Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE SuperShow by Grizzly94

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Jak widać po temacie będzie to diary poświęcone WWE RAW SuperShow. Pewnego dnia w świecie WWE doszło do unifikacji pasów jak i rosterów.

Roster RAW

Alberto del Rio

Big Show

Brodus Clay

Dolph Ziggler

Ezekiel Jackson

Jack Swagger

Jay Uso

Jimmy Uso

Jinder Mahal

John Cena

Lord Tensai

JTG

Mason Ryan

Sheamus

Sin Cara

R-Truth

Randy Orton

Rey Mysterio

Ryback

Wade Barrett

Zack Ryder

Chris Jericho

Christian

CM Punk

Cody Rhodes

Curt Hawkins

Daniel Bryan

David Otunga

Drew McIntyre

Camacho

Epico

Evan Bourne

Hunico

Justin Gabriel

Masked Kane

Kofi Kingston

Mark Henry

Santino Marella

The Miz

Tyson Kidd

Ted DiBiase jr.

Darren Young

Brock Lesnar

Alberto Del Rio

Komentatorzy: Micheal Cole & Jerry Lawyer

Zawodnicy bez brandu

Bret Hart

Edge

Jimmy Hart

Kevin Nash

Mick Foley

Shawn Michaels

Stone Cold Steve Austin

Triple H

Mistrzowie

RAW SUPERSHOW PASY:

WWE: Cm Punk

IC: Cody Rhodes

TT:

Kalendarz gal PPV

Styczeń : Royal Rumble

Luty : No Way Out

Marzec : Wrestlemania

Kwiecień : Extreme Rulez

Maj : Judgment Day

Czerwiec : Bad Blood

Lipiec : Backlash

Sierpień : SummerSlam

Wrzesień : Vengeance

Październik : No Mercy

Listopad : Survivor Series

Grudzień : Armageddon

http://www.enfinity1productions.com/wp-content/uploads/2012/02/WWE_RAW_Supershow_0004.jpg

Ze słonecznego Miami witają państwa: Michael Cole i Jerry The King Lawyer.

Cole: Pierwsza gala RAW SuperShow po drafcie i unifikacji. Jestem bardzo ciekawy jak tamto wydarzenie wpłynie na poziom tej federacji

Lawyer: Moim zdaniem ta rewolucja nadał świeżości i na pewno nie będziemy się nudzić. Również trzeba wspomnieć o co dzisiaj nas czeka.

Cole: Pierwszym elementem będzie wystąpienie Pana Laurinaitis’a.

Lawyer: I tylko tyle Cole wiemy co będzie się działo na gali, wiec nie trudź się i nie szukaj w swoich bazgrołach. Nasz Gm wszystko nam wyjaśni co będzie się dzisiaj działo.

Cole: Daj mi święty spokój. Ja przynajmniej staram się odwalać kawał dobrej roboty a nie tak jak ty siedzisz i gadasz od rzeczy.

Wystąpienie Gm Raw

John Laurinaitis: My name is mr. John Laurinaitis. I am The Executive President of Talent Relations and General Manager of RAW and SmackDown!. Panie i Panowie jak wiecie nasz brand stał się jedynym rosterem w federacji WWE. Utraciliśmy SmackDown, lecz najlepsze gwiazdy niebieskiej gali dołączyły do nas. Również usunięte zostały pasy: WHC i USA. Jedynie co nie podoba mi się to Cm Punk który jest mistrzem WWE. Proszę o cisze! Jestem Generalnym Menagerem i zrobię co tylko mi się podoba. Już za niedługo zostanie wyłoniony nowy mistrz. Podczas dzisiejszego Raw zostaną rozegrane niesamowite walki. Moim głównym priorytetem jest wybranie osoby, która będzie o wiele lepszym mistrzem WWE niż obecny. Mam już kilka typów, lecz jedna osoba jest warta uwagi. Tutaj mówię o bardzo wszechstronnym wrestlerzy i co najważniejsze moim przyjacielu. Ta osobą jest Brock Lesnar. Panie i panowie pan Brock zostaje!

Nagle rozbrzmiewa Voices. W drodze na ring The Viper Randy Orton. Gdy jest już w środku ringu bierze mikrofon i zaczyna mówić:

Randy Orton: Czy to są żarty? Brock Lesnar ma zostać bez walki pretendentem do pasa WHC? Od kiedy został Pan szefem obu brandów bardzo Cię szanowałem. Wierzyłem, że końcu właściwa osoba objęła władzę i pozwoli dawnej Żmiji powrócić. Jednak się myliłem.

John: Randy spokojnie. Dużo myślałem przez ostatni okres czasu o tobie i twojej sytuacji. Będziesz miał szansę walki na WWE Raw #2 o pretendenta do pasa WHC ale pod jednym warunkiem.

Randy: Słucham. Jaki to warunek?

John: Musisz mi pokazać na co cię stać. Chce zobaczyć dawna żmiję w akcji. Jeżeli to uczynisz do dostaniesz swoją szansę.

Randy: Tylko się nie przestrasz Żmiji!

Rozbrzmiewa na całej arenie głośne Awesome. Na rampie z mikrofonem pojawia się The Miz! Patrzy na towarzystwo i zaczyna mówić

Miz: Oni mają walczyć o pretendenta do pasa WWE. Really? Really?Really? A co ze mną Panie Laurinaitis. Ja Mr. Awesome na 2 wrestlemaniach nie odniosłem porażki. Pokonałem John’a Cene i obroniłem tytuł WWE. Również pomogłem panu w zwycięstwie. Byłem najlepszym mistrzem WWE w historii. Tak mi pan chce się odwdzięczyć za wszystko co robię? Żądam możliwości takiej Jak Orton i Lesnar.

John: Miz spokojnie. Po co te nerwy? Wiem do czego to powoli zmierza. Za chwilę każdy zawodnik Raw SuperShow wyjdzie i będzie chciał walki. Dzięki tobie wpadłem na fantastyczny pomysł. Już za tydzień odbędzie się turniej o pretendenta do pasa WWE. Ci którzy odpadną będą mieli jednak szansę w przyszłości zdobyć pas IC. Przedstawię państwu teraz kartę walk jaką dzisiaj zobaczymy: Pierwsza walka to: Darren Young vs Sin Cara. Druga walka: Lord Tensai vs Santino Marella. Kolejna trzecia walka to pojedynek: Kofi Kingston vs Mark Henry. Czwartym pojedynkiem będzie walka: Christian vs Rey Mysterio. Walka wieczoru: Cm Punk vs Randy Orton.

Panie i panowie dziękuje za uwagę.

Komentarz

Cole: Pierwsze wystąpienie naszego cudownego GM’a i już mamy wiele emocji. Widać, że właściwa osoba znalazła się na tym stanowisku. Oby tak dalej.

Lawyer: Oh Michael. Czy ty w końcu przestaniesz się podlizywać. Wstyd mi za ciebie. Wziąłbyś się za coś pożytecznego. Przed nami pierwsza walka dzisiejszego Raw.

Walka #1: Darren Young vs Sin Cara - Normal Match

GONG!!! Pierwsza walka dzisiejszego Raw rozpoczyna się. W ringu mamy dwóch wrestlerów, którzy mają ochotę zdobyć swój pierwszy tytuł w WWE. Początkowo dochodzi pomiędzy nimi do zwarcia. Sin Cara wykorzystał swoją szybkość i znalazł się za plecami rywala. Odepchnął Go od siebie i wymierzył mu maczugę w plecy. Darren Young odczuł ten cios ale jest zbyt świeży aby taki cios znacznie Go osłabił. Odwrócił się i ruszył wściekły na rywala, lecz ten wymierzył mu serię low kick’ów w nogi. Następnie dodaje sekwencje low kick i middle kick. Darren chwieje się na nogach. Sin Cara podszedł do rywala i zaatakował chopami w klatkę piersiową rywala. Złapał mocno za lewą rękę i irish whip w narożnik, lecz w ostatniej chwili Young skontrował. Wykorzystał wagę swojego rywala i własną masę Przy kontrze pochylił się w dół i Sin Cara z dużą siłą uderzył o narożnik plecami i upadł na matę. Darren po zaczerpnięciu kilku oddechów przystąpił do ataków. Najpierw wymierzył serię stompów w nogi i brzuch rywala. Później wymierzył z miejsca knee drop w głowę. Sin Cara zamroczony trzymał się za głowę i leżał bezbronnie na macie. Mr. No Days Off podniósł rywala i wykonał potężny backbreaker. Darren Young naśmiewał się ze swojego rywala. Również wdał się w kłótnie z fanami. W tym samym czasie Sin Cara doszedł do siebie. Szybko wstał i to on zdominował rywala. Zaatakował z znienacka Standing Dropkick'iem w plecy Young’a. Ten przez uderzenie ruszył w stronę lin, odbił się od nich i zainkasował hurricanrane. Następnie Sin Cara odbił się od lin i springboard moonsault. Pinuje, lecz tylko sędzia doliczył do 2. Meksykanin podniósł rywala. Wymierzył dwa low kick'i i dołączył super kick. Darren Young mógł wygrać ten pojedynek, ale nie potrzebnie wdał się w kłótnie z publiką. Sin Cara na narożniku i Splash. Sędzia doliczył po pinie do 3.

Zwycięzcą walki zostaje Sin Cara

Komentarz

Cole: Sin Cara wygrał i będzie miał szansę zdobycia pasa USA. Darren Young powinien zostać zwolniony. Nic szczególnego nie pokazał. Miał okres dominacji to zaprzepaścił kłótnią z ludźmi.

Lawyer: Tutaj zgadzam się z tobą w 99%. Nie można zwalniać przez coś takiego Darren'a, lecz należy mu się ostra fala krytyki. Jednak to nie jest nasz problem. Trzeba również poruszyć temat wystąpienia Gm'a Raw SuperShow. Jak wszyscy usłyszeliśmy chce pozbyć się Cm Punk'a jako mistrza WWE. Moim zdaniem jest godny trzymania tego pasa, lecz Gm'owi się to nie podoba. Jestem ciekaw kto weźmie udział w tym turnieju który odbędzie się za tydzień. Przed nami druga walka.

Walka #2: Lord Tensai vs Santino Marella – Normal Match

Gong! Początek walki był dość spokojny. Lord Tensai wyczekiwał na atak Santino. Ten jednak nie zamierzał wdać się w bijatykę. Zaczął prowokować rywala, jednak te gesty spodobały się publiczności. Rozwścieczyło to rywala i w szaleńczej furii dopadł Santino. Wymierzył mu serię punch’ów w głowę. Następnie irish whip w narożnik i corner clothesline. Publiczność dopingowała Marell’e, lecz nic to nie pomagało. Lord dominował. Miał całą akcję pod kontrolą. Ustawił się na środku ringu, a gdy Marella doszedł do siebie i ruszył do przodu otrzymał Bicykle Kick. Następnie seria leg drop’ów w okolicę szyi i klatki piersiowej Włocha. Lord Tensai odsunął się i w charakterystyczny sposób splunął zielonym proszkiem na rękę. Santino Marrella wstał, jego przeciwnik ruszył lecz ten w ostatniej chwili szpagatem ominął ciosy. Szybko się obrócił i zdezorientowany rywal otrzymał Hip Toss. Santino pinuje, lecz tylko do 2. Marella wszedł na narożnik, pokazał na swoje czoło i diving headbutt. Jednak Nie! Tensai odsunął się. Podniósł obolałego rywala i Clawhold, with asian mist. Następnie pin: 1.2.3.

Zwycięzcą walki zostaje Lord Tensai.

BackStage

Wywiad z Mark’iem Henry.

Gość: Witam cię Mark. Przed tobą pierwsza walka i to z Kofim. Jaki przewidujesz rezultat i przebieg tego pojedynku?

Henry: Mój rywal jest beznadziejny, nic nie znaczący, słaby. Od samego początku zdominuję Go. Sprawie mu najgorsze lanie jakie kiedykolwiek mógł dostać.

Gość: Nie jesteś czasem zbyt pewny siebie? Moim zdaniem Kofi to nieprzewidywalny wrestler. Jego szybkość i technika są nadzwyczajne.

Henry: Twoje zdanie mnie nie interesuje. I co z tego, że taki jest. Ja jestem najsilniejszym człowiekiem świata i to jest fakt i to się liczy. Moja siła zniweczy jego wszystkie próby przeciwstawienia mi się.

Gość: Kolejne pytanie. Jak myślisz: Zostaniesz prowadzony do turnieju o pas WWE ?

Henry: Jestem przekonany, że tak. Tylko ja zasługuje na pas mistrzowski WWE ! Nie mam czasu na gadanie z tobą bo czeka mnie walka.

Gość: Powodzenia.

Komentarz

Cole: Lord Tensai dalej dominuje Panie i Panowie. Rozprawił się z klaunem bez problemu. Strasznie mnie denerwował Sarnino i nareszcie ktoś go uspokoił. Prowokował rywala i dostał lanie. Ja nie wiem jak Ci ludzie, Go lubią.

Lawyer: Następnie wywiad z najsilniejszym człowiekiem świata. Nie ukrywam, że Go nie lubię. Po tym co dawno mi zrobił gardzę nim. Mam nadzieję, ze wygra dzisiaj Kofi Kingston. Przed nami trzecia walka.

Walka # 3: Kofi Kingston vs Mark Henry – Normal Match

GONG! Kofi Kingston od początku przyjął dobrą taktykę. Trzymał na odległość Mark’a, który w ten sposób nie mógł wyrządzić mu krzywdy. Gdy henry zbliżał się, Kofi wymierzał mu silna serię low kick’ów w nogi. Kingston coraz pewniej radził sobie w walce. Po serii kopniaków, wymierzył rywalowi potężne chopy w klatkę piersiową. Odbił się od lin i zamroczonemu rywalowi wykonał clothesline w głowę. Henry chwiał się poważnie na nogach. Kingston odbił się od lin, lecz otrzymał potężny Shoulder block. Impet był tak potężny, że wpadł w narożnik. Mark henry podszedł do rywala i potężna seria punch’ów w brzuch. Następnie złapał Kofi’ego za głowę i trzy headbutt’y. Kofi ledwo stoi na nogach. Henry złapał za barki rywala i Back Body Drop. Pinuje, lecz sędzia doliczył tylko do 2. Mark Henry Podszedł do rywala i kilka stompów w brzuch. Podniósł Kingston’a i na środku ringu zapiał mi bearhug. Uchwyt zaciska z całych sił. Żebra rywala strasznie teraz zostają osłabiane. Oby nie doszło do złamania. Kingston ze wszystkich sił trochę podniósł w górę lewą rękę i wykonuje dużo uderzeń łokciem w głowę. Po dużej serii takich uderzeń henry puszcza i upada na kolana. Kofi trzymając się za plecy odbił się od lin i low dropkick w głowę. Henry leży na macie zamroczony. Kingston stanął przy rywalu i zaczyna wykonywać charakterystyczne gest. Tak jest! To Boom Drop. Odbił się od lin, wykonał słynny gest i boom drop! Henry jest w świecie Kingston’a. Kofi już przy narożniku i szykuje się do wykonania Trouble in Paradise. Uderza dłonią o dłoń i razem z publicznością krzyczą: Bom, bom , bom. Mark już na nogach chwiejnym krokiem obraca się, Kingston rusza i Trouble in Paradise. Jednak to nie koniec. Nie pinuje rywala, lecz wchodzi na narożnik. Szykuje się akcja wysokiego ryzyka. Wyskoczył i wykonał Five Star Frog Splash. To cos niesamowitego. Kingston wykorzystuje nową akcje. Pinuje: 1..2…3

Zwycięzca walki zostaje Kofi Kingston.

Komentarz

Lawyer: Kofi Kingston zostaję zwycięzca. Udowodnił, że siła i potężna masa nie dorównują szybkości i nie gwarantują sukcesu. Pokazał, ze najważniejsza jest waleczność jak i pasja. Ciekawa również będzie przed nami kolejna walka.

Cole: No szkoda, ze Henry nie wygrał ale widać było, że dał fory swojemu rywalowi. Zgadzam się z tobą. Christian i Rey wracają po długiej nieobecności do ringu. Nikt nie wie w jakiej są kondycji i jak się czują. To będzie duża niespodzianka. Zapraszam serdecznie na walkę.

Walka #4: Christian vs Rey Mysterio – Normal Match

Gdy w drodze na ring był Rey Mysterio z znienacka zaatakował Go na rampie Captain Charisma i to krzesłem. Rey zostaje po prostu maltretowany przez Christian’a. Sędzia podbiega do niego i nakazuje Chari’smie zaprzestać ataków, lecz on sobie nic z tego nie robi. Podnosi nieprzytomnego rywala i Spinebuster na rampie. Rey krzyczy z bólu. Nagle pojawia się R-Truth, który biegnie pomóc Rey’owi Mysterio. Christian w porę uciekł. Truth wzywa lekarza i pomaga mu przetransportować mistrza 619.

Komentarz

Lawyer: panie i panowie z niecierpliwością czekamy na informacje dotyczące stanu zdrowia Rey’a. Każdy ze zgromadzonych zobaczył jaką agresję .

Cole: Jestem zszokowany i nie wiem co powiedzieć. Wszyscy teraz trzymamy kciuki za Rey’a Mysterio. Dobrze, że pojawił się R-Truth Truth pomógł przyjacielowi. Gdyby nie on to mogłoby się to jeszcze gorzej skończyć. Powiadomimy państwa jak najszybciej się uda. P

Lawyer: właśnie otrzymałem wiadomość od lekarza WWE. Rey Mysterio ma lekkie wstrząśnienie mózgu i poobijane plecy. Naszczęście nic nie ma złamane ani zerwane, więc przerwa od ringu będzie krótka.

Cole: Dobra wiadomość dla wszystkich jego fanów. Przed nami Główna walka wieczoru.

Walka #5 ME : Cm Punk vs Randy Orton- Normal Match

Gong!!! The Best In The World I The Viper są dzisiejszymi rywalami. Patrzą sobie prosto w oczy i powoli zbliżają się do siebie. Gdy są na środku ringu dochodzi do zwarcia. Randy Orton wykorzystał jeden moment zawahania Punk’a i jest obok i zapiał headlock. Cm Punk nie tracąc ani chwili złapał za biodra rywala i ruszył w stronę lin. Gdy się oboje odbili od lin, Best In The World popchnął rywala od siebie, zrywając tym samym uchwyt. Orton odbija się od lin i zainkasował Clothesline. Punk dosiada rywala i seria ground and pound. Następnie kilka stompów, lecz żmija szybko się zrywa i już jest na nogach. Punk ze zdziwieniem patrzy na Orton’a. Ten szyderczo się uśmiecha. Nagle rusza Viper. Raz jeden raz drugi wymierzają sobie punch’e. Po kilku atakach, Randy blokuje ciosy i sam wymierza własne, które są o wiele mocniejsze niż początkowo. Punk jest zamroczony, co wykorzystuje Orton. Podchodzi bardzo blisko i wykonuje European Uppercut, po którym The Voice of The Voiceless chwieje się na nogach. Żmija momentalnie wybił się w górę i silny dropkick dropkick w klatkę piersiową rywala. Punk ląduje na macie. Trzyma się za klatkę piersiową. The Viper podchodzi szybkim krokiem i w charakterystyczny sposób wieloma stomp’ami obija wszystkie końcówki kończyn. Orton bierze rozbieg i running knee drop w głowę. Próba przypięcia, lecz sędzia doliczył tylko do 1. The Legend Killer zapina Wrenching chinlock. Sędzia sprawdza cały czas i pyta się czy Punk może kontynuować, lecz ten nakazuje na kontynuację walki. Cm Punk pozbywa się nóg Orton’a, które skutecznie zaciśnięte były w biodrach i ograniczały swobodę ruchów. Następnie Cm Punk przekręca się w bok i już jest w lepszej sytuacji. Z całych sił podnosi się , Orton robi to samo. Następnie Punk kilkoma atakami z łokcia w okolicach żeber osłabia rywala. Wynosi rywala i Suplex. Oboje leżą obok siebie i sędzia zaczyna liczyć. Gdy już doliczono do 5 zawodnicy zaczynają wstawać. Jednak pierwszy przy pomocy lin wstał Cm Punk. Podszedł do Żmiji i wymierzył mu muay thay combo. Niskie kopnięcia wymieszane z wysokimi, powodują niesamowite zniszczenie. Obrony Randy’ego są nieskuteczne. Punk następnie wykonuje silne chopy w klatkę piersiową. Łapie za lewa rękę zamroczonego rywala i irish whip w narożnik. Nie tracąc ani chwili rusza i wykonuje swoją charakterystyczną akcję Step-up high knee + Bulldog. Cm Punk Tauntuje do publiczności i wchodzi na narożnik. Przybiera odpowiednią sylwetkę. Jest wyprostowany, ręce skierowane do góry z wyprostowanymi dwoma placami i skacze. Piękny Diving Elbow Drop z trzeciej liny. Próba przypięcia: 1...2… jednak Orton przerywa licznie, odrywając bark od maty. Czas na GTS. Cm Punk klęczy obok rywala i charakterystyczny sposób składa ręce, w geście że pośle rywala spać. Wstaje, podnosi rywala i ma Go już na barkach. Czy to koniec? Jednak nie. Orton resztkiem sił zeskakuje za plecy, łapie za szyję rywala i wymierza mu Inverted headlock backbreaker. Punk jak rażony pada na matę po tej akcji. Randy klęczy i łapie powietrze. Jest bardzo zmęczony. Orton wstaje. Powolnym krokiem idzie do rywala. Pomaga mu wstać i od razu potężne kopnięcie w brzuch. Irish whip o liny i Snap scoop powerslam. Orton powoli zaczyna się nakręcać. Cm punk jest blisko lin. Leży i trzyma się rękoma za najniższą linę. The Viper mocno kopie rywala tak aby ten znalazł się na kapronie. Następnie pomaga rywalowi wstać, łapie za ręce i przeciąga Go tak aby brzuchem był na linach. Mocne kopnięcie w głowę tak aby ten nie mógł przeszkodzić w planach Randy’emu. Zapina uchwyt na szyi, ciągnie rywala aby jego stopy opierały się tylko o linę. Sędzia doliczył do 4 i mamy Rope-hung DDT. Orton wykonuje gesty zapowiadające nadejście RKO. Czeka aż rywal wstanie. Cm Punk trzymając się za głowę obraca się i Orton wymierza mu RKO. Pin: 1…2…3 ale jednak w ostatniej chwili Cm Punk podrywa barki. Orton jest wściekły. Nie wie co ma robić. Ustawia się w narożniku. Trzyma się za głowę. Dawny The Legend Killer powrócił. Czeka aż Punk będzie na kolanach. Orton rusza, jednak Cm punk w ostatniej chwili tuż przed kopnięciem odsuwa się. Randy Wpada w drugi narożnik. Punk obolały i ledwo oddychający wstaje. Radny się obraca i Roundhouse kick. Pin: 1…2… Orton przerywa! Punk klęczy za rywalem. Pomaga mu się wyprostować tam aby siedział i wymierza Repeated elbow strikes. Sędzia odciąga Punk’a. Orton leży nieprzytomny. The Best in The World zapina na środku ringu Anaconda Vise. Randy Orton próbuje walczyć. Nie chce się poddać. Jednak po pewnym czasie zaczyna brakować mu tlenu. Orton gaśnie i sędzia daje sygnał aby zabić w gong!

Zwycięzca walki zostaje Mistrz WWE CM PUNK!!.

Komentarz

Cole: Fantastyczna walka na zakończenie dzisiejszej gali. Cm Punk po bardzo długiej walce udowadnia, że jest najlepszy na świecie.

Lawyer: Dzisiejsza gala była fantastyczna. Dostarczono nam fantastycznych wrażeń. Zegnają się z państwem: Michael Cole i Jerry The King Lawyer.

• Odpowiedzi 0
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• grizzly94

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Dzięki
      • 17 odpowiedzi
    • WWE Royal Rumble 2025
      Spekulacje i dyskusje na temat WWE Royal Rumble 2025!
        • Dzięki
      • 79 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 17 922 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 686 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Lubię to
      • 100 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
        • Lubię to
      • 9 350 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
        • Lubię to
      • 146 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 172 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 513 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 850 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• Attitude
      Nazwa gali: WWE NXT #771 Data: 04.02.2025 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: TV-Show Lokalizacja: Orlando, Florida, USA Arena: WWE Performance Center Format: Live Platforma: The CW Komentarz: Booker T, Corey Graves & Vic Joseph Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
    • MattDevitto
      Kurczę pieczone Ale teraz zacząłem łączyć kropki.... Za rok gala wiadomo gdzie i dlaczego $$$, więc poczciwy Titus jest idealnym kandydatem na zwycięzcę. Ależ to będzie piękne redemption po małej wpadce kilka lat wcześniej - od zera do bohatera - Amerykanie kochają takie historie Proszę wsiadać do pociągu Titus O'Neil RR winner 2k26!
    • -Raven-
      Rozmawiali wyłącznie po francusku
    • -Raven-
      W zeszłym roku stawiałem na Rudą, ponieważ Aliensowa miała pas już bardzo długo i WM-ka była na papierze dobrym momentem żeby zrzucić z niej złoto, a Linczująca już dawno nie miała pasa, tak więc ułamki wychodziły mi tak a nie inaczej. Mimo to, fajnie się było pomylić w tej kwestii Akurat w tym przypadku uważam podobnie. Stratna ma zbyt krótko tytuł (nie dali jej się jeszcze wykazać), a Flara jest na papierze takim "faworytem", że w ramach "zaskoczenia" powinni ją tutaj podłożyć. Jabłecznikowa zbiera tytuły tak ekspresowo, że jeszcze na spokojnie ma czas żeby w tej kwestii ścignąć starego, tak więc tutaj na spokojnie będzie mogła jobnąc, żeby wypromować nową gwiazdę ze stajni W.        Bardzo dobry ruch z "rozbiciem" tagu Callgirl i Bi-Anki. Jade koszmarnie wypadała na tle Belair. Była sztywna, kanciasta i jej akcje nie wyglądały w ringu płynnie. Baardzo się to rzucało w oczy w kontraście do roboty jaką wykonywała Warkoczowa. Storm wyglądała wyłącznie dobrze kiedy trzeba coś było odwalić siłowo. Wycofanie jej z tagu i scenariusz, że któraś z kumpelek (Bianca lub Naomi) ją wyeliminowała, to samograj i instant materiał na turn i starcie na WM-kę. Niby logika podpowiada Naomi (bo to ona najwięcej zyskała na wyeliminowaniu Koksiary), ale chciałbym zobaczyć zestawienie Montezowej z Siwą na WrestleManii, gdzie Belair by wygrała dzięki Naomi (bo okazało by się, że jednak obie były w zmowie).    
    • HeymanGuy
      Energetyk Saints Flow? Ogólnie uwielbiam Saints Row ale tylko 1 i 2. Od trójki niestety to rownia pochyla na sam dół
  • Dodaj nową pozycję...