Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

i jak zwykle ludziom nie dogodzisz, chocby wstawili 300 zawodnikow to by powiedzieli ze sie powtarzaja, a uwazasz ze jakby byla konkurencja to by to cos zmienilo? watpie, tak samo jak przejecie gry przez kogos innego, juz widze pozniej te komentarze jakby np EA robilo ta gre nie znajac sie na tym calkowicie, ale tak jak juz pisalem w rok sie nie da zrobic innej gry wiec nie wiem czego by ludzie oczekiwali, ale co by THQ nie zrobilo czy na dobre czy nie i tak Polakom zawsze zle
  • Odpowiedzi 428
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• barman_2000

51

• 1 contender

37

• MSMic

21

• cmpunk13

19

Top użytkownicy w tym temacie

barman_2000, no to cieszę się, że tobie się podoba. Ja tutaj nie widzę żadnego powodu, dla którego miałbym przesiadac się z dwunastki. Big Show dalej fruwa, jakby ważył 50 kg, ruchy dalej są strasznie schematyczne, a zawodników wcale nie ma wiele więcej niż w poprzednich częściach. Konkurencja oczywiście wiele by zmieniła, THQ musiało by zacząc się starac o klienta. Teraz nie ma takiej potrzeby, ludzi i tak kupią grę dla paru nowych zawodników.

BTW to ogarnij swój styl pisania, nikt nie lubi czytac zdań aż tak wielokrotnie złożonych.

Po Roster Reveal obejrzanym na żywo, dodaję dla was filmik z zebranym całym tym wydarzeniem i wszystkimi postaciami w jednym:

http://www.youtube.com/watch?v=970nMIr1LtU

Powiem krótko zapowiada sie fajna gra. Stare czasy era attitude. Niemogę się doczekać tej gry. Pozdrawiam
--"Szanuj przyjaciół niepozwól im się zgubić"--

dostałem tych zawodników których chciałem i z tego się cieszę gra po ujawnieniu rosteru mnie zadowala. nie mogę doczekać się premiery

247782758521a06569bd9f.jpg

Mogę powiedzieć, że roster mi odpowiada. Będzie dużo możliwości walk i stworzenia jakiegoś fajnego storylinu w czasach Attitude Ery. Cieszy mnie dopracowany entrance Brodusa Claya, który będzie wchodził wraz z Cameron i Naomi (podobnie jest u Godfathera). Czy Laurinaitis będzie jako wrestler czy to jakaś scenka z Create a Story? Zadowolony też jestem z Ceny DoT, APA, Y2J'a oraz klasycznych div. Oczywiście mam kilka ale... Naprawdę trzeba było robić trzy modele Triple H? Myślę, że z obecnych czasów i jako heel z ery Attitude by wystarczył. Nie wiem czy jest sens dawać jego pierwszy gimmick (co już w LoW uważałem za głupotę). Kane znów taki sam. Fajnie jakby dali tego z DLC do 2009. Khalubera przywrócili chyba tylko po to żeby było więcej wrestlerów do rozwalenia ringu. O wiele bym wolał Tysona Kidda lub Drew niż jego. Po co dwie Lity? Zdziwiło mnie też to, że Sandow będzie do ściągnięcia a Tensaia w ogóle w grze nie ma. Poza tym czy w grze nie miał być jeszcze Rikishi? Ogółem więc uważam, że dobrym pomysłem było dać legendy z najlepszych czasów WWF i myślę, że wiele osób sobie pogra nimi.

• Reputacja:   1

*Teraz gdy jest już znany mi cały roster, to powiem, że nie za specjalnie mi odpowiada, ponieważ liczyłem na pojawienie się w grze: Testa oraz RVD, więcej zawodników z tej ery nie pamiętam. Natomiast z obecnej ery brakuje mi: Drew McIntyre, McGillicutty'ego oraz Tysona Kidda i nawet Williama Regala!

*Co mnie najbardziej zaskoczyło/ ucieszyło: Na pierwszym miejscu są Chris Jericho z długimi włosami i John Cena as DOT... Następnie obecność JBL/ Bradshaw, Hunico, Shane'a McMahon i Damiena Sandowa (to chyba najbardziej).

*Kto moim zdaniem jest nie potrzebny w grze: 2xTriple H (jeden model wystarczy), Khali, DiBiase (który od bardzo długiego czasu nie pojawił się w ringu, tak więc nie powinno go być), Colons (zamiast ich mogliby wrzuć Usos lub R&H, albo i nawet już PTP), Clay, Bella Twins.

Grę pewnie kupię, ale dopiero gdy stanieje do góra 150zł, ale najpierw muszę zakupić X-Boxa albo PS3.

2xTriple H (jeden model wystarczy),

Triple H są trzy modele ;)

Roster zdecydowanie na plus, szkoda tylko, że pojawili się Khali i Ted a nie ma Uso, PTP, czy nawet Drew.

Poza tym to ciekawe jak THQ wymyśli RTWM w erze Attitude- może DX invasion :P ?

Sygna by Filipoo666

20854407495044e5718b29f.jpg

• Reputacja:   1

Triple H są trzy modele

Wiem, wiem :) Ale pisząc ''2x'', miałem na myśli tych, których nie powinno być (Z Dx i ten z początków jego kariery).

2xTriple H (jeden model wystarczy),

Triple H są trzy modele ;)

Roster zdecydowanie na plus, szkoda tylko, że pojawili się Khali i Ted a nie ma Uso, PTP, czy nawet Drew.

Poza tym to ciekawe jak THQ wymyśli RTWM w erze Attitude- może DX invasion :P ?

Wszystko będzie tak samo jak w Attitude Erze - będziemy to po prostu przeżywać, coś jak w LoW. Szkoda, że nie będzie można zmieniać historii, no ale cóż.

• Urządzenie:  Linux

Tutaj macie całe zajście z tym podawaniem rosteru:

http://www.youtube.com/watch?v=7IDjttNqsTw

Wczoraj gdy oglądałem pre show na IGN można było zauważyć arenę Wrestlemanii 14

Natomiast poprostu nie mam słow na takich haterów jak wiele osob nawet na tym forum.

Naprawde tak wam zależy na McIntyre Mcgillicutym czy Regalu?Gracie nimi Main Eventy wmki?Chcieliście nimi przewać streak?Powinniście sie cieszyć z rosteru,w którym jest tak dużo legend,grafa jest naprawde odpicowana w 100%,Nareszcie możemy robić RKO w powietrzu,Złamać ring,ponad połowa wejść jest nowych,aż 8 opowieści w Attitude Era Mode,ponad 1000 nowych animacji,Komentatorzy i Publiczność nareszcie zachowują sie jak w prawdziwym życiu.a wy jęczycie o Mcgillicutego jakby był niezbędnym elementem tej gry.

Dla mnie będzie to perfekcyjna gra.

Mam nadzieje,że nie będzie bugów jak w 12

532485321503f300829810.jpg

ponad 1000 nowych animacji

Gdzie to wyczytałeś?

Komentatorzy i Publiczność nareszcie zachowują sie jak w prawdziwym życiu

Chyba oglądasz inne filmy.

Tylko dla ciebie.

48798430952f294e69c1e4.jpg

o McGillicuty'ego może nie, ale gdzie jest RYBACK ?

ponad 1000 nowych animacji

Gdzie to wyczytałeś?

Komentatorzy i Publiczność nareszcie zachowują sie jak w prawdziwym życiu

Chyba oglądasz inne filmy.

Tylko dla ciebie.

więc tak:

Był ostatnio wywiad na WWE .com gdzie ledesma powiedział że jest ponad 1000 nowych animacji(nie 1000 nowych ruchów)

Chyba ty oglądasz inne filmy,widziałeś podzczas roster reveal jak komentatorzy żywo reagowali na F5?

Zresztą te filmy z finisherami są "starej daty"jak napisał cory na tweecie.Tzn Dźwięki w czasie nagrywania filmików z finisherami nie były jeszcze usprawnione

A dlaczego dla ciebie nie?Bo nie ma Jeffa?Kurta?Chyba nie jesteś tak naiwny że wierzyłeś że będą w grze

532485321503f300829810.jpg