Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

ma byc 6 dlc wiec twoje wywody sa conajmniej zabawne o tym ze sa male szanse na Kidda itp, nie rozumiem o co Ci chodzi z tymi latami ale gra sie skupia przeciez na tych latach na ktorych miala... sa storyliny te ktore powinny byc i najwieksze postacie tamtej ery, a smiesza mnie tez placze o tych jobberow bo wiekszosc i tak nimi nie gra, no ale ja nie zmuszam nikogo do kupna gry, przeciez mozna nie grac w takie gry albo zostac przy starych w ktorych nie ma juz co robic
  • Odpowiedzi 428
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• barman_2000

51

• 1 contender

37

• MSMic

21

• cmpunk13

19

Top użytkownicy w tym temacie

ma byc 6 dlc wiec twoje wywody sa conajmniej zabawne o tym ze sa male szanse na Kidda itp, nie rozumiem o co Ci chodzi z tymi latami ale gra sie skupia przeciez na tych latach na ktorych miala... sa storyliny te ktore powinny byc i najwieksze postacie tamtej ery, a smiesza mnie tez placze o tych jobberow bo wiekszosc i tak nimi nie gra, no ale ja nie zmuszam nikogo do kupna gry, przeciez mozna nie grac w takie gry albo zostac przy starych w ktorych nie ma juz co robic

To nawet nie chodzi o to, że nimi nikt nie gra, tylko o to, że co roku dostajemy niedorobioną grę. Oczywiście, że braki w rosterze można tłumaczyć DLC, ale skoro i tak powinni być wszyscy od razu, to wtedy można mieć do THQ pretensje. To właśnie nawet tacy mniej ważni wrestlerzy w federacji, jak Tyson, Drew, Tensai, Ryback i wielu innych, gdy jest ich dużo powodują grę atrakcyjną, gdyż na przykład w WWE Universe byłoby wtedy dużo ciekawiej- walki jobberów i midcarterów o pasy IC i US.

Jasne, że gry nie trzeba kupować, ale jak ktoś lubi pograć sobie w wrestling to musi kupować takie wybrakowane gry. Raczej się to nie zmieni dopóki THQ nie będzie miało konkurencji, bo i tak każdy fan gier WWE kupi ich produkty.

Sygna by Filipoo666

20854407495044e5718b29f.jpg

Wejściówki Rydera, Breta Harta, Big Bossmana, Beth oraz Edge'a, Christiana i Y2J'a z ery attitude

http://www.youtube.com/watch?v=JEz400F6oDY&feature=plcp

http://www.youtube.com/watch?v=nyjOWyJW0HI&feature=plcp

I'm the best in the world at what I do

Sometimes a blessing can be a curse

Cody Rhodes #1 Fan!

212326867586a795fd12c5.jpg

Bardzo miło zobaczyć E&C w tej gierce i akurat do nich, podobnie jak do Jericho nie mam zastrzeżeń. Plus za Liontamera, na którego czekaliśmy już parę lat.

Beth wygląda nienaturalnie- zdecydowanie twórcy przesadzili z jej makijażem i poza tym wygląda strasznie plastikowo, tak samo jak Eve.

Bossman i Hitman wyglądają fajnie, zwłaszcza spodobał mi się pełen strój Breta z kurtką i okularkami.

Na koniec zostawiłem sobie Rydera, który w swoim wejściu używa aparatu fotograficznego- chyba na siłę nawet w grze chcą go promować jako Internet Championa :/.

Co do finisherów, to wszystkie wyglądają dobrze, szkoda tylko, że Y2J dostał ten triple powerbomb, a nie Breakdown

http://www.youtube.com/watch?v=2WxON9Bchyw&feature=player_detailpage

@Down

Oczywiście, po cichu liczyłem tylko na to, że wreszcie nie będę musiał sam zmieniać wszystkim move-setów :roll:

Edytowane przez 1# contender
Sygna by Filipoo666

Jeśli nie pasuje Ci taki signature move Y2J'a, zawsze możesz go zamienić na skull crushing finale, bo to praktycznie to samo co breakdown, tylko wydaje mi się, że trochę różnią się wykonaniem. :D

I'm the best in the world at what I do

Sometimes a blessing can be a curse

Cody Rhodes #1 Fan!

212326867586a795fd12c5.jpg

Co do finisherów, to wszystkie wyglądają dobrze, szkoda tylko, że Y2J dostał ten triple powerbomb, a nie Breakdown

Jericho zaczął wykonywać Breakdown jako signature move w 2001 roku. Triple Powerbomb wykonywał już w WCW .

48798430952f294e69c1e4.jpg

stara arena smackdown podwierdzona

http://smacknetwork.com/i...ts/082712_9.jpg

Wygląda dobrze, ciekawe czy można będzie wdrapać się na górę titantronu :) Dodatkowo X-Pac wygląda dobrze.

Jericho zaczął wykonywać Breakdown jako signature move w 2001 roku. Triple Powerbomb wykonywał już w WCW .

Równie dobrze można powiedzieć, że Era Attitude nie była w WCW :wink: . Cieszmy się, że nie dostał codebreakera :roll:

Stara arena SD! wygląda naprawdę ładnie, obyśmy dostali ich(starych aren) jak najwięcej

Sygna by Filipoo666

Równie dobrze można powiedzieć, że Era Attitude nie była w WCW :wink: . Cieszmy się, że nie dostał codebreakera :roll:

Stara arena SD! wygląda naprawdę ładnie, obyśmy dostali ich(starych aren) jak najwięcej

Gra jest oparta na latach 98-99, a Triple Powerbomb był wtedy jego finisherem o ile się nie mylę, więc z jakiej racji by miał mieć Breakdown albo Lionsault np. ? Logika panie, logika :)

Gra jest nawet dobra. Mimo to spodziewałem się Hardcore Match 'u który występował w Attitude.

Beth wygląda jak po miesiącu z Kelly Kelly.

Chciałbym aby dało się wykonać Swanton, 450 Splash, Frog Splash z klatki Steel Cage i drabiny. :roll:

Gra jest nawet dobra. Mimo to spodziewałem się Hardcore Match 'u który występował w Attitude.

Beth wygląda jak po miesiącu z Kelly Kelly.

Chciałbym aby dało się wykonać Swanton, 450 Splash, Frog Splash z klatki Steel Cage i drabiny. :roll:

Swantony, Shooting Star Press'y i inne tego typu Finishery da się zrobić z drabiny.

Po za tym Hardcore Match to jest to samo co Extreme Rules, więc bez sensu jest takie dawanie.

Zack Ryder strasznie słabo im wyszedł, szczególnie Entrance. Ze wszystkich ukazanych Entrance to zdecydowanie Y2J ( PG ), CM Punk i Cena jadą wszystkich, bo są świetnie odwzorowane.

Liczę że Undertaker ( PG ), będzie miał kilka Attire, szczególnie Entrance Attire z WM 28 powinno być, albo z 26, bo nie lubię tego standardowego.

Wiadomo czy Wejście SCSA z wersji kolekcjonerskiej ( te na Quadzie ) będzie dostępnie w zwykłej wersji jako DLC ?

Jeśli będzie ono dodane z Tyson'em te kilka miesięcy później to lepiej, bo 300zł to za dużo, jak na tą grę, a te kozackie wejście muszę mieć :D

Hardcore Match dawał możliwość chodzenia po całym budynku i poza nim. Extreme Rules Match nam na to nie pozwala. Porównajmy Here Comes The Pain i WWE 12, gdyby grafika i fizyka była ta sama to nie było by potrzeby zmieniać coś w HCTP i ciągnąć serię dalej.

- Hardcore Match.

- Extreme Rules Match.

W który wolałbyś zagrać?

Lawmen, Na roster reveal Andrzej był łysy czyli 2 stroje ma na pewno.

Z divami to już przegieli, na razie tylko Lita, BT i kelly kelly wyglądają w miare, a reszta to porażka. Eve ma za szeroką twarz,a Beth wygląda jak lalka. To samo tyczy się Zacka za krótkie i za jasne włosy.

Gunjack1, Logika logiką, ale gra "miała" się skupiać na latach 98-99, a dostajemy postacie z 04 i zrąbane move-sety, więc nie zdziwił bym się gdyby Y2J miał breakdown.

PatrykBlazeHart, Teraz niestety można sobie nawet pomarzyć o chodzeniu po całej arenie. Maximum to rozwalenie kimś barierki i znalezienie się trybunach, gdzie i tak się nie powalczy...

Swoją drogą ciekawe czy będzie można ustawić Polske w pochodzeniu.

735443261501b08684967c.jpg

Zack Ryder #Areyouseriousbro? Jego wejście wygląda hmm delikatnie mówiąc nienaturalnie,a ten telefon to kompletne przegiecie

Lawmen Można robic te rzeczy z klatki i drabiny,problem w tym,że zanim wejdziesz na klatkę przeciwnik zdąży wstać,W Q&A 1 Cory powiedział ż ewrestlerzy będą leżeć dłużej

RX5 To nie problem zmienić finishera Y2J na SKull Crushing Finally,ale nawiązując do kwestii move setów,w 12 żaden nie był prawidziwy i każdemu wrestlerowi sam ustawiałem :???:

PatrykBlazeHart W przyszłym roku ujrzymy PS4 i Xbox 8,a THQ już pracuje nad next genową grą o WWE.Niestety mam przeczucie że konsole które ujrzymy w 2013 będą kosmicznie drogie :evil: coś koło 1800 zł,więc nie mam szans na kupno nowej konsoli

532485321503f300829810.jpg