Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Wrestler Miesiąca - kwiecień 2012

Wrestlerem Miesiąca powinien/powinna zostać  

172 użytkowników zagłosowało

1. 1. Wrestlerem Miesiąca powinien/powinna zostać

• Lord Tensai (RAW)
      17
    • CM Punk (RAW)
      49
    • Daniel Bryan (SmackDown!)
      78
    • Layla (SmackDown!)
      13
    • Bobby Roode (Impact Wrestling)
      13
    • Rob Van Dam (Impact Wrestling)
      2

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Klasyczny

http://www.attitude.pl/gfx/wrestler_miesiaca.gif

WWE RAW

Lord Tensai - Trafił do nominowanych spośród zawodników RAW z prostego powodu. Od momentu debiutu (powrotu) Matt pokonuje każdego przeciwnika i nie są to lokalni jobberzy, jak w przypadki Skipa Sheffielda. Byli to między innymi Alex Riley, Yoshi Tatsu, a przede wszystkim John Cena. Pod koniec miesiąca dołączył do Johna Laurinaitisa i wygląda na to, że będzie jego pomocnikiem.

CM Punk - Brooks trafił do zestawienia przede wszystkim za dwie obrony pasa na PPV - na WrestleManii 28 i na Extreme Rules. Ringowo jest w świetnej formie, a za mikrofonem wciąż błyszczy, co udowodnił w segmencie z testami na alkohol.

WWE SmackDown

Daniel Bryan - Wydawać by się mogło, że nie powinien tutaj trafić w kontekście przegranej po kilkunastu sekundach walki na WM 28 z Sheamusem i stracie pasa. Nie udało mu się także odzyskać WH Title na Extreme Rules. Jednak został pretendentem do WWE Title wygrywając Beat the Clock Challenge, a przede wszystkim jego postać nabrała wyrazistości i zdecydowanie wyróżnia się na tle innych zawodników, w tym nawet Sheamusa.

Layla - Powróciła niespodziewanie na Extreme Rules po kontuzji i rehabilitacji, zastępując w walce o Divas Title Beth Phoniex. Zdobyła pas pokonując bliźniaczki Bellas, bo w sumie walczyła nie przeciwko jednej, a przeciwko obu. Następnego dnia na RAW obroniła pas w rewanżu.

IMPACT WRESTLING

Bobby Roode - Od dłuższego czasu najważniejszy mistrz TNA. Na LockDown pokonał Jamesa Storm w jego rodzinnym mieście. Dodatkowo zmiana wizerunku pozytywnie wypłynęła na odbiór jego postaci. Nie schodzi poniżej pewnego poziomu, jeżeli chodzi o proma.

Rob Van Dam - Powrócił po przerwie i z miejsca zdobył title shota na najważniejszy pas. Jego przeciwnikiem będzie wciąż niepokonany (w walkach o TNA World Title) mistrz Booby Roode. Może i Jeff Hardy czy Kurt Angle bardziej pasowaliby do zestawienia, gdyż walczą regularnie, ale to RVD osiągnął więcej zdobywając title shota.

Nominacje na podstawie Raportu Miesiąca - kwiecień 2012

Edytowane przez Vercyn
  • Odpowiedzi 45
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Vercyn

5

• Napoleoni

4

• maly619

3

• -Raven-

2

Top użytkownicy w tym temacie

Dla mnie możliwość jest tylko jedna , a mianowicie Daniel Bryan .

Oprócz tego na początku może jeszcze myślałem nad kandydaturą Lorda Tensaia .

Ostatecznie jednak to był miesiąc Daniela .

" Jestem kandydatem na szaleńca , w delikatesach emocji zakupuję hardcore , nie oszczędzam i bywam nieznośny ! "

3316032514ffc8bd46ae6b.jpg

Po ciężkim namyśle swój głos oddaje na Rooda. Oprócz niego w tym miesiącu w moich oczach istnieli Lesnar i Tensai. Dziwię się więc, dlaczego Brock został pominięty?

Lecz zaklinam - niech żywi nie tracą nadziei

I przed narodem niosą oświaty kaganiec;

A kiedy trzeba, na śmierć idą po kolei,

Jak kamienie przez Boga rzucone na szaniec!...

Jak dla mnie jest tylko jedna osoba która zasługuje na miano wrestlera kwietnia. Oczywiście D-Bryan. Nie przepadałem za nim gdy był facem i gdy miał pas, jednak to co się dzieje teraz wśród publiczności jest niesamowite, a dzieje się to głównie za jego sprawą. Trzeba przyznać, że i za mikrofonem miło się go słucha, no i właśnie to, co zostało napisane w nominacji - postać nabrała wyrazistości. Gdy turlał się z pasem był takim dość bezpłciowym Bryanem, teraz mogę go oglądać na okrągło. Koniec.

------

nie są to lokalni jobberzy

Alex Riley, Yoshi Tatsu,

Sorry, rozwaliło mnie to ;)

2763850344fa2e7aa55ab8.jpg

Lemmy - porównaj jobberów Tensaia, a jobberów Skipa. Zresztą napisałem to w opisie, szkoda, że wyciągnąłeś to z kontekstu.

Zagłosuję na Daniela Bryana, bo primo, nie oglądam TNA, secundo, D-Bryan pokazał, że jako wściekły po stracie pasa potrafi prowadzić feud sam, gdyż Sheamus tylko dostawał i w sumie to kolejny plus. Oprócz tego Bryan stał się mega over i to pozwoliło mu się stać gwiazdą nr 1, którą chcemy oglądać. Punk oprócz jednego segmentu na RAW dostawał tylko od Jericho, więc on odpada i nawet wygrana na ER nie zmieni mojego głosu.

48798430952f294e69c1e4.jpg

Krótkie wyjaśnienia

Lord Tensai (RAW) -będzie zapewne robił za ochroniarza Big Johnny'ego, umiejętności ma, w konfrontacji z Rybackiem ma więcej stylu, ale czas pokaże jak u niego z mic skillami w obecnym gimkicku.

CM Punk (RAW) -plus za dobre walki i wygrane, ale storyline z Alkoholizmem od początku mnie nie przekonywało, stąd było dobrze ale nie świetnie, numer 3 w tym miesiącu

Daniel Bryan (SmackDown!) -przyznam że nie lubiłem go w WWE bo marnowali jego potencjał, ale ostatnio niezwykle mi się podoba, ma jakiś styl, w ringu też wygląda dobrze, jak dla mnie numer 2 tego miesiąca, feud z Punkiem pewnie i tak przegra, ale Sheamus nie miał z nim szans (oczywiście mimo iż obie walki Bryan przegrał) pod względem zdobywania fanów, i to Bryan znacznie się na tym feudzie podbudował a Sheamus wygląda przy nim blado (bez podtekstów :x )

Layla (SmackDown!) -rozumiem że nominacja żeby chociaż 1 laska znalazła się w tym gronie?

Bobby Roode (Impact Wrestling) -zwycięzca w moich oczach, jest charyzmatyczny, ma dobre umiejętności, w końcu ktoś zrozumiał że jak chce się promować, to title run powinien trochę potrwać, znając życie zje RVD, potem jakiegoś innego Andersona i dopiero Hardy będzie w stanie odebrać mu pas. Wygrana też trochę za całokształt, bo zawsze więcej plusów daje się panom z WWE

Rob Van Dam (Impact Wrestling) -szkoda, bo czuje że dostanie push przegra i nadal będzie zrzucany do mid cardu.

2 pytanka,

1) gdzie można znaleźć wyniki poprzednich głosowań?

2) jak można było przeoczyć Brocka Lesnara? :o Ja rozumiem że 2 z RAW, ale wygląda to komicznie gdy mamy taką Layle a nie mamy Lesnara wokól wszystko się w WWE ostatnio kręciło, czy nawet Ceny. Uważam to za duże niedopatrzenie z waszej strony

• Reputacja:   375
  • Styl:  Jasny

Mnie także dziwi brak nominacji dla Lesnara...

Skoro jednak nie ma Brocka, to głos leci na Dragona, który dokonuje niesamowitych rzeczy z publiką, kształtując ją sobie jak plastelinkę :wink: Przez idiotyzm bookerów, zmoczył w 18 sekund na WrestleManii, ale dał później najlepszą (wg mnie) walkę na Extreme Rules i był tam zabookowany na solidnego heela, który nie pęka na robocie (rzadkość u Vince'a). Daniel stał się niesamowicie over z publiką, walki robi bardzo solidne (o ile Kreatywni mu na to pozwolą), a i przy micu udowadnia, ze nie jest żadnym "niemową". Dodatkowy plus za to, że ponownie wywalczył sobie #1 contendera do "złota".

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

Nie może być innego wyboru niż Daniel Bryan. Bookerzy udupili go na WM-ce, ale publiczność wiedziała swoje. Dzisiaj nie ma już narzekania na cienkie majksille i charyzmę Danielsona. Dzisiaj ludzie chcą go oglądać, chcą jego zwycięstw, chcą widzieć go w main evencie. Chanty "yes! yes! yes!" robią furorę. Zawodnik wykorzystał swoje pięć minut. Oby Vince nie spuścił go teraz do klopa. W feudzie z CM Punkiem na zdobycie pasa WWE szans nie ma. Jednak znowu jest nadzieja, że pokaże swoje umiejętności, a nie będzie się błąkał w głębokim midcardzie. Raczej możemy być spokojni o widowisko na ringu. Oby równie ciekawie było w segmentach.

Co do reszty nominowanych, to Tensai, Van Dam i Layla pojawili się w zestawieniu na zasadzie nominacji i nic więcej. Nieco mocniejsze są kandydatury CM Punka i Roode'a. Nie rozumiem braku w tym zestawieniu Brocka Lesnara. Jak dla mnie lepsza kandydatura niż Tensaia.

14453752125651e0a536c69.jpg

W Raporcie głosowałem za Punkiem i Lesnarem z RAW. Natomiast Schoop, LeViathan i N!KO jednogłośnie postawili na Tensai. Brock otrzymał dwa głosy, Punk i Tensai po 3.

• Reputacja:   375

W Raporcie głosowałem za Punkiem i Lesnarem z RAW.

I słusznie. Też bym tak typował. Layla ze strony Smacka to też niezłe jajca (Rudego można nie lubić, ale jemu bardziej należała się nominacja, choć powrót pchełki ucieszył mnie niesamowicie :wink: )

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

• Reputacja:   1
  • Styl:  Ciemny

Mój głos leci w stronę Daniela Bryana - grając heela, publiczność traktowała go jako face'a. Stało się to dzięki jego "Yes", które zrobiło furorę nie tylko w WWE, ale także na tym forum. Ponadto poprawił się moim zdaniem znacznie na majku i wcześniej wspomniany 1# Contender. zdobyty na ostatnim RAW. Więc +1 dla D-Bryana i mieć nadzieję na 5-stara z CM Punkiem.

YES! YES! YES! - Mimo tego,że Bryan jest regularnie szmacony...to zdecydowanie więcej pokazał niż Tensai czy Layla...i minimalnie wyprzedził Punka.

TNA nie miałem ostatnio czasu oglądać,dlatego się nie wypowiem.

A poza tym uważam,że Marcin Najman powinien dołączyć do WWE.

Nowe Diary - Let's get ready to Wrestling?

13583903254dce4fcc7490a.jpg

W kwietniu głos mógł polecieć tylko na Daniela Bryana. Mimo dwóch porażek na PPV. Wyczynia cuda i złapał świetny kontakt z publicznością. Daje nam tyle rozrywki, co Punk zeszłego roku.
"Even the man with three H's would be proud of the way we buried this young, promising talent." - Broken Matt Hardy (Total Nonstop Deletion 15.12.2016)
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Jeffrey Nero
      Ash by Elegance też jednak nie skończyła kariery od początku to było podejrzane żadnych przecieków co jej było.
    • MattDevitto
      Kompletnie mnie te RR nie interesuje, ale będę musiał rzucić okiem na walkę Stylesa to też przy okazji zobaczę pewnie oba RR matche. Nie przekonują mnie jednak te zapowiedzi i obiecanki za pięć dwunasta
    • Attitude
      Nazwa gali: NJPW Road To The New Beginning 2026 - Dzień 3 Data: 28.01.2026 Federacja: New Japan Pro Wrestling Typ: Event Lokalizacja: Tsugaru, Aomori, Japan Arena: Ito Mining Arena Tsugaru Publiczność: 987 Karta: Wyniki: Powiązane tematy: New Japan Pro Wrestling - dyskusja ogólna
    • GGGGG9707
      Tak też mi niespodzianki, Belair, AJ Lee, Lesnar, LA Knight, Dom, pewnie ten nowy arab saudyjski którego wzięli.  Ja zawsze na Royal Rumble przyjmuję sobie że chcę co najmniej jedną niespodziankę ale taką której się nie spodziewam. Te wymienione się nie liczą bo i tak prawie pewne że będą i to żadna niespodzianka. Choćby to był nie wiem Hornswoggle to i tak dam na plus bo będę zdziwiony a o to chodzi w Royal Rumble. Chyba na 60 wrestlerów da się zarezerwować 1 miejsce dla kogoś kogo si
    • MattDevitto
      Myślałem, że ona skończyła z wrs
  • Dodaj nową pozycję...