej ja śmiało zaryzykuje postawienie na Daniela w typerze. :D

Może to tylko moja kobieca intuicja ale mam dziwne przeczucie, że Dragon jednak szarpnie pas na tym PPV (tym bardziej, że Punk ma tytuł już długo, oficjele psioczą na niego ze względu na spadające ratingi, a Danielson jest z publiką zaje-kurwa-biście over ostatnio)...

Jesli taka mysl, to kobieca intuicja, z bolem przyznaje, ze rano to samo powiedzialem w AM. Za bardzo AJ kreci Kane'a i Punka. Zbyt oczywista bylaby pomoc ktoremukolwiek z tej dwojki. Bryan zreszta na Smacku powiedzial otwarcie, ze dzieki AJ zdobedzie tytul, i choc mial na mysli cos innego - fatum ciazace nad diva, ktore sprawi, ze Punk straci zloto - to wydawalo sie to bliskie prawdy.

Poza ta walka, ciekawi mnie wynik Santino vs Ricardo. Owszem, walka jest o kant dupy potluc, i wciaz nie moge wyjsc z podziwu, ze daja takie cos na PPV, ale zastanawia mnie, czy przypadkiem Rodriguez nie powinien zgarnac zwyciestwa, zeby feud byl kontynuowany. Szczerze mysle, ze powinni zrobic z niego US Champa, a porazka odetnie go od walki o tytul. Marella jest bezpieczniejszym typem bukmacherow, ale w koncu wystarczy przeciwnika rozebrac. Oby konferansjer dostal szanse na przynajmniej dwa spoty, ktore przekonaja WWE i publicznosc, do jego umiejetnosci ringowych.

50608915156a3743c1fa34.jpg

Co do walki Showa z Ceną, to aby uratować Laurinaitisa (a nas przed powrotem Panem "Holla Holla, Playa!") rozpisałbym im na koniec starcia jakąś akcję, po której "znokautowaliby się" wzajemnie i żaden nie wstał przed wyliczeniem do 10. Jasiek zostaje, Ace - nie zostaje zwolniony, a na następnym PPV mamy finalny Last Man Standing pomiędzy Ceną i Bigerem :wink: Sądzę jednak, że BezCenny pojedzie Showa bez mydła i taki będzie koniec tej pieśni.

Przynajmniej ja śmiało zaryzykuje postawienie na Daniela w typerze. :D

Ja też :wink: Chociaż zawsze istnieje też opcja, że AJ jest tam po to, aby Dragon lub Kane "czysto" nie musieli jobować (i Mała pomoże Punkowi obronić tytuł). Nie podejrzewam jednak Kreatywnych o aż takie pokłady humanitaryzmu w stosunku do heeli i stawiam na opcję, o której pisałem wcześniej.

[ Dodano: 2012-06-16, 18:22 ]

Jesli taka mysl, to kobieca intuicja, z bolem przyznaje, ze rano to samo powiedzialem w AM.

Wstyd się przyznać, ale jako recydywista - znowu nie słuchałem :D

Poza ta walka, ciekawi mnie wynik Santino vs Ricardo. Owszem, walka jest o kant dupy potluc, i wciaz nie moge wyjsc z podziwu, ze daja takie cos na PPV, ale zastanawia mnie, czy przypadkiem Rodriguez nie powinien zgarnac zwyciestwa, zeby feud byl kontynuowany. Szczerze mysle, ze powinni zrobic z niego US Champa, a porazka odetnie go od walki o tytul. Marella jest bezpieczniejszym typem bukmacherow, ale w koncu wystarczy przeciwnika rozebrac. Oby konferansjer dostal szanse na przynajmniej dwa spoty, ktore przekonaja WWE i publicznosc, do jego umiejetnosci ringowych.

Stawiam, że to będzie tylko typowa komedia, gdzie Santino ośmieszy (ku uciesze gawiedzi) Rodrigueza i na tym się skończy. Wprawdzie pas US obecnie znowu gówno znaczy, ale chyba nie na tyle, aby z konferansjera robić pretendenta do tego tytułu...

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

Szczerze mysle, ze powinni zrobic z niego US Champa, a porazka odetnie go od walki o tytul

Gdyby Ricardo zdobył US Title to byłby to szczyt głupoty. Ten pas straciłby jeszcze bardziej na wartości niż gdy jest u Santino. Owszem, również chcę by Włoch stracił w końcu tytuł, ale nie mocząc ze zwykłym announcerem (Otunga prawdopodobnie będzie kolejnym holderem). Marella to przynajmniej aktywny zawodnik, a Rodriguez to zwykły non-wrestler (do tego skrajnie cipowato bookowany). Nie obchodzi mnie to, że gdyby nie jego obecny gimnick to mógłby nieźle zaszaleć (co zresztą mówi się też o obecnym mistrzu US). Aktualnie jest tak prowadzony jak jest i kogoś takiego jako mistrza trudno by było przetrawić smartom.

Aaa no i zresztą z tego co wiem to jest to na szczęście non-title match. :D

http://cdn1.wrestlezone.com/images/stories/2012/June/twa3434stssers332.png

Wpisy już zniknęły. Jestem ciekaw co wymyślili i czy ten ich plan który nie podoba się Punkowi zostanie wykorzystany.

Intercontinental Champion Christian vs Cody Rhodes

stawiam na Christiana nie sądzę by powtórzyła się sytuacja z czasów programu z Big Show'em gdzie Cody na jednym PPV traci pas po to by na następnym go odzyskać

WWE Champion CM Punk vs Daniel Bryan vs Kane

tu stawiam na zwycięstwo Daniela z udziałem AJ która przejdzie z tego powodu heel turn i zawalczy o Divas title

World Heavyweight Champion Sheamus vs. Dolph Ziggler

Walka jest wynikiem zawieszeń praktycznie bez podbudowy Dolph zasłużył sobie już wcześniej na tą walkę. Smuci mnie to że powodem tego były zawieszenia Ortona i kontuzja del Rio a nie inicjatywa CT

John Cena vs Big Show

Stawiam na zwycięstwo John'a Ceny w tym momencie jego zwolnienie było by bez sensu

247782758521a06569bd9f.jpg

a Rodriguez to zwykły non-wrestler (do tego skrajnie cipowato bookowany)

Tak, ale zdobycie tytulu by zwiastowalo jego transformacje w prawdziwego zawodnika. Nie trudno byloby po zdobyciu zlota, rzucic jakas seria segmentow z treningu u boku chocby Sin Cary, gdzie pewnie byloby pelno komedii - WWE bedzie zadowolone - a efekt zblizony do tego - WWE bedzie bardzo zadowolone

Aaa no i zresztą z tego co wiem to jest to na szczęście non-title match

W calym moim tekscie pisalem o przyszlosci, i tego jaki wynik wplynalby najlepiej na zwienczenie historii z Ricardo na szycie. To z poczatku bylby jakis przedziwny school-boy, ale pozniej wyewoluowaloby do powyzszego filmiku.

No ja bym preferował inną kolejność. Zmiana gimnicku, lepsza prowadzenie postaci, wypromowanie i dopiero potem zgarnięcie pasa. Wiem, że Vince sra na ten tytuł. W rękach Santino to już w ogóle profanacja. Ale Ricardo w obecnym wersji to nie byłby wiarygodny mistrz, nie mówiąc już o tym jak negatywnie by to wpłynęło na wartość US Title. Tak jak wspominał kiedyś -Raven- - dla mnie "srebrne" pasy mają duże znaczenie i powinny być tylko o schodek niżej (przeznaczone dla uppercarderów i silnych midcarderów) od najważniejszych beltów.

Ale Ricardo w obecnym wersji to nie byłby wiarygodny mistrz, nie mówiąc już o tym jak negatywnie by to wpłynęło na wartość US Title. Tak jak wspominał kiedyś -Raven- - dla mnie "srebrne" pasy mają duże znaczenie i powinny być tylko o schodek niżej (przeznaczone dla uppercarderów i silnych midcarderów) od najważniejszych beltów.

WWE stawia na rozrywke, a takie zaskoczenie, by sie pewnie sprzedalo. Underdog zdobywa tytul. Marella zdobyl srebro, gdy go wyciagneli z publicznosci, wiec to zblizony przyklad. DLA NAS maja te pasy znaczenie. DLA NAS, ktorzy pamietaja czasy, gdy byly one pierwszym krokiem do zlota. Niestety, juz dawno one stracily wartosc, wiec nie wiem, czy powinnismy wciaz stac w ich obronie, wiedzac, ze jestesmy bezsilni. Strata czasu - cieszmy sie chwila.

Nie mialbym nic przeciwko, zeby nawet to poszlo w innej kolejnosci, a Ricardo by robil robote jako pelnoprawny czlonek rosteru. Ale jesli tylko moja wersja jest na to szansa... jestem w stanie zaryzykowac tym wyimaginowanym prestizem srebra US.

Co do walki Showa z Ceną, to aby uratować Laurinaitisa (a nas przed powrotem Panem "Holla Holla, Playa!") rozpisałbym im na koniec starcia jakąś akcję, po której "znokautowaliby się" wzajemnie i żaden nie wstał przed wyliczeniem do 10. Jasiek zostaje, Ace - nie zostaje zwolniony

Ale skoro Ace nie zostanie zwolniony, to na RAW zrobi to co powiedział ostatnio - czyli zwolni Cene. Więc takie rozwiązanie raczej nie ma sensu.

12501231434d3da85730ba0.png

-Raven- napisał/a:

Co do walki Showa z Ceną, to aby uratować Laurinaitisa (a nas przed powrotem Panem "Holla Holla, Playa!") rozpisałbym im na koniec starcia jakąś akcję, po której "znokautowaliby się" wzajemnie i żaden nie wstał przed wyliczeniem do 10. Jasiek zostaje, Ace - nie zostaje zwolniony

Ale skoro Ace nie zostanie zwolniony, to na RAW zrobi to co powiedział ostatnio - czyli zwolni Cene. Więc takie rozwiązanie raczej nie ma sensu.

Z tego co mi wiadomo, to stypulacja jest taka: Wygra Cena - Ace leci ze stołka. Wygra Show - Cena spada z WWE. Jeżeli żaden nie wygra, to Laurinaitis zostanie na stanowisku, a Cena w Fedce. Tak przynajmniej na logikę.

Poza tym - nawet gdyby Ace chciał na RAW zwolnić Cenę - mógłby wówczas zainterweniować Vinnie i ogłosić (na kolejne PPV) Last Man Standing pomiędzy Jaśkiem a Wightem, skoro tym razem nie było rozstrzygnięcia.

Po dłuższym zastanowieniu sądzę , że Ricardo mógłby sprawdzić się jako mistrz US .

Pas ten jest w obecnej dobie jedynie ozdóbką dla jobberów , więc czemu nie przetestować by takiego rozwiązania .

Te treningi u jakiegoś Pro z WWE mogłyby być niezłą zabawą , a ja nawet bym być może się przy tym uśmiał , co niemożliwe jest u Santino , który nie bawi mnie , a żenuje .

Jednak co z panem Rodriguezem po stracie pasa i zakończeniu storyline'u ?

Zapewne chwilowy push , a potem występy na Superstars i całkowite zniknięcie z TV ...

" Jestem kandydatem na szaleńca , w delikatesach emocji zakupuję hardcore , nie oszczędzam i bywam nieznośny ! "

3316032514ffc8bd46ae6b.jpg

Wow wszystkie walki skończyły się nie spodziewanie !! szok !!...

Kurwa BIG SHOW boi się wyjść z klatki bo stoi przed nią Clay z krzesłem ?? SERIO ??? KURWA SERIO ??? Co za gówno.