Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Hardcore Match dawał możliwość chodzenia po całym budynku i poza nim. Extreme Rules Match nam na to nie pozwala. Porównajmy Here Comes The Pain i WWE 12, gdyby grafika i fizyka była ta sama to nie było by potrzeby zmieniać coś w HCTP i ciągnąć serię dalej.

- Hardcore Match.

- Extreme Rules Match.

W który wolałbyś zagrać?

Ale to dalej tzw. jeden ch*j. To czy Brawl dzieje się na ringu czy w kiblu, albo gdziekolwiek indziej, to dla mnie żadna różnica, nie wiem czemu dla was to takie ważne, gra się nie zmieni, tylko będziecie trochę dalej od ringu i tyle, do tego ciężko tam byłoby walczyć, bo rywal raczej nie będzie za nami latał.

Według mnie mogliby poprawić krew, i dać coś w stylu EA MMA, gdzie krew była praktycznie wszędzie, a tak to plama krwi na czole i tyle.

• Odpowiedzi 428
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• barman_2000

51

• 1 contender

37

• MSMic

21

• cmpunk13

19

Top użytkownicy w tym temacie

PS4 i XBox 8 jeśli wyjdą to gra pojawi się jeszcze na "dawnych" konsolach i potem tak jak PSP i PS2 zostanie odrzucona? Jeśli tak to sprzedaję XBox 'a swojego, mam 15 gier i dwa pady do sprzedania. Kto kupuje? XD

Jest różnica od walki w ringu i kiblu. W kiblu masz fajne przedmioty do wykorzystania. Przeciwnik w HCTP szedł za tobą od razu, a fajnie jest walczyć o pas Hardcore 'a na dworze czy na titantron 'ie.

PS4 i XBox 8 jeśli wyjdą to gra pojawi się jeszcze na "dawnych" konsolach i potem tak jak PSP i PS2 zostanie odrzucona? Jeśli tak to sprzedaję XBox 'a swojego, mam 15 gier i dwa pady do sprzedania. Kto kupuje? XD

Jest różnica od walki w ringu i kiblu. W kiblu masz fajne przedmioty do wykorzystania. Przeciwnik w HCTP szedł za tobą od razu, a fajnie jest walczyć o pas Hardcore 'a na dworze czy na titantron 'ie.

Nie chce nawet wiedzieć jakie :twisted:

WWE'13 to symulator więc raczej na Titantronie nigdy nie będziemy walczyć.

Ciekawi mnie jak ten nowy system Audio będzie działać. W 2012 miało być dobrze, ale na filmikach z 2013 wygląda świetnie, i mam nadzieję że tak zostanie.

Z tego co widać to da się walczyć diva vs superstars tak jak w 07 i 08

Z tego co widać to da się walczyć diva vs superstars tak jak w 07 i 08

W 2009 też się dało, przynajmniej na PSP.

jak dla mnie gra świetna, ale jeśli po diving attackach z drabiny, klatki steel cage, albo i to zwłaszcza klatki Hell in a Cell, będziemy wstawać od razu albo po max 5 sekundach, to w ogóle tego nie będę robić, bo to żadnej epickości by nie miało. Lub finisher na drabinie, np. Codebreaker w 11 wstawał po 15 sekundach, a my od razu. Ale i tak nie mogę się doczekać premiery i kupuję edycję Stone Cold'a.

Nawet nie wiesz jak bardzo

_

\ |

/ _|

Ale i tak nie mogę się doczekać premiery i kupuję edycję Stone Cold'a.

Śmiać mi sie chcę z takich ludzi,jeszcze przed premierą można zamówić ZWYKŁĄ wersję za 150 zł,a ty chcesz mi powiedzieć że masz zamiar wydać 150 więcej (na alegro kosztuje 300 zł),tylko za jakiś denny autografik,Gościa który nigdy nie walczył , jakieś gówniane DVD które możesz mieć za darmo z internetu,i wejscie na quadziku i koszuleczke Stone Colda?

takie jelenie jak ty nabierają się na chwyty reklamowe THQ. Gra kosztuje 150 zł,bo to chyba gra jest najważniejsza :razz: ,a oni wolą dopłacić kolejne 150 zł za DVD,Autograf,Tysona,attire i wejscie stone colda.ludzie opamiętajcie sie :roll: :roll: :roll:

a żeby nie było offf topu mam coś dla was:COMEBACK CM Punka

532485321503f300829810.jpg

Nowy gameplay i wywiad z Cory'm i parę nowych screenshotów

Jeśli było to przepraszam :oops:

Sygna by Filipoo666

20854407495044e5718b29f.jpg

Śmiać mi sie chcę z takich ludzi,jeszcze przed premierą można zamówić ZWYKŁĄ wersję za 150 zł,a ty chcesz mi powiedzieć że masz zamiar wydać 150 więcej (na alegro kosztuje 300 zł),tylko za jakiś denny autografik,Gościa który nigdy nie walczył , jakieś gówniane DVD które możesz mieć za darmo z internetu,i wejscie na quadziku i koszuleczke Stone Colda?

takie jelenie jak ty nabierają się na chwyty reklamowe THQ. Gra kosztuje 150 zł,bo to chyba gra jest najważniejsza :razz: ,a oni wolą dopłacić kolejne 150 zł za DVD,Autograf,Tysona,attire i wejscie stone colda.ludzie opamiętajcie sie :roll: :roll: :roll:

Oj, wyczuwam zazdrośc. Jego pieniądze, jego problem, gdybym nie miał natłoku wydatków sam z chęcią bym zakupił tego preordera. Skoro ciebie nie stac, to nie obrzydzaj innym zakupu.

wygaśnie

Zazdrość?Dobry jesteś,ale nie kłóćmy się ,po prostu za taką Cenę THQ mogłoby dać coś więcej,np.Stalowe Pudełko i np.kod Fan Axxess,a nie jakieś DVD,zresztą gra jest chyba najważniejsza nie???

532485321503f300829810.jpg

Edycja Stone Cold 'a nie była zaskoczeniem, poprzednio była edycja The Rock 'a.

Wolałbym gdyby dali "Golden Era Pre Order" czy coś gdzie dostawało by się 10 zawodników i 5 aren z tamtych lat.

Gdyby w edycjach kolekcjonerskich było z 10 zawodników itp. to byłby ogromny Hate, ponieważ byłoby to nie fair w stosunku do innych.

Dla przykładu EA wnerwiło mnie tym że np. w NFS The Run pokazywali w normalnej edycji to co mogło być w limitowanej ( lepsze auta ), i wtedy mnie krew zalewa.

Jeśli chodzi o Edycje Kolekcjonerską WWE'13 to jest w sumie słabe, ale zależy dla kogo. Ja SCSA nie zbyt lubię, więc mi to wisi, ale jakby był dajmy na to Undertaker to musiałbym to mieć.

gosciu chcial zablysnac ale mu sie za bardzo nie udalo, po pierwsze zwykla gra kosztuje 200 zl, nie wiem skad on by ja mial za 150, po drugie 100 za autograf, dodatkowa plyte i dlc to nie jest duzo tymbardziej ze za samo dvd pewnie bysmy musieli dac z 50 zl, sam juz tez zamowilem wersje 3:16 i jakos nie narzekam :lol:

Czy jest coś wiadomo o DDP i Rikishi'm ?

Z tego co wiem to byli niby potwierdzeni, ale nawet na stronie z rosterem ich nie ma.

NACZELNY HEJTER FINNA BALORA

Rzeczywiście, podobno Page i Rikishi byli w rosterze "na sto procent", a jak przyszło co do czego, to jednak się nie pojawili na roster reveal

Models are currently being made for Ken shamrock, Big boss man (corporation attire), DDP, and Rikishi

Oj Cory chyba już o nich zapomniał, za bardzo się skupiło THQ na Khalim i Mahalu :twisted:

Szkoda, gdyż zwłaszcza Diamondem fajnie by było pograć :(

Sygna by Filipoo666

20854407495044e5718b29f.jpg

Wejściówki i finishery Khaliego, Steph, Hawka i Animala, Eddiego, Christiana i Rhodesa.

http://www.youtube.com/watch?v=ZwRbVp0PKFg&feature=youtu.be

http://www.youtube.com/watch?v=a5eivC5mFJM&feature=relmfu

I'm the best in the world at what I do

Sometimes a blessing can be a curse

Cody Rhodes #1 Fan!

212326867586a795fd12c5.jpg