Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

• Odpowiedzi 428
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• barman_2000

51

• 1 contender

37

• MSMic

21

• PiTeRo

19

Top użytkownicy w tym temacie

barman_2000, można rozumieć, że już grasz? Wrażenia?

ja juz grałem wiec moze sie wypowiem :) zaczne moze od tego ze poziom wdg nadal żenada liczyłem ze te wybory bedą normalnie w universe jednak sie przeliczyłem.... w trybie tworzenia dodali opcje story i tam mozemy sobie stworzyc całe 10 lat akcji (nie wiem komu by sie chciała ustalac wszystkie walki i storyline kazda scenka itp) moim zdaniem powinno byc tak ze mozesz to sobie losowo przez konsole wybrać. kolejną sprawa jest to niby tworzenie pasów co tez uwazam za niewypał mozna jedynie przerobić istniejący juz pas.... w senise dodac mu tylko kolorów.... to tyle rzeczy które mnie zawiodły ale gra naprawde na plus gra sie przyjemnie postacie ciekawie prezentują wszystko niby to samo a jakas grać sie chce bardziej :) pogram troche dłuzej to dopisze jeszcze swoje odczucia

Sygnatura by Mistrz Filipoo666

Triple H Forever!!!!!!!!!!!!

9311367514e37ce8ab2c37.jpg

• Reputacja:   1

Nichrom666, a czy w grze jest chociażby trochę więcej dźwigni do wyboru, czy nadal np. Haas Of Pain jest wykonywane tak jakby jakiś rzut? Przy czym przeciwnik nie może odklepać. Są jakieś nowości w tworzeniu finishera? I czy zawodnicy nadal mają drewniany move-set, czy może już trochę bardziej rozbudowany?

powiem ci ze póki co dopiero gre mam od wczoraj :D grałem Brayaenm cieszy gilotyna :P nie tworzyłem finisherów jeszcze move set są okej :) chociaz pare zmian by sie przydało cieką rzeczą jest reffere match :P fajnie sie sędziuje I qui match tez niczego sobie :) mozna sie fajnie pobawic ;) ktoś wie kiedy wychodzi dlc z Rybackiem ?

nigdzie nie bylo mowy o tym ze bedzie TWORZENIE pasow a ze bedzie EDYCJA pasow, a to roznica, moje wrazenia to jestem zadowolony, animacje sa lepsze, gameplay ciekawszy i gra sie przyjemniej, OMG wajny dodatek, postacie dopracowane ale jak dla mnie publika zdecydowanie za glosno, Universe mnie nie interesuje wiec sie nie wypowiadam natomiast Attitude Mode dla kogos kto slabo zna tamte czasy to jest cos interesujacego, troche irytuje to ze scenki sa robione na silniku gry ale glosy sa oryginalne z Raw Is War (nie nagrywane na nowo) i z kazdej wypowiedzi jest wyciete slowo Federation przez co dziwnie brzmi samo WW, do tego pas z ery attitude jest nazwany jako WWE Championship i tak tez jest zapowiadany przez co ujmuje to troche realizmu, fajne sa statystyki oraz madrze zrobiony I quit match, ogolnie jedna z lepszych gier jakie ostatnio powstaly

postacie dopracowane ale jak dla mnie publika zdecydowanie za glosno,

No ja nie mogę już ...

Wreszcie dali nam żywiołową publikę która aż zachęca do grania, ale musiał się ktoś znaleźć....

W 2011 publiki nie było, w 2012 była cichutka, za to teraz mamy to co chciała większość.

Szkoda że te lepsze DLC będzie tak późno, bo Sandowem bym sobie pograł, a tak to dostaniemy tych którzy już tak bardzo nie cieszą ( może i są to ciekawe postacie, ale mimo wszystko DLC z grudnia/stycznia są ciekawsze, szczególnie te styczniowe. ).

NACZELNY HEJTER FINNA BALORA

ehm to widze ze już nie mozna swojej opini wyraźić... każdy ma swoje zdanie jednym sie podoba głosna publika innym nie nigdy sie wszystkim nie dogodzi :roll: mi jak co roku przeszkadza słabość storylinów ale nic sie na to nie poradzi

postacie dopracowane ale jak dla mnie publika zdecydowanie za glosno,

No ja nie mogę już ...

Wreszcie dali nam żywiołową publikę która aż zachęca do grania, ale musiał się ktoś znaleźć....

W 2011 publiki nie było, w 2012 była cichutka, za to teraz mamy to co chciała większość.

Szkoda że te lepsze DLC będzie tak późno, bo Sandowem bym sobie pograł, a tak to dostaniemy tych którzy już tak bardzo nie cieszą ( może i są to ciekawe postacie, ale mimo wszystko DLC z grudnia/stycznia są ciekawsze, szczególnie te styczniowe. ).

bardzo mi przykro ze urazilem szanownego pana ale w tej grze nie slychac ani themow ani komentarza bo tak glosno jest zrobiony SZUM a nie zywiolowa publika... bo nie slychac zadnych chantow itp tylko jeden wielki glosny SZUM... i nie bede mowil i przypominal jakich pierdul Ty sie czepiales wczesniej, mnie od kilku meczy juz dudni w glowie od tego szumu wiec dla mnie jest to za glosno

Panowie mam małe pytanie , bo nigdzie nie moge znaleść , czy mi pomożecie , jak wykonać w attitude era mode Michaelsem w walce z britisch buldogiem podany historical objectiv : Perform a diving attack off the top rope to the outside of the ring

Panowie mam małe pytanie , bo nigdzie nie moge znaleść , czy mi pomożecie , jak wykonać w attitude era mode Michaelsem w walce z britisch buldogiem podany historical objectiv : Perform a diving attack off the top rope to the outside of the ring

Wyrzucasz go poza ring, wchodzisz na górną linę, wykonujesz atak.

pjS Dzięki za pomoc , niewiem czemu cały czas myślałem że muszę zrobic akcje razem z rywalem na górnej linie by lecieć z nim poza ring :D

Czy zastanawiałeś się kiedyś jak to jest móc zobaczyć własną postać w kwadratowym pierścieniu?! NXT Ci to oferuję... Nie czekaj i zapisz swoją postać do rosteru SWF!

O ile skład całego DLC jest świetny to do tego świetnie zrobili tych którzy wydawali się najmniej atrakcyjni.

Zaskoczyli mnie tym że dali nowe entrance Goldusta (nie jestem pewny). Dobre wejścia, finishery też fajnie wyszły więc kolejny plus dla THQ.

Już wiem że pierwszym którego ściągnę będzie Val Venis (poprostu kocham jego wejście ;D).

Cholernie rzuca się w tym roku Entrance Attire. Bardzo dużo ich jest, lecz i tak założę się że będzie hejt że nie da się ich edytować.

NACZELNY HEJTER FINNA BALORA

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Dzięki
      • 20 odpowiedzi
    • WWE Royal Rumble 2025
      Spekulacje i dyskusje na temat WWE Royal Rumble 2025!
        • Dzięki
      • 79 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 17 922 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 686 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Lubię to
      • 100 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
        • Lubię to
      • 9 350 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
        • Lubię to
      • 146 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 172 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 513 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 851 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• Attitude
      Nazwa gali: DDT Meet & Greet Fight In February Data: 04.02.2025 Federacja: DDT Pro Wrestling Typ: Online Stream Lokalizacja: Tokyo, Japan Arena: Shinjuku FACE Format: Live Platforma: Wrestle Universe Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Independent Zone
    • Attitude
      Nazwa gali: DDT Next Step Game 2025 Data: 05.02.2025 Federacja: DDT Pro Wrestling Typ: Online Stream Lokalizacja: Tokyo, Japan Arena: Shinjuku FACE Format: Live Platforma: Wrestle Universe Official video: Link Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Independent Zone
    • Kaczy316
      Ja bym widział ten pojedynek o WHC, tu aż się prosi o dodanie tego tytułu w tle.   Tu bym widział w takim wypadku Jey vs Cody, Jey vs Cody ma jakieś podstawy w przeciwieństwie do Cena vs Cody gdzie na miejscu Kodeusza mógłby być ktokolwiek i podstawa byłaby taka sama "JADĘ PO 17 TYTUŁ ULALA! ZABIORĘ MAIN EVENT KOMUŚ UTALENTOWANEMU ALBO OSOBIE, KTÓRA MIAŁABY SENS W TEJ WALCE!" Cały czas jestem hejterem tego pojedynku, jak jeszcze w styczniu bym powiedział, że niech Cena sobie wygra EC i zawalczy z Kodeuszem tak teraz jestem zdecydowanie na nie, gość, który do RR pokazał się raz, jedynie, żeby zapowiedzieć udział w RR Matchu miał wygrać RR......teraz nawet na tygodniówkach się nie będzie pojawiał do EC, bo mógł sobie powiedzieć, że wejdzie do EC, Triple H mu polizał rowa i powiedział, że za zasługi wejdzie do EC, to ja za zasługi bym widział jeszcze Rica Flaira, Hogana, Undertakera, HBK i Goldberga w tym EC PRZECIEŻ TOĆ TO LEGENDY! Przepraszam wymieniłem potencjalnych zwycięzców przyszłorocznego RR Matchu u kebabów, a wracając do Lidera Cenation po tym co odwala teraz, że zamiast być w drodze do WM, bo to jego ostatnia to ten lata sobie po zdjęciach do filmów i na plany ogólnie  to ja podziękuję za taki udział Ceny w drodze do WM, niech se będzie w main evencie, ale Evolve co najwyżej, nie wiem no mam szczerą nadzieję, że w to nie pójdą, a Cena dostanie Logana Paula, Logan vs Cena i Jey vs Cody to dwa Money Matche, lepsze takie niż jeden Cody vs Cena prawda? To już Rock potrafił sobie grafik ogarnąć i docisnąć całą road to WM w zeszłym roku i wyglądało to przekozacko, że nikt nie miał problemu, że jest w ME WM 1 dnia, a Cena zrobi to co Rock mógł zrobić w zeszłym roku, przyjdzie i zabierze ME WM jednego dnia komuś nawet się nie pojawiając, po prostu przyjdzie, wygra jedną walkę, bo będzie w niej dlatego, że jest Wielkim Johnem Ceną, ale to jest tiltujące, dawno się tak nie zirytowałem, chyba od czasu WM 38, gdzie z niczego Lesnar sobie powrócił, wygrał 2x WWE Championship w przeciągu 2 miesięcy, wygrał RR i Main Eventował WM, nie wiem no Cena, który powraca, nie występuję na tygodniówkach ani walk nie robi jest dobry i może main eventować WM ku ucieszę fanów, ale Charlotte, która chociaż wykręci kozacki pojedynek nieważne czy to z Tiff czy Rheą i jeśli przegra to wypromuję fest taką Stratton to już BLEEEE, BO ONA NIE POTRZEBUJĘ! NIKT JEJ NIE CHCĘ! Dla mnie to dramat co się odwala, bo mamy analogiczną sytuację w dywizji kobiet, z tą różnicą, że Charlotte się pojawia i nie zdycha po wykonaniu jednego finishera i ciekawe jest to, że jak Kodeusz go pokona....to totalnie nic tym nie zyska, Cena będzie wtedy kolejnym rywalem, który został odbębniony i tyle, dalej liczę na Jey vs Cody, Punk vs Cody albo najlepsza możliwa opcja czyli Cody vs Orton, skoro KO idzie na Samiego, to nie dostaniemy chyba KO vs Orton na WM, a Orton powinien się pojawić na tej gali, więc może jednak się zdecydują na Rhodes vs Orton obyyyyy.
    • HeymanGuy
      WWE NXT - 04.02.2025 Stephanie Vaquer vs. Jacy Jayne: Solidne otwarcie gali, ale bez fajerwerków. Vaquer, odkąd wpadła do NXT, robi robotę i tu też błyszczała, ale Jayne nie odpuszczała. Z początku szło w stronę technicznego starcia, ale Jayne dorzuciła parę solidnych kopniaków, które wyglądały, jakby faktycznie mogły zaboleć. Superplex Vaquer? Wyglądało kozacko, ale nagle Jayne dostała dodatkowego paliwa, co trochę rozwodniło całą narrację walki. Potem mieliśmy klasyczny numer z nieudaną interwencją – Nyx miała pomóc, ale tylko zaszkodziła. Trochę chaotyczne zakończenie, ale wynik nie budzi wątpliwości – Vaquer dalej dostaje mocny push i dobrze, bo ma papiery na coś więcej niż nawet sam szczyt NXT. Wszystko fajnie, ale kolory strojów panie mogły inaczej zgrać, bo wyglądały jakby były w Tag Teamie. Channing Lorenzo vs. Ridge Holland: A to akurat było dość szybkie i konkretne. Stacks od razu rzucił się na Hollanda, ale w sumie to chyba tylko go wkurzył, bo Ridge zrobił z niego swoją osobistą szmacianą lalkę. Shawn Spears oglądający z góry może oznaczać, że budują jakąś historię, ale na razie nie wiadomo, czy to coś więcej niż zwykły tease. Najlepszą częścią tej części show i tak był Fandango przy mikrofonie.! Po pierwsze, szok, że w ogóle się pojawił (dziękuję kooperacji NXT-TNA), po drugie, roast młodego Pillmana za jego "namalowane" włosy – 10/10. Sol Ruca i Zaria vs. Gigi Dolin i Tatum Paxley: Nie będę ściemniał – średnie to było. Ruca i Zaria w duecie? Brzmi spoko, ale momentami wyglądało, jakby nie do końca wiedziały, co chcą zrobić jako team. Zakończenie trochę z czapy, ale niech im będzie. Ruca i Zaria wygrały, co oznacza, że pewnie będą teraz dostawać więcej czasu antenowego, no powiedzmy. Ruca czasem wygląda, jakby zapominała, co ma robić. Jej jednym z większych plusów (o ile są jakieś inne) to moment w którym czysto trafi finisherem, wygląda to przekozacko. Kelani Jordan vs. Karmen Petrovic: Po drodze omówię segment z Bayley, Perez i Giulią. Bayley próbuje być głosem rozsądku, ale kto by jej słuchał? Charlotte się pojawia, robi lekki teasing na NXT Title – czy ktokolwiek w ogóle w to wierzy? Na to wszystko odpowiada Cora Jade, napada Bayley kijem i ucieka – okej, przynajmniej coś się dzieje, Cora wygląda coraz solidniej, a zaczynałem myśleć, że już nic z niej nie będzie w WWE. Dobra, wracamy do walki. Petrovic kontra Jordan, obie wypadły okej, jest jakieś budowanie historii z Jaidą Parker i w sumie nic poza tym. Jordan zaczyna pokazywać heelowe zagrywki i wygląda na to, że może być z tego coś ciekawego. Jordan wygrywa przez poddanie, ale nie chce puścić chwytu, więc sędzia odwraca decyzję. No dobra, WWE, przynajmniej próbuje robić coś innego, dawno w sumie tego nie widziałem. Lepsze to niż DQ z dupy. Heelowa Jordan? To może być ciekawe. Poza tym wnoszę o petycję, aby więcej workerów w WWE pojawiało się z ostrymi narzędziami na galach - jakieś Kraków Style, czy coś. Tak całkiem serio to nawet podobał mi się motyw Drew z mieczem i teraz Karmen. Dlaczego nikt nie wpadł na to, aby Katana Chance biegała z Kataną? Idąc takim tokiem rozumowania SCSA musiałby mieć przy sobie Zimny Kamień. shante Adonis ratujący Petrovic – szykują jakiś wątek romantyczny? Brakuje mocnego wątku w WWE na tym tle - wolałbym to zobaczyć w MR, aniżeli w NXT. Oba Femi i Trick Williams vs. A-Town Down Under:Main Event i klasyczny motyw "mamy mistrza i partnera, którzy się nie dogadują". Williams i Femi zamiast się skupić na rywalach, więcej uwagi poświęcają sobie nawzajem, nic nadzwyczajnego. Trick dostaje porządny oklep przez większość walki, aż w końcu Femi wraca i zaczyna siać zniszczenie. Typowy schemat tag team matchu, ale działa. Niespodzianka? Eddy Thorpe wbija i obala Tricka pasem, co kosztuje go walkę. A co robi Femi? Spokojnie sobie idzie, bo co go to obchodzi. Dla jednych może to być mocny teasing heel turnu, dla mnie zalatuje nonsensem, ale może się to jakoś wyjaśni. Waller z Theorym to duet, który powinien mieć więcej czasu na RAW albo SD. A najlepiej by było, jakby panowie rozeszli się w swoje strony, dla jednego i drugiego, nie służy im już ten duet. Femi jak totalny badass – zero emocji, zero reakcji, po prostu odchodzi - nie wiem co o tym myśleć. Gala nie była zła, ale nie była też czymś, co trzeba zobaczyć. Chyba najlepszym wydarzeniem był powrót Fandango. WWE dość dobitnie stawia na współpracę z TNA i to może przynieść ciekawe efekty, szkoda tylko że na razie w samym NXT poza małymi wyjątkami na RR. Coś było tu jednak dziwnie znajome – brakowało konkretnego punktu zaczepienia. Wszystko miało sens w kontekście storyline’ów, ale brakowało czegoś, co rozwaliłoby system.
    • PpW
      Fanatycy, już w najbliższy piątek POTĘŻNE OGŁOSZENIE 🤩🤯 A o co właściwie chodzi? Już 7 Lutego poznacie pierwszą walkę Marcowej gali "Teraz Albo Nigdy" 🔥🔥🔥 Nie chcemy wam psuć zabawy, więc dodamy tylko - takiego czegoś jeszcze na pewno nie widzieliście! ☠️👊 Przeczytaj na fanpage.
  • Dodaj nową pozycję...