Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

przeciez bylo zapowiadane ze roster bedzie spory, jednak mam obawy ze np Undertaker attitude i normalny sa liczone jako 2 postacie, pewnie tak samo bedzie z kilkoma innymi postaciami co jednak nie zmienia faktu ze ludzi do grania bedzie sporo a napewno beda dlc
  • Odpowiedzi 428
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• barman_2000

51

• 1 contender

37

• MSMic

21

• cmpunk13

19

Top użytkownicy w tym temacie

Andre The Giant i Randy Savage :D

http://i.imgur.com/C0kRt.png

andre the giant to CAW wiec nie ma sie czym podniecac narazie

Niech lepiej THQ ogarnie serwery Online bo to jakaś parodia .....

PS3

Edytowane przez Archi

"...And Well, Well, Well. It is I, the Quintessential Stud Muffin... Joel..." -Extreme Wrestling Championship FOREVER

*CHRIS BENOIT 1967-2007*

16459104054f6a4155d2b46.jpg

A jakiej konsoli używasz? Na XBOX Live nie mam problemów z serwerami ;) Wcześniej miałem Play'a i nie mogłem się połączyć z 70% sesjami.

A jakiej konsoli uĹźywasz? Na XBOX Live nie mam problemĂłw z serwerami ;) WczeĹniej miaĹem Play'a i nie mogĹem siÄ poĹÄczyÄ z 70% sesjami.

No tak , ale przecieĹź w Fifcie Online na PS3 sie da grac , a w WWE'12 juĹź siÄ nie da bo ciÄgle sÄ lagi albo sie nie da poĹÄczyc , to THQ powinno poprawic . ;)

Za Live się płaci, więc się wymaga, PSN jest darmowy, więc jest w pewnym stopniu lekceważony przez twórców serii gier spod szyldu THQ.

Zostało potwierdzone, że Miz i Henry będą w grze. Swoją drogą, nie wydaje wam się, że Sheamus jest zbytnio... kolorowy? :twisted:

http://fast1.onesite.com/wwe.thq.com/newsimages/Stories/20120726_Roster/Miz%203.jpg

http://fast1.onesite.com/wwe.thq.com/newsimages/Stories/20120726_Roster/Mark%20Henry%202.jpg

Edytowane przez abeso

Film pokazujący kilka wiadomości o WWE'13.

http://www.youtube.com/watch?v=86pzsGiRuOU&feature=plcp

W 0:42 można zauważyć, że będzie Special Guest Referee Match, pytanie tylko czy będzie on dostępny normalnie czy tylko w Attitude Mode. :smile:

• Reputacja:   1

Skoro już tak znacznie odskoczyli z tą grą od tego co się dzieje w obecnym czasie, w WWE (a gdyby tego nie zrobili, to nie wyobrażam sobie jakby ta gra wyglądała), to mogliby zrobić jeszcze GM Mode, abym ostatecznie nie żałował tego, że grę zakupiłem, gdyby okazała się tak ciekawa jak 2009, czy 2010.

Cory Ledesma oficjalnie potwierdzil ze Special Guest Referee bedzie w grze jako normalny match a nie tylko cut scenka w Attitude Mode, bedzie calkiem nowy system audio dzieki czemu publika ma reagowac zywiolowo :D

coraz bardziej zaczyna mi sie podobac ta gra i ten podzial na obecne czasy i zawodnikow Attitude, bedzie mozna sie cofnac w czasie, beda nowe ruchy jak finishery z powietrza i np superplex poza ring, nareszcie wrestlerzy maja swoju kurtki/koszulki itp w entrence bo denerwowalo mnie to strasznie, jezeli poprawia troche gameplay i bugi z 12 to bedzie solidna gra

Zgadzam się z tobą barman gra online w ogóle nie sprawia przyjemności nooby ustawiają sobie w movesecie akcje, których nie da się kontrować i jak ma się czerpać przyjemność z gry.

"...And Well, Well, Well. It is I, the Quintessential Stud Muffin... Joel..." -Extreme Wrestling Championship FOREVER

*CHRIS BENOIT 1967-2007*

16459104054f6a4155d2b46.jpg

tylko chodzi o to że gra praktycznie niczym sie nie różni od 12 prócz finisherów w powietrzu i usprawnionych dzwieków.Jak widać grafa wiele też sie nie rózni,zobaczymy jak zrobią arenę Wrestlemanii,bo jak znowu to będzie taka arena na 5 tys osób i to pod dachem i bez żadnego oświetlenia publiki to ja nie kupię pre ordera.

532485321503f300829810.jpg

Witajcie. Gra Jak co roku zapowiada się dobrze: nowe ( a raczej stare) twarze, attitude mode, powrót guest referee, więcej strojów podczas entrance, omg moments, można trochę tego wymieniać. I pojawia się pytanie czy będzie to w końcu w miarę udana gra, czy dostaniemy to, co co roku ( bugi, problemy z online, itp) .

Co do ostatniego traileru, ktoś mówił że rudy jest "zbytnio kolorowy", moim zdaniem wygląda lepiej niż w poprzednich częściach, bardziej nie przekonują mnie twarze Chrisa Jericho, czy Stone Colda, no ale może to jeszcze poprawią. To Chyba na razie tyle, bo dużo nowości nie poznaliśmy :)

16996091125824ad8c34fd6.jpg