Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

• Odpowiedzi 428
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• barman_2000

51

• 1 contender

37

• MSMic

21

• cmpunk13

19

Top użytkownicy w tym temacie

jezeli to kogos ciekawi to gra pojawila sie na torrentach

barman_2000, można rozumieć, że już grasz? Wrażenia?

ja juz grałem wiec moze sie wypowiem :) zaczne moze od tego ze poziom wdg nadal żenada liczyłem ze te wybory bedą normalnie w universe jednak sie przeliczyłem.... w trybie tworzenia dodali opcje story i tam mozemy sobie stworzyc całe 10 lat akcji (nie wiem komu by sie chciała ustalac wszystkie walki i storyline kazda scenka itp) moim zdaniem powinno byc tak ze mozesz to sobie losowo przez konsole wybrać. kolejną sprawa jest to niby tworzenie pasów co tez uwazam za niewypał mozna jedynie przerobić istniejący juz pas.... w senise dodac mu tylko kolorów.... to tyle rzeczy które mnie zawiodły ale gra naprawde na plus gra sie przyjemnie postacie ciekawie prezentują wszystko niby to samo a jakas grać sie chce bardziej :) pogram troche dłuzej to dopisze jeszcze swoje odczucia

Sygnatura by Mistrz Filipoo666

Triple H Forever!!!!!!!!!!!!

9311367514e37ce8ab2c37.jpg

• Reputacja:   1

Nichrom666, a czy w grze jest chociażby trochę więcej dźwigni do wyboru, czy nadal np. Haas Of Pain jest wykonywane tak jakby jakiś rzut? Przy czym przeciwnik nie może odklepać. Są jakieś nowości w tworzeniu finishera? I czy zawodnicy nadal mają drewniany move-set, czy może już trochę bardziej rozbudowany?

powiem ci ze póki co dopiero gre mam od wczoraj :D grałem Brayaenm cieszy gilotyna :P nie tworzyłem finisherów jeszcze move set są okej :) chociaz pare zmian by sie przydało cieką rzeczą jest reffere match :P fajnie sie sędziuje I qui match tez niczego sobie :) mozna sie fajnie pobawic ;) ktoś wie kiedy wychodzi dlc z Rybackiem ?

nigdzie nie bylo mowy o tym ze bedzie TWORZENIE pasow a ze bedzie EDYCJA pasow, a to roznica, moje wrazenia to jestem zadowolony, animacje sa lepsze, gameplay ciekawszy i gra sie przyjemniej, OMG wajny dodatek, postacie dopracowane ale jak dla mnie publika zdecydowanie za glosno, Universe mnie nie interesuje wiec sie nie wypowiadam natomiast Attitude Mode dla kogos kto slabo zna tamte czasy to jest cos interesujacego, troche irytuje to ze scenki sa robione na silniku gry ale glosy sa oryginalne z Raw Is War (nie nagrywane na nowo) i z kazdej wypowiedzi jest wyciete slowo Federation przez co dziwnie brzmi samo WW, do tego pas z ery attitude jest nazwany jako WWE Championship i tak tez jest zapowiadany przez co ujmuje to troche realizmu, fajne sa statystyki oraz madrze zrobiony I quit match, ogolnie jedna z lepszych gier jakie ostatnio powstaly

postacie dopracowane ale jak dla mnie publika zdecydowanie za glosno,

No ja nie mogę już ...

Wreszcie dali nam żywiołową publikę która aż zachęca do grania, ale musiał się ktoś znaleźć....

W 2011 publiki nie było, w 2012 była cichutka, za to teraz mamy to co chciała większość.

Szkoda że te lepsze DLC będzie tak późno, bo Sandowem bym sobie pograł, a tak to dostaniemy tych którzy już tak bardzo nie cieszą ( może i są to ciekawe postacie, ale mimo wszystko DLC z grudnia/stycznia są ciekawsze, szczególnie te styczniowe. ).

NACZELNY HEJTER FINNA BALORA

ehm to widze ze już nie mozna swojej opini wyraźić... każdy ma swoje zdanie jednym sie podoba głosna publika innym nie nigdy sie wszystkim nie dogodzi :roll: mi jak co roku przeszkadza słabość storylinów ale nic sie na to nie poradzi

postacie dopracowane ale jak dla mnie publika zdecydowanie za glosno,

No ja nie mogę już ...

Wreszcie dali nam żywiołową publikę która aż zachęca do grania, ale musiał się ktoś znaleźć....

W 2011 publiki nie było, w 2012 była cichutka, za to teraz mamy to co chciała większość.

Szkoda że te lepsze DLC będzie tak późno, bo Sandowem bym sobie pograł, a tak to dostaniemy tych którzy już tak bardzo nie cieszą ( może i są to ciekawe postacie, ale mimo wszystko DLC z grudnia/stycznia są ciekawsze, szczególnie te styczniowe. ).

bardzo mi przykro ze urazilem szanownego pana ale w tej grze nie slychac ani themow ani komentarza bo tak glosno jest zrobiony SZUM a nie zywiolowa publika... bo nie slychac zadnych chantow itp tylko jeden wielki glosny SZUM... i nie bede mowil i przypominal jakich pierdul Ty sie czepiales wczesniej, mnie od kilku meczy juz dudni w glowie od tego szumu wiec dla mnie jest to za glosno

Panowie mam małe pytanie , bo nigdzie nie moge znaleść , czy mi pomożecie , jak wykonać w attitude era mode Michaelsem w walce z britisch buldogiem podany historical objectiv : Perform a diving attack off the top rope to the outside of the ring

Panowie mam małe pytanie , bo nigdzie nie moge znaleść , czy mi pomożecie , jak wykonać w attitude era mode Michaelsem w walce z britisch buldogiem podany historical objectiv : Perform a diving attack off the top rope to the outside of the ring

Wyrzucasz go poza ring, wchodzisz na górną linę, wykonujesz atak.

pjS Dzięki za pomoc , niewiem czemu cały czas myślałem że muszę zrobic akcje razem z rywalem na górnej linie by lecieć z nim poza ring :D

Czy zastanawiałeś się kiedyś jak to jest móc zobaczyć własną postać w kwadratowym pierścieniu?! NXT Ci to oferuję... Nie czekaj i zapisz swoją postać do rosteru SWF!

O ile skład całego DLC jest świetny to do tego świetnie zrobili tych którzy wydawali się najmniej atrakcyjni.

Zaskoczyli mnie tym że dali nowe entrance Goldusta (nie jestem pewny). Dobre wejścia, finishery też fajnie wyszły więc kolejny plus dla THQ.

Już wiem że pierwszym którego ściągnę będzie Val Venis (poprostu kocham jego wejście ;D).

Cholernie rzuca się w tym roku Entrance Attire. Bardzo dużo ich jest, lecz i tak założę się że będzie hejt że nie da się ich edytować.

NACZELNY HEJTER FINNA BALORA