Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

No Way Out 2012 (Dyskusja, spoilery)

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Mnie zastanawia co innego... galę zapowiadano jako tą, z której nie będzie ucieczek w walkach. Okazuje się jednak, że jedynie ME będzie w klatce. Dziwne, chyba, że rodzaje walk mają zamiar dodać na samym PPV, co ogólnie dobrze nie świadczy w sumie o promocji, o którą bądź co bądź jako tako zadbano jak na kilka skromnych tygodni.
  • Odpowiedzi 66
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• -Raven-

6

• N!KO

5

• Kejrol

4

• ...

4

Top użytkownicy w tym temacie

http://www.wwe.com/f/wysiwyg/image/2012/06/20120608_ARTICLE_NWO_santino_ricardo.jpg

W stypulacji ''Tuxedo match?''

• Reputacja:   3
  • Urządzenie:  Windows

Co za bullshit! Takie coś powinno zostawić się na tygodniówkę (ale nawet tam bym nie chciał takiego shitu oglądać). Jedyny plus to taki, że walka nie będzie o pas. Przynajmniej nie będą profanować i tak już zeszmaconego tytułu.

W stypulacji ''Tuxedo match?''

Ten kto pierwszy rozbierze przeciwnika do majtek wygrywa.

Dwóch zawodników z umiejętnościami i wielka charyzmą, których blokują komediowe gimmicki niestety. Bez gimmicków taka walka wyszłaby całkiem ok, ale zrobią z tego cyrk.

Entertainment > Wrestling

Dolph Ziggler sprzedaje ciosy lepiej niż TNA bilety :)

Czy w WWE to myślą w ogóle? Narzeka się, że TNA bierze walki z dupy, więc co powiedzieć o tej?

Yyy... akurat ta dwójka w opozycji do walki choćby Kid Kasha z Hernandezem od dobrych kilku tygodni toczy ze sobą "program" więc nazywanie jej z dupy jest zakłamaniem. Edytowane przez PH93

Zrobiłem dużo dla biznesu:

Udział: Youshoot Teddy Long, Youshoot Rikishi, Lapsed Fan Podcast, Wrestling Soup, konwersacje z Dejwem na twitterze... Więc się wypowiadam + jestem w stanie słuchać Russo.

Pozdrawiam wszystkich, którzy cieszyli się z bookingu Santino na EC i liczyli na bardziej poważniejszy gimmick.

Dodaj Pre-Show Match , w którym zmierzą się Brodus Clay vs David Otunga :

http://i47.tinypic.com/2uqkmrm.jpg

" Jestem kandydatem na szaleńca , w delikatesach emocji zakupuję hardcore , nie oszczędzam i bywam nieznośny ! "

3316032514ffc8bd46ae6b.jpg

Pre-Show najgorszy jaki mógłby być.

15748232154f441789616de.jpg

Wiem , słabiutki Pre-Show , walka ze 2 w porywach do 3 minut potrwa , ale jestem niemal pewny , że WWE przygotuje nam na te trzydzieści minut show na YT coś " extra " .
" Jestem kandydatem na szaleńca , w delikatesach emocji zakupuję hardcore , nie oszczędzam i bywam nieznośny ! "

Pre-Show najgorszy jaki mógłby być.

Nie przesadzajmy... Mogliśmy tutaj dostać coś w rodzaju Sin Cara vs. Curt Hawkins, co dla mnie byłoby o wiele gorszym pojedynkiem, zwycięzca byłby od razu znany. Tutaj jakaś tam niepewność jest, kto wie, może będą chcieli podpromować Otungę na pas US ?

1161423919541b3db89050d.jpg

Akurat Curt Hawkins vs Sin Cara jak dla mnie byłoby ok.Promowanie Otungi na pas U.S no sam nie wiem, bo na aktualnego bezwartościowego posiadacza to chyba tylko Swagger i Otunga.

15748232154f441789616de.jpg

Tutaj jakaś tam niepewność jest,

Naprawdę sądzisz, że niepokonany Brodus przegra w a Otungą?

Jeśli już ktokolwiek miałby przerywać "streak" Brodusa to raczej ktoś lepszy - Tensai, Cody, może Big Show jeśli przegra z Ceną a nie Otunga w walce praktycznie znikąd. To już większe szanse na zwycięstwo dawałbym Hawkinsowi z Sin Carą niż Otundze.

I was angry with my friend;

I told my wrath, my wrath did end.

I was angry with my foe:

I told it not, my wrath did grow.

Jeśli chodzi o walkę Santino Marella vs Ricardo Rodriguez to na początku byłem wkurzony tym , że miałby być to title match i Rodriguez jakimś cudem miałby przejąć ten pas .

Potem jednak sprawdziłem na WIKI i okazało się , że będzie to non-title match , banan na ryju i mam wyje.bane na tą walkę :twisted: .

Ale czy WWE kompletnie upadło na głowę dawać pas komuś kto zaraz dostanie feud z spikerem i przydupasem innego zawodnika ?

Niech będzie sobie ten feud , żeby dzieci miały uciechę , ale po cholerę mieszać w to pas , albo inaczej zawodnika z pasem .

Niech lepiej dadzą ten pas Otundze , chociaż on byłby 10x nudniejszym mistrzem niż Sheamus z WHC :lol: .

Co do walki Daniel Bryan vs Kane vs CM Punk (kolejność celowa) to tutaj mam ciężki orzech do zgryzienia (czekajcie , w ogóle istnieje coś takiego ?) .

Tak jak napisał Rejwen zapewne na następnym PPV (Money in the Bank) odbędzie się walka Daniel Bryan/CM Punk vs Kane .

Jako pierwszego pod lupę weźmy Daniela Bryana , jak dla mnie faworyta tego starcia , idąc tokiem myślenia bookingu TNA teraz Dragon musiałby zwyciężyć , ale WWE to nie DixieLand ...

Jedno jest pewne zwycięzca odliczy Kane'a , aby feud mógł trwać dalej .

Myślę , że będzie to tak , iż CM Punk odwali całą robotę , a Daniel Bryan tylko odliczy Kane'a .

Zwycięstwo CM Punka również jest prawdopodobne , a tym samym przeszliśmy do kolejnego punktu walki .

Punk może spokojnie pokonać sobie obu , którzy mogliby obijać siebie przez całą walkę (oby tylko WWE nie zdecydowało się na taki booking) .

Jednak jest też jakaś szansa na zwycięstwo Kane'a , zawsze można dać pas Big Red Monsterowi , który po powrocie w masce jobbuje każdemu main eventerowi jako mu w ręce wpadnie .

Nie zapominajmy , że po NWO nastąpi MitB , na którym poznamy dwóch szczęśliwych posiadaczy magicznych walizek dzięki , którym mogą uczynić jeden z głównych pasów WWE swoim własnym .

Stawiam jak większość , z RAW na Cody'ego Rhodes'a , musi tylko po skończonym feudzie z Christianem przejść na " ten ważniejszy roster " , właśnie tutaj nasuwa się pytanie :

- Czy musi ?

W obecnej dobie zawodnik RAW walczy o główny pas na SmackDown , a zawodnik drugiego rosteru właśnie walczy o pas na RAW to takie oczywiste nie jest .

Jeśli chodzi o SmackDown to moim faworytem jest Wade Barrett (ciekawe czy zdąży się wyleczyć) , realizacja kontraktu zawartego w walizce to chyba jedyny sposób na zabranie/ojebanie " New Goldberg " Sheamusa z pasa .

Ostatnim aspektem jaki trzeba poruszyć jest to , że gdyby , któryś z pretendentów do pasa WWE zdobyłby ów belt to byłoby to raczej równoznaczne z jego face turnem , bo potem zapowiada się feud z Codym .

Jeśli chodzi o młodego Rhodesa to , jeśli by pas posiadał Kane musieliby go wystarczająco wypromować , aby wyglądał przekonująco w walkach z face'owym Monsterem .

[ Dodano: 2012-06-16, 12:55 ]

Jeśli chodzi o walkę Santino Marella vs Ricardo Rodriguez to na początku byłem wkurzony tym , że miałby być to title match i Rodriguez jakimś cudem miałby przejąć ten pas .

Potem jednak sprawdziłem na WIKI i okazało się , że będzie to non-title match , banan na ryju i mam wyje.bane na tą walkę :twisted: .

Ale czy WWE kompletnie upadło na głowę dawać pas komuś kto zaraz dostanie feud z spikerem i przydupasem innego zawodnika ?

Niech będzie sobie ten feud , żeby dzieci miały uciechę , ale po cholerę mieszać w to pas , albo inaczej zawodnika z pasem .

Niech lepiej dadzą ten pas Otundze , chociaż on byłby 10x nudniejszym mistrzem niż Sheamus z WHC :lol: .

Co do walki Daniel Bryan vs Kane vs CM Punk (kolejność celowa) to tutaj mam ciężki orzech do zgryzienia (czekajcie , w ogóle istnieje coś takiego ?) .

Tak jak napisał Rejwen zapewne na następnym PPV (Money in the Bank) odbędzie się walka Daniel Bryan/CM Punk vs Kane .

Jako pierwszego pod lupę weźmy Daniela Bryana , jak dla mnie faworyta tego starcia , idąc tokiem myślenia bookingu TNA teraz Dragon musiałby zwyciężyć , ale WWE to nie DixieLand ...

Jedno jest pewne zwycięzca odliczy Kane'a , aby feud mógł trwać dalej .

Myślę , że będzie to tak , iż CM Punk odwali całą robotę , a Daniel Bryan tylko odliczy Kane'a .

Zwycięstwo CM Punka również jest prawdopodobne , a tym samym przeszliśmy do kolejnego punktu walki .

Punk może spokojnie pokonać sobie obu , którzy mogliby obijać siebie przez całą walkę (oby tylko WWE nie zdecydowało się na taki booking) .

Jednak jest też jakaś szansa na zwycięstwo Kane'a , zawsze można dać pas Big Red Monsterowi , który po powrocie w masce jobbuje każdemu main eventerowi jako mu w ręce wpadnie .

Nie zapominajmy , że po NWO nastąpi MitB , na którym poznamy dwóch szczęśliwych posiadaczy magicznych walizek dzięki , którym mogą uczynić jeden z głównych pasów WWE swoim własnym .

Stawiam jak większość , z RAW na Cody'ego Rhodes'a , musi tylko po skończonym feudzie z Christianem przejść na " ten ważniejszy roster " , właśnie tutaj nasuwa się pytanie :

- Czy musi ?

W obecnej dobie zawodnik RAW walczy o główny pas na SmackDown , a zawodnik drugiego rosteru właśnie walczy o pas na RAW to takie oczywiste nie jest .

Jeśli chodzi o SmackDown to moim faworytem jest Wade Barrett (ciekawe czy zdąży się wyleczyć) , realizacja kontraktu zawartego w walizce to chyba jedyny sposób na zabranie/ojebanie " New Goldberg " Sheamusa z pasa .

Ostatnim aspektem jaki trzeba poruszyć jest to , że gdyby , któryś z pretendentów do pasa WWE zdobyłby ów belt to byłoby to raczej równoznaczne z jego face turnem , bo potem zapowiada się feud z Codym .

Jeśli chodzi o młodego Rhodesa to , jeśli by pas posiadał Kane musieliby go wystarczająco wypromować , aby wyglądał przekonująco w walkach z face'owym Monsterem .