Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Wrestler Miesiąca - kwiecień 2012

Wrestlerem Miesiąca powinien/powinna zostać  

172 użytkowników zagłosowało

1. 1. Wrestlerem Miesiąca powinien/powinna zostać

• Lord Tensai (RAW)
      17
    • CM Punk (RAW)
      49
    • Daniel Bryan (SmackDown!)
      78
    • Layla (SmackDown!)
      13
    • Bobby Roode (Impact Wrestling)
      13
    • Rob Van Dam (Impact Wrestling)
      2

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Nie po to szarpalem sie o Tensaia, zeby teraz mu nie oddac tego jedynego glosu. Dalej twierdze, ze ladnie sobie poczynal w tym miesiacu. Moze niszczenie lowcarderow to nic - choc nie wstawali po jego finisherze :twisted: - ale uwalajac Jaśka zasluzyl sobie na nominacje.

Honorowy punkcic dla katastrofy, bo Kwiecien zdominowala osoba, ktora polegla w 18sekund na WrestleManii - to dopiero sztuka :!:

50608915156a3743c1fa34.jpg

• Odpowiedzi 45
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Vercyn

5

• Napoleoni

4

• maly619

3

• -Raven-

2

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Jest to dosyć ciężki wybór ponieważ myślę o Bryanie i Punku.

Bryan w kwietniu pokazał że jest zajebistym zawodnikiem nie tylko utalentowanym ale i porywającym tłumy (YES YES YES) a 18 sekundowa walka na WM pokazała że WWE nie szanuje utalentowanych zawodników a wybiera białych majonezów. Natomiast Punk aktualnie jest świetny nie dość że 2 wygrane walki z Y2J'em to cały segment z pijanym Punkiem był także świetny nie zapomnijmy że Punk jest nadal najlepszym zawodnikiem przy mikrofonie.

Więc po przemyśleniach wybieram CM Punka

Pozdrawiam

2 MIEJSCE - Typer WWE 2014

Oddaję swój głos na Bobby'ego Roode'a z kilku ważnych powodów:

- dobra walka z Mr. Andersonem dwa tygodnie przed Lockdown

- świetnie wykonane promo z Jamesem Stormem tydzień przed Lockdown

- świetna walka wieczoru o pas mistrza świata wagi ciężkiej na gali PPV

- dobra przemowa po walce, nie schodzi ze swojego poziomu

Rob Van Dam zdobył szansę o pas zaraz po powrocie, ale to i tak pokazanie, że jest on w czołówce i ta decyzja nie jest zła. Złą decyzją będzie wygrana pasa na Sacrifice. Polecam obejrzeć Before The Bell Sacrifice 2012, nie jest tak świetne jak przed Lockdown, ale robi wrażenie. TNA wypuściło fajne wideo z muzyką z Sacrifice - http://www.youtube.com/watch?v=rhQX1jJ0ZCE - głównie to robi wrażenie. RVD mówi o poprzednim posiadaniu pasa, o tym jak go stracił ale nie przegrał i o sobie.

BOBBY ROODE - LONGEST REIGNING TNA WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPION

17298674fa58df4e3b7a.jpg

Mój głos poszedł na Lorda Tensai'a za sprawą kilku rzeczy:

-niszczenie przeciwników w taki sposób, że nie mogą się podnieść

-pokonanie Johna Ceny

-początek ciekawej roli jako pomocnik Johna Laurinatisa (dobrze napisałem? :P )

Wahałem się też między nim a Bryanem, ale ostatecznie wybrałem Tensai'a

!!!FIRE DAMIAN PRIEST!!!
!!!FIRE SETH ROLLINS!!!
!!!FIRE UGLI-EST BELAIR!!!

19206047157224d1ceee4a.jpg

Miałem trzech faworytów: D-Bryana, Roode'a i Tensai'a:

Mimo tego, że mógłbym oddać głos na Roode, to i tak to będzie bez znaczenia, czy on dostanie od de mnie głos czy nie, ponieważ nikt z TNA od dłuższego czasu nie wygrał. A głosowałem chyba 3 razy pod rząd na zawodników z TNA. W przypadku Tensai'a zgodzam się z N!KO. Mógłbym oddać głos na niego za dosłownie czyste zjechanie Ceny, lecz jednak poczekam jeszcze na rozwój jego postaci i może już w następnym miesiącu oddam na niego głos. Punk i RVD odpadają. Layla uratowała nas przed title reignem bliźniaczki, ale gdyby nie ona to pewnie Kharma by się pokazała. Więc zostaje D-Bryan, ale boli mnie oddawanie na niego głosu, gdyż przegrał w 18 sekund z rudzielcem, no ale za to, że dawał genialne proma i segmenty z AJ i za to, że publiczność jest za nim łącznie ze mną, to oddam na niego głos. I to pewnie on będzie wrestlerem kwietnia.

Nie po to szarpalem sie o Tensaia, zeby teraz mu nie oddac tego jedynego glosu. Dalej twierdze, ze ladnie sobie poczynal w tym miesiacu. Moze niszczenie lowcarderow to nic - choc nie wstawali po jego finisherze :twisted: - ale uwalajac Jaśka zasluzyl sobie na nominacje.

Honorowy punkcic dla katastrofy, bo Kwiecien zdominowala osoba, ktora polegla w 18sekund na WrestleManii - to dopiero sztuka :!:

Mój głos poszedł na Lorda Tensai'a za sprawą kilku rzeczy:

-niszczenie przeciwników w taki sposób, że nie mogą się podnieść

-pokonanie Johna Ceny

-początek ciekawej roli jako pomocnik Johna Laurinatisa

okej panowie chwilka komentarza. Bryan- wielkie plusy za charyzmę, za to co robi z publiką, za to co robi w ringu, ale minus za to że nie miał wyników. Booby plus konsekwentne i efektowne zagrania, ale pewnie nie wygra, bo jednak mamy tutaj więcej fanów WWE którzy walki TNA nie widzieli od dawna. Żeby nie było nikogo tutaj nie obrażam, stwierdzam tylko fakty. 2 inne postacie. Lord Tensai i Brock Lesnar Tensai pokazał że może być dobrym heelem. Ale to są tylko zalążki, Riley, Tatsu, nawet R-Truth. Jedynym plusem za ten miesiąc może być walka z Ceną. Nie miał żadnego feudu, nie walczył o żaden pas etc. Nie pokazał się w Micu, i zgadzam się z tobą N!KO, poczytał sobie nieźle, uwalenie Ceny to spory plus. Ale porównaj go sobie do Lesnara który nawet nie znalazł się na tejże liście. Także pojawiał się i uwalał Cenę. Miał main event który przegrał, ale w którym dominował. Moim zdaniem bardziej na tytuł wrestlera miesiąca zasługuje Brock, który zwyczajnie miał ciekawszy storyline, miał okazję pokazać dłużej co potrafi w ringu, oraz w przeciwieństwie do Tensaia pokazać jakim jest mówcą. Nie twierdzę że Tensai jest zły, ale czy ktoś kto bije conajwyżej midcarderów, mając jeden wyskok z Ceną, zasługuje na tytuł wrestlera miesiaca? Brodus Clay też miał i zresztą nadal ma podobny motyw, oczywiście bije słabszych, ale cóż z tego.

• Styl:  Jasny

ając jeden wyskok z Ceną, zasługuje na tytuł wrestlera miesiaca?

Nie. Ale na nominacje - Tak :wink: Pamietajcie, ze to sa tylko nominacje, i tyle - spoko, luzik. Przepchnal sie Tensai, tak jak miesiac temu przepchnal sie Otunga. Wszyscy mysleli, ze to zart, a ten zajal drugie - czy tam trzecie - miejsce za The Rockiem. Do tego zebral bardzo przyjemna pule glosow. Zawsze bede sie staral przepchnac w nominacjach jakas nowa postac, zebyscie nie wybierali w kolko tych samych - oczywiscie to nie jest argument na NIE dla Lesnara, ktory w kandydaturach sie pojawil - bo prawda jest taka, ze WWE w glownej mierze bedzie stawiac w kolko na tych samych, a tylko nieznaczny progres beda zaliczac Ci mniej wartosciowi. Grunt, zeby ten ich progres docenic.

50608915156a3743c1fa34.jpg

Muszę przyznać że należy się pochwałka dla N!KO że w prostych słowach wytłumaczył swój punkt widzenia bez zbędnej napinki, inteligentnie wytłumaczył, i mimo iż nadal uważam że Lesnar bardziej zasługuje na nominacje niż Tensai to rozumiem Twój punkt widzenia, i po cichu liczę że inni wezmą z Ciebie przykład, bo nie ma to jak rozmowa na zasadzie "ja mówie A" "a ja mówię B" "A to prawda a Ty jesteś z gimnazjum" "a nie bo B to prawda a twoja mama brzydko pachnie" "prawdą jest A i Ty jesteś głupi", a wbrew pozorom wiele osób coś takiego lubi tutaj uskuteczniać

Bryan to jest żart? haha po za tym yes yes yes nic specjalnego nie pokazuję.

Równie dobrze można by było wrzucić do wrestlera miesiąca Del Rio z jego Si Si Si które też zostało podchwycone przez publiczność ale pewnie Del Rio za to tyle głosów nie dostanie ciekawe czemu? Może jeszcze Marcinkiewicza dorzucimy bo z tego co mnie pamięć nie myli to on powiedział yes, yes, yes! z 6-7 lat temu. Ogólnie miesiąc naprawdę niezły trudny wybór ale jakby miał kogoś wybierać z proma to brałbym pod uwagę tylko Jericho który nakrywa przytakiwacza czapką. Przytakiwacz co zrobił w tym miesiącu takiego super? Wyrzucił z ringu AJ i tyle i za to ma zostać wrestlerem miesiąca skandal...

Jak z takiego powodu ma być wybierany wrestler miesiąca to lepiej zakończyć tą co miesięczną szopkę... Równie dobrze można by było wpisać Edge albo Longa. Nie którym brakuję Brocka... A mi brakuję Ceny który sprzedał liścia Brockowi potem z zakrwawioną twarzą śmiał się z Brocka a na koniec wygrał z nim.

Głosuję na Roode chociaż wahałem się pomiędzy nim a Lordem bo pozostali to chyba jakiś żart za takiego RVD spokojnie mógłby być Aries a na SD Orton albo Rudy.

Ale wy doceniacie gościa który drę pape yes i yes i yes. Aż dziw bierze że wcześniej nie głosowaliście na Vickie Guerrero i jej "Excuse Me!!!!!!!" Bo przecież to jest to samo co Bryan publiczność złapała yes tak jak wcześniej złapała Excuse Me.

Może ja się odniosę przy okazji do Bryana :D

A więc facet zrobił coś wyjątkowego w tym miesiącu pod względem marketingowym. Nawet to że teraz na tym forum się o nim pisze to oznaka że stał się charakterystyczny a to w wrestlingu bardzo ważne, często ważniejsze od umiejętności. Co do tekstu który powtarza, cóż, SCSA miał swoje "what, what, what" ZR "woo, woo, woo" a DB ma "yes, yes, yes", poziomu to nie ma, ale skoro ludzie skandują to znaczy że się sprzedaje

głos leci na Bryana, to jak dużo dzieje się wokół jego postaci obecnie, charakterystyczne chanty które robią niesamowitą furorę i całkiem dobra, choć przegrana walka na ER są dla mnie wystarczającymi powodami dla takiego głosu ;)
oto, co Kuzyn miał do powiedzenia.

Mój głos zdecydowanie leci na Daniela Bryana. W tym zestawieniu nie mogło być innego wyboru. Dragon od Wrestlemani z publiką robi co chce i większość fanów kupuje te jego YESY (w tym ja), a co najwazniejsze jego postać w końcu stała sie jakas i nie jest juz zwykłym kolesiem w gaciach. Mam nadzieję że nie skończy w midcardzie, a poczatek feudu z Cm Punkiem może tylko o tym świadczyć.

Jak innych dziwi mnie brak nominacji dla Lesnara, ale cóż, głosujemy na to co jest :-)

7166078814fae608e15857.jpg

MĂłj gĹos poleciaĹ na Brooks'a , gĹĂłwnie z zaje*istej walki z Y2J'em na Extreme Rules oraz obronÄ pasa na Wrestlemanii , do tego swietny segment z pijanym Punk'iem(Mimo , Ĺźe nie wyglÄdaĹ na pijanego) , Przy majku jak zawsze wszystko jest Awesome , a do tego ten Flying Elbow na Y2J'a ktĂłry byĹ na stole komentatorskim :)

Głos na Punka. Głównie za segment z Testem Alkoholowym, i dwie obrony WWE Championship. Na OtL zmierzy się z innym nominowanym, Danielem Bryanem. Dlaczego nie Daniel? Nie ma aż takiej Charyzmy i MicSkillów co Brooks, chociaż wcale nie jest aż taki kiepski jak myślałem. W tym miesiącu D-Bryan zaskoczył pozytywnie ale to wciąż za mało na Wrestlera Miesiąca.

20195274734f9bdc3bdafaa.jpg

Mój głos leci na Bryan'a ponieważ świetnie jego pozycja wzrosła, odbudowała się po WMce. Strata WHC w 18 sek, a już po tej walce praktycznie same wygrane, dobra walka na Extreme Rules gdzie prawie odzyskał tytuł, zdominował terminatora i już kilka godzin później zdobył pretendenta do pasa WWE. Do tego jest na niego mania. Publika reaguje na niego świetnie. Można nawet powiedzieć, że jak na face'a no, a jest heel'em.
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Jeffrey Nero
      Ash by Elegance też jednak nie skończyła kariery od początku to było podejrzane żadnych przecieków co jej było.
    • MattDevitto
      Kompletnie mnie te RR nie interesuje, ale będę musiał rzucić okiem na walkę Stylesa to też przy okazji zobaczę pewnie oba RR matche. Nie przekonują mnie jednak te zapowiedzi i obiecanki za pięć dwunasta
    • Attitude
      Nazwa gali: NJPW Road To The New Beginning 2026 - Dzień 3 Data: 28.01.2026 Federacja: New Japan Pro Wrestling Typ: Event Lokalizacja: Tsugaru, Aomori, Japan Arena: Ito Mining Arena Tsugaru Publiczność: 987 Karta: Wyniki: Powiązane tematy: New Japan Pro Wrestling - dyskusja ogólna
    • GGGGG9707
      Tak też mi niespodzianki, Belair, AJ Lee, Lesnar, LA Knight, Dom, pewnie ten nowy arab saudyjski którego wzięli.  Ja zawsze na Royal Rumble przyjmuję sobie że chcę co najmniej jedną niespodziankę ale taką której się nie spodziewam. Te wymienione się nie liczą bo i tak prawie pewne że będą i to żadna niespodzianka. Choćby to był nie wiem Hornswoggle to i tak dam na plus bo będę zdziwiony a o to chodzi w Royal Rumble. Chyba na 60 wrestlerów da się zarezerwować 1 miejsce dla kogoś kogo si
    • MattDevitto
      Myślałem, że ona skończyła z wrs
  • Dodaj nową pozycję...